Katastrofalne napovedi za prihodnost – Francija bo v naslednjih 10 ali 20 letih postala novi Libanon

Foto: iStock

V samo nekaj letih bodo islamska predmestja v Parizu imela svoja pravila, lastne zakone, lastna načela in morda celo svojo policijo. To se že dogaja, je dejal Alexandre Mendel, avtor knjige “Patricija”.

Evropa se je soočila z velikim številom migrantov, ki prihajajo iz vojnih držav v Afriki in na Bližnjem vzhodu. Danes so mnogi zaskrbljeni zaradi islamizacije Evrope in neuspeha muslimanov pri vključevanju v nove države, poroča Speisa.

Pred problemi si ne smemo zatiskati oči
Medij RT se je srečal s pisateljem Alexandrejem Mendelom, čigar nova knjiga “Particija” je namenjena neuspehu muslimanov pri vključevanju v Francijo. Razpravljala sta o sedanjih razmerah v tej državi.

Foto: epa

“Obstajata vsaj dve stvari, ki sta pomembni glede islamizacije. Prva je, da si ne morete vedno zatiskati oči pred problemom. Za 20 oziroma 30 let smo izpustili svoja pravila, svoje principe, svoje republikanske ideale, pogovarjali smo se z islamisti. Popolnoma slepi smo za takšne majhne signale, da so nekateri deli Francije postali islamizirani. To lahko danes pojasni terorizem v Franciji. Če ne bi sprejeli teh majhnih dogovorov z radikalnim islamom, v Franciji verjetno ne bi imeli toliko napadov. Zato je danes tako pomembno, da v Franciji ne bi bili več slepi in da bi povedali resnico,” pravi Mendel.

Želijo francosko državljanstvo, ne da bi živeli kot Francozi
Dodaja še, da integracija v Franciji ni uspela, ampak ne le v Franciji, tudi v številnih drugih državah ne. “Sprejmite, da če želite biti Francozi, morate dobili francosko državljanstvo. In dobijo ga, ne da bi govorili francoščino, ne da bi obiskovali francoske šole, ne da bi živeli kot Francozi. Francija ni nova država priseljevanja – ima zelo dolgo zgodbo o priseljevanju. Ljudje so 20. letih prejšnjega stoletja prišli v Francijo iz vse Evrope – s Poljske, iz Rusije, iz Armenije, Italije, in ni bilo problema pri integraciji, sploh ni bilo problema.”

D. Š.

 • garfi

  naj jih razfukajo bedake
  žal isto sledi nam s pomočjo Butalcev
  cigani stavkajo in murgelski leviĆarji urejajo jugoviĆem manjšinske pravice

 • soc

  Zakaj so Sumerci zavozili svojo civilizacijo? Zakaj Egipčani? Zakaj Grki, Rimljani? Zakaj Inki? Zakaj jo zdaj zahodno krščanstvo?

  Ko bo islam prevladal, itak o tem nihče več ne bo vedel, kaj šele razmišljal. Nirvana bebavega totalitarizma. Kako bebavi so šele evropsko-ameriški levaki, ker resno verjamejo, da bodo nato na krilih islamske zmage Človeku vsilil svoj lastni Marxov totalitarizem. Človeka z velikim Č namreč ne bo več. Tokrat za večno?

  • FUCK COMMUNISM

   Globalizacija = komunajzarija s prstom v riti!

 • FUCK COMMUNISM

  Znanje jezika drzave v kateri tujec zivi in spostovanje zakonov, tradicij, vere, obicajev in zgodovine te drzave v katero se je priselil, bi MORALO biti OBVEZNO in ukazano z zakonom! Tako kot je drzavljanstvo lahko podeljeno, je lahko tudi odvzeto. In to gre za VSE generacije potomcev tistih, katerim je bilo drzavljanstvo neke drzave podeljeno. Ce nekega svojega clana druzine niso znali vzgojiti v duhu gostujoce drzave, naj gredo tja, od koder so prisli. Podobno ignorantsko in nespostljivo se v Sloveniji obnasajo cefurji! Zivijo tukaj po 3, 4 ali vec desetletij, pa se vedno ne govorijo slovensko. Ker NOCEJO!!! To pa zato, ker Slovenije in Slovencev ne spostujejo! Ze to je dovolj dober razlog za deportacijo!!!

 • paradajz

  A šele sedaj so pogruntali? Potop Evrope,kot jo poznamo se je začel s prihodom prvega Arabca,ki je prišel v Evropo z jasnim ciljem:islamizacijo…
  Pred parimi dnevi se je iz Francije vrnila kolegica,ki pravi da ni več Pariza kot ga je poznala. Multikulturnost je naredila svoje – ubila krščansko kulturo in kulturo na sploh,ki je bila duša Pariza.

  • FUCK COMMUNISM

   Saj Londona tudi ni vec…

  • Matt_von_Glanz

   upam, da je ta kolegica lezbična mirovnica

 • rubec

  Francija je že bila pod muslimansko krono. Naj samo spomnim na Ludvika XIV, polmesečnega kralja.

 • Artur

  Zakaj za vraga pišete samo o sedanjih in bodočih posledicah , zakaj ne pišete več o vzrokih, o strikotih planerjih še iz prejšnjega stoletja in sedanjih njihovih izvrševalcih islamizacije Evrope in kaj se dela na temu da bi to preprečili preden bo prepozno ? Bom jaz odgovoril, zato ker ne smete , no fajn je edino to, da komentatorji lahko prispevamo k razkrivanju agende te zločinske elite , vsaj to, če nič drugega . https://buden.jimdo.com/migrantska-kriza-kalergijev-plan/
  Objavljeno je bilo 2. avg. 2008 !!!!!!!! “Muslimani v Evropi bodo čez 20 let večina” – Islamizacija
  https://www.youtube.com/watch?v=eLf54lbU7EQ

 • Ana Job

  Francija naj prevzame program, ki ga uvaja Avstrija. Zmanjša naj državno pomoč tujcem, prepove tradicionalna muslimanska oblačila in ukine dodatne podpore za družine z več otroki. Neprijazna dežela, bo s tem krepko, zmanjšala vnos invazivne vrste.

  • domovina mili dom

   Sem zadnjič poslušal intervju z Malaščanko. Njihov pogled na Evropo. Tam onkraj, so prepričani, da v Evropi denar raste na drevesih. Stanovanja se delijo kar počes…..
   No zadnje informacije pa so, da te turistične migrante celo z jahtami prevažajo mednarodni kriminalci, katerim pomagajo lokalne levičarske združbe. Na glavo zaračunajo 6000€, otroci polovica.
   Za ta denar bi bili ti migranti v domačem okolju bogataši. Torej kaj so? navadni avanturisti, ki vandrajo po svetu.

   • Ana Job

    Točno si povedal! Se strinjam z vsem, kar si napisal. Na trdo bi jih morali prijeti in nehat kazat bolano gostoljubje, s katerim ogrožajo sebe in svoje otroke.

  • Matt_von_Glanz

   problem je v tem, da nima sredstev, da to uresniči. Morda bi se tudi del vojske pri skrajnih ukrepih uprl, saj nimajo vsi popolnega Asteriksovega pedigreja, ampak so med njimi tudi Alžirci, Maročani, muslimani … V bistvu ne morejo narediti več kaj dosti. Ko bo onih večina, bodo ustanovili kar koli bodo hoteli, sledili zakonodaji ali šariji – kar bodo hoteli.

   • Ana Job

    Veš kaj? Ravno zato, je potrebno postaviti v Franciji nove zakone, da se migrante in tujce blokira in če jim, kaj ne paše naj se speljejo nazaj. Brez milosti je treba postopati in narediti skrajne ukrepe. Navdušena sem nad Avstrijo, ki ima migrantov vrh glave. Njihov novi predsednik je absolutno za zaprtje mej! Samo želimo si lahko, da se potegne plaz tega zdravega, domoljubnega razmišljanja še v druge države. Radikalna, domoljubna stranka v koaliciji z zmagovalno!

    Avstrijski rezultati volitev :
    Ljudska stranka – Kurz 31,4%
    Radikalna stranka – 27,4%

    Dosedanji glavni
    SPÖ – komunisti so dobili rdeči karton in so tretji 

    Zanimivo, pravi levaki so dobili samo – 0,7 %

    • Matt_von_Glanz

     vsekakor je treba to storiti pred uveljavitvijo prve islamske stranke. Moti pa se tisti, ki misli, da bo islam ostal domena priseljencev. … …

     • Ana Job

      Muslimanska stranka prestavlja neprijetno oviro.

 • Valter BraniSlav

  Edino kar nas bo rešilo
  1. Več krščanskih / ateističnih otrok
  2. Vsakega političnega kandidata vprašati kaj meni o imigraciji iz muslimanskih držav. Jasno je da ne smemo voliti Ludamile Novak ki želi podeseteriti Cmerarjevo kvoto od 5 sto na 5 tisoč. Torej Ljudamila kategorično ne.
  3. Namesto podpore migrantom dajejmo denar za družine. Posebne davčne olajšave za druzine s vsaj 3 otroci.
  4. Istospolnim parom dovoliti posvojitve nezaželenih otrok. Vsako življenje je sveto. Bolje da otroka posvojila dva moška / ženski kot pa da je abortiran.
  5. Deportirati vse muslimane ki hujskajo proti kristjanom / ateistom. Če so si že pridobili državljanstvo pa se jim ga odvzame.
  6. Prepovedati vse petkolonase: mirovni “inštitut”, filantropije ali združene LUZERJE.

  • joza joza13

   Tvoja 4. točka je pa lepo zavita … posvojitev nezaželjenih otrok.
   Če dobro premislim…, bi se strinjal s vsem, tudi s 4. točko.

 • Olga

  Nogo v rit vsakemu, ki ne sprejema zakonov in običajev države, kjer želijo azil ali celo drzavljanstvo!
  Islam je NASILNA ideologija! Kot komunizem je izključujoč do ljudi drugih ver in prepričanj! Komunizem je zločinski sistem! Isto velja za islam!

 • domovina mili dom

  Rešitev je v povezavi z Višegrajsko skupino, da rešimo vsaj del avtohtone Evrope.

 • Franjo Trojner

  Macron je lutka v rokah ekstremne levice,
  ki želi uničiti dosežke zahodne napredne civilizacije,tudi tisto staro babo so mu levičarji nastavili, zato od njega ni pričakovati rešitve problemov ne ponovne izvolitve. Marina La Pen lahko samo čaka in opazuje, nič ji ni potrebno storiti, francosko ljudstvo jo bo samo prosilo in pozivalo naj jih reši, na naslednjih volitvah bo narod v Franciji glasoval za Marino La Pen, kar daje upanje za preživetje krščanske kulture v Franciji.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Makaron bo samo še pomagal.

 • Norm Kinley

  Opice, samo tucajo se, delal ne bi nobeden…. Kaj je nam evripejcem, da te parazitske opice na nas racun spuscamok nam? To so opice. Ki zivijo nekje 1000 let za casom. Ustavite te majmune, ne pa da jih mi zivimo! Samo crknjen muslic je dober muslic. Amen…

 • Jana učak

  Poglejte v kakšno zgodovinsko knjigo, kaj so počeli križarji, pa osvajalci (Evropejci!!!) na drugih celinah!!! No dajmo!!!!!

  • xtc

   Nehaj tumbat bebo zarukan.

  • if

   Križarskih vojn ne moreš razumeti, če ne veš, kaj je bilo pred njimi – Alojz Rebula, Credo Tednik Družina, 18.10.2009,

   Križarske vojne – to je prvi argument, s katerim ti bo postregel nasprotnik krščanstva, če je govor o zgodovini katoliške Cerkve. Kako je bilo torej s tem?

   Slavni zgodovinar Henri Pirenne trdi, da moramo začeti srednji vek z islamsko ekspanzijo, ki da je bila bolj travmatična od barbarskih invazij. V bliskovitem in nasilnem naletu je islam zasedel, opustošil in zasužnjil vrsto starih krščanskih dežel – Anatolijo, severno Afriko in Španijo. Sredozemlje se je znašlo v muslimanskem obroču. »Kristjanom se na morju ne more zibati niti ploh,« je napisal veliki arabski zgodovinar Ibn Khaldum. Islamske napadalnosti s tem ni bilo konec. Sicilijo so na primer napadli v letih 652, 727, 728, 732 in 752. Leta 846 je prišlo do
   prvega od dveh velikih opustošenj Rima. 30.000 oborožencev s 73 ladjami si je privoščilo Rim tja do cerkva sv. Petra in sv. Pavla. Podobne obiske je doživljala vrsta italijanskih obmorskih mest.

   Nič manj agresivni niso bili islamci na Bližnjem vzhodu.

   Leta 638 zavzamejo Jeruzalem, na oljčno nedeljo 938 napadejo procesijo z mrtvimi in ranjenimi. Leta 966 ubijejo in zažgejo patriarha in opustošijo božji grob. Pod kalifom al-Hakimom (996–1021) je znano dolgo preganjanje kristjanov in Judov, ki doseže vrhunec z uničenjem
   božjega groba 28. septembra 1009. Bizantinski imperij kleca pred Turki: leta 1071 Manzikertu uničijo njegovo vojsko in ujamejo cesarja.

   Čez Evropo gre val panike, ker je islam že osvojil Španijo in se usmerja na Balkan, da bi ukleščil Evropo od zahoda do vzhoda. »Proti letu 1090«, piše znani zgodovinar Grousset, »se je turški islam, potem ko je skoraj v celoti pospravil Bizantince iz Male Azije, pripravljal na osvojitev
   Evrope.« Isti zgodovinar vidi v odločitvi papeža Urbana II, ki je pozval Evropo k odporu, daljnovidno politično dejanje. Sprožilo je prvo križarsko vojno, ki je bila v bistvu bolj obrambna kot napadalna, drugačna od modernih kolonialnih vojn, vojna v obrambo Bizanca, Božjega
   groba in starih krščanskih dežel.

   Ni mogoče zanikati velikega idealnega naboja, ki je zajel krščanske množice, čeprav so ga pozneje skvarile ambicije fevdalnih veljakov, plenitveni nagon in maščevalnost. Če se slabo v človeku že tako uveljavlja v mirnem času, kako se ne bi v vojnem?

   Če zaključimo: začetka križarskih vojn ne moreš razumeti, če ne veš, kaj je bilo pred njim, da je namreč pred njim bila 400-letna agresivnost islama, ki si je na koncu, po zavzetju sredozemske Azije in Afrike, za zadnji cilj svojega osvajanja postavil zasovraženo krščansko Evropo.
   Temu večstoletnemu načrtu je napravila konec zadnja križarska vojna leta 1683, ko so kristjani morali rešiti turškega obleganja Dunaj. Pri tem je s svojim vojaškim prispevkom odigrala odločilno vlogo katoliška Poljska, kakor je stoletja pozneje z nekim duhovnim Sobieskim odločilno prispevala k zmagi nad komunizmom.

  • centurion

   Ogromne napake so naredili križarji, to vemo vsi.
   Niso pobili vseh svojih nasprotnikov. Največja napaka.

  • Življenje gre naprej in ne nazaj !
   Današnje odločitve je treba postavljati v današnje okvire in ne v tiste izpred nekaj 100 in več let.
   Kaj imam jaz z nekdanjimi osvajalci ? NIČ.
   Menda ne nameravaš iti živet nazaj v jame !

  • rubec

   Jaz sem toliko kriv kot ti. Najprej se ti ki te tako močno bremeni krivda na glavnem trgu Damaska obesi in obljubim da se bom takoj zatem ob ups smejal kot prasec.

  • Sašo

   Grozne reči so počeli, 600 let tega..in zaradi tega bi se ti zdaj pustila posiliti muslimanom ? Imaš slabo vest zaradi tega ? Si depresivna ali pač rada zafrkavaš ljudi od katerih nisi bila sprejeta v življenju ? Petokolonaši zakompleksani, izdajalci svojih ljudi, ker ste pri repu družbe .

  • Razocarana

   Križarji so bili rezultat 450 let nasilnega vpada Islama na bližni vzhod in Evropo. Glede na tvoj komentar je jasno da zgodovinskih knjig kar se tiče Islama in Križarjev še od blizu nisi videla, drugače bi vedela da krščanstvo izhaja iz bližnjega vzhoda in da je bil pred mohamedom ves bližnji vzhod ali krščanski ali pa budistični.

   Kar se pa tiče osvajalcev, ali slučajno namiguješ da ker so določene evropske države imele kolonije, od katerih so profitirali v glavnem aristokratske družine, da smo Slovenci komu kaj dolžni?

 • xtc

  Mislim ,da tega včez 20 let ne bo preprosto,ker bo vojna zdaj zdaj tako ,da je tisto bolj malo verjetni.

 • Janez

  JA !
  Se
  JE KAR ZA STRINJATI !
  Tudi večina mlajših muslimank, ki hoddijo po LJ – JE NOSEČIH.
  ZA
  ISLAMISTE
  JE
  RODNOST, ŠTEVILČNOST –
  “OROŽJE” ZA ŠTEVILČNO PREVLSDO NAD NJIH NASPROTNIKOM.
  POGLEJTE
  PRIMER KOSOVA. Albanci so tam “zmagali” nsd Srbi – z večjo rodnostjo. L.r. J. KOMENDA

 • if

  Dve tako različni kulturi v državi ne moreta sobivati na osnovi ene zakonodaje! Logična izpeljava je “politiki, ki malomrano uvažajo islam vspostavljajo pogoje za nasilje na državenm in evropskem nivoju!

  V Sloveniji imamo še dodatni problem v obliki levičarjev in z njimi zlizanih subkultur, ki kot virusi sesajo demokracijo in uničujejo slovenski narod. Ti sodelujejo z vsakim hudičem s ciljem uničenja družine in slovenstva!

  • sunday

   popolnoma pravilno napisano in res je, da sodelujejo tudi s samim hudičem samo, da uničijo lasten narod, če slučajno ne misli kot želijo oni in islam je hudič , to je obsedenost s hudičem, ki mu pravijo alah, enako kot komunizem prav tako obsedenost s sovraštvom do poštenja!!!

 • RATATA

  Francozi so čudaki.
  Beli Francozi na tribunah drukajo za črne reprezentante Francije.

  • sunday

   vprašati se moramo kaj tako velik libanon kot je francija pomeni za eu in s tem tudi za nas – katasrofo, ker podoben libanon lahko postane še nemčija, če se še ne pojavi novi dolfek!!!

   • RATATA

    Jaz nisem tako korajžen kot ti, da bi gospoda Dolfeka z malo začetnico pisal!
    No, potek meje s Francije je jasen, pa z Nemčijo tudi, torej se točno ve, kje je potrebno nastaviti “nagazne” mine!

    • slosin

     …a pol pravš, da bo ratata…tomy gun…

     • RATATA

      Preveč se jim pusti! Ko se razpasejo se bojo qurčil, narod bo pa popizdil! Čim prej, tem boljš!

  • primsek

   Grozno!! To s črnimi reprezentanti. Vsaj za nas, ki vemo, da so naši zlati košarkarji že nekaj generacij Slovenci! Ki nimamo tujcev v športu, kjer pa so, jih ignoriramo, ali kako?

   • RATATA

    A ti si hotel povedati, da se name huduješ? Kaj ovinkariš, pošlji me utripizdematrne, tako kot jaz tebe pošiljam!!!

 • ,

  Francozinje so lahke, to se ve od nekdaj. Rojevajo tujcem

  • Sašo

   Kot Slovenke…vsaka druga se vlači z Bosancem ali s SRbom naokoli, jim rojeva otroke in jih pusti vzgajati pa balkansko .

 • Anja M.

  Brezvezno strašenje. Radikalna desnica uporablja iste revolucionarne metode, kot jih je v 1920ih uporabljal tudi Hitler (kasneje jih je Alinsky zapisal v knjigo) in oblast se proti njim bori na isti način – z uporabo represije sile, ki še bolj podžiga radikalce. Rezultat bo na koncu enak: etno-nacionalizem v Evropi in beli nacionalizem v Ameriki.

  Edina neznanka je kako bo na to reagiral svet in če bodo morda pod pokroviteljstvom Združenih Narodov k nam poslal vojsko, da nas osvobodi rasizma.

  • goldhorn

   Zate je lahko brezvezno, vendar dejstva in dogodki kažejo nasprotno.

  • Sašo

   Anja, Anja..nekoč se je govorilo o radikalni desnici, danes pa lahko govorimo o radikalni levici, ki dela na račun kapitala in sovraštva, ravno enako kot je delal Hitler, s svojim esktremnim početjem, briše narode in kulture tega Sveta . Vidiš ti morda prihodnost zavita v tančico ?? Vidiš prihodnost v tem da boš iz Aplla prešaltala na bivanje v kuhinji za štedilnikom zavita od glave do peta ? takšno prihodnost vidiš za svoje otroke ? Boriti se za svoje pravice in za svoj obstoj, pa zares ni rasizem..večina liberalcev vas ima retoriko in argumentacijo na nivoju zaničevanja in obtoževanja, ter zmerjanja drugače mislečih, pa tako silno strpni ste . Draga moja, spoznala boš rasizem, versko diskriminacijo, šovinizem, ko ti bodo doma zavladali Muslimani . Zanimivi ste, homoseksualci, liberalci, kličete srednji vek k sebi z bližnjega vzhoda in z Afrike ? Ni to malo kontradiktorno ? O ja je, pa ne malo…

   • Sašo

    Na male črnčke gledate takšni kot si ti , kot na male domače živali, zavržene..materinski čut..na velike črne tiče ( kot ) pa gledate na vrhunec vašega monotonega življenja in kot na priložnost da v družbi opozorite nase in hkrati vzbujate zgražanje okolice, vse za pet minut ženske slave . Ko boš pa posiljena s strani migranta, ti bo pa kriv Rim in papež. Bipolarna motnja pač.

 • mona lisa

  Take slike v Evropi sploh ne bi smele obstajat. Politika bo poteptala svoj narod. Sramota. Te migracije bodo zasužnjile Evropo.

  • Janez Novak

   Evropa je že zasužnjena: od globalistov, ki jo hočejo uničiti, z Junckerjem, Merklovo in Macronom na čelu ter Cerarjem in Kučanom na repu.

 • Sašo

  Katastrofalne napovedi za prihodnost – Francija bo v naslednjih 10 ali 20 letih postala novi Libanon…ne vem kaj je to bolj ali smešno ali žalostno ?

  • Janez Novak

   Smešno? Se ti zdi, da je bila nasilna islamizacija Libanona, edine arabske države, ki je bila pretežno krščanska, smešna zadeva?

   • Sašo

    Seveda se mi ne zdi smešno, mišljeno je sarkastično..naj ti ponazorim…ne vem ali bi se smejal ali bi se zjokal..si že slišal za to frazo ?

    • Joža Gabroža

     NE RABIŠ SE NE SMEJAT NE JOKAT SAM UGASNI RAČUNALNIK IN BOŠ ZMAGAL NAD SABO

   • Joža Gabroža

    TALE SAŠO NE POZNA ZGODOVINE IN KAR V 3 DNI BLUZIII

 • Janez Novak

  Kaj pa Slovenija, kaj bo? Nova Makedonija??

 • Janez Novak

  Kdaj bomo spoznali, da so evro-ameriški globalisti, katerih trdo jedro je korporatokracija, zlasti finančna, Evropo in Ameriko obsodili na propad v imenu njihove globalistične ideologije, katere končni cilj je Svetovna država pod vodstvom mednarodne korporatokracije? Globalisti želijo prek orientalizacije Evrope čimprej ustvariti anacionalne Združene države Evrope, nato pa sledi širjenje evropskih integracij v Severno Afriko, na Bližnji vzhod in dalje. Za globaliste je ves svet talilni lonec, za avtohtone Evropejce in evropske narode pa jim je toliko mar kot za lanski sneg. Če se Evropejci ne prebudimo iz utopčnih sanj demokratične multikulti Evrope, bomo kmalu šli čez točko brez vrnitve in v nekaj desetletjih bomo izginili.

 • Tonio Bresmez Villa

  Imamo rešitve za vaše težave..
  Za vse vaše posojilne potrebe ali financiranje. Obrnite se na AYUDA FINANCE. Smo organizacija, ki ponuja posojila od 5000,00 € do 50,000000,00 € z letno stopnjo 3% na naslednjih področjih:
  * Refinanciranje
  * Gradnja stanovanj
  * Investicijsko posojilo
  * Konsolidacija dolgov
  * Osebna posojila
  * Mednarodna posojila …
  Tukaj je naš naslov:
  WhatsApp: +330675086165
  [email protected]
  [email protected]

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!