Katastrofalni učinki multikulti integracije: Turki v Belgiji, Franciji, Nemčiji, Avstriji in Nizozemskem masovno glasovali za Erdogana

Foto: epa

Na nedeljskem referendumu je 51,41 odstotka turških volivcev podprlo ustavne spremembe, ki prinašajo večje pristojnosti predsednika države. Da so v Turčiji glasovali za Erdogana, ob umankanju novinarske in politične uravnoteženosti ni nobeno presenečenje. Šokirajo predvsem rezultati glasovanja Turkov po Evropi – velike poraženke so namreč Avstrija, Belgija, Francija, Nemčija in Nizozemska.

“Multikulti ne deluje več,” je že pred leti dejala nemška kanclerka Angela Merkel ob vse večjem priseljevanju Turkov in priseljencev iz drugih muslimanskih držav, ko se je še zavedala posledic problema brezglavega naseljevanja islamskih migrantov. No, kljub temu je Merklova v Evropo sprejela več milijonov sirskih in drugih migrantov iz Bližnjega vzhoda in s tem islamu v Evropi dodala dodaten veter v jadra nasproti evropskim vrednotam.

Da sta Evropa in njen multikulti model neuspešna, dodatno potrjujejo nedavni rezultati referenduma, na katerem so bile največje poraženke države, v katerih so turške skupnosti največje. V Avstriji je kar 73,23 odstotka tamkaj živečih Turkov glasovalo za podporo večjim pristojnostim predsednika Erdogana, v Belgiji 74,98 %, v Franciji 64,85 %, v Nemčiji 63,07 % in na Nizozemskem 70,94 %.

Turki niso ravno obogatili nemške družbe
“Veliko Turkov pride v Nemčijo iz ruralnih predelov Turčije, kjer je islam močno prisoten,”
je rezultate referenduma v Nemčiji komentiral politični analitik za Turčijo na univerzi Duisburg – Essen Burak Copur. Po njegovem Nemčija v preteklosti ni zajela migrantskega vala intelektualcev ter izobražencev, ki so iz Turčije bežali pred diktaturo, tako kot v Španiji. Kot ocenjuje strokovnjak, je patriarhalna družbena ureditev nemških Turkov ključna pri njihovem sledenju in oboževanju kulta Erdogana. Njegova stranka AKP je že leta 2015 na volitvah pri nemških turkih prejela 60 odstotkov glasov, medtem ko je v Turčiji prejel 49,5 odstotka glasov. V Nemčiji sicer živi med tri in pet milijoni Turkov.

Prizor iz nemških ulic (foto: epa)

Kaj so ves čas počele nemška vlada in protiobveščevalne službe?
Erdoganovi kritiki ocenjujejo, da je ta uspešno gradil kampanjo preko številnih lokalnih mrež, med katere spadata Turško islamska unija za verska vprašanja, ki pokriva kar 900 turških mošej, in politično lobistična skupina Združenje evropskih turških demokratov, ki je tesno povezano z Erdoganovo stranko AKP. Veliko je pripomogla tudi turška državna televizija, ki jo v nemških domovih spremlja na milijone Turkov. Nemška obveščevalna služba je med referendumsko kampanjo zaznala občutno povečan obseg turških obveščevalnih dejavnosti v Nemčiji, predvsem pri vohunjenju nad nasprotniki Erdogana in pri propagandi ter pri lansiranju lažnih informacij. Časnik Financial Times poroča, da je turški konzulat v Düsseldorfu zahteval od nemško turškega učiteljskega sindikata vse podatke o kritikih Erdogana, kar povsem spominja na nacistične čase nemške zgodovine. Glede na vsa dejstva se postavlja legitimno vprašanje, kaj so ves čas počele nemška vlada in protiobveščevalne službe, da so dopustile tovrstno turško diverzijo na lastnih tleh.

Številni strokovnjaki in opazovalci opozarjajo, da je Erdoganov sovražen odnos do Nemčije zastrupil sobivanje med Nemci in Turki, zato pozivajo nemške oblasti naj povsem prepovejo kampanje turške politike na nemških tleh, sicer se bodo Turki še naprej odmikali od nemške družbe in se še bolj identificirali s Turčijo.

C. Š.

 • Morala

  Res? Sem mislila, da so Turki v tujini bolj pametni! Multi kulti deluje pri zavzetju Evrope in nič drugega!

 • domovina mili dom

  Torej, če jih moti demokracija, naj se poberejo k svojemu novemu sultanu. Na pragu Evrope imamo nov Iran.

 • totex39

  Te turške musliče bi bilo potrebno takoj izgnati iz Evrope in naj jih sultan preživlja.

  • Zgornji

   AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!! Pa še koga Nekrščanskega Zraven , … !!!

 • Svinsk zrezk

  Haha zavzemajo evropo pred nasimi ocmi ,mi pa to le gledamo

 • Zgornji

  B O L N I K I I I I I I I … !!! ! !!!

 • rubec

  Če ne bi bilo turkov nemci sami ne bi nikoli sestavili BMW ali pa Audija. Edino delo ki ostane nemcem je da jih vtaknejo v kinder jajčke.

  • Feriss.H

   Hehehe … Nemci v “kinder jajčke” – Turki in ostale “pridobitve” pa nabijajo svoja jajčka ob razstavljena mednožja Nemk … bolje rečeno kar Evropejk. Reverzibilni outsourcing Muslimanskih fuk-tehnologij.

  • Razocarana

   Turki Nemčijo več stanejo kot prispevajo v nemško gospodarstvo:
   “Very few Turks in Germany have a regular job; about 20%. The other 80%
   live on the so-called Hartz IV (state social benefits). 70% of their
   children have no GCSE; they left school before they finished their basic
   education.”

   Prevod: Zelo malo Turkov ima v Nemčijo redno delo; okoli 20%. Medtem ko 80% živi na tako imenovani Hartz IV (državni socalni dodatki). 70% turških otrok nimajo GSCE (srednja šola); zapustijo šolo preden končajo svojo osnovno izobraževanje.
   vir: http://www.frontpagemag.com/point/183720/80-turkish-muslim-settlers-germany-live-welfare-daniel-greenfield

 • centurion

  Turčini tretje generacije kar prosijo Nemce za reaktivacijo Dachaua.
  Glasovali so za trdo roko, ne za nemško cmerasto demokracijo.
  Jim bo treba ustreči….

 • totex39

  Upam, da so se bruseljski butalci prepričali, da musliče ne moreš nikoli integrirati ne glede kje živijo, oni ostajajo nevarni musliči še vedno za vso Evropo.

 • Slovenec 33

  Multikulti je lahko kdaj deloval le v glavah topoumnih produktov usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma, ki se ima za “napredno” religijo, dejansko pa je fraza multikulti prikrivanje razvojnega prepada med islamizmom, ki je agresivna, krvava, histerična in pedofilska religija in krščanstvom, ki je gonilo razvoja v svetu.
  Tu se najbolj vidi, kako je najbolj napredna – ateistična – religija iztirjena in jo vodijo izrodki človeške vrste, ki propagirajo LGBTQ religijo in uporabljajo multikulti za prikrivanje svojih izrojenosti..
  Je pa res, da se islamisti najbolj štekajo z komunizmom, ker obe religiji vse, ki pridejo z njima v stik potiskata v mračnjaštvo in fevdalizem. To se lepo vidi v islamskih državah, kjer je fevdalizem ukoreninjen in tudi Turki gredo v to smer in da ne pozabim, tudi vodilni komunistični državi imata fevdalni red. V S. Koreji je na oblasti dinastija KIM in na Kubi dinastija Castro.

 • xtc

  Težava je v tem ;da večime muslimanov več kot sedeminmdevetdeset odstotkov;pač ne moreš pointegrirati:Seveda bi moralo Evropo kot nemčijo tole hudo skrbeti;saj gre v bistvu radikalni islam in kolikoje navdušencev nad njim bi moralo biti jasno;da je treba te ljudi že ob najmanših kriminalnih dejanjih zdeportirati v Turčijo tudi tiste rojene v Nemčiji;če se deklarirajo za Turke:

 • RATATA

  Kajpa druzga kot za sultana To je le izvidnica.
  Par bataljonov izviđača.

 • xtc

  Da pojasnim multi kulti je tako kot bi imel opice in urarsko industrijo v istem prostoru efekt je tak ;da ni več industrije ti pa postajaš vse bolj podoben opicam;kot celotna soba:

 • xtc

  Tile Turki in ostali muslimani bodo še velik problem Evrope;ki bo plačala hud krvav davek ;da se jih bo otepla:

 • Shalalabayzer

  Naj EU zapre pipico, če nam kaj ni všeč…tako kot pri Rusih.

 • Morala
  • totex39

   Če bi hoteli bi jih lahko enostavno razgnali samo bum in bi bili v zavetju alaha.

   • sunday

    to bi tudi morali narediti, saj je to edina rešitev za tak multi kulti!!!

 • Feriss.H

  CITAT “… Multikulti ne deluje več …”

  RE – Tale pa je res močna – “ne deluje več” – KDAJ pa je sploh deloval. Še znotraj avtohtonega Evropskega Multikultija so bile tektonske razpoke, kar je potrdila še zadnja vojna v ex-YU. Koncept Multikultija NIKOLI ni bil “uspešnost” ampak izbris Evropskih Nacij z kavs-inženiringom v stilu Monsanto genskih modifikacij.

  Farbali so nas da vodilne EU države rabijo svežo delovno silo ker te primanjkuje, pokazalo se je pa da REDNO primanjkuje delovnih mest, kar so KONČNO potrdile tudi javne izjave maloumnih Švedskih Levičarskih veleumov ki razlog za kriminal med svojimi multikulti pridobitvami zdaj valijo na pomanjkanje delovnih mest. Pravijo da bo treba USTVARJATI NOVA delovna mesta če bi naj “zavladali mir in spokoj”. Protagonisti poplavljanja Evrope z Tretje Svetovnimi “elitami” so trdili da bodo te “elite” prinašale podjetniško dinamiko, izpadlo pa je da so ti “podjetniki” prinesli EXPLOZIVNO TERORISTIČNO dinamiko in dobro koncipirano “podjetniško” izčrpavanje SOCIALE.

  Kot da ni bilo dovolj že Muslijev iz Severne Afrike in Turčije, Levi UNIČEVALCI Evrope so razširili “imigranstko” ponudbo še z popolnoma brezkoristnimi iz Črne Afrike in najbolj zaostalih delov Azije.

  PS
  Lieber Adolf, genug abschreckend, aufwachen und zur Arbeit zurückkehren, sonst …

 • pajot

  Jebeš turke. pomembno je,da sta šla katarina čas in jurij zrnec v posteljo.

  • sobieski

   Sama sreča, da pride vsaj narodnozavest budeči Thompson!

   • Bozz

    Kako lahko hrvat slovencem zbudi narodno zavest? Bo s pesmimi o njihovi hrvaški zbudil domoljubje slovencem? Mi lahko kdo razloži to logiko? Naj pustijo pr mir piranski zaliv pa Teran, itd. Slovensko Istro so dobili zaradi naših preteklih kretenov na oblasti, ki so jim Istro podarili ob pijanski igri kart če me spomin ne vara, zdaj bi nam pa še Piranski zaliv sunli? In slovenci bodo šli na koncert Thompsona, ki to predstavlja? Evo ti narodno zavest. Za to ne rabim Thompsona. Drgač pa niti ne poznam ne Thompsona ne njegovih pesmi.

    • sobieski

     S takimi kot si ti, bomo ostali ravno tam, kamor še kar tonemo. Učiti se je potrebno metode, načina, vsebino pa bomo že prilagodili. Bodi toliko razumno sposoben in si vsaj enkrat odgovori, kdo je kriv za teran? Kdo je kriv za savudrijsko valo?,…ko boš kuhak jezo na očeta hrvaškkega terana, pa očeta arbitraže in tistega, ki je še to uničil, se pa oglasi, do takrat pa v miru razmišljaj.
     Vse se začne pri arhivih. Če so jih naši kurili, se njihove vsebine pač bojijo in ravno tisti, ki razpolagajo s kopijami arhivov, naše politike, ne samo izsiljujeo, temveč celo skrbijo, da so na oblasti, ker so kot samopostrežna želja pri lastninjenju. Zakaj pi misliš, da je že vse, od Elana, Fructala, živilske trgovine, živilske proizvodnje vse v srbsko hrvaških ali ruskih rokah. Daj premisli, koga ne sme biti na oblasti. Pa bistro misel!

  • Spartan

   Pun mi je više kurac svega! Selim u Kanadu! – https://youtu.be/3URp4pAoDpg

 • Brdavs

  Avstrijski zunanji minister ima prav. Turčija takšna kot je zdaj ne spada v EU. Tam naj bodo!

 • sunday

  če je kdorkoli mislil na možnost integracije musli podganjih iztrebkov je s tem največ povedal o sebi, povedal je, da nič ne ve, povedal je, da je popoln “zblojenec”, da dejansko spada v ustanovo, ki ima na oknih rešetke – no in ti nas vodijo tako v eu kot v sloveniji, izvolili so jih enaki njim -“zblojenci” nezmožni razmisleka, butli, ki vedno znova nasedajo levim lažnjivim barabam!!!

 • sobieski

  Pravzaprav, tako kot stvari gredo narobe, je zadnji čas, da pride gostovat kakšen pevec, ki narodu pokaže, da je domoljubje potrebno za narodovo bit. Upam, da se bomo kaj naučili od Thompsona!

  • pajot

   na titota si pozabu.

   • sobieski

    Misliš tistega, ki je mater zatajil in narod izdal,…

    • RATATA

     In se je v lesenem hobuku za kruh mesit sankal.

     • 5-RA

      Tem hobukom se je reklo ,,nečke,,

     • RATATA

      Hvala!
      A si iz Obsotelja?

  • Bozz

   Slovenščine se ziher ne bomo naučili od njega, piranski zaliv pa je v Thompsonovi glavi verjetno že kar hrvaški. In slovenci boste šli na koncert človeka, ki po vsej verjetnosti podpira krajo piranskega zaliva? Res ste že obupani, da se tako nizko padli.

   • sunday

    dam prav obema, ker imata nekje oba prav – ja lahko se kaj naučimo in to je, da moramo biti ponosni na to kar smo, da moramo biti tudi nacionalisti, če se želimo ubraniti pred tujci, da moramo skupaj držati kot to delajo hrvati. je pa tudi res kar pravi bozz, ker je res, da podpira krajo piranskega zaliva in druge nevšečnosti, ki nam jih povzročajo hrvati – saj je hrvat in drži s svojimi – to je to, tako bi morali mi držati skupaj za slovenijo in tega se moramo naučiti, samo kaj ko nas vodijo srbi in izdajalci, podkupljenci, prodane duše čefutarjem, ki nam prepovedujejo v sloveniji biti slovenec in to ponosen slovenec!!!

   • 5-RA

    Piranski zaliv so nam zapravili komunisti, kot vse ostalo in ravno kommmiji te sedaj prepričujejo, da so Thompson in company bad guys…Niso, Thompson lahko poje kar hoče, naši pa po telefonu privat čvekajo (Sekolec in Drenikova) katastrofalne reči (sicer sem bila proti arbitraži, sploh z izhodišči kot jih je zavzela naša stran -Meja na Dragonji (meja bi morala biti vsaj na Mirni…) sicer pa nič novega, če so nam zapravili Trst, GorIco, Celovec….bojo pa še Piran…važno, da imamo Milana, njega pa nobenmu ne damo.

    • sobieski

     Bravo Petra, spoštovanje tvojim mislim! Pa saj niso Hrvati nori, da ne bi izkoristili svojih
     prednosti, če imajo na slovenski strani po izboru negativne seklekcije
     izbrane…Že samo, če se spomnim njihovih pravnikov, ki so okrog tega
     sodelovali….tudi sam razmišljam kot ti. Zanimivo, da so nas v šoli s
     takim zanosom učili darwinizem in izbor…v naši družbi pa vse izvira iz
     rdečega fundamentalizma

 • xtc

  Pointegriranje muslimanov kot levakov;v neko normalno družbo je približno enako kot bi skušal pointegrirati opice:
  Večinsko so nezmožni;del jih to noče izrecno majhen del pa je tega zmožen le te pa nato ustrahujejo oni problematični in to je žalostna resnica:

 • terezija

  Zdaj se bodo lahko vsi vrnili v domovino Turčijo, deželo svojih sanj. Kaj čakajo?

  • RATATA

   Bodo raje turčijo razširli gorta.

  • novaknovak

   pa to ti je isto kot v neki jugi, ki jo sedaj tak opevajo. cedila sta se baje med pa mleko jih je šlo tja gor v gnili zahod in kapitalizem skoraj dva milijona, če ne celo kakšen več…

 • Anton

  pričakujem da bodo nedvomno odšli nazaj v svojo zlato Turčijo k svojemu ljubemu Erdoganu, da jim bo zrihtal status.

  sarkazem press

 • Hun

  v luksuzni družbi rabiš suznje…to so v Nemciji pač Turki

  • novaknovak

   eden morda dela, pač kar zna, njegovih ostalih deset pa vleče socialno. kdo je tu suženj?

   • gušto

    Ne zameri, Hun je še mlad pa tega še ne ve, he, he,..

  • novaknovak

   pa kaj ne prihajajo tja sam znanstveniki, inženirji, doktorji…? sicer pa, če si na anatoliji pasel koze in ovce, pa kakšno oslico vmes, je verjetno vseeno bolje v nemčiji bit “suženj”, sicer bi ostali tam, in še naprej koze pasli…

 • samotoje

  Slabo izobraženi, zaostali Turki so v Nemčiji in drugod popolnoma enako kukavičje jajce kot slabo izobraženi, zaostali, nerazgledani prišleki kjerkoli. To so vedno ljudje, ki jih zanima predvsem finančna plat življenja v neki državi in nič drugega. Ti so za državo “gostiteljico” vedno potencialna peta kolona. Vsaka podobnost z Jesenicami, Fužinami, Velenjem je zgolj naključna, seveda.

  • stop zlu

   parazit vedno iz znotraj uniči gostitelja! Tako so povedali učitelji pri biologiji.

 • stop islamizmu

  Ne spuščaj kače v hišo, ker ti bo zavladala!!!!!

 • stop tujim kultom

  že sedaj pišejo po forumih, da se bodo namnožili in da bodo nam ” zabili kajlo” na tak način, na našem ozemlju! To vam vse pove o tem koga ste spustili na lastno ozemlje! Rešitev je v evropskem prebujenju! Tudi sovražniki so nacionalisti saj obljubljajo, da bodo z razmnoževanjem prevladali naša ozemlja! Oni so sovražniki križa! Piše v njihovi ” knjigi” , da bodo nekoč razglasili svojo vladavino po celem svetu. To se ne sme zgoditi.

 • r

  turški vpadi so jasno pokazali kako razmišljajo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!