Kdo je lepa 18-letna Pamela, ki so jo sredi Evrope Nigerijci brutalno posilili, umorili in razkosali?

Obdukcija je razkrila grozovite podrobnosti. 18-letno Pamelo Mastropietro so najmanj trije črnci iz Nigerije zverinsko posilili, jo brutalno pretepli, večkrat zabodli v trebuh in nato razkosali. Ostanke telesa so zložili v dva kovčka, ki so ju pustili ob podeželski cesti blizu Macerate v Italiji.

Lepo Italijanko so dva dni pogrešali. Zaradi težav z mamili je bila v centru za rehabilitacijo, saj je želela postati boljša oseba, osvobojena drog. Center v Corridonii je zapustila v ponedeljek, 29. januarja, dva dni kasneje so jo našli v kovčkih. Obdukcija je pokazala, da je bila umorjena 30. januarja in da so se morilci dolgo izživljali nad truplom.

Začel se je lov na morilce. Že v četrtek je policija aretirala Innocenta Oseghaleja, 29-letnega Nigerijca. V njegovem stanovanju so našli krvavo oblačilo, ki je pripadalo Pameli, in sledi, kako se je nekdo zelo trudil, da bi z varekino zakril sledi. Oseghalu je dovoljenje za bivanje že poteklo, morali bi ga že deportirati, a tega niso storili. Oblastem je bil znan kot preprodajalec droge.

Nekaj dni kasneje so aretirali še dva Nigerijca, povezana z umorom. Enega v trenutku, ko je poskušal pobegniti v Švico. Policija sumi, da je bilo v umor vpletenih še več črncev.

Več si lahko ogledate na spletni strani Demokracije.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!