Kissinger po porazu Islamske države napoveduje še hujše posledice: Iranski radikalni imperij

Foto: epa

Islamsko državo želi svet uničiti, a nekdanji ameriški državni sekretar Henry Kissinger napoveduje, da nas v tem primeru čakajo grozljive posledice. Ustvaril se bo teritorialni pas od Irana do Libanona, posledično pa bo nastal grozljiv iranski radikalni imperij.

Nekdanji ameriški državni sekretar Henry Kissinger opozarja, da bo v primeru, če bo islamska država uničena, položaj na Bližnjem vzhodu lahko postal še bolj grozljiv, saj bi nastal Iranski radikalni imperij. Ta 94-letnik je že v preteklosti dejal, da bo, če se bo nadaljevala dominacija Irana, ki je tako imperialen kot džihadističen, srednji vzhod eksplodiral.

Izvrstni poznavalec geopolitičnih razmer Kissinger ocenjuje, da se na območjih Iraka in Sirije odvija ideološka radikalna verska vojska Islamske države, ki se je razglasila za neusmiljenega nasprotnika sodobne civilizacije. Nasilno želi zamenjati množico držav v mednarodnem sistemu z enim samim islamskim cesarstvom. Bližnji vzhod na svet še zmeraj vpliva tako z nestanovitnostjo svojih ideologij, kot s posebnimi ukrepi.

ISIS želijo uničiti, a se porajajo vprašanja, kdo bo prevzel njihovo ozemlje
Z ISIS se praktično bori cel svet. Večina proti – ISIS sil, vključno s šiiti in vodilnimi sunitskimi državami, se strinja, da je treba to džihadistično organizacijo nemudoma uničiti. A kdo bo prevzel njihovo ozemlje? Sunitska koalicija? Ali bo nanj imel vpliv Iran? Na to je težko odgovoriti, saj Rusija in države Nata podpirajo nasprotne skupine. Če ozemlje ISIS res zasedejo iranske revolucionarne garde ali šiitske sile, se lahko kot rezultat tega ustvari teritorialni pas, ki bi segal od Teherana v Iranu do Bejruta v Libanonu, kar bi lahko vodilo k nastanku Iranskega radikalnega imperija, je o Kissingerjevih črnih napovedih poročal Breitbart.

Foto: epa

A. L.

 • PRIČEVALCI

  Pa menda ja ne mislite, da bo kdo resno jemal tega ostarelega židovskega vojnega zločinca?

  https://www.youtube.com/watch?v=JRvl0SngH0k
  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Trial_of_Henry_Kissinger

  • sprehajalec

   Pravi levičar si, dedič NOB in Antisemit.

   • PRIČEVALCI

    Malce preberi kaj ti zgoraj pišejo “desničarski” komentatorji, ovca nevedna.

    • sprehajalec

     gre za častilce lika in dela pokojnega levičarja socialista Adolfa. Kot pravi levičar, je sovražil jude. V tem ste si vsi levičarji podobni.

     • FUCK COMMUNISM

      A ti budala sploh ves kaj je vzrok za nemsko sovrastvo do zidov?!? Si kdaj kaj prebral al samo kvakas to, s cimer pumpajo clovestvo ze od konca 2. sv. vojne?!?!?

     • sprehajalec

      kaj pa je vzrok za tvoj antisemitizem?

     • FUCK COMMUNISM

      Za zacetek si to besedo, antisemitizem, vtakni tja, kamor sonce nikoli ne posije. Vzroki, da jih ne prenasam so pa trije: 1. slabe izkusnje z njimi, 2. vem vec o njih, kot vecina vas napumpancev, kdo so, kaksni so in cesa so sposobni, ker sem veliko prebral o njih in 3. ker je to moja osebna pravica in izbira, da jih ne maram. In?!? Kaj mi kdo more?!?

     • sprehajalec

      Ti povem zakaj jih imam jaz rad;

      1. dobre izkusnje z njimi, precej boljše kot z njihovimi sosedi.

      2. vem vec o njih, kot vecina vas napumpancev, kdo so, kaksni so in cesa so sposobni, ker sem veliko prebral o njih

      3. ker je to moja osebna pravica in izbira, da jih maram

     • FUCK COMMUNISM

      Izredno “duhovit in inteligenten odgovor”… sploh glede na to, da te jaz niti nisem vprasal, zakaj so tebi zidje vsec…

     • sprehajalec

      samo povem ti, če si mi ti razložil zakaj jih ne maraš.

     • FUCK COMMUNISM

      Zakaj so tebi vsec mene ne zanima.

     • pajot

      Ne napihuj se žabar. Misliš,da kogarkoli zanima,zakaj so tebi odvratni? Poln si samega sebe,tako,da ne verjamem v tvoj nick. provokatorček bedni.

     • FUCK COMMUNISM

      Ej, jebi si mater… kot si navajen!

     • pajot

      Ti tudi,pa še očeta zraven,tako,kot si navajen.

     • FUCK COMMUNISM

      Sej nisem levuharski incesten peder, kot si ti. Koliko ticev si danes ze pocuzal?!?

 • PRIČEVALCI

  “Ustvaril se bo teritorialni pas od Izraela do Libanona…” kakšne neumnosti pa piše ta vaš “novinar” A.L.?
  Kakšen teritorialni pas pa se lahko ustvari med dvema državama sosedama? ….”posledično pa bo nastal grozljiv iranski radikalni imperij.” A zaradi teritorialnega pasu med Izraelom in sosednjim Libanonom?

  Takšnih idiotizmov ne pišejo niti osnovnošolci. Pa vi pojma nimate o geografiji, zgodovini in o politiki. Totalni bebci …..

 • althar

  A tega človeka še kdo jemle resno? Upam, da ne. Z drugim neokon bedakom, Brzezinskim, sta vsak pri svoji stranki zdrekala mednarodno vojaškopolitično stanje do nepopravlivosti.

 • Morala

  Kaj, ali bi jo morali kar pustiti, da se islamska država širi po svoje ali kako?
  Evropa bi morala delati na svoji obrambi, migrante pa poslati nazaj! Drugače ne bo samo pas tega radikalnega imperija, ampak že kar skoraj ves svet!

 • črnaovca

  Ta je tudi Jud kot Soros

 • hle

  Dejstvo da je model zagotovo največji živeči vojni zločinec na planetu čigar dete je vse sranje ki ga doživljamo v zadnjih letih vas očitno ne moti proti njemu so vsi Slovenski komunistični klavci skupaj kot nedolžna ovčka vse globje tonete

  • sprehajalec

   In? ker je to dr. bebler nekoč ugotovil? neuvrščenost pa to?

   In največji zločin, ker je podpisal pariški mir o končanju Vietnamske vojne? Ki ga je potem Severni vietnam poteptal čez čas?

   • hle

    Vietnam je bil samo začetek od tam so se morali umaknit ker jim je pohajala sapa ne zato ker bi bil ta prasec neki mirovnik je pa bližnje vzhodna strategija njegovo dete rezultate imamo pa čast gledat v živo

    • sprehajalec

     In kaj Vietnam? Mednarodno priznana država južni Vietnam, je bila napadena s strani komunističnega severnega. Sapa jim še zdaleč ni pohajala. Ko so podpisali mirovni sporazum in se umaknili, so Severni Vietnamci izvedli agresijo na južni Vietnam. Pozabi stare floskule o svobodi Vietnamskega Ljudstva pa boju za svobodo, socialna osvoboditev pa te bedarije. Beblerizem.

     od prvega napada Arabske Lige na Izrael, naslednji dan po njegovem priznanju leta 1948, je bil cilj vseh arabskih sosed in še danes je ta cilj eden sam; Vreči Izraelce v morje. Čisto simpl. kissinger je veliko pripomogel, da se ta humanitarna tragedija svetovnih razsežnosti, če ne kar največja v zgodovini ni zgodila.

     • hle

      Tako na hitro in v paniki so jo pocvirnali iz Saigona ki je padel potem kot zadnji da so morali helikopterje z letalonosilk metat v morje da so lahko pristajali drugi o tem so filmski dokazi glede Izraela pa si pozabil omenit kaj je bilo neposredno pred tem ko so bogi bogi judeki izvedli terorističen napad in vrgli v zrak hotel kjer naj bi potekala pogajanja o ustanovitvi dveh držav Izraela in Palestine pomrli so predstavniki Britanije kompletno Palestinsko vodstvo in predstavniki sosednjih držav judeki pa so po naključju takrat malo zamudili

     • sprehajalec

      Arabeki so veselo pobijali judeke, ko se je začelo govoriti o Izraelu. Cele vasi so likvidirali. Kot odgovor je bila ustanovljena Hagana. Porazili so vse arabske sosede, ko so jih ti napadli, pa številčno premoč so imeli arabeki gromozansko. Reve so tvoji arabeki. Nikakršni vojaki.

      Ko je bil podpisan pariški mir, takoj na začetku leta 1973, je Južni Vietnam obstajal še 2 leti, v tem času so se Američani popolnoma umaknili, ostal je še garnizon, ki je varoval diplomatsko osebje. to je ta tvoj filmček. Druagače, kot te je pumpal Bebler…

     • FORT WORTH

      Bebler (:-))) tudi dveh cistih nima.

     • hle

      Do Pariškega miru pa je prišlo zato ker se je skoraj cel svet obrnil proti njim zaradi tegale
      https://youtu.be/zq3kgHAI-3U

     • sprehajalec

      Ni se cel svet obrnil, svet se naprimer ni obrnil proti Sovjetom, ki so izdatno filali Vietnamce z orožjem. pa nekoč sem celo slišal za jugoslovanske svetovalce tam, pa kalašnikovke.

      proti Američanom so se obrnili ameriški hipiji, pa novinarji, to je ta svet.

     • hle

      Šlo je za najhujši vojni zločin po WW2 ampak ker so bili to naši je vse v redu kajneda

     • sprehajalec

      V čem pa zločin? Reci, kakšen zločin? Oborožen boj? Agresija severnih Vietnamcvev na južne? Je to ta zločin?

     • hle

      Neselektivno bombandiranje civilnega prebivalstva v žargonu JNA tepihovanje je vojni zločin ravno tako kot uporaba belega fosforja kot trenutno počno v Siriji vendar o tem naši mediji ne upajo poročat

     • sprehajalec

      V tistih časih bombardiranje iz zraka, tako kot tudi danes ni zločin. Če gre za vojno.

      tepihovanje je samo način bombardiranja z takratno tehnologijo, ki ni omogočala drugega. Šele puščavski Vihar leta 1991 je prinesel natančno video bombardiranje.

     • FUCK COMMUNISM

      Velika skoda je, da zidov niso arabci vrgli v morje! Ves svet bi lepse zivel brez njih, tudi ti!

     • sprehajalec

      potem pa kar na kotnikovo, pa si jih navozi.

      Če bi izraelci danes zapustili Izrael, pa šli nekam, bi palestinci šli za njimi, ker brez njih ne znajo živeti. podpore pa to…. delati pa ne znajo.

     • FUCK COMMUNISM

      Nocem v Sloveniji nikogar, ki tukaj ni legalno, nikogar, ki je za slovenske davkoplacevalce strosek in nobenega tujca, ki v Sloveniji dela pizdarije! Izgnal bi vse take brez milosti!

     • sprehajalec

      Šiptarji imajo legalne papirje, ki jim jih je zrihtala fajonka.

      To naj bo naša problematika, Izrael naj pa svoje zadeve ureja sam po svoje. Imajo hude težave z migranti, ker cela afrika dere k njim, pa še vsi sosedje. če bi bila danes tam država palestina ne bi bilo NIČ, par koz in par kozojebcev bi se sprehajalo po puščavi.

      Izrael je pa iz nič ustvaril cevtočo državo. Njihovi sosedje se pa kotijo kot zajci, to pa je vse.

     • FUCK COMMUNISM

      Kaj mislis, kaj bi mi ustvarili, ce bi nam vsako leto Amerika senkala po nekaj miljard dolarjev?!? Vsako leto! Nekaj tisoc miljonov?!?

      Torej je treba Fajonko vtaknit v keho zaradi veleizdaje, vse Siptarje, ki pa so v drzavi, pa nagnat! To simpl je to. Sam ce je volja!

     • sprehajalec

      imajo tudi fantastično industrijo, zelo odzivno in tehnološko na fantastičnem nivoju. Iz prve roke…

     • FUCK COMMUNISM

      Ja, tezko je imet tako industrijo, ce molzes najbogatejso drzavo na svetu in si bases njihov denar v rit

     • sprehajalec

      Pa toliko Nobelovcev? Tudi zarota?

     • hle

      Najpametnejši človek na svetu ni nikoli dobil Nobelove nagrade čeprav so ravno njegovi izumi obrnili svet en od vzrokov je že v tem ker je bil Slovanskega porekla to pa je za judeke in kravarje podvrsta Nikola Tesla če že želiš zarote

 • FUCK COMMUNISM

  Preklet morilski zidovski psihopat!!! Nazadnje je Perzija/Iran kogarkoli napadla leta 1763!!! Iran zajebavajo samo zato, ker nikakor ne verjamejo zidovskim pravljicam o njihovem kvazi trpljenju! Crkne naj cimprej!!!

 • ostrovrhar

  … ki bi segal od Teherana v Izraelu do Bejruta v Libanonu,

  Če jest tole dobr zastopm, je pol Izrael že zasedel Iran?

  • FUCK COMMUNISM

   To je zidovski plan… zakaj pa mislis, da praznijo Sirijo in Irak?!?

   • ostrovrhar

    Mogoče misljo sam namakanje uredit, pa jaffa pomaranče in grapefruite gojit?

 • totex39

  Vse kar je zvezi z islamom ni vredu, sploh ne bi smeli dopustiti, da se je ta krvavi islam, tako hitro razširil v Evropo, kar je velika napaka vseh politikov, ki so se dopustili zavajanju.

 • Volkhv

  No vidite, tukaj se je razkril sam financer ISISA, kISISanger… Torej je bil glavni cilj zionistov, da se ustvari nekakšna “leva roka” Izraela, proti Iranu. Ta monstrum se je imenoval ISIS. Moji predniki po očetovi strani so prihajali iz Hrvaške; priimek na Hrvaškem pa prihaja iz Perzije… Sem ponosen na svoje perzijske oz. skitske korenine. Tej kroti pa želim, da čimprej crkne

  • ljubinica

   Ha ha
   Perzijci so indoevrolejci. Arabcev ne marajo. Kdor je bil kdaj v Iranu, to ve.

   • Volkhv

    Stara Perzija ima bolj malo skupnega z modernim Iranom, ki je islamski. Zoroastrianizem, avestanski mitraizem so vere, ki so bile originalne v Iranu (Arianu).

 • FORT WORTH

  Dejstvo je, da se muslimani med sabo ne bodo dogovorili za mir.
  Za enkrat imajo se veliko denarja in lahko sprozijo se veliko vojn in mrtvih.
  Porabljajo lahko prisluzen denar, ki so ga zasluzili s prodajo nafte in zavedajo se, da ga bo v prihodnje vse manj, ker se razviti svet preusmerja na elektricne pogone.
  Zato taka sovraznost do vsega zahodnega.
  Tako na lahko, kot so muslimanske drzave in rusija zivele v preteklosti ne bodo nikoli vec.
  Zato so tudi rusi na strani asada, ki govori eno dela pa drugo… in zato lahko tudi v marsicem povezujemo Putinove okupatorske teznje in dzihadiste ki hocejo naseliti eu z teroristi…
  Ti ljudje niso nikoli ziveli od dela in nikoli ne bodo.
  Spostovani Henry Kissinger je verjetno eden zadnjih, stare sole, ki se zaveda problema muslimanov.

  • FUCK COMMUNISM

   Spostovani Henry Kissinger… ocitno bi se ti posiljevalcu tvoje zene prav tako zahvalil in ga spostoval. Sej nis normalen!

   • FORT WORTH

    Mislim, da delas prehitre zakljucke.
    O 94 letnem Kissingerju malo vec preberi, ima izredno bogato zgodovino.
    Je pa res, da se mlajsi ljudje zaradi veliko virov in pristransko napisanih novic hitreje zmedejo…

    • FUCK COMMUNISM

     Kissinger je povampirjen vojni hujskac in vojni zlocinec, ki je svoje case izustil nekaj najbolj nehumanih in nemoralnih stvari, na katere en normalen clovek ni sposoben niti pomisliti. Baraba bi moral imet luknjo med ocmi ze pred desetletji! Kot crkovina bi vsaj nekaj dobrega naredil za svet.

     • FORT WORTH

      Prosim ne pretiravaj.

     • FUCK COMMUNISM

      Ti pa te zidovske svinje ne povelicuj in ne opravicuj, pa si bova bot!

     • FORT WORTH

      Nocem se s tabo prepirati.
      Vseeno mislim, da po krivici meces vse v en kos.

     • FUCK COMMUNISM

      Saj jih ne! Gre samo za to, da so kot narod v povprecju govno, Kissinger pa eden njihovih vecjih govnarjev!

 • bojan

  Kissinger ti ga serješ … zagovarjaš ISIS …tebe v resnci bolj skrbi za omejevanja nastanka NWO, ki je bil odvisen od ISISa, ane … s Sorosom si lahko kr podata roke … rajš uživaj penzijo v nekaj letih kolikor ti jih je še ostalo, kot pa da trosiš take neumnosti, roko na srce, resno te jemlje zelo malo ljudi, nebes pa itak ne boš vidu, raženj pri alahu te čaka, da pa ti ne bo dolgčas boš poleg imel še Sorosa in še nekaj podobnih bogatih idiotov…

 • Hun

  žid pod nesposobno Nixonovo vlado

 • ljubinica

  Ha ha
  Zdaj je pa priznal ( Jud), da so ZDA na skrivaj podpirale ISIS …

  • bojan

   pa še predlaga da uničenje ISISa ni dobro … butelj tale Kissinger … s tem je vse povedal

 • Priden kot SDS ovčka

  Že v Siriji so si zobe polomil. Kako bojo reveži z brez zob šli.napadat Iran? A je Iran koga napadel? Tale Kissinger pa je en kljukec….

 • Aron

  Kissinger, vojni zlocinec in poosebljenje zla, naj bo tiho. Pod njegovo politiko je umrlo miljone ljudi, ameriske vojake pa oznacuje za lutke v sluzbi imperija. Da ga ni sram se spravljati na Iran, ki ze 300 let ni napadel tuje drzave in je edina regionalna velesila, ki lahko prinese stabilnost regiji. Zionista Kissingerja skrbi iranski šiitski polmesec in nevarnost za Izrael.

  • sprehajalec

   kaj imaš Vietnamce v mislih? ker se del Vietnamcev ni pustil osvoboditi s strani svojih revolucionarnih severnih bratov in želel živeti v brezrazredni komunistični družbi, kjer je izkoriščanje človeka po človeku odpravljeno?

   Premalo veš o Iranu, da bi lahko tukaj solil pamet.

   • Aron

    In? Kaj hočeš povedat? Kaj ima ZDA delati v nekem Vietnamu, ki je tisoče kilometrov stran? Kissinger je zločinec, utelešeno zlo, upam da čimprej dobi neozdravljivo bolezen in umre v peklenskih mukah. Isto kot sozločinec McCain.

    • sprehajalec

     Ko je šla nad nemčijo je bila pa dobra ali kaj hočeš povedati? Beblerjanci…

     Ameriški vojak je 50 let branil svet pred komunizmom in zato žrtvoval tudi svoje življenje. Danes bi imeli po svetu najmanj 100 držav tipa Severna koreja.

     • Aron

      Amerika je šla proti Nemčiji zaradi Pearl Harborja, ki so ga ameriški warmongerji žrtvovali, da so se začeli obračati vojaški denarci.

      Ameriški vojak je le kanonfutr (prosto po Kissingerju), do njega ne čutim empatije, saj je za svoje delo plačan.

     • sprehajalec

      kakšen kanonfutr, Sovjeti so sešteto pri kursku in Stalingradu izgubili več vojakov, kot vse ameriške vojne do sedaj, vključno tisto z Angleži 1780. Pa Državljansko vojno, pa drugo pa Vietnam, pa prvo.

      Vsaka vojska tudi sovjetska je bila na nek način plačana. Ameriški vojaki naborniki so v Vietnamu dobivali dolarske bone.

      danes ima Ameriški vojak v Afganistanu 1200 dolarjev plače, ker gre za profesionalce, slovenski vojak v Afganistanu pa je imel 5500 Eurov plače.

     • Aron

      Sedanja vojska je profesionalna, ne gojim nobenih čustev do treniranih ubijalcev. No pa sej se tut sami nimajo radi, 22 si jih dnevno samo vzame življenje. Verjetno je to, kar doživijo in kakšna grozodejstva morajo na ukaz početi nedolžnim ljudem, tudi zanje preveč.

   • FUCK COMMUNISM

    Idiot! Mislis v taki brezrazredni druzbi, kjer so drugace misleci mrtvi, enako misleci se vozijo s ficoti, jugoti in stoenkami, svinje pri koritu pa v sestvratnih pullmanih in landaulet Mercedesih, pijejo 100 let star konjak in kadijo kubanke?!?!? Dej goni se, preklet kreten!

    • sprehajalec

     še en tak, ki mu zmanjka po enem stavku….

 • kokobily

  Kdaj je ta model (v svojem razumevanju političnega dogajanja) sploh imel prav.. Kdaj je odprl gobec, ga je pihnil mimo..Dol, bolj južno od Kolpe takšem pravijo – MUTIKAŠA…

  • Darko Bukovec

   Ta tip je predstavnik elite, New World order..alfa in omega Bilderberg-a, in desna roka Rothschilda…lastnika svetovne banke…Ja folk elita obstaja, vsi predsednki in premieri na svetu so njihovi le uslužbenci.

   • ,

    nova24 tega ne razume.

   • kokobily

    Saj, zato me je strah, ker maš prav, odločajo swe pa na osnovi bebcev, kot je omenjeni….

  • wtf

   tebi je mutikaša v možganih

   • kokobily

    kaj, si predstavljaš, da si se not vtihotapil ???

 • !!!!!!

  Nova24 je pro židovsko izraelska, čeprav so izraelci anti krščanski.

 • !!!!!!

  Kisinger je znani antikrščanski židovski agent in vi njega tukaj podpirate!?

 • hello
  • sprehajalec

   Ti pa nisi niti kristjan, niti si kaj drugega. Skratka nič.

   • hello

    Vsi smo kristjani, ti si homoseksualec, tako si povedal. Krščanstvo prepoveduje to kar ti počneš.

    • sprehajalec

     Si danes kresnil kakšnega palestinca?

     • hello

      stari pisal si o tem, da si homoseksualec, se pravi vse je že povedano. Zato pa imaš taka vprašanja. Marš.

     • hello

      Ne moti me, ker si homoseksualec. Moti me, ker me sprašuješ neumnosti. Adijo.

     • sprehajalec

      Ti ni vstal ali kaj, ko se tako hitro poslavljaš?

   • exposingtruth9

    Nevem kaj je komentator hello, ampak ti tudi nisi kristijan glede na tvoje komentarje in vrednote. Ti mi deluješ kot neka podobna religija kot jo imajo Globalisti/zionisti ta zboljena psihopatska elita ki podpira vojne po Svetu, to je lahko le kakšen Satanizem ali kaj podobnega.

 • hello

  Iran in Rusija ne ogrožata nikogar!!! ZDA in njegov šef, židovski Izrael, sta pravi problem.

  • Franjo Trojner

   Kaj pa te delajo Rusi v Ukrajini?

 • VRHOVNI SODNIK

  Predstavnik Bilderbergov piha pač v svoj rog, čeprav je odgovor enostaven, ta izpraznjen pas naj zasedejo Kurdi in ustanovijo svojo državo, katero jim obljubljajo že 100 let in potem še islamistične muhe ne bo tam, sam oborožit jih dobro, ne rabijo druge pomoči in Turki naj končno izpustijo njihovega voditelja Očalana, ki je po krivici zaprt že več, kot 25 let, pa bo hiter mir.

  • SDS je v mojem srcu

   Točno tako, Kurdov je 40 miljonov in tudi sami so jo izborili.

  • samsara

   Nekakšna novodobna opcija ‘uskokov’, čepav so tudi sami večinoma muslimani ;-)

 • Mislim no

  Niva 24 je pro izraelska ( Kissinger je židovski agent), čeprav izraelci ne marajo kristjanov. Razumi kdor more.

 • Mislim no
 • nobene logike tukaj

  Rusija in Iran sta proti ISIS-u. Malo se izobrazite.

 • nobene logike tukaj
 • Franjo Trojner

  Danes bi potrebovali 10 Kissingerov, da bi v red spravil ves ta kaos, ki vlada svetu. Potrebujemo močan od naprednega zahodnega sveta podprt Izrael, ki naj v red spravi arabske države, ZDA pa naj disciplinirajo SV Korejo in umirijo vedno večje apetite Rusov in Kitajcev, EU pa naj poskrbi, da bodo Turki ostali mirni in pridni v Turčiji. VB pa naj vzame pod drobnogled Afriko in jo počasi civilizira in demokratizira. Brez reda v svetu ne bo šlo, močne in razvite krščanske države zahodne civilizacije morajo vzeti vajeti v svoje roke in tudi z silo, če drugače ne gre umiriti apetite nerazvitih, agresivnih in za ves civiliziran napreden svet vedno bolj motečih držav.

  • ljubinica

   Najbolje, da kar ti prevzames polozaj svetovnega imperatorja …

   • Franjo Trojner

    Ti zlezi k svojemu Tunjušu ali kuhaj, peri, likaj svetovno politiko pa raje prepusti moškim.

  • logika

   nakladaš, Franjo, nakladaš.

   • Franjo Trojner

    Zakaj? Ker vidim v Izraelu prijateljsko in trdno zaveznico? Zato ker mi je bližje ZDA, kot Rusi, ki ponovno korakajo in so danes v Ukrajini? Ker nisem na strani Kitajcev, ki so zavzeli Tibet in si podrejajo Azijo in vse bolj Afriko? Ker vidim v Iranu grožnjo za svetovni mir? Ker ne pristajam na izsiljevanje vedno bolj militantne Turčije? Ker v Palestini ne vidim potenciala, da bi lahko kdaj postala država? Ker verjamem, da SV Koreja mimogrede lahko napade južno? Ker tudi Pakistan ni porok svetovnega mira? Itd.itd.itd. Če bi ne bilo ZDA bi danes svetu vladale mračne sile in bi mnoge narode obiskali jahači Apokalipse in jih za vedno zbrisali iz lica zemlje. Včasih je bila gonilo sveta VB danes so to nesporno ZDA, ki so porok razvoja demokracije in spoštovanja človekovih pravic in svoboščin.

  • FUCK COMMUNISM

   Tele

   • ,

    :-)

   • Franjo Trojner

    Tele?

  • exposingtruth9

   zato se pa ISIS opravičuje Izraelu ane.

   Zanimivo da ISIS ne upa napasti Izraela pa “baje” ful sovražijo Izrael…my ass in sloni letijo po zraku.

   • sprehajalec

    kaj je cela metelkova pa mirovni inštituti na delu danes?

    • !!!!!

     Nismo Metelkova ampak smo LJUDJE KI MISLIMO S SVOJO GLAVO. NEHAJ PONIŽEVATI DRUGAČE MISLEČIH OD TEBE, IZDAJALEC.

     • sprehajalec

      Saj ravno v tem je problem, ker te misli so da se bog usmili. zato mora nekdo drug misliti namesto vas. mirovni inštitut pa metelkova pa rdeči Džihadisti na Velcome parti v Ljubljani. To ste vi.

    • exposingtruth9

     metelkova (a niso to neki delomrzniški džankiji doli pri vas v LJ – če je temi res tako pol se vprašam kaj je s teboj narobe človek ? svoje mnenje in informacije jemlješ od zionistov plačanih delomrzniških zgubah in džanikijev ki gnijejo na ljubljanbskih ulicah toliko o tvoji kompetentcah, daj skrije se rajši polek teh plačanih delomrzniških od zionistov plačanih zgub) mirovni inštitut ? še ena zionistična pogruntavščina.

     • sprehajalec

      metelkova so tvoji. Sovraštvo do Izraela združuje prikrite častilce delavca Adolfa in ljubitelje palestincev in komunizma….

  • FORT WORTH

   +++

 • sprehajalec

  Nova24ur, nehajte dajati članke gor, ki privlačijo vse antisemite tega sveta. Tako pristaše teorij cionističnih zarot in protokolov sinajskih modrecev, pa rasne sovražnike, kot ljubitelje Palestincev pa še koga.

  Tukaj se levičarji in nazivni prikriti desničarji takoj poenotijo, v sovraštvu do judov in do izraela. Ne dajajte jim povoda.

  Sovražniki Nove24ur samo to čakajo, da bodo napadli novo, češ da širi antisemitizem in sovraštvo do Judov. Da bodo lahko cinkali v Bruslju pa dobili razloge za zaprtje portala.

  Pamet v roke Nova, že z zadnjim prispevkom o Holokaust, se je potem valjalo po facebooku, pa režimskih časopisih nešteto smešnih obtožb….

  • ŽIVELA PALESTINA

   Antisemit si ti.

   • sprehajalec

    Bom štel, pa diagnoza če sem prav zadel Nr.1 – ljubitelj Palestincev, še posebej dečkov…

    • wtf

     Ti si mentalni bolnik.

     • sprehajalec

      če si isti kot zgoraj, potem pašeš v kategorijo dečkov. ne bom te štel. pa ne moti moje raziskave.

    • !!!!!

     SMRDIŠ. NA DALEČ.

     • sprehajalec

      Tudi jaz te zavoham, antisemita.

     • ŽIVEL PALESTINSKI NAROD

      NISMO ANTISEMITI, KER PODPIRAMO PALESTINCI KI SO SEMITI.

  • rrrrr

   Pošteno povedano!

  • Aron

   Zapomni si eno preprosto dejstvo: če kritiziraš Izrael ali npr. njhovega agenta Kissingerja, še nisi antisemit. Če bi imel količkaj pojma, bi vedel, da so tudi Palestici semiti, tako da so tvoje nebuloze brezpredmetne.

   • !

    BRAVO ARON.

    • sprehajalec

     poskusi z Aport Aron.

     • _

      Vrni se nazaj v norišnico.

     • sprehajalec

      Ni prišel? Potem poskusi z “Prostor Aron”

   • sprehajalec

    Pa smo tu, nr. 2 – intelektualec, neuvrščenost…

    Vaš antisemitizem je starejšega izvora, vleče korenine v čase, ko je bil namenjen le nekomu, ko svet sploh za Palestince vedel ni da obstajajo in je bila Palestina biblijski pojem na starem zemljevidu v veroučni učilnici. Zato vem kaj govorim, vaša ljubezen do palestincev ima pa dva vzroka. Prvega, kot antipod tistemu, ki sem ga omenil zgoraj, ter drugega, blokovska razdelitev sveta, dr. Beblerja, kjer so bili Palestinci umeščeni v pravi blok.

    vam sploh ni pomembno, kaj so palestinci, za vas so neka ikona boja proti glavnemu sovražniku Izraelu, posledično pa ZDA, kot njegovemu glavnemu zavezniku.

    tukaj smo spet z neuvrščenimi, pa maršalovimi romanji po svetu.

    • Aron

     Kakšna neuvrščenost? O čem blebečeš? Vročina skurila možgančke? Ne seri…

     • _

      PUSTI TO BUDALO. TO JE OSEBEK, KI PIŠE O DEČKIH IN O TEM, DA IMA RAD MOŠKE.

     • exposingtruth9

      zahodni blok, vzhodni blok in neuvrščeni vse pod taktirko mednarodnih bankirjev vsi so si na koncu meseca morali sposojati od mednarodnih bankirjev toliko od njihovih suverenih in različnih pogledih.

      kaj ti pomaga drugačen gospodarski model če imaš isti finančni sistem in za njimi stojijo vedno isti ljudje od kateri se to nadaljuje iz generacije v generacijo deduje od očeta na sina, moč, denar in vpliv ostajajo še naprej in se še povečujejo.

     • ::

      Ž. LOBI IZ VELIKE BRITANIJE ( ROTHSCHILD) SO USTVARILI IZRAELSKO DRŽAVO, NA TERITORIJU PALESTINSKEGA NARODA, TO VE CELI SVET.

     • sprehajalec

      ne vem zakaj potem cerar hodi po pufe? pa toliko pametnjakovičev ima okoli sebe pa ve vse to?

      Zakj hodi cerar po pufe?

     • exposingtruth9

      jasno, ker je njihov ! Cerar je njihov ! od koga pa misliš da je ?? igra po njihovim notah, če ne bi bil, pol bi sledili protesti !

     • sprehajalec

      cerarja proč, pa od njih cionistov ga odtrgat, pa bodo učiteljice brez plač, pa penzionerji brez penzij. Pa bo….

      Pluneš cionistom v obraz, budalo jedna bezobrazna…

     • exposingtruth9

      Cerar je blefer, delomrnzik in parazit. Zakaj bi to bilo presenečenje da dela za zioniste ? če si delomrznik, blefer ali parazit pol je velika verjetnost da si na strani zinistov, zato pa je današnji Svet takšen kot je.

     • sprehajalec

      Po puf hodi, da imajo samouprani penzionerji za penzijo. Pa Štrukelj pa učiteljice, glupson jedan, kaj jim bo eure tiska, da če doma ne zasluži dosti, kolikor vsi skupaj porabijo…. kakšni cionisti zvrtel se ti bo v betici od cionistov.

     • exposingtruth9

      prvi piše se zionisti in ne cionisti! no lahko jih tudi pomimenuješ globalisti ali illuminati ali mednarodni bankirji, Satanisti….itd. imaš polno imen za njih, lahki jih tudi imenuješ drekec pekec, na koncu ne spremeni dejstva da obstjajo in da so to eni in isti ljudje ki že iz generacijo v generacijo nadljujejo svojo agendo s pomočjo svojega nakradenega kapitala isto kot so to počeli njihov proizvod komunizem/boljševizem. Samo da prvi delajo to ne tako direktno in bolje prefinjen in manj masakerski način, ampak končni rezulatat je isti.

      ko ni več argumentov preiedeš na emocionalno raven ! ko mački stopiš na rep zacvili. Tudi svinje cvilijo.

      Vprašaj se raje kako obsežen je naš JS in tudi v ostalih Evropskih državah je podobno, s tem da imajo tam na njihovo srečo boljše gospodarstvo, to še pa ne pomeni da parazitstva ni.
      Raje se vprašaj zakaj so napadli države kot so Libija in podobne ki niso bile nič dolžne tem Gospodarjem od Cerarja k katerim hodi po pufe, katere koristijo samo izbranci teh globalističnih špijonov, podizvajalcev, podrejenih in slug, plačamo pa obresti kdo drugi kot mi davkoplačevalci ki to ustvarjamo. Sedaj pa ponovim vprašanje zakaj so te države ki so jih napadali po večini bile skoraj ali dejansko nič dolžne….mogoče ti bo sedaj jasno da takšni butli kot so Cerar jim zelo pašejo ker skrbijo da se nacionalni dolg viša, mi pa davkoplačevalci plačujemo pa višje obresti tem “posojilodajalcem” !! BINGO ! mogoče kaj sedaj jasno v kateri srenjo sodi Cerar ?! seveda v krog tvojih idolov katere tako vneto emocionalno zagovarjaš, da ti kar grde besede padajajo kot sneg na Aljaski.

     • sprehajalec

      marš s svojimi copy pasti.

      pa gadafi pa neuvrščeni. Pa zakaj gadafi pa sirija. bedaki neumni, izberete si tistega ki vam paše v kontekst.

      zakaj so potem strmoblavili Tunizijskega ben Alija, svojega zaveznika, pa zakaj Egipčana, tudi svojega zaveznika?

      Ampak to vi preskočite bedaki, pa Gadafi pa Gadafi, pa Asad že 60 let Asadi. zato, ker sta bila Gadafi pa Asad proruska. zato sedaj cvilite. Vrgel jih je pa narod.

     • exposingtruth9

      kaj pa Saudska Arabija, ali si prepričan da je tam večinski narod za takšen režim ?

      Sicer pa kako ti veš da je bil egiptovski in tunizijski so kar naenkrat bili ameriški zavezniki ? pa tudi če bi bili njihovi zavezniki ali to spremeni dejstvo da so svoje dosegli – destabilizacijo Severne Afrike in Bližnjega Vzhoda. To je samo opozorilo za takšne ritoliznike ki jim služite ali hočete služiti takšnim kot so globalisti. Dokler vas rabijo vas ponucajo, ko vas na rabijo več vas zarežejo izdajo uničijo isto kot so to storili z njihovimi zavzniki Tunizijski in Egiptovsko Vodstvo, njihovi načrti so nad zavezništvo – to si bo treba zapomnit posebno takšni kot ste vi, ki raje kot svoji domovini služite globalistom, proti svojim ljudem in narodom. Na koncu še pa te nagnusne stvari ki jih počenjo za dosego svojega bolnega načrte celo zagovarjate.

      in kje si spet najdel Ruse ? prej Semiti – arabci (palestinci) zdaj že Rusi, kdo je naslednji Kitajci ? Indijci ? Japonci ? Nemci ? – sovražiš narode kot internacionalisti – po domače povedano komunist – gloablistični proizvod uničenja narodov. Tvoje sovraštvo do nekaterih narodov res nima meja – toliko o tem kdo je antisemit tukaj, etikiraš ostale z isto besedo kot zionistični proizvod boljševiki, kjer spet delajo samo sranje in destabilizacijo to kar že vseskozi počnejo globalisti.

     • sprehajalec

      pa daj skrajšaj pisanje, kdo bo vse to bral.

      demonstracije so bile ob Arabski pomladi, povsod, tudi maroko, Alžirija. Zakaj niso Alžirije zrušili? Saj je vendar proruska, kot Libija? Zakaj ne?

      Saudi Arabija je bogata in relativno malo naseljena. Imajo se dobro. zato ni rušenja režima. V Siriji so se imeli slabo. zato so rušili režim. Simpl kot pasulj.

     • exposingtruth9

      kako veš da se tam imajo dobro, ti sploh veš koliko žensk se od tam preseli drugam in to iz bogatih družin, kak dobijo priložnost spokajo in se ne vrnejo več nazaj v tisto bogato državo, le zakaj ?

      Saj meni je vseeno, ampak zanimivo je to da podporniki zionistov/globalistov in globalizma na splošno se sklicujete na človekove pravice, svoboščine in demokracijo. Po vašem mnenju je bilo nujno potrebno menjati režime v Libiji, Siriji, Afganistanu, Iraku ker so baje največji kršitelji demokracije, svoboščin in človekovih pravic na Svetu, ampak Saudska Arabija je pa po vaše OK, in si celo napisal da se ljudje tam fino imajo.

      Zdaj pa mene zanima nekaj ker si tako prepričan v to kar pišeš, ali si ti osebno bil že kdaj v Siriji, Libiji, Iraku, Afganistanu, Egiptu, Tuniziji in Saudski Arabiji da veš da slednji so čisto OK in se ljudje tam fino imajo v prvih šestih je pa bilo veliko sranje veliko slabše kot Saudska Arabije in so bile menjave režima bolj nujne in celo opravičene ??

      ker ko te berem imam občutek kot da poslušam ameriški state department ali kakšen CNN, BBC ali nevem kateri medij že. Te zgodbe ki mi jih tikaj prodajaš ne boš verjel sem že slišal velikokrat poprej, tako da lahko rečem samo na tvoje izjave De Javu – že slišano. Hočem slišati kaj drugega kot to kar lahko po TV slišim ali drugih mainstream medijih eno in isto suhoparno ponavljanje plačancev. Ampak da bi svoje mnenje, razmišljanje, argumente, ugotovitve in fakte predstavil, pa ne vidim.

     • sprehajalec

      Jao, pa daj skrajšaj pisanje. Bil sem tam, ti nisi bil. Tako kot se Kuvajt tudi ni uprl za razlogom, pa Arabski emirati.

      Ljudje se uprejo, ko jim ne gre več dobro. Takrat pa nastopijo mule, tako kot v afganistanu pa Iranu nekoč pa začnejo delati revolucije.

     • exposingtruth9

      pol po tvoji logiki gre v Sloveniji odlično!?

      kaj se pol pi*diš cele dneve tu in jamraš kako je Slovenije slaba, bodi tiho in zadovoljen, saj je večina zadovoljna po tvoji logiki saj ne vidim takšnih uporov kot v teh omenjenih arabskih državah.

      Tudi neokomunisti trdijo da je v Sloveniji dobro stanje – še en tvoj komentar več, ki dokazuje da si na isti ravni kot komunisti oz globalisti.
      Ker Cerar trdi isto. da v Sloveniji se ljudje ne upirajo ker jim gre zelo dobro. Tvoja logika pa to potrjuje.

      eno resno vprašanje ali imaš ti res slučajno rdečo partijsko knjižico doma ?

     • exposingtruth9

      V Sloveniji se ljudje ne upirajo, torej tvoja logika je da je tu vse super in 100% vredu ! toliko o tvoji pameti.

      Do uporov pride samo tam kjer so plačani s strani zinistov in njihovih slug marskističnih in komunističnih gibanj.

      V sloveiji uspejo samo plačani od elite načrtovani upori, isti primer Ukrajina, medtem ko v Saudski Arabiji tega nikoli ne bo možno, dokler globalisti ne bodo hoteli drugače !

     • sprehajalec

      Daj se Violeti raje posveti, pusti Jude na miru…..

     • exposingtruth9

      kakšni judi, tukaj se menimo o globalistih in njihovih slugah (izdajalcih naroda in človeštva nasploh)…slednje sumim da si ti.
      Violeta je tudi prodana duša.

     • sprehajalec

      Izdajalec človeštva vsak, za katerega ti in tvoja klapa smatrajo da je…. Že videno v zgodovini.

     • exposingtruth9

      skoraj vsi vemo kdo lokalni barabini, skoraj vsi.
      Razlika med nama je v tem da pri tebi so krivi enkrat Wilhelm, Hitler, Eskimi, Rusi, Srbi, Nemci, Arabci, Židi….itd. kar pomeni da tvoje obtožbe in iskanje krivcev pri toliko različnih osebah in narodih nimajo nobene podlage, smisla, argumentov, je zgolj brezupno iskanje krivcev in generaliziranje celotne družbe v smislu zlobni rusi, nemci, arabci in pole idoliziranje nekih drugih narodov.

      Potrebno je pogledat zadevo izven okvirjev stereotipnega sistema in videt kdo so tiste skupine ljudi kateri imajo vso znanje, kompetence, denar, motiv, razumevanje in fakti iz zgodovine kateri že dokazujejo in potrujejo dejanja teh vplivnih skupin ne glede na menjavo generacij, se zadeva prenaša od očeta na sina, nečaka…itd.
      Kdo vedno profitira(ne samo v denarju ampak tudi v svojih agendah) od naše nesreče, ne glede o kateri državi govorimo ali o ZDA ali Sloveniji….kdo razen lokalne in nacionalne oblasti ter mafije profitira na globalni ravni ? Kdo ima vpliv na vladne in nevladne organizacije ? kdo ima večino medijev ? in razumel boš kdo so te skupine kajti nacionalnost teh skupin niti ni toliko važna, kot to, da vemo da dejansko obstajajo in je zgodovina in sedanjost ter njihove lovke v vseh pomembnih področjih današnjega Sveta.

      Ko boš to razumel, ne boš več bluzil tvoje indoktirnirane fore ki si jih pobral bodisi vede ali nevede od znanih mainstream pralcev uma.

     • exposingtruth9

      Sicer pa bi ti mogel to boljše vedeti, saj Cerar je v tvojem taboru modernih sodobnih parazitov in izdajalcev naroda. Cerarju so blizu “progresivne” ideje in metode iz globalističnega Zahoda, torej proti svojemu narodu za multikulturalizem….kamorkoli na Zahodu grem vidim tuje neEvropske kulture, ki so podpirane z denarjem od NGO (direktno dobijo nepovratna sredstva od globalnih bankirjev) in še od davkoplačevalcev….a ni to super če so ti globalistične ideje blizu in ti samostojne nacionalne države, s veliko merico morale, delavnosti in poštenja antipatične…pol je jasno da se ti in Cerar radi obračate na njihovo stran in radi sprejemate njihov na nepošten pridobljen denar za njihove agende.

     • sprehajalec

      Tudi to ne znaš odgovoriti, hodi zato, da imajo samoupravni penzionerji svojo penzijo konec meseca. Čisto preprosto in brez bankirsko cionističnih zarot. Pa NGO….

      Da gre penzioner lahko zjutraj k najboljšemu sosedu na pršutek, pa kavico….

     • ljubinica

      Zanimivost:
      Pravkar sem prebrala roman Stendhala: Lucien Leuwen. Dogaja se v 30. letih 19. st.
      Junaki romana pa ugotavljajo, kako so v demokraciji aristokrate zamenjali bankirji. Vladajo nam Rothchildi … pravijo ….

     • sprehajalec

      veva, kam vlečejo tvoje ideje, Tito, naser, pa nehru, pa znamkice za vietnam po šolah, za lačne otroke kao, pa Mobutu sese seko, skratka vsak ki je proti Ameriki pa izraelu.

      je lepo dejal Castro na kongresu v havani in nalil čistega vina. neuvrščeni so podaljšana roka in naravni zaveznik vzhodnega bloka.

     • _

      Zabij glavo v vedro ledene vode. Fino zbistri.

     • sprehajalec

      Prvič slišiš ta imena? Si za dr. beblerja že slišal?

     • Aron

      Še enkrat- kaj?

     • sprehajalec

      Neuvrščeni, tvoji posti se čudežno pokrivajo z cilji gibanja neuvrščenih. Brezblokovski svet brez ameriških policajev, ljudstvo odloča (na način kot v severni koreji) o svojem vladarju in prihodnosti. Palestince se spusti v Izrael, da ga izropajo….

     • exposingtruth9

      od kdaj je pa Tito bil proti Ameriki ?? a ni bil vsako leto tam v ZDA na obisku in to večkrat ? Tudi denar je od tam dobival, vprašaj se raje zakaj ga je dobival ? odgovori mi na to vprašanje.

     • sprehajalec

      Zakaj je Tito dobival denar? da so samoupravljalci dobili tistih 300 mark plače.

      Leta 1953 je bil vabljen v Nato. Zakaj ni šel, če je bil tak prijatelj Amerike? Ti jaz povem, ker je Stalin umrl. Pa je tekel takoj h Hruščovu.

    • !!!

     SRAM NAJ TE BO, ker palestinske LJUDI tukaj javno ponižuješ!!!!!! SRAMOTA! NA SREČO JE TVOJE MNENJE NA RAVNI PRDCA, KER VSE DRŽAVE SVETA, TUDI AMERIŠKI NAROD, POMAGAJO PALESTINCEM. TOLIKO. ZDAJ PA NE MISLIM VEČ DISKUTIRATI Z NEKOM, KI NI VREDEN NITI ENEGA PRDCA.

     • sprehajalec

      Pomagajo jim, oni se pa kotijo kot zajci. vsako leto jih je skoraj milijon več. pa manj jih je bilo kot Slovencev, danes pa skoraj 13 milijonov.

      ni čudno, da jih mora nekdo skoz živeti. radi bi pa, da jih Izraelci.

     • exposingtruth9

      in ti nas etikiraš za antisemite ??!! hahah poglej se v ogledalo.

      židi in arabci = semiti

      Antropologija in poznavanje narodov niso tvoja domna isto kot Globalna politika ne, kaj šele bistvo življenja.

      Tudi podporniki komunizma in globalizma iz metelkove teh stvareh nimajo pojma, samo da dobijo svoj fiks in tudi če podprejo satana za to, tako pač je, če si prodana duša in to poceni prodana duša za nekaj blišča in glamurja in celi Svet zato trpi.

     • sprehajalec

      Morda so bili stari hebreji semiti, Aškanazi iz Rusije pa europe, ki naseljujejo med drugimi danes Izrael so pa daleč od semitov. So Europejci.

      Tvoa globalna politika je teorija zarot pa bančnih spletk, to je to. ker v življenju nisi prilezel dlje od tcoje kelti, da bi videl, da zna biti politika zelo logična in razumna. Ko boš urejal kakšno večjo skupnost od svoje garaže, pa se spomni na tole debato. Do takrat pa sanjaj cioniste na metelkovi, pa palestince….

    • exposingtruth9

     palestinici in židi so podoben šmorn.
     ampak nima smisla sovražiti vseh teh narodov, poskrbeti je treba da v vsaki državi vladajo samostojno, samo domoljubi in ne zionisti.

     • sprehajalec

      Imaš nos za cioniste. Prefinjen….

  • exposingtruth9

   hahahaha pa ti bereš zahodne forume…poglej si ameriške forume ravno levičarji, liberalci in pro komunisti uporabljajo za diskreditacijo nasprotnikov globalizma/komunizma, levičarstva in ostale liberalistične navlage etiketo ANTISEMITIZEM!

   De javu videno že milijonkrat. To moraš pa res živeti pod kamnom….ali si pa plačanec ki vsakega ki si drzne govoriti resnico označevati za ANTISEMITA…pa še toliko nisi pameten da ne veš da semitskega izvora niso samo židi ampaka tudi muslimaski arabci. Ampak ti se raje držiš ameriško Levičarskih in Sovjetskih DOGEM !

   tudi v Sovjetski Zvezi so ljudi, ki so nasprotovali revoluciji etikirali poleg razrednih sovražnikov tudi Antisemiti !

   V komunizmu je bilo prepovedano govoriti kaj čez tiste ki so kreirali komunizem – torej so nasprotniki bili etikirani za ANTISEMITE.

   ZDA in Svojetska zveza sta na isti valovni dolžini glede tistih ki stojijo za njimi pa naj si bo to masonerija (ZDA in Zahodna Evropa) ali komunistična partija (Sovjetska zveza in Vzhodni blok držav) Tudi Jugoslavija ki je kao bila del neurvrščenih je isto sranje od kod misliš da je Juga dobivala denar…..oboji isti izvor podpore in financiranja.

 • kristjan
 • kristjan

  Iran je proti Isis-u-. Nova 24, ali veste da vaš židovski Izrael sodeluje z vahabijsko Savdsko arabijo, ki ima šeriatsko pravo? http://www.haaretz.com/middle-east-news/1.796215

 • Logika

  ALI STE VEDELI, da je vaš židovski Izrael vse bolj povezan z vahabijsko Savdsko arabijo ki ima šeriatski sistem???? http://www.haaretz.com/middle-east-news/1.796215

 • Resnico povedat

  Izraelci in ŠERIATSKA SAVDSKA ARABIJA sta na isti strani. Resnica boli. http://www.aljazeera.com/news/2017/06/israel-calls-saudi-arabia-ties-state-visits-170622082111519.html

 • samsara

  “ISIS želijo uničiti, a se porajajo vprašanja, kdo bo prevzel njihovo ozemlje”

  Nekako nelogično zveni tole. Ali ni IS le začasno izvajala okupacijo ozemlja mednarodno priznanih držav?
  Kakšno ISIS-ovo ozemlje? Od kdaj?

 • Resnica bo zmagala

  Iran že 300 let ni napadel NIKOGAR. Medtem so amerikanarji in izraelci uničili na tisoče človeških življenj ( Palestina, Sirija, Libija, Irak…)

 • logics

  HAAHAHA izraelski agent “Henry Kissinger opozarja, da bo v primeru, če bo
  islamska država uničena, položaj na Bližnjem vzhodu lahko postal še bolj
  grozljiv…”

  torej Izr. koristi isis ??!?!? Cel svet tudi ve, da se je ISIS ” opravičil” Izraelu. http://www.dailymail.co.uk/news/article-4456130/ISIS-fighters-APOLOGISED-attack-Israeli-soldiers.html

 • Artur

  Prevarantsko Iluminatsko zločinsko govno, kot Nashole kreteni vsi so v istem satanističnem klubu :https://www.youtube.com/watch?v=678crHSA9FE
  https://www.youtube.com/watch?v=nG8By78ZxAY
  https://www.youtube.com/watch?v=28KQASwXxQs&t=102s

 • Silka

  Kaj ni že čas da ga gospa Matilda obišče, preden bo spet kaj zapacal kot je zapacal Jugo spor in se postavil na stran Markovića in Miloševića.

 • wtff!??!

  Kako je možno, da tega zločinca Kisingerja navajate kot nekoga, ki je dober?!?!?!??!?!? https://theintercept.com/2016/02/12/henry-kissingers-war-crimes-are-central-to-the-divide-between-hillary-clinton-and-bernie-sanders/

  • exposingtruth9

   Ali so Plačanci s njihove strani ali pa nerazgledani ljudje ki ponavljajo globalistične in komunistične DOGME ter floskule, ki nam prikrivajo pogled na pravo resnico.

 • ,
 • ,

  Crimes against Humanity: Why Is Henry Kissinger Walking Around Free??

  http://www.globalresearch.ca/crimes-against-humanity-why-is-henry-kissinger-walking-around-free/5358322

 • dr Janez Sveti

  Tale Kisli đem, naj bo tiho. Zločinec in psihopat. Iran ne morejo dat pod kontrolo in to Zioniste boli,kot trn v peti.
  DR janez Sveti Perzijski

 • pacek

  Ko se v arabskem svetu ena vojna konča, se druga začne. Scenarij ki se ponavlja že tisoč let

  • _

   Ja. Že tisočLETJA. Odkar človeški rod obstaja.

  • sprehajalec

   Tako je bilo tudi v Europi 17. stoletja.

   V Arabskem svetu so se pa začele z napadom 5 Arabskih sosedov na novoustanovljeno državo izrael. Pa dobile po pički. Pa sadam je začenjal vojne, z Iranom, pa Kuvajtom, pa jemenske vojne, ni da ni. preveč hormonov na kupu. Saj vsako poroko nažigajo s kalašnikovkami v luft….

   • ::

    Hom. kako je tvoj moški danes? Mu je kaj vroče?

    • sprehajalec

     Misliš na ojega ljubljenca? Hladim ga z ventilatorjem.

     Si kresnil palestinčka za dobro jutro?

   • exposingtruth9

    Saj se jasno vidi da ZDA, EU in Izrael nimajo interesa uničenja ISISa…. vsaj zaenkrat ne !

    Vse tri sile imajo vojaško moč da bi komot to uničile, ampak ne, ne ne in še enkrat ne. Raje pustijo da pripadniki ISISa svobodno prihajajo v EU in to že od začetka plačanega puča s strani Globalistov v Siriji. Ampak ISIS še naprej dobiva orožje iz Zahoda, ker če bi bilo drugače da bi Rusi, Iranci financirali, odkupovali njihovo nafto in zalagali z orožjem in opremo, bi ameriške tajne službe 100% nam podajale dokaze po vseh mainstream medijih, da bi nam vse zveze PREGORELE !

    CIA in mossad teh dokazov nimata kar pomeni da pol Rusija in Iran ne podpirata ISISa, kdo torej zalaga ISIS z orožjem, opremo in Avti ?? Ostanejo Saudska Arabija, Izrael, Turčija in zalivske države tam imajo največ vpliva Američani.
    Torej naj ponovim vprašanje, kdo zalaga ISIS ??!!**

    • sprehajalec

     kaj ga nimajo, ko so se ZDA umaknile iz iraka, tako kot nekoč v Vietnamu, potem ko so mislile, da je urejeno z lokalno oblsatjo, so pa prilezli iz vseh lukenj. In Isis je postal močan, ko sta dve diviziji redne Iraške vojske pred mosulom položili orožje pa pobegnili. 40.000 mož.

     Isil je naredil Asad, ki je dal samo dve možnosti. Ali on ali pa kugla v glavo.

     • exposingtruth9

      kdo zalaga ISIS z orožjem ?

      če bi to delali na Zahodu osovraženi Rusija in Iran, bi to najbolj bogata obveščevalna služba CIA morala vedeti in sedaj bi po vseh medijih to poročali da bi pregorele vse linije !! pa temu ni tako, če je to res dokazi 100% so in CIA ima največji proračun poleg mossada, torej morajo vedeti resnico če imajo več milijard dolarjev sredstev.

      Torej ostanejo še samo Turčija (Nato članica). Saudska Arabija in Izrael na tem območju ki mejijo na ISIS državo !

      kdo torej zalaga ISIS ?

  • exposingtruth9

   jap to ti je pekel na zemlji, Samo Sprehajalec in Lustrator kot prisiljena “kristjana” nas prepričujeta, da moramo Evropejci prelivati krvi za te njihove “Svete” vojne, jaz bi rekel Satanske vojne.

   • sprehajalec

    Ti še flaše ne znaš politi, kakšno kri. In to naj bo nek Mirovni inštitut. predlagam, da ga preimenujete v protižidovski inštitut.

    • :-)

     Revček vročina ti je pošteno škodila.

    • exposingtruth9

     Kakšen mirovni inštitut ?! ko tebi podobni nam uvažate te ljudje na silo k nam v Evropo.
     Ko takšni ljudje kot ti zagovarjate ameriške vojaške intervencije v Bližnjevzhodne države ali pa s pomočjo plačanih pučev kar ni z direktno vojaško silo šlo uničenje stabilnih držav kot So Libija, Irak, Egipt in Sirija.

     in ti boš nam pamet solil, preberi si tvoje komentarje in tvojega kolega Lustratorja kako sta zagovarjala vse te vojne ki so sedaj omogočile da ISIS lahko obstaja in zverinsko kolje ljudi po BV in Severni Afriki in Tudi s pomočjo migrantske krize ki so jih omogočili NGOs in ostale plačane službe tvoji globalnih bankirjev da se Evropo uniči.

     Da je ISIS produkt tvojih idolov je več kot očitno na Filipinih, ko so Filipinci brcnili ameriški vpliv ven iz njihove države so se takoj pojavili ISISovci dober na pokazatelj maščevanja, ne drznite si biti NEODVISNI od nas – na kaj nas to spominja ? kdo so bili tisti ki so nam že v Jugi in sedaj v Sloveniji prepovedovali da bi z lastnim delom in trudom bili premožni….ja kdo le komunisti, ex komunisti ali novejši marksistični levičarji. V Sloveniji imamo polno Bogatih ljudi ki so obogateli ko so sodelovali skupaj s bivšimi komunisti oz z današnjo garnituro ki skupaj krade na oblasti.
     Tako je v Primeru “samostojnih” držav ki bi preveč po svoje radi šli….ne, ne bo šlo. Primer Filipinov je očiten…ISIS bi se lahko pojavil v katerikoli državi ampak ja zanimivo “naključje” ravno tam kjer so ameriški vplivi brcnili ven dobijo vedno nekaj po grbi čeprav so več tisoč kilometrov stran od BV zarišča.
     Zanimivo da ISIS nikoli ne napade Izraela če je res tako nastrojen proti Izraelu, ampak seveda ne napade, kar pojasni vso resnico kdo stoji za ISIS.

     in Sedaj ti “mirnovnik” in pro globalist nam bi rad tukaj pametoval, boljše da se skriješ v neko temno luknjo pa se pokrije preden nam boš tukaj flancal tvojo moralo in nam očital antisemitizem, haha samooklicani semitoljubec ki sovraži samo določene semite.

     Ko boš dojel da narod izraelci niso problem ampak vodstvo takrat se lahko pogovarjava dalje, tovariš gospod “Semitobranilec”.
     Mi govorimo o establišmentu o eliti ki se je s pomočjo pokradenih triljonov pospela na Vrh Zahodnih “demokracij” in tudi Vzhodnega Bloka katerega sama je skreirala..ti pa sedaj o nekem sovraštvu narodov na splošno in generaliziranju sovraštva do židov – kje ti vidiš sovraštvo do židov in rasizme iz naše strani ??, pol še dodatno dokazuješ da si vede ali nevede pod vplivom levičarski globalističnih medijev. Toliko o tvojem razumevanju Globalne politike in situacije po Svetu. Drži se raje tvojega dometa LOKALNE politike in dogajanja, tukaj vsaj manj bedarije flancaš.

 • Zaskrbljen

  Umirjen, prijeten gospod zlobnega znacaja.

  • Ni prijeten ampak je neprijeten. Ker je zloben, kot ste povedali

 • Saj cilj škodovanja ISIS je bil že od začetka zamišljen predvsem Iran, zato pa je tudi prišel na pomoč v Sirijo in sedaj pomaga ob boku Rusije osvobajat. Ja tale tip, pa vnaprej opravičuje nove agresivne poskuse proti Iranu. Saj oni bi že, samo pa imajo zadaj veliko ljudi, ki že vedo kaj se dogaja in Rusijo. ki ni v resnici tako negativna, le igra šahovsko igro, ker pozna vnaprej poteze nasprotnika. V luči strateške, globalne igre, marsikaj postane manj negativno.

  • Naj živi mir

   Branko bravo. Ruski narod pomaga Sirijcem. IZRAELCI želijo uničenje Irana. IRAN SE NE PUSTI. Prav ima!!! Zakaj bi se pustil?!??!?

  • Aron

   Iran se je moral nujno vključiti v vojno v Siriji, saj bi bil po padcu Iraka in Sirije naslednji. Izraelci so razjarjeni, upravičeno, saj jim prav Iran onemogoča širjenje po načrtih Velikega Izraela- Hezbollah, PMU, pomoč Assadu.
   Imaš prav, Rusija igra v vsej igri najbolj pretkano, ima dobre odnose s Teheranom in tudi Tel Avivom, vendar ne bo zapustila dolgoletnega zavezništva z Iranom, s katerim so ravnokar podpisali sodelovanje na področju vojske, tehnologije ipd… Da plinskih cevi ne omenjamo.

   • exposingtruth9

    Upanje za nas kaže to da naj bi bilo v Izraelu več frakcij kot sta tudi dve Sveti knjigi Talmud in Torah, tako je tudi na političnem področju.

 • macon

  Ozemlje ISIS-a je ozemlje Sirije in Iraka, torej ga bosta ta dva dobila nazaj. Iran je dosti siromašna država in brez nukic nevaren kvečjemu Izraelu, ki iz ozadja pumpa sirsko vojno. Interes EU bi moral biti uničenje ISIS-a, ZDA pa je v Siriji lutka Izraela.

  • Kakšnega Izraela – i li mi na tov..njihov skupni imenovalec sploh ni židovstvo, to je samo stereotip

   • Oni so Židje. Recimo krščanstva ne morejo videti, že od Jezusovih časov naprej.

  • exposingtruth9

   Saj se jasno vidi da ZDA, EU in Izrael nimajo interesa uničenja ISISa…. vsaj zaenkrat ne !

   Vse tri sile imajo vojaško moč da bi komot to uničile, ampak ne, ne ne in še enkrat ne. Raje pustijo da pripadniki ISISa svobodno prihajajo v EU in to že od začetka plačanega puča s strani Globalistov v Siriji.

  • Evropa je ameriški suženj

   Židovski Izrael je nasilno zasedel sirijsko ozemlje, imenovano Golansko
   višavje. Izraelci napadajo Sirijo že od leta 1980!!! Ker židovski lobi
   obvladuje ZDA ( v senatu in kongresu) so ameriški ljudje dali svoja
   življenja in denar za izraelske vojne proti arabskim državam!!!!!!! EU
   je ves čas v tej umazani igri, ker EU ne upa Izraelu in Ameriiki reči
   naj nas pustijo pri miru. ZDA so ta teden uvedle sankcije proti Rusiji,
   Nemčija je Ameriki rekla da bodo Nemci še naprej poslovali z Rusijo, da
   naj nas Evropejce ne mešajo v sovraštvo proti ruskemu narodu od katerega
   Evropejci prejemamo plin!!!!
   https://www.cnbc.com/2017/07/31/german-minister-urges-countermeasures-against-us-for-russia-sanctions.html

   • moon

    Je….i sirijsko ozemlje in sirijce… ti najbrž poznaš tudi nemčijce in francozijce,…

 • Evropa je ameriški suženj

  Židovski Izrael je nasilno zasedel sirijsko ozemlje, imenovano Golansko višavje. Izraelci napadajo Sirijo že od leta 1980!!! Ker židovski lobi obvladuje ZDA ( v senatu in kongresu) so ameriški ljudje dali svoja življenja in denar za izraelske vojne proti arabskim državam!!!!!!! EU je ves čas v tej umazani igri, ker EU ne upa Izraelu in Ameriiki reči naj nas pustijo pri miru. ZDA so ta teden uvedle sankcije proti Rusiji, Nemčija je Ameriki rekla da bodo Nemci še naprej poslovali z Rusijo, da naj nas Evropejce ne mešajo v sovraštvo proti ruskemu narodu od katerega Evropejci prejemamo plin!!!!! https://www.cnbc.com/2017/07/31/german-minister-urges-countermeasures-against-us-for-russia-sanctions.html

 • Artur

  Dost mi je tega smrdljivega razpadajočega starega prdeža . Za intermezzo : https://www.youtube.com/watch?v=aCOofDUqvcg

 • Resnica zmaguje

  CEL SVET ve, da Izraelci nasilno zasedajo Sirijo in jo celo obstreljujejo!!! Izraelci so zasedli Golansko višavje, to je ozemlje od Sirije! Vojna v Siriji, Iraku, tudi v Iranu bi koristila samo židovskemu Izraelu, ne pa za ZDA in Evropo!!!!!!! Ameriški vojaki so se domov vrnili kot vojni invalidi, mnogi so naredili samomor, ker so šli na Bližnji vzhod za izraelske vojne, ki ne dajejo korist ne Zda ne Evropi !!!!!! https://www.middleeastmonitor.com/20170718-israels-new-occupation-zone-in-syria/

  • exposingtruth9

   Jaz sem vam že na začetku govoril da ISIS bi ZDA in Izrael takoj odstranile, če ne bi od tega imela svojih interesov in koristi, sedaj se to potrjuje s temi mainstream medijsko prikritimi dejanji.

   • Resnica zmaguje

    ZDA bi odstranile ISIS ampak ima Izr. od tega korist kajti Izr. si želi vsa arabska ozemlja zase, na račun pobitih in pregnanih arabskih družin, ki izgubljajo vse, na svojem lastnem arabskem ozemlju. IRAN JE NASLEDNJI, AMPAK IRAN SE NE PUSTI. IRAN NIKOGAR NI NAPADEL ŽE 300 LET, medtem izraelci ubijajo palestinske in sirijske ljudi. IZRAELCI SODELUJEJO Z VAHABITSKO SAVDSKO ARABIJO, KER JE ARABSKA ARABIJA SUNITSKO MUSLIMANSKA IN SOVRAŽI ZMERNI ŠIITSKI MUSLIMANSKI IRAN. http://www.aljazeera.com/news/2017/06/israel-calls-saudi-arabia-ties-state-visits-170622082111519.html

    • exposingtruth9

     A ni zanimivo da Saudska Arabija sodeluje u Izraelom ko je treba nekoga tretjega napasti uničit in pobijati nedolžen narod. Sem vam rekel da so si semiti isti po karakterju(židi in arabci), samo Sprehajalec in podobni bi se šli segregacije.

     Čeprav resnici na ljubo, Saudska kraljeva družina so lepi primer Satanistov ki so se zlizali z zionisti da še naprej podpirajo in delajo čimveč vojn po Bližnjem Vzhodu. A ni to ta Saudska Arabija ki ni hotela vzeti svojih arabskih “bratov in sester” iz vojne Sirije v Svojo državo in s takim pokvarjenim režimom kot je v Saudski Arabiji naj sodelujemo.
     Zanimivo je da Ameriške in Evropske “demokrate” in ostale politike ne moti režim v Saudski Arabiji ki ženskam ne dovoli delati vozniški izpit, hoditi po ulici brez moškega spremstva, še geje, lejbzike in transvestite koljejo kot za šalo in ja vsi ti EU in ZDA politiki samo nakladajojo kako se jim gre za pravice ljudi po Svetu in pravice žensk a so nagnusno zlizani z režimo v saudski arabiji…. za pravice žensk ?? ja s figo v žepu, dvoličnost na tisočo potenco. V Asadovi Siriji, Sadamovem Iraku in Gdafiji Libiji so ženske imele več pravic kot v Saudski Arabiji – ampak glej ga ravno Saudsko Arabijo so si izbrali za največjo zaveznico. naključje ?!

     • sprehajalec

      Aškenazi niso semiti, so europejci. Semit si ti pa tvoji palestinci.

     • exposingtruth9

      Čakaj zakaj pa pol Evropejci slijo na BV ?? Evropa je prava domovina Evropejcev.
      Glej zaradi mene so lahko eskimi mene to ne zanima. Mene zanima zakaj zagovarjaš globalno elito in njihovo agende ki jo imajo.
      Ne rabiš tukaj glumit nekaj, nismo naivni in neumni da ne bi videli kdo financira, kreira in pdopira to stanje od ISISa, NGO-jev (non government organizations), te upornike za zrušitev diktatorjev (seveda ne “zlatega” režima v Saudski Arabiji ki z ženske tretira za manj vredne kot nikjer na Svetu), bomabdiranje civilistov po Bližnjem Vzhodi, vse te pokvarjene izdajalske liberalne vlade po evropi, isto tudi boljševizem v carski Rusiji…in podobna sranja.

      Zaradi mene lahko tudi glumiš še naprej magari do smrti, ampak špilaj ti šeherezado kje drugje, kjer boš drugim pripovedoval 1001 noč izgovore zakaj tvoji idoli (očitno si se postavil 100% na njihovo stran) terorizirajo, manipulirajo, delajo vojne in onemogočajo Volji večine, volji ljudstva v Zahodnem Svetu in tudi vpeljujejo več kot očitno dekadenco, LGBT ideologijo, multikulturalizem, GMO, onemogočanje patentov za neodvisnost od nafte in podobna sranja, kako to ni res, da je to vse naključje da se oni samo zavzemajo za “demokracijo” tako kot je v Saudski Arabiji, samo da se plačuje njim in da nobena država in režim ni neodvisna od njih samooklicanih vladarjev Sveta.

     • sprehajalec

      Čakaj zakaj pa pol Evropejci slijo na BV ?? Evropa je prava domovina Evropejcev.

      ko so tvoji delavski socialisti zakurili 6 milijonov teh europejcev, pa ko so po njihovem porazu prišli domov na poljsko kar jih je še bilo in so jih Poljaki začeli pobijati, ko so vrnjene v Slovenijo iz taborišč smrti obtožili kolaborantstva in jim pobrali imetje, so spoznali, da jih v Europi ne marajo.

      takrat so se spomnili svoje pradomovine. Ali pa bi morali narediti kolektivni samomor, na veliko veselje tebe in tebi podobnih, občudovalcev lika in dela delavca Adolfa.

      Drugi val je sledil ob kaosu razpada Sovjetske zveze in obetu boljših perspektiv življenja v pradomovini.

     • exposingtruth9

      Zanimivo da rad ponavljaš to kar so nas v šoli učili komunisti in v SFRJ, Sovjetski zvezi in ostalih komunističnih državah se je nonstop ponavljalo 6 milijov židov pobitih v kontracijskih taborih.

      Danes sem v skoraj vsej tvoj postih zasledil da veliko črpaš informacije, medije od pra starih komunističnih parol, medijev podobni kot so danes skrajna levica, združena levica, anti fa in ostalih levih liberalnih marskističnih medijev. Pri tebi je to res sumljivo saj antisemitizem in 6 milijonov je tako tipično levaško in komunistično da bolj ne more biti. Mar me ne bi presenetilo da imaš še vedno partijsko knjižico doma nekje skrito in perajt ko bo komunizem postal spet moderen v kakšni novejši obliki.

      od kod si sedaj Hitlerja povlekel ? a Sedaj so že Nemci krivi da tvoji idoli dandanes bombadirajo civiliste in do neposredno in sposredno krivi za vojne in neskočno število pobitih žrtev na Bližnjem Vzhodu. Zanimivo je to da je zgodovina kar obsežna tebi pa pride na misel samo Hitler in 6 milijonov, kaj je bilo prej in kaj je bilo za tem pa tebe ne briga. Kod da bi poslušal kakšnega pro komunistično usmerjena učitelja v Jugoslaviji med letoma 1945 – 1991.
      Raje se posvetimo današnjim rečem in ne kaj je bilo med drugo Svetovno vojno, ker smo vsaj priča današnjim dogodkom sami in ne da poslušaš Stanovnika in vse ostale komunistične prdce, je čas da nehaš črpati to bolano izspirejno ideologijo od njih.

      Če pa te zgodovina zanima pa raje začnima s povojnimi poboji – koliko ljudi so pobili boljševiki po 2. Svetovni vojni, to področje je bolj zanimivo za preučevat kot pa tvoje komunistične floskule.

      ampak vidim da res funkciniraš kot neki neokomunist ali nekdo iz anti fa, me sploh ne čudi da ste vspovsod vi pacienti isti, pa naj se pogovarjam s nekom iz ZDA, Velike Britanije, Francije ali Nemčije povsod ste vi marksisti isti opravičujete vojne ki jih delajo vaši ustvarjalci in financerji globalisti.

     • exposingtruth9

      Kaj ima Hitler kateri je bil poražen leta 1945 da se vsa desetletja za tem koljejo na Bližnjem Vzhodu in da se ZDA ki jih vodijo globalisti vmešavajo v vojne oz jih ustvarjajo ali pa vsaj pomagajo ustvarjati vsa ta desetletja predvsem v 80ih letih kjer je še eden globalistični Satelit komunistična Sovjetska zveza napadla Afganistan in pol cela vrsta napadov ameriške vojske na suverene države in predvsem po letu 2001 se ta morija eksponentno povečuje in sedaj nam s pomočjo domačih izdajalcev in NGO in podobnih njihovih organizacij delajo na tem da bo tudi pri nas v Evropi vojna. Ampak važno da se ti in tvoji igrate kavbojcev in indijancev na bližnjem vzhodu. Sedaj se greste kot to kdo je za Real in kdo za Barcelono, kot da je vojna nogometna igra. Ko bo spokalo v Evropi zaradi politike tvojih idolov in lokalnih izdajalcev ki jim služijo tvoj cmerar je njihov sluga, boste spokali k vašim na FED Wall street ali direkt v Washingotn ?

  • FUCK COMMUNISM

   Sej se strinjam s tabo… ampak vseeno, o sklanjanju in slovnici ti nimas pojma!

   • Resnica zmaguje

    Se opravičujem hitro tipkam!!! POMEMBNA JE VSEBINA!!Ljudje so izprani od mainstream medijev, ki pišejo vse v imenu izraelskih koristi, ne pa v imenu koristi za arabske narode tam na njihovem ozemlju in tudi za naše evropsko ameriške koristi.

   • Resnica zmaguje

    EVROPA mora reči STOP, nočemo izraelsko ameriških spopadov. Nam tega ni treba. NEMCI SO PRED NEKAJ DNEVI SPOROČILI AMERIKI, DA NEMČIJA NE BO PODPRLA SANKCIJ PROTI RUSKEMU NARODU, KER NEMŠKO GOSPODARSTVO VELIKO POSLUJE Z RUSKIM NARODOM ( ENERGETIKA, FARMACIJA, KMETIJSTVO…) https://www.usnews.com/news/business/articles/2017-06-15/germany-austria-slam-us-sanctions-against-russia

   • Hun

    dlakoCepc

    • FUCK COMMUNISM

     Levuhar zabit! Domoljubje se začne pri ljubezni do materinega jezika!!!

     • Hun

      vs čar zgubi ljubezn ko se najde dlakoCepc..

 • Resnica zmaguje

  KILLary Clinton je povedala, da ZDA morajo uničiti Sirijo, ker ima ž. Izrael od tega korist. Ljudje v Siriji ( ženske, otroci ) so umirali vsa ta leta, v tej umazani vojni !!! BOG BO SODIL vse zločince nekoč. http://yournewswire.com/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/

 • ,

  Clinton Email: We Must Destroy Syria For Israel
  http://yournewswire.com/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/

 • ,

  Clinton Email: We Must Destroy Syria For Israel.
  http://yournewswire.com/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/

 • _
  • sprehajalec

   Marš na spavanje, nemoj se mangupisat više ovdje. Krele bezobrazno.

 • sprehajalec

  Dajte nova24 nehajte res s temi članki, oboji najedajo kot Jehovci v svojem razodetju in svoji misiji spreobračnja. Zapomnite si;

  Skupni imenovalec obojih: delavski socialisti pokojnega Adolfa = samoupravni socialisti pokojnega Broza in iz njih izpeljani FDV rdeči džihadisti= sovraštvo do Izraela in Judovskega naroda. Derivati omenjenih danes:: Prvi ga skrivajo kot boj proti cionistom, pa bankirjem, pa protokolu sionskih modrecev, pa kapitalistom judovskega rodu. Drugi pa svoje sovraštvo skrivajo za bojem palestinskega ljudstva za svojo emancipacijo, pa za domnevno agresivnost Izraelske države in njihovih zaveznikov američanov do svojih sosedov in vsega, kar je proruskega. Pa seveda tudi proti bankirjem in kapitalistom.

  Nova, preprečite to, razen če je namen dokazati enačaj med delavskimi socialisti pokojnega Adolfa in samoupravnimi socialisti pokojnega Broza in iz njih izpeljani FDV rdeči džihadisti. Kar je spodaj z množico komentatorjev tudi uspelo. Imanovalec je pa eden, ki jih združuje, tako kot je bilo že v 20tih letih na Berlinskih ulicah, ko so se pretepali delavski socialisti in komunisti, oboji pod rdečo zastavo. Proti Židom so pa stopili skupaj.

  • exposingtruth9

   od kdaj pa FDV sovraži Izrael ?? prvič slišim. FDV je tisti ki sodeluje z NGO torej so samo ena kontrolirana “nasprotna” “opozicijska” frakcija – po domače povedano šov za vas ovčice.

   zdaj se pa vprašaj samega sebe ? kako si ti lahko kompetenten če poslušaš metelkovce in FDV…. zame ti dvojni in še veliko podobnih frakcij, skupin in levičarski pro komunističnih odpadnikov ni vreden ni mačjega kakca kaj šele da bi poslušal in bral njihove brezvezne zboljene DOGME take pralce uma dejansko tvoji idoli globalisti financirajo da nas delijo.

   Samo za primerjavo en video ko človek iz BNP (British national party) pove kdo ga je želel podkupiti da lahko širi sovraštvo do muslimanov in da podpira vse vojaške intervencije ZDA in njegove domovine Velike Britanije, da se še naprej tja vmešavajo na Bližnji Vzhod.
   https://www.youtube.com/watch?v=QYR8OXVCX2w

   Sedaj pa drugi videii ene druge britanske desno nacionalno usmerjene stranke EDL (English Defence League)
   https://www.youtube.com/watch?v=bmOrtCETmGU
   https://www.youtube.com/watch?v=FRRIm8hYfBo

   če dobro poslušaš to tvoje gre tako predsednik BNP izpostavi da so prišli neki bankriji on jih poimenuje zionisti do njega in mu ponudijo financiranje stranke, ampak pod 2 pogojema
   da kritizira širi negativno sovraštvo proti muslimanov in NE sme kritizirati bančnega sistema.
   Ta stranka je razpadla

   No njegov ex strankarski kolega je ustvaril svojo stranko EDL in zanimivo je bilo da pa on trdi da je zionizem ok, in na vprašanje novinarja ali kot Britanec je dolžnost da da Izrael pred svojo državo ni znal pravilno pojasniti. No ja nevem v čem je poanta nacionalne stranke če se ne ukvarja s svojo državo ampak s bližnjim Vzhodom in okdritim izrazitim navijajem za eno stran.

   Nevem kolikokrat sem že izpostavil da jaz se ne postavljam na nobeno stran, saj obe strani trdita da v svojih svetih knjigah piše da so originalni staroselci in da v stari zavezi so obojni judje oz muslimani trdijo da so se imenovali drugače ampak so že od nekdaj po njihovem mnenju prave vere torej v oni celo tolmačijo da v Bibliji piše da je Abram iste vere, ampak da se v Koranu to imenuje islam je pa isto sranje drugačno pakovanje.
   Tako da knjigi črpata iz istega izvora – stara zaveza – šele pol se spremeni s temi preroki in drugimi razodetji.
   Jaz osebo sem vedno podpiral da se tam naredi 100% embargo nad orožjem naredi dve coni, ena za to da obojni živijo skupaj v sožitju druga pa da se koljejo z golimi rokami tisti ki jim to ne paše. problem rešen – samo seveda pod pogojem da ni zionistov ki hkrati financirajo rabine in imame da delajo sovraštvo.

   citiram:
   ————————————————————————————————————-
   ko so se pretepali delavski socialisti in komunisti, oboji pod rdečo zastavo. Proti Židom so pa stopili skupaj.
   ————————————————————————————————————–
   Sedaj me pa nekaj resno zanima ? zakaj hočeš zdaj komunizem preobrniti da ni del zionistov. Tvojo namero sem TAKOJ opazil. Nisem naiven, da tega ne bi takoj razbral.
   Zdaj bi pa rad tvojo izjavo imel podkrepljeno:
   kjer so dokazi da so komunisti načrtno pobijali žide ? da so pobili več milijonov Ukrajincev, Rusov,Belorusov, Poljakov, Nemcev, Čehov, Slovakov, Madžarov, Romunov, to je potrdilo veliko svojcev v svoji državi, šlo je za načrtno razvrednotenje Evropskih narodov v matičnih državah in tudi izven meja svojih matičnih držav. Jugoslavija je lep primer kjer so pobili ogromno Slovencev, Hrvatov in vseh tistih ki so bili preveč sposobni, umsko intelektualno razviti in samostojni, skratka cvet narodne inteligence so načrtno iztrebljali boljševiki/komunisti ! to so potrdile priče iz vseh koncev komunističnih državh, tudi številni dokazi v papirnati obliki največ pa okostja, pokapana pod zemljo ali pa celo kot je pri nas v Sloveniji tipično iz jam in fojb. Polno Slovencev in Slovenk je bilo zverinsko pobitih s strani komunistov.

   a mene sedaj zanima kaj imajo židi pri tem, židi so bili preganjani pod Nacisti in fašisti, ampak pod komunizmom načrtnega pobijajanja le teh ni bilo, bilo je pa pobijanje predvsem slovanskih narodov – dober primer Slovenskega naroda, mojih rojakov so komunisti pobili ogromno.

   Je pa zanimivo da o tem se ravno ne govori rado, ampak ko že omenjaš žide:
   Lenin je bil žid.
   Trocky žid
   Stalin = Josip Visarijonovič Džugašvili ni bil gruzijec, ampak kazarski žid njegov oče je prišel iz Irana, takrat so nekateri židje prišli iz teh območjih na Kavkaz.
   Karl Marx je bil žid.
   Rosa Luxemburg je bila židinja
   in še in še bi lahko našteval koliko vidnih predstavnikov rdeče revolucije je bilo židov.

   Še celo v Hitlerjevih vrstah so bili židi, lahko se preverijo družinska debla teh in so tudi ugotovili da so določenih ozki sodelavci imeli židovske korenine/poreklo oz prednike.

   Da so boljševiki/komunisti ubili tudi žide je bilo to ker se niso strinjali z njihovo ideologijo ampak načrtnega izgona in poboja židov s strani komunistov ni bilo.

   Vem pa zakaj si ti napisal, tvoj namen je jasen, hotel si izničiti povezavo zionistov/globalistov s komunisti/boljševiki….ampak pri meni ti ni uspelo – takoj sem uvidel tvoj namen !
   lahko samo rečem nice try ! dober poskus, ampak pri meni to ne gre, sem te takoj uvidel.

  • exposingtruth9

   zdaj se pa vprašaj samega sebe ? kako si ti lahko kompetenten če poslušaš metelkovce in FDV…. zame ti dvojni in še veliko podobnih frakcij, skupin in levičarski pro komunističnih odpadnikov ni vreden ni mačjega kakca kaj šele da bi poslušal in bral njihove brezvezne zboljene DOGME take pralce uma dejansko tvoji idoli globalisti financirajo da nas delijo.
   Samo za primerjavo en video ko človek iz BNP (British national party) pove kdo ga je želel podkupiti da lahko širi sovraštvo do muslimanov in da podpira vse vojaške intervencije ZDA in njegove domovine Velike Britanije, da se še naprej tja vmešavajo na Bližnji Vzhod.
   https://www.youtube.com/wat
   Sedaj pa drugi videii ene druge britanske desno nacionalno usmerjene stranke EDL (English Defence League)
   https://www.youtube.com/wat
   https://www.youtube.com/wat
   če dobro poslušaš to tvoje gre tako predsednik BNP izpostavi da so prišli neki bankriji on jih poimenuje zionisti do njega in mu ponudijo financiranje stranke, ampak pod 2 pogojema
   da kritizira širi negativno sovraštvo proti muslimanov in NE sme kritizirati bančnega sistema.
   Ta stranka je razpadla
   No njegov ex strankarski kolega je ustvaril svojo stranko EDL in zanimivo je bilo da pa on trdi da je zionizem ok, in na vprašanje novinarja ali kot Britanec je dolžnost da da Izrael pred svojo državo ni znal pravilno pojasniti. No ja nevem v čem je poanta nacionalne stranke če se ne ukvarja s svojo državo ampak s bližnjim Vzhodom in okdritim izrazitim navijajem za eno stran.
   Nevem kolikokrat sem že izpostavil da jaz se ne postavljam na nobeno stran, saj obe strani trdita da v svojih svetih knjigah piše da so originalni staroselci in da v stari zavezi so obojni judje oz muslimani trdijo da so se imenovali drugače ampak so že od nekdaj po njihovem mnenju prave vere torej v oni celo tolmačijo da v Bibliji piše da je Abram iste vere, ampak da se v Koranu to imenuje islam je pa isto sranje drugačno pakovanje.
   Tako da knjigi črpata iz istega izvora – stara zaveza – šele pol se spremeni s temi preroki in drugimi razodetji.
   Jaz osebo sem vedno podpiral da se tam naredi 100% embargo nad orožjem naredi dve coni, ena za to da obojni živijo skupaj v sožitju druga pa da se koljejo z golimi rokami tisti ki jim to ne paše. problem rešen – samo seveda pod pogojem da ni zionistov ki hkrati financirajo rabine in imame da delajo sovraštvo.
   citiram:
   ————————————————————————————————————-
   ko so se pretepali delavski socialisti in komunisti, oboji pod rdečo zastavo. Proti Židom so pa stopili skupaj.
   ————————————————————————————————————–
   Sedaj me pa nekaj resno zanima ? zakaj hočeš zdaj komunizem preobrniti da ni del zionistov. Tvojo namero sem TAKOJ opazil. Nisem naiven, da tega ne bi takoj razbral.
   Zdaj bi pa rad tvojo izjavo imel podkrepljeno:
   kjer so dokazi da so komunisti načrtno pobijali žide ? da so pobili več milijonov Ukrajincev, Rusov,Belorusov, Poljakov, Nemcev, Čehov, Slovakov, Madžarov, Romunov, to je potrdilo veliko svojcev v svoji državi, šlo je za načrtno razvrednotenje Evropskih narodov v matičnih državah in tudi izven meja svojih matičnih držav. Jugoslavija je lep primer kjer so pobili ogromno Slovencev, Hrvatov in vseh tistih ki so bili preveč sposobni, umsko intelektualno razviti in samostojni, skratka cvet narodne inteligence so načrtno iztrebljali boljševiki/komunisti ! to so potrdile priče iz vseh koncev komunističnih državh, tudi številni dokazi v papirnati obliki največ pa okostja, pokapana pod zemljo ali pa celo kot je pri nas v Sloveniji tipično iz jam in fojb. Polno Slovencev in Slovenk je bilo zverinsko pobitih s strani komunistov.
   a mene sedaj zanima kaj imajo židi pri tem, židi so bili preganjani pod Nacisti in fašisti, ampak pod komunizmom načrtnega pobijajanja le teh ni bilo, bilo je pa pobijanje predvsem slovanskih narodov – dober primer Slovenskega naroda, mojih rojakov so komunisti pobili ogromno.
   Je pa zanimivo da o tem se ravno ne govori rado, ampak ko že omenjaš žide:
   Lenin je bil žid.
   Trocky žid
   Stalin = Josip Visarijonovič Džugašvili ni bil gruzijec, ampak kazarski žid njegov oče je prišel iz Irana, takrat so nekateri židje prišli iz teh območjih na Kavkaz.
   Karl Marx je bil žid.
   Rosa Luxemburg je bila židinja
   in še in še bi lahko našteval koliko vidnih predstavnikov rdeče revolucije je bilo židov.
   Še celo v Hitlerjevih vrstah so bili židi, lahko se preverijo družinska debla teh in so tudi ugotovili da so določenih ozki sodelavci imeli židovske korenine/poreklo oz prednike.
   Da so boljševiki/komunisti ubili tudi žide je bilo to ker se niso strinjali z njihovo ideologijo ampak načrtnega izgona in poboja židov s strani komunistov ni bilo.
   Vem pa zakaj si ti napisal, tvoj namen je jasen, hotel si izničiti povezavo zionistov/globalistov s komunisti/boljševiki….ampak pri meni ti ni uspelo – takoj sem uvidel tvoj namen !
   lahko samo rečem nice try ! dober poskus, ampak pri meni to ne gre, sem te takoj uvidel.

  • exposingtruth9

   Vem pa zakaj si to napisal, tvoj namen je jasen, hotel si izničiti povezavo zionistov/globalistov s komunisti/boljševiki….ampak pri meni ti ni uspelo – takoj sem uvidel tvoj namen !
   lahko samo rečem nice try ! dober poskus, ampak pri meni to ne gre, sem te takoj uvidel.

  • exposingtruth9

   Da so boljševiki/komunisti ubili tudi žide je bilo to, ker se niso strinjali z njihovo ideologijo, ampak načrtnega izgona in poboja židov s strani komunistov ni bilo.
   Vem pa zakaj si ti napisal, tvoj namen je jasen, hotel si izničiti povezavo zionistov/globalistov s komunisti/boljševiki….ampak pri meni ti ni uspelo – takoj sem uvidel tvoj namen !
   lahko samo rečem nice try ! dober poskus, ampak pri meni to ne gre, sem te takoj uvidel.

   • FUCK COMMUNISM

    Seveda ne, ce je bilo pa skoraj 80% sovjetskih bolsevikov zidov. To je rekel Putin, nisem si tega sam izmislil. Skozi zgodovino so zide pregnali iz vec kot 100 drzav, pa se svojat se danes ne vprasa kaj delajo narobe, da se jim to dogaja in da jih povsod postrani gledajo…

    • exposingtruth9

     To je dober odgovor. Vsekakor želijo komunizem prokazati kot NEzionistični kot da je kar nastal iz LUFA, hočejo nas fopati z zgodbicami kako je Wilhelm ki je imel 2. fronti sam fural s vsemi sredstvi boljševizem v Rusiji, če bi imel tolko rerusev, moči in časa za revolucijo v vojni, pol bi tudi Nemčija zmagala v prvi svetovni vojni, sicer pa ta teorija ne pije vode da so ravno v nemčiji boljševiki hoteli kot v prvi državi strmoglaviti Cesarja.

     da zionisti obstajajo že stoletja to potrjujejo družinska debla teh ljudi, kjer so njihovi pradedki na principu, kradi pobijaj, izsiljuj, atentati, goljufaj, spletkari…ipd. To je samo dodaten dokaz da je komunizem njihov produkt.

     Seveda bodo takšni kot so Sprehajalec in podobni potrdili da so bili tako sposobni da so na pošten način pridobili bogastvo in bančni sistem pod svoje okrilje….ampak oni so sposobni zaslužiti denar po pošteni poti. kot je to sposoben Jankovič in podobni kalibri.

  • FUCK COMMUNISM

   Debil! Zakaj kaksnemu smrdljivemu zidu ne zlezes v rit!? Tam bos ocitno najbolj srecen!

 • šmentanamuha

  Tale žid nam je dal dvoumno sporočilo: ne uničite ISISa, ker potem bo samo še hujše. Kaj bi naj zdej to pomenilo v resnici…?

 • xtc

  Abotnih komentatorjev se je bolje ogniti.
  Kissinger ima prav kajti teokratskiIran ni nič manjša težava kotIsis,saj že znano podpira terorizem in je seveda radikalno islamski.le da Šiitsko ostele ,deli Korana pa so povsem enaki,glede “kafirjev” in šarije.
  Dejansko pa se ravnotežje res lahko hito podr še v večje težave.

  • exposingtruth9

   A so že našli orožje za množično uničevanje v Iraku ?? imamo dokaze ! so rekli, da jih bodo predložili nekoč po končani vojni v Iraku. Cela ameriška administracija je trdila 100% je v Iraku orožje za množično uničevanje, ampak jih še nismo videli do zdaj in jih tudi nikoli ne bomo, ker je to čista LAŽ IN IZMIŠLJOTINA.

   glej nič nimam proti da se tirane odstrani (recimo kruti režim v Saudski Arabiji), ampak ne si izmišljevati laži, da upravičiš napad !

   To je bil edini razlog za napad, in sedaj vemo da je bil LAŽEN ! kako naj komerkoli verjamem iz njihove strani, če smo jih dobili na laži, s prstom v marmeladi in sedaj se delajo mutave, ker vedo da oni furajo šov, pa če nam paše ali ne, svojo mafijo bodo podpirali naprej.

   • ljubinica

    Zdaj so menda (fake news?) iz usmeritev State Departmenta izlocili velike besede o sirjenju svobode in demokracije po svetu …
    Zdaj bo slo odkrito samo se za moc in prevlado …

   • xtc

    Kdaj boste butli tvojega kova razumeli,da jeIran enak problem ,kotSA?Iran je bil napravi poti za časa Šaha,kaj je skledilo vemo,Šaha pa so podkopavali vsi odRusov,Yugoslovanov in ostalih komunističnih držav,kot tudi teokracija,seveda pa se Evropa sedaj dela butasto saj je ravno Fr9 ne islamski teokraciji saj ji je odvzemal moč in možnos manipuliranja z ljudmi,zato so ga složno zrušiliancija skrivalaHomeinija,pod socialistično vlado predŠahom. in mu nato p8ki jih itak ni maralomagala nazaj v Iran.Šah je državo spravljal na zahodne tirnice,to ni ustrezalo komunistom zato so ga pomagali zrušiti.

    • FUCK COMMUNISM

     Butli tvojega kova?!? Butelj si ti, napumpan s CNN idiotizmi!

    • exposingtruth9

     kdo stoji za komunisti in kdo jih je ustvaril ?

  • FUCK COMMUNISM

   Kje imas kaksne verodostojne dokaze, da Iran podpira terorizem?!? Amerikanci in zidje kvakajo o iranski nevarnosti samo zato, ker se jim ne pustijo kupit in ker ne verjamejo pravljicam o holokavstu. Nazadnje je Perzija kogarkoli napadla leta 1763 in govoriti o tem, da je Iran nevaren, je samo zidovsko ameriska pumpa!

   • xtc

    Ne trobencljaj neumnosti Hmas in Hesbolah so le dve teroristični veji .

    • FUCK COMMUNISM

     Se enkrat: kje imas kaksen verodostojen dokaz, ne sproduciran od zidov in ali njihovih pudljev Americanov, da Iran kot drzava podpira terorizem?!?!?!? In kdaj je Iran nazadnje koga napadel!?!? Daj prosvetli me, da ne bom trobencljal neumnosti…

    • FUCK COMMUNISM

     Se mi je kar zdel… odgovora nimas…

 • exposingtruth9

  Naj razjasnim problem BV – Levanta – Palestine.

  Problem so Globalisti/zionisti ki financirajo obe strani Izraelce in Palestince. Saj ne bi bilo nemogoče da financirajo tako Rabine kot Imame na muslimanski strani da radikalizirajo muslimane v sovraštvo do Kristjanov in židov in žide v Izraelu spravijo do Sovraštva do muslimanov in kristjanov…ta zgodba se ponavlja. Saj dokazano lahko duhovni učitelji s posebnim znanjenjem in tehnikami perejo ljudem mozek.
  Muslimanski Imami so najbolj nevarni saj imajo znanjen starih izročil kjer so ljudi z drogami prepričali da so se za kratek čas ustavili v raju, ko je učinek droge popustil so jih takoj postavili v realnost kot da bi se vrnili na zemljo nazaj in jim je Bog pred tem namenil možnost pokukati v posmrtni raj,
  Seveda ti bebčki so pol verjeli da če se gredo žrtvovati in da gredo ubit nevernika bodo takoj šli v raj kot mučeniki, ker so raj že videli s pomočjo te posebne droge, so popolnoma verjeli v raj, njihove govorice o raju so se širile na ostale vernike.

  in te trike in prevare so elite drobro izkoriščale da so vernike porabili za orožje proti svojim sovražnikom.

  Osebno ne sovražim bližnjevzhodnih narodov pod pogojem da ostanejo tam doli. Sem pa za popolno nevmešavanje ZDA, EU ali katerekoli države izven BV in Severne Afrike v Arabsko muslimaski Svet.
  Sem za gradnjo zidu na Turški meji, močan obrambni sistem ki onemogoča illegalno prečkanje in postavitev naravnega reda, kjer ni takšneha multikulturnega mešanja, Torej da se vsi vrenjo nazaj kamor sodijo, in da Evropa ostane Evropa, enako Azija ostane Azija in BV ostane BV….itd.

  Sem za nasprotno oz drugačno pot od Globalizma ter sem proti njenim subvariant produktov kot je komunizem, liberalizem, nihilizem, altruizem, LGBT, agender in podobnih zablod ki škodujejo nam, naši civilizaciji in človeštvu na sploh.

  Ne poslušati ljudi kot je Sprehajalec in podobne ki se postavljajo na eno stran drugo pa kritizirajo, širijo sovraštvo in nestrpnost pa ni važno ali se postavite na židovsko ali palestinsko !
  zapomnite si vi ste Slovenci oz. Evropejci tako da ni vaša briga kar se dogaja na Bližnjem Vzhodu in Afriki, ste pa lahko z dejanji proti NATO paktu, ZDA in EU politiki ki so za vmešavanje naše vojske v ta predel Sveta. Nima smisla trošit naših življenje, energije, denarja za tuje zadeve ki se nas ne tičejo, zato je prav da vse te zioniste in njihove sluge zabrišemo tja kamor sodijo na smetišče zgodovine ENAKRAT ZA VSELEJ !

  Zapomnite si nekaj nisem najbolj pameten ali najbolj razgledan, ali jasno je nekaj če vam bo neki prevarant ki se predstavlja da vam prinaša luč in resnico ter blagostanje, takoj se obrnite proč in zbežite proč od takih psihopatov in jim ne sledit in ne poslušat, ker pol se zgodi isto kot se dogaja celo večnost v Palestini, tega pa nočete tukaj ane,

 • exposingtruth9

  Vsak narod ima pravico do obstoja,pa naj bo to Izraelski ali Palestinski narod.
  Samo Globalizem uničuje Evropske narode in to namerno.

 • ljubinica

  Pred kakim letom sem gledala eno okroglo mizo ameriskih ekspertov za zunanjo politiko. Tema je bila Sirija.
  Kar slabo mi je postalo, ko sem poslusala te cinike modrovati o “ameriskih interesih”.
  Ugotavljali so, da bo vojna v Siriji se dolgo trajala, ker je 1. ameriski interes v Siriji odstranitev Asada. Tega pa ZDA v sedanjih razmerah niso zmozne …..
  Za trpljenje ljudi se tem svetovnim sahistom je …

 • francelj3

  Ali bosta Bližnji in Srednji vzhod sunitska ali šiitska? Eno je zelo slabo, drugo še mnogo slabše – to muslićevsko zlo bo treba zatreti pri koreninah, ne glede na sunite in šiite.

 • mojadezela

  Naj utihne in se zvali v grob ta napihnjena hujskaska stara zaba! Ta tip ima na vesti vec miljonov zivljenj.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!