Ko dobri ljudje stopijo naprej: Dobrodelni koncert za žrtve napada v Manchestru

(Foto: epa)

Nekdanji frontman skupine Oasis Liam Gallagher bo v torek v prireditvenem prostoru O2 Ritz v Manchestru izvedel dobrodelni koncert za žrtve tamkajšnjega terorističnega napada, v katerem je umrlo 22 ljudi. Izkupiček koncerta, ki je že razprodan, bo namenil skladu za družine žrtev ponedeljkovega napada.

V Manchestru rojeni Gallagher bo izvedel solo nastop. “Koncert bi se zgodil v vsakem primeru, vsi pa moramo storiti, kar je treba. Rad bi zbral ljudi. Ljudje, kot sem jaz, moramo druge razvedriti,” je po poročanju nemške tiskovne agencije dpa povedal glasbenik.

Po terorističnem napadu, ki se je pozno v ponedeljek zgodil v manchestrski areni, ko je občinstvo zapuščalo koncert ameriške pevke Ariane Grande, je Gallagher tvitnil, da je “popolnoma šokiran”.

(Foto: iStock)

Po Manchestru ima Gallagher napovedane koncerte v Londonu, Dublinu in Glasgowu.

J. F., STA

  • Vince Blake

    Ja, to bo pa pomagalo. Tile dobrodelni koncerti, molitve in sočustvovanja z pobitimi. Pa da si ne bi kdo slučajno pozabil fejsbuk profila pobarvati v barve Union Jacka. Vse to zelooooo pripomore v boju proti terorizmu.

  • pajot

    Mi pojemo in sočustvujemo,oni nas pa pobijajo. Pa naj gre vse skupaj v tri p..materne.

  • xtc

    Po mojem bi naredil več ,če bi pozval ,da naj poiščejo tiste,ki lovijo namišljene islamofobe in jih postavijo pred sodišče z teroristi vred.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!