Komunalni delavec opravljal svoje delo, musliman ga je zato označil za rasista

Foto: Youtube

Musliman je v Veliki Britaniji komunalnega delavca obtožil rasizma zgolj zato, ker je opravljal svoje delo. Obtožil ga je, da njegovih smeti zagotovo noče odpeljati zaradi barve njegove kože, a je delavec odvrnil, da bi te zagotovo odpeljal, če bi bile v za to namenjenem kontejnerju. Musliman je delavca posnel, posnetek naložil na portal YouTube in ob tem zapisal: “Poglejte si obraz najbolj rasističnega človeka na svetu.

Komunalnega delavca je musliman obtožil rasizma, ker ni pobral smeti, ki niso bile v smetnjaku in so domnevno ležale na tleh. Delavec se je zagovarjal, da smeti ne morejo odpeljati, ker tako narekujejo nova pravila, ki jih je sprejel mestni svet Bradforda. Muslimanu se je nato pridružil še en. Besno sta kričala in trdila, da je zagotovo kriva barva njune kože. Nato sta posnela dogajanje in pred kamero prostaško žalila delavca, ki se ni mogel braniti.

Zato se je odločil, da bo smeti kljub strogim pravilom vseeno odpeljal. A razgrajača nista prenehala s kričanjem in razburjanjem. Na posnetku je v ozadju videti še enega delavca, ki pobira smeti in opravlja svoje delo, medtem ko mu musliman kriči na uho. Delavca sta se nehala obremenjevati in se začela pretvarjati, da muslimanov ne vidita in ne slišita. Tako sta pot nadaljevala do naslednje hiše, muslimana pa za njima.

Smetnjaki pri sosednji hiši so bili do vrha polni, istočasno pa je ob njih stala ženska, ki je vanje tiščala še več smeti. Moški, ki je snemal, je dejal: “Njene smeti pa boste pobrali, kajne, ker je belka. Vse to je zaradi barve kože.” Delavec ga je prekinil in zanikal njegove trditve ter dejal, da ni on tisti, ki postavlja pravila.

Pravilo glede pobiranja smeti v mestu velja že slab mesec
Na spletni strani mesta Bradford so pred mesecem dni objavili: “Od ponedeljka, 18. septembra dalje, se smeti, ki bodo ležale zunaj temu namenjenih kontejnerjev, v okrožju Bradforda ne bodo pobirale. Kljub temu pa smeti ne bodo ostale na tleh. Komunalni delavci bodo kontejnerje izpraznili, nato pa vanje prestavili tiste smeti, ki so jih prebivalci pustili ob njih. Te bodo odpeljali v naslednjem krogu.”

A. L.

 • bojan

  to ste si v anglijo uvozili zdaj pa jih poslušajte

  da bi se men tko nekdo dru na uho mu pošlem metek med oči

 • Caetano

  Govoriti o islamu v povezavi z barvo koze je pa res nemno. To jim je samo izgovor, da se lahko znasajo nad “neverniki”. Pri tem imajo pa se podporo filoislamistov posebno se kulturnih marksistov.

  Muslimani so vseh barv. Tudi belci seveda: Bilal Bosnic, Jasmin Keserovic, Lavdim Muhaxheri, Stephen Paddock, Sally Jones itd.

 • WatsonForus

  Kle bo kmalu samo ena rešitev , polomit hudiča !

 • Olga

  Priti bi morala policija in zahtevati, da razgrajaska divjaka sama z golimi rokami pobereta smeti! Vsi, ki ne sprejemajo naše kulture, naj izginejo tja, od koder so prišli! Ni večjih rasistov od muslimanov!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!