Krvave roke policije v Manchestru: Sedaj ste videli, kaj se zgodi, ko preganjate “islamofobe” namesto teroristov!

(Foto: epa)

Oblasti v Manchestru so bile zadnje mesece zelo dejavne. Toda župan Andy Burnham in načelnik policije Ian Hopkins se nista ukvarjala z morebitnim islamističnim terorjem, ampak s preganjanjem islamofobov. Manchester je eno od dveh angleških mest, kjer je policija islamofobijo uvrstila med zločine iz sovraštva, kar pomeni, da je (v skladu s šeriatskim pravom) prepovedana vsaka kritika islama, korana, Alaha in preroka Mohameda.

Staroselci so s strokovnjaki za islam ves čas opozarjali, da je nekdaj slavno industrijsko mesto zaradi hitro se spreminjajoče demografske strukture tempirana bomba. Podatki so res zastrašujoči: vsak tretji meščan (v širšem velemestnem območju živi okoli 2,6 milijona prebivalcev) ni več belec, vsak šesti je musliman.

(Foto: iStock)

Vsiljevanje islama in preusmerjanje pozornosti z “islamofofijo”
Napovedi so, da bodo v naslednjem desetletju belci že v manjšini, musliman pa že vsak tretji prebivalec Manchestra. Muslimanski pridigarji, ki po ulicah vsiljujejo islam mimoidočim, so postali nekaj običajnega, enako “no-go” cone. In v takih okoliščinah so se nekaj mesecev, preden je 8-letna Saffie Roussos postala najmlajša izmed 22 žrtev islamskega hudiča, kot so nekateri mediji poimenovali 22-letnega Salmana Abedija (druga generacija muslimanskih teroristov), policisti trdo lotili dela – odpravljanja nevarnosti islamofobije.

Pravzaprav je neverjetno in perverzno, da so muslimanski imami samo nekaj ur po tragediji pozivali policijo, naj del pozornosti in enot, ki so sodelovale v preiskavi napada, preusmeri v preiskavo proti muslimanom naperjenih zapisov na družabnih omrežjih, češ da je krvavi napad izključno posledica neprijaznosti Velike Britanije do pravovernih muslimanov.

Načelnik policije Ian Hopkins je muslimanskim imamom dal prav in meščanom dejal, naj bodo pozorni na islamofobijo in naj v sebi mirijo jezo. No, oče ene od žrtev ga ni poslušal in je v kamero izjavil, da je potrebna akcija.

(Foto: epa)

Napovedi muslimanov: Kmalu bo ves britanski parlament naš
Skoraj neverjetno je tudi, s kom se je pred napadom hvalil načelnik policije Ian Hopkins. Bil je počaščen, da ga je organizacija “Tell Mama” pohvalila za boj proti islamofobiji. In kdo je ta organizacija? Njen predsednik je Shahid Malik, laburistični poslanec, ki se je fotografiral z vodjem Hamasa, ene najbolj zloglasnih terorističnih organizacij na svetu. Pogosto se pojavlja na konferencah za svetovni mir in enotnost, na katere prihajajo tudi podporniki teroristov. Pred leti je “zaslovel” z izjavo, da so bili leta 2005 na Otoku štirje muslimanski poslanci, da jih bo v letih 2009 in 2010 osem ali deset, v naslednje pol desetletja pa že 16 muslimanskih poslancev. “Potem bo cel parlament muslimanski,” je dejal Malik.

Kako so lahko za nekatere muslimanski teroristi mirovniki?
Lani se je načelnik Hopkins pojavil na prireditvi Evropskega islamskega centra. Bil je skupaj z Azadom Alijem, ki se deklarira kot antifašist in je podpredsednik Združenja proti fašistom. Prav. Toda ta “antifašist” je pred Hopkinsom hvalil Anwarja Al-Awlakija in druge iz Al Kaide. Znan je tudi po trditvah, da so umori ameriških in britanskih vojakov upravičeni. A Hopkins rajši preganja islamofobe, kot da bi preiskavo in aretacije usmeril tudi na take “mirovnike”, kot sta Malik in Al-Awlaki.

(Foto: epa)

Šokantne podrobnosti o delu policije …
In ko je GMP (Greater Manchester Police) preiskovala, kako so muslimanske tople zlorabljale in posiljevale deklice v mestu Rochdale, je veliko stvari zavestno prikrila. Na njihovo nesrečo je v javnost prišel posnetek zaslišanja, ki prikazuje zdolgočasenega in zehajočega kriminalista, ki posluša zgodbo najstnice o posilstvu.

O tem je bila posneta tudi serija Tri deklice, ki so jo pred dnevi predvajali na BBC One. Policisti, ki so preiskovali primer, so pozneje priznali, da so ravnali tako, kot so, zato ker so se bali, da jih bodo imeli za rasiste. Na to naj bi jih nagovoril nekdanji načelnik GMP Peter Fahy, češ da so represivni ukrepi zoper nasilne muslimane v nasprotju z “britanskimi vrednotami” in bi ti ukrepi “nenasilne muslimane” odtujili od otoških vrednot. Ironično je, da je Fahy odlikovanec Reda vitezov zaradi policijskih zaslug.

Kavarna Hayek

 • dr Janez Sveti

  Kaj vas briga, kaj delaj Britanci?
  DR Janez Sveti Slovenija

  • pajot

   Kenede? Nas mora brigati Grabusova izjava,da bo Slovenija čez dvajset let muslimanska. Rekao i pored gorostasnog Bobovnika ostao živ.

   • AlojzZ

    PA DA! Gorostasni Bobovnik je ostao živ.

   • dr Janez Sveti

    A se je zmotil? Bodimo realni. NIHČE ne ve kaj bo čez 20 let. To so neumnosti!
    DR Janez Sveti vesoljc

 • totex39

  Britanci pa naj kar zagovarjajo teroristične islamiste, saj se jim v polni meri za vse zahvalijo.

 • Morala

  Strah nas je lahko kaj in kako je v Sloveniji, vsi drugače misleči so in bodo preganjani, nestrpneži itd.! Tudi v Sloveniji bodo muslimani čez par let v parlamentu!!

  • Steiermark

   Mi ne rabimo več muslijev v parlamentu, imamo rdeče promotorje islama, v vladi in parlamentu, kakor tudi v glavnem mestu Slovenije, kjer se opankar trudi, da jim, muslijem, naredi “prijazno mesto” za islamce……..nas Slovence – Katoličane, pa izriva in omejuje, na lastni zemlji – tujec!

   • MižekFiga

    Obrezat ga je treba in to brez inekcije.
    Javno z “live” TV prenosom!

  • šmentanamuha

   So že. Poslanka Murgl iz SMC je iz Bosne in že deluje za svoje narodnjake.

 • MižekFiga

  Britsi, HVALA za breakxit.
  Muslotov ste se nalezli že ko ste zapustili kolonije v južni Aziji!

  Doma bomo sami ZRIHTALI, najkasneje v enem letu.

 • Demonkrat

  Naj znizajo cene alkoholu.

 • Antonius

  S šeriatarji v Evropi je kot s plevelom na posejani njivi. Kmečka pamet ne prepričuje posejano kulturo, da ji plevel ne bo storil nič slabega.
  Ne samo “Lublana in z njo Slovenija”, cela Evropa je “bulana” zaradi odsotnosti kmečke pameti.
  Zanimivo bi bilo poslušati nakladanje načelnika policije Iana Hopkinsa, če bi bila med umorjenimi žrtvami na nesrečnem koncertu v Manchestru tudi njegova hči.
  Dvomim, da bi še vedno zagovarjal posejano kulturo, da ji plevel ne bo storil nič žalega.
  Njegova mati ni kriva, ker ga je rodila. Policijski kreten se je sam dokopal, do svojih plevelskih neumnosti, ki jih trosi.

  • MižekFiga

   Rešitev je, da izvolimo svojo vlado, ki bo nastavila policajske kretene po naši volji, štima?
   AMPAK vse to je NIČ NOVEGA. Samo na volitve je treba!

 • jan

  In kakšna je razlika med nami in Angleži? Razlika je samo v tem, da smo mi na začetku poti islamizacije in samo-uničenja. Prav tako pa smo tudi mi s podporo izdajalske Cerarjeve vlade deležni intenzivnega vdiranja migrantov v Slovenijo. Mainstream mediji nam intenzivno perejo možgane, kako moramo biti sočutni, usmiljeni in strpni do zavojevalcev Evrope, ki sicer prihajajo brez orožja, na dolgi rok pa bo rezultat enak kot poraz v vojni. Izginili bomo tako Evropejci kot naša kultura in sekularni demokratični politični sistem. Izdajalski politiki nam pripravljajo kulturocid, etnocid in genocid. Vsi pa čakamo, da se bo problem rešil sam po sebi. Ne bo se. Na neki točki pa bo postal nerešljiv.

  • MižekFiga

   Vse kar si napisal, drži in ni dobro za nas.
   TOREJ, na volitvah izvolimo svojo Jekleno slovensko SDSovo vlado. Preprosto kot domobranski golaž v pokrajinskih variantah!

   VSI NA VOLITVE !!!

   • Hun

    preprosto kot ciganski golaz

    • MižekFiga

     Domobranskega te je strah! AMPAK, slovencem bolj paše. Recept bo objavljen po naslednjih volitvah, da ga rdeči cigoti ne pokvarite!

     • Hun

      ciganski je najboljsi z jezem

    • Steiermark

     Glede na dejstvo, da pripadaš ciganom, ali znaš skuhati dobri ciganski gulaš?

     • Hun

      ti bi tud ciganskega jedu sam da je đabe

     • Steiermark

      hun, no s svojo izjavo si potrdil samo moje sume, da nisi avtohtoni prebivalec Slovenije, ker imaš tako rad vse, kar je “đabe” in kar uspeš stlačiti v svoj žep in ni tvojega….. Kar pa se tiče mojega “jedenja đabe”, pa te naj pomirim, da sem vegeterjanka in nisem “on”……….ter sem tudi avtohtona, v Sloveniji! Toreje ne jem nič tvojega ali tvojih pritepencev v Sloveniji.

     • Hun

      desnicarji ko ste uzaljeni se zavijete v oklep ksenofobnosti …si potrdila svoj smrdljiv karakter…
      drgac pa v men tece slovenskostajerska kri in sm drzavljan Slo po krvi tko da ti zaprem goflo…glede avtohtonosti si djte vsi desnicarji DNK test nardil, vec k pol se vs bo zategnl k boste odkril svoje korenine

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Ko poci, se takih drekov kot si ti narod najprej spuca…

     • Hun

      ves kaj je smrdljivc teb sm dal sanso da me spucas pa si se usrackal…
      jst sm mel zaprisego v sluzenju vojaskega roka da bom branil Slovenijo…s tem da danes ne mislim branit nobenga smrdljivga politika ki se redi v bruslu in slo parlamentu ne desnega ne levega

     • freedomfighter

      žalostno je to da je polovica desničarjev germanofilov pozabljajo da je prešeren Zdravljico napisal proti Avstrijcem in ne Srbom kot bi nekateri radi videli…

     • Hun

      ce bi vedel da se srbom pretaka v velkem procentu germanska kri bi jih nasi desnaki mel rajs

 • vsemojebabe

  Policije delajo po navodilu vlad. Vlade delajo po navodilu iz Evropskega parlamenta. Evropski parlament ne vodi pijanček Junckar, temveč Merklca. Merklco pa usmerja, kdo že? Čeprav je UK v postopku odstopa, je še vedno članica EU. Ljudje ne bodite naivni, policija nima prostih rok, policija je pokorni hlapec politike. Če je kdo kdarkoli mislil, da bodo muslimani mirni zato, ker jih narod brezpogojno sprejema, upam, da se mu je zdaj posvetilo, da divje zveri ne moreš ukrotiti. Muslimani se lahko potuhnejo in so videti mirni, vendar je njihova religija tako krvoločna, da bodo slej kot prej zopet napadli tudi človeka, ki jih hrani. Njim ni mesta med nami, dokler ne bodo izolirani v svojih državah, za nas ne bo miru.

 • karpelec

  Važno je , da se cvetje polaga in širi stanje duha, da nas ni strah, vse ostalo je drugotnega pomena.

  • pajot

   Zanima me,kolikokrat bo še morala eksplodirat bomba,da bomo nehali s cvetjem in prijeli v roke puške.

   • Hun

    a se ti sprenevedas a si butelj na kubik…pa sj vsakic ko je teror napad, politiki napovedo vojno terorju, zmecejo par bomb na civiliste in ojacajo teror

   • MižekFiga

    Ne puške, napiše se hr(p)uške.

 • Slovenec 33

  Islam je krvava, histerična, agresivna in pedofilska religija, ki potiska vse, ki pridejo z njo v stik v mračnjašvo in fevdalizem.
  Njihova “sveta” knjiga imenovana koran je dejansko “priročnik” za pobijanje nevernikov – v nadaljeanju se to vidi, če kdo misli, da ni tako.
  https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=9913261

 • Hun

  desnicarji vladajo trenutno v VB in so odgovorni za teror. napad, ki se je zgodil pod njihovo vladavino

  • MižekFiga

   Britsi so res nekaj EXTRA, AMPAK Nemcev brez Amerov v 2.WW nebi premagali?

   • Hun

    ti dve drzavi, ce neb gledal na lastne interese bi morale preventivno preprect 2.svet vojno

    • Levicar nikoli! … in hetero

     Preprecili bi jo tako, da je ne bi zaceli! Britanci (in Francozi) so napovedali Nemciji vojno in ne obratno! Le zakaj je niso napovedali Sovjetski Zvezi, ko je zasedla V Poljsko?!? Ker je bilo med bolseviki 80-85% jebenih zidov!!!

     • Hun

      se en butelj ki mu je pristranskost zameglila um….
      kaj je pa proftirala Rusija z vojno nic revscino..tocn to so hotl VB in ZDA da se komunizm oslabi…po vojni in to so dosegl

  • xtc

   Ne prezentiraj opičji intelekt tako javno-če si dobro prebral so vsi zagovorniki islame-laburisti torej levaki.

   • Hun

    dejstvoje vseeno, da je pocl pod desnicarskimi zategnjenimi omejenci

    • xtc

     Zadnji del tvojega komentarja velja zate.

   • Ivan Friderik Novak

    Laburisti so levaki?
    Ti, xtc, si velik mali ubožček.

    • xtc

     Aločiš bebo med Torijci in laburisti’
     Kdo je ubožec’

  • učko

   Levuharji pa uvažajo teroriste in muslote !!!!!

   • Hun

    desnicarjih jih pa ksenofobno aktivirate in spodbujate s svojim primitivno rovtarskim izjavam da se se hitrej radikalizirajo…
    men se zdi da mora narod skp stopt pa prvo spleskat leve pol pa se desne politike..

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Tebe bi bilo treba po picki, ker si zabit!

   • Hun

    tvoje izjave so ekstremno intelegentne….si na ravni rovtarskega slivenskega cepca…

  • Igor Kavalar

   Bi se strinjal, da so absolutno krivi, če bi odprl meje, naseljeval ilegalce kot v Sloveniji. Ker pa so starši Salmana dobili azil 25 let prej so krive vlade v tistem času. Trenutna odgovornost sokrivde pri napadih danes in v prihodnosti pa lahko pripišemo tudi konzervativni vladi. Zakaj? Spisek osumljencev z terorističnimi povezavami imajo, pa jih ne deportirajo. Zaradi neodgovorne politike odprtih vrat vsakomur, popuščanju in pomehkuženosti se bliža doba vojaško policijskega nadzora in palice za vse, ne le za teroriste.

   • Hun

    tocn tko!

 • xtc

  Dokler narod izdajalcev tega tipa ne bo postavil pred sosišča,kot tudi skrajneže se jim slabo piše.Je pa jasno ,da bo sleje kot preje prišlo do vojne.

 • Levicar nikoli! … in hetero

  Jaz sem nacionalist, ksenofob, islamofob, homofob in antisemit! What the fuck are you going to do about it?!?

  • freedomfighter

   evo to je lepo priznaš vse to in si ponosen na to tako je prav če bi vsi naredili tako nebi imeli težav s tistimi ki to mislijo in prikrivajo da se zrinejo na položaje…če bi vsi tako povedali kot ti bi vsaj vedli katerih se je treba izogibat…vem da mislite da vas je veliko ampak se vprašajte to…če bi vas bilo tako veliko zakaj potem noben politik ne upa javno povedati da je rasist homofob…zato ker bi ga volili samo taki bedaki kot si ti skratka skoraj nihče…

 • učko

  Tut p’r nas levuharski režim uvaja tale režim, ki ga imate zgoraj opisanega. Edine na katere lahko nekaznovano pljuvate in serjete so še vedno krščanarji !!! Evo vam !!!!

 • Sredina

  Zakaj nova24 ne poroča o napadu BELCA (islamofoba) na dve muslimanski deklici, pri čemer je ubil vsaj 2 človeka? Aja sej res, sej so si same krive ker so muslimanke…

  • šmentanamuha

   Prihajajo povračilni ukrepi…na sredini je samo ritna luknja, moral se boš odločiti.

   • Sredina

    A si želiš kej probat al kaj? Vem da vas je veliko latentnih tle gor

    • šmentanamuha

     Latentnih kaj? Mi o politiki, ti o seksu, zgleda da so tudi tvoji možgani obtičali med iztrebki.

     • Sredina

      Zdej se pa neumnega delaš haha, še predobro veš o čem govorim, morda tudi o tebi
      Ti si daleč od politike LOL

    • totex39

     A misliš, da bomo samo gledali kako se musliči izživljajo nad nami.

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Ocitno te pizduna bolj boli napad na muslimanki, kot napad v Manchestru. Ce imas take pedre kot si ti med sabo, sovraznikov sploh ne potrebujes…

   • Sredina

    Skrbi me napad na ljudi, sploh pa otroke, tebe očitno ne, pa itak ne razumeš tega, ker si preveč omejen
    Če je pa kdo peder, bi se pa dalo o tem debatirat, glede na to, da si še sam tako skeptičen do sebe, da moraš v nicku opozorit na to da si hetero

    • Levicar nikoli! … in hetero

     Ej, saj se poznava… sej midva dobr veva kdo je kdo in kdo je kaj…

     • Sredina

      LOL, na srečo se ne poznava in se tut nikol ne boma, ker ne družim s takim primitivnim folkom, ampak nick in tvoji komentarji govorijo sami zase

      Razen če znaš obrazložit zakaj je pomembno, da maš v nicku zapisano hetero

     • Levicar nikoli! … in hetero

      A mislis, da tvoji komentarji o tebi ne povedo nic?!? Takim kot si ti bi jaz odvzel drzavljanske pravice!

     • Sredina

      Sprijazni se da je kdo pametnejši od tebe in da pač ne moreš nič

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Niti najmanjsi problem mi ni sprejeti, da je kdo pametnejsi od mene… ampak to definitivno nisi ti!

     • Sredina

      Očitno ti je problem

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Verjemi, mi ni!

 • FeriSS.H

  CITAT – “Policisti, ki so preiskovali primer, so pozneje priznali, da so ravnali tako, kot so, zato ker so se bali, da jih bodo imeli za rasiste”

  Ta izjava je odraz Britanske realnosti in tudi iz prve roke imam pričevanje enega prijatelja ki je prebil nekaj časa v Londonskem zaporu. Zaporniške čuvaje je GROZA obtožbe – RASIST. Raje se ne ubadajo z “drobnarijami” ki si jih privoščijo Črni in Musliji, kot pa da pride do nadrejenih in potem še naprej, ne samo prijava, celo tihi šepet o njihovem “Rasizmu”. Kot prvo sledi takojšnja odpoved, potem ih pa še vlačijo po časopisju in izpostavljajo grožnjam ter nadlegovanju s strani Muslimanov in Levuharskih norih aktivistov.

  Britanija in Zahodna Evropa gredo nezadržno in NEMOTENO po poti Islamizacije + Črnuhacije, ker tako je planirano in še nobenega resnega odpora ni. Temu v prid gredo “uspešne” volitve v Franciji, na Nizozemskem in nič bolje ne bo v Nemčiji, Švedsko pa da niti ne omenjam. Ne manjka Levuharskih idiotov niti na tem portalu ki se zavzemajo za prihajajoči nam MultiKulti “blagor”.

  V Italiji pa iz pomorskega taxiranja delajo posle stoletja številne bande, od Sorosevih ekip, lokalnih Mafij vse do Mafijskega centra – RIM (Roma). Iz Libijske obale, kolikor se da videti, taxi-ladje zdaj vozijo v Italijo pretežno črede Črnih majmunov in me prav zanima katere nove poti bodo zopet odprli masam trenutno “zaustavljenih” Muslijev iz Bližnjega in Daljnega Vzhoda. Nekako bodo morali spraviti “na varno” v Evropo “upravičeno” nestrpne milijone čakajočih “beguncev” in “imigrantov”. Saj (((ODGOVORNI))) niso pospravili Gadafija in kreirali ISIS da bi zadeva propadla zaradi tu in tam kakšne bombice “neodgovorne” Kameltreiberske mularije.

  Tudi s socialnih omrežij je vse mlačno, večinoma molitve, misli … tudi za ostale uboge “miroljubne” Muslimane ki bi znali postati tarče ZMERJANJ s strani grdih Islamofobov. Stavim da Breivik samo maje z glavo … kar vidim ga kako mrmra – “I told You, didn’t I”

 • šmentanamuha

  Svoj srd moramo usmeriti proti našim vladam, torej tistim vladam, ki sodelujejo pri tej multikulti agendi.

  • Novakec1

   Vse vlade so take, ne sam pri nas.

   • Levicar nikoli! … in hetero

    Seveda, ker si vsi kupljeni! Kaj pravis od koga?? Promovirajo multikulti drek, v lastni drzavi pa skrbijo za cistost naroda! Fuj!!!

 • učko

  Sej tut pr’ nas lahko čefurji pluvajo čez Slovence in Slovenijo, če pa boš kej reku čez njih, si pa nacionalist !!! Čefurčki so tle ratal moćnejši kot pa pod Slobotom !!! Zoki jim je sam ikona !!!

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Jaz cez cefurje pljuvam po mili volji in ce me kdo oznaci za nacionalista, to vzamem kot kompliment!

 • Osti jarej

  Če človek vsaj malo bere in spremlja logične spletke, katerih del je tudi Manchester, potem je jasno, da elita ustvarja kaos, da bi uvedla policijsko državo. Terorizem svojih borcev bodo nadgradili s terorizmom svoje policije in vojske. Pri tem so tako prozorni, da vedno ponavljajo enake scenarije. V Manchestru so tudi identificirali samomorilskega napadalca, katerega že, potem, ko so v truplu našli bančno kartico. Ha,ha,ha! Takoj zatem so ugotovili iz katere teroristične organizacije je oseba in sledilo je neprijetno presenečenje. Te teroriste finančno izdatno podpira prav Krvava Kraljevina. In potem še ljudska zabava za pranje možganov, kar nogomet danes zanesljivo je. Lastnik kluba Manchester City je bogataš iz Združenih Arabskih Emiratov, ki tudi zalagajo teroriste z izdatnimi bančnimi kupčki. Je lahko dogodek in na desetine enakih res slučaj? Samo naivneži ne dojamejo, da je vse zelo pripravljeno s strani najvišjih vojaških strokovnjakov in financirano iz istih virov kot terorizem. Ljudem je treba preprečiti ozaveščenost, ostati morajo v svetu laži kot izjemno vodene ovce na pašniku, kjer so okoli njih zgolj CIA in MI6 varnostniki! /virDavidIcke/

  • šmentanamuha

   Odlično, Osti jarej!

  • GrdaResnica_LepaLaz

   Se pravi Angleži ki hodijo na stadion in na tekme Manchester citiy-ja dajejo denar oz finančno podpirajo teroriste svoje krvnike.

 • Sredina

  Čigav problem je da se belci razmnožujejo tudi s črnci, pri čemer se ponavadi rodi črnski otrok?
  Aja to je šeriatsko pravo po vaše

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Genetika pa ni ravno tvoje mocno podrocje, a ne?!?

   • Sredina

    Tut mulati so bol črni ko beli, da me ne bo kdo obtožu rasizma sicer, samo povem

    • Levicar nikoli! … in hetero

     A se bojis, da bi te kdo obsodil rasizma?! Mene boli kurac, ce me kdo obsodi rasizma!! To je samo nacin omejevanja svobode izrazanja! Jebena politicna korektnost! Crnci se lahko derejo black lives matter… pejt se ti dret white lives matter pa bos videl kaj se zgodi! Jebe se meni, ce kdo misli, da sem rasist!!

     • Sredina

      Ničesar se ne bojim, ker sam vem da nisem rasist
      Poznam pa zakon in vem da je sovražni govor kaznivo dejanje

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Poserjem se na zakon, sovrazni govor in kaznivo dejanje!

     • Sredina

      Torej se poserješ tudi na to, ko teroristi ‘islamisti’ pozivajo k pobijanju nevernikov? Dobro, vsaj vemo, kdo jih v resnici podpira

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Tvoje rezoniranje je rezoniranje kompletnega idiota…

     • Sredina

      Ne sklepanje iz tvoje izjave, zato pa pazi kaj rečeš

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Jaz naj pazim kaj recem?!? Zakaj ze?!? Da ne bom koga uzalil?!? Zato pa je tako, ker je svet poln politicno korektnih posrancev!

     • GrdaResnica_LepaLaz

      vemo kdo jih podpira in dobro vemo da so plačanci Globalne elite.

     • GrdaResnica_LepaLaz

      Ko bodo zakoni veljali za vse enako, pol se ti komot zaradi mene lahko sklicuješ na zakone.

      EU je pred očmi celotne Svetovne javnosti kršila zakon ko je spuščala NEZAKONITE migrante v Evropo. EU države na zakonu(večina njih) vedela za veliko posameznikov in skupin ki so že kopičili bombe in orožje, enako tudi veliko je bilo kriminalnih povratnikov. Tudi pri kaznovanju so kršili vso ustavo in vse mogoče zakone ko so jim dajali za umore in posilstva po 4 mesece pogojno in tako dalje.
      Tudi izgnali jih niso ko so določenih ponovili večkrat kazniva dejanja.
      in lahko bi našteval ure in ure. Tako, da ne se izgovarjat na zakone.

    • GrdaResnica_LepaLaz

     Zakaj se bojiš če te kdo obtoži rasizma, kaj čutiš White guilt ?

  • GrdaResnica_LepaLaz

   prvo se moreš vprašati kdo je naredil te vsiljene migracije, kjer nam z našim denarjem že vsa desetletja po 2. Svetovni vojni uvažajo s pomočjo davkoplačevalskega denarja in propagande (bela krivda za kolonizacijo zato jim moramo neskončno plačevati in prejemati udarce za njih za to ker so naši predniki naredili ogromno napako da so sploh hodili dol k njim ).

   Kor vidiš je vse usklajeno, prilagajanje njim, v medijih propaganda – črni tič je boljši in večji, belec je zapiflan, alkoholiziran luzer, manj zanimiv manj temperamenten, v muslimanskih šolah dovolijo da se dečke vzgaja v prave dečke in deklice v prave deklice, javne šole kjer so pa pretežno belci pa se vzgaja v luzerje, homoseksualce, transgenderje, pomehkužce, White guilt, asocialce…itd.
   Da o sociali sploh ne govorimo da na samo v sloveniji CSD že dolgo obstajajo dvojna merila v prejemanju socialnih pomoči.

   Poglej Japonsko tam tega nimajo ljubijo svojo nacionalnost in raso in so lahko še naprej rasisti, nobeden Zahodni sionistični medij jih ne napada, če se to zgodi v Evropi aleluja tolčejo s polnimi topovi po tistih posameznikih ali skupinah ki si drznejo biti bolj samozavestni in samozavedni belci ki bi zaščitili interese svojih sonarodnjakov.
   Če ti ni kapnilo do zdaj, samo belec je lahko rasist medtem ko za druge rase še v zahodnih mainstream medijih nisem zasledil NIKOLI !

  • GrdaResnica_LepaLaz

   To je del agende beli genocid. Poglej v Afriko Belce koljejo ko živino (bele kmete), belci iz JAR se izseljujejo na Novo Zelandijo in Avstralijo.

   Aja tega v glavnih maistream mediji na Zahodu ne zaslediš.

   Tam v JAR se to ne more zgoditi, ker celotna večinska družba poltiično in civilno uperjena proti belcem, tako da se tam nihče noče razmnoževat z belci, kvečjemu črnci posiljujejo belke preden jih ubijejo. Toliko tvoji informiranosti in tvojemu posploševanju in in poskusu minimalizirati naše mnenje o tem problemu.

 • Sredina

  Islamofobi naj v sebi mirijo jezo.
  Kako si predrzneš upa kej takega rečt. (Aja šeriatsko pravo)

 • Sredina

  Policist ne sme več preiskovat zločinov proti pripadnikom drugih ras..ker je rasist in deluje proti belim
  Kakšne bedarije vi objavljate

 • tarantela
 • Silka

  Rože in zveneči govori vladojočih z navideznim žalostnimi obrazi ne bodo pomagali. Treba je vrniti in izgnati od koder so prišli. Džamije kjer vzgajajo hudičeve (Mohamedove) vernike pa zapreti.

 • macon

  Namesto napisa spodaj “Manchster we are stong” bi nemara raje kaj napisali po paštunsko, arabsko ali v urduju in bilo vsaj prav napisano.

 • Ryuk

  Ali je imel potem Brglez prav, ko je napisal: “kdor seje veter, žanje vihar.”?

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Brglez nima nic prav. On nima prav niti tega, da obstaja!

 • garfi

  Cmerar je spustil pol milijona islamistov IN TERORISTOV skozi jugobutale
  in to so mu naročili

  • Sredina

   ti je kdo kej naredu od njih?

   • garfi

    ti tudi

    • Sredina

     Neki sm te vprašu

     • garfi

      neki sm ti odgovoru troll

     • Sredina

      Si ja sam si preneumen, da bi na tisto kar sm te vprašu… ker gobcaš neke bedarije, ki si jih slišal od Führerja Janše in podobnih, ter sam pojma nimaš o čem govoriš

     • garfi

      Si ja sam si preneumen, da bi na tisto kar sm te vprašu… ker gobcaš neke bedarije, ki si jih slišal od Führerja Kurćana in podobnih, ter sam pojma nimaš o čem govoriš

     • Hun

      ste kot majhni otroci ko se kregajo o plesastem hladnokrvcu in kurckotu…v obliki – superman je mocnejsi od batmana, tarzan je micnej od supermana itd

     • garfi

      kar misli si ja primitivec

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Führer Jansa?!?!?!? Kle si dokazal ves svoj idiotizem in nevednost! In ti se imas za pametnega?!?!? Fucking moron!

     • Sredina

      No ne vem kako ga vi imenujete..Supreme leader?

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Vas rdecuharski kult osebnosti si seveda prirocno pozabil!

     • Sredina

      Lahko me spomneš ker ga res ne poznam

     • freedomfighter

      ne razumeš ti fant Janša je navaden zmeren desničar ki z ideološkimi vprašanji pridobiva volilce ki ga imajo za Führerja pa to seveda niso vsi njegovi volilci…tip pozna svojo tržno nišo tako kot jo recimo Pahor sam da ima on čist v drugi smeri svoj populizem

     • Sredina

      Zmerni desničar? od kod si pa ti na glavo padu?

     • freedomfighter

      poglej njegovo politiko če odmisliš domobrance in partizane ki so pač zanj najljubša tema drugače pa na njegovi politiki ni nič skrajnega

     • Sredina

      Ja samo će vzameš stran domobrance in partizane in vse kar paše zraven, ti ostane bore malo, če sploh kaj (migranti mogoče)

     • mojadezela

      Ko da ti vse ves. Delas se pametnega v renici si pa omejeno tele. Vnuk polpismenih komunajzerjev, low life-ov, ki so se znasali nad postenimi ljudmi, ko so dobili oblast. Govedo liberalno.

     • Sredina

      Očitno več veš o meni kot sam…še bolje deluje ta tajna služba SDS kot pa nekdanja UDBA

     • mojadezela

      Kreten.

   • macon

    Budala omejena, ko bodo tebi ali tvojim bližnjim kaj naredili, bo že davno prepozno. Takrat boš šel lahko jokcat k svojim levajzarskim kolovodjem, ki bodo na toplem in na varnem zastraženi.

   • Levicar nikoli! … in hetero

    Idiot! Jaz s strani teh odvratnih kozjejebcev umorjene Evropejce kjerkoli vzamem, kot da so umorili enega mojih! To so ti islamisticni pizduni naredili meni!!!

    • Sredina

     In spet posplošuješ dejanja parih islamistov na vse pripadnike islamske vere…Breivik je krščan in je prav tako terorist in še nacist po vrhu, torej so vsi krščani teroristi in nacisti

     That’s how stupid you sound.

     • sprehajalec

      Valter je zgoraj perfektno napisal. Situacija je identična, ko se Europa-ženska poroči s alkoholikom. Večina ji ne bo naredila nič, nekaj pa jih bo uporabilo silo in jo nalomilo.

      Takšna ženska – Europa se vedno znova tolaži, pa saj je po srcu dober, pa saj se bo spremenil…

      rešitev je ena, prvič ko udari, proč od njega.

     • Sredina

      In ta alkoholik je lahko tudi kristjan, muslimani ne pijejo alkohola

     • sprehajalec

      težave zopet z razumevanjem napisanega oziroma prispodobe? V šoči domišljijski spisi niso šli ravno najbolje?

      kristjani v veliki meri niso nasilni, ker so bolj ali manj socializirani. V vrtcih, pa šolah feministične matrone poskrbijo zato. Muslimani iz (da se razumeva) držav izven Europe niso socializirani. Nihče jih ni socializiral. nasprotno, še celo spodbuja se kult sinov in mačizma.

      Zakaj bi mi to trpeli?

     • freedomfighter

      največji problem veh teh nerazvitih držav je da dokler nimajo dobrega šolskega sistema in izobrazbe je malo možnosti za napredek in liberalizacijo saj brez izobrazbe ni možnosti da ljudi ločiš od določenih primitivnih kulturnih običajev in zakonov…znanje je najpomembnejša stvar za posameznika saj če si izobražen razumeš da skrajnost ni rešitev

     • mojadezela

      Ne trudi se s temi teleti nepomolzenimi.

     • freedomfighter

      torej so te feministične metode le pozitivna stvar pri socializaciji in niso le liberalno posiljevanje

     • freedomfighter

      se strinjam sam ko te udari en moški ne pomeni da se potem znebiš vseh moških

     • sprehajalec

      Prav to se pričakuje od Europejcev. Navaditi se na nevarno življenje.

      Pa vprašam, v čem je smisel tega?

     • freedomfighter

      saj tega priseljevanja nihče več ne podpira sam spranci združene levice mene moti samo to ker na temu forumu velik del forumašev sploh ne piše drugega kot to da je treba te “živali” streljati pa ne govorijo o teroristih ampak o skoraj milijardi muslimanov…glej meni tudi niso njihovi običaji všeč sam to še ne pomeni da bi jih streljal na ulici sploh tiste ki tu živijo že generacije….treba jih je prisilit da se odpovejo delu svoje kulture tako kot smo se mi delu naše odpovedali v renesansi…z odpovedali mislim liberalizirali

     • mojadezela

      Ne obracaj besed govedo zahojeno. Te smeti ne spadajo v EU. Ce ti to ni jasno sedaj ti bo pa postalo takrat, ko te bo kak kozjejebec posilil, prebutal, oropal, razstrelil.

     • freedomfighter

      obračam besede? zgleda da ne znaš brati glede na tvoje izraze te poleg bontona doma niso učili tudi brati

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Budala! Nisem se slisal, da bi ostali kozjejebci javno obsodili in se distancirali od odvratnih dejanj njihovih teroristov, kaj sele da bi jih popucali med sabo!!! Brievik ni bil nic nacist, ne seri! In on je pobijal svoje ljudi, kar pomeni, da bi ga bilo treba ubit, ne pa v arest na dopust dat!

     • Sredina

      Seveda ne če pa bereš samo Nova24 in tega Führer tu ne pusti povedati

      In breivik je simpatizer nacizma, ko je prišel v sodno dvorano je pozdravil z nacističnim pozdravom

     • Levicar nikoli! … in hetero

      A ja?!? Dej se enkrat poglej kako je pozdravil!

     • freedomfighter

      vsaj glede Brievika se strinjava

     • sprehajalec

      Gre za verjetnost, da bodo naredili pizdarijo. Z njimi uvažaš to verjetnost. Avstrijska statistika pravi, da je 90% kriminalnih dejanj v Avstriji povezano z migranti in njihovimi potomci.

      Zakaj bi torej uvažal, če veš da bo tako?

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Tega levuharji niso sposobni kapirat, ker so prevec zabiti, da bi to povezali. Ne mores bit levuhar, ce nisi zabit!

     • Sredina

      No tale statistika me pa res zanima…m daš link? Al samo neki nabijaš na pamet spet?

     • sprehajalec

      Videl sem na Krone, sedajle ne bom iskal, dam pa tole;

      http://www.krone.at/oesterreich/jeder-zweite-asylwerber-wegen-straftaten-angezeigt-kriminalstatistik-story-499891

      vsak drugi prosilec za azil obravnavan zaradi kriminalitete.

      Zapomni si že enkrrat, vse kar jaz dam na tale portal, je podkrepljeno z dokazi. ker nas desničarje so učili kot otroke, da lagati se ne sme.

     • Sredina

      No potem pa še Janši, Gorenaku in Grimsu povej da se ne laže

     • sprehajalec

      Ok, če ti tako rečeš. Ti si le persona…

     • freedomfighter

      mene samo zanima kako vi veste da ravno tiste novice ki jih vi berete govorijo resnico druge pa laž…kako to veste me zanima ker dokaze predstavlajo skoraj vsi mediji tudi levičarski…kako veste da so desničarski pošteni me zanima glede na to da ste tako skeptični do vseh drugih…zanima me kako dokazati levičarju da njegovi mediji lažejo in obratno seveda

     • mojadezela

      Najvecja nesnaga in peta kolona ste ti in tebi podobni. Gnide pokvarjene.

    • šmentanamuha

     Sredina je provokator o katerih govori garfi. Ne trudi se.

    • freedomfighter

     taki kot si ti imajo več skupnega z islamisti kot z nami normalnimi Evropejci…poglej svojo nestrpnost in tvoje komentarje saj so isti tistim ki jih pišejo đihadisti

     • mojadezela

      Vi niste normalni, ste pa ignorantsku bebci in ne sodite v Slovenijo.

     • freedomfighter

      in kdo misliš da si ti da boš meni rekel ali sodim v svojo domovino ali ne sem ponosen Slovenec tudi popolnoma čiste krvi ker vem da je to za nekatere pomemben podatek…če pa misliš da me moje politično prepričanje dela kaj manj Slovenca potem pa itak brez veze govorit

   • mojadezela

    Kreten psihopatski. Ti si zasluzis metek v celo.

    • Sredina

     Pol sm pa js psihopat hahah…sej si ti histeričen, in živčen, ker nekdo pove kar je res..in to da mi za nazaj komentiraš vse objave od včeraj je tut patetično haha

   • Robin

    Raje jih pusti ker so nasilni, če nočeš končati kot Smolnikar v najblazji varjanti

 • garfi

  PROTISLOVENSKA IN MULTIKULTI CERKEV
  “Časopisi že objavljajo pogreb. Zmanjkalo bo časa! Verbalna podpora strank tukaj ne šteje nič. Cerkev ponekod celo ovira aktivnosti (primer v Selcah), kot da je javno dobro stvar posameznikov in je vse zgolj “grda” politika. Katastrofa duha je popolna! V časopisu Družina ne morem objaviti poziva. Medijska tišina pa nam seveda ne gre na roke. Mnogi sploh ne vedo, da se zbirajo podpisi – kaj šele, da bi sami kaj naredili proti temu! (vir: javni poziv Vilija Kovačiča)”
  (Tako Vili Kovačič, znan kot “državljan K”, ki zbira podpise za referendum proti vladnemu zakonu o drugem tiru.
  Za referendum potrebuje 40 tisoč podpisov, časa za zbiranje pa ima še 33 dni. Kot je razvidno iz celotnega poziva, je Kovačič jezen na tako imenovano “medijsko tišino”, na desne stranke, kjer je pričakoval več zagona, pa tudi na Združeno levico, ki je nenadoma obmolknila. In seveda na – Cerkev.)

  • freedomfighter

   zakaj pa mislite da bi Cerkev morala biti vedno na strani desničarjev kot da imajo nek monopol nad njo…pa še to kaj ima Cerkev z drugim tirom da bi pri tem pomagala pri družinskem zakoniku je bilo logično da bodo podpirali referendum drugi tir pa nima nič z njimi zato najbrž v Cerkvi razumejo da bi s tem posegali v stvari ki se jih ne tičejo

 • garfi

  Mare Kranjc
  Levičarske gnide imajo cele skupine trolov, ki jih plačujejo, da serjejo po straneh, ki ne smrdijo po levičarstvu. Ena skupina piše po spletnih straneh o rasizmu in nacizmu, v drugi skupini so na primer tisti, ki se pretvarjajo, da so simpatizerji desnice in pišejo nestrpne komentarje. Spet druga skupina se pretvarja, da so verni kristjani, in pišejo komentarje, ki bi kar najbolj škodili cerkvi in kristjanom. In tako naprej. Koordinatorji so pa na faksih in raznih nevladnih organizacijah in kvazi inštitutih. To mi je povedal znanec od moje sestre, med lažnimi “Vseslovenskimi Ljudskimi Vstajami”. Bil je član skupine trolov in je sodeloval pri teh svinjarijah. Imel je vsega dovolj in se je umaknil, ter šel na študij v tujino.
  Sredina press

 • Valter BraniSlav

  Zopet bodo na prizorišču svečke, medvedki, rože…politiki bodo znova momljali kako bomo nadaljevali s svojim načinom življenja, kako nas ne sme biti strah in kako moramo biti še bolj strpni.

  Do naslednjega pokola, kjer se bo vse ponovilo. Da bi kdo ostreje nastopil proti muslimanom in njihovem fašizmu, rasizmu in netolerantnosti in to v okolju, v katerem so gostje z mnogimi privilegiji. Ne, samo še bolj strpni in odprti moramo postati in Evropa bo kmalu raj eksplozij, kalašnikovih, mačet ter morilskih tovornjakov.

  Justin Tudeau pošlje sožalje? Sram naj ga bo, zagovornika in podpornika teh, ki morijo po Evropi (in njegovi Kanadi).
  EVROPA ZRTVUJE SVOJE LASTNE OTROKE NA OLTARJU UTOPIJE MULTI KULTI IN POLITICNE KOREKTNOSTI. RAJE DOVOLIJO DA SE POBIJAJO NJENI OTROCI KOT PA DA BI UZALILI KAKEGA MUSLIJA.
  EVROPA SI SODBO PISE SAMA. KOT IZBUGLJENA ZENSKA JE KI VEDNO POROCA PIJANCE IN GROBIJANE, NE GLEDE NA TO KOLIKOKRAT JE TEPENA IN PONIZANA.

  • sprehajalec

   Bravo, dobro napisano in tudi primerjava je dobra. Takšne ženske se vedno znova tolažijo, pa saj po srcu je dober, pa saj se bo spremenil…

   Praksa pravi drugače, prvič ko udari, proč od njega.

   vendar vseeno to ni prava Europa, to so kulturni marksisti in liberalci. manjšina v bistvu zganja teror nad večino v imenu antifašizma in pod okvire antifašizma stlači vse, kar ji ustreza…

   Gre za podoben proces lovljenja fašistov, kot nekoč inkvizicija pred 500 leti in lovljenja krivovercev. Z Antifo in Liberalci kot velikim inkvizitorjem.

   • indijanka

    Se popolnoma strinjam. Prava toleranca do nasilja je le ničelna.

   • freedomfighter

    se strinjam s tabo v velikem delu sploh to da gre za lov na čarovnice in podobno ampak če prebereš kaj nekateri pišejo po teh forumih kako je treba vse liberalce in muslimane streljati a ni to neka oblika fašizma sam praviš da do nasilja ne smemo imeti tolerance a to velja za vse ali samo za liberalce i8n muslimane….poglej jaz sem liberalec ne tak kot si vi predstavljate liberalca skratka ne podpiram odprtih meja in podobno ubistvu ne poznam nobenega liberalca ki bi to podpiral razen združene levice ampak oni niso liberalci ker komunizem in liberalizem zame nimata nič skupnega

    • sprehajalec

     Ločitev freedomfighter totalitarizma, je umetna in v glavnem samo pri nas in na Hrvaškem. Ločitev na kao skrajno desnega, ki je kao najvčeje zlo in pa na skrajno levega, ki je pa boljši. Samo pri nas.

     Včeraj sem gledal Pawn Stars na History Channel, pa je bila slika na prodaj Strička Hoja iz Vietnama. Postavil ga je v bok Stalinu, hitlerju, govoril o njegovi brezobzirnosti.

     Pri nas je še kar nekak svetel lik. Enako, totalitarizem v svetu je bil eden. Leve usmeritve. Zato desničarski ekstremizem odpade, pravzaprav pozna le levega. če nekdo danes obesi igonografijo pokojnega Adolfa je kao desničar, če obleče usnjem dolg bačlonar in cvikerje in se okrasi s rdečo zvezdo je levičar. Pri nas celo nekaj pozitivnega. narobe, opravka imamo samo z levim totalitarizmom.

     Desnega ni, so le meščanske stranke, v katolištvu in tradiciji… Vse tisto, kar je OF leta 1941 avtomatsko izključila, kot nekaj “zatohlega”, starega….

     • freedomfighter

      to deljenje totalitarizmov je totalna neumnost vsi delajo povsem isto sam da eni bolj skrivajo kot drugi…se pa na žalost ne bom strinjal s tabo samo poglej kaj ljudje pišejo po forumih pa boš videl da je tudi desnega ekstremizma ogromno ne sicer toliko kot levega ampak to ne pomeni da zato ker ga je manj da je manj nevaren…komunizem ne bo nikoli več prevzel oblasti ker ga je totalno povozil čas v situaciji kakršni je Evropa pa je možnost za fašizem ali pa kaj podobnega zelo velika

  • Spartan
 • garfi

  PROTISLOVENSKA IN MULTIKULTI CERKEV
  -Ljubljanski nadškof metropolit Stanislav Zore se je včeraj na povabilo islamske skupnosti udeležil zasaditve drevesa miru, ki so ga predstavniki cerkva in verskih skupnosti v Sloveniji posadili na gradbišču Islamskega kulturnega centra v Ljubljani.

  -bahovec: stopimo naproti muslimanom in potrebujemo več utopije

  -gradimo odprto družbo-islamizacija http://audio.ognjisce.si/oddaje/Gradimo_odprto_druzbo
  o zbirnih centrih ilegalnih migrantov poročajo enako kot levičarska rtv

  • GrdaResnica_LepaLaz

   Saj je včeraj komentator domoljub in gej sam povedal, da so homoseksualci večina v Cerkvi.

   • garfi

    ja to si ti in nisi komentator

    • GrdaResnica_LepaLaz

     lol

    • Hun

     tebe je treba nategnt k macka da bos cvilu k pes…ti s kot ministrant zgubu junfer

     • garfi

      ti si ministrant rdeče satanove cerkve
      nategnili so te

  • freedomfighter

   hahahahah kako skrajneži zgubljate moč sedaj je že Cerkev na starani levice…sam še Putin vam ostane…zadnji branik skrajne desnice na Svetu

   • radames

    Polagoma si zrel za blokiranje.
    Nisem vedel, da nimaš kaj dosti pojma o čisto preprostih jezikovnih zadevah pa sem ti oponesel tistega “zokita”. Tvoj odgovor skoraj ves v angleščini. Tip, poln napuha in samovšečnosti.
    Tako, zdaj si blokiran. Tvojih traparij ne bom več bral. Hvala Bogu!

    • freedomfighter

     ti kar blokiraj ne vem zakaj ampak vsak ima pravico tako da…ful ste dobri ko sami kritizirate druge je vse dovoljeno ko kdo kritizira vas je pa levi fašist xD

 • Demonkrat

  Karma je hudic.

 • garfi

  Nadškof Zore se je udeležil posaditve drevesa miru

  Odmevi-Grabus: Čez 20 let bo večina Slovencev muslimanov

  • Fogglof Tunnek

   Sami smrdljivi kleriki na kupu…Kak bi blo lepo če bi bil.. BUUUUUUUUUUMMMMMMMM !!!

   • garfi

    vem, da si terorist in lažnivec
    dodano v tvojo kartoteko

    • Sredina

     Torej si SDS-udbaš?

     • garfi

      si ja

     • Sredina

      Brez skrbi da nisem SDS-ovc haha

     • Robin

      Saj jih je je večina tukaj, Majo tut vohunke, pa niso le vohuni, še marsikaj druzga to je portal sds podzemlja

  • Nata

   Jaz sem sicer za to, da se udeležuje takih dogodkov. . . . . . bi pa bila to tudi sijajna prilika jasno, odkrito, naravnost v tiste ksithte. . . . . .povedati, kaj si Kristjani mislimo !!Da se z marsičem prav nič ne strinjamo !
   Škoda ! Kaj se res ne znamo več pogovarjati ? Si pogledati v oči in kulturno povedati svoje mnenje.?

   • garfi

    zame je to izdaja in na Slovenske proslave pa ne hodi
    grabus je kar odkrito grozil na rtv murgle
    zore je najmanj ovca ali kaj hujšega

    • Nata

     Mislim, da so se vsi nalezli neumnega, pretiranega usmiljenja vrhovnega moža.

     • garfi

      ja komunizma
      cerkev so prevzeli komunisti
      tudi cestnika sem slišal govoričiti o čistkah, da delajo red
      kdo je izkoristil finančne mahinacije za čistko v naši rkc
      po moje levičarji

 • Olga

  Župana in šefa policije obesti za noge, pa naj visita, kot Musolini!

 • garfi

  7 tipov levičarjev v Sloveniji
  Slovenija je prestreljena z levičarji, so povsod. A obstajajo različni tipi. Tako sem se pred dnevi spomnil na besedilo kolumnista portala Depo Danijala Hadžovića in njegovo klasifikacijo različnih tipov levičarjev izpred dveh let. In da ne bom odkrival tople vode, si bom od njega sposodil pet tipov levičarjev, dodal dva svoja in lestvico prilagodil Sloveniji.
  Tip št. 7: Kristjan
  Za razliko od drugih levičarjev, ki so zapriseženi ateisti, hodi tip levičarskega kristjana (krščanski socialist) v cerkev, podpira žensko duhovništvo in ne nasprotuje gejevskim porokam, zelo so naklonjeni tudi multikulturnosti, saj menijo, da morajo biti kristjani do migrantov sočutni in da je njihova dolžnost, da odprejo svoje srce in svoje denarnice. So goreči podporniki svojega idola, papeža Frančiška, ki pridiga o socialni pravičnosti, prerazdelitvi bogastva in poziva svoje ovčice, naj medse sprejmejo begunce, ki pridejo v njihove države po boljše življenje.
  Čeprav živijo na videz mirno in skromno življenje, si nadvse želijo moči in ugleda, tudi za ceno, da se odpovedo tipu kristjana in preidejo v drug tip levičarja. O delavstvu govorijo skoraj lirično, ciljajo na socialno pravičnost in povzdigujejo enakost, a ko pride ta tip levičarja v situacijo, ko mora dati prednost ali vplivnemu človeku ali povsem običajni osebi, se odloči za tistega, ki ima večjo moč od njega. V tem pogledu so tipični “kolesarji”, ki se klanjajo tako cerkveni kot posvetni oblasti in tlačijo navzdol.

  • freedomfighter

   nekateri desničarji ratujete pravi fašisti sedaj ste že proti Cerkvi ki se po 2000 letih počasi vrača h Kristusovemu nauku in se umika od srednjeveške dogme ki je popolnoma spridila Kristusa in njegov nauk…

   • garfi

    ti levi fašist bodi tiho o fašizmu
    ODGOVARJAJTE ZA GROZLJIV GENOCID NAD SLOVENCI, 70 LET DIKTATURE
    IN VRNITE 100 MILIJARD; KI STE JIH UKRADLI NAM SLOVENCEM

    • freedomfighter

     ta je dobra jaz sem ti ukradu 100 milijard kaj res ti jemleš stari te bom poklical enkrat boš še meni zrihtal za kakšno zabavo ker take kot jih ti streljaš ne slišim dostikrat…pa jaz nikoli ne branim pobojev ti skozi zagovarjaš neke totalitariste jaz sem že večkrat rekel da diktatura je diktatura in ni važno kakšna je

     • garfi

      VSI PODPORNIKI IN PLAČANCI LEVIH NACISTOV STE SOKRIVI
      ZA ZLO KI GA POČNEJO ŽE 70 LET

     • freedomfighter

      kot prvo nisem star 70 let kot drugo nihče me na plačuje da bi bil na forumu zato sem tu dosti manj časa kot ti ki ga nekdo financira da cel dan sedi na forumu ali si pa eden od unih ki vleče socialno in hkrati kritizira cel svet in kot tretje nisem podpornik levih političnih strank tako da se boš moral še enkrat potrudit

     • garfi

      predstavi se
      nihče me ne financira
      opravljam svoje DOLŽNOSTI
      tudi gledanje stran, ignoranca in pasivnost nikogar ne odreši odgovornosti

 • lauraas

  Morali bi biti ponosni, če so rasisti.

 • sprehajalec

  Sprejem Merklove na otvoritvi festivala piva, na Bavarskem, včeraj.

  Vedno več bo tega, svobodoljubni ljudje dobre volje, ki jim je mar za prihodnost Europe in Europejcev, bodo protestirali proti zatohli antifašistični politiki, ki jo vodijo Merklova Bruselj pa tudi naši Levičarji…

  https://www.youtube.com/watch?v=tRqFtpRy9Fo.

 • xtc

  Tule velja opomniti nekaj,opletanje z besedo islamofobija je idiotizem.
  Zakaj?
  Će želim živeti v muslimanski državi se moram obnašati v skladu z normami tal ne samo zaradi norm tam ampak iz spoštovanja do ljudi tam,zato pričakujem od prišlekov isto,kdor tega ne zmore naj odide domov,opletanje z islamofobijo je navaden kretenizem,če nisi smožen prilagoditve pač moraš oditi.

 • mojadezela

  Naj se ze nehajo cmeriti in nositi roze. Naj ljudstvo primeza orozje in pospravi to golazen. Potrebnaje akcija ne pa vekanje v nedogled.

 • goldhorn

  Še dobro da se je zgodil brexit……

 • Hun

  vs vzrok je Libija, Irak, Egipt , Sirija…po odstranitvi militarnih diktatorjev, ki niso pustil ze sami da se islam radikalizira…zahvalmo se zato prvo ZDA, VB ter Franciji

 • živa majcen

  oh jej kok enga cajta ljudje tle gor porabjo ps teg Gsrfijs povdod vidim mal je že tečen

 • živa majcen

  Garfija ups
  ne Gsrfijs Garfija

 • živa majcen

  brez zamere Garfi

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!