Grozljivo: Džihadisti grozijo z atentatom na štiriletnega princa Georgea

Foto: Printscreen

Skrajneži Islamske države so prek družbenih omrežij zagrozili, da bodo ubili princa Georgea. Prek mobilne aplikacije Telegram so sporočili, da niti kraljeve družine ne bodo pustili pri miru, kar posredno nakazuje na grožnjo. To sicer ni prva grožnja kraljevi družini, saj so privrženci Islamske države grozili tudi kraljici.

Ti dogodki so v javnosti, predvsem med Britanci, dvignili veliko prahu. V odzivih na Twitterju so bili ljudje zaskrbljeni. Eden izmed podpornikov kraljeve družine je zapisal: ”Ljudje grozijo princu Georgeu?! Saj je samo otrok. Kaj je narobe s temi ljudmi?!” Spet drugi je zapisal: ”Princu Georgeu so grozili z atentatom. Kje je zdaj kakšen ukrep? Kaj, za vraga, je narobe s to državo?”

Slike štiriletnega princa so se pojavile tudi na neki aplikaciji s pripisom ”šola se začenja zgodaj”, objava pa je vključevala tudi arabsko besedilo, ki naj bi bilo pesem. Besedilo bi lahko prevedli kot: ”Ko vojna prihaja z melodijo strelov, se mi zanašamo na vero in želimo maščevanje.” Pod fotografijo pa je še pretresljiv zapis: “Niti kraljeve družine ne bomo pustili pri miru.”

Grožnje je treba vzeti resno
Britanske oblasti strogo nadzorujejo in raziskujejo sporočila in morebitne prihodnje grožnje. Odločni so, da bodo preprečili teroristični napad. Barry Spielman, čigar podjetje spremlja dogajanje na Telegramu, je po poročanju Daily Maila opozoril, da je treba grožnje vzeti zelo resno. “Grožnja princu Georgeu je srhljiva. Smo v časih, ko bi nas moralo zelo skrbeti, in nujno je, da čim prej odkrijemo takšne stvari.”

V nevarnosti so tudi drugi
Zaskrbljeni pa so tudi glede dostopnosti do princa, saj lahko v njegovo šolo pride prav vsak, tako pa ogroža tudi druge otroke ter celotno okolico. Štiriinpetdesetletni prebivalec, ki živi v okolici prinčeve šole, je dejal: ”Živim le 200 metrov stran od šole in me zelo skrbi za prinčevo varnost, bojim se tudi, da je celotno območje zdaj za teroriste pravi magnet.”

Samo nekaj dni pred tem, ko se je začela šola, pa je neka ženska na spletu objavila video, ki prikazuje, kako preprosto je priti v prinčevo šolo.

N. Š.

 • Valter BraniSlav

  Kaj je narobe z UK?
  TO DA JE NE VODI ORBAN ALI TITO.

  • Olga_10

   Titovi zločinci poskusajo skupaj s Sorosom uvesti “novo” zločinsko svetovno ureditev in se izogniti zasluženi kazni! Ne bo šlo!

   • DJURO SUMAR

    Ti in JJ jim bosta to preprečila.

 • dr Janez Sveti

  Grozljivo, da vsako neumnost, ki jo kakšen izrodek napiše Nova24tv potencira in objavlja!
  Katastrofa!
  DR Janez Sveti Grozilda

 • rubec

  Da bomo razumeli zakaj prav Angliji grožnje muslimanskih bradačev je treba vedeti da angleži muslimanom fajn perejo možgane in in sicer tako da jim vsilijo svoje navade. Zaradi tega je prejšnji teden Muhamad al Muhamed el Muhamedi sicer zdravnik v Londonu medtem ko je bil v Maroku na obisku pri svojih starših in 24 bratih z avtom seveda ker je vozil tako kot so mu pokazali angleži po levi do smrti zbil dečka ki je po svoji strani pravilno hodil proti šoli k prvi uri pouka Kako montirati svoj prvi detonator.

  • dr Janez Sveti

   Grozljivo!
   Dr janez Sveti tabloid WoooW

 • Olga_10

  Mar niso člani Bilderberga tudi kraljeve družine? Zakaj dovolijo zločinski “socialni eksperiment”, ki je plod Sorosa in njemu podobnih, skupaj s skorumpiranimi politiki, mediji in sodstvom? Ko so ogroženi “naši” , pa tak preplah? Ko umirajo “navadni” nedolžni ljudje zaradi terorja, ki ga “naši” uvažajo, je pa ok?????

 • Hun

  mali George defenitivno ni nic kriv..njegov imperij pa pozresno pleni naprej.

  • xtc

   Ti si bebc kot vsi levi.

   • Hun

    iz tebe izvirnost kr kipi

 • Soave

  ” Kaj, za vraga, je narobe s to državo?”
  Malo pozno se to sprašujejo, ali ne ??

 • xtc

  Ljudje se ne zavedajo tega ,da levičarji niudijo vseh vrste podpore tem akcijam,kot tudi so glavni zagovorniki seljenja te druščine sem,Evropa bo morala strniti vrste in opraviti z islamizmom in levaki.Ti dvoji delajo z roko v roki in so zlo sveta.

 • Franc Bizjak

  Očitno morajo Angleži poleg musliča za londonskega župana čimprej tudi za predsednika vlade izvoliti musliča. Morda pa bi se začasno lahko nekoliko odkupili če bi se tudi kraljica začela pojavljati v burki. Morda bi se musliči ob tem le usmilili malega Georga.

 • Morala

  Upam, da bo VB vsaj to prebudilo in da kraljica povzdigne svoj glas!!!?

  • DJURO SUMAR

   Kraljico bi morali že davno ukiniti.

 • sodnikisozločinci

  Kako pa kaj Enoch Powell in njegove reke krvi? No Britanci, a se njegove napovedi uresničujejo?

 • DJURO SUMAR

  Roko na srce, kakšne posebne škode res nebi bilo.

  • Balkica

   Kako lahko napišeš kaj takšnega? Imaš otroke? Ti predstavljajo vse na svetu? Mali George je le nedolžen otrok, ki pomeni staršem vse na svetu.
   Najhujše je, ko se nekdo spravi nad nedolžnega otroka!

   • DJURO SUMAR

    Seveda je nedolžen in nič kriv, tako kot vsi otroci katere morijo Britanci. Morda veš koliko otrok je umrlo zaradi njihovega imperializma. Naj gredo domov, pa jih nihče ne bo napadal in jim grozil. Najhuje je, da se nekdo spravi na nedolžnega otroka. Res je, torej zahtevaj, da takoj ustavijo vse vojne in nasilje nad nedolžnim prebivalstvom in njihovimi otroki. Meni se smilijo vsi otroci, tudi tisti, ki ne živijo v vati, tako kot mali princ.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!