Le nekaj sekund preden je mimo pripeljal avtomobil s kraljico Elizabeto II. pred Buckinghamsko palačo aretirali moškega z nožem v roki

Foto: epa

Po tem, ko je britansko javnost pretreslo dejstvo, da samomorilski napadalec Salman Abedi v terorističnem napadu v Manchestru ni deloval sam, britanski mediji poročajo, da je zunaj Buckinghamske palače prišlo do aretacije moškega z nožem v roki, do katere je prišlo le nekaj sekund preden je avtomobil kraljice Elizabete II. pripeljal mimo. 

Po besedah očividca, ki se je nahajal v bližini, so policisti v sredo okoli 10.40 ure obdali moškega z nožem, ga onesposobili in aretirali ter ga nato s pomočjo policijskega kombija z utripajočimi lučmi odpeljali na policijsko postajo, kjer so ga zaslišali.

Incidenta ne obravnavajo kot teroristično dejanje
Tiskovni predstavnik Scotland Yarda je sporočil, da so ob aretaciji moškega našli nož in dodal, da v incidentu ni bil nihče poškodovan. Policija po navedbah Telegrapha dogodka zaenkrat ne obravnava kot teroristično dejanje in dodaja, da bo kaj več jasnega po končanem zaslišanju na londonski centralni policijski postaji.

Foto: epa

Do aretacije je prišlo le malo pred tem, ko je iz Buckinghamske palače pripeljalo vozilo s kraljico in princem Edinburškim, ki je bilo namenjeno proti katedrali Svetega Petra, kjer sta se udeležila maše ob stoletnici počastitve Reda britanskega imperija.

N. Ž.

 • Adolf Hitler

  skoda da ni to judovsko svinjo zaklal kod staro svino kar tudi ie! quin facking cunt! ampak nc se ni za bat nasledna si ti kuga garant!ssssssssssmmmmmmmrrrrrrrraaaaaaaaddddddd

  • soc

   Če pa tebe ne dajo v karanteno, so pa na Novi res godni za levakarsko klanje preko njihovih zvestih medijev. Bi celo rekel, da te za to nekdo plačuje. Tale post je res za anale zgodbic o “poblaznelem agresivnem desničarskem militarizmu”.

   • althar

    Itak, da je plačan provokator. Pod udbo rubriko “desničarski skrajneš”.

    • alojz

     Vsi ti seratorji so pa na plačilni listi levih. (je treba napisat, da ne bo kdo v dilemi).

    • Janez

     A?
     Si tudi – za na listo, ki jo omenjaš ?
     Ok g. Janša je zdaj normal familiaren gospod. Izlet v “kloptec-Jajce” l.r. Janez KOMENDA
     P.S
     TISTI IZLET je bil ? 1979 – se mi zdi. Dolgo tega.

   • Adolf Hitler

    od kod si se pa ti prismdu smrad

 • Waltter

  Zelo zanimivo in kontradiktorno dogajanje, na eni strani govorijo o moškem ki so ga dobili z nožem v roki ter so ga obvladali. Vendar poročilo po drugi strani govori o tem da so pri preiskavi odkrili nož? Torej je imel noč v roki ali ne iz članka posledično sledi da ne ampak so ga naknadno odkrili.

 • Antonius

  Tega bodo pa popustljivi angleški sodniki težko oprostili. Če bi imel nožkar vsaj kakšno suho salamo pri sebi, da bi se imel alahov sin na kaj izgovoriti.

 • xtc

  Ah bila je neljuba pomota bil je Ahmed dvorni mesat že tisočletja čistokrvni Anglež

 • luckyss

  Kraljica, predsednik stranke, politični “veljak”…
  To ne sodi v 21. stoletje…
  Vendar narod je ovčji in rabi pastirja..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!