Levičarska raziskava razkriva: Mediana bogastva črnskih družin se bo v 26 letih znižala na nič ameriških dolarjev

Foto: iStock

Že kar 30 let zaporedoma črnske družine v ZDA izgubljajo svoje prihranke, premoženje in bogastvo in bodo v roku 26 let dosegle mediano bogastva v vrednosti nič ameriških dolarjev. To namreč napoveduje nova študija levičarskih skupin. Številni so ocenili raziskavo za rasistično. 

Do leta 2024 naj bi mediana črnskih in latinskoameriških gospodinjstev razkrila, da bodo ta imela od 60 do 80 odstotkov manj bogastva kot leta 1983, kakor je to mogoče prebrati v študiji z naslovom Pot do ničelnega bogastva. Mediana bogastva črnskih gospodinjstev kaže, da bodo slednja dosegla ničlo do leta 2053 in latinskoameriška do leta 2073.

Mediana bogastva bo dosegla nič, ko polovica črnske populacije ne bo imela več premoženja, kljub temu, da bo druga polovica ostala uspešna. Bogastvo pa vključuje vrednost prihrankov, premoženja, avtomobilov in nepremičnin, minus dolg. Letni dohodek se šteje posamično in če je ta prihranjen ali investiran, lahko preraste v bogastvo.

Foto: Printscreen

Za naraščajoč rasni razkorak okrivili pretekle in zdajšnje javne politike
Poročilo sta po navedbah Breitbarta pripravili levičarski skupini Inštitut za politične študije (Institute for Policy Studies) in Blaginja sedaj (Prosperity Now), ki so za velikanski porast črnske populacije Američanov od leta 1983 okrivile rasno diskriminacijo, ki jo povzročajo zvezne vlade. Za naraščajoč rasni razkorak krivijo pretekle in zdajšnje javne politike, ki so bile namerno ali nepremišljeno zasnovane tako, da pomagajo belim gospodinjstvom na račun izključitve nebelih gospodinjstev. Kar je seveda popolna neumnost, saj Amerika velja za eno najbolj svobodnih držav sveta, vzroki slabšo ekonomsko stanje temnopoltih pa so obsežnejši.

Foto: iStock

Kljub rasističnemu pogledu avtorjev na zadevo ekonomske podrobnosti v poročilu ostajajo šokantne in poudarjajo splošni neuspeh zveznih politik od sedemdesetih let dalje, da bi povečale prihodek bogastva navadnih Američanov, ki se nahajajo zunaj tehnokratske elite.

Foto: iStock

H. M.

 • Olga

  Naj gredo levičarji v Afriko in druge črnske države in dvignejo njihov standard, tako kot so to naredili na Kubi, Venezueli, Severni Koreji…. V Sloveniji bomo s pomočjo levičarjev že v kratkem dosegli 0 evrov za 40 let dela!

  • Valter BraniSlav

   Kako pa ves da so to bili levicarji? A zato ker Nova tako rece?

   • Zgornji

    Ne, ampak Olga ima celo več možganov v funkciji kot ti .

    • slaipowi

     Olga možganov sploh nima. Neka zdrizasta snov je tam, ki jo sili v komentiranje vsega in vsakogar. Ampak prebereš en komentar in veš da je obsesivno kompulzivna motnja požrla vse tisto kar je bilo morebiti nekoč tam kjer imamo normalne osebe možgane.

     • Zgornji

      Hja, … vprašanje, če to samo ti tako vidiš , ker gledaš samo tisto kar sam hočeš … :-P

    • Valter BraniSlav

     Kar naj jih ima.Jaz pa imam denar…Meni ni treba biti prav posebno pameten.

 • Nata

  Kam pa sedaj pes zopet taco moli ???
  Črnske ? A samo črnske ?

 • Valter BraniSlav

  Vlagajte denar pri meni… ali pa se nauciti te umetnosti sami.
  Hvala ti Marsal Tito za izobrazbo v Ljubljani.
  Hvala ti za vse.

  • macon

   Izobrazba je dostopna vsem v razvitem svetu, če pokažejo določeno sposobnost in voljo. Tito nima nič s tem, razviti svet rabi izobražence, da delajo, ker je že davno presegel nivo samooskrbnega kmetijstva, kjer se ljudje niso rabili niti znati podpisati.

   Žal imaš izgleda samo nek certifikat, znanja pa nič, ker se drugače ne bi zahvaljeval samooklicanemu maršalu. Maršalu naj se zahvaljujejo klošarji, ki so dobili stanovanje in denar za nič, delavni izobraženci so komunajzarje bolnike vedno samo kleli, ker se zaradi njih niso smeli socialno povzpeti in so bili zaradi obdavčenja dela prisilno izenačeni s klošarji.

   Ti si se s svojo zahvalo postavil med slednje.

   • Valter BraniSlav

    Jaz priznanja ne rabim.
    Denar je vec kot dovolj.
    Vedno sem bil tak.
    Vzemite si slavo .. jaz bom vzel denar.

  • Steiermark

   na kardeljevi “univerzi”? No, pozabili so ti dati tudi doktorat, ki bi ga dobil v kumrovcu. Potem bi pa imel, po “iniciaciji”, kot titovega pionirčka, najvišje reference za tvoje sposobnosti……

 • stajerc5

  Tej rasi lahko das 1001 pomoc, priloznost za vse mozno; Vse je ze bilo, je in bo zastonj trud in brez pozitivnega rezultata. Kot , da bi dal ciganim eno vilo in jo prisel pogledati cez eno leto, ops, en mesec!!!

  • Zgornji

   Amennn !!! ! !!! Dooobro Povedano !!! ! !!! Žal.

  • Steiermark

   Spominjam se, ko je leta 75 – ca., cigan tito, v Maribor poslal 400 ciganov, ki so takoj ddobili najmodernejša stanovanja, v enem novem bloku, na Taboru – medtem ko so morali domačini oz. Slovenci, ki so prišli na vrsto šele po vseh ciganih in balkancih, si lahko le želeli kaj podobnega za svoje družine……. Cigani so kmalu totalno uničili ta stanovanjski blok, ker so namesto, centralnega ogrevanja, uporabili kar parket iz sob ter si kar notri zakurili, v kopalnicah, za katere , tako kot tudi balkanci, niso vedeli, za kaj služijo, so redili prašičke – v banah….. itd. itd. To se zgodi, tako kot tudi pri teh dvakrat zapečenih muslijih, ko komunistična oblast hoče preskočiti razvoj človeka, za tisočletja oz. jih preseliti, na naš račun, iz džungle, v visoko civilizirano družbo……Pač niso doživeli evolucije, po Darwinu….tudi komunisti ne!

   • stajerc5

    Vse to sem tudi sam dozivel v tistih casih, samo sem imel sreco, da sem bil v sosednjem stolpicu za mlade druzine. Uhh, kar na bruhanje mi gre…

 • soc

  Če črncem ni všeč ameriška družba, so jim vrata v Afriko še vedno gotovo odprta. Tam bodo jet-set.

  Enako velja za levake. Le da bodo tam jebene stranke.

 • Norm Kinley

  To je splosno znano, zamurcu lahko postavis sole, fabrike, visokotehnoloske obrate, ampak takoj ko mu vzames belega cloveka kot voditelja, bo nazaj postal opica, razbil svoje sole, pokradel svoje imetje, in unicil vsako moznost za boljse zivljenje. To so se vedno opice, vedno bodo, brez belega cloveka so kot majhen otrok brez vodstva. Crnec je nizji nivo oblike homo sapiensa, nesposoben svojo vrstvo vzdzevat, se razvijaz, biti cloveski. Mi Slovenci nekaj podobnega doživljamo s strani balkanskih prislekov, pfedvsrm srbjancev in siptarjev. Cefur ni sposobrn skrbet zase, za svoj rod, zato pride v Slovenijo zažirat naš denar, in posledično pljuvat po tistemu, ki ga sploh zivi. Zapomnjte si, tudi to je eba navadna primitivna turskosrbska opicja drhal.

  • garfi

   in zato propaganda, da smo vsi enaki

  • Mihilus

   Ljudske množice je lažje emocionalno zmanipulirat v neko stvar kot pa jih prepričat z logiko in razumom. Ljudje smo neracialna bitja, ki se povečini odločamo po občutku ne pa nekih objektivnih kriterijih.
   Tako lahko vsak butec vidi, da so negroidi zaostali napram Evropejcem, vendar Evropejci imamo tudi prirojeno skrb za revne in uboge. Tako Evropejci instinktivno čutimo superiornost tem ljudem a hkrati čutimo tudi dolžnost, da skrbimo za te ljudi.

   V tej točki se vedno bolj kristalizira končni rezultat kulturnega marksizma: Evropejci čutimo vedno manj empatije do teh ljudi, začenjamo se počutiti ogrožene od njih. In skoraj gotovo je to tudi namen.

 • xtc

  Negroidna rasa je problem,lažje je z mulati a so težave tudi tam močno prisotne.

  • Zgornji

   Amennn !!! ! !!! Žal.

 • Zgornji

  No, saj se Bo To Zgodilo Že Več kot polovico let Prej !!! ! !!!

 • garfi

  mogoče zato ob naravnih katastrofah črnuhi plenijo trgovine in hiše

 • Bozz

  “Za naraščajoč rasni razkorak okrivili pretekle in zdajšnje javne politike”

  Kaj pa komunistično centralno banko FED, davek na dohodek, njihov odhod z valute podkrepljene z zlato osnovo, itd. itd. itd.?

  Tako daleč pa njihov IQ ne seže. Oni so tam nekje na nivoju butalcev. Da bi njihova komunistična centralna banka FED bila vir vseh problemov, to pa levičarji seveda ne bodo nikoli dojeli in priznali. Niti, da je centralna banka eden od temeljev komunizma. Oni mislijo, da je centralna banka del (laissez-faire) kapitalizma haha.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!