Lezbični par brezčutno ubil 2 leti starega malčka – še dva otroka pa sta strašansko trpinčili

Foto: Youtube

Lezbični par, ki je umoril 2 leti starega malčka Liama Feeja, je bil nedavno opažen med poljubljanjem, in to samo pet mesecev po tem, ko sta bili obe ženski obsojeni na več kot 20 let zaporne kazni.

31-letna Rachel Trelfa in 29-letna Nyomi Fee sta se v tem tednu sestali v škotskem mestu Glenrothes, preden sta se vrnili vsaka v svojo zaporniško celico. Obsojeni sta umora Rachelinega sina Liama v mesecu maju. Malček je prestajal dve leti grozljivih zlorab in zanemarjanja, preden je marca 2014 za vedno ugasnilo njegovo življenje. Deček je zaradi smrtonosne poškodbe srca umrl na domu, prav tam, kjer bi se moral počutiti najbolj varno.

Dominantna lezbijka je dobila pol leta več zapora
Rachel je bila obsojena na minimalnih 23 let in pol zaporne kazni, medtem ko je bila Nyomi, ki jo je policija označila kot dominantno osebo, obsojena na vsaj 24 let zapora.

Šokiran očividec je za škotski dnevni časopis Daily Record povedal, da je za trgovskim centrom opazil dve varnostni vozili G4S in poleg njih tudi obe ženski. Najverjetneje se ženski srečujeta pred škotskim trgovskim centrom Kingdom Centre v Fifeju. Povedal je tudi, da sta bili ženski priklenjeni na policistko, poleg pa so se nahajali tudi štirje varnostniki.

“Izgledalo je, kot da bi prišli iz urada za registracijo istospolnih porok, kar je čudno glede na to, da sta že imeli civilno poroko,” je povedal očividec. Po poljubu sta se odpravili vsaka v svoj kombi. Najbolj nenavadno je bilo, da so varnostniki ob celotnem dogajanju izgledali zelo sproščeno.

Rachel Trelfa (levo) in Nyomi Fee (desno), Foto: Youtube

Rachel Trelfa (levo) in Nyomi Fee (desno). Foto: Youtube

Daily Mail poroča, da imata ženski, ki sta zaprti v ločenih zaporih, dovoljenje, da se srečujeta na prostosti. Tiskovni predstavnik škotskih zaporov je povedal, da se morajo zaporniki po navodilu odbora za pogojne izpuste udeleževati najrazličnejših sestankov, in dodal, da v javnosti ne bodo dajali komentarjev glede posameznih zapornikov.

Nedolžni malček utrpel 30 različnih poškodb
Malček Liam je utrpel usodne poškodbe srca, ki so podobne tistim, ki jih utrpijo žrtve prometnih trkov. Zaradi neoskrbljene zlomljene noge in roke je nedolžni fantek  zadnje tedne svojega prekratkega življenja preživel v hudi agoniji. Zaradi udarcev v prsni koš je prišlo do pretrganja srca. Patolog je ob obdukciji ugotovil, da je otrok utrpel 30 poškodb, vključno z zlomoma nadlakti in stegna.

Brutalno nasilje izvajali tudi nad drugima dvema otrokoma
Lezbični par, ki originalno prihaja iz angleškega mesta Ryton, je odgovoren tudi za povzročanje nepopisnih krutosti dvema fantoma, ki sta bila v njuni oskrbi. Najbolj absurdno je, da sta enemu izmed njiju želeli prisoditi krivdo za umor Liama.

Na sojenju je bilo mogoče slišati, da sta enega izmed fantov zaprli za mrežo kamina v kvadratasti obliki, pri čemer sta mu za hrbtom zvezali roke. Grozili sta mu, da mu bosta z žago odstranili spolni ud in pomeli njegov obraz z umazanim perilom. Drugega dečka pa sta nagega zvezali ob stol v temni sobi, v kateri je bilo devet kač in veliko podgan. Prisilili sta ga, da je jedel svoje lastno bruhanje in pasje iztrebke, ter ga strašili, da je navadni udav do sedaj pojedel že nekaj porednih malih fantkov in da lahko tudi njega. Britanski Mirror poroča, da sta mu v usta potisnili milo, in ga prisilili, da je potisnil roko v usta umrlega Liama, potem ko je ta tragično umrl.

Na Vrhovnem sodišču v Edinburghu je sodnik Lord Burns obe ženski obsodil na doživljenjsko kazen in nakazal, da bosta lahko za pogojni izpust zaprosili, ko bosta v 50. letih.

N. Ž.