London pesti prisiljena prostitucija, med žrtvami so tudi deklice, stare komaj 12 let!

Foto: iStock

Potem ko smo poročali o rekordnem številu umorov v Londonu, za katere domnevajo, da so povezani z delovanjem tolp v mestu, je na dan prišla nova zaskrbljujoča informacija – o širjenju prostitucije, in sicer, da tolpe v spolne odnose s kriminalci silijo dekleta, stara komaj 12 let. Prisilijo jih celo, da imajo spolne odnose s kar desetimi nasilneži v vrsti. 

Nemočna dekleta so po navedbah Jennifer Blake, nekdanje svetovalke na britanskem notranjem ministrstvu in nekdanje članice tolpe, razvrščena po hierarhiji, kot jih dojemajo in obravnavajo moški člani tolpe.

Foto: iStock

Ženske so razdeljene po rangih
Od žensk, ki so v najnižjem rangu, se pričakuje, da imajo spolne odnose z več moškimi, ki se razglašajo za njihove fante; v primeru, da pa punce zanosijo, jih zapustijo. Od tistih, ki jih gangsterji bolj cenijo, pa se pričakuje, da spijo z manjšo skupino šefov podzemnih tolp.

Po besedah Blakove so dekletom tako oprali možgane, da so pripravljene narediti vse za člane tolp. Uporabljajo jih celo za skrivanje in prenašanje drog in orožja, pogosto pa so tarča nasilja in posilstev. Za britanski The Sun je povedala, da so bile o problematiki obveščene tudi oblasti.

N. Ž.

 • xtc

  In naj uganem katere vere in polti je večina teh tolp?
  Muslimani,temnopolti,Rusi manj Kitajci in še nekaj čistokrvnih Angležev.

 • Vince Blake

  In medtem, ko se to dogaja, Thereso May in Sadiqa Khana najbolj skrbijo “zlobni tviti”. Toliko o verodostojnosti angleških oblasti.

 • cosmosjasnovidec

  Tako se godi tistim kateri volijo kamelotrajbarskega muslimanskega pristaša IS.
  Ko so tega muslimanskega kamelojebca izvolili za župana Londona sem na enem njihovem portalu napisal,da so Angleži popolni bedaki vendar so vsi pisali nazaj,da ga angleži niso volili temveč seveda musliči.Po tem se lahko sklepa koliko je v Londonu naseljenih pristnih angležev in koliko muslimanske golazni.Enako kot pri nas v Ljubljani,ko čefutarji volijo copatarsko čefutarsko lopovsko gnido “jankovića” kateri jih pa potem jebe v usta hehehe.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Goran Hvala

   Po tvojih komentarjih in javkanju bi sklepal da jankovic jebe tebe v usta se najbol…

 • Morala

  Kriza in žalost, kam gre ta pokvarjen svet!?

 • Striker

  Koliko pa je kaj cena “nerabljene” dvanjastletnice? A je lahko v evrih, ali morajo biti funti, ali kaka bolj eksotična valuta?

 • šmentanamuha

  Pri nas zaenkrat še ni treba nobene siliti v prostitucijo, ker willkomerce in openborderce z veseljem same dajo noge narazen, še posebej one Rogovke in to prav tem hardmuslijem.

  • Goran Hvala

   A te boli ce rade same dajo?..

   • šmentanamuha

    Butasto vprašanje. Dokler se vsak fuka na svoj račun, me nima kaj boleti, ko pa to počno na račun nas vseh in z ilegalnim uvozom svojih jebačev povzročajo kaos in stroške državi, potem je to jebačino treba postaviti v drugačen kontekst. Ti se raje pripravi na svoj gey performans, da bodo tvoji lahko ponosni nate…

    • Goran Hvala

     Hahaha…ja glih iz tvoje denarnice gre…baje da vec kot iz moje…hahahaha

 • bojan

  London postaja raj za pedofile …

  • Zgornji

   Amennn !!! Ampak, žal so to hoteli , in to so tudi dobili .

 • mona lisa

  Glavno da bo imela nevesta poročno obleko za 350 tisoč evrov. Drugo jim ni pomembno. Prostitucijo, revščino in kriminal pometejo pod preprogo te takozvane kronane glave.

 • garfi

  narodi, ki se odpovejo vrednotam zaradi katerih so postali uspešni propadejo
  muslimanski in pri nas srbski župan, bravo Idioti

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!