Londonske neprehodne cone so preveč nevarne, da bi tam delali: Številni napadi s kislino in noži mnoge odvračajo, da bi tja sploh zašli

Foto: epa

Britanski kurirji, ki delajo v dostavnih službah, so razkrili pravo bedo londonskih neprehodnih območij, ki so jih naselili migranti. Številni napadi s kislino in noži so preveč pogosti, njihova plača pa prenizka, da bi tvegali svoje življenje zaradi podivjanih migrantskih hord.

London je postalo uradno evropsko mesto številka 1 po prijavljenih napadih s kislino, kar se že pozna tudi na tem, da nihče noče več zahajati v tista območja, ki jih naseljujejo nasilni migranti in ki so dobila naziv “no-go zone” oziroma neprehodna območja. Predvsem pa nihče noče več zahajati tja ponoči, ko je še posebej nevarno. “Nekoč smo tam delali do druge ure zjutraj, sedaj že ob desetih zvečer vsi prenehajo zahajati v ta območja,” je za Jihad Watch razkril voznik motorja, ki na ta način opravlja svoje delo kurirja. “Jaz osebno ne grem v ta nevarna območja nikoli po osmi ali deveti uri zvečer,” je še dodal.

Območja, med katera spadata tudi Hackney in Stoke Newington, po mnenju lokalne poslanke Diane Abbott predstavljajo “etično raznolikost”, medtem ko jih večina ostalih dojema kot nadvse nevarna območja, v njih pa so belci postali že manjšina.

Vložili milijarde, dobili neprehodno območje
Območje, ki se ga kurirji in taksisti izogibajo, je tudi Bethnal Green, ki je že skoraj v celoti prepreden z islamom in korupcijo, ter Stratford, ki je v zadnjih nekaj letih zaradi olimpijskega parka prejel kar 12,5 milijarde dolarjev naložb in s tem padel v največji program urbane prenove v Evropi.

Župan Londona pa s pesniškimi primerjavami …
Nad dogajanjem v Veliki Britaniji je zaskrbljen tudi predsednik ZDA Donald Trump, ki je že večkrat opozoril na probleme, s katerimi se soočata tako Velika Britanija kot njena prestolnica, seveda zaradi množičnega priseljevanja migrantov ter terorističnih napadov, ki so jih zagrešili islamski ekstremisti. Vendar pa to očitno župana Londona Sadiqa Khana še ni streznilo, saj trdi, da “svet gleda na London kot na svetilnik raznolikosti”.

M. S.

 • Vlado77

  Vendar pa to očitno župana Londona Sadiqa Khana še ni streznilo, saj trdi, da “svet gleda na London kot na svetilnik raznolikosti” Kako za boga se je to sploh zgodilo , da je župan njihov! So londončani nori?

  • pajot

   Dobil je glasove svojih. Predvidevam,da so Angleži v Londonu v manjšini. Tako kot pri nas,ko so opankarja izvolili opankarji.

   • Roman Eržen

    kaj jim je tega treba

  • stajerc5

   Vprasaj “lublancane”, kako to funkcionira!

 • Franc Šink

  Kdo sploh vlada v Londonu? Teroristi, Ali Angleži ?

  • T-Rex

   londonu vlada kamelofukar.

   • Franc Šink

    Da saj res!

 • soc

  Ko bebavi naivci izvolijo priseljenega župana, je normalnosti in tradicije enkrat za vselej konec, opice prevladajo in se domačinom ne pustijo več pregnati z oblasti. Pa naj gre za London ali Ljubljano. Ker se hkrati ob naseljevanju še plodijo kot podgane, rešitve ni.

 • Miss Piggy

  VB je zato šla iz EU, da bodo lahko zapodili muslimanske okupatorje.

  • Franc Šink

   Točno. Bruselj tega ne dovoli!

  • mona lisa

   Upam, če le ni prepozno, kajti te drhali se težko rešiš.

  • Sadako

   https://m.youtube.com/watch?v=U2dS3XKJOqU

   Kaj a bodo Agleži zažgali svoj London? No mogoče to niti ni tako slaba ideja.

 • Franc Šink

  Tudi v Piranskem zalivu se danes nekaj dogaja. Ni eni in drugi si ne upajo čez mejo.Menda čakajo na “ognjemet”

 • mona lisa

  Zadnji čas da se počisti s to golaznijo ker bo tako počasi povsod v Evropi. Brez milosti kot je tudi oni ne poznajo. To je edina rešitev če hoče Evropa da bodo naši otroci in vnuki živeli brez strahu za svoje življenje. Migranti so hujši kot kuga ki se širi.

 • montyamp

  Svetilnik kozojebačev , ne pa raznolikosti .

 • Domoljub in gej

  Za Anglijo mislim, da je že prepozno, ker multikulturalizem tam “uspel” Angležev živi v Angliji 35 mio, tujih narodov pa 20 mio. Indijci, Japonci, tudi veliko črncev so čisto normali in dobri ljudje. Samo z muslimani so težave.

 • xtc

  Definitivno rešitve obstajajo in hitro rešljive ni pa še očitno čas za njih.
  Ljudje razmišljajo dokler jim je dobro pogostokrat iracionalno,ko pa se znajdejo v precepu pa so hitro realni in dojemljivi za prave rešitve a žal vsako tako odlaganje rešitev problemov zahteva daleč večji davek ,kot bi to bilo ob pravem času.

 • dare326

  Angleži so si z orožjem podredili pol sveta. Otok je ena sama revščina in večina angleškega kapitala je razporejena po svetu. Kamorkoli potujete, jih je povsod enormno veliko. Če bi šlo za Anglijo, bi jo že zdavnaj rešili s svojo vojsko, tako kot so ukrepali v primeru Falkladskih otokov. Angleži, Francozi, Španci, so pravzaprav zelo genocidni in morilski, samo Slovenci se gremo ene softiče, namesto, da bi s silo zagovarjali svoje pravice. Žal imamo neizobražene profesorske politike in samomorilske vlade, ki namesto v močno državo in vojsko vlagajo v birokracijo. Slednja je rak vsake družbe.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!