Macron po izgubi nadzora v muslimanskih no-go conah za pomoč prosi kar svoje ljudstvo!

Foto: epa

Francoski predsednik Emmanuel Macron je priznal, da je Francija izgubila boj proti trgovini s prepovedanimi drogami v okviru naraščajočega števila no-go con v državi.

V govoru za 600 poslovnežev in političnih gostov je Macron pozval lokalne župane, da najdejo primerne rešitve za težave v 1.500 francoskih no-go conah.

Pozval k mobilizaciji prebivalstva
Župani so bili razočarani nad govorom Macrona, saj so pričakovali konkretnejše politične smernice. Njegovi predlogi so daleč od ambiciozne strategije za občutljiva območja, ki jih je nekdanji minister Jean-Louis Borloo predhodno razvijal in objavil v imenu Macrona. Namesto tega je Macron krivdo zvalil na svoje predhodnike, ki naj bi povzročili današnje probleme. “Vse rešitve, oblikovane od zgoraj, niso uspele, zato morajo prihajati od spodaj.” Pozval je k “splošni mobilizaciji” prebivalstva, katerega organizacija je pomembna za rešitev naroda.

Foto: Twitter

Z vidika varnosti je Macron pozval k previdnosti v družbi. “Če pogledate stran, ko obstajajo problemi v vašem okolju, postanete sostorilec. Kljub temu, da se to včasih zgodi iz strahu, je na ljudeh, da si sami določijo meje.” Ob tem pa je francoski predsednik naznanil, da bo leta 2020 prišlo do okrepitve števila policijskih sil in bo nameščenih dodatnih  1.300 policistov v 60 občutljivih soseskah.

Francija ima največ muslimanskega prebivalstva v EU
Sicer okrog šest milijonov Francozov (približno desetina francoskega prebivalstva) živi v 1.500 soseskah, ki jih vlada označuje kot občutljiva območja. Že leta 2011 je poročilo z naslovom Predmestja republike razkrilo, da številna francoska predmestja postajajo ločene islamske družbe, ki so odrezane od francoske države in kjer islamsko pravo hitro zamenjuje francosko civilno pravo. Avtorji so pokazali, da je Francija, kjer zdaj živi 6,5 milijona muslimanov (največ muslimanskega prebivalstva v EU), soočena z veliko socialno eksplozijo zaradi pomanjkanja integracije muslimanov v francosko družbo.

 N. Ž.
 • učko

  Ta nesposobni francozarski majmun me močno spominja na našga nesposobnjakovića Cmerkota.

  • Burek Burecki

   Mene pa na janeza lol cmero temu ne seze do gleznja…

   • Olga2345

    Pri Janezu vas moti, da ste sam, pod njegovo komando, dobili nogo v rit od slovenskih fantov! Prizadet srbski ponos!

    • Hun

     vztrajnica vztrajno trma za drzavno sluzbo…prava komunistka

 • pajot

  Mamin sinko. Taki že ne bojo reševali Evrope. Nima jajc,ima pa mamico za ženo.

 • Burek Burecki

  Tako kot janeza so ga bila polna usta obljub pred volitvami. Sedaj pa je vec kot ocitno da pojma nima kaj dela…

  • Olga2345

   Janez bi rešil situacijo, a se levičarji trudite, da ne bi prišel na oblast, kljub zmagi, saj se bojite klavirskih vaj (po Podobniku)!

 • Steiermark

  Kreten od pedofilske stare brezzobe pohotnice, kaj steguje sedaj svoj, umazani socialistični gobec…… še sedaj se zavzema za vse večji dovoz zveri iz afrike in bližnjega, kakršne pa so primerne samo za debele gitre, v živalskem vrtu, ter daljnega vzhoda, kaj hoče to pedofilirano tele? Naj se gre sam boriti proti njim, skupaj s svojo pedofilsko babo…..

  • Hun

   psihopatka švabska

 • Olga2345

  Macrona poslat med muslimane v no go cone, pa naj reši, kar je zakuhal! Z njim naj gre tudi njegova žena, ki pravi, da se lahko prosto sprehaja po Parizu!

  • samotoje

   Tetka se lahko prosto sprehaja z varnostniki za ritjo in samo tam, kjer ji dovolijo.

  • cosmosjasnovidec

   Verjetno se že lahko prosto sprehaja,ker taka smet nikogar ne zanima pa sploh ne pomisli kdo je razen,ko jo bo nekdo slučajno bolje pogledal ter prepoznal pa bo v trenutko mrlič na cesti.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • Olga2345

  Tudi skorumpirani levičarji v Sloveniji, na čelu s Fajonovo in Kučanom, uvažajo, proti volji ljudstva, tujerodne divjake! Ko bo zagustilo, bodo zbežali v oaze, tako kot 1991. leta in prepustili državo ljudstvu, da se brani! Levičarji so izdajalci!

  • učko

   To niso levičarji, pač pa LEVUHARJI !!!!

  • Novakec1

   Uvaža Šefic po nalogu Sorosa, Merklce…..

 • janko

  “Izvažajmo pomoč in ne uvažajmo nesreče!” Orban.
  **********
  To delajte, Merkel, Makron, in ostali razviti svet! EDINO PRAVILNO!

  • St

   Bumbar, volk in ovca ne gresta skupaj v kino. Kostrun zahojeni…..

   • janko

    Seveda ne, zato pa tako trdim.

 • xtc

  Tegale nedoraslega maminega sinka,z ono staro mamo verd spodit in Franceki bodo morali krepko premisliti kako napreje ,ali sužnji ali raufnk industrija.

 • samotoje

  Skratka- Francoze je njihovo multikulti sranje dokončno lopnilo po glavi. Še “občutljivim soseskam” morajo dati pravo ime pa bo. Če mene vprašate, Pariz je postal smrdljiva greznica v primerjavi s prejšnjim desetletjem. Sam center še gre in nekatere bogataške četrti, kjer si elita plačuje varovanje, tudi, vse ostalo pa je tisto: hoja po tem predelu na lastno odgovornost.

 • cosmosjasnovidec

  Prekleti francoski zahojeni levuharski kozojebski butel naj sedaj na pomoč kliče Napoleona Bonaparte.
  Pred nedavnim je pa Italijane obtožil,da so rasisti,ker nočejo več sprejemati kamelotrajbarskih kozo in pasjejebskih musličev.
  V Franciji je gnida izdajalska glavni levuharski krivec za naselitev te golazni sedaj se bo pa kot vsa ta golazen od svinje”merkelce”naprej katera je kriva za poboje ter vse kriminale muslimanske golazni vlekel ven ter si pral roke.
  Francozi ga naj obesijo ter izvolijo predsednika kateri je sposoben,da izžene to muslimansko nesnago pa bodo imeli mir.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • St

   Saj je tudi Cmerar za na vislice s svojo zahojeno politiko, ki je samounicevalna. V Sloveniji bo enako. Barabe gosposke se bodo poskrile,narod pa prepustili crnim ljudozercem. Super vlado imamo jaa…

 • Spartan

  Res me zanima kdo je koncem aprila leta 1977 osvojil srebrno medaljo v “Grand Prix de France de SPERMATHLON 1977”! Res škoda, da je šel v nič! Ker ta nakaza ni za nikamor. F.A.I.L. of 1977! Slab štos na dveh osteoporoznih kolkih! Mogoče bi bilo najbolje, da se vrne nazaj v varno zavetje mamine puhaste dupline!

 • Antonius

  Ko se ti mišja golazen nekontrolirano razleze po *kmetiji*, se jo ne moreš obraniti niti z najbolj sofisticiranim orožjem.
  Zanimiva je ladja Aquarius, ker se je po odložitvi šerijatarjev v Valenciji, odpravila zopet v libijski Tripoli, da v Evropo prešverca novo porcijo nesprejemljivih norcev. Tik pred Tripolisom jo boste našli
  https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/centerx:15.0/centery:32.5/zoom:7

 • Anton

  poteza Macrona, Ojdipovca je neizpodbitni dokaz kak licemerec in nesposobnež je. Kje so časi Charles de Gaulla, Francois Mitterranda.

  sarkazem press

 • mika

  Obkoliti vsa ta območja enega po enega, postaviti tovornjake ali živinske vagone in odpeljati golaten tja od koder je prišla, od njih ni koristi, BDP povečujejo samo na odhodkovni strani, na prihodkobni pa od njih ni nič !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!