Maduru se je dokončno zmešalo – namesto hrane ljudem ponuja salso

Venezuelski predsednik Nicolas Maduro, (Foto: epa).

Socialističnemu predsedniku Venezuele Nicolasu Maduru se je očitno dokončno zmešalo. Ljudje umirajo od lakote in od nasilja, ki je pogosto na ulicah Venezuele, predsednik pa jim je svetoval, da naj se razvedrijo in zaplešejo salso. “Roke gor vsi tisti, ki plešete salso. Priznajte. Vsi smo nori,” je dejal Maduro.

Tako se je socialistični predsednik tudi v sredo pred televizijskimi kamerami z nasmehom na obrazu s svojo ženo Cilio Flores zavrtel v ritmih salse. Praznoval je svoj 54. rojstni dan, ob tej priložnosti pa je predsedniku zaigrala glasbena skupina El Gran Combo de Puerto Rico.

S salso bo osvojil srca ljudi
Medtem ko državo prežemata lakota in nasilje ter se vrstijo pozivi opozicije k njegovemu odstopu, je to nova strategija predsednika, da bi osvojil srca in misli ljudi. S tem Maduro spet dokazuje, da je popoln manijak, ki je že tako oddaljen od trpljenja svojega ljudstva, da sploh ne ve, kaj počne. Morda pa je to za Madura zadnji ples, saj pozivi k njegovemu odstopu postajajo vse glasnejši.

Kot nekdanji voznik avtobusa je Maduro sicer pogosto pel in plesal na različnih shodih. A njegovo vztrajno poskakovanje med krizo ter nedavna uvedba radijske oddaje Ura salse se mnogim zdita neokusna, poroča STA. Oddaja sicer traja dve uri, voditelj pa v tem času kramlja s poslušalci o izvajalcih, pa tudi o družbenih vprašanjih. Izbor glasbe je namenjen predsednikovim nasprotnikom.

“Smešen je. To je žaljivo. Ljudem se posmehuje,” meni 62-letni venezuelski upokojenec: “Namesto da trati denar za takšne programe, bi nam moral zagotoviti zdravila.” Katastrofalno stanje, v katerem se nahajajo prebivalci Venezuele, je očitno jasno vsem, le Maduru ne. No, ne smemo pa pozabiti na Violeto Tomič in Miha Kordiša. Poslanca Združene levice sta Venezuelo razglasila malodane za raj na Zemlji. S tem sta pokazala, kakšna je lahko Slovenija pod vlado “demokratičnih” socialistov.

A. R.

 • tarantela

  Mogoče bo pa shujšal.

  • Franc Šink

   Njega bodo likvidirali debelega.

 • garfi

  debeli severni korejec in tale zmene jasno kažeta uspehe socializma in diktature

 • xtc

  No mene niti ne čudi;če se samo spomnim titovih štafet ipd krha in iger v Yugi;ter sedaj kučanovo _cerarjevih iger in kruha_nadgrajnimi z nob MŠKARADAMNI IN KRULJENJI;ME mADURO SPLOH NE PRESENEČA_POČNE LE TISTO KAR ZNAJO VSI KOMUNISTI;PLENITI;UNIČEVATI;PRATI MOŽGANE;POBIJATI IN IZČRPAVATI:
  nE VEM ZAKAJ TAKO ČUDENJE;ČE IMAMO ZELO PODOBNO STNJE DOMA_LE S TO SREČO ;DA SMO V eu drugače bi bilčo isto:

 • Vrhovni sodnik

  Se ni začuditi, saj je pri nam podobno, cmerko razlaga, da se cedi med in teče mleko, edino ne pove, da se to dogaja samo prvorazrednim, iz gleda bolujeta oba za isto boleznijo norih krav, vsaj simptomi so isti.

 • sunday

  ubogi maduro, njega sedaj razume samo še mirko cmerko in na svetu nihče več!!!

  • Franc Šink

   Tepci se med sabo razumejo.Vsaj ponavadi je tako.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!