Madžari se ne bodo uklonili Sorosovim lovkam v Bruslju: “Ljubimo svojo domovino in je ne bomo predali drugim”

Madžarski zunanji minister Peter Szijjarto (vir: EPA)

Ko pride do vprašanja migracij, so za Madžarsko na prvem mestu lastni državljani in njihova varnost, je na tiskovni konferenci v Budimpešti v odziv na dogajanja v Bruslju povedal madžarski zunanji minister.

Med torkovo debato v Evropskem parlamentu je postalo jasno, da “Bruselj in Združeni narodi želijo, da ilegalni migranti pridejo v Evropo,” je povedal madžarski zunanji minister Peter Szijjarto.

Glede na načrtovano resolucijo bo po poročanju Voice of Europe vprašanje migracije predstavljeno kot človekova pravica oziroma pozitivni trend le-te.

Rešitev Madžarske so Madžari, ne migranti
S tem se ne strinja madžarski zunanji minister. “Odločno zavračamo poskuse prepoznavanja migracije kot človekove pravice oziroma pozitivnega trenda. Migracija ni pravilen odziv na izzive znotraj trga dela,” je vztrajal. Madžarska po njegovih besedah lahko razreši svoje probleme znotraj lastnega trga dela samo s pomočjo Madžarov in madžarskih družin. “Želimo več madžarskih otrok in več madžarskih družin, in ne več migrantov na Madžarskem. Ljubimo svojo domovino in je ne bomo predali drugim,” je bil jasen Szijjarto.

Sorosovi bruseljski droni imajo polne roke dela
“Ni važno, kolikokrat George Soros odide v Bruselj in spravi vprašanje ilegalnih migracij na dnevni red, ni važno koliko zaveznikov ima Soros v Bruslju, ne bomo se uklonili. Ilegalni migranti ne bodo prišli sem,” je zaključil zunanji minister.

Milijarder George Soros (Vir: Twitter)

Mediji večinoma niso pokrivali tega, a od razglasitve rezultatov madžarskih volitev v Bruslju kar vrvi. Tako nekateri postavljajo rezultate volitev pod vprašaj – navkljub dejstvu, da so zmagovalci imeli kar 1,7 milijona glasov več od drugouvrščenih.

Samo štiri dni po volitvah je Evropski parlamentarni odbor za civilne svoboščine, pravičnost in domače zadeve (LIBE) začel svoje postopke proti Madžarski. Teden po volitvah se je Soros v Bruslju sestal s podpredsednikom Evropske komisije, dan pozneje se je v Evropskem parlamentu odvila plenarna seja o iniciativi ZN v zvezi z vprašanjem migracij.

Ivan Šokić

 • Ivan Serpentinšek

  Izdajalci gredo na vso silo uničevat evropo…

  • Zgornji

   TOČNO TKO !!! ! !!! AMPAK, PREDEN SE BO MRTVA EVROPA TEGA ZAVEDELA, BO ŽE PRECEJ PREPOZNO … Žal.

 • Marija

  To je cilj.

 • Zgornji

  BRAVO MADŽARI !!! ! !!! TO JE ŠE REDEK ŽIV NAROD, POLEG OSTALIH VIŠEGRAJSKIH , NE PA TAKO MRTEV KOT JE SLOVENSKI NAROD !!! ! !!!

  • Valter BraniSlav

   K mrtvini Slovencev prispevajo najvec taki kot si ti: OTROKE NISI DELAL, SRAM NAJ TE BO.

   • Zgornji

    OTROKE BOM DELAL !!! ! !!! MAR NE RAZUMEŠ KAJ TO POMENI ??

    • Valter BraniSlav

     Nikoli ne bos is sebe naredil nic. In za vse bo kriv Kucan

     • Zgornji

      Zate je morda lahko kriv Kučko, Zame Ni . Še vedno pa sem iz sebe naredil Več , kot pa ti . In še Več Bom. Po Božji Milosti. Aleluja !!! :-D

 • xtc

  Evropejnci -bruselj jim ne more nič saj morajoo biti soglasne vse članice to pa ne bodo.

 • Valter BraniSlav

  Madzari ocitno niso narod hlapcev.
  Nimajo Cmerota ampak Orbana.
  Orban je junak, tak kot Josip Broz

 • sodnikisozločinci

  Smrt EU, svobodo narodu!

  Sem za popolno prepoved priseljevanja, svobodne trgovine in za uvedbo carin. Raje jem svoboden celo življenje kislo zelje in krompir, kot da sem hlapec tujcu.

 • Marko Markov

  Bravo Madzari, taksno je pravo domoljubje! Ona spaka od Sorosa bo kmalu stegnila papke! Vi boste pa obranili svojo domovino!

 • skorpijon93

  madžarska nima muslimanov !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!