Madžarska: Ne bomo dovolili, da se državam članicam odtegujejo sredstva zato, da se financira migrante

Vodja kabinate madžarskega premiera Gergely Gulyas (vir: twitter)

Madžarska nasprotuje novemu predlogu migrantskih kvot s strani Bolgarije, ki ne predvideva zgornje meje sprejetih migrantov na državo. Negodovanja glede sprejemanja migrantov pa je vse več tudi drugod. Moti jih namreč osnutek novega proračuna EU, ki bi jemal sredstva manj razvitim državam EU zato, da bi se financiralo migrante v bolj razvitih državah.

“Ne moremo sprejeti principa, kjer se državam članicam odteguje sredstva zato, da bi se financiralo migrante,” je bil jasen vodja kabineta madžarskega premiera Gergely Gulyas glede madžarskega stališča o migrantskih kvotah.

Na sestanku notranjih ministrov EU prejšnji teden je po poročanju Voice of Europe le pet držav članic brezpogojno podprlo predlog Bolgarije o obveznih migrantkih kvotah brez določene zgornje meje. Gulyas je ocenil, da se je situacija zelo spremenila v primerjavi z nedavno preteklostjo. Večina držav je tako bližje madžarskim stališčem glede migrantov. “Sedaj imamo več zaveznikov, kot smo jih imeli pred nekaj leti ali celo pred nekaj meseci,” je povedal vodja kabineta.

Katastrofalen osnutek novega EU proračuna
Madžarska upa, da se bo Evropski svet na srečanju, ki bo potekalo 28. in 29. junija, posvetil vprašanju o migracijah. Predlog Evropske komisije zaenkrat še vedno vključuje sistem migrantskih kvot, a tokrat se države članice takemu vsiljevanju s strani Bruslja lahko uprejo.

Zastave EU (Vir: Twitter)

Osnutek proračuna EU za obdobje 2021-2027 trenutno predvideva odvzem sredstev revnejšim državam članicam, zato da bi se financiralo migrante v bogatejših državah EU. Madžarska vlada meni, da prihodnost leži v evropskem sodelovanju, a za kaj takega ni pripravljena sprejeti predloga, ki bi kaznoval države, ki beležijo opazno gospodarsko rast ter ščitijo svoje meje. Najboljši način, kako privarčevati denar, je po Gulyasovem mnenju rez v razraslo bruseljsko birokracijo.

Ivan Šokić

 • tohuvabohu

  Ko smo že pri Evropi: ali je kdo opazil, da je afera Skripal izginila iz medijev?

  • exposingthetruth1111

   ja, tukaj spet dokaz kako lahko preusmerjajo pozornost in kako močan vpliv imajo mediji na maso ljudi.

   Zdaj naenkrat nihče noče priti resnici do dna, kdo stoji za afero Skripal in kakšen bo končni epilog te zgodbe, zakaj več ni pomembno ?

   Medtem ko pa migranti množično prihajajo k nam, Avstrija pa ima že dolgo zaprte meje in bo jih tudi še imela, logično saj migrantski val še ni ustavljen in kot izgelda nikoli ne bo (vsaj dokler globalisti tega ne odločijo, da je treba ustaviti).

 • xtc

  Eu bodo uničili ravno Bruseljsko multikultarsko LGTBQ jevski birokrati.

  • exposingthetruth1111

   zakaj misliš da je EU bila ustanovljena ? zato da bi mi navadni pošteni in delavni ljudje dobro živeli….ammm vsak dan predvsem zadnji 2. desetletji nam dokazujejo da se gre samo za oblast lenuhov parazitov, namen je razkroj družbe (LGBT, pedofilija, zofilija in multikulturalizem) in da napravijo novo veliko vojno v Evropi, po vzoru 1. in 2. Svetovne vojne.

   Nas so samo ustavni očetje prepričali in nategnili 100 na uro, da je to samo ekonomsko -Gospodarska in vojaško povezovalna združba Evropskih držav, da bo trgovanje, gospodarsko sodelovanje omogočilo prosperiteto, stabilnost, varnost and mir v Evropi, ampak delajo ravno nasprotno. Tukaj se pokaže, da so tiste “teorija” zarote o načrtih globalistov narediti novi Svetovni red še kako na mestu, prvo napravi problem, počakaj da situacija eskalira, panika – problemi in na to ponudi “rešitev” – briljantna taktika, ampak že stara, pa vednar za veliko ljudi še vedno nova in zmeraj padejo na to foro, ne glede kako daleč v prihodnost gremo.

 • Caetano

  V Nigeriji islamisti z mačetami pobili dva kristjana, ki sta se vračala domov iz cerkve:

  https://morningstarnews.org/

  • Olga2345

   V evri jim pa papež noge pere…

 • Caetano

  Bravo Orban! Filoislamisti v Bruslju imajo krvave roke in nimajo kaj izsiljevati pokončnih državnikov.

 • Olga2345

  Bravo Madžari! Avstrijci bodo svoje predsedovanje gotovo izkoristili tako, da bodo naredili konec noriji evropskih levičarjev stazijevko Merklo!

 • karpelec

  Evropa se prebuja, Angela pa še vedno dremlje in sanja o neuporabnih inženirjih in misli, da ima prav.

 • David Hitler

  Tem pedofilskim buzerantom v Bruslu treba sam zarint Stiefel v gobez

 • cosmosjasnovidec

  Unija bi se morala ukiniti,ker je to propast za celotno Europo.Odkar je nastala so same pizdarije trojka Nemčija,Belgija ter Francija pa goli vse ostale Europske države do golega katerim pobira ves denar.
  Rešitev je samo ena in to je razcep Unije ali iz nje pometati omenjene tri države pa naj bodo zase.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • David Hitler

   Was denkst du was ist die EU-Parlament Schwuchtel Lesben Trense Kinderficker Pädophile Leichen Ficker und Feministen und alle schlimmste was Multikulti Neger und alles ergibt Kommunist Dreckschweine und diese Gülle soll uns regieren dass was ich mache ich ziehe Hose runter und scheiß mächtig drauf nachdem ich auf diese scheiß Haufe geschissen habe pissie ich noch drauf Heil Hitler!

   • cosmosjasnovidec

    Kot praviš je res.
    Te kamelotrajbarske svinje seveda v Europo vlači levuharska LGBT golazen,ker rabi svoje sexualne partnerje.
    Levaki so nori na fafanje kurcev tej muslimanski golazni,ker se muslimanska svinjad nikoli ne umije.Bolj imajo umazane ter smrdeče večji užitek ter poslastek imajo levaki pri fafanju.
    Ženske levaške prasice pa imajo tako ali tako vse raztegnjene pizde že od otroštva,ker so jih spolno zlorabljali njihovi pedofilski starši.
    Ker jih nihče normalen noče naskočiti se nastavljajo tej črnuharski kamelotrajbarski golazni predvsem tistim kateri imajo dolge nenormalne kurce.
    Prepričane so namreč če so lahko ti musliči fukali Kamele bodo dovolj močni tudi za njih.
    Ko pa muslimanske svinje obnemorejo pa jih prijavijo za posilstva in se tako izvlečejo ven iz sramote kot,da so bile prasice posiljene.
    Zanimivo je namreč,da še nisem zasledil,da bi posilstvo bilo storjeno na kakšni ženski katera je pristaš desnice ampak posilstva prijavijo ravno levaške prasice in vse so tako grde,da bi še muslič kozlal zraven ko jo fuka,če mu ne bi plačala ne pa,da bi jo še zastonj posilil.
    Tudi svinja “merklca” računa prav na to in,ker je še do sedaj nobeden kamelotrajbar ni hotel napičiti v rit jih še vedno vlači v europo z upanjem,da se bo enkrat že kateri našel.
    Upam,da ji takrat ko mu ga bo fafala prepiči cel gobec.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

 • šmentanamuha

  Nič ne bo s to Evropo, treba bo oditi na svoje.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!