Madžarski premier: “Krščanstvo je zadnji up Evrope. Zahod propada zato, ker ni sposoben uvideti, da je Evropa napadena!”

Foto: Twitter

Madžarski premier Viktor Orban je v svojem letnem nagovoru povedal, da je krščanstvo zadnji up Evrope, ter obtožil politike v Bruslju, Berlinu in Parizu za propad krščanske kulture in širitev islama. V aprilu bodo na Madžarskem potekale parlamentarne volitve, v katerih trenutne ankete Orbanovi konservativni stranki Fidesz napovedujejo še tretjo zaporedno rekordno zmago.

Premier Orban je v svojem letnem nagovoru povedal, da bo njegova vlada nasprotovala poskusom Združenih narodov in Evropske unije za “povečanje migracije” po svetu. V ognjevitem nagovoru, je, kakor prenaša Daily Mail, povedal, da bo islam kmalu “trkal na vrata srednje Evrope” tako z zahoda kot z juga. Zaradi tega je madžarski premier pozval h globalnemu zavezništvu proti migraciji. V svojem govoru je povedal, da zahodno Evropo prevzemajo muslimani, medtem ko so “rojeni Nemci izrinjeni iz večine velikih nemških mest, saj migranti vedno prvo zavzamejo velika mesta”.

Orbanov govor je bil uvertura v začetek politične kampanje pred parlamentarnimi volitvami, ki bodo potekale teden dni po veliki noči. Po pričakovanjih trenutnih rezultatov anket naj bi Orbanova Fidesz osvojila zgodovinski tretji zaporedni mandat s prepričljivo večino. Kljub svoji priljubljenosti med Madžari pa ga lakaji Evropske unije ne prenesejo. Orbana to ne moti, saj so mu neprestani spori z Brusljem utrdili mesto zagovornika krščanske Evrope.

Višegrajska skupina držav raste
Večina konfliktov z Brusljem se je nanašala na migrantsko krizo, ki se je začela leta 2015 po nespametni izjavi nemške kanclerke Angele Merkel. Ti spori z EU so se samo še zaostrili, odkar se bližajo volitve na Madžarskem. Doma na Orbana gledajo kot na politika, ki je Madžarsko rešil iz ekonomskega propada z uvedbo nadzora nad javno porabo in tako poskrbel, da je država dobila nazaj bonitetno oceno, ki je privabila investitorje. Ta je namreč med finančno krizo leta 2008 dosegla nivo “smeti”.

Sveta maša v katedrali poljske armade. (vir: Twitter)

“Verjamem v preproste stvari – delo, domovino, družino. Cenimo delo, pomagamo družinam in ščitimo našo identiteto. To je madžarski model, to je naša prihodnost.” Čeprav ga nasprotniki označujejo za avtoritarnega, pa rezultati govorijo zase. Številni voditelji držav srednje Evrope so sledili Orbanovemu zgledu. Ob tem je v govoru izpostavil, kako se politična slika Evrope počasi spreminja na bolje. Med svojimi zavezniki je naštel Slovaško, Češko in Poljsko. Zmaga za Berlusconijevo stranko v Italiji bi okrepila nacionaliste v Evropi. “V4 je stabilna, Hrvaška se je obrnila v pravo smer, Avstrija je stopila na smer patriotizma in na Bavarskem CSU ustvarja odpor.”

“Krščanstvo je zadnji up Evrope. Naše najhujše nočne more se lahko uresničijo. Zahod propada zato, ker ni sposoben uvideti, da je Evropa napadena,” je dodal Orban.

Milijarder George Soros (vir: Twitter)

Soros predstavlja nevarnost
“Kakorkoli zveni absurdno, nam grozi nevarnost z zahoda, od politikov v Bruslju, Berlinu in Parizu,” je povedal Orban ob gromkem aplavzu. “Seveda se bomo borili in uporabili vedno močnejša pravna sredstva. Prvo je zakon ‘Stop Sorosu’.” Milijarder madžarskega rodu George Soros je znan po financiranju levičarskih organizacij in podpiranju politike odprtih mej. Orban je Sorosa primerjal z lutkarjem, ki želi v Evropi spodkopati kulturno in ekonomsko neodvisnost. “Soros ni antagoniziral samo nas, temveč tudi Anglijo, predsednika Trumpa in Izrael. Vsepovsod, kamor gre, naj bi sprejeli migracijo. Ne bo delovalo. Nismo sami in borili se bomo skupaj ter uspeli,” je zaključil svoj govor.

Ivan Šokić

 • antimur

  Bravo Orban, govoriš kot razmišljamo slovenski domoljubi. Soros, Kučan in podobna golazen bi pa že zdavnaj morali viseti s kandelabrov, gre se za obstoj civilizacije, zato pa nobena žrtev ni prehuda. Torej, slovenski domoljubi, karte so v naših rokah, končajmo že enkrat to antifovsko okupacijo.

  • Artur

   Trideset tisoč tistih, ki se jim je.e za narodov blagor se jim pa ne za lastne riti( ki bodo z nekaj “piškotki na pladnju” spet potolaženi volili tzv. nove promigrantsko šerijatarske murgelske obraze) , ki držijo komunjarske karte v rokah pa to še niso vsi še veliko več jih je takšnih proti 500 nam protestirajočim domoljubom proti šerijatarski parazitski zapečeni drhali ostali Slovenclji
   si jajca praskajo za zapečkom takšna je slika naše realnosti, Antifafavci pa takitak , na Kotnikovi se je jasno videlo katere “on the top” narodno izdajalske politikantske podpornike imajo za seboj. ://www.24ur.com/novice/slovenija/v-vecjem-delu-javnega-sektorja-poteka-stavka-sredi-dneva-sledi-se-protest-pred-vlado.html

   • sodnikisozločinci

    Komunisti niso čakali, da se pojavijo ustrezni pogoji za revolucijo, sami so jih ustvarili.

  • Cucurbita Pepo

   Indoktriniran domoljub.

  • karlina

   PODPIŠEM

 • Olga_10

  Bravo Orban! Za Slovenijo je edina perspektiva Janez Janša z SDS, zato pa Sorosovi plačanci s Kučanom tolčejo po največji opozicijski stranki in Janezu Janši!

  • župnik cefizelj

   ivan janša je glavni zaviralec razvoja slovenije. ker je izključevalni totalitarist, slovenija cepeta na mestu, se ukvarja z neumnimi populističnimi temami, ki narod delijo in odvračajo pozornost od resničnih problemov. posledice katasrtofalne vladavine sđs 04-08 čutimo še danes! pajdaški kapitalizem, zlizan s političnimi elitami je državo skoraj spravil v bankrot. ivan janša je nesposoben lažni osamosvojitelj, ki sodi na haaško sodišče zaradi streljanja predajajočih se nabornikov jla in streljanja na umikajočo se vojsko! ivan janša je oblastiželjna totalitaristična moralna spaka, ki je zvezdo zamenjal za razpelo. ta shizofrenija počasi načenja tudi njegov um!

   • zokispoki

    Ti trotelj si pa zares za v Idrijo ! To kr neki nabijas v tri p.m., zbloda komunajzarska ! S sireno bi te morali odpeljati, na zaprti oddelek.

    • župnik cefizelj

     snemi plašnice in poglej resnici v oči. od šoka bi te pobralo!

    • karlina

     Blokiraj ga !!!!

     • zokispoki

      Done.

   • učko

    Jah, tis’ pa ta prvi pacient, k’ ga je ukužu “janševitis” !

   • Johan

    Govno, če ne utihneš pridem do tebe in ti popravim fasado !

    • župnik cefizelj

     še en pogumni desnakar. ob prvem znaku nevarnosti bo pa mokril spodnjice in nekontrolirano jecljal kot njegov idol ivan janša, osamosvojiteljski poscane. govori se, da njegova uniforma iz časov osamosvajanja in skrivanja v kleti cankarjevega doma še dane zaudarja po dreku, čeprav je ivan nosil plenice za odrasle. toliko o pogumnem domoljubu, ki je navaden strahopetec in kukavica.

     • Franc Vidrih

      Boljše je imeti drek samo v gatah, kakor pa v možganih. Gate lahko operemo, ti pa dreka iz tvojih možganov nikoli, ker imaš več dreka v glavi kakor možganov.

     • karlina

      Lahko pa ga samo enostavno blokiraš.

     • Borut Stari

      Nima on drek v možganih. V ustih, v ustih ga ima.

   • Borut Stari

    Idiot. Spet so odprli internet v norišnicah. Na portalu jih kar mrgoli.

    • karlina

     Blokiraš jih in imaš mir.

     • Borut Stari

      Veš karlina ni rešitev v blokadi. Dobro je vedeti kakšen gnoj leze po Sloveniji. Plačani provokatorji so in bodo. Vedno v vsakem sistemu.Žal z blokado portal ne bo nič drugačen. Tako odprt portal kot je ta pomeni, da podpira odprto družbo kjer lahko vsakdo izrazi svoje mnenje. Omejevanje ni vredno počenega groša. Če zajeziš nagnjenja se tok pri jezu ustavi, nabira in snrdi. Ko pustiš toku da teče odteče in gre v pozabo.
      PS: Bil sem pri psihijatru. Narisal mi je ovce in rekel, da jih pazim dokler se ne vrne. Jaz sem narisal ograjo in odšel na pivo!

    • Bella Ciao

     Kdor ni za Janšo je za norišnico. Še enkrat čestitam, desničarji dokazujete kakšen gnoj od ljudi ste.

     • Borut Stari

      Ne le za Janšo. Mi domobranitelji smo za SDS, butec.

  • Johan

   Olga prav imaš.

  • karlina

   Ja itak, saj v tem je vsa tragedija, če v Sloveniji ne bi bilo bivših, pardon-še vedno komunistov, na čelu s Kučanom in še pritepencev iz bivše juge, bi bilo vse drugače, vse lepše in normalno.

 • Cyclopean

  Naši soy boy brezjajčniki bi se lahko zgledovali po takšnem človeku.

  • karlina

   Bi se lahko, pa se ne bojo, ziv dokaz za to je, kako so branili in še vedno branijo enega posranega šamija, ki je navaden frizer.

 • FORT WORTH

  Klown Šarec pa bi s prvim ukrepom na oblasti umaknil mrezo na meji…
  Takega premjeja potrebujemo ja.

  • karlina

   Točno, sem ga poslušala lani , pred volitvami-dejal je, da bo odstranil ograjo, da bo spoštoval revolucijo NOB, to pove vse o njem, kam paše in čigav je-BOG NE DAJ, da zmaga !!!!

 • Krtača 20

  Jojoj en tul eno blesarijo, drug drugo, narod pa jede govna, rešitve pa od nikoder…..

  • FORT WORTH

   Levak ni in ne more biti del resitve.
   Levak je lahko samo del problema.
   Tako, kot si ti in tvoji.

  • učko

   Rešitev v Zloveniji je v prvi vrsti sesutje Udbo-mafije, ki se med drugim financira tudi od arabskih naftnih, muslimanskih sponzorjev !

 • soc

  Prelomne volitve v prelomnem trenutku za Evropo, za našo krščansko civilizacijo. Pri njih in pri nas.

  In ker so Madžari narod z resno tradicijo državnosti in cenijo, kar so naredile generacije krščanskih dedov in prapradedov, bo Orban dobil še tretje volitve zapored. Bravo!

  A ker smo Slovenci očitno narod dunajskih, beograjskih in zdaj bruseljskih hlevarjev in ker šokantno velik del naroda ceni, kar je naredila generacija krvavih rdečih dedov 1941-5, nam bodo vsem podtaknili po Kresalki, Jankoviću, Bratuškovi in Cerarju še Serpentinška. Ni nam pomoči.

  Res pa je, da za razliko od Madžarov najmanj 20% volilnega telesa predstavljajo ljudje, ki se čutijo neslovence (in balkance) po izvoru in političnem prepričanju. Za zmago torej potrebujemo vsaj 5/8 slovenskih volilcev, skoraj dvotretjinsko večino v slovenskem narodu…

  • karlina

   TOČNO-naša razlika med nami in Madzarsko je , da imamo mi, v svoji drzavi, verjetno ze več, kot polovico pritepencev iz bivše juge in ti delajo v drzavi največ problemov.

 • skorpijon93

  dragi slovenci, bralci, komentatorji, če želite sloveniji in svoji prihodnosti dobro, letos na volitvah volite za program SDS da bomo na poti višegrajske četverice , tudi slovenija je bila že povabljena v višegrajsko četverico , kjer je muslimanov sicer manj kot 0,2 % prebivalstva , nimajo džamij, džamijskih ulic in podobne provokacije, tudi terorističnih napadov nimajo , zakaj le ??odgovor poznate sami, tranzicijski levici je pa itak malo mar za slovence , izbira je vaša, posledice pa za vse enake !

  • karlina

   TOČNO TAKO, jutri bo ze dan D, za nas-prave Slovence, ko bodo v DZ, glasovali za priznanje manjšin, kar je SRAMOTA !!!!! V Sloveniji ze imamo eno dzamijo, očitno pa zelijo muslimani zgraditi še najmanj dve in pri tem se jim zelo mudi, zakaj ze.

 • rubec

  Ob pogledu na okrašeno poljsko cerkev slišim pesem svojega srca. Ko sem v naši cerkvi s pomočjo lestve splezal pod strop in na freski zagledal marijo ki doji kučana sem slišal sireno od rešilca. Kako sem splezal dol se sploh ne spomnim. Šofer rešilca pravi da sem padel z lestve kar težko verjamem saj je znano da šoferji rešilcev radi pijejo palinko.

  • traktor

   Kako je to mogoče? Vedno sem mislil, da ga je dojila krava. Saj veš zakaj.

  • Jefferson Vendski

   “na freski zagledal marijo ki doji kučana” – katero Marijo, a Pozsonec?

   • rubec

    Zato sem pa gor plezal. Od spodaj je zgledalo samo kot en velik ocvik.

 • Get Smart

  Za vedno pomni:
  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Proti temu pa dela?
   Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

 • Striker

  Najprej Švedska, nato sledi cela EU, vključno s Slovenijo. http://www.returnofkings.com/76026/a-year-in-review-for-swedens-failed-immigration-policies Edini, ki lahko reši Evrope je Putin, temu pa nagajajo Američani ki si močne EU in stabilnega evra sploh ne želijo, še več, uničiti ga hočejo, tako vrednote, kot nacionalnosti v EU. Napolniti z kriminalci in morilci z vzhoda, da pride do popolnega uničenja, potem bi pa oni prišli, “kao rešitelji” in delili UNRRA pakete in čokoladice za deklice (tisti streight) in dečke (se ve kdo).Orban in Zeman sta jih spregledala, pa jih spreglejmo tudi mi.

 • skorpijon93

  zgledujte se po češki in seveda vseh višegrajskih državah

 • učko

  Soroš, Kučanov nagrajenec !#

 • Artur

  Kako nacije umiru . Tudi po zaslugi komunjarskih hlapčevskih narodnih izdajalcev.
  Kdaj bodo spet kakšni protesti proti temu zlu ?Janša samo proslave so bolj jalovo početje bo treba iti tudi na teren med “drugorazrene” . Antifafavci imajo že svoje mecene.
  https://www.youtube.com/watch?v=5sg6ZV-qrzU&t=638s

 • Novakec1

  Problem €U je notranji sovražnik, pohlepni izdajalci. Pa v lokalnem področju tudi.

 • Sredina

  Vi že skor orgazme doživljate ob tem diktatorju Orbanu..

  • totex39

   S tem ko se bori za Evropo je za tebe diktator, a si ti sploh normalen ko razmišljaš tako bebavo.

   • Sredina

    Se ne bori za Evropo ampak proti opoziciji

    • totex39

     To je mišljenje levičarskih diktatorjev v Evropi, ki jo z svojo politiko uničujejo.

  • Franc Vidrih

   Frigidne babe orgazma ne doživite, pa če tudi žrebec na ves skoči!

 • Cucurbita Pepo

  Jaz sem pa mislil da bo Evropo rešil sam Buda, če ne že Zeus. Nevem kaj na vse to poreče Odin.

 • Tweety Bird

  Madžarski premier: “Krščanstvo je zadnji up Evrope. Zahod propada zato, ker ni sposoben uvideti, da je Evropa napadena!”

  Prokleta budala madžarska klero-fašistična…To je enaka izjava, kot da bi poslušal ISIS oz. islamske fanatike… In SDS-ovci mu rit ližete :)

  • Cucurbita Pepo

   Kot da bi namesto Hitlerja poslušal Stalina :)

  • tarantela

   Orban finančno podpira tale portal, je že treba mal navijat zanj.

 • Sredina

  Država po kateri bo se morala SLO zgledovat je Irska

  • sumljivislon

   na – islandija – Latvija
   Razlika je očitna: V Latviji takoj pridržali guvernerja in ga zaslišali, vladni kabinet pa se je nemudoma sestal na izredni seji. “NLB Vem zakaj”…

 • Johan

  Viktor Orban naj zamenja toplega brata Junkerja.

  • karlina

   To sem sama tudi ze večkrat napisala, da , če bi bil gospod Orban, predsednik EU, bi bilo vse še kako zelo, zelo drugače.

 • sumljivislon

  Politicna kriza v drzavi zaradi domnevnega pranja denarja za drzavo pod mednarodnimi sankcijami in pridrzanjem guvernerja centralne banke zaradi sumov korupcije. Dogaja se ta hip v Latviji. V slovenski globoki drzavi kaj taksnega ni mogoce.

 • Caetano

  Orban je povedal zelo jasno, pravilno in odločno! Tudi mi moramo poskrbeti, da se bo Slovenija pridružila Višegrajcem pod pomladno/desno Janševo vlado!

  • karlina

   Se še kako zelo, zelo strinjam s tabo.

 • macon

  EU je tako levičarsko zblojena, da avtoritarec Orban takole pridobiva lahke politične točke, ki jih seveda uporabi v notranje politične namene. Prav tako kot Putin proti ZDA in EU z intervencijo proti džihadistom v Siriji.

  Pri vsem tem migrantskem sranju bomo še veseli, da smo periferija EU, če nam seveda naši debilni levičarji ne bodo na kup navlekli par tisoč teh ljudi.

 • VERRZIFIKATOR

  Jurij Soršak

  MRHOVINAR

  Mu prišel na sled je zgodovinar,
  sam dokaze zdavnaj bi uničil,
  še naprej bi svinjarije špičil.
  Kdo že? Ah seveda: mrhovinar.

  Krematoriju ušel je spaka,
  druge raje v vrsto je potiskal,
  v isti rog z morilci gnida piskal,
  ga hudič že dolgo željno čaka.

  A za zdaj ga še na zemlji pušča,
  da dodobra se zredi ogaba,
  upa, da minulost je pozaba,
  to hudič z veseljem mu dopušča.

  On pa upa, da ga prelisiči,
  samega hudiča da ukani,
  javno to celo bedak oznani,
  češ da vraga brez težav uniči.

  Se hudič čedalje bolj mu smeje,
  z mrhovinarjem igra se redno,
  ve, da cvrl ta se bo za vedno,
  krematorij zanj se pridno greje.

 • xtc

  Orbana ne maram preveč ,a kjer ima človek prav mu je treba pritrditi in ga podpreti.

 • Krtača 20

  V končni fazi mislim da je za Slovenijo še zmer cnej če Janši in njegovim petim bedakom kupimo košček zemlje v Afriki kjer bojo nemoteno vladali sami sebi. To bi moral naredit v imenu dolgoročnega žrtvovanja in investicije v mir.

 • tzt

  Vidm, da je tuki kr cela četica z Orbanovim sindromom.

  Orbanov sindrom je prehodna duševna motnja, ki jo doživijo obiskovalci prestolnic držav Višegrajske skupine, po Viktariju Orbanu pa se imenuje zato, ker je najbolj priljubljena tarča levičarjev. Pri obiskovalcih se pojavi skupek simptomov, kot so blodnje, halucinacije, derealizacija, depersonalizacija, anksioznost in
  psihosomatske manifestacije (vrtoglavica, tahikardija, povečano znojenje). Še posebej ogrožena skupina so volivci, ki se na ravni Evropske unije prepoznajo v poslanski skupini S & D (Zavezništvo socialistov in demokratov). Sprožilni dejavnik sindroma je nesorazmerje med v domovini prikazovano (totalitarno) in resnično (svobodno) podobo prestolnic. Bolnik se le težko sprijazni z ogromno vrzeljo, ki ločuje obe podobi.

  Terapija: antidepresivi.

  Alternativno zdravljenje: slika Viktorja Orbana v pisarni.

  by Kavarna Hayek – “If socialists understood economics, they wouldn’t be socialists.”

 • Amerikanc

  Orban je Evropi odprl oči in Trump malo z zakasnitvijo v USA. Sedaj je problem Evrope, priznati svojo zmoto in rešiti, kar se rešiti da.

  • Krtača 20

   Trump bo težko flancal ker so ravno zaradi priseljencev nastale usa. Niso zaradi Indijancev. Te so potolkli kot zajce – vse v imenu vere in odpuščanja.

 • Tweety Bird

  Gremo še enkrat:

  Madžarski premier: “Krščanstvo je zadnji up Evrope. Zahod propada zato, ker ni sposoben uvideti, da je Evropa napadena!”

  Prokleta budala madžarska klero-fašistična…To je enaka izjava, kot da bi poslušal ISIS oz. islamske fanatike… In SDS-ovci mu rit ližete :)

  • Slovenka

   Čiv-Čiv, no, no.

  • FUCK COMMUNISM

   Tebe je treba poiskat in pred tunekom sparit s konjem! Levuharjem vam je tko vsec bestialna “umetnost”…

 • Krtača 20

  Japončki se baje fajn po glav praskajo. Tud enega muslija niso uvozil, po industriji sami robotki, vse v svetovni špici, prodaja se na ful, BDP pa pada, ljudje pa zmerom bolj hirajo. Nikakor ne znajo zračunat zakaj? Verjetn je kučan kriv pa udba. A desni kej veste o tem?

  • FUCK COMMUNISM

   Ti idiot o Japonski ne ves nic, zato zapri gobec!

  • sprehajalec

   Zopet lažeš, tako kot vedno.

   odkod pa potem tile posnetki, izgredi müslijev v Tokiu?

   https://www.youtube.com/watch?v=hBuVIq16O0A

   Dobro znane 2x zapečene face.

 • totex39

  Orban je z svojimi dejanji dokazal, da je pravi krščanski evropski voditelj, ki ne sprejema zapečene migrante v svojo državo, kar bi morali po njegovem vzgledu vsi evropski politiki urejati to migrantsko krizo, ne pa ravno obratno, ko mu mečejo “polena pod noge”.

 • skorpijon93

  češka je zgled tudi za slovenijo

  • karlina

   TOČNO, ampak za SLOVENIJO, kjer ji ne vladajo levičarji, ki so Sorosovi plačanci !!!!!!

 • Slovenka

  Ponovila bom to, kar neprestano razlagam na tem forumu. Treba je iti na volitve in voliti SDS, kar ni 100% varianta, je pa zdaleč najboljša kljub vsemu. Vse druge, bojda desne stranke mi ne vzbujajo velikega zaupanja bodisi zaradi šibkosti (Primc, Kangler, Zidanšek) bodisi zaradi nezanesljivosti (Tonin, Požar). Vse razen SDS-a je kupovanja mačka v žaklju in na teh volitvah, ki bodo odločale o prihodnosti Slovenije, zavedni Slovenci ne smemo ničesar prepustiti naključju.
  Orbanu pa vse priznanje, sive snovi v glavi ima toliko, da bi jo lahko posojal, razen tega je dal zgled, kako se je treba boriti za svojo narodnost in vrednote. Orban je prinesel v Evropo upanje in energijo. Dokazal je, da še ni nič odločeno in da lahko tudi sami kaj naredimo proti zlu, ki ga seje izdajalska birokratska in neizvoljena garnitura evrobirokratov. Pokazal je, da masovno sprejemanje surovih, podivjanih tolp iz Tretjega sveta ni naša neizbežna usoda. Po njegovi zaslugi je Evropa začela vračati udarce. Moje spoštovanje velja tudi preostali Višegrajski skupini in vsem posameznikom na evropskem zahodu, ki so si drznili dvigniti svoj glas proti poživinjenju našega kontinenta, zaradi česar so si nakopali težave, o katerih se nam niti sanja ne, ker zaenkrat še ne živimo v stanju kolektivne blaznosti.
  Slovenija, še imaš možnost, da se rešiš pogube, zato voli SDS.

  • Krtača 20

   Kolk beguncev smo pa uvozil ovca? Daj izpljuni številko? Menda ne bo prav velika. Sicer je pa Janša goreče zagovarjal kvote beguncev. Zlata ribica?

   • Slovenka

    Najprej, kako se obnašaš? Drugič, številka je formalno okrog 600, kar ni malo, če pomisliš, da imajo ti pritepenci vse možnosti, da sem privlečejo še svoj zarod, razen tega pa se še množijo kot mrčes. Tretjič, velika skrivnost pa je, koliko nam jim skrivaj vlačijo v državo. Če sešteješ vse to, vidiš, da jih ni malo. In še nekaj, en sam pritepenec je preveč glede na njihove odvratne navade in odločenost, da bodo tu še naprej ne samo živeli svoje ostudnosti, ampak da jih bodo tudi vsiljevali lokalnemu prebivalstvu. Skratka, ti izpljuni številko in povej, koliko takih osebkov naj sprejmemo v Sloveniji.
    Janša, nesrečni Janša. Ni me osrečil z izjavo, da so kvote korak v pravo smer, toda ko je uvidel, kaj se dogaja, je pravočasno spremenil smer. Če je ne bi, zanesljivo ne bi podpirala SDS. Preden pljuvaš po Janši, poskusi biti malo bolj na tekočem.

    • FUCK COMMUNISM

     600 x 1963€/mesec/migranta = 1177800€/mesec x 12 = 14133600/leto!!!!!!!!! Nasega denarja! Sam en levuhar naj pred mano zine, da je prav, ce to svojat tukaj redimo, se bo v bolnici zbudil!!!

    • karlina

     Slovenka, škoda zivcev in jeze, blokiraj to krtačo, nesramno, pa imaš mir.

     • Slovenka

      Dober predlog, bom premislila.

   • FUCK COMMUNISM

    Levuhar zabit!!! Dokler vsi Slovenci do zadnjega ne zivijo dostojno, je ze samo en migrant prevec!!! In “begunce” si v rit zatlac! Med njimi ni beguncev, so samo ekonomski migranti, prekleto tele izdajalsko!!!

    • karlina

     Zakaj se sploh še pogovarjaš z njim, blokiraj ga in imaš mir, pa se rajši pogovarjaj z nami, ki smo te plačance ze zdavnaj blokirali.

     • Jaz sem ravno danes naredil ‘čistilno akcijo’ in na ‘šit listo’ poslal ves ta rdeči drek.
      Prec je postal dan lepši in sončnejši, ker mi njihovi butasti komentarji me svinjajo tle not.

     • karlina

      TOČNO, jaz sem jih tudi vse blokirala, sedaj mi jih ni treba brati in se jeziti zaradi njih, pa se z njimi bosti, hvala Bogu, da imamo možnost blokiranja, vsi bi morali to storiti in bi se mi med sabo pogovarjali.

   • sprehajalec

    Ti še kar sanjaš o beguncih?

    kaj pa slovenski begunci v Avstriji? Ti se ti pa nič ne smilijo a?

  • karlina

   TOČNO TAKO, se povsem strinjam s tabo.

 • RATATA
  • Vrhovni sodnik

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10.

 • Vrhovni sodnik

  Orban in Višegrajci so zakon, po volitvah, ko bomo pometli lewo nesnago se pridružimo Višegrajcem, preženemo vse ilegalne emigrante, spremenimo azilni zakon, novo ograjo na HR meji, na ostalih mejah pa stroga kontrola vstopa.

  • Vojteh Dovč

   super –ma sđs nima nič stem?

  • Krtača 20

   Sej pravm da bi blo za Slovenijo pol cnej če par vas ovc peljemo v Afriko. Prej bo fertik, za vas bo pa isti učink. Kaj pol kompliciraš stvar? Daj dovoli da ti pomagamo.

   • sprehajalec

    pa Angolske komuniste sem a, Krtača? Swapo.

  • učko

   Točno, mi postanemo Višegrajci, oziroma Visoko-visoko-ograjci, levakarji pa “pušigrajci” in jih transportiramo v živinskih vagonih u Afriko. Če so črn tam, so lahko pa tud’ ta rdeč, kurc jih gleda !!!!

  • karlina

   Se še kako zelo, zelo strinjam s tabo, podpis.

  • Bella Ciao

   Mate SS uniforme že zlikane?

   • ponosen_Slovenec

    Sram te je lahko, ko ne maraš lastnega naroda.

 • Krtača 20

  Desnim bi sam še tolk povedu. Z vsakim prispevkom več nam volivcem dokazujete da pojma nimate, da ne veste kje so pravi problemi, da problemov ne poznate oziroma vidite probleme tam kjer jih sploh ni ali pa so minorni. Zdaj pa vprašanje za SĐS Janšo; kako zaboga mislite reševat situacijo v Sloveniji, če se vam niti sanja ne kaj so problemi? Če ne veste kakšni so pravi problemi, tudi pravih rešitev nimate. Tko je. Samo za ablast se vam gre.

  • učko

   Jah, potreben bo “sand-(a)blasting”, da spucamo nesnago !

  • sprehajalec

   jaz, bom, jaz bom krtača….

   problemi;

   1. kapital.
   2. bankirji
   3. judje
   4. CIA
   5. Američani
   6. Dolar

   še, še, Krtača, še kakšno vprašanje zastavi…

   Ivan janez bo vse gornje probleme rešil…

 • bravo Orban!

 • bravo Orban

 • karlina

  BRAVOOOO, GOSPOD ORBAN, TAKO SE GOVORI, TO JE PRAVI PREDSEDNIK, KI MU JE MAR ZA LASTNE DRZAVLJENE IN LASTNO DRZAVO, NE TAKO, KOT V SLOVENIJI, KJER JE CMERKO NEDAVNO POVEDAL, DA SE BO ON DRZAL SCHENGENA, ČEPRAV GA ZE VEČ NI, SRAMOTA !!!!!!

  • žogica

   Bravooo karlina, zdaj si pa zrecitirala vso pamet tega sveta, čestitam !

 • Puki

  Heh, kot da njegov praprapra… ni bil migrant s severa.

  • ŽIVEL VIKTOR ORBAN

   Orban ima že STOLETJA svojo madžarsko državo in ti madžarskemu narodu NE BOŠ diktiral ničesar na njihovem ozemlju.

  • FUCK COMMUNISM

   Ti si brezmejen idiot!!!

 • !!!!

  ŽIVEL ORBAN !!!!!!

 • Matija

  v vojni krščanstvo vs islamizem jaz ne mislim sodelovati, ker se me ne tiče. Sodeloval pa bom pri obrambi Slovenije proti komerkoli.

  • marker

   Še rad boš sodeloval, če boš prizadet.

   • Matija

    ja, za obrambo sebe pred verskimi iztirjenci, sicer pa nemislim sodelovati v krščanarskih vojnah še manj v islamističnih

  • stajerc5

   Psssst, hitro nazaj v bunker!

 • Primoz Papez

  Jansa plese tako kot orban hoce…
  Ce ne bo tako adijo nova 24..m

  • Primoz Papez

   Nova pise tako kot orban hoce

   • Slovenka

    Nova piše tako, kot hočemo mi, ki ta forum podpiramo. Smo prav zadovoljni, ker se je končno našel portal, ki se je zahvalil za osladno trobljenje o ubogih beguncih, ki bi jim morali kar tako odpreti meje in mirno gledati, kako uničujejo naš kontinent. Hvala, Nova.

    • Primoz Papez

     Ssmo še vedno pišejo tako kot Orban hoče

     • Slovenka

      Tako kot Orban in tako kot mi.

     • Primoz Papez

      Ovce..

     • Slovenka

      Če se z nekom strinjamo, zato še nismo ovce.

  • žogica

   In adijo Jansha, bo rekel Orban…

 • Bonifacij

  Če so nam zadnji up blodne pravljice verskih blaznežev, nam ni pomoči.

  Še toliko bolj, ker se je menda tudi kolovodja te verske sekte Frančišek že spreobrnil v muslimana.

  Bo treba najti kaj boljšega za obrambo pred islamsko kugo.

  • AlojzZ

   Doslej so še vedno kristjani reševali Evropo pred muslimani. Ateisti ste pač na razvojni stopnji pod muslimani. Kaj hočemo, tako pač je.

  • Slovenka

   Noben kristjan z malo pameti ne računa na Frančiška. Problem bo potrebno rešiti brez njega.

 • Tweety Bird

  FUCK COMMUNISM likes beastiality. Cows, sheep and goats…without a condom :)

 • marker

  Tako se dela in govori g. Orban. Na 24.kur so onemogočili komentarje na to temo. Pač neuki multikulti.

  • Tweety Bird

   On 24.kur, they are not fake news…like Nova24 television… Capish?

  • Slovenka

   Tudi na kurah se stvari spreminjajo, naravnost ostrmela sem, kako so se norčevali iz včerajšnje volilne napovedi, in če bi dopustili komentiranje na temo Orbana, bi imeli pravi plaz sarkastičnih protimigrantskih komentarjev. Vendarle se premika.

   • stajerc5

    Tista z, ena lastovka in pomlad je prisla, ne velja pri zarecih rdecih, a-a, nikoli! To je samo malo megle za butalce. Zakaj je bil pa zaprt komentar na JJ-ev govor!?? Nic se ne spreminja in se ne bo, dokler jih ne posljemo vse skupaj v “voljenu otazbinu” !!!!!

 • Tweety Bird

  Viktor Orban: “Hungary is against the export of democracy and opposes migration.”

  Anthony Bird: “Viktor Orban is a piece of shit: Just like Jansha.”

 • marker

  Naša država bi se morala priključiti potezam višegrajske skupine. Žal je naša levica pokvarila vse odnose z njimi. Za povrhu pa so nas še prehiteli v razvoju in standardu.

  • opazovalec

   Ali lahko podaš kakšne številke, da ti bomo verjeli. še danes sem gledal lestvico držav po BDP na prebivalca, https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita in je Češka malenkost pred nami, Slovaška nekoliko več za nami, potem pa luknja, še Poljska je boljša od Madžarske. In stopnje rasti so precej različne, mi pa smo že dve leti med vodilnimi v EU.

   • stajerc5

    Sem sumil nekaj taksnega, ker sem slisal, da se nasa Armada pripravlja na napad Bruslja! Ker, kot vodilna velesila moramo na vsak nacin pokazati EU kako to gre, ko zlovenistan popizdi.
    Nemci ze obnavljajo Dolfijeve bunkerje, ker ko pridejo “NASI” bo tema, tema in se enkrat tema!
    Sploh, ce nam ugasne Krsko….

 • Bonifacij

  Pustite Tweety Birda. Diler mu je spet dostavil neko čudno robo in sedaj se mu dogaja….

 • Tweety Bird

  Hey right wingers from SDS…you will loose the election this year… Šarec, Židan and Luka will win :) Are you sad?

  • Slovenka

   Počakajmo do junija, potem pa bomo videli.

   • Tweety Bird

    Fuck June…you are already loosers. You’ve always been loosers…capish?

    • Slovenka

     Ti znaš slovensko?

     • Tweety Bird

      If I can speak slovene? Yea I can, but I don’t want to…because you stupid right wings don’t understand me :)

     • Slovenka

      Revež nerazumljeni. To je usoda genijev, tako da bodi ponosen.

 • Tweety Bird

  He he…pa sem vas. Nič me niste kaj dosti razumeli…ste pač zabiti. Moj Tunek me je naučil angleščine…rodil se je v Clevelandu :)

 • Tweety Bird

  Vzdrževanje strahu je nujno za zmage madžarskih oportunistov. S strahom hranijo prestrašene in strašijo neodločene. Po volitvah bodo ostali prestrašeni v še večji krizi.

  Tako so nas SDS prepričevale, da bo slovenija bankrotirala in so klicali eu trojko…potem pa nekatere še prepričali, da bo slovenija postala žep za begunce. Sam presvetli Ivan Janez pa je obljubil, da bo odstopil z vseh polit. funkcij, če bo slovenija gospodarsko napredovala… Seveda se nič od tega ni uresničilo, saj ni bilo mišljeno, da se bo to res uresničilo. Šlo je samo za vzdrževanje strahu, ker samo prestrašeni bi volili tiste ki jim lažejo.

  • Rožle

   pi, pi, pi, pi …..

   • Tweety Bird

    Če ne znaš nič pametnega napisat…bodi tiho :)

  • marker

   V naši državi je na oblasti levica, ki je potomka komunistov. Migranti to dobro vedo in zelo hitro prečkajo našo državo. Vsaj za nekaj je dobra ta naša levica.

   • Tweety Bird

    No, pol pa voli LEVICO :)

   • marker

    Naša levica podpira migrante. ti pa v zahvalo hitro popihajo iz naše države. Kakšen paradoks. Levica pa ima dolg nos…

    • Tweety Bird

     Dolgi nosovi bodo spet zmagali :)

  • mare

   Itak si musliman ali pa Cerar.

   • Tweety Bird

    Jaz sem ateistka…moja stranka je LEVICA !!!…Vsi volimo LEVICO :)

    • mare

     Joj se opravičujem, sovražni govor

    • učko

     Mah, ti si devica-fukaška-presica !

    • Jshadow

     Ni čudno da take govoriš, če misliš sam s čustvi.

 • Tweety Bird

  Orban se naj raje vpraša, zakaj bo v naslednjih letih po ocenah odšlo okoli 400.000 mladih Madžarov v tujino iskat boljše pogoje…Takšni populisti za slabe razmere v državi vedno krivijo politične nasprotnike in tujce. Na Madžarskem migranti sploh niso problem… Tudi v Sloveniji bo enako če zmaga Janez Janša :)

  • marker

   Slovenija je že v zadnjih treh letih pod Cerarjem izgubila vso izobraženo mladino.

  • sunday

   BUDALO!!!

 • Tweety Bird

  Je Orban že vrnil Sorosu štipendijo, ki jo je dobil za Oxford?

  • učko

   Podaril mu bo metek u čelo blesavo !

  • Krtača 20

   Orban ma v tistem centru možgan za spomin baje ementaler luknje….

 • učko

  Skorumpirani levuharji in rdečkarska fašistokracija so svinjsko pogoltni in skorumpirani, za to dobivajo denar od bogatih muslarskih držav in šejkov. Tako tlakujejo pot migrantom, ki jih pošiljajo, da izvajajo okupacijo Evrope !

 • sunday

  ob njegovem govoru nimam besed – bravo orban – sanje bi bile, če bi dobili še kakšnega orbana v evropi in to v zahodni eu in to takoj, že včeraj!!!

 • učko

  Janković je že dobil podkupnine za še tri đamije in stanovanja za muslote. Kdor ne verjame, naj ga vpraša kolk’ je dobil !

 • šmentanamuha

  Migranti so biološko orožje. To, da jih moramo še vzdrževati, je najbolj perverzna oblika napada evropskih narodov, kar si je mogoče zamisliti. Levičarji so v službi zla, zavestno ali nehote.

  • Krtača 20

   A tko v Avstriji pišejo za 20000 Slovenskih migrantov?

   • šmentanamuha

    Morala bi biti bolj natančna: migranti muslimanskega porekla, ki se stekajo v Evropo in se spajajo s tistimi, ki so že tukaj, so najbolj sofisticirano BIOLOŠKO OROŽJE, kar smo ga do zdaj videli. Hvala za opombo.

    • Krtača 20

     V Avstriji pa Nemčiji mi prav dol maha za tvoje strahove. V Sloveniji je zanemarljivo.

     • šmentanamuha

      A si hotel kaj povedat? Poskusi še enkrat …

 • Tweety Bird

  Politikom kot je Orban se je potrebno upreti tudi v Sloveniji in mu pokazati, da si sam deli to zapiralno ideologijo… Slovenci smo zato, da se tem ljudem pomaga… Slovenci smo zato, da se odprejo meje in zgradijo mostovi in ne ograje…No, domobranci pa itak niste pravi Slovenci…ste izdajalci :)

  • šmentanamuha

   Tunek rabi svežo robo – sveže riti, … ja, sej smo razumeli …

  • Jshadow

   In s kom bomo pa gradili mostove? Z puščavskimi barbari, ki jih ni mogoče integrirati v Evropsko družbo, ker imajo drugačen vidik na realnost?

   In kaj nam bodo ljudje, ki jim pomagamo v zameno dali? Zahodno od Poljske se že vidi hvaležnost.
   In kje bomo dobili denar za podpiranje teh ljudi, če se že domači pritožujejo da imajo prenizke plače? Naj se že bolj zadolžimo Evropski uniji?

   Mimogrede, med ljubeznijo in voljo do branitve domovine in nacizmom je zelo VELIK skok.
   Če že moramo graditi mostove, naj jih gradimo z ostalimi bratranci z balkana. Hrvaška je dober začetek.

   • Slovenka

    Ne verjamem, da so Balkanci ravno naši bratranci, imajo pa svoje dobre lastnosti in pametno je imeti z njimi dobre odnose, sama pa verjamem, da je Sloveniji mesto v Srednji Evropi.

    • Jshadow

     Balkanci smo slovansko ljudstvo, ki je prišlo v te kraje pred 1500 leti. Polaki, Čehi in Slovaki so tudi samo, da so oni šli direknot na zahod.

     • Slovenka

      Slovenci smo bili na tem ozemlju po staroselski teoriji že od nekdaj, za Balkance pa bi to utegnilo držati.

     • Jshadow

      Staroselci SO slovani. Sem so prišli okoli leta 600, po tem ko so Goti in Huni že zdavnaj odšli.

     • Slovenka

      Že od nekdaj pomeni že dolgo pred l. 600.

     • Jshadow

      Kje pa si dobila to? Ker kar jaz vem je bila prva slovenska država v zgodnjem 7. stol.

     • Slovenka

      Venetska teorija.

     • Jshadow

      To je samo teorija.
      Pa tudi če je res, so se slovani več ali manj združili z komerkoli je sploh živel na tej zemlji po odhodov gotov in hunov, tako da sploh ni vredno si belit glave s tem.

     • Slovenka

      Mislim, da imaš kar prav.

  • spet-sam-jest

   Domou si jih pel, pa de bog dau, de jim zapaše kanarčkou golaž! Pa ne piš u imenu Slovencou, k večina je proti migrantom, če jih pa ti hočeš, se pa kr u Afriko presel, pa se tam ukvarjej z njimi!

 • Tweety Bird

  Uganka za desnosučne. Kdo je to rekel?:

  “Če danes pomislimo, kakšna sodrga so v teh 26 letih postali desničarji, moramo priznati, da je bila Spomenka Hribar naravnost jasnovidna.”

 • Krtača 20

  Bom še enkrat ponovil princip jajotove politike. Sds sladoledarji prodajajo sladoled po pet par. Ker je konkurenca huda, so se odločili napast koknurenco. Sosedov sladoledar ma garje, ta drug sosed ma sladoled z brez okusa. Samo naš sds sljadoljed je najboljši, sam kaj ko ga nimamo ker ga jajo ne dostav. Pa tud če bi ga dostavu, ni za vas. Aja plačate pa vseen lahko – 20par prosim….

 • Tweety Bird

  Še ena uganka za desnosune. Kdo je to rekel? :

  “Desničarstvo je postalo psihološko, socialno, politično degradirana, četudi s pogruntavščinami modernih medijev in socialnih omrežij posodobljena državljanska drža.”

  Foglof Tunek pa pravi: “Smrt fašizmu, svoboda narodu!!!”

 • Domus Lubus

  Orban in Janša sta najbolj jasnovidna politika. Sta branik krščanstva in evropske demokracije. Samo pod njunim vodstvom se bo Evropa ubranila muslimanskega imperializma. Slovenci imamo zgodovinsko priložnost voliti SDS in rešiti Evropo.

  • žogica

   SDSovci boste reševali Evropo, ste pa res jasnovidni.

   • Domus Lubus

    Evropa je v krizi. Imamo samo še Orbana, Janšo in pa prištinsko univerzitetno sfero…….

    • žogica

     Aja, Janez iz prištinske univerze….

 • Krtača 20

  In his youth too, Soros was a political father of sorts. As a liberal democratic crusader against communism and the Soviet Union, Orbán, the future prime minister, attended Oxford on a Soros-financed scholarship. Soros was a major financial backer of Fidesz (the name stands for the Alliance for Young Democrats), which Orbán founded with other pro-democracy student leaders in 1988. Soros even provided financing for a group called Black Box that made the documentary about Orbán, which was part of a series on current affairs.

  • Krtača 20

   Toliko o Sorosu in Orbanu. Katerga strica iz ozadja ma pa Janša? Hočem povedat….za rajo je hit dobr….

 • Tweety Bird

  Orban v slogu Donalda Trumpa neomajen v misiji… Madžarska na prvem mestu !!!… Naš Janša enako…”Slovenija na prvem mestu.”… Isto sranje, drugo pakovanje :)

 • Jshadow

  Soros zgleda kot da ima na ksihtu masko.

  • Anton

   Titu so pa nogo odrezal, lulček se mu je posušu in pred smrtjo se je spovedal.

   • Slovenka

    Kazen za grehe je prišla, škoda samo da ni prišla že pred majem 1945. Predstavljaj si, koliko (kvalitetnih) Slovencev bi ostalo pri življenju, če bi tega lopova hudič že prej vzel.

    • Jshadow

     Jugoslavija bi bila pod Varšavskem paktu in potem bi kreteni kot je Makarovič in še ducat drugih, ki govorijo kakšna krasna stvar je komunizem, imeli zaprt gobec.

     V tem primeru bi bili na istem mestu kot so Poljska, Madžarska, Češka in Slovaška danes.

     • Slovenka

      Tvoje razmišljanje ni čisto brez podlage, velika možnost je, da bi pristali v Varšavskem paktu ali pa bi bila Jugoslavija razdeljena in bi se mi znašli na zahodu. Kakorkoli, dejstvo ostaja, da je Tito s pobojem slovenskih domobrancev Sloveniji napravil veliko škodo, tem nesrečnežem pa dodaj še vse tiste Slovence, ki so se znašli v emigraciji. Za Slovenijo bi bilo bolje, če bi ti ljudje ostali v Sloveniji, domobranci pa živeli. Ni mi žal, da je Tito vsaj na koncu življenja občutil težo svojih grehov in da je pomoč ponižno iskal pri Cerkvi, ustanovi, ki jo je hotel na vsak način nadomestiti z znanstvenim materializmom.

 • Wizeman

  Tale Orban pa se očitno bolj slabo spozna na krščanstvo. Kajti Jezus je ućil: nahrani lačnega, napoji žejnega ozdravi bolnega in sprejmi tujca. To je krščanstvo.

  • FORT WORTH

   Ampak ti tujci potem, ko jim das piti, jesti in jih ozdravis… zahtevajo hiso…
   Kristjana, ki mu pomaga pa ozigosajo, kot nevernika in zato nevrednega zivljenja…
   Je to po tvojem normalno ???

   • cosmosjasnovidec

    In,če ima srečo ga niti ne ubijejo kot je tej muslimanski nesnagi v navadi.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

  • Jshadow

   Dobrodelnost, preudarnost, pravičnost, poštenost; to so krščanske vrline.
   Toleranca NI krščanska vrlina.

  • sprehajalec

   Slabo si razumel Jezusa, Vicman. Njegov nauk je bil pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal. In pa moli in delaj. Pri prišlekih je samo molitev, pa nič dela. Pri levičarjih pa nič od obojega.

  • cosmosjasnovidec

   Tako je že učil vendar ni učil,da bi kdo sprejemal nezahvalne kamelotrajbarske muslimanske morilce ter lenuharske lopovske čefutarje kateri živijo na račun drugih ljudi saj golazen nima nikakršnega respekta in ne pozna sramu.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • andreas82

  Koliko teh težav, problemov se da rešiti v trenutku, čim pride do zdravega, zmernega NACIONALIZMA, seveda na krščanski osnovi in kaj bolj logičnega, bolj zdravorazumskega, je kot imeti svoj narod na prvem mestu!? Viva Janša, Orban, kdorkoli, ki iskreno dela za svoje, EU pa rabi močne nacionalne države, nasprotno kot delajo socialisti, hočejo veliko EU, brez nacionalizma, to je blizu našemu Pahorju, zguba vseh zgub!!!!

  • FORT WORTH

   ++

 • Tweety Bird

  SPAT !!!

  • cosmosjasnovidec

   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   In ne oglašaj se,ker se trenutno nimam časa ubadati z levuharskimi pasjejebci ter odgovarjati na nepomembne butaste komentarje.

   • Bella Ciao

    Prikriti homoseksualci se sami razkrijejo. @cosmosjasnovidec

    • Rožle

     Zgleda, da maš ravno ti s tem izkušnje …

     • Bella Ciao

      Ja imam, hitro odkrijem prikrite homoseksualce. Še enega sem odkril. lp

  • Rožle

   Počasi se že razvijaš v pravega Tunnneka ….

 • cosmosjasnovidec

  Tudi v Sloveniji lahko upamo le,da se bo za predsednika države ter premierja v vladi našel kdo podoben Orbanu ter z njim tudi sodeloval drugače je pa odpisana in je počasi sploh več ne bo.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Bella Ciao

  Orban=Desni Erdogan

  • Jshadow

   Erdogan je Musliman. Orban ni.

   • Bella Ciao

    Orban- Janša , kvazi bivši komunisti. Enkrat naš vedno naš.

  • FUCK COMMUNISM

   Zabij si zvezdo v celo, baraba!

   • Bella Ciao

    Kje skrivate partijske knjižice?

 • FUCK COMMUNISM

  Ljudje, Luka Marchesi je bivsi Dark Lord. Mali nasilni mozoljasti pederastek, ki si ni upal prit na izvir Iske. Podelal se je v hlace in se ves posran skril pod mamino kiklo!

 • sunday

  Zakaj ni terorističnih napadov na Japonskem (samodejni prevod)

  Zakaj na Japonskem ni terorizma in terorističnih dejanj

  Japonska je zanimiva država, ki ohranja svojo tradicijo in običaje. V ta namen so uporabili vse možne pravne in socialne oblike boja proti širjenju tujca v njihovih religij. Nihče, verjetno ne bere na internetu ali v časopisu, da so nekateri arabski šejk obiskal Japonsko. Poskusite se spomniti …
  Ok, ne poskušajte. Ni bilo tako. In tukaj je, zakaj.

  1. musliman ne bo nikoli dobil japonsko državljanstvo. Japonska – edina država, ki ne daje državljanstvo muslimanov. Prepiranje ne bo delovalo. Zakon je zakon.

  2. muslimani ne smejo biti stalno na ozemlju Japonske.

  3. Poskus širjenja islama – kaznivo dejanje. Pri tem lahko greš v zapor za dolgo časa.

  4. Na Japonskem ni šole, kjer poučuje arabščino.

  5. Koran – prepovedan a knjiga. Ne morete ga uvoziti. Je na voljo samo za “prilagojeno” različico japonščini.

  6. Skladnost z obredi je dovoljena samo v zaprtih prostorih. Če obrede zagleda običajni Japonec, muslimanu grozi zapor.

  7. Pogovor v arabščini je strogo prepovedan.

  8. Japonska praktično nima veleposlaništva v arabskih državah.

  9. Islam na Japonskem izpoveduje 0.00% Japoncev.

  10. Prišedši na delo na Japonsko ima musliman pravico do dela samo v tujem podjetju, se pravi, da japonska podjetja ne najemajo ljudi, ki izpovedujejo islam.

  11. Vizume za Japonsko dajejo muslimanom zelo redko. Tudi znani zdravniki in znanstveniki, ki izpovedujejo Islam ne morejo dobiti vizuma za Japonsko.

  12. Pogodbe o zaposlitvi pogosto določajo, da ima delodajalec brez pojasnila pravico odpustiti zaposlenega, če ugotovi, da je islamske veroizpovedi.

  13. Musliman ne sme najeti hiše na Japonskem, da ne omenjamo nakupa nepremičnine.

  14. S prevajanjem japonskih tehničnih dokumentov za arabske stranke se ukvarjajo ne-japonska podjetja.

  15. Muslimane obravnavajo kot izobčence. Če je kdo na nekem območju – musliman, ga celotno okrožje obravnava kot kriminalca.

  16. O odprtju islamskih šol niti ni mogoče razpravljati.

  17. Japonska ne sprejema šeriatskih zakonov.

  18. Japonska zalotena z muslimanom postane socialna izobčenka.

  Zaključek: ni islama, ni nasilja !!!!
  to je to!!!
  celotna evropa bi bila še danes cvetoči vrt, če ne bi bilo musli pritepencev!!!

 • skorpijon93

  madžarska kot tudi češka tudi nimata evra, se ne pustita komandirati in diktirati kajti ta ista politika iz bruslja ki vsiljuje migrante nam je vsilila tudi evro , evropsko centralno banko in nadzor nad nami, pritiski bodo še hujši , to govorim že več let pa so se mi tisti- nekateri ki sedaj zagovarjajo politiko višegrajskih držav tudi posmehovali a ne vsi in se obenem tudi čudili, seveda, gre za isto politiko, da ima nadzor nad nami in ne pušča suverenosti, svobode , nekako me spominja na socialistične čase, vesel sem da se tudi iz vrst SDS spreminja miselnost in odnos do EU politike ki jaz že 10 let in več mislim in opozarjam da je napačna in nam jemlje tako počasi po kosih suverenost , da se mi še zavedamo ne

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!