Maroški voznik tovornjaka priznal umor 28-letne aktivistke za pravice migrantov

Umorjena 28-letna nemška aktivistka za pravice migrantov Sophia Lösche (vir: twitter)

V Španiji so v sredo blizu bencinske postaje v občini Asparrena odkrili truplo 28-letne nemške aktivistke, ki se je borila za pravice migrantov. Izkazalo se je, da je njen morilec maroški voznik tovornjaka, ki je svoj zločin tudi priznal.

Sophia Lösche je bila 28-letna nemška aktivistka, ki se je zavzemala za migrante. Ljudi, ki so pogosto postavljali njeno delo pod vprašaj, je po trditvah spletnega portala Jihadi Watch mirila s trditvami, da “begunci” ne predstavljajo nevarnosti, temveč so sami v nevarnosti. Za svojo naivnost je plačala z lastnim življenjem.

Pred tednom dni se je za Löschejevo izgubila vsaka sled potem, ko je sedla v poltovornjak z maroškimi tablicami v Schkeuditzu na vzhodu Nemčije. Njen namen naj bi bil, da bi s štopanjem prišla do svojega domačega mesta Amberg, ki je oddaljeno 260 kilometrov. Voznik tovornjaka je imel z žrtvijo svoje načrte.

Maroški voznik se je skušal trupla znebiti
Patrulja španske policije je voznika tovornjaka ustavila v torek na cesti blizu mesta Jaen na jugozahodu države. Namenjen je bil proti Gibraltarski ožini, kjer se je nameraval vkrcati na trajekt, namenjen v Maroko, da bi ušel roki pravice. Po zaslišanju je priznal umor ter posredoval informacije, potrebne za lociranje trupla ubite aktivistke. Truplo je imelo jasne indikacije nasilja. Morilec naj bi jo skušal zažgati, zato da bi se znebil vseh inkriminirajočih sledi, a v nameri ni uspel. Obdukcija, ki bi lahko potrdila vzrok ter približen čas smrti, naj bi še vedno potekala. Glede na rezultate naj bi bilo tudi jasno, v kateri državi bo potekalo sojenje.

Löschejeva je bila predsednica podmladka SPD v Bambergu, kjer je še vedno študirala. Sodelovala je z nevladno organizacijo na grškem otoku Lezbos, kjer je pomagala migrantom.

Ivan Šokić

 • pacek

  Moje sožalje njeni družini! Upam da bo to lekcija za druge aktivistke in naj raje začnejo pomagati domačinom!

 • Olga2345

  Levičarji bodo žrtvi zelo “hvaležni” za njeno delo… V nemškem parlamentu so bili proti minuti molka za drugo umorjeno dekle, kar je predlagal poslanec AFD!!???? Minuto molka so prekinjali in ob prekinitvi celo ploskali!??? Toliko o spoštovanju človeškega življenja, življenja lastnih državljanov!

  • Hun

   desnicarji lastne drzavljene izdajate in ubijate s pomocjo tujcev

   • Steiermark

    ti, kot tujec, poleg muslijev, to dobro veš, sicer pa kako bi drugače lahko haral po Sloveniji!

    • Hun

     Vec Slovenca sm kot ti.. men ne sezes do kurca

     • Steiermark

      Verjetno ti nihče ne seže do k……ca , ki ga imaš v glavi in še to v neprepoznavni – mikroskopski velikosti! Debil balkanski!

     • Hun

      trobš neki brez veze…se vid da si osamljena mozaca

     • Steiermark

      Izhajaš iz sebe, ker si osamljeni pederast? Nabavi si psička……kot to počnejo tvoji jugokomunajzli, po garažah! Sicer pa to ni moj problem, tvoj pa je!

     • Hun

      psica ne lajej da ga naus fasala v gobc

   • Olga2345

    Ravno danes sem poslušala nekega zgodovinarja, ki je lepo povedal, da so se borili partizani proti imperialistom (Angliji, Franciji) in bili zavezniki nacistov! To je to! Izdajalci in zločinci!
    Antifašizma v svetu ne poznajo…To je le floskula komunistov – fašistov!

    • sloven

     Antifasizma v svetu ne poznajo ha ha ha hvala vam dragi branci da ste nas osvobodili aja saj res niste nas se zadnje dni vojne ste zvesto sluzili tujcem ki so okupirali vaso drzavo in vas izrabili proti lastnemu narodu da so lahko svoje riti resili v nemcijo

     • samotoje

      Tvoj nick v angleščini pomeni nemaren, pacek itd. Zelo ustrezno.

     • sloven

      Se en ki se sramuje svojih korenin pa mu je ime sloven cudno ali kvasi nekaj brez pomena

     • Lustrator

      Antifašizem je že od samega začetka v 30 letih ugrabljena domena sovjetskih agentov, ki so preko te navidez človekoljubne maske, širili marksizem na do komunizma odklonilen zahod. Totalitarni zločinci so torej pod krinko boja proti svojim pajdaškim totalitarnim zločincem osnovali gibanje, ki je dejansko služilo obema zločinskima režimoma.

     • sloven

      Brigalo je alfonza sarha in njegove sinove za sovjete in ostalo kar nakladas verjetno ne ves kdo je to nekdo ki je za slobodo domovine dal najvec kar lahko sam s tremi sinovi je padel v boju z okupatorji in se enkrat sigurno ga niso zanimali komunisti niti druge neumnosti

     • Lustrator

      Glede Šarhovega bataljona sicer obstaja več mnenj, a nekatera so podprta z dokazi, druga pa so zgolj – mnenja (seveda uporabljena v ideološke manipulativne namene). Do določene mere se zdita verjetni obe interpretaciji:
      – da je Šarh bil domoljub, zvest kraljevini Jugoslaviji in se je iskreno želel spopasti z okupatorji, da obrani slovensko zemljo ter bil s tem trn v peti uradnemu partizanstvu pod taktirko komunistov, ki jim osvoboditev in boj proti okupatorjem nikoli ni bil v fokusu zaradi česar naj bi ga potem partizani komunisti izdali Nemcem in zgodil se je pokol
      – da je Šarhova enota bila enako komunistična kot vse ostale partizanske in je bil njihov glavni motiv “hostarjenja” ropanje okoliških vasi.

      Za prvo teorijo zaenkrat ni najdenega niti enega samega dokaza, drugega pa podpirajo pisni viri in pričevanja domačinov.
      “Tako lahko v knjigi Pohorski bataljon avtorja Franceta Filipiča preberemo na strani 484, da je bilo dan pred njegovim uničenjem v Pohorskem bataljonu, ki je takrat štel 70 partizanov, 28 partijcev, 16 skojevcev (članov komunistične mladine) in 7 kandidatov za člana Komunistične partije. Toliko o izmišljotinah, da naj bi Pohorski bataljon ne bil strankarska komunistična enota in da naj bi ga celo izdali komunisti, ker naj bi ne bil po njihovi meri. In v tej enoti je potekala tudi intenzivna ideološka prevzgoja preostalih nekomunistov kot tudi politično in strankarsko življenje Komunistične partije. V isti knjigi na strani 489 lahko preberemo: »Od 30. decembra 1942 do 7. januarja 1943 so imeli osem političnih ur« in tudi: »Kompartija je oživela… Vršili so se celični sestanki v vseh četah. Na teh so se organizirali študijski kurzi, ki jih vodijo tovariši Rado, Morž, Miloš in Trpin. Ponovno so se vršili skojevski sestanki. Študijske sestanke Skoja vodi tovariš Miloš… 1. četa 2 celična sestanka, 2 študijska sestanka (Marx in Delo), 2. četa 4 celični sestanki, 3 študijski sestanki (Marx in Delo), 3. četa 5 celičnih sestankov, 2 štidijska sestanka (Marx in Delo)« Kaj imata skupnega Marx in »boj proti okupatorju«?”

     • sloven

      To ste vi neki doktorji interneta podatki ki jih navajas so seveda resnicni vse ostalo je laz in propaganda ki jo ocitas komunistom jaz ti pa povem da ste oboji isti drek eni zagovarjate kolaboracijo za kar ni opravicila drugi komunizem ne bos verjel obstaja 3 stran ki se poserje na te lazi in neumnosti ta stran ve da je bilo vecino partizanov cistih casti tigrovce in borce kot je sarh ki so dali na oltar domovine najvec kar lahko ter resili se tvojo trapasto rit kar je bila morda edina napaka

     • Lustrator

      Če že vsebine nimaš, te prosim da se potrudiš izrazit vsaj v kolikor toliko normalni slovenščini, ker se mi tudi sanja ne, kaj si hotel povedat – razen seveda tega, da nimaš pojma kaj pomeni beseda “kolaboracija” in vse mečeš v “isti koš”, čeprav se dejanso postavljaš na stran edine nelegitimne, ilegalne kolaboracije, ki smo jo imeli na slovenskem – partizanstva.

     • sloven

      Vem da ne razumes nikoli ne bos tako kot belogardisti niso ane ja verjetno je stran ki jo je cel svet razen nacistov in njihovih pomagacev razglasil za osvobodilno vojsko to so partizani nelegalna

     • Lustrator

      O kakšnih belogardistih spet bluziš? Bela garda je bila uradna vojska ruskega carja v obrambo ruske državne ureditve pred boljševističnimi revolucionarji. V njej Slovencev ni bilo.

      Kar pa se tiče tega “celega sveta” – formalno so jih iz banditskih teroristov priznali za legitimno vojsko šele junija 1943, torej takrat ko so ti poklali že veliko večino demokratično izvoljenih politikov, intelektualcev, duhovnikov, literatov, industrijalcev, večjih kmetov in vseh, ki so jim prišli pod kremplje. Ta “cel svet” je kot vojsko priznal tudi rdečo armado in vse zločinske podskupine, ki so se formalno izdajale za nasprotnike Tretjega rajha, kar le še dodatno dokazuje moralno kompromitiranost Zavezniške strani, ki bi za obrambo lastne riti sklenila pakt tudi s samim Hudičem, ne glede na posledice, ki so bile uničujoče za skoraj polovico Evrope in večji del Azije. Izobrazi se malo in kmalu boš ugotovil, da zavezniki niso bili prav nikakršni angelčki in so bili z vidika spoštovanja dogovorov in vojnega prava še neprimerljivo bolj umazani od nacistov in fašistov, danes pa po zaslugi 70 letnega pranja možganov s strani zahodnih medijev še vedno velja temna lisa le nad nacifašisti, medtem ko se komunizem in njihove kravje kupčije z zavezniki kratko malo zamolči, čeprav so posledice njihovega sodelovanja še danes vseprisotne po celem planetu, medtem ko od nacizma in fašizma ni ostalo praktično ničesar.

     • sloven

      Kar kvasi bedarije kdaj so pa tvojo vojsko priznali za legitimno hmm nikoli ane ker je prodane duse nemogoce to ve cel svet pa belogardisti ali domobranci so eno in isto v teh krajih takrat se ni nihce ubadal z filozofiranjem kako jih imenovati uveljavila se je pa se bolj pravilna inacica izdajalci

     • Lustrator

      Misliš, da bo tisočkrat ponovljena laž naenkrat postala resnica, ker je na svetu več ignorantskih lažnivcev, kot pa osveščenih državljanov?

      Mimogrede, domobranci niso bili vojska, ampak policijska enota za vzdrževanje javnega reda in miru, ki jo ima okupator DOLŽNOST zagotoviti na okupiranem ozemlju, če sam reda ni zmožen vzdrževati. Je pa res, da gre za gre za sporazum iz Haaške konvencije, o čemer boste podporniki izakarpatskih morilcev civilistov vedeli bore malo – bodobno kot “civilizirani” angleži, ki so NEPOSREDNO odgovorni za stotisoče mrtvih civilov, posredno pa za nekaj deset milijonov, kolikor jih je zagrešil komunizem – plod sodelovanja med zahodom in rdečo kugo.

     • sloven

      Ja res je niso bili vojska temvec samo kapoji okupatorji ha ha dolznost okupatorja je rekel kaj pa dolznost naroda ki je bil napaden okupiran kaj ni to da se osvobodi prezene tujca iz svojega ozemlja kaj ni prvobitna dolznost narodni obstoj zate ne ker si tudi sam navaden kapo po cankarjevo hlapec in pa cel svet laze vas nekaj zaplankancev pa pozna resnico hvala bogu da imam cast da ti lahko pisem

    • Hun

     naciste so skrival po kanalih in jih depirtiral v Argentino…Svica in Vatikan..pa si tiho kot pickica…
     Stalin se je dogovarjal z nacisti o delitvi Polske…to je dogovor ne sodelovanje…
     sodeloval so Slovenci z nacisti in dobil kar so zasluzl…
     partizan je bil tud tvoj oce tko da utihn baba hinavska

 • Artur

  Jerca Korče iz LMŠ na Slo Tv3 namerava solidarnostno sprejemati to parazitsko zločinsko drhal z odprtimi rokami s prostim pretokom na naši državni meji , če je to Agenda vlade Marjana Šarca potem pa res bog nam pomagaj varnostna katastrofa ipd v zvezi s tem se man šele obetai po zaslugi levih debilnih ruknjenih Slovencljev.

 • Steiermark

  To bi se moralo pripetiti razni soroševi drhali, ki podpira in nam vači to živalsko vrsto, v našo Evropo!

 • Franc Šink

  Uboga naivnica.

 • Bozz

  “Za svojo naivnost je plačala z lastnim življenjem.”

  Pa za svojo poneumljenost tudi. Nedvomno je preslišala vsa svarila o Islamu, ignorirala vse novice iz sveta v zvezi z Islamom, ignorirala zgodovino Islama, vse ki so jo svarili o Islamu oklicala za ksenofobe, rasiste, islamofobe, širilce sovraštva, itd. Kako jo je šele moralo boleti spoznanje v grozi tik preden jo je tip umoril, da je v resnici ona tista, ki je bila neumna in da so vsi, ki so jo svarili imeli prav. Ta šola ne pozna popravcev.

  “Löschejeva je bila predsednica podmladka SPD.”

  SPD je pri nas SD. Dokaz da so levičarji popolnoma poneumljene osebe. Levičarji se hvalijo, da jih statistično voli največ izobraženih ljudi. Izobraženost ni nujno inteligentnost, kar je tale Löschejeva tudi dokazala. Nek papir pridobljen na univerzi (diploma, magisterij, doktorat) še ne pomeni, da si inteligenten. Za to je potrebno dosti več kot pa sistemsko-uokvirjena in omejena piflarija.

  • Razocarana

   Naivnica je imela verjetno tako zelo oprano glave da je vprašanje če je v zadnjih minutah spoznala da je bila ona tista neumnica, ampak je verjetno do konca verjela v ideje s katerimi so ji polnili glavo, ter milsila da je samo slučajno naletela na takega psihopata.

 • macon

  Svet ni samo dober in dobro se ne vrača nujno z dobrim. Eni očitno živijo kot v vati in se družijo samo s somišljeniki pa nikoli zares ne odrastejo. Za odraščanje ogromno naredi, ko te zajebejo prijatelji in najbližji, ampak globoko eksistenčno zajebejo, da se ti življenje spremeni na slabše in rabiš leta, da se pobereš.

  Uboga neumnica. Sožalje.

 • Matt von Glanz

  nikoli ne bom razumel, zakaj tile ljudje tistega, ki ga poseksajo, še ubijejo (???). menda niso kar vsi za v rang zahodnega psihopatskega morilca.

 • Republic Commando

  Me ne gane.

 • Artur

  Ali so levajzli lahko še bolj blesavi in zaradi tega tudi presneto nevarni ali pa je to njihov limit ?

  Leftists Lure Migrants Back To Calais | Migrant Crime | No Borders | France
  https://www.youtube.com/watch?v=xz8RKb9kggc

  • Republic Commando

   Na sliki gori je tipična levuharka, grda in ne preveč pametna. Sama je rinla v drek in dobila to kar je iskala.

   • Artur

    Kaj hočmo tudi budale enkrat nastradajo . Norci vladajo , budale norcem nasedajo pošteni in razumni zaradi tega šljama nastradamo . Zaenkrat psihopati krojijo svet do kdaj pa živi bili pa videli.

  • Soave

   Drži. So nevarni, ker nastradajo drugi ljudje !

   Glede Calaisa. . . . . namesto, da bi takoj poklicali vojsko, da naredi red, so jih pustili, da so delali škodo. Silna EU !!

   • Artur

    Jerca Korče iz LMŠ bi jih iz lažne solidarnosti povabila in namestila v na novo zgrajene azilane domove(čim več tem bolje za bodoče levajzlsko volilno telo) ampak vse to bo moralo iti na naš račun v škodo naše sociale, zdravstva, zagotavljanja varnosti ipd. ne na njen seveda pa bo presneto pazila, da slučajno kakšen ne zaide k njej na njen dom na njeno grbo . Kakšno podlo licemerje .

    • Soave

     + + + + Nova bi tudi lahko kaj napsala o naših dijaških domovih, kjer so naselili mladoletne migrante.
     Vse je že nekaj časa tiho ?

 • Soave

  Oprostite, no ?? Migrantom je pomagala. Sama pa še za avtobus nima ? Trola trolasta !!

 • Miža

  S svojim aktivizmom je ogrožala življenja Evropejcev. Prav nič je niso ganila življenja njenih sorojakinj, ki so bile s strani migrantov posiljene in pobite že pred njo, kar se v Nemčiji dogaja dnevno. Svoje komolce je pomakal v kri, dokler ni doletelo tudi nje.

 • xtc

  En idiot manj.

 • garfi

  morilec je tisti, ki ji je opral možgane

 • Artur

  Nva24Tv predlagam, da iz pogovorne oddaje, ki je bila danes na SloTV3 objavite njene točne citate ali celo video ponovitev kjer je nabijala o solidarnosti do “beguncev” odprtih mejah ipd .
  Jerca Korče iz LMŠ na SloTv3 namerava solidarnostno sprejemati to parazitsko zločinsko drhal z odprtimi rokami s prostim pretokom na naši državni meji , če je to Agenda vlade Marjana Šarca potem pa res bog nam pomagaj varnostna katastrofa ipd v zvezi s tem se nam šele obeta po zaslugi levih debilnih ruknjenih Slovencljev.

 • Mirko Zidenjsek

  Poleg vse nesrece,ki nas je doletala,nas je doletel se Sarec,ki bo se veliko bolj navlacil golazen v drzavo.Kako je mozno,da da golazen(desni niso veliko boljsi),ne vidi kam to vodi.Bog ali kdo drug nam pomagaj.

 • tramal

  Kar je iskala to je dobila.Tudi naše komunistične kobile ,bodo dobile svoje slej ko prej.

 • Caetano

  Zaradi politike Merklove, Schulza, Macrona ipd. se počasi dogaja isto po Evropi, kot drugod po svetu kjer so islamisti močno številčno prisotni.

  Talibani pobili osem afganistanskih policajev:

  https://www.nytimes.com/aponline/2018/06/21/world/asia/ap-as-afghanistan.html

 • cosmosjasnovidec

  Z svojim počtjem je bila sovražnik normalnih ljudi tako,da je nagnusna cipa dobila kar si je zaslužila in roki pravice je zadoščeno.
  In nihče me ne more prepričati,da je to kamelotrajbarsko muslimansko golazen štopala in tako stopila v pol tovorjank
  Švabska svinja se je nategovala z temi musliči predvsem,ker je bila grda kot strašilo tega musliča je pa razjezilo,ker je imela za njega preveliko pizdo in je izpadel lolek ko jo je fukal verjetno tam on tankšteli kjer jo je po moje zadavil med fukom.
  Naj kamelotrajbarji kar pobijejo vse ali pa vsaj čimveč teh prasic saj nobene ni škoda.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • šmentanamuha

   Uf, zdaj si si pa dal duška.

  • David Hitler

   was denkst du wer hätte von uns Arier mit solche grüne hässliche Kompost Abfall ficken keine

  • Vlado Lorbek

   Pa dobro…Tudi jaz mislim, da raznim migrantom ni mesta v Evropi, ampak…A si je zaslužila tak psihopatski komentar po smrti? Brez komentarja..Po tvoje si je zaslužola smrt, ker je sledila svojemu prepričanju..Mal me je sram da smo iste nacionalnosti pri takih komentarjih..Upam in želim, da se našim dekletom, ženam, materam in hčeram ne bo kaj takega zgodilo. Ja, dejmo kaj ukrepat, ne pa take komentarje..

   • Vlado Lorbek

    pa ne skrivam se za pasjo glavo…

 • miko miko

  ok ena izdajalka manj v evropi…

 • Anton

  Tako plačajo “uni, tisti, ilegalci, “begunci” “

 • David Hitler

  Saj nebo v drugim življenu vabla zamorca vač k sebi prov ji je tem zelenem kompostu! Du bist auch so blöd wie du lang bist du grüne hässliche Kompost Tonne

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!