Mati 8-letne žrtve terorističnega napada: “Težko verjamem, da te ni več … “

slikovni vir: http://www.epa.eu/crime-law-and-justice-photos/crime-photos/at-least-19-dead-and-50-injured-in-manchester-arena-incident-at-the-end-of-us-singer-ariana-grande-s-concert-photos-53538085

Majhna deklica, ki si je med manchestrskim napadom želela videti le svojo mamico, velja za najmlajšo žrtev terorističnih napadov doslej. Saffie Roussos se je namreč nič hudega sluteč pred kratkim udeležila koncerta priljubljene pevke Ariane Grande, ki se je na žalost končal tragično.

Deklica naj bi med napadom Salmana Abedia na vso moč kričala, kje je njena mama. Opazil jo je 43-letni voznik tovornjaka Paul Reid – ranjeno in umirajočo deklico je pobral s tal in jo med zmešnjavo skušal pomiriti: “V rokah držati deklico, ki umira in le želi svojo mamo, je bilo res grozljivo.”

Mrtva telesa med 21 tisoč obiskovalci
Reid je bil eden prvih, ki je policiji poročal, da je opazil bombo, še preden je ta eksplodirala. Oče 8-letne deklice je zaslišal kričanje, tekanje in vpitje: “Vedel sem, da je prišlo do bombnega napada – pravzaprav sem z očmi takoj iskal terorista.” V zmedi so se ljudje v gručah začeli pomikati proti izhodu …

Ko je zagledal mamo …
Reid, ki je v rokah držal umirajočo deklico, se je na vso moč trudil najti njeno mamo: “Saffie sem dejal, da bo vse v redu – da bova našla njeno mamico.” Deklica je utrpela hude poškodbe: njeni nogi sta bili izmaličeni, nad bokom pa je imela ogromno luknjo, iz katere niti kri ni več tekla. Močne poškodbe so bile vidne tudi na njeni glavi. Junak je deklico odložil v reševalno vozilo in ji dejal, da je ne bo nikoli pozabil.

Po tem je v intenzivni negi opazil Saffijino mamo, ki takrat še ni vedela, da je njena hči podlegla poškodbam zaradi napada.

Družina je zlomljena
Družinski prijatelj je povedal, da je družina popolnoma zlomljena. Salman Patel – 33-letnik, ki opravlja delo na pošti – prav tako kot prizadeta družina živi v Leylandu, je povedal: “Andrew je res prizadet. Včeraj sem ga opazil v njihovi trgovini, a z njim nisem govoril.” Adrewova žena Lisa naj bi bila zdaj spet v komi.

S. E.

 • Terminator
 • garfi

  jaz pa težko verjamem, da VOLIvci podpirajo levake in liberalce, ki to omogočajo
  tudi jugobutalci z milijoni glasov
  zanesljivo bodo podprli novo prevaro murgelsko-sorosovo fajonko
  izdajalci in morilci so ves čas med nami

  • mannuro

   do kdaj zbirajo podpise?

   • garfi

    do 22. junija in ne čakati

    • mannuro

     super! Bom že prej nazaj v Sloveniji.

     • garfi

      popravljam do 22. junija

     • mannuro

      no ja, knap, ampak se še izgre ;)

  • KAPIBARA

   Drugi teden še hči pripeljem !!

 • Olga

  Vse politike, ki so krivi za uvoz divjakov, tudi Cameron ima velike “zasluge”, bi bilo treba zbrati na tem stadionu, pa naj jih kak terorist v luft spusti!
  Le kakšni ljudje so to?!!! Z zločincem Sorosom sodelujejo in uničujejo lastne državljane!!!!

  • garfi

   Cmerar in Kurćan

 • Aron

  Sožalje svojcem vseh žrtev, upam pa, da bodo iskali odgovor na vprašanje, zakaj je do napada sploh prišlo? Krivca je potrebno iskati kar pri njihovi vladi, ki že leta aktivno sponzorira prav te teroriste, ki so izvedli napad v Manchestru.

 • if

  Mati 8-letne žrtve terorističnega napada: “Težko verjamem, da te ni več … “
  Izrekam vam iskreno sožalje, čutim, kako vam je, ker imam otroke!
  ____________
  Matere, očetje, ljudje svobode, nehajmo jamrati!
  Demokratično udarimo nedmoljubno, antinarodno, antirazvojno politiko in politiko neprihodnosti!
  Mar ne vidimo, da je smer multikulti pot v bližnji propad Evrope svobodnih narodov!
  ____________
  Prava naloga slovenskega volilnega telesa je vreči politične kriminalce z oblasti. Kdo so ti?
  Med politične kriminalce so se podpisali z operativnim serviranjem nezakonitim migracijam in zanemarjanjem državne varnosti!

 • totex39

  Očitno islamski teroristi uživajo nad takšnim terorizmom, ki ga izvajajo v Evropi.
  Še večja groza pa je, da je večina teh rojenih v Evropi in še slapše pa nam sledi z migranti, ki so jih spustili k nam, da so nas lahko “zasedli” brez vsakega upora, da bodo lahko uničevali našo civilizacijo.

  • sunday

   ne uživajo samo ti podganji iztrebki nad takšnim terorizmom ravno tako , če že ne orgazmično uživajo naši voditelji, ki so to golazen privabili in jih še vedno privabljajo z “dobrodošli” – to se lepo vidi v besedah vodilnih politikov oz.predsednika DZ in njegovih!!! se bo pač treba navaditi, da otroka pustiš na koncert in ga ubijejo, kaj češ tako pač je – ali da greš npr, v trgovino in te pač ustrelijo ali soseda, sorodnika itd, ah kaj čmo saj smo navajeni tako pač je – takšno razmišljanje niti gnojno ni več, je podn zaradi katerega bi moral biti odstranjen vsaj v ustanovo za močno motene!!!

 • PikaPolonica

  Kdo pa je pri nas sponzor za terorizem?

  • Olga

   Soros s Kućanom!

 • Olga

  Kućan je s Fajonko in levo fašistično bando šel sprejeti nezakonite migrante!

 • Egon83

  Anarho-levičarji vedno predavajo o lepotah multikultija, a nikoli žrtvam. Rad bi videl omizje, pa naj si bo na švedski, nemški, angleški ali francoski televiziji, kjer bi soočili te multikulti bolnike ter preživele žrtve terorističnih napadov ter sorodnike umrlih. Slednjim naj (do)povedo, da so raztrgani udi del multikulti lepote. Povožena, prestreljena in eksekutirana trupla, odrezane glave ter zmasakrirana mesena kaša prav tako. Resnično se čudim, da se bojijo organizirati tako soočenje. Česa jih je strah?

 • xtc

  Zadeva je res grozljiva sočustvujem s svojci in tudi žrtvami.Ampak moti me to ,da ti svojci ne dvignejo glasu in jasno pokažejo s prstom na politike zagovornike,multi kultija in krivce za neasimilacijo paralelnega predvsem žal muslimanskega sveta.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!