Melania Trump utišala zlobne jezike: “Počutim se odlično!”

Foto: facebook profil prve dame ZDA Melanie Trump

Medtem ko je Melania Trump uspešno prestala operacijo benignega tumorja ledvic in še vedno okreva doma, pa novinarji in mediji že špekulirajo, zakaj je minilo “že” 22 dni, odkar Američani niso videli svoje prve dame. Takoj so se oglasili zlobni jeziki, ki imajo na zalogi vrsto svojih razlag.

Ameriški predsednik Donald Trump je namreč v petek za konec tedna odpotoval v predsedniško letovišče Camp David, Melania pa je ostala v Beli hiši. Trump je v helikopter na južni trati Bele hiše v petek vzel hčerki Ivanko in Tiffany, zeta Jareda Kushnerja in sina Donalda mlajšega. Melania in Barron pa sta ostala doma. Pri tem so se sprožile objave na spletu in v medijih, ki jih je Melania utišala s svojim tvitom.

Napisala je: “Vidim, da mediji delajo nadure in špekulirajo, kje sem in kaj delam. Naj vam zagotovim, da sem v Beli hiši z družino, počutim se odlično in trdo delam v imenu otrok in ameriškega ljudstva!”

Foto: Twitter

A. G.

 • RATATA

  Kako pa da na sliki ni nobenega črnega otroka, do sedaj jih je bilo vedno več kot pol.

  • Olga2345

   So vsi v Murglah….

 • šmentanamuha

  Takšno medijsko nadlegovanje prve dame po operaciji je zame novinarski vampirizem. Vse dobro, Melanija.

 • Olga2345

  Srečno Melanija! Smo z vami in vas podpiramo!

 • Osti jarej

  ..tri tedne je nihče ni videl,zdaj je zanjo čivknil …tudi bin laden lahko,….,ste pa vsi v patosu….videl je ni pa kljub temu še nihče…..je šla na servis…..da bo končno do pičice taka,kot ostali robotki

  ….a ni na en servis nekoč šel tudi borat….

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!