[VIDEO] Merklova vidno osramočena, ko je Trump v Ovalni pisarni zavrnil rokovanje z njo

Foto: Printscreen/YouTube

Ameriški predsednik Donald Trump se je včeraj prvič sestal z nemško kanclerko Angelo Merkel, z namenom, da otoplita odnose, ki so se med njima zaostrili pred Trumpovo izvolitvijo za predsednika. Dogajanje v Ovalni pisarni Bele hiše pa ne ne bi vzbudilo toliko prahu, če bi se voditelja rokovala kot je to v navadi. 

Kljub temu, da sta se kanclerka in ameriški predsednik rokovala ob prihodu v Belo hišo, je Trump ignoriral prošnje fotografov za rokovanje z Merklovo, medtem ko sta skupaj sedela v Ovalni pisari v času uradnega fotografiranja, poroča Speisa.

Trump pobudo Merklove ignoriral
Iz priloženega posnetka je mogoče videti, da se je na prošnje fotografov odzvala Merklova in Trumpa pozvala, če se želi rokovati, ta pa je njen poziv popolnoma ignoriral ter se nasmihal v kamero in pozval fotografe, naj posnamejo lepo fotografijo, ki si jo bodo lahko ogledali tudi v Nemčiji. Videti je, da je bila Merklova zaradi tega osramočena in razočarana, kar kljub poskusom ni uspela skriti.

Trump se je dveh mesecih, odkar je prisegel kot predsednik ZDA, srečal z mnogimi svetovnimi voditelji in jim v znak dobrih odnosov stisnil roko, med drugim tudi z britansko premierko Thereso May

Merklova in Trump sta na skupni novinarski konferenci, po poročanju STA, stala na svojih bregovih glede trgovine in migrantov, več skupnih stališč pa sta našla pri vprašanjih Nata in Rusije. Njuni odnosi so se zaostrili po tem, ko je bil Trump v času predsedniške kampanje kritičen do politike odprtih vrat, na kar se Merklova ni dobro odzvala, prav tako je bila kritična zaradi Trumpove politike, ki ZDA postavlja v ospredje. Očitno Trump za razliko od drugih evropskih voditeljev Merklovi ni odpustil zaradi njene politike vabljenja migrantov in s tem tudi potencialnih teroristov.

N. Ž.

 • Peter

  Geli Vilkomen ni dobila hendšejka, hihihi, super, faca trumpi, no.

  • Morala

   Haha…najrajši bi ga popapcala od jeze in sramu….

 • Aron

  Americani se mi smilijo, da se bodo morali stiri leta opravicevati celemu svetu zaradi svojega neotesanega in nekompetentnega predsednika.

  • Morala

   Ona je njega tudi užalila…sedaj ji je vrnil…

  • rubec

   Sem vedno trdil da pasje šole delajo napako ker za vikende ni šole. Bom vseeno poizkusil, Aron, takoj k nogi.

   • Peter

    Še nista prišla do aport? Kolk pa plačuješ ti to šolo, no?

    • rubec

     Peter, nič ne poveš kako je kaj s Patrikom šlo končat če vprašasmo po primorsko. Še kar leži?

     • Peter

      To misliš tistga tazalenga Patrika, k jamesona pije pa ga z Ginisom splakuje?

   • Prle

    Revež, kako pa zgledaš z eno nogo. Katera ti manjka leva ali desna?

    • sprehajalec

     Jes se digao brate Prletino? Vrijeme je…

     • rubec

      Tip je čustvene sorte in se tudi v primeru ko bere kakšno levo knjigo jako vživi Trenutno bere Titove spomine iz Kliničkoga centra.

     • Prle

      Rubec pubec, zdajle berem knjigo “Moji spomini na nočno življenje na Dobu”. Avtor Ivan Janša zvani Janez. Toplo priporočam.

     • Prle

      Digo mi se na vrijeme, tebi opet ništa?

     • rubec

      Svinjetino bi še pojedel mi je ko sem delal anketo po Iraku zatrdil mimoidoči Muhammed. Ko sem mu vprašal če bi Prletino sem bil v pol ure že v Jordaniji in to zelo zadihan.

     • Prle

      Zadihan? Si moral poseksati par mohamedancev, da si si rešil rit, jasno, ker jih nisi dobro kresnil si moral v lauf.

     • sprehajalec

      Ja se več nakarao tvoje seke Prle.

     • Prle

      A ja tvoje žene. Stara koka , dobra supa.

     • sprehajalec

      Tvoja seka mi bolja, matore ne volim.

     • Prle

      Ja volim sve žene, ali tvoja žena je nešto posebno. Ona kaže, da ju ti nešto slabo karaš. Pa ljudi moji, dali je to moguče, toliko pametan momak, a dole ništa od ništa. E, pa brate sredi to. da ne bih ja, ha,ha.

     • sprehajalec

      Prle, tvoja ciljna skupina so mavrične parade, kakšne žene, ha, ha, ha.

      Kot je Vuk napisal; Prletino ljubičice brao, među noge mu sjela trava. Al to nije bila trava, no od kurca glava.

     • Prle

      Zanimivo, kako desnosučni tukaj uporabljate neke besedne igrice kao mavrične parade, buzeranti… Zgodovina pravi, da so pravzaprav desničarji že v prejšnjem stoletju in že prej radi nosili ženska oblačila se šminkali in moški seksali med sabo. Vidim, da so vaše mokre sanje pravzaprav mavrične parade, zato se pa med štirim stenami skriti pred ostalim svetom poigrate med sabo.

      E pa šetaću, stavi mu ga u šupak.

  • Goran Fatovic

   aron nazaj v hiško

  • sprehajalec

   Gre za teror manjšine nad večino Aron. Znani izrek, “da večina ne more odločati o manjšini” se je obrnil v svoje čisto nasprotje, ko manjšina ravno to počne. S svojim vsiljevanjem nečesa, kar smatrajo za potrebno in napredno, so začeli terorizirati zahodno kulturo, povsem na enak način, kot komunisti nekoč. Nekdo se postavi za nekaj naprednejšega in to vsiljuje večini in jih sploh ne vpraša, če dela prav, saj jih ima za bedake.

   Ko večina spregovori in je spregovorila s Trumpom, ki namesto da vlači ves tretji svet v ZDA, pa govori eno, misli pa drugo, pa se dela drugačnega, kot je v resnici, temveč pove po resnici. Se pa naenkrat govori, kako bi se ga Američani morali sramovati. Zakaj le?

   Od Vietnama sem, levičarji pljuvajo po Američanih, hipiji tistega časa so odrastli v liberalce in sedaj zopet pluvajo po Američanih. Pljuvali so po Clintonu, (da ne omenjam prej Nixona, pa Reagana, pa Carterja) pljuvali so po Obami.

   Sedaj pa poglej čudo, pojavi se Trump, ki pove tako kot misli večina, pa ni večje groze. Trump naloži 100 ilegalcev, pa se levičarji mečejo v tla, naenkrat je Obama vzor nečesa nedefiniranega, ki jih je izgnal 2,4 milijona za časa vladanja, ampak to je ok.

   Tukaj pomaga samo neka psihoterapija, da misli postavi na svoje mesto. Sedaj pa je vse zmešano v levičarskih liberalnih glavah.

   • Aron

    Se enkrat, Trump ni bil zelja vecine ameriskih volilcev, ampak pustimo ta detajl. Gre se za odnos do svetovnih voditeljev in kulture ki temu pritice. Trump kot psihopat kulture nima, kot tudi ne cloveskih skillzov, zato tudi tak vsesplosni odpor VECINE sveta do njega.

    • rubec

     Večine tvojega sveta.

    • sprehajalec

     Trump je želja večine ameriških volilcev, po pri njih veljavnem sistemu. Oziroma si zagovornik mnenja, da bi samo inteligentni liberalci morali voliti, ker le oni vedo, kaj je prav?

     trump ni psihopat, temveč sposoben človek, ki ima v življenju kaj za pokazati. Človek z diplomo, kot to velja naprimer pri nas, še zdaleč ni sposoben. Trump je človek, kjer je belo belo in črno črno. Tako kot vidijo oči. ne da so barve speljane skozi neka filozofska mavrična očala, ki izkrivijo barvni spekter.

     • Coeus

      Zal ne razumes pomena “vecina ameriskih volilcev” niti ne poznas delovanje njihovega volilnega sistema ;)

     • sprehajalec

      Kaj je point? Da bi Hillary morala zmagati? pa ni zmagala, in čas je za spremembe. Pa saj levičarjem itak Amerika ni bila nikoli všeč. Večno pljuvanje čez Ameriko, kdorkoli je že bil.Sedaj se pa obetajo spremembe pa zopet ni prav.

      Odkar se je levičarjem sfižilo nekoč akcijsko geslo, “Amerika i Engleska, biče zemlja proleterska”, skačejo v Ameriko, vedno znova.

     • Coeus

      Poanta je v tem, da govoris o stvareh, ki jih ne poznas in ne razumes… Po njihovem volilnem sistemu je Trump res zmagal, kar pa se ne pomeni, da je Trump zelja vecine ameriskih volilcev… niti tiste vecine ne, ki se je volitev udelezila… ampak to je verjetno ze prevec komplicirano.
      Tole kvazi argumentiranje, da potrjujes neke za lase privlecene teorije in vse, ki se z neumnostmi ne strinjajo, oznacujes za levicarje, pac ne gre skozi ;)

     • sprehajalec

      Brez skrbi, poznam ameriški elektrorski sistem, ki je bil dober do Trumpa. Nihče se ni nikoli spotaknil ob njega. Dokler ni Trump zmagal.

      Nebuloze o white trash kot volilcih Trumpa, pa nižjega srednjega razreda so bile lansirane kasneje z določenim namenom. Diskreditacija njegovih volilcev in njihovo poniževanje. Ker bi Hillary morala zmagati. ne vem iz katerega razloga bi Hillary morala zmagati? Ga ti veš, ker vidim, da te to žre?

      Nevarnost fašizma? Vzpon populizma?

      Če bi liberalne vlade delale v interesu ljudstva, prav tako Obama, bi šla lahko ta linija naprej, mene je bolil koko za ameriške volitve, tako kot večino američanov. Sedaj mi je pa fino, ker prihajajo spremembe. Še europa, da bo spet belo belo in črno črno.

     • Coeus

      Tvoje logicno sklepanje ne deluje nikakor… Za volitve v ZDA mi je popolnoma vseeno. Me pa moti manipuliranje in netocno navajanje dejstev, da se upravicujejo neumne teorije.
      Se enkrat… citiram… “Trump je želja večine ameriških volilcev, po pri njih veljavnem sistemu.”
      Trump je res zmagal po njihovem sistemu, ti pa govoris o tem, da je zelja vecine ameriskih volilcev, kar je navadna laz. Trump niti pod razno ni zelja vecine
      ameriskih volilcev… niti tiste vecine ne, ki se je volitev udelezila. Tudi, ce bi se volitev udelezilo 100% volilnih upravicencev ZDA, pri istem rezultatu tvoja trditev ne drzi. V ostale nebuloze, ki si jih napisal, se pa niti spuscal ne bom.

     • sprehajalec

      Tolčeš nebulozo za nebulozo in imaš žveplen jezik, da bi se tastatura vžgala, če bi podrgnil po njej. In toliko laži na enem mestu ne srečaš zlahka, kot si jih natrosil. Morda še na Hanzi TV.

      Trump je želja ameriškega ljudstva. Večina ameriškega ljudstva je volila zanj, po njihovem sistemu volitev. Hillary ni želja ameriškega ljudstva. Ker če bi bila po njihovem sistemu volitev, bi bila danes predsednica. Itak so bile liberalistične levičarske napovedi, “črnec za predsednika” potem pa ženska za predsednico. Vendar se je ameriški narod odločil za Trumpa. Raje ga imajo, kot to slednje.

     • Coeus

      A to je vse kar premores. Prav zabavno je opazovati cesa se ti in tebi podobni posluzujete, ko ste stisnjeni v kot… niti toliko moskega nisi, da bi priznal, da bodisi nimas pojma, kaj pomeni vecina ali da si se narobe izrazil, da si narobe mislil ali karkoli…
      Se vedno vztrajas pri svojih neumnostih in jih sedaj, ko si stisnjen v kot in ti drugega ne preostane, utemeljujes s tem da zalis tistega, ki te je razkril. Zalostno je, da si pisno dokazal svoj intelektualni domet in se tega niti ne zavedas, kot tudi ne, da ne razumes niti to, kaj pomeni vecina, kar je jasno vecini otrok v osnovni soli ;)

     • sprehajalec

      Premorem še marsikaj Kaus, če mi prideš blizu, seveda če je treba. Nekaj čitam zgoraj, da si me stisnil v kot?

      Če bi me stisnil v kot, bi bila danes Hillary predsednik, ne Trump. Vse drugo so tvoje fantazije. Kot pravi star pregovor Prletovih; Rđavom kurcu i dlaka smeta.

 • totex39

  Bravo Trump, ti imaš še jajca, kajti “islamistična baba” in izdajalka Evrope si ne zasluži njegovega rokovanja z njim.

 • if

  Trump razume tretji Newtonov zakon “akcija vzbudi reakcijo”.
  Zato se je neotesanosti nemške politike (willkommen) odzval z njej razumljivem neotesanem direktom.

  Trump ima prav!
  Izdajalce zahodne kulture je obdelati z javno očitnim, enoznačnim in vsem razumljivim direktom.

 • Franc Šink

  pravi moški ne dajo ženskam roke ampak se vljudno ponašamo kod njih.Kaj si je pa misli o tem,Trump, pa ne vem.Izpadel pa je kot neotesanec.

 • Coeus

  Ne morem verjeti, na kako primitiven nivo se ta medij spusca (“rumeni” mediji so v primerjavi z Nova24TV ze raziskovalno novinarstvo in visoka literatura) in kako malo je potrebno, da se podporniki naslajajo in imajo polepsano soboto, ce ne ze cel vikend… Bravo (vstavi dolg in bucen aplavz na to mesto) :D

  • rubec

   Kdo ti je kriv da gledaš Novo24TV. Glej mene.

   • Coeus

    Sem ze pisal o tem… eni mediji so tako zanic, da jih enostavno moras spremljat, da vidis kako nizko se lahko spustijo ;)

    • Steiermark

     Boš pač v bodoče ostal zvesti gledalec TV Hanzi, ki te nikoli ne razočara, pa še visoki nivo ima (menda se nahajajo v zadnjem štoku zgradbe….)

  • sprehajalec

   Še eden iz Filo Faksa.

   • Coeus

    Ufff… konkretno mimo… ampak me ne preseneca ;)

    • sprehajalec

     Samouk?

     • Coeus

      Sicer zopet mimo… bi bilo pa vseeno neprimerljivo bolje, kot da bi vso znanje crpal iz tega medija, kot to pocnejo nekateri ;)

     • sprehajalec

      Naravni talent za iskanje odgovorov na družbeno politične probleme?

  • Aron

   Pozabljas, da je portal namenjen tocno doloceni populaciji z doloceno mentalno predispozicijo. Tudi otroka v prvem razredu ne ucis o integralih.

   • rubec

    Tako pametnega psa pa še ne. Ti boš nekoč avstrijski Rex.

   • sprehajalec

    Si upaš na IQ tekmo z nami tukaj? stara levičarska fora, če umsko ne parira sogovorcem, pa zaključi: da je portal namenjen tocno doloceni populaciji z doloceno mentalno predispozicijo.

 • dvanajstzvezdic

  Pove vse o Trumpu. Ampak glede na posnetek izgleda da je Trump bolj užaljen ali pa je pogoltnil zelo grenko pilulo.

 • totex39

  Edino pravilno, da je Trump Sorosovi podkupljenki pokazal kako se dela z takimi izmečki.

 • Prle

  Kaj čmo, Trump je kramp.

  • rubec

   Kaj čmo, Prle je Prle.

  • tarantela

   kramp je kramp, kamor ga postaviš!

 • rubec

  Tip je bedak, Merklova je pa tip.

  • Prle

   Vsi štirje ste pa tipski bedaki.

   • Franc Šink

    Kdo pa to misli.

   • Steiermark

    ti pa balkanski….

  • Franc Šink

   Madona pa ja nisi gerofil ?

   • Jovo Jamnica

    Ne. Matematik.

 • Tom Yum

  Hendšejk maj es!!
  Prvi in iskren, ki je svetu pokazal, kaj misli o njej. Vsi ostali so hinavci, bleferji, ritolizniki.

  Bravo Trump!!!

 • Caetano

  Zgovorna poteza. Na začetku ji je menda dal roko, ampak sem prepričan, da si jo je šel potem umit he, he.

 • montyamp

  Tudi jaz se z hinavskimi babami ne rokujem .
  Fatima Merkel je med njimi .

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, po sliki sodeč se ne bosta več srečala, le zakaj… ker si nimata kaj povedati, v maju ko gre menda k Putinu bo pa tudi nekaj podobnega, pobrati se bo morala s političnega parketa. Drugače 2. svetovna vojna se še ni končala, Nemci z Merklovo nadaljujejo vojno po stari celini tokrat z migranti in krediti!!! Z Junckerjem se pa itak ne bosta srečala… kdo pa bo gledal pijanca v svoji bližini… aja pa malce mlajše fantke ima tudi rad, je bilo videti ob njegovem obisku v Sloveniji… hahahahahahahahahahahaha …

 • Igor Kavalar

  Pred volitvami, vam je jasno in glasno povedal, da se z Merklino politiko naseljevanja ilegalcev v Evropo ne strinja, in da bo to kreiralo mnoge probleme. In to se tudi dogaja vsak dan. Ona je navijala pač za Clintonovo, za globalizem, za elito, za kaos v Evropi…. Zakaj, bi se nekdo delal pred kamerami lepega in se šlatal in poljubljal kot so se Junker, Cerar, Pahor?

  Merklova in Trump novinarska konferenca
  https://youtu.be/Mg9VG6Vtwi0

  Skratka povedal je bistvo Fair Trade ne pa One way trade. Nemci največ izvozijo ravno v ZDA (mečke, pa bmw pa audiji), ZDA pa izvozi le 14% vse ostalo se proda doma, Slovenija izvaža 70% in smo prsesani na Švabe in njihove vzpone in padce, ker levičarji na oblasti ne znajo ustvariti pogoje za vzpon domače ekonomije, kjer bi kupna moč šla gor in ustvarjala presežke, da bi si znižali odvisnost od izvoza.(k čihne Nemčija bomo spet v kriznem zosu).

  Povedal je še da bodo članice Nata morale plačat 2%, kot so se zavezali v pogodbi, in da bodo moral plačati še za nazaj. Redoljubna Nemčija se je šlepala z 1.2% in kršila pogodbo. Slovenija je pa še huje kršila obveznosti z 0.95%.

  Povedal je še da imata vsaj nekaj skupnega in to je da je Obama obema prisluškoval ;=)

 • Fogglof Tunnek

  Je pa res nekaj… zraven Angelce je Trump kot sirota … Izgleda kot prvošolček.

  • Franc Šink

   Boji se je.

  • janez cepec

   sej brihtn je glih en tok

 • Fogglof Tunnek

  Čuj Trump, fse se da kupiti, celo zdravje… pameti pa ne moreš kupiti !!!… Naš Janez to že ve !!!

  • Franc Šink

   Povej mi kje je trgovina zdravja.

 • Fogglof Tunnek

  Upam da uboga Melanija več ne spi s toto kreaturo v eni spalnici !!!

  • Novakec1

   Ne, pri varnostniku.

 • Jovo Jamnica

  Zakaj se običajno politiki pred kamerami prijateljsko rokujejo? Zato, da ovce mislijo, da se imajo radi. Zakaj se Merklca in Trump pred kamerami nista rokovala? Zato, da ovce mislijo, da se nimata rada.

  • Novakec1

   Eni se pa celo ližejo pred kamerami, npr Junker, Cezar….

   • Steiermark

    Po interpretaije ovce jovice, bi rekli, da zato, ker so pripadniki rase lgbt…….

  • janez cepec

   mislem, de s’ pa tle tapravo pogruntu, u nulo, bravo, to j’ to

 • Fogglof Tunnek

  Čujte voluharji…bistvo ni kaj sta se zmenila, bistvo je to da se nista rokovala, haa???… Zanimivo kakšne informacije zanimajo desnosučne, več ali manj jih zanima samo rumeni tisk (Novo24tv še fake news). Dejanske stvari ki se tičijo njihovih in našij življenj, so pa dolgočasne in brezvezne… No važno da vemo, da se nista rokovala, da si bojo lahko facebook in tviter ofce imele kaj za povedati !!!… A je Ivan Janez že kaj tvitnil ?

 • ostrovrhar

  Trump je Fatimi naredil veliko uslugo. Po Ku’ranu so ženske, ki se rokujejo z moškimi strogo kaznovane! Samo Alah ve, če ji ni celo rešil roke?

  • Jovo Jamnica

   Lahko bi ji roko poljubil…

   • Fogglof Tunnek

    Lahko bi jo tudi za pič** (pussy) prijel. To Trump rad dela…sam je tako reko!!!

    • Jovo Jamnica

     Si ji pregledo mednožje?

     • Fogglof Tunnek

      Angeli ne, mogoče ma celo piceka… Bi ga pa pregledal Melaniji, in piceka bi ji tudi not dal !!!

     • Jovo Jamnica

      Ja. Njej bi ga ftiko, tut če bi mela piceka. Vem

     • komar marko

      Saj če ni druzga tudi koza prav pride.

     • janez cepec

      ti že veš

     • komar marko

      A si specialist ali stradaš?

     • Jovo Jamnica

      Fčasih ni dobro fpadat f tumarije, ker jas sn to fprašo Tuneka po njegovi eskapadi: …

      Lahko bi jo tudi za pič** (pussy) prijel. To Trump rad dela…sam je tako reko!!!

    • MEFISTO

     To pomeni, da je precej drugačen od tebe.

     • Fogglof Tunnek

      Ne, jas tudi fsako babo za pič** primem !!!

 • Igor Kavalar

  Send a good picture back to Germany, please ;=)

 • janez cepec

  če je človk kmet, je pač kmet, pa če je tud prezident USA. se pardoniram usem poštenim kmetom

  • Igor Kavalar

   A bi jo mogu slepnt pa rečt, da je diktatorka, da bi vi levičarji to odobraval?

   • janez cepec

    ma ne, de nauš mislo, de mi je Merklca ušeč, sm reku spodej, če voče met Turke, nej si jih kr sama direktno u Dojčland voz, ne prek Slovenije, sam Donald je pa Bunksl, tle pa ni dileme

  • garfi

   če je človk cepc, je pač kmet, pa če je tud prezident butal. se pardoniram usem poštenim kmetom

   • janez cepec

    glih prou izvirn pa nis, sam koko nej bi biu s tvojim mačjim možganom, sej s’ u bistvu povedu največ kar znaš.

    • garfi

     glih prou izvirn pa nis, sam koko nej bi biu s tvojim murgelskm možganom, sej s’ u bistvu povedu največ kar znaš.

     • janez cepec

      BUTL

     • garfi

      če me zmerja cepc je to pohvala

 • von Rhein

  Zanimivo bi bilo videti,ko bi Junker obiskal Trumpa in mu poskusil skočiti za vrat. Po moje bi ga Trump na gobec.

  • Igor Kavalar

   Itaq. Putin bi ga pa vrgu na judo met.

  • garfi

   vsaj trikrat

  • Vera

   Cerar bi Juncknerja tudi lahko vljudno odrinil , če bi hotel !

   • komar marko

    nima oneta.

   • samsara

    Cincavi? Dej nehi no. On je ves hepi, če ga katerikoli evropski politik sploh opazi.

   • stajerc5

    Odrinil, hahaha! Tako kot se ga je zalizal, bi ga verjetno raje se porinil…

   • RATATA

    Ker kamere niso ble skrite nismo vrhuncev vidli, ki bi se ziher zgodili, če bi mislila, da jih ne snemajo.

 • rubec

  No Trump, povej, boš po tem srečanju še omenjal pusi hehe. Dvomim.

  • garfi

   to nagravžo ne bo nihče prijemal
   nedolžna je spodaj, zgoraj ne

   • dob

    Baje je Merklca svoji najboljši prijateljici speljala moža. Ve kdo kaj več o tem?

    • rubec

     Od tega kar sprašuješ je le kanček resnice. Mestni avtobus na katerem se je slučajno peljala tudi Merklca se je v nekem momentu pokvaril. Ko je šoferju zagrozila da mu bo pokazala pizdo je ta čudežno speljal.

     • janez cepec

      heheh, tako b’ rabl za na naš ajznpon, se neb nkol pokvaru, pa nubeneh zamud ne bi blo

     • RATATA

      Kdo ti je pa tale komentar napisu? Naš člouk?

     • Jovo Jamnica
     • Franc Šink

      Klarinet !

     • Vera

      Ha, ha, ha, ha

     • samsara

      Ha, ha, ha…
      Spizdil, takorekoč. Ha, ha, ha…

    • Franc Šink

     Ne fanta! Ko je bila stara 36 let. videla je da od njega ne bo nič.Ni ona neumna!

    • garfi

     možno, zanjo je potrebna norišnica

    • Anna Javoršek

     Kako je to možno, ona druga je bla še bolj huda bejba?

 • garfi

  bravo Trump

 • MEFISTO

  /4 komentarjev, od teh jih je MIhael Skumavc, vulgo Petrovc, pod raznimi nicki
  prispeval najmanj 51.

  Kdaj ta mož spi, je in služi za vsakdanji kruhek?

  Kdaj kavsa, pa nisem upal vprašati, ker spada LGBT v sfero zasebnosti.

  • garfi

   levuharji ne spijo

   • Komisar Petrovc

    In imamo tudi delo dobro organizirano

  • janez cepec

   ti že veš, sej, če nisi redni član LGBT, si pa pridružen, al pa častni član. neki po tem pitanju mora de si

   • MEFISTO

    A ti bi me pa vsak način rad spravil med vas buzerante!

    • janez cepec

     jest nism zravn, sam se turiš

     • komar marko

      a niste vi vsi isti. saj ti tudi navijaš za mesečnike.

     • janez cepec

      ne, ne, mi nismo tko prfukneni kot ste ve, ovčke, za mesečnike pa zgleda ti navijaš, ker vaš Žalostna Sova živi o oblacima, pa sloni se mu na rumeno modrem nebu prkazujejo, zdej pa razmisl, kdo j’ bunksl

     • komar marko

      prfuknen je lahko tisti ki ima kej v glavi. Vi ne merete biti, ker imate tam VAKUUM. Vi ste UBRISANI!

  • Komisar Petrovc

   No, No. Tovariš Petrovc si je zaslužil medaljo za svoje trdno delo gospod Mefisto. On je eden naših najbolj zvestih ljudi.

 • Vera

  Bravo g. Trump ! Ta babura je spravila Evropo v kaos, reševati nas boste pa spet morali Američani kot proti koncu II.sv.vojne , ko so se partizani skrivali v šumah, potem pa 9 maja 1945 veselo prikorakali v Ljubljano .

  • komar marko

   pa kolikor vem iz ŠUMA še vedno prihajajo. Zasluge so DEDNE! Kaj ti ni jasno?

  • janez cepec

   kje s’ bla pa ti, de nisi ti mau zamešala, pa se 1. svetovne vojne še spouneš, a?. takrat ni blo partizanov

   • komar marko

    takrat so bili RDEČKOTI PREPOVEDANI in ljudje so se proti njim CEPILKI kot proti OŠPICAM! saj veš, kakšne težave imaš, ker te niso cepili!

   • Vera

    Ne ločiš številke 2 od 1 ( II. I. ) ? Jaz sem bila še v zibki , če te že zanima .

    • janez cepec

     se m’ je zdeu, de s’ že mau u leteh

     • komar marko

      ja pa BILOBIL tudi rabiš, sam ti nwe bo pomagal. Pomaga ti edino BUTN SKALA: Jamčim za uspeh!

     • janez cepec

      se ti vid, de si probu

     • komar marko

      spet si mem usekal. Jaz sam TERAPIJE predpisujem. Saj veš, no!

     • janez cepec

      če jih sam seb predpisuješ, maš ceu dan dost deva

     • komar marko

      me mene država plačuje, da vam pomagam ubrisanim

     • janez cepec

      mislem, de tebe s tvojo pametjo džava ne plačuje, plačuje ti pa sobco u Begnah, al pa na Studenc. sej si tud ževav, po svoje, so djal učas. zdej če s’ prfuknen, lepo ni, greh pa tud ne

     • Vera

      Pa kaj ? Mladost je norost – starost pa modrost ! O vojni so nam v OŠ lagali , ljudje , ki so pa doživljali grozote , pa niso smeli dolgo povedati ” prave resnice” o gošarjih in zločincih ( 600 evidentiranih jam zaradi povojnih pobojih ) . Mene v nasprotno ne bo nihče prepričal , ker so komunisti hoteli oblast, pa še danes je ne izpustijo iz rok, ker je mogoče še kje kaj za pobrat .

     • janez cepec

      nkol nism reku, de odobravam povojne poboje, krivci b’ mogl odgovarjat, me pa zanima, kok bi blo pobiteh, če bi tabeli zmagal? pa hvala Bog niso, to je fakat. zajebal ste se, niste bli na taprav stan. Amen

     • Franc Šink

      Ne denarja imajo zadosti.Bojijo se smrti. In samo to kar nas še čaka.

     • cosmosjasnovidec

      Cigo a se ti ne boš že enkrat naučil pisati in govoriti po Slovensko?
      Mešaš ciganščino in vse skupaj tako,da te sploh nihče ne zastopi levak bedak.

     • janez cepec

      sevede ne zastopeš, k’ si pa glup ko točak, bunksl naumn polupismen

   • Goran Hvala

    Amerosi so uletel v vojno ko je blo ze konc vsega…pa se tisto se ne bi pridruzil ce jih neb zaskrbelo da bo rusija cez vse…pol je pa bla dirka do berlina…ce se nemci z rusi ne bi ubadal amerosov neb blo v evrop nikol…

  • Franc Novak 1979

   Ej ga, koliko Američanov pa se je izkrcalo na tleh, kjer je bila po WWII Jugoslavija? In kdo je po panonski ravnini gnal Nemce in njihove sodelavce? Sremska fronta? In tista akcija dan D je bila samo prikaz tehnične nadmoči zahoda nad Nemci, ki so se zlomili v Rusiji. Če bi nemci pustili Ruse pri miru, Američanov v Evropo sploh ne bi bilo, prav tako bi partizane Nemci pospravili ot za šalo. Ampak ob tem ne bi potrebovali domačih kolaborantov, pa bi tudi te pospravili. Torej, Rusom gre zahvala, da ste kolaboranti do konca WWII imeli službo in preživetje.

   • janez cepec

    đabe j’ razlagaš, sej ne bo razumela

   • cosmosjasnovidec

    Američani so morali posredovati,da so ukrotili podivjano rusko komunistično golazen katera je pobijala in posiljevala civilni narod vsepovprek.
    Zato so tudi rusi nastavili vašega komunističnega pedofilskega diktatorja “tita”.

    • Franc Novak 1979

     Američani niso nikjer prišli na stran, ki so jo že zavzeli Rusi.Po dogovoru med zavezniki in Rusi so bile meje med različnima sistemoma jasne po celi Evropi, samo Avstrija je bila sporna, saj so jo Rusi zasedli več, kot je bilo dogovorjeno. Potem so Rusom Američani dali nekaj “popusta” na Daljnem vzhodu in Avstrijo s z ADP projektom spremenili v državo, ki pa je morala ostati nevtralna. Pa ne se preveč sekirat, tudi Američani, še posebej zamorci so bili vsaj tako aktivni v posiljevanju, v severni Afriki, Italiji, Franciji in Nemčiji.

    • Luiggi

     Ljudje so mi pravili,da so se kure na qurc natikali v Prekmurju!

 • komar marko

  na SLOVENSKI ZET je dvignil pritisk našim rdečkotim. Baje cepajo kot muhe. sam rekel bi HVALA BOGU!

 • antimur

  Čestitam Trump, vsaj eden, ki je dal po repu tej grobarki Evrope.

 • Franc Šink

  Izgleda da mnogo komentatorjev bolj zanimajo njene genitalije, kot pa njena politika!

  • komar marko

   ja pr rdečkotih nikoli ne veš. Ko zmanjka KOZ planejo na bilmastife!

  • Aron

   IQju komentatorjev primerno.

 • Aron

  Zakaj ne omenite, da je politika odprtih vrat posledica vojn na bliznjem vzhodu, ki jih je vse brez izjem sponzorirala Amerika? Trump bi se moral Evropi zahvaliti, da resuje sranje, ki so ga zakuhali on in njegovi predhodniki.

  • janez cepec

   Trump kej prida ne bo rešu, sam priča pravlice, če bo treba, bo še kešn drug vojn žarišče odpru, de se bo še mau migrantou usul u EU

   • cosmosjasnovidec

    Kako,da ne.Vzel bo tebe v administracijo in pokazal svetu,da je tudi v beli hiši zaposlen levaški ciganski istospolnik.

    • janez cepec

     trebe b uhka uzel za to, de bi mu jajca lizu, sej za druzga nis

    • Luiggi

     Saj pravijo,da se bo stari od Melanje preselil v belo bajto,bil je v Sevnici glavni komunistiucni aparatcik.Torej,zbirka bo popolna!!!

  • Vera

   Trump dela sama dobra dela , zato raje nekaj napiši o Obami in o njegovih predhodnikih !

   • Aron

    Jemen, Sirija?

  • Vince Blake

   Imaš deloma prav. ZDA so skuhale ogromno vojn. Samo ne Trup, pač pa njegova predhodnika Bush in pa predvsem Nobelov nagrajenec Obama. Ampak politika odprtih vrat ni posledica te vojaške kuhinje, pač pa posledica neumnosti in globalistične agende.

   Ljudem ne pomagaš tako, da jih najprej do amena razkuriš, potem pa jih tako podivjane sprejmeš v svojo državo, kjer se getoizirajo in živijo od socialne. Pomagaš jim tako, da najprej nehaš metati bombe na njih, potem pa začneš trgovati z njimi. Mi tu, vi tam. Mi imamo denar, vi pa nafto. Dajmo kšeftat.

   • Luiggi

    Tacrni je bil popolnoma brez moci,da zaustavi ali vsaj upocasni tisto sranje na BV.Enkrat sem ze povdou kdo so tisti!

  • moon

   A daj nehaj.. Zaradi sranja na BV smo mi “ta pametni” odprli meje in sprejeli milijonske horde neandertalcev in posiljevalcev…
   Bravo. Ti si za Nobelovo nagrado!

   • Luiggi

    I am sorry,ali to sranje na bliznjem vzhodu so zakuhali zidje,pa Sorosa vpraste,ce lazem!!

    • moon

     Ja in?
     Zakaj smo morali potem mi odpreti meje?
     Mislim, da bo res se enkrat potreben norec tipa Tito, takrat se je tocno vedelo, kako je z ilegalnimi prehodi meje. Zato imamo drzave vojsko!
     Zal ste se ljubitelji Tita in tekovin tako pomehkuzili, da tudi tega vec ne razumete.

 • Solo

  Naj bo raje srečna, da je ni zaprl v Guantanamo ali poslal na električni stol – to si namreč zaslužijo vsi izdajalci svoje rase, kulture in nacije.
  Pravzaprav imam še boljšo idejo – privezal bi ji železno kuglo za nogo in jo poslal gradit zid na meji z Mehiko. Da bo enkrat v življenju za spremembo naredila nekaj koristnega.

  • Luiggi

   Porka dus,na tole sem se pa res nasmejal,pa se scat me je pertisnlo!

 • bojan

  kmal jo bo sram ko jo bodo nagnali s prestola

 • črnaovca

  Ne naslajajte se ob težavah Merklove katero ste kovali v nebo ko je kao pisala pisma podpore Janezu Velikemu. Nobene hvaležnosti res ni lepo

  • janez cepec

   če se ceu živleje po vetru obračajo, se ne morjo kr naenkrat ustalit

   • RATATA

    Veter te bo odpihnil.

  • Franc Novak 1979

   No vidiš, jaz je tudi zato ne maram, ker stalno podpira neke kriminalce.

 • Antonius

  Merklova bo ostala žaba, princ jo ni poljubil.

  • janez cepec

   kje s’ pa ti vidu princa?

   • Rožle

    Ne sebe gledat …

   • cosmosjasnovidec

    V tvoji levaški buči.Hehe

    • janez cepec

     a s ti tud prerok, tko k’ vaš Žalostni Sova, al kuga?

     • Rožle

      A ne znaš brat, da je jasnovidec ?! …

     • janez cepec

      a ti use verjameš, kar piše?

     • Rožle

      Seveda mu verjamem, da je jasnovidec …je napovedal že kar nekaj stvari …

     • janez cepec

      a s’ ti edn od uneh, ki če na ograj vidjo napis pič…- kr navalejo? je djau un: ja guram, ono daska

  • Fogglof Tunnek

   Merklca prihaja Donalda učiti lepih manir. Žal ji ne bo uspelo.

  • Ana Job

   Pusta baba je, ni kaj!

 • cosmosjasnovidec

  Hahaha.Bravo Trump vsaka mu čast naj se vidi kam spadajo levaški izdajalci svoje nacije.
  Niso seveda pomembni niti toliko,da bi jim kdo pameten dal roko.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, če bo slovenski zet kdaj prišo na obisk fHaloze…jas bom mu babo nategno…tak po haloško…brez kondoma. Lepo ji bo!!!… Lepše kot v Sevnici !!!

  • korintos23

   Res škoda, da samo koze naskakuješ. Pa tak talent.

  • Luiggi

   Vsakmu tepcu pa tud ne nastavi,ceprav jo bos poskusal nalit s tvojo smarnico!!

 • Fogglof Tunnek

  Čuj cosmosjasnovidec…čakajo te Atos, Atlas in Joy…s trdimi !!!

  • Rožle

   In ti se še hvališ s tole LDS packarijo …

   • Fogglof Tunnek

    Čuj, tudi tebe čakajo…pa to…

  • cosmosjasnovidec

   O zdravo kozojebec.Nisem te nekaj časa zaznal tukaj na portalu?
   Si bil na dopustu pri državnih organih?

  • Luiggi

   Ce sem pravilno obvescen,so vse tri spravili na oni svet!!!

 • Fogglof Tunnek

  Trumpa pa menda zanimajo tudi izkušnje Merklove z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom.

  Angela: “Ne vem, gospod predsednik Donald. V nasprotju z vami v Rusiji nisem imela nikakršnih odnosof.”

 • cosmosjasnovidec

  Nekaj novih prejetih informacij za ciganskega kozojebca ” foglofega tumpeka”
  Sem poiskal za tebe pa ti bom na kratko napisal,da vidiš,da ni težko priti do njih.
  Zaradi tvoje zasebnosti ne bom objavil tvojih in pa rojstnih podatkov staršev.
  Torej tvoji podatki:Nick-“FOGLOF TUMPEK”
  Mati:Badema Tahirovic(Strojanschki),rojena v Metohije,okolica Kosovske Mitrovice,Kosovo..
  Narodnost:Albanska Romkinja.
  Državljanstvo:Albansko,trenutno ekonomska migrantka z Kosova,Metohije.Začasno Slovensko z podaljševanjem vize.Na socialni oskrbi.
  Oče:Abdulah Gulaemagne(Brajdich),rojen v okolica Prizren,Kosovo..
  Narodnost:Turški Rom.
  Državljanstvo:trenutno ekonomski migrant z Kosova na večletnem čakanju za azil.
  Začasno Slovensko z podaljševanjem vize.Na socialni oskrbi.
  Prejemnik socialne denarne pomoči in denarnega nadomestka v republiki Sloveniji.
  Sin:Foëllumb(fogl tumpek),domnevni oče:Abdulah Gulaemagne(Brajdich) in mati Badema Gulaemagne(Brajdich).
  Prosilec za azil na čakanju,socialni problem,prejema mesečno podporo v višini ???????.
  Že neštetokrat kaznovan zaradi zlorabljanja domačih živali kmetom po vaseh,napadov na istospolne osebe zoper njega se pa vodi postopek domnevnega pedofilstva ter zbiranje dokazov za nadlegovanje otroških in mladoletnih oseb.
  Trenutno do nadaljnega izpuščen iz pripora na prostost z določeno omejitvijo gibanja ter prepovedjo zapustitve države Slovenije zaradi neraziskanih omenjenih razlogov.

  • Prle

   Tako natančne in podrobne podatke si lahko dobil le pri Udbi, katere član si. Res si se naivno izdal. Kakor vem Ivan ne mara udbašev, zato si pri njem odpikan,, ha,ha.

   • cosmosjasnovidec

    Udbaši so te in še te porivaju v rit levak bedak.
    Sicer sta pa z kozojebcem ciganom “foglom” prav tako v nenehnem istospolnem ljubezenskem razmerju tako,da se seveda moraš zavzeti za njega,če hočeš,da ti bo še v naprej pometal analno odprtino.

    • janez cepec

     zgleda de si ti taprau toplovodar, stalno jih omenjaš, stalno jih maš u mislih, zgleda, de skoz pogrešaš batino u tazadn, tko de si se izdau, ni dileme, taprava pederčina si

     • korintos23

      Kako hitro se rdeče-riti prepoznate. Zadnjič je naš ovčar zalajal, so trije z rdečo zvezdo prihiteli.

     • Prle

      A so imeli rdečo zvezdo na prsih? Smola, potem so bili navijači Crvene zvezde.

     • korintos23

      Ne, tiste poznam. Ti so jih imeli vžgane v notranjost praznih glav.

     • Fogglof Tunnek

      Spet kradeš nicke? Originalen korintos (kori) je na 24ur…

     • korintos23

      Originalen sem jaz vedno.

    • Prle

     Kosmojebec, res veliko govoriš o porivanju v rit. Zgleda, da imaš željo, da ti ga nekdo vtakne v rit. Za take probleme obstajajo drugi portali, na katerih ti bodo radi ustregli, kar se tiče tvojih mokrih sanj. Nikar s tem ne prekrivaj, da si član Udbe in s tem sramota za Ivanovo stranko. Naslednji mesec, ti ni potrebno plačati članarine saj si s 01.04.2017 izključen iz stranke.

     • Fogglof Tunnek

      garfi večkrat nategne cosmosa…brez olagumija, brez vazelina in z mnogo čustef. Jorg Haider je njun vzor.

     • sprehajalec

      Prle, mavrični odposlanec na temle portalu.

  • samsara

   Čestitam za trud in objavo ugotovljenih dejstev.
   Tile na Nova24TV pa kar izkazijejo neko strpnost do entitet, za katere vsaj polpismeni kmalu, če ne takoj, ugotovi, da so tu samo z namenom ustvarjanja umazanije, negativne energije, provociranja, podjebavanja, patološkega izživljanja…
   Pa do ‘shekanih’ nickov so tudi izjemno strpni, razumevajoči, kot šefic do vandrajočih nepovabljenih muslijev. On že ve zakaj, pa vedo tudi na Novi24TV?

   • Jovo Jamnica

    Čestitat nekomu za sklicevanje na Speiso pa res ni nek dosežek. Kdor zna angleško, si lahko prebere “eksplozivne novice” preje, predno ugledajo luč sveta kot “ekskluziva” na NovaTV portalu!
    http://speisa.com/

 • samsara

  Trump 1 : Merkel 0

  To mi deli. Zgled za ostale.

  • Rožle

   Merkl še slabš kot nč….

   • samsara

    Čakam, da dobi ‘rdečga’.

    • Luiggi

     A mislis,da bo pol kaj buli?

 • slosin

  Ja, Mati Terezija za migrante, za Evropejce pa bloody mama…
  Izgleda, da ji je dal Tramp orng tinte pit…

 • Fogglof Tunnek

  Evropa pa preživlja begunce iz libije, somalije, afganistana, sirije, iraka… držaf v katerih so ZDA zakuhale vojne, ter še vedno delajo profit s tem, da kradejo njihova naravna bogastva…Naj Trump nekaj o tem pove!!!

  • sprehajalec

   Rusi/Sovjeti so pa tam bili izključno na humanitarnih misijah. Bolnice, otroški vrtci, hrana, izobraževanje. Da so se pa s čim lahko zabavali, so jim pa priskrbeli kalašnikovke pa RPGje. Pa izključno v humanitarne namene.

 • Hun

  Trump ji je gentlmensko z roko na hrbtu odstopil prednost

 • tečnež

  Bravo ,Trump se ne da.ha,ha

 • Hun

  nova24tv kopira fake news 24kur…

  • Morala

   To je slo fake…Trum je rekel, da je imigracija privilegij in ne pravica…:) Dnevnik piše nasprotno…

   https://twitter.com/PegidaSlovenia/status/843162791456530432/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

   • Janez

    Ja !
    Točno takl je rekel: “privilegij – ne pravica” Se strinjam – absolutno.
    ZDA imajo končno normal predsednika !!
    : nor al , jasnega i n odločnega moškega – kot je Frump. HvalaBogu ! L.r. Janez Komenda

    P.s zbrke okrog problematičnih Obame, H. in . Clintona, Sorosa si lahko ogledamo z vtipkanjem njihovih imen ter breakingg news – v Google okence

    • Luiggi

     Oh Lord,forgive them,they don’t know what they are doing!

  • Janez

   Ne bo držalo !
   Tisti videoposnetek je od američkih medijskih hiš CNN, NBC, FOX ITD.
   ZDA političnib TV in računalniških medijskih programo – je veliko
   ,.
   Zgoraj navedeni so t.i. mai stream mediji ki poročajo – o še odprtih in hujših temah pa neradi govorijo , poročajo.
   Taki bolj problemski so npr.
   – Infowars s sijajnim komentatorjem Alex Jonesom – ter npr?
   – Gary Franchie na NNN e-kanalu.
   Pod “breaking news” je teh e- profilov, portalov, e-web midijskih strani – zelo veliko !
   Tudi takih strani s čisto “fake” provokativnimi prispevki npr.. “H. Clinton, Soros… died itd. ”
   Ja !
   Trump je elegantno , korekt a opazno hladno ravnal z Merklovo !

   Običajnega stoječega rokovanja – ni bilo !

   Lepo od Trumpa, Merklova je Evropi in vsem !
   – naredila – ogromno škodo, materialno in v ostalih ozirih ! L.r. Janez Komenda

  • Rožle

   Tis tut fejk …

   • Hun

    oriđinale

 • janez55

  kje neki je fina dama Melanija našla tega hribovskega runklna, ki v gojzarjih taca po političnem parketu.

  • korintos23

   In da ni našla tebe, tako sposobnega rdečega pajaca.

   • janez55

    Se vidi, da v kurikulumu šole s prilagojenim programom Lepena nimate osnov političnega in občega bontona, ker je to prezahtevna snov za intelektualni nivo učencev.

    • Jana Novak

     komunajzarski bonton je jasen: “v jame z njimi, ki drugače razmišljajo”. Najbolj pa mi gre na kozlanje, ko hlapci in dekle iz gošarskih vrst in njihovi potomci o bontonu nabijajo, potem ko so poklali in pregnali vso meščansko elito in aristokracijo.

     • sprehajalec

      Bravo Jana. Še huje tragedija pa je, da so naredili genocid in je splaval na površje gen, ki ni nič posebnega, ne inteligenčno ne kako drugače in v normalni družbi nikoli ne bi splaval.

      Kar se vsak dan dokazuje. Zato pa Slovenija tone in tone na lestvici europskih narodov.

   • Zgornji

    Hja, tud nemore vsaka (slepa) kura zrna najti !!! :-P

  • sprehajalec

   Če že nisi morda prestar zanjo, pa nič nimaš zanjo. Ne spodaj, ne v tošlju.

  • Janez

   No !
   Melanija ni samo fina !
   ( le obraz in prsi ima minimalno kirurško-kozmetiično popravljen )
   tudi čisto razumna in pogumna ženska, našega slovenskega rodu – je !
   Kar !
   Oglejte si jo, ko se je na povolilnem shodu na Floridi letos, 2017 !
   ( v Googlu pod Melania Trump Lord’s Prayer ) – postavila na mesto prve dame ZDA !
   Samozavestno !
   in odločno je javno pred množico in preko TV vso Ameriko glasno zmolila Očenaš-Lord’Prayer !
   In imela za dodatek še krajši nagovorna ljudi ZDA !
   Veliko !
   lagodnih, a-verskih, pa multikulti dezorientiranih v ZDA !
   je malone – padlo s stola, kavča pred njihovim TV – ko so zaslišali javno, glasno molitev Očenaša.

   Ja ?
   Melanija je hvalabogu – čisto normal slovenska ženska !
   S pametjo – na pravem mestu !
   pač – pravega, normal dedca kot je Trump !
   si je korajžno našla, šla v vezo ! Lepo od nje: kaj bi on s kako mevžo ! L..r. Janez Komenda

   • Luiggi

    OK Johny,it goes like this:”Our father,who art in heaven,hollow be thy name,thy kingdom come,thy will be done on earth as it is in heaven,give us our daily bread and forgive our trespasses,as we forgive those who trespasses against us and lead us not into temptations but deliver us from evil,Amen!!!

 • Kučko pod pručko

  Jaz bi moral biti zelo pijan, da bi dal tej švabski babi, uničevaliki Evrope roko!!!

  • sprehajalec

   Štos zgodovine pa je, da sile kontinuitete in sledilcev svetle tradicije slavnega boja NOVJ in Partizanskih odredov Slovenije z ZZB NOVJ na čelu in povezanimi Organizacijami (LDS, Zares, Zahec, Naprej, Nazaj, Pozitivna, negativna Slovenija, Združena levica, Skregana levica, SD in vsa podobna druščina iz enega gnezda), skupaj z zavezniki Sovjeti, Američani in Angleži sedaj navijajo za Švabe, ne za Američane.

   Kdo bi razumel to zgodovino. Na eni strani tukaj še vedno tolčemo Švabe, po drugi strani pa se hudujemo na predsednika ZDA, ker Firerinji Švabov ni dal roko?

   To pomeni samo eno, da zopet govorimo eno, mislimo pa nekaj čisto drugega. Tako kot že 26 let na 45 let podlage.

   • Jovo Jamnica

    Ni ji podal roke? Saj to je smešno. Še z levo roko jo je prijel za komolec, kar pomeni, da ji je pokazal, kdo je gospodar.
    http://wdef.com/2017/03/17/awkward-trump-and-merkel-didnt-shake-hands-in-oval-office-photo-op/

    • sprehajalec

     Čitam samo naslove Jovice. Seveda je prišla na inštrukcije.Ve se, da to ni Nemčija Wilhelma II in “delavca” socialista in levičarja Adolfa.

   • Luiggi

    Ani Hitler rekel nekaj podobnega:”Dutc hland uber aless”!Podobno kot America first!

    • sprehajalec

     Ne, Hitler tega ni rekel.

 • Jovo Jamnica

  Večina očitno ne ve, da se po bontonu rokujemo vedno stoje. Niti Trump. Kako to izgleda?

  https://i2.wp.com/www.palmerreport.com/wp-content/uploads/2017/02/shinzo-abe-trum.jpg?resize=350%2C200

  • Janez

   Ve, ve – to Trump !
   Samo !?
   S tako problematično, da ne uporabim hujšiih besed osebo, žensko ali moškim – se tudi jaz nikoli nisem in tudi odločno – ne bi – rokoval.
   Sedela je tam “kot pozabljen žakelj krompirja” in lezla – proti Trumpu !?

   Takih in hujših stvari bo – Merklova – kar zasluženo ?! – doživela še dosti ! L..r. Janez Komenda

   • Jovo Jamnica

    Janez iz Komenda, na kolenih te prosim, pusti me na miru.

    • RATATA

     As šeriatar?

     • Jovo Jamnica
     • RATATA

      Naslov slike je:
      Vitez se pokloni.
      Na kolenih = na več kot enem kolenu.

     • Jovo Jamnica

      Bom našo! Počak mal…

     • Jovo Jamnica
     • RATATA

      Še nisi bil tako utrujen in lačen kot tisti na sliki pred Jezusom.
      Janez iz komende ni Jezus.

     • Jovo Jamnica

      Za mene je in jaz sem zadovoljen. Sem nekje prebral, da nosi priimek INRIČ.

     • RATATA

      Preko Kupe.

     • Jovo Jamnica

      Ne, ne. Tut Božič je naš priimek.

     • RATATA

      Seveda je. Pa Gregorčič tudi. Pa Šušteršič, Žnidaršič, Rihtaršič, Kukovič, Verbič, Kovačič, Kmetič, Boštančič…..
      Le Inriča ni! Ker Inri – Isus Nazarenski Kralj Judeje ni imel sina.
      A ti misliš, da te bom na kolenih karkoli prosil?
      Odgovorim alpa blockiram!

     • Jovo Jamnica

      Kaj te je te zdaj naenkrat pičlo???

     • RATATA

      Ne žali vernih, ki pojejo Jezus Kralj.
      Tega so me naučili pri veronauku.

     • Jovo Jamnica

      Jaz pa res nimam nič proti vernim, saj sem agnostik. Nasprotno. Zelo rad prebiram Branka Cestnika. Začel sem brati knjigo Nova levica in krščanstvo od Franciska Jose Contrerasa in Diega Poole…

     • RATATA

      Normalno, da to bereš, saj te je premamila levica, omenjena v naslovu.
      Prvi komunist Jezus ni zdajšnji levičar.

     • Jovo Jamnica

      Na to ti bom odgovoril, ko bom zadevo prebral. Ne misli si, da je čtivo lahkotno.
      http://www.druzina.si/ICD/spletnastran.nsf/avtor/francisco-jose-contreras

  • RATATA

   Staro mater sem na postni dan zasačil s kremenatelcem v ustih. Požugal sem ji.
   Pa mi je razložila takole:
   Tiste dni, ko je zapovedan post, lahko meso jedo bolani, “težaki” in starejši od 65 let.
   Stara je bila 65 let in tri mesece!
   Bila je pametna.

   • Jovo Jamnica

    Zato je naštela tri izjeme.

 • samotoje

  Ga je našla nazadnje, ki bil ji je kos, bi se reklo temu. Merkel je lahko alfa v Evropi, Trump pa ji je jasno, na svoj robat način, pokazal, na katerem mestu je v svetu. Za Thereso May in še kom.

 • Dostmamrecesije

  Jaz se že ne bi rokoval z njo.

  • Zgornji

   Heh, jaz še Manj !!! ;-D

 • andreas82

  Was ist das hahaha

  • RATATA

   Par klobas hahaha.

 • andreas82

  Stasijka ni navajena dobrega predsednika, ki ima rad svoj narod, ne uvaža tujcev kot ona

 • Zgornji

  Heh, dober je , … !!! ;-)

 • WindWild123

  četudi Trumpa podpiram iz čist sebičnega razloga, ker pač svetovnim liderjem kvari plan, me zanima kako bo z nemci zdebatiral kje so nemške zlate rezerve :)

  • RATATA

   Pri židih so.

 • Janez

  Hja !
  G. komentatorju Jovu Jamnici !
  se opravičujem.
  Ne bom več reagiral na njegove zapise : gledanja na neko temo so pač – različna od človeka do človeka !

  A z vedenjem Trumpa ob srečanju s problematično Merklovo – se absolutno strinjam !
  Tudi jaz !
  Sem v ženskih zaporih Ig čisto vljudno izposojal ( kot knjižničar ) knjige npr. Hildi Tovšak !
  Dobila je vse – kar je želela !
  A – rokoval se z njo – ne bi – nikoli !
  Odločno sem mnenja, da je čisto ok, če je zaprta:
  – žal še ni pozaprtih – še dosti z njo povezanih ! Upajmo, da bodo ! L.r. Janez Komenda

  P.s. vljudnost je lepa stvar – a ima svoje meje.
  Do nepoštenih – se mi zdi ? Odvečna.

  • RATATA

   Jaz se, ko nadziram gradbišča z nikomer ne rokujem, ker nima vsak svojega zelenega sekreta z umivalnikom.

 • Vrhovni sodnik

  Še dober za njo, da ji ni dal 2 okol kepe, kar bi si zaslužila, jo bo pa v Haag poslal.

 • AboutTown

  Teslo zahojeno ameriško. Bonton je pa doma pozabu, a ne. Smrad usran užaljen.

  • novaknovak

   sa seljacima seljački. tako ji je pokazal. ko pa je juncker orbana zmerjal z diktatorjem, pa ga klofnil, je bil pa sam mal razigran, a ne. aja, a tisto je od Heinekena? spij še kakšnega, ja. ker počas ga ne boš več. kot na baščariji v sarajevu..

   • AboutTown

    Pa kdo je tebe kaj spraševal, govedo zafukano?!

 • Sredinec

  Ko se gostitelj ne rukuje z gostom, ki ga je povabil, to pove več o gostitelju, kot o gostu. Res je neotesan.

  • Igor Kavalar

   Ta gost bi moral že zdavnej na Nurembergško sojenje, ne pa da se sprehaja naokrog.

  • Borut Stari

   Butec, oglej si malo posnetke srečanja na svetovnem spletu. Ne pa , da se limaš na neresnično pisanje nekega bednega kvazi novinarja. Če bi bil jaz urednik, bi ga vrgel iz službe ker je to napisal namenoma.

  • goldhorn

   Rokovala sta se ob njenem prihodu v Belo hišo.

 • tarantela

  Ne glede na to, da je Merklova naredila veliko neumnost, ko je vabila begunce, nam je pa vendarle naredila veliko dobrega. Že zato si zasluži spoštovanje! In če jo hoče Trump ponižati, je v tem primeru pokazal, da je prepotenten neotesanec. Kar pa pravzaprav že ves čas od začetka njegove volilne kampanje vem.

  • Caetano

   Napako???! A tako malo kot Golobič? To je bila prej kolaboracija z jihadisti.

   • tarantela

    No, s tem se je v začetku strinjal tudi Janša, ko je rekel, da bomo z njimi dobili zdravnike in inženirje, se je pač človeško motiti. Drugo pa je čista realnost. Ko so se Evropejci vtaknili v Libijo, in vrgli Gadafija, se je odprla pot za begunce iz Afrike v EU. In če premisliš, se tudi množici migrantov, ki so se valile preko Balkana, ne bi mogli upreti, tudi, če jim Merklove ne bi izrekla tiste trapaste dobrodošlice. Nočem delati krivice nikomur, samo razmišljam o teh rečeh in menim, da se preseljevanju narodov ne bomo mogli upreti. Sama ne vidim rešitve iz te kolobocije. Kaj storiti? Samo zmerjanje nič ne pomaga, vojska pa lahko povzroči klanje na vseh straneh. Se mi zdi, da smo tisto lepo in dobro, kar nam je bilo namenjeno, že doživeli, naprej pa?

    • Caetano

     Ne, ne Janša se ni strinjal s tem ko je postalo jasno za kakšne razsežnosti gre in ko je IS razglasila javno, da je med migrante pomešala jihadiste. To, da ne vidiš rešitve je politika trenutne vodilne evropske politike. Tudi Kučan je rekel nekako v tem smislu. Janša pa seveda nudi ustrezne rešitve, podobno, kot druge demokratične sile v Evropi.

    • novaknovak

     se ne bi mogli upreti? pa kaj je s tabo? če bi grki, ki imajo eno večjih mornaric na svetu, zares delal kar bi moral, ne bi prišel en odstotek teh v Evropo. in če jih ne bi eu izpred libijske obale lifrala v Italijo in naprej. tako, da, dej mal razmislt, pol opletaj. in ko so bili graničarji na mejah tvoje ljubljene države, ni nihče ilegalno prišel noter. če pa že je, so ga v notranjosti miličniki pohopsal. ga lepo popisal, pol pa ga nazaj nagnal. če slučajno že prej ni bil eliminiran s par grami težke kovine..

 • Borut Stari

  N.Ž. trosi neresnice, Oglejte si fotografijo ko se rokujeta. Sta se pa že prej, pred vstopom v belo hišo
  http://www.zurnal24.si/nov-skandal-predsednika-trumpa-clanek-287518
  Tako resni novinarji ne pišejo,

 • Olga

  Že vidi, kam pes taco moli!

 • Janez

  Nekateri pišete !

  Da je Merklova naredila – precej dobrega !
  Ja ?!
  Kaj konkretno dobrega in za koga – pa je storila?!
  Nisem se poglabljal v nemške razmere : a kolikor vem je imela precej koristi od ex zelo aktivnega kanclerja H. Kohla. Ker je bila v njegovi bližini?!
  Ni mi znano, da bi se povzpela s kakimi čisto osebno njenimi lastnimi projekti, zamislimi itd.

  Meni osebno !
  se ga Merkel vidi kot ena zelo egocentrična oseba, z veliko fizične energije !
  kar je značilno za ljudi iz 1954. leta !
  ( kitajsko leto t.i. “konja” ! – precej grob tip ljudi, ki pa so polni “utrganih kvazihumanističnih idej in dejanj” -tudi npr Križnar, Šešok ter Soros – so – tak letnik ).
  Ga. Merkel ?!
  – kake večje lastne družine nima – pa ima čas !
  Malo ali nobenih obvez glede lastnih otrok ?!
  Pa ?!
  Ima čas in voljo ter seveda tudi osebno korist !? – da nas ” osrečuje” s svojimi svojeglavimi
  zamislimi in ukrepi – ki se njej verjetno zdijo ” genialne in humane” !
  V praksi – pa je EU, Nemčiji in tudi migrantom – le povzročila – ogromno materialno škodo !
  In kup ostalih težav !
  Za ljudi leta 1954. je značilna neka malo simpatična malo pa ” nora” FRIVOLNOST v vedenju !
  Ga Merkel !
  Je zdaj stara 63 let – tako, da ji ta prirojena “frivolnost” – počasi prehaja v ?!
  V vsem znano “starostniško frivolnost in prazni verbalizem” – ki je pač normal pojav !
  Po 60. letu !
  zaradi manj energije in manj – preostanka let življenja !
  Bog ve ?! Kaj se skriva ?!
  Za “ukrepi” ki jih je izvajala !
  Nemški moški ! Večina – ne vsi !
  so zaradi nasilja, ki so ga izvajali njihovi nacistični predniki – še vedno ” čisto blokirani”
  Komaj si upajo javno reči, da so Nemci !
  Tudi v Nemčiji je vse ” pokrajinsko” ( npr. Bayerische itd.) ,
  – besede Deutschland – se skoraj ne uporablja !
  In je v takih okoliščinah !
  moral Trump svojevoljni Angeli M. povedati – o ohranjanju kulturne identite ?! L.r. Janez Komenda

  P.s. moti me tudi to !
  Da imajo sicer izvoljeni državni predstavniki – preveliko moč in premalo možnosti, da jih javnost, prebivalstvo odstavi, kaznuje – kadar povzročajo škodo !?
  Ali bo ga. A. Merkel iz svojega žepa plačala škodo, ki jo je povzročila ?!
  Ali smo še vedno v položaju ?
  Da politični škodljivci, zločinci, politični morilci – odidejo dobro plačani – v pokoj ali umrejo !?
  In podobno kot v Rusiji – STALIN !
  Pri nas pa J. BROZ in še mnogi – celo čaščeni umrejo in niso nikoli niti simbolično obsojeni !
  In so uradno tabuizirani kot
  – J. BROZ – ki je bil : Josef Klein, Joshua Ambros, Josip Lebedeev itd. Kdo ve ? L.r. Janez Komenda

 • xtc

  Težko je stiskati roko nekoga;ki odkrito sesuva zahodno krščansko_judovsko civilizacijo :

 • Janez

  Ja – seveda !
  Bilo je običajno pozdravno rokovanje ob prihodu čudaške A. Merkel !
  Tudi običajnega stoječega rokovanja pred fotografi, kamerami – pa ni bilo !
  Kar – recimo da – pomeni: bili so pogovori – soglasja pa ni bilo ?!

  Sicer pa !?
  Ne obrenjujmo se !

  ZDA imajo zdaj končno normal, pokončnega moškega – za predsednika !

  A. Merkel čez pol leta – oddide v penzijo, na kako okrevanje itd.
  87 letni Soros je komajda živ in se skriva pred obtožbami, ki s celega sveta letijo nanj !
  Na globalnega okoriščevalca in manipulatorja – ki je zdaj ? Globalno osovražen?!

  Njegova mošnja etično sporno ridobljenega premoženjaa cca 20mrd$ je precejšnja !
  A?!
  Ne tako velika, da bi se je ne dalo izprazniti !
  Baje ?!
  Je Soros kak milion izgubil lani – ko je podpiral kandidaturo zelo bolne H. Clinton ?!
  Ostalo iz Soroseve mošnje bodo pa pobrale države, ki jih je oškodoval (tudi ZDA),
  Pa zlonamerne fondacije
  … ki jih je na stotine ustanavljal – mu verjetno – denarja tudi ne bodo vrnile itd. .

  V Komendi !
  In na Gorenjskem je star pregovor : ” vsak šparovc ima svojega cirarja ” l.r. Janez Komenda

  “Cirar” je tisti, ki nagrabljeni … denar – vzame, porabi, raztrosi med ljudi itd.
  Iz besede nemškega izvora “cirar” se je verjetno razvil naš priimek Cerar

 • Slovenka

  Da je Trump brihten, ve že vsak predšolski otrok širom po svetu, ta primer z mrho, ki sliši na ime Angela Merkel, pa razodeva njegovo sposobnost preceniti in oceniti človeka. Le zakaj bi se, več kot je potrebno, rokoval s podlim bitjem, s komunistično podtaknjenko, izdajalko svojega lastnega naroda in uničevalko vsega, kar Evropo dela veliko. Razen tega je Trump gospod, ki pošteno dela za svojo državo, ona pa dekla globalističnih elit. Preprosto si nista enakovredna. Gospodar in dekla. Gospodar je dekli odkazal njeno mesto. Dekla (S)m(e)rkelj naj bo presrečna, da jo je sprejel v reprezentančih prostorih, kamor niti pod razno na spada, in da ji ni odkazal prostorov za osebje. Pravzaprav ne spada niti tja, osebje v Beli hiši je namreč vrhunsko, medtem ko je ona popolna zguba in ni vredna, da bi tam zaposlenim čistila čevlje. Treba bi jo bilo vtakniti v podzemno skladišče odpadkov, to je mesto zanjo.

  Končno se je našel nekdo, ki je tej že precej zdelani mašini brez duše, vesti, človečnosti, brez vrednot vzel mero in jo realno ocenil. Upam, da bo na enak način ocenil še vse ostale vladajoče črve v Eu in da bo nadaljeval s svojimi prizadevanji, da iz ZDA spet naredi razvito državo, ki se je pod njegovim predhodnikom začela spreminjati v državo Tretjega sveta.

 • sodnikisozločinci

  Kakšna slika! Angela gleda kot najstnica, ki jo je zapustil fant. Ampak meni pa bo Trump zanesljivo dal roko, ker sem lepši od Angele.

 • sodnikisozločinci

  Draga Angela, lepo prosim, sprejmi muslimansko vero. Raje gledam vrečo za smeti, kot obraz, kisel kot limona.

 • mrB14ck

  Nekaj Trump-ovih obljub (in trenutni rezultati): 1. Doniral bo svojo
  plačo v dobrodelne namene (prejel 2. plačo, doniral ni še nič). 2.
  Mehika bo plačala za zid (zaprosil kongres za 25 miljard dolarjev
  namenjenih za gradnjo). 3. Po volitvah bo razkril svojo “davčno napoved”
  (je ni). 4. Niti ne bo šel na dopust ali igral golfa (zadnjih 7
  vikendov je šel tako na dopust, kot igral golf, kar je američane stalo
  11,1 mio dolarjev). 5. Uporabil bo ameriško jeklo za gradnjo keystone XL
  (Prejšnji teden prispelo jeklo iz Rusije). 6. PREMAGAL BO ISIS v 30
  DNEH OD NASTOPA FUNKCIJE (rok je mimo, zaenkrat ni še niti načrta). 7.
  Nihče v njegovi kampaniji ni komuniciral z rusi (7 ljudi iz njegove
  kampanije je priznalo, da je komuniciralo z Rusi). 8. Da bo predlog za
  zdravstveno reformo pokrival več ljudi z manjšimi stroški (predlog
  pokriva manj ljudi z višjimi stroški). Itd… Super vzornika ste si
  izbrali. Laže vsem v glavo, vi mu pa še zmeraj nasedate. to niso FAKE
  NEWS ampak gola dejstva iz njegovih ust.

  • koza

   o sodnikih ni nič govoril pa jih menjava, vse bo samo počasi

   • mrB14ck

    saj jih ne more :D edino kar lahko naredi je, da predlaga ustavne sodnike, ki pa jih na KONCU POTRDI KONGRES. to je edino, kar v zdravi demokraciji predsednik glede sodstva lahko naredi. kaj trumpek tweeta, trumpek še ni nujno, da tudi naredi.

  • Igor Kavalar

   Preveč gledaš fake news.

   • mrB14ck

    a to je argument? prosim za argumentacijo posamezne točke zakaj je fake news. linke do obljub iz njegovih predvolilnih govorov imam shranjene, z veseljem za VSAKO prilepim.

 • Iza Demos

  Kmet!

 • Janez

  Oh !
  G. Mr9114ck pa temeljito brska po podatkih !

  Ki jih mi ne moremo preveriti in jih tudi ni treba – ker so drugo za to.

  Raje nam povej – kakšna se ti je zdela Melanija Trump, ko je molila Lord’ s Prayer na Floridi ?!

  Pa kakšna se ti zdi H. Clinton , njene oči, ki ji skačejo v “škilo” , njene razjede na jeziku !?
  Meni se je zdela urgenten primer za zdravljenje – ne pa za na kampanjo
  in njeni 3,4 “fake kloni” ?!
  – njej podobne ženske, ki jo nadomeščajo, če kolapsira v javnosti !?
  No .Trump je komaj začel
  ,
  In že ?!
  Precej pokazal :
  – pobolšal je penzije veteranom ameriške vojske,
  – 63 letni A. Merkel – čudni ženski brez lastnih otrok – je že nakazal, da ne bo rušila nacionalnih kultur itd

  Kako pa je z Obamo: žena , baje transeksualka mu je ušla v tropske kraje !?
  Njega – pa v ZDA vse bolj privijajo, kje je cel kup mrd$, javnega denarja seveda !?
  Ko tako vse veš ?!
  Ali veš, kdo sta pravi oče in mama – od Obame ?! Pa čigavi sta hčeri ?! L.r. Janez Komenda

  • Zaskrbljen

   Ti starina pa ze nehaj spilat najstnika! Sram te bodi, starina!

   • Janez

    Si se že preimenoval ?
    – a ne ?!
    Kaj te je pa tako zmotilo v mojem zapisu !
    Ja ?

    hvalabogu nismo več v 1920., 1930. letih ko so zlobni, krvavi Maček, Kardelj, Kidrič pa M. Ribičič – se šolali v Moskvi pri zločinskem VKPB STALINU IN NJEGOVI NKVD !
    In v Sloveniji lagali, kako je v Stalinovi Rusiji vse lepo in prav !

    Internet hvalabogu deluje: vse oz. Večina stvari – se takoj zve !

    Glede “starin” !
    Največ “starin” ima ex K P, ZK stran: nekateri od njih so tako problematični – da jih niti Matilda – ne mara, pa kar živijo ! Saj veš !? Dva slavna Janeza pri 90 letih !

    Jaz sem star 65 let !
    Nesivečih las zelo dober plesalec vsega, asketsko-športni tip, ne pijem nič !
    Izgledam moško !
    Dosti bolje – kot večina anemičnih mladih – tipov in tipov – a la ZL dr. dvojni priimek itd.
    Pijem nič oz. pijem vodo, sokove – pa sem hvalabogu – dokaj zdrav !
    Morda bolj kot ti !?

    Naivne, tudi hinavsko ne- naivne in tiste v Sloveniji !
    ki se nimajo časa informirati, ker pač veliko delajo !

    Sem hotel opozoriti samo !

    Da se z le malo truda danes da priti do – realnih informacij !
    Bolj realnih !
    kot nam jih ponujajo ali vsiljujejo režimski oz. t.i. mainstream mediji !
    Raziskovalno – pravo novinarstvo !
    se je z razvojem e- medijev zelo razvilo !
    Veliko je pa tudi zaslužkarskih in neresnih “novinarskih raziskovalcev”

    Torej !?
    Najprej !?
    ali kdo ve, če so slo RTV postaje sploh kaj poročale ?
    o res lepem nastopu Melanije Trump !?
    z glasno, javno molitvijo Očenaša-Lord’Prayer
    na Floridi !
    ko se je javno postavila – na mesto prve dame v ZDA !

    Glede Sorosa !?
    Glede Merklove pa ?
    lahko mirne vesti rečem, da ne bodimo – naivni !

    Gospa A. Merkel !
    je 63 let stara ženska brez lastnih otrok !
    precej dezorientirana oseba je ! Ne rečem, da ni nič dobrega storila !
    A –
    le veliko fizične energije ima kot dosti drugih ljudi iz 1954 ( npr. Križnar, B. Strel )!
    Pa ?
    kaj drugega nima početi ?
    Pa?
    je – verjetno da “lutka – od koga ”
    In ?
    Se ” štosira in zabava ” v politiki !? Dobro uradno in vertno še “drugače” – plačana !
    To –
    se vidi tudi s slike zgoraj, kjer kar vedro in radovedno pogleduje Trumpa !
    Malo !?
    Ali nič ?!
    se ne sekira za “zos” , ki ga je zakuhala Nemcem in EU.
    A ?
    ZDA,
    Trump je Sorosa, Merklovo in podobne že ” prečital”
    Ne bodo ! Ti multi-nekulti ” iškarioti ” !
    – služili “svoj umazan denar” – na naš račun in v našo škodo !
    Tudi američani hočejo biti ponosni Američani !
    ne pa nekakšni zmešani lgbtmultinekultiji. L.r. Janez Komenda

    • mrB14ck

     čestitke ker priznate, da v bistvu ne veste. realne informacije za vas so tiste informacije, ki jih verjamete. pozabljate, da to, da če nekaj verjamete še ni nujno tudi res. večino stvari, ki jih navajate so nepreverjene, ugibanja in natolcevanje. brez dokazov ne bo nič.

  • Janez

   Glede Merklove !
   Vidim problem v tem !
   Da imajo v Nemčiji očitno še vedno tako tog način – zakonsko ,
   Ki onemogoča hitro zamenjavo in blokado škodo povzročajočega vodilnega politika !
   V ZDA imajo vsaj t.i, “impeachment” in še kaj za blokado predsednika !?
   V Nemčiji pa očitno – ne !
   Ne vem točno !?
   Ali imajo še vedno tako kot v Hitlerjevi Nemčiji, kjer so ok grofa Stauffenberga ustrelili !?
   ker se mu ni posrečilo z atentatom – res pokončati Hitlerja ?!
   Zanimivo !
   Vodilni politiki imajo po mojem še vedno preveč oblasti.
   In ker ne želijo biti odstavljeni – so poskrbeli – očitno ?
   Za take zakone, da jih je skoraj nemogoče pravočsno blokirati, odstaviti ?, Janez Komenda

  • mrB14ck

   to so njegove obljube iz predvolilnih govorov. PODATKI SO DOSTOPNI in PREVERLJIVI. tale tvoja argumentacija je ugibanje, natolcevanje in zavajanje. dejstvo je, da nedokazane argumente lahko ovržemo brez dokazovanja. samo opica verjame da je michelle transvestitali da obama ni rojen v ZDA. OPICA.

 • Zaskrbljen

  Neverjetno kako veliko podpornikov ima trumo v sloveniji. On govori kako bo naredil ameriko veliko, da ostali svet ne bo izkoriscal amerike (HAHAHA)… Amerika, amerika … Zakaj je najvec njegovih podpornikov v sloveniji ravno slovenskih patriotov?Paradoks!

 • mona lisa

  Bravo Trump.

 • airways

  Trump-ovo obnašanje res ni po bontonu… Ampak, razumem njegovo gesto.

 • Marijan Tončić

  Zakaj ap bi se moral rokovati sede in to na ukaz nekih novinarčkov iz ozadja??? Saj ni butast, da se bo dal zmesti bebcem iz četrte veje oblasti. Upam, da jih bo oklestil do konca, začel je dobro.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!