Migrant, ki je posilil Švedinjo, pravi, da ženska ni vedela, kaj se dere, ker je bila preveč pohotna

Slika je simbolična. Foto: EPA

Švedinja, ki jo je posilil migrant, je kričala: “Ne, nehaj,” vendar pa je migrant pojasnil, da “je rekla stvari, za katere ne ve, kaj pomenijo. Mislim, da je bila tako zelo pohotna, da ni vedela, kaj govori.” Seveda migranta ne bodo izgnali, saj bi bil izgon označen kot “islamofobično” dejanje.

Abdul iz Sirije je v avtu posilil dekle, to pa je posnel tudi s svojim mobilnim telefonom. Na posnetku se sliši dekle, ki kriči: “Nehaj, nočem,” vendar pa migrant iz Sirije zatrjuje, da naj bi bila ženska tako “pohotna, da ona (!) ni vedela, kaj govori”. Posiljevalec jo je odnesel zgolj s kaznijo za mladoletne, saj trdi, da je star 16 let, zaradi česar ga tudi niso soočili z izgonom.

Fotografija je simbolična (Foto: YouTube).

Posilil jo je, ko je bila mrtvo pijana
Sicer pa je v stik z migrantom najprej stopilo dekle – kar preko socialnih medijev, nato je padla odločitev, da se srečata še v živo. Letošnjega aprila je dekle odšlo na zabavo v okrožje Kalmar, kjer je popilo preveč alkohola, kar je pripeljalo do tega, da je večkrat bruhalo. Ob koncu večera je tako še komajda vedela zase. Nato sta ji na pomoč priskočila Abdul in njegov prijatelj, ki sta jo odnesla do avtomobila. Dekle je nezavestno ležalo na zadnjem sedežu, ko se je avtomobil nenadoma ustavil. Ko se je zbudila, je opazila, da je njeno spodnje perilo izginilo. 19. aprila je bil Abdul prvič osumljen posilstva, pridržali pa so ga tri dni kasneje, piše Jihad Watch.

Tako si je razlagal njene krike, naj preneha s posiljevanjem
Ko so policisti pri Abdulu naredili hišno preiskavo, so na njegovem računalniku našli posnetke in fotografije, ki so razkrili, da je bilo dekle zares posiljeno. Ko je dekle slišalo, kaj so policisti našli, pa jo je zagrabila predvsem panika, ker se je ustrašila, da bi se material razširil. Videoposnetek je bil sicer uporabljen kot najmočnejši dokaz proti Abdulu. Na posnetku se namreč jasno in razločno sliši, kako dekle vpije: “Ne, nehaj, nočem!” Kljub temu je Abdul trdil, da je dekle prostovoljno pristalo v spolni odnos z njim. Policija ga je zato seveda povprašala, kako si razlaga krike dekleta, da tega noče ter naj se ustavi. “Nisem bil osredotočen na to, govorila je stvari, kar je vedela.” Ko so ga prosili za dodatna pojasnila, saj niso vedeli, kako bi si razlagali njegov odgovor, pa je v arabščini izjavil: “Rekla je stvari, za katere ni vedela, kaj pomenijo. Mislim, da je bila tako zelo pohotna, da ni vedela, kaj govori. Kot takrat, ko si zelo jezen in rečeš stvari, ki se jih ne zavedaš, stvari, ki jih ne želiš izreči.”

Marjanca Scheicher

 • Megatron Arrows

  Mogoče pa je bila res preveč pohotna, vlačuga pijana nordijska. Saj so se tudi na sprejemu drle Wellcome. In zdaj pa jamrajo, namesto da bi bile vesele, da so dobile ta pravo kajlo, ne pa LGBTQ tiča od domačih lolekov.

  • Steiermark

   Ali si tudi ti muslimanski posiljevale, da pisariš takšne bedarije in poimenuješ žrtve te zločinske vere – muslimanske, za vlačuge …… Privoščim ti, da se isto tebi zgodi nekega dne, ko boš taval pijan po uliah in te bodo zgrabili kakšni alahovi kamelarji ter te “oskrbeli” s svojimi “loleki”, ker je tem beduinom tako ali tako vseeno, ali ga tiščijo kameli ali enemu bebcu v tazadnjo . za njih je luknja kot luknja…… potem pa ti kriči zraven, da nočeš……

   • Megatron Arrows

    A semakus na svinčene krogl se kdaj drl Refuges wellcome? Švedinje so letale po postajah in sprejemale begunce, zdaj pa pizdolirajo. Poleg tega nikoli ne bom pijan taval po ulicah, sploh pa ne v bližini takih kvartov, kjer se bo zbiral tak šljam. Če že, bojo pa presenečeni, ker vedno nosim kalkulator s seboj. Tak, za končni obračun, abakus, na svinčene kroglice.

 • Vince Blake

  Ta punca je bolj žrtev vilkomerske propagande, kot pa kaj drugega. Verjetno je še ful mlada in naivna in se ji še ni razvil čut za samoohranitev. Plus tega so ji zgleda švedski liberalni mediji dodobra oprali možgane s to njihovo agendo “kulturne obogatitve”. Za kaj za hudiča se pa jaz ne napijem in grem v pesjak k podivjanemu pitbullu?
  Pa ne, da vso krivdo valim samo na njo. Krivim predvsem švedsko družbo, ki je te divjake spustila k sebi, narodu pa sadi rožice o kulturni obogatitvi.
  In že vnapraj odgovor vsem tistim, ki boste zatrjevali, da spet širim neko desničarsko propagando….
  Malo si poglejte, kaj si Slavoj Žižek misli o migracijah–>
  https://www.youtube.com/watch?v=5EYxqocgk9g

  Ta (Slavoj) je pa menda vaš, a ne?

  Mimogrede…..to ni edini Žižkov video na to tematiko.

 • Goran Hvala

  A drgac o kolegu bavcarju nic ne pisete na novi…frisne novice pa to…raje nekaj iz leta 45 navrzete…;-)

  • tramal

   To preberi v komunističnih časopisi.Sicer pa o bavčarju pišejo že deset let

  • sprehajalec

   bavčar je levičar, LDS, Tacenski miličnik in komunist. Spada v Delo in RTV Slovenija.

   • logika

    Bavčar je tipični levičar, predstavnik tranzicije, ko so levičarji vse pokradli, tako je.

   • Goran Hvala

    A nist z janezom na ti? Verjetno zato ni kaksnih clankov o njem na novi…

    • sprehajalec

     Angleži pa Američani so vsi na ti.

  • šmentanamuha

   Bavčar je zaključena zgodba, samo še odsedet mora. kaj bi ti zdaj rad flancal?

   • Goran Hvala

    Ja niti nic o njem…kako in kaj…a ni iz rdecih logov pa ni za pisat al kako.?..

 • sunday

  islamofobija je naša edina rešitev – poleg upora izdajalski oblasti!!!

  • logika

   jaz nisem islamofob, jaz imam realno gledanje na kruti islamistični šeriatski sistem, ki ne spada k nam.

   • sunday

    saj to sem napisal, samo malo drugače!!!

 • sunday

  če bi musličke tako stare kot ti podganji iztrebki hodile k nam v kolonah bi se tudi jaz drl wellcome – ti pa ki so viseli po palmah in oni, ki so prilezli iz jam me pa ne privlačijo za njih je samo nož!!!

 • tramal

  Kako se ne najde nekdo od teh divjakov ki bi te slovenske lezbače posilil

  • Zgornji

   Ja, po drugi strani pa komaj čakajo da ga fašejo , … kaj čmo pol z takimi ?? Pustiti jih tem arabskim zverem ki na koncu poskrbijo še za obglavljenje ? Morda pa res .

 • Duhec

  Spet posilstvo… kje jih najdete???

 • LEVI TELEBAJSEK

  V Kanadi je Sirski migrant z hokejsko palico tepel ženo več kot pol ure na sodišču je pa rekel, da ni vedel, da je to v Kanadi prepovedano. Seveda levičarji mu bodo takoj zmanjšali kazen.

 • Razocarana

  Mladim osrednji mediji, vlada in liberalni levičarji perejo možgane in jih filajo z predstavami kako migrant potrebujejo samo pomoč in kako dobri da so, ter da jih morajo mladi sprejeti z odprtimi rokami in z zaupanjem. Ko mladi pokažejo zaupanje h katerim ga silijo mediji, vlada in razni levičarski opranoglavci, in stopijo nasproti migrantom kateri so znova in znova pokazali da niso nič drugega kot nasilneži ki jemljejo izkazano dobroto kot šibkost, pa so ti mladi nagrajeni z nasiljem in posilstvi, kot je primer zgoraj.

  Zato za vse nasilje ki ga nad domačini izvajajo migrant z žegnom politično korektne vlade, krivim vlado in medije, ter vse ki flancajo kako ubogi so migranti in upam da bodo nekega dne odgovarali kot sostorilci za vse zločine povzročene s strani migrantov. .

  Ubogi so pravi begunci v begunskih centrih okoli Sirije, za katere bi bilo potrebno poskrbeti, ne pa ti migrant ki prihajajo z Afganistana, Pakistana, Maroka, Afike, ipd, in kateri imajo dovolj denarja da plačajo tihotapce, zneske ki jih marsikateri Evropejec ne spravi skupaj.

  • logika

   mnogi prišleki imajo resne psihične težave, ker so živeli v šeriatskih islamističnih okoljih kjer je normalno, da ljudi obglavljajo in pohabljajo, ker je to islamistični arabski sistem. Taki osebki so lahko nevarni za nas, ker ne vemo česa so zmožni. Kot se ve, so po Evropi že naredili ogromno zločinov čeprav so naivni evropski ljudje dali vse za njih.

 • Demonkrat

  Fobija
  Fobija (iz grškega korena φόβος, ki pomeni strah) je vrsta anksioznostne motnje, ki se izraža kot močan in vztrajen strah pred nekim predmetom, okoliščinami ali situacijo, običajno nesorazmeren z dejansko ogroženostjo. O fobiji govorimo, ko je strah tako intenziven, da človeku onemogoča normalno opravljanje aktivnosti in ga ovira v vsakodnevnem delovanju. Zaradi fobije se prizadeti na daleč izogiba tem predmetom, okoliščinam oziroma situacijam, kadar pa to ni možno, se z njimi sooča z velikim nelagodjem. Posledično ima lahko težave pri opravljanju poklica ali v družbi.[1

 • Rožle

  Že naš Čefurjad je prepričan, da mu je dovoljeno kar vse po vrsti nategnit …

  • AlojzZ

   Dovoljeno? ZAPOVEDANO!
   Po njihovi veri so žene premaganega ljudstva njihove spolne sužnje.

  • Slovenec

   Ti dej pa njihove. Vrni jim milo za žajfo! Ne mi sam jamrat …. Lej, je ni na Balkanu in v EU države, da je nism nabrisu …….. o.k. San Marino in Vatikan mogoče res ne …. Mene drgač babe v tujini poznajo pod imenom “Zlati Stojan”! Da ti ne začnem pripovedovat o SDS-ovkah. Niso lih bog ve kej, sm jih pa vseen z užitkom …

   Tko da, Ružla …. ZA DOMOVINO S STOJANOM NAPREJ!!!! AKCIJA!!!

   • MEFISTO

    Imaš v mislih one pri 10 do 12 letih.

    Pa še te so bile v resnici enako stari dečki.

    • Slovenec

     Neverjetno, kako janšisti klobasate na pamet. Kr neki ….

 • šmentanamuha

  Spet ena mrtvo pijana krava. Neki je narobe s temi Švedinjami…

 • Rožle

  Jest bi mu dal našo sosedo za test …

 • Zgornji

  ADIJO ZDRAVA PAMET . TUDI ŠVEDI SO ŽE (IZ)UMRLI.

  • cecen

   Neeeee, niso izumrli. Temu se reče evolucija. Iz lepega,svetlega naroda , bogatega z zgodovino in (nekoč) zavidljivo kulturo se bodo spremenili v temnolase, temnopolte “Vikinge”. Bodo pač dekleta prišparana načrtovanja družine, ker bodo povijala male albino Azijce, ki ne bodo poznali svojih očetov. Pa saj je to vse v skladu z multikulti in libelarnim pogledom na novodobno družino. Ti (in jaz in večinoma tukajšnjih bralcev) smo pač nazadnjaška drhal, ki jo je potrebno iztrebiti.

   • Zgornji

    Ja, Točno Tako bedno razmišljajo Prednovodobni Pokvarjenci . Žal.

 • Waltter

  Se počasi vidi ga gre v evropi za generacije ki v glavi nimajo vsega počiščenega. Ljudje bi morali biti razgledani in razmišljati s svojo glavo, pa vendar se dogaja da so poneumljeni verjamejo in nasedajo 100% kar jim govori dnevno časopisje in najbolj čudno da hočejo celo biti del tega.
  Ta primer ni osamljen kjer je vladajoča politika skupaj z mediji oprala glave tako teh mladih ljudi kakor tudi njihovih staršev – še vedno strmijo k temu da so med njimi da so in – pa dasiravno vse govori ravno nasprotno niso in so v veliki nevarnosti in za svoja nepremišljena dejanja so zaznamovani za celo svoje življenje.
  Zanimivo je da vse te posiljene ženske si v 80% same zvlečejo to čudno raso napadalcev, same jih povabijo zraven ob tem pa ne da bi imele eno koko odprto na hrbtu se še nažrejo do onemoglosti. Pa to ni samo problem Švedinj, enko je po Nemčiji kjer najstnice dirkajo z temi ko zmešane – ampak pri njih se stvari potučkajo jim grozijo in nenazdanje policija sploh ne odreagira.
  In najbolj žalostno je da sodnice – ŽENSKE – so še milostne do teh posiljevalcev (seveda morajo biti prave rase) – medtem ko bi avtohtonega zabila na KRIŽ.
  Z raznimi zagovarjanji in opravičevanji tega se morajo ženske zavedati nekaj:
  -borile so se za enakopravnost (ki so jo že delno izgubile),
  – borile so se da lahko nosijo hlače in oblačila ki jih želijo (počasi zgubljajo tudi to odločitev)
  – borile so se proti družinskemu nasilju – da žena ne bo več sužnja moškemu – da se bo lahko sama odločila s kom bo živela življenje se poročila .. (tu že gre navzodl),
  – borile ste se za volilno pravico – kako dolgo boste jo še imele?

  In ne nazadnje združenja ki tako vneto zagovarjajo to nasilno poselitev Evrope sploh pa feministična društva dejansko odvzemajo pravice ženskam. Enako je kakor z delavci 1. maj naj bi bil praznik delavskih pravic – je pa iz leta v leto samo še spomin na počasi izgubljajoče pravice. Torej vse kaže da ste ženske na poti izgubljanja pravic – se boste temu uprle ali pa se boste borile za to da moški ne bo smel sedeti na avtobusu z razširjenimi nogami?

  S SLO jih je že okoli 3000, Sl. Konjice, Sl.Bistrica je izpostava Kosmeta in Albanije, Ljubljana vrag si ga vedi česa, Piran Portorož prav tako, Postojna, Velenje?

  Vsakič se je potrebno zavedati da tu je Slovenija – pa ne bom govoril o krščanskih naukih ker je brez veze nekaj vero mešat v to – gre za kulturo ki smo jo osvojili za katero so se borili in bi se morali mi dalje.

  Ampak ne pri nas je najbolj pomembno da imamo DEUS – ki rešuje upokojence – in jim vsake tolko z Sparom organizira prihod Gorskega zdravnika da lahko padajo v delirij. Ne lažemo o tem da je bančna luknja nastala pod vodstvom predsednika vlade (pa seveda enako kakor 2004-2008 tudi Pahor ni vedel za tele Irance ki so prali denar) – gre za mafijo kjer je tudi predsedniku vlade onemogočeno priti do informacij.

  Pa sicer brezveze bitka je počasi izgubljena – glavno je da je Cerar pameten in da bo samo on garant da bo SLO strmela v prihodnost in če njih ne bo je z SLO gotovo – Sicer pa je on glavni povod da se bo pri nas začelo dogajati podobno kakor je opisano v tem članku.

  • premislek

   Res je! V Evropi je ultra levičarska komunistična oblast, ki nima zdravega razuma! Izpostavila je varnost evropskih prebivalcev, ki že plačujejo ceno saj skozi zločine umirajo, so posiljeni. Ta evropska oblast si zasluži sojenje pred sodišči evropskih narodov.

 • premislek

  Švedska je prva na lestvici po posilstvih odkar je sprejela to kar je sprejela. Žalostno.

 • Dragan

  Poglejte v živalski svet in ugotovite s kom se parijo samice. Nič drugače ni pri lepšem spolu zato bodo bodoče generacije Evropejcev vedno bolj temne polti. Ženska je težko posiljena če tega sama noče in se izogiba stikov s tujci iz Afrike in BV.

 • Dragan

  Ženske imajo rade grobi seks, še posebej mlajša generacija. Želijo si udarcev, lasanja, davljenja in če tega ne dobijo pri švedskih in nemških lulčkih to iščejo pri Azijatih in Afričanih, zato ne sočustvujte s temi “ubogimi posiljenkami”. Pač niste na tekočem glede spolnih fantazij lepšega spola.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!