Migrant v Nemčiji oslepil in iznakazil prijatelja zaradi bizarnih 50 evrov dolga

Foto: epa

Nemško sodišče je obravnavalo šokanten primer, ki se je nanašal na migranta; ta se je namreč kruto lotil svojega prijatelja – najprej ga je iznakazil in nato še oslepil. Razlog za to naj bi bil “ogromen” denarni dolg; borih 50 evrov.

Dvajsetletni migrant, ki že od leta 2013 živi v Nemčiji, je bil končno postavljen pred sodišče. Obsojen je naklepnega umora in povzročitve resnih telesnih poškodb, kar je bilo označeno za barbarsko in živalsko vedenje.

Napadel je še druge
Obtoženec naj bi bil osumljen še napada na 18-letnika – prav tako migranta –, ki naj bi bil tudi njegov prijatelj, poročajo nemški mediji. Pri omenjenem napadu je prišel na žrtvin dom, jo surovo zabodel, odgriznil obe ušesi in naposled odrezal veke. Na koncu je žrtvi s svinčnikom praktično iztaknil oči. Sosed je slišal čudne krike, zato je poklical pristojne organe. Ko so na mesto napada prišli rešilci, je 18-letnik ležal v mlaki krvi. Žrtev je na srečo preživela, a obenem trajno oslepela.

Nemško sodišče se trudi najti motive
Po tako brutalnih napadih se nemško sodišče trudi razumeti zločin in najti motive zanj. Sodnica Susanne Wetzel meni, da gre za res brutalno in bizarno dejanje. Po preiskavi so raziskovalci ugotovili, da je bil razlog za napad vse prej kot zahteven. Rudolf Egg, strokovnjak in poznavalec kriminalne psihologije, pravi, da za takšen primer še ni slišal: “To je nekaj res arhaičnega! Žrtvina ušesa so bila odgriznjena – skorajda, kot bi jo napadle divje zveri!”

Več kot le maščevanje?
Strokovnjaki trdijo, da v igri ni bilo le maščevanje – napadalec je očitno želel, da bi bila žrtev iznakažena; da bi se torej sama sebe sramovala. Vsekakor gre za dejanje človeka, ki je tako ali tako mentalno nestabilen. Napadalec med napadom ni bil pod vplivom alkohola ali drog, njegov odvetnik pa se je skliceval na težke preizkušnje, ki naj bi jih prestal kot migrant.

Žrtev je po zdravljenju izginila
Po zdravljenju v mestu Wuerzburg je žrtev poniknila v zemljo. Gabriele Berg-Ritter žrtvina odvetnica – je dejala, da se njena stranka zaradi strahu verjetno skriva. Proces bo predvidoma končan v začetku junija.

S. E.

 • sprehajalec

  Če bi jih obadva imela 1000 v žepu, ne bi prišlo do tega. Krivi so torej judovski bankirji pa kapitalisti. Bi zaključili kejs levičarji….

 • rubec

  V Wuerzburgu sem si pred časom ogledal njihovo prekrasno graščino. Takrat sem direktorico gradu spraševal čemu služi globok vodnjak na dvorišču pa ni vedela. Opažam da še danes ne ve.

 • tasilo

  (X) iznakazil prijatelja zaradi BIZARNIH 50 evrov dolga

  A vi rovtarji pa prav tekmujete, kdo bo ustrelil večkjega kozla. Ali veste, kaj pomeni ‘bizaren’? In če veste, nam pa razložite, kako gre v to zgodbo ČUDNIH, NENAVADNIH 50 evrov, KI ZBUJAJO POZORNOST ZARADI NENAVADNOSTI.

  K’eri kreteni … Ni čudno, da nimate jajc podpisati se s polnim imenom in priimkom, pač pa se skrivate za inicialkami.

  LP. Hanibal Lector

  • Zgornji

   Kaj, a ni dovolj razumljivo napisano ??

   • Franc Šink

    Ni!!!!

  • Franc Šink

   Ja kaj pa pričakuješ od večnih hinavcev !!

 • Zgornji

  PRI TAKIH POKVARJENIH ČLOVEŠKIH ZVEREH NEMORE BITI MOTIV 50 EVROV, TEMVEČ ČISTA PEKLENSKA SATANSKA ZLOBA IZ MUSLIMANSKOARABSKIH OBMOČIJ !!! ! !!!

 • šmentanamuha

  Tudi treznomisleči evropejci se trudimo razumeti bizarno politiko gospe Merkel in njene motive, zakaj vabi v Nemčijo to babrbarsko hordo, ki se obnaša tako poživinjeno. Nemci bi morali pred sodnika postaviti to ubrisano pizdo, namesto da se čudijo neandertalskim običajem prišlekov.

 • AlojzZ

  To je druga kultura, drugačno razmišljanje in ni sprejemljivo za EU domorodce. Niti ne za tiste EU domorodce, ki so jim rdeči kriminalci oprali možgane.

 • Orel Pravice

  Prosim tiskajte novo brošurco za migrante da v Evropi ne smejo ugrizniti ušesa ali oslepiti posameznika. Saj niso krivi oni, enostavno tega ne vedo.

  • sodnikisozločinci

   Zakaj ne bi naselili volkove med čredo ovc, te uboge begunce pred nasiljem lovcev? Saj bi jim dali brošurice, kjer bi pisalo, da ne smejo jesti ovc.

  • Franc Šink

   Vse te vrste migrantov bi morali zapreti v živalske vrtove. Ne pa graditi nove azilne centre za njih.

 • dob

  Kako to mislite, “bizarnih 50 evrov”? Pri na mormo delat tri dni za ta dnar!

  • Franc Šink

   Ne kolega Dob.!

   • dob

    Kolega Franc, če bi jaz imel pizdo, bi to zaslužu v desetih minutah.

    • Franc Šink

     Ha ha dobra!In+++++

 • vsemojebabe

  Sodišče se trudi poiskati motiv za tako kruto dejanje?
  Prebivalci se bomo kmalu naveličali takih sodnikov, najeli migranta za 50 evrov in naj opravi s takimi nesposobnimi sodniki.

 • Olga

  Vzrok tiči v njihovi divjaški kulturi in Koranu! Oni niso sposobni sobivanja v Evropi in civiliziranem svetu! To, da se mora žrtev skrivati, pove lahko Nemcem vse! Njihova politika “integracije” divjakov je KATESTROFA!

 • sodnikisozločinci

  “Dvajsetletni migrant, ki že od leta 2013 živi v Nemčiji, je bil končno postavljen pred sodišče. Obsojen je naklepnega umora in povzročitve resnih telesnih poškodb, kar je bilo označeno za barbarsko in živalsko vedenje.”

  Odkrij žival v sebi! Postani sodnik!

  Kakšno vedenje je zaščita partizanskih genocidnih morilcev pred pravično kaznijo?

 • Franc Šink

  In sedaj se “strokovnjaki ” ukvarjajo z trajno slepoto nesrečneža.Namesto da bi se ukvarjali z problemom migracij in njenih hudih posledic.

 • samsara

  Bogatitev in plemenitenje Evrope po levičarsko.
  FO!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!