Migranti, ki so sarajevski park spremenili v smetišče, tudi pretepajo in kradejo mimoidoče

Foto: Kurir

Nasproti sarajevske mestne hiše je park, ki so ga že pred meseci zasedli ilegalni migranti in ga spremenili v šotorišče in smetišče. Da je zadeva hujša, so migranti začeli napadati in ropati domačine, poroča beograjski Kurir. Če bo oblast po volitvah prevzela levica, bo tako kmalu tudi sredi Ljubljane.

Kurir je v začetku maja poročal, da migranti, ki se nenadzorovano gibljejo po Sarajevu, niso več nevarnost samo za bližnje prebivalce ob parku, ampak za celotno prestolnico Bosne in Hercegovine.

Tako je skupina migrantov v začetku maja obkrožila nekega tujega turista in mu ukradla denarnico. Pred podivjanimi migranti ga je skušal rešiti fotograf Avaza, turist pa se jih je skušal ubraniti z dežnikom. Rešila ga je šele skupina domačinov, ki se je zapodila v migrantsko drhal in jo razgnala. Tudi sicer je znano, da so migranti pogumni samo takrat, ko jih je desetkrat več od tistih, ki jih napadajo.

Moti jih njihova neotesanost
Srbskim novinarjem so Sarajevčani zaupali, da jih usoda migrantov sicer žalosti, ne razumejo pa, zakaj se pretepajo, smeti mečejo pod okna, hrano vržejo stran, ne da bi jo pojedli. Zato se jih bojijo.

(Slika: PrintScreen/Kurir)

Foto: Kurir

“Poglejte tisto skupino mladih,” je starejša gospa dejala novinarju Kurirja in pokazala na skupino mlajših migrantov: “Oni prodajajo mamila in oni so najhujši.”

Demokracija

 • Darth Vader

  Francoska vlada je najavila, da pripravlja “evakuacijo” kampov ob kanalih v Parizu, kjer se je naselilo skoraj 2500 migrantov v šotore in improvizirana zavetišča.

  Tokratna intervencija je že 35 po vrsti, skupaj 28.000 migrantov iz ilegalnih kampov od leta 2015, kriza pa še vedno preokupira prestolnico Francije.

  Ilegalni prišleki iz Afganistana, Eritreje, Sudana in še dlje so se hitro nabrali na bregovih kanalov Saint-Martin in Saint-Denis, ter zasedli pešpoti, ki jih tradicionalno parižani uporabljaljo za rekreacijo in prostočasne aktivnosti, sedaj pa so spremenjene v WC pod milim nebom in pralnice.

  Županja Pariza Anne Hidalgo je opozorila, da število ilegalcev hitro lahko preseže 3.000, hkrati pa dodala, da morajo francozi degradacijo svojega okolja sprejeti kot neizbežno.
  https://ambasador21.wordpress.com/2018/05/26/paris-pripravlja-ze-petintrideseto-odstranjevanje-migrantskih-kampov-od-leta-2015/

  • Pašteta iz Arabije

   Zabiti Slovenec, kmalu boš tla ribal migrantom, ker za drugega nisi. Tvojo babo bodo lahko nategovali drugi pijandura butasta brez hrbtenice.

   • šmentanamuha

    Kaj ti nisi Slovenec?

 • Marjan

  Enako čaka vas slovenceljne, ker nimate nobenih jajc, da bi se uprli sistemu. Brezvezen narod, rojen za hlapce. Krasni hlapci Arabcem boste. Čestitam!

  • Steiermark

   Le zakaj se en čefursko turški hlapec počuti varnega pred svojimi brati islamci? Ti boš prvi, ki te bodo dobro nateg…..li , kar od zadaj, takšne kot ste vi čefurji, ki ste jim najbolj podobni in “majo vas radi” ter sem prepričana, da bodo vaša “kuhana” jajca najprej sprobali…..Turški hlapec zagovedni! Uživaj!

   • Marjan

    Vidim, da si zelo vzburjen. Lahko ti ga vtaknem.

    • Steiermark

     svoje občutke lahko obdržiš zase in “potrebo” rešuješ med svojimi spolnimi iztirjenci, ki jih med vami levaki ne manjka (saj to lahko po sebi sklepaš), ter si “ga vtakneš” v svojo smrdljivo buzerantsko r….it!

 • Olga2345

  Mogoče pa rabita Cerar in Murgleone mamila, da jih uvazata?

 • Marjan

  Arabci bodo oboževali slovenske hlapce, dobro zdresirane od komunistov. Tudi vaše ženske bodo dobre za pofukat Arabcem. Ker nimate jajc! Zato.

  • pajot

   Jest tvojo že fukam

  • xtc

   Taprvo se bodo posvetili levim glavam-saj veš kako to gre v SA in Iranu nato pa se bodo lotili vaših nedoj*** babnic,ki na skrivaj letajo k župnikom na obhajanje in spoved.

  • šmentanamuha

   Ti pa si čigav?

   • Steiermark

    čefurski!

 • Marjan

  Hlapec slovenski potrebuje dobrega arabskega gospodarja. In ta prihaja. Cmerko vas je prodal za drobiž. Hvala bogu mi ni potrebno več gledat vaše brezvezne države.

  • Zgornji

   ČE BI TI ŠELE VEDU KOOOOOLK SI ŠELE TI BREZVEZEN, SE NEBI TU GOR TKOLE ZA BREZVEZE KIDAL IN KAKAL !!! :-P

 • xtc

  Ja takole izgleda Viel kommen po Gelino.
  In jutrišnja Slovenija.pod levo vlado.

 • Zgornji

  ZOMBIJI IZ ZOMBISTANA … DRUGEGA NE ZNAJO KOT ZOMBIRAT .

 • Razocarana

  Zakaj Nova ne poroča o Tommy Robinsonu arentiranem in v roku enega dneva obsojenem na trinajst let zapora ker je poročal o pakistanskih bandah ki so posiljevala in prodajala mlade angleške punce iz socialno šibikih družin, ter kako je angleška oblast prepovedala medijem vsako omembo Robinsove arentacije: http://www.breitbart.com/london/2018/05/26/redacted-arrested-for-redacted-outside-redacted-leeds-crown-court-issues-media-ban/

 • Olga2345

  Takole bodo zagledale Murgle….

 • šmentanamuha

  Kaj takega?! Nismo si mislili, da se jedrski fiziki tako grdo obnašajo.

 • tonite falco

  Poglejte si tale video o globalističnem načrtu kako islamizirati in uničiti Evropo: https://www.youtube.com/watch?v=zoXNBMMSI1o podnaslovljeno s slovenskimi podnapisi.

  Multikulturno takšno Evropo si sigurno ne želimo in jo tudi ne odobravamo in se bomo morali boriti proti vsem levičarskim vladam v Evropi. Najverjetneje tudi z orožjem, ki bi radi levičarji v vseh držav sveta posebno v Ameriki in tudi pri nas popolnoma prepovedali, da se človek ne bi moral braniti pred nasilnim tujerodnim narodom, Tako pri nas in tudi drugod po celem svetu! Pomislite dragi ljudje tudi dvakrat ali večkrat komu boste namenili vaš glas na teh parlamentarnih volitvah 03.06.2018 v nedeljo. Mislim, da je najpametnejša odločitev stranka SDS, ki nas bo zavarovala kot narod in družine z našimi otroki in vnuki za bolj varni jutri in blagostanje nas in naših družin.

  Zato vsi volite naslednjo nedeljo stranko SDS za naš blagor in mir v državi !!!

  • črnaovca

   Slovencem so včasih vladali Avstijci po volitvah in nesporni zmagi SDS nam bodo Hrvatje in MAdžari, eni bodo pobrali morje drugi Prekmurje

 • črnaovca

  Ali v Bosni vlada levica?

  • Franc Šink

   Islam.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!