Mit idealne pederske/lezbične družine: Lezbijki sta dekle mučili, posiljevali in izstradali ter to posneli!

Slika je simbolična (foto: iStock).

Objavljamo pretresljivo tragično izkušnjo 20-letne Francozinje Cassandre, ki je v največjih slovenskih medijih ni bilo dovoljeno objaviti, saj ruši mit o dveh lezbijkah kot za otroka najboljših možnih materah (starših). 

Svet je pretresla šokantna zloraba lezbičnega para in sostorilcev, ki so dober mesec mučili, posiljevali in izstradali 20-letno Cassandro z motnjo v duševnem razvoju. Grozljiv zločin se je dogajal februarja in marca 2015 pri Verdunu v Franciji.

V Verdunu, na severovzhodu Francije, so vložili obtožnico zoper lezbični par in štiri druge ljudi, ker so v njunem stanovanju – v drugem nadstropju bloka – mučili, posiljevali in izstradali Cassandro, 20-letno dekle z motnjo v duševnem razvoju. Cassandro so v stanovanje zvabili z zvijačo in s pomočjo njenega nekdanjega šolskega prijatelja.

(Foto: iStock)

Zaukazan mit Društva psihologov Slovenije: “Vsakdanje življenje kaže, da v mnogih t. i. “pravih” družinah prihaja do zlorabe otrok, da pa je v nepopolnih in enospolnih lahko njihovo življenje lepo in prijazno.” Dve ženski materi sta po mnenju tega društva najboljše, kar se otroku lahko v življenju zgodi: “Iz vidika naložb v starševstvo in starševskih veščin dve ženski materi v povprečju opravljata enako dobro ali celo boljšo starševsko vlogo kot moški in ženska pri tradicionalni delitvi starševskih vlog.”

Cassandra, vase zaprto dekle iz mesta Rarécourt nedaleč od Verduna, se je v mesto preselila zaradi službe. Delala je kot pomočnica v restavraciji s hitro prehrano, stanovala pa je v hostlu za mlade delavce. Po tistem, ko so jo mučitelji zvabili v svoje stanovanje in jo tam zadržali, ji je zaradi daljše odsotnosti z dela grozilo, da jo bodo odpustili. Naposled jo je našla in rešila socialna delavka.

(Foto: iStock)

Izživljanje nad mladim dekletom sta lezbijki celo posneli
Mlad lezbični par, Caroline in Laëtitia, katerih “poroka” je bila prva legalizirana homoseksualna skupnosti v Verdunu, kakor tudi njun prijatelj, znan po imenu “Le Manu”, ki je z dekletom živel v istem bloku še z dvema drugima moškima, starima 19 in 27 let, so med drugim prisilili Cassandro, da je morala popolnoma oblečena v ledeno reko Meuse nedaleč od bloka in se potem gola vrniti v stanovanje lezbičnega para. Pri tem so ji grozili s smrtjo. Cassandro so mučili več kot mesec dni; od začetka februarja do sredine marca. Prisilili so jo, da je spala na tleh, jesti je morala mačje brikete in ni se smela tuširati. Na Cassandrinem telesu so mučitelji ugašali cigarete in jo opekli z žarečo konico noža. Nekatera dejanja spolnega nasilja so napadalci celo posneli.

Socialna delavka je zlorabljeno in poškodovano Cassandro našla 14. marca 2015. Imela je “postrižene lase” ter “izmaličen in otečen obraz”. Deklico je takoj odpeljala v bolnico in primer prijavila policiji. Več kot mesec dni Cassandrinega ujetništva sosedi v bloku niso opazili nič sumljivega. Tožilka Camille Mianson je potrdila, da je lezbični par priznal storjena kazniva dejanja, prav tako tudi ostali storilci.

24kul.si

 • tinta

  Zelo resno se sprašujem, kaj je postalo s to našo “CIVILIZACIJO” ???

  • Novakec1

   Peklenski plan mobilne telefonije

  • Steiermark

   “Civilizacija”, civilizirani pripadniki človeštva smo posiljevani od takšnih spolnih iztirjencev, ki nam celo spreminjajo zakone, odvzemajo sirote starim staršem samo zato, da bodo imeli “na trgu” večjo ponudbo….. satanisti imajo vse v svojih krempljih in manjšine nam oblikujejo zakone, ki so proti zdravemu človeškemu razumu in proti normalnim ljudem, predvsem družinskim skupnostim, in ko se na vse načine zasmehuje družinžo, ki jo lahko tvorita le, mož in žena ter otroci! Vse ostalo je zblojeno delovanje teh iztirjencev…..Sicer pa “filozofija”, kako je potrebno uničiti družino ter izvajati homoseksualno nasilje (ki ga pri nas začenjajo izvajati že v vrtcih, šolah, s podporo lasatega šefa vsega zla v “javnem sistemu izobraževanja” , izhaja že od Marxa, povzemali so ga pa komunisti pod titom – pedofilskim pederastom in ga njegovi nasledniki, potomci, ki podpirajo to zločinsko filozofijo, uveljavljajo ponovno danes, ko se piše 2017, na žrtvah – naših otrocih! Vso to drhal, ki izvaja tako bolano ideologijo, o teoriji spola itd. bi bilo potrebno omejiti in odstraniti iz javnega življenja ter jih napotiri na zdravljenje k dobrim psihiatrom, ki so kos takšnim hudim poškodbam v glavi ter jih spraviti na pravo pot, sicer pa zapreti oz. preprečiti jim dostop do ostalih…..da bomo se lahko počutili varne pred temi seksualnimi iztirjenci!

   • KIKI

    Odlično povedano!
    Živimo v neki preteklosti, kmalu bomo v času
    Sodome in Gomore! Točno tja nas pelje ta
    naša zblojena pot! Začne se z indoktrinacijo otrok!

    • Slovenka

     Vemo, kako se je končalo s Sodomo in Gomoro. Ti glej, da boš ravnal, kot je treba, da boš med tistimi, ki bodo v času obračuna pravočasno odnesli pete in nato začeli graditi družbo na zdravih temeljih.

 • Demonkrat

  Obupno.

 • Olga

  Vse je treba kaznovati z dosmrtnem zaporom! Kot Židje, si tudi homoseksualci predstavljajo, da so nekaj posebnega in da gredo njihove pravice do neba! Sramota! Od človeka, ki trpi, bi pričakovala sočutnost, ne pa izživljanje in to nad osebo, ki se ni sposobna braniti!
  Zame so takšni ljudje navadni izrodki!

  • selma hayek

   Žide je treba kaznovati z dosmrtnim zaporom? Nekaj v stilu koncentracijskih taborišč?

   • Levicar nikoli!

    Ne, vse ki se izzivljajo nad otroki! Ne beri selektivno samo tistega, kar ti pase.

    • tohuvabohu

     Rdečkarji so svetovni prvaki v potvarjanju.

     • Lustrator

      Slovenclji pa v kupovanju vseh njihovih prozornih fint za slaboumne. Povsod po svetu z izjemo S: Koreje in belorusije so jih že zdavnaj prebrali, le še pri nas se prostovoljno verjame v komunistični mit.

  • KIKI

   Poznam kar nekaj istospolnikov, so nemoteči družbeni člani,
   so kultivirani in urejeni! Teh ne boš nikoli videti na nekih
   bebavih paradah in shodih, v nekih izoliranih klubih, ne posiljujejo
   državljanov s seksističnimi izpadi v javnosti! in se ne slikajo
   brez človeških, moralnih zadržkov , kot izrodki, ki nam jih vsiljujejo
   za odločanje o sprejemanju “enakosti” med spoloma!

  • Dark Lord

   Krava zafukana.

   • Brane Pomahaj

    Peder nepofukan.

 • primsek

  Za kaj takega nam ni treba pogledati v tujino. Pri nas pravi Slovenci brcajo do smrti ali obglavijo svoje starše. Ne pedrčki kot Gorenak Piškotek ali nadškof, običajni Slovenceljni, ki gledajo Novo 24 tv

  • indijanka

   Ali kdaj pomisliš, kako si sam oddaljen od človeškega dostojanstva s tem dnevnim žaljenjem na portalu?

   • tohuvabohu

    Še predobro se zaveda in to je tudi namen. Rdečkarji so to že zdavnaj sprejeli kot svojo metodo delovanja: morala in etika na gobcu, nasilje na skrivaj.

   • šmentanamuha

    Prav v tem je stvar. Ti ljudje nimajo dostojanstva.

    • sprehajalec

     Nihče jih doma ni učil morale, vedenja, vljudnosti. To so namreč buržuazne pritikline.

  • Steiermark

   Po tvojem komentiranju je očitno, da si pederček, ki brcaš v glavo drugačne od sebe in obglavljaš, ravno ti!

   • KIKI

    Postopki so mu znani, torej se res težko skrije
    svojo pripadnost, a njee?

  • KIKI

   No, to imajo še iz partizanov, a njee! Pošastno krvoločnost!

 • Novakec1

  Dolfe ni imel tolerance do tega.

  • Dark Lord

   Tudi do Slovanov, kot si ti ni imel tolerance. A ne?

   • Novakec1

    Zato so se pa nekateri borili proti švabom

  • Cyclopean

   Resnici na ljubo, Dolfe ni imel tolerance do ničesar. Zaradi njega imamo sedaj vso to sranje.

 • Iza Demos

  To nima veze ne s spolom, ne z raso, ne vero in ne s politično ter spolno opredeljenostjo. To je zločin. In vse take zločine naj se kaznuje. Osebno predlagam smrtno kazen, kajti zaradi teh izrodkov, ki jih je vedno več tudi v SLO, ne bi povečevala gostoto nastanjenih v zaporih.
  Volk dlako menja nravi nikoli.

  • indijanka

   Iza, strinjam se z vsem kar si zapisala, razen s smrtno kaznijo.

 • Goran Hvala

  Ah dejte nospet ene cvetie na novi…ces kaksni so lezbicni pari…a potem lahko recemo da so tud pari moski/zenska ubistvu taki kot unedva slovenca ki sta svojo tamalo ubila?..se prav to men predstavljate kot ideal…ce ze tako navajate kako to gre…ne vem..dajte mi to mal bel obrazlozt po katerih kriterijih vi to gledate..

  • tohuvabohu

   Kje si pa to prebral? Kakšna kilava logika. Razkrinkanje idealizacije homoseksualnih parov ni metanje vseh v isti koš.

   • Dark Lord

    Kdo govori o idealizaciji? Govorimo o enakosti. In to je še en dokaz da so ljudje enaki, hetero ali homo. Oboji so sposobni ljubezni in oboji grozot. Ni razlike. To je point. OK?

    • Aron

     Pusti, ni vredno. Ko je nekdo ideološko tako opran, ga nobeno dejstvo ne premakne.

     • tohuvabohu

      Kakšen kreten si. Ker ne znaš ugovarjati, napadeš mene osebno?! Kje pa vidiš ideološko opranost pri meni? A zato, ker vam rdečkarjem ne prizanašam ob vašem stalnem potvarjanju in blatenju? Če je kdo v Sloveniji ideološko opran, ste to prav rdečkarji, in to pranje se odvija že 75 let.

     • Aron

      Ideološka opranost izhaja iz tega, da vsakega, ki ima drugačno mnenje, označiš za rdečkarja. Daleč od resnice. Šah-mat.

     • sodnikisozločinci

      Ideološka opranost izhaja iz tega, da vsakega, ki ima drugačno mnenje, označiš za skrajnega desničarja, njegovo mnenje pa za sovražni govor – s čimer mu hočeš preprečiti izražanje njegovega mnenja.

     • Aron

      Kaj točno sem označil za sovražni govor?

     • sodnikisozločinci

      Beseda “označiš” se nanaša na nedoločeno osebo, torej napisano ne leti konkretno nate. Kdo že je ustanovil Svet za sovražni govor in kdo so bili njegovi člani? Menda ne misliš, da so to skrajni desničarji?

     • Aron

      Svet je nujno potreben, sa je sovrazni govor v porastu, ker se ga ne sankcionira.

     • tohuvabohu

      Lažeš kot cigan. Nikogar v življenju nisem nikoli ozmerjal zaradi drugačnega mnenja! Vendar če opazim, da kdo zahaja na portal z edinim namenom lagati, srati in kozlati po ljudeh, je vse jasno. Ti si nedvomno tak primer.

     • Aron

      Lažem, če nekoga, ki ni rdečkar, označiš za rdečkarja?

     • tohuvabohu

      Samo hud lažnivec lahko meni očita ideološko opranost. Mene nihče ne more “oprati”, razen prisilno, kakršne so bile znamenite stalinistične metode na montiranih sodnih procesih.

     • Goran Hvala

      Thovabohu..kak nisi ozmerjal ce pa glih to delas…???..pac dejstvo je da desnicarji ne sprejmete drugacnega mnenja..ker smo kr vsi pedri pa komunjare pa nevem kaj se vse samo na podlagi nestrinjanja z vami…a pol je tud to v genih ce majo vsi ostali okrog vas vse v genih…al kako?

     • Lustrator

      Podpiraš pedre in komunjare na eni strani in pljuvaš po demokratih in heteroseksualcih, hmmm, let me think…

     • Goran Hvala

      Pa kje pljuvam?..ko ti napisem primer reces da pljuvam…in kako naj se clovek potem odloci za desno opcijo ce mas take patrone na desni strani…pol pa jokate zakaj pusite vsake volitve..

     • Lustrator

      “pac dejstvo je da desnicarji ne sprejmete drugacnega mnenja..ker smo kr
      vsi pedri pa komunjare pa nevem kaj se vse samo na podlagi nestrinjanja z
      vami”

      Ko pro-totalitarec takšnega totalitarnega pogleda obsodi demokrata, je to zanj najhujša žalitev – če bi te seveda jemal resno, pa te, ne ker si poln kontradikcij. Če je kdo v tej družbi (in tudi drugje po svetu) tisti, ki spodbuja pluralnost v družbi, smo to demokrati, saj se zavedamo, da demokracija brez pluralnosti informacij/mnenj, javnih soočenj RAZLIČNIH idej,… enostavno NE FUNKCIONIRA. Demokrati torej drugačna mnenja spodbujamo (zato je bila tudi ustanovljena Nova, zato si prizadevamo za umik države iz podjetij, pravosodja, civilnih družb, medijev – da se torej decentralizira zabetoniran rdeči center moči), ali se z njimi strinjamo, je pa druga stvar. Imaš pa prav, da ABSOLUTNO zavračamo drugačna mnenja, katera so že osnovi prepojena s totalitarnim idejnim okvirom – do takšnih mnenj ne sme nihče v naši družbi (ne le desničarji) imeti nikakršne tolerance – da je debata konstruktivna, lahko torej poteka le v demokratičnih okvirjih, ko pa imaš na drugi strani razne komsomolske ideje in partijske mite, je debate konec. Takšne ideje namreč sodijo na smetišče zgodovine, njeni nosilci pa za rešetke. Dokler pa se v naših javnih debatah še vedno pojavljajo temne sence drugje preživelega totalitarizma, smo še daleč od demokracije!

     • Goran Hvala

      In kaj je za vas konstruktivna debata?..da kimam in se strinjam z vami?..al kako nej bi to zgledalo?..jaz sam napisem svoje mnenje pa brz vsi pod mano o nekih komunjarah pa pedercinah in nevem cem se…a to je ta vasa konstruktivna debata?..tud jaz sem za da je zgodovina zgodovina…ampak saj sam zgodovino berem na tem portalu…zadnjic objavite novice o tem kaj si “komunisti” mislijo o vas in filate ljudi z 4 leta starim napisom ene pjandure…kaj je to druzga kot napihovanje in hujskanje…tud volitve bodo hmal ane..a res mislite da smo v slo sam levi ali desni?

     • Lustrator

      Konstruktivna debata je možna samo z:
      1. ljudmi, ki imajo o nečem znanje, ne le mnenje
      2. ljudmi, ki imajo namen z debato priti do skupne rešitve
      3. ljudmi s katerimi obstaja vsaj en skupni imenovalec iz katerega lahko sogovornika izhajata

      Žal to pomeni, da je konstruktivna debata glede najpomembnejših vprašanj naše družbe (preteklost-sedanjost-prihodnost) nemogoča z vsaj 2/3 družbe, saj t ažal ne poseduje niti ene izmed zgoraj navedenih točk.

      1. kdor leta 2017 še vedno vodi partijo ki nas je spravila na kolena ima lahko le mnenje, nikakor pa ne znanja (razen če tako voli iz svojih osebnih koristi, a to izključuje točko 2.)
      2. tisti katerih politična opcija vlada že 70 let nimajo želje po spremembah, zato tudi ne iščejo skupnih rašitev z drugačemislečimi
      3. s komunisti žal nimamo ideološko niti enega samega skupnega imenovalca, razen tega, da smo vsi ljudje. V vseh ostalih pomembnih vprašanjih (ne, to niso šport, moda ali glasba) pa smo na popolnoma različnih civilizacijskih nivojih.

      Nikjer nisem napisal, da je zgodovina zgodovina – sedanjost namreč ni nič drugega kot posledcia zgodovine, prihodnost pa posledica sedanjosti, ki je posledica zgodovine. Kdor torej ne pozna/noče poznati/razčistiti z lastno zgodovino, je obsojen na ponavljanje napak (za katere niti ne ve da so napake) iz preteklosti. Šele, ko se bo večina naroda (ki je tako ali drugače povezana z zločini) zavedala svojih grehov, se zanje spovedala, prosila odpuščanja in se zanje odkupila, bomo lahko skupaj začeli graditi v enotnosti in skupnem pogledu v prihodnost. Žal pa je to v interesu le tiste manjšine, ki dandanes še razmišlja s svojo glavo in se zaveda koliko izgubljamo, ker nismo zmožni javno in jasno obsoditi največjih zločinov, ki jih je brat bratu prizadejal med krvavo revolucijo.

      Ne, žal v Sloveniji nimamo normalnih levih in desnih (v zahodnem pomeni), ampak zgolj totalitarce (simpatizerje prejšnjega režima) in demokrate (tiste, ki nas druži ljubezen do slovenske domovine, Evrope in svobode tako na gospodarskem kakor na področju spoštovanja najosnovnejših človekovih pravic). Da je nekdo lahko levičar (v evropskem pomeni besede) mora biti najprej demokrat, a takega človeka, kaj šele stranke slovenska “levica” preprosto nima.

     • Goran Hvala

      Se pravi konstruktivno debato imajo po tvoji logiki lahko sam tisti ki ze v startu mislijo isto…z nekom ki se v necem ne strinja pa po tvoji logiki niti nima smisla govort…to je potem zaprti krog ljudi kjer vsi isto mislijo…in potem pravis s svojimi glavami…ok…

     • Lustrator

      V svojem odgovoru sem napisal zelo veliko, a prav nikjer tega o čemer sam kvasiš v svojih komentarjih. Je ti po vsem napisanem ni jasna razlika, potem ti več ne morem pomagati.

     • tohuvabohu

      Še ena laž. Če me kdo zmerja, preprosto udarim nazaj. In zakaj bi moral jaz sprejemati tvoje mnenje, a si ti priseben? Dovolj je, da te ne oviram pri izražanju. Ja? Sicer pa, a sem ti kdaj rekel, da si peder?

     • Goran Hvala

      No evo..vsak pove svoje mnenje…brez socnih pridevnikov…drgac pa poglej komentarje pod moj komentar..sami strpni..sami normalni…pa spet normalni kakor za koga..samo pravim da je zanimivo kako eni okronajo doloceno skupino ljudi za nekaj kar naredi en posameznik…spet v drugi skupini plbodo pa tulil da ne mors posplosevat…a ni to mal smesno..zdej ker ena lezbika ubije otroka so vse lezbike take…ko eden od “normalnih” ubije svojga froca je pa brz nek izgovor je bil bosanc…zdej kaj imajo skupnega lezbika, normalni(hetero) pa bosanci to spet ve sam tist ki je to izustil..mal cudne ugotovitve in primerjave od nekega izobrazenega evropejca..pa spet nam reku da mislim tebe…mislim na splosno 90% komentatorjev…

    • tohuvabohu

     Članek omenja mnenje Društva psihologov Slovenije. Vmešal sem se zato, ker je tov. Goran Hvala tukaj očital članku, da posplošuje, kar je prozorna laž.

    • tramal

     Ne morejo biti normalni ljudje enaki z izmečki.To je enako kot bi trdil da je miš slon.

     • Goran Hvala

      Zdej kdo je za koga normalen…ti se mas tud za normalnega…za hrbtom se ti pa smejijo…;-)

     • Dark Lord

      Glede na to, da si izmeček, boš že vedel.

  • šmentanamuha

   Lej, frajer, pederiši se kolko se hočeš, ampak ne zahtevat, da ti morjo dat otroka v posvojitev. Otroci imajo dovolj težav že z odraščanjem as problematičnim očetom ali materjo ali obema. Sam to je. In ne, nisi napreden, če praviš, da je poroka med istosplonimi naravna stvar in mora biti izenačena po definiciji s heterospolnimi. Prav je samo, da se uredijo pravne formalnosti življenja v neki skupnosti zaradi kasnejšega evntuelnega ugotavljanja, kdo je prispeval več, dedovanje in podobno.

   • Aron

    Torej tvoja argumentacija bi bila ta, da imamo že dovolj slabih heteroseksualnih staršev? Veliko nebuloz že slišanih iz tvoje strani, ampak tale je pa za v anale :)

    • Slovenija Moja Dežela

     Aron bodi toplovodar …ampak narava je tako poskrbela, da istospolniki pač ne moreji imeti otrok….to ve vsaka opica samo levičarji in lezbo/toplovodarjem to ni jasno. isti ste kot ISIS….bolniki v glavi.PIKA!!!

     • nebošlo

      Ponavadi večina parov, ki posvojuje otroke, ne more imeti lastnih. Sicer jih ne bi posvajali. Se pravi je celoten koncept posvajanja otrok za odmet. Genijalna logika.

     • Jeffrey

      “…. isti ste kot ISIS…”

      Upss…..tole pa ne bo šlo….v kontekstu odnosa do lgbt ste ISIS-u veliko bliže ta desni !

  • tramal

   Bila sta bosanca

   • Hun

    na tramalih

   • Goran Hvala

    Aja sej je res sam tisti eden in edini primer nasilja v slo…se oproscam…moja napaka…

  • Cyclopean

   Ne primerjaj Slovencev z šiptarskimi izrodki.

   • Goran Hvala

    Men so vsi isti izrodki….pri men strunice pripadnosti ne zaspilajo…

 • Dark Lord

  A heteroseksualni pari pa ne delajo tega?
  Tule namreč vedno najdete nek obskuren primer in skušate to posplošiti na celotno LGBT populacijo.
  Precej bedno.

  • garfi

   A homoseksualni pari pa ne delajo tega?
   Tule namreč vedno najdete nek obskuren primer in skušate to posplošiti na celotno normalno populacijo.
   Precej bedno.
   lgtbz propaganda

   • Goran Hvala

    Kaj pa je ta clanek druzga kot propaganda?…

    • Lustrator

     Ne, ta članek je tisti del resničnosti, ki ti jo glavni režimski mediji (ki jih hote ali nehote plačuješ) vselej zamolčijo, da se potem najde nekaj masa ovac, ki ti naučeno kvaka “raje otroke homoseksualcem kot pa heteroseksualcem, ki so itak povečini pijanci, se pretepajo, zlorabljajo,…” Zakaj? ker se samo o tistih primerih poroča, čim pa to naredi musliman, peder, komunist ali kdorkoli iz njihove črede, vse potihne.

    • garfi

     denar vam je treba vzet za vašo propagando
     žal sam tega ne morem

     • Goran Hvala

      Kaksno naso?..kdo je sploh nasa oziroma moja?..kam me spet razgledan desnak turi…pac iporabljam besedo desnak ce me ze ti brz nekam postavljas..sej ne vem ce si..sam recem tako…men ste itak isti…pac sklepam po izjavah…

     • garfi

      men ste levaki vsi isti škodljivci

     • Goran Hvala

      Jah men pa pac desnaki….

     • garfi

      ja mi smo okradli Slovenijo za 100 milijard

     • Goran Hvala

      Kdo pa je vi?..a mas prste zravn?..drgac pa ja tud “vasi” sedijo tam ze 25 let in vec in se nikoli se niso odpovedali svojih plac in dodatkov in vsega kar gre zraven…pa tud ce niso naredil nic..sam sedijo tam in se cohajo..zdej moji niso nobeni ker nobenga nism volu..ker mi ni v interesu dajat svoj glas nekomu da lahko krade…ker to je vse kar jaz vidim v politiki..

     • garfi

      ja mi smo pobili 100.000 ljudi

  • tramal

   Celotna LGBT SO IZMEČKI.Kaj ti tu ni jasno.

   • Dark Lord

    Ti nisi jasen. Jodlar zafukan.

    • tramal

     Važno je da smo te na tem portalu spravili ob živce in da si sedaj varno spravljen v umobolnici,pederček.

     • Dark Lord

      Ja. OK. Cmok!

  • Karmen

   Ta članek je samo protiutež na članke o tem, kako so heteroseksualne družina izrojen in kako zlorabljajo otroke.
   Celo stroka zelo na glas vpije o tem, da so otroci na veliko zlorabljeni v heteroseksualnih družinah. Že od takrat, ko so se pojavili prvi članki v levih časopisih na to temo, se zavedam, da se in se bo zloraba dogajala tudi v istospolnih družinah, so tudi oni samo ljudje.

   • Dark Lord

    Prosim en sam link na novico, kjer je eksplicitno omenjena “heteroseksualna družina”. Samo en samcat link. Hvala.

    • Karmen

     http://arhiv.gorenjskiglas.si/article/20150307/C/150309843/hvala–ales-primc-/

     Damjana Šmid je socialna pedagoginja in ima zasebni zavod Modrin, ki je dobil 133.550,07 eur proračunskega denarja za napad heteroseksualnih družin.

     • Dark Lord

      Kje v članku piše “heteroseksualna družina?! Kje?

     • Karmen

      Ali si ti mogoče slep? Heteroseksualna družina = oče in mati, da ti bo bolj jasno.

      Sicer pa preberi tudi komentarje na njen komentar – imenoval se je Moj pogled.
      Boš ugotovil, kaj vse ja Primc naredil za homoseksualce in za družine. Zanimivo. Vse to levi časopisi ne pišejo in Damjane ni bilo nikjer, ko je Aleš Primc boril te bitke in jih tudi izboril.

     • Dark Lord

      Ponovno, pička zafukana: kje piše “HETEROSEKSUALNA DRUŽINA”?! A si totalno glupa, ali kaj?!

     • Karmen

      Zelo lep besedni zaklad. Kultura na nivoju.
      Sicer pa je beseda heteroseksualna tujka. Slovensko se temu reče, družina s materjo in očetom.

     • Dark Lord

      OK… bom poskusil še enkrat. Prosim beri počasi, ker ti gre branje slabo. Torej: kje v članku piše “HETEROSEKSUALNA DRUŽINA”?!
      Pa še enkrat: prosim za link, kjer je omenjeno hudodelstvo (umor, nasilje doma, ipd), kjer je omenjena “HETEROSEKSUALNA DRUŽINA”. Ali pa da je eksplicitno izpostavljeno, da je šlo za družino z materjo in očetom.
      Da te vidim.

 • sodnikisozločinci

  Upam, da bo sodišče pravilno ugotovilo, da imajo storilci psihično motnjo zaradi travm iz otroštva, kjer so bili žrtev vrstnikov zaradi njihove spolne usmerjenosti. Lahko bi posnemali z genocidno ideologijo mentalno pohabljene izrodke človeške družbe, slovenske tožilce, sodnike in varuhe človekovih pravic, ki so pozitivno diskriminirali komunistično-partizanske klavce (kaj pa je to takega sistematičen umor stotisočev ljudi?), obenem se pa znajo prav sadistično izživljati nad ljudmi, ki za 10 km/h prekoračijo najvišjo dovoljeno hitrost, ali pozabijo plačati položnico manjšo od 50 evrov.

 • Vojteh Dovč

  ZA OTROKE GRE– KAJNE

 • Vojteh Dovč

  sam,da ni kučan kriv—–

 • bojan

  sramota od članka

  • tramal

   Buzerant

  • šmentanamuha

   Zakaj že?

 • Demonkrat

  Sex je izvor zla

  • Dark Lord

   You must be fun at the parites.

   • Demonkrat

    because of sex or evil?

  • sodnikisozločinci

   France Prešeren:

   Katra v grobu mir uživa
   moli zanjo, če’s kristjan
   vsega zla je pizda kriva
   je rekel sveti Kozmijan.

 • Anton

  Da ni bilo to posiljeno dekle Miha Kurbež..?

  • sodnikisozločinci

   Da nisi mislil slučajno tovarišico Miho Kordeževo? Ta je bila deflorirana s stalno partnerico Flaško Pirovo, nazadnje so jo videli kako blaženo počiva na tleh in šteje bele miške.

 • garfi

  SPOLNI, IDEOLOŠKI IN VERSKI EKSTREMISTI NE SMEJO DOBITI OTROK
  V LAST IN VZGOJO !!!
  katastrofa zanje, narod in državo

  • RealRevolution

   Kaj je pa za tebe narobe ,ce je nekdo “ekstremni” ideoloski svobodomiseljc ali pa verski ekstremist ali pa ekstremni navijac nekega kluba?
   To so si ustave izmislile,ker se bojijo,da bi cim majn druga izstopalo.Kaj pa ekstremno delovstvo za korporacije?
   To jim odgovarja.
   Ekstrem so tudi vojaki,ki vzklikajo nacionalna sporocila ko gredo v boj.
   To je samo beseda ekstremno,da je nekaj zelo…

   • garfi

    …narobe
    ekstremizem v smislu škodljivosti

 • Hun

  kakšni otroci še za procent hetero staršev se čudim, da živlenje idiotom da otroke

  • sodnikisozločinci

   Izgleda malo drugače, idioti dajo otrokom življenje, ta pametni pa se buzerirajo in jim za ritne zasluge potem država dodeli otroke idiotov.

 • Janez

  Ja !
  Me veseli, da ste objavili ta ok svarilen prispevek !
  Tudi
  Jaz !
  Sem že večkrat na tem portalu zapisal,
  DA JE OKROG LGBT, NJIH VEZ itd.
  – ZLASTI PA V ZVEZI Z NJIH ODNOSOM !
  DO SPOLNO IN OSEBNOSTNO ŠE NEDORASLIH MADIH – VELIKO ZAVAJANJA, NERESNIC ! itd.
  Na
  Tem ok domoljubnem portalu
  sem
  večkrat zapisal “1000% ” dokumentirani
  in resničen primer
  SPOLNE ZLORABE NEPOLNOLETNIH DEKLET, DIJAKINJ – S STRANI ZNANE Simone de BEAUVOIR !
  Francoska profesorica
  IN AGRESIVNA LEZBIJKA
  Simone de BEAUVOIR
  je bila namreč zaradi spolnih zlorab, spolnih eksperimentov z nemočnimi mladoletnimi dijakinjami
  leta 1944
  SODNO SUSPENDIRANA KOT PROFESORICA
  – S PREPOVEDJO POUČEVANJA DO KONCA NJENEGA ŽIVLJENJA
  – NA VSEH DRŽAVNIH ŠOLAH V FRANCIJI !
  Že pred letom 1944 sta Simone de B in njen “partner” znani filozof JEAN PAUL SARTRE !
  namreč
  spolno abnormalno zlorabljala za brezčutne, hladno racionalne spolne eksperimente
  mladoletne dijakinje,
  s katerimi je Simone de B. imela stik – kot profesorica na državnih srednjih šolah !
  Leta 1944
  pa je prof. Simone de B. – CELO ! – U G R A B I L A !
  – mladoletno dijakinjo N. Sorokin od bivanja pri njenih starših ! Njeni starši so jo tožili .
  In?
  SPOLNO IZTIRJENO
  PROF. Simone de BEAUVOIR – JE SODIŠČE OBSODILO NA SUSPENZ OD PROFESURE !
  Do
  konca njenega življenja ex prof. Simone de B. ni smela poučevati – na nobeni državni šoli Francije !
  To !
  Absolutno verodostojno dejstvo
  – o zaradi knjige Drugi spol znani “utemeljiteljici” t.i. feminizma – S. de B.
  na
  slovenskih šolah
  – naši predavatelji na srednjih šolah, fakultetah – zlasti pa na FF v LJ – KAR ZAMOLČIJO !
  Seveda?
  Nekorektno in neskladno s kodeksom akademske časti: suspenz S. de B. – KAR ZAMOLČIJO !
  V
  Nadaljevanju, čez čas – bom podal še ostale verodostojne podatke
  o spolno abnormalni in etično zelo sporni
  “utemeljiteljici feminizma”
  Simone de Beauvoir, ki jo na FF ?
  Celo častijo z državnih profesorskih mest !
  kot “napredno” ikono feminizma i.td. Razbijmo to zlorabo šol. L.r.. ex ok knjižničar Janez KOMENDA

  • šmentanamuha

   Super, hvala za izčrpni info. Podpiram tvojo namero. Tudi takole branje preko forumov doseže marsikoga.

 • Jerica

  Kira bagra. Pa vete gdo je vsega tega krivv? ?Prokleti ići! furali so
  nam jih gor iz kamijoni zaj hočejo pa pri nas da bo tak ka pri jih
  čujte.!!

  • freedomfighter

   aja bosanci so krivi da so ljudje pedri….

 • Jerica

  Pa vete lkaj vam še moram po vedat! pri nas mamo VELIK probelm! toti pubeci ka se ne upajo pri nas za roke držat grejo pa čez mejo pa na mažarsko pa tam pol to delajo. Tpoti magjari so suti vsega sposobni vam pove,m,!

  • Olga

   Madžari spoštujem, ker vem, da imajo lep odnos do otrok in družin! Madžari so verni! Pa saj krščanstvo noče nikomur nič!

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!!

 • freedomfighter

  poglejte kolikokrat starši zlorabljajo otroke ampak saj vem zloraba je samo takrat ko to delajo pedri ali lezbike…tok k ste pa tle sprani ljudje to pa res včasih me prav preseneča…zakaj nikoli članka o tem kako beli evropejci zagrešijo zločine ali pa posilstva…sam to ni voda na vaš mlin zato o tem ne govorite…VI STE PROPAGANDNA SRAMOTA NOVINARJEV…hujši ste k 24kur za levičarje…dokler boste pisali članke ki ugajajo samo vaši opciji vas ne bo nihče resno jemal razen nekaj spranih glav na tem forumu

  • Olga

   Kdaj ste pa prebrali, da kdo od nas zagovarja zločine?!!

  • Janez

   A?
   Je z mojim zapisom ?
   Kaj narobe ?
   o spolno nenormalni in etično nizki
   – pri nas na FF sramotno poveličevani ” ikoni” feminizma Simone de B. Lr. Janez KOMENDA

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Idiotski komentar, na nivoju unga pedercka Domoljub in gej… na kozlanje greste veliki vecini ljudi in bolj kot perverzno skacete napol nagi po ulicah in se grabite za riti z namenom nekega opozarjanja in pridobivanja enakopravnosti in pravic, bolj nam boste sli na kozlanje, manj vas bomo sprejemali!

   • freedomfighter

    raj na nivoju pederčka kot na tvojem nivoju…pa drugače motijo te pedri sam take kot si ti normalni ljudje jih ne opazimo imamo druge probleme v življenju kot kdo koga za rit drži

    • Levicar nikoli! … in hetero

     A si nekaj skozlal, ker si pac mislil, da moras?!

 • Karmen

  Ne, ne, to pa že ne, istospolno usmerjeni pa to ne delajo – so idealne družine. sploh dve ženski skupaj.

  • Zgornji

   HE HE, JA, SEVEDAAA … ;-) ;-) ;-)

 • Domoljub in gej

  Pa to več ni normalno kaj se greste na tem portalu. To ni več samo nestrinjanje, “drugačno mišljenje” kot ga hočete zapakirati, ampak ste res že bolno obsedeni z istospolno usmerjenimi. Vsak dan je tisoče otrok žrtev trgovine z ljudmi s strani heteroseksualnih moških, očetje posiljujejo svoje otroke, ženske padajo po stopnicah, hetero diktatorji so pomorili stotine milijonov ljudi in jih še naprej morijo in vi primitivci se še vedno obremenjujete z istospolno usmerjenimi!? Začnite z buldožerji odstranjevati gore dreka izpred svojih pragov preden se si sploh drznete kaj oglašati.

  • garfi

   PROPAGANDA !!!

   • Domoljub in gej

    Se greš ti ja…

    • garfi

     Analiza: Taktika PEDERSKIH aktivistov za sprevračanje vrednot!
     http://24kul.si/analiza-taktika-aktivistov-za-sprevracanje-druzbenih-vrednot

     • Domoljub in gej

      Ne berem teh zblojenih radikalcev.

     • garfi

      Marshala E. Kirka in Hunterja Madsena ?

     • Domoljub in gej

      Ne zanima ne tvoj krog negative..,

     • Zgornji

      NAJBOLJ NEGATIVEN SI PA TI SAM, KER NEGATIVNO DELUJEŠ NA OHRANITEV POPULACIJE SLOVENSKE DOMOVINE, ZATO NISI ZA DOMOVINO, TEMVEČ PROTI DOMOVINI IN ZATO NE DOMOLJUB, TEMVEČ DOMONELJUB PA ŽE LAŽNIVEC KER SE IZDAJAŠ ZA DOMOLJUBA, IN TAKO ŠE HINAVSKI POKVARJENEC !!! ! !!! AMPAK, TAKO KOT PIJANEC KI SI DOMIŠLJA DA SPLOH NI PIJAN, TUDI TI NEVEŠ KAKO POKVARIL SI SE V SVOJI DUŠI !!! ! !!!

  • Levicar nikoli!

   A ti lahko razlozis zakaj moras vsem razlagat, da si peder?! Koga mislis, da to zanima?! Zakaj se sam oznacujes?? In zakaj mislis, da te morajo drugi sprejet kot pedra? Nihce od nas nima svojega nicka in na koncu se … in hetero! Cemu je izpoved seksualne usmerjenosti potrebna?!?

   • Domoljub in gej

    Zato, da se ti jeziš ;)

    • Levicar nikoli! … in hetero

     Torej imas to samo za izzivanje, potem se pa cudis, da tebe in tebi podobne ljudje ne sprejemajo?!? Evo, sem si za nick dodal “in hetero”… tolk da se ve! Se hetero parade ponosa bom zacel organizirat, pa bomo kvit!

    • garfi

     hahaha
     bedak in gej

     • Zgornji

      Heh, Dobro Povedano !!! ! !!! :-)

 • FeriSS.H

  Če bi bil samo ta primer, pa je tega veliko več. Seveda MSM-i, Ameriški in Evropski o takih “malenkostih” ne bodo niti slučajno pisali, ker bi enako kot pri Islamskem terorizmu, to metalo slabo luč na “drugačne”. Lezbače so kot je opaziti precej bolj agresivne od Pederskih im bratrancev. Zanimivo je opazovati Rachel Maddow (MSNBC TV host) na primer, lezbična Levuharska TV-“zvezdulja” je “muškobanjasta” in divja kot kakšna s testosteroni prenafilana Neggresa. Lezbe so v Ameriki naredile več kravala z svojimi porokami in sodnimi pregoni dejavnosti ki jih zavračajo kot svoje stranke, peki, slaščičarji in podobno, da ne omenjam še ostale ki ne občudujejo njihove kretenizme. Tale dogodek ni nobeno presenečenje, če so že sexološko zmedene, za pričakovati je tudi nekaj “extra zmedenosti”.

 • garfi

  Današnje homoseksualne organizacije so med seboj izredno dobro usklajene. Za razliko od drugih skupin in združenj, ki si med seboj konkurirajo, so homoseksualne organizacije tako doma kot v tujini, med seboj dobro povezane in so vse osredotočene na iste cilje. V ta namen so tudi centralno vodene, koordinirane in financirane. Pri tem ima vsaka organizacija svoje specifične naloge.

  10.Mladi forum SD – Zagotavljanje politične in finančne podpore homoseksualnim organizacijam.
  11.Mlada liberalna demokracija – po mnenju nekaterih t.i. “Glavna stranka homoseksualnih aktivistov”.
  12. Stranka Mira Cerarja – Zagotavljanje politične in ekonomske podpore homoseksualnim organizacijam.

 • garfi

  Analiza: Taktika PEDERSKIH aktivistov za sprevračanje vrednot!
  http://24kul.si/analiza-taktika-aktivistov-za-sprevracanje-druzbenih-vrednot

  • Domoljub in gej

   PROPAGANDA

   • garfi

    fake news
    fake domoljub

    • Zgornji

     JA, TOČNO TO : ČE BI BIL VSAJ MALO DOMOLJUB, BI DELOVAL ZA OHRANITEV DOMA IN DOMOVINE KI NAJ BI JU LJUBIL . KER PA DELUJE PROTI NJIMA Z ZAVIRANJEM OHRANITVE ŽIVLJENJA, KER KOT PEDER NEZMORE ZAPLODITI V DRUGO PEDERSKO RIT NIČ DRUGEGA KOT SAMO DREK IZ DREKA, PA ŠE V ŽENSKO SAMO POKVARJENE IZDELKE , JE POTEM LOGIČNO, DA JE ZA POVRHU VSEGA ŠE HINAVSKI LAŽNIVEC, IN ZATO POKVARJENEC . KAJ PA NAJ MI POŠTENI IN RESNIČNI DOMOVINOLJUBNI LJUDJE Z TAKIMI IZRODKI NA TEM PLANETU POČNEMO ? NAJ JIH SPUSTIMO K MUSLIMANOM KI ZA TAKE POSKRBIJO “NA HITRO” , ALI NAJ JIM DAMO ŠE KAKO MOŽNOST POBOLJŠANJA ?

  • sodnikisozločinci

   To je del pedantno izdelanega načrta za genocid nad evropskimi narodi in belo raso.

   • garfi

    norci so se zamaskirali v človekoljube in razne borce
    vse za koristi in užitke

  • Artur

   Bogami v orngi članek za strznitev , za Bojana je to predvidevam še ena sramota od članka , težki simpatizer “nedolžnih ,pohlevnih neaktivnih normalnih buzičev” ki iz ozadja samo čakajo ugodne rezultate PEDERSKIH aktivistov za sprevračanje vrednot potem pa navali narode vsi obenem, ko bodo duri enkrat na stežaj odprte s pomočjo njihovih narodno izdajalskih komunajzarskih mecenov.

   • garfi

    to že dolgo počnejo in folk se praktično ne upira
    in to z našim denarjem v milijonih
    pravkar so sprejeli nov zakon ki ga bodo uresničili v več korakih
    to kar smo dvakrat zavrnili na referendumu
    mafija tako kot levičarji

 • garfi

  Zdrava kritika homoseksualnega aktivizma, politike in medijev – brez nestrpnosti do istospolno usmerjenih oseb – je zato izrednega pomena. Kot je razvidno, se slovenski aktivisti poslužujejo preverjene taktike homoseksualnih aktivistov Marshala E. Kirka in Hunterja Madsena, ki sta jo objavila že pred več kot tridesetimi leti.

 • Levicar nikoli!

  Toliko o tem kako je nasilje nad otroki prisotno samo v hetero parih… pa je sel se en lezbasko-pederski izgovor v tri pizde materine!

 • Janez

  Še tole

  Povezavo na knjigo
  Biance Lamblin A Disgraceful Affair !
  Spominsko pričevalska avtentična izpoved avtorice, ko je bilaže starejša. ,
  Z lastnimi otroki in vnuki – izpoved o:
  SRAMOTNI SPOLNI ZLORABAH , KI JIH JE KOT MLADOLETNA DIJAKINJA
  DOŽIVLJALA S STRANI AGRESIVNE LEZBIJKE IN PROF. SIMONE DE BEAUVOIR IN J.P. SARTRA !
  Knjiga ima
  malodane “učbeniško” vrednost o psihopatologiji spolno abnormalnih LGBT itd. oseb !
  Knjiga
  avtentično pričevanje?
  Bi spadala na police vseh knjižnic šol, kjer poučujejo psihologijo, etiko, psihopatologijo itd.

  Sporočilo knjige je realno in enostavno:agresivni LBGT itd. lahko zelo motijo, zvrejo in obremenijo normalen osebnostni samorazvoj v normalno raznospolno osebo !

  z nagnenjem do nasprotnega spola .In do lastne družine. POMEMBNO DELO ! L.r. Janez KOMENDA

  https://www.google.si/search?q=bianca+lamblin+disgraceful+affair&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjowOjGweDTAhVMvBoKHVu1BDoQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=wdHXqlV-8ZqznM:

  https://www.google.si/search?q=bianca+lamblin+disgraceful+affair&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjowOjGweDTAhVMvBoKHVu1BDoQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=wdHXqlV-8ZqznM:

  • Janez

   Naslov knjige !
   A Disgraceful Affair – seveda pomeni -: sramotno, nečastno zadevo, dogajanje !
   Če
   Kdo od beročih pozna kakšne
   – profesorje – posebno tiste s FDV ali FF, ki podpirajo LBGTJE !
   Naj !
   Jih opozori – na to knjigo !
   In?
   Na nesmiselno “hvaljenje” zelo sporne “profesorice” Simone de Beauvoir.
   Jaz
   Se sprašujem, ali naši prof. na FF ?
   enostavno niso realno informirani – o sporni “prof.” Simone de B.
   Ali pa?
   Enosstavno zavestno ignorirajo negativna dejstva o osebi in dejanjih S. de B.
   In?
   Študentom – zavestno ?
   – ne posredujejo prave resnice o S. de B. . In o t.i. “feminizmu”. Za razčiščenje!L.r.JANEZ KOMENDA

 • Jeffrey

  Izprijenci so pač izprijenci…pa naj bodo homo ali pa hetero ! Je pa popolnoma jasno da bo 24kul v svoji propagandistični maniri na veliki zvon obešal samo tiste svinjarije, ki jih stori kakšen zblojen istospolni par.

 • Levicar nikoli! … in hetero

  Kaj kurac se pedri in lezbace usajate pri tem clanku?!?!? Ce bi bil clanek kako je hetero par zlorabljal otroka, bi zaceli spet srat o ljubezni in harmoniji istospolnih parov in kako lepo je otrokom v takih druzinah. Ker je pa clanek o dveh pokvarjenih lezbacah, je pa to propaganda proti istospolnim! Hocete enakopravnost?!? Kle jo mate!!!

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! 8-)

 • samsara

  Kaj pričakovati od spolnih deviantov?
  Nekje tam zadaj, visoko, pa patološko zadovoljstvo ob kaosu, ki se umetno in namerno ustvarja na tem svetu.

  • Zgornji

   DOBRO POVEDANO !!! ! !!!

 • xtc

  Že v normalnih družinah so težave;kaj šele v iztirjenih:
  Slovenski psihologi?
  Večinsko zreli za osihiatrijo in prisilni jopič:

  • Zgornji

   TOOOOOOOČNO TKOOOOOOO !!! ! !!!

 • Zgornji

  POKVARJENE DUŠE SO DUŠEVNO BOLANE DUŠE , ČE PA SO TAKOLE ISTOSPOLNO IZTIRJENE, JE PA TO SAMO ŠE TOLIKO HUJŠA OBLIKA POKVARJENOSTI.

 • Jeffrey

  Še ena o takšnih in drugačnih izprijencih, da bo zadoščeno takoimenovani uravnoteženosti… http://www.zurnal24.si/redovnica-pomagala-duhovnikom-pri-posiljevanju-otrok-clanek-290300

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!