Mladoletni migranti na Švedskem posilili 15-letnega fanta

Slika je simbolna (Foto: STA)

5 mladoletnih migrantov afganistanskega rodu so švedske oblasti obtožile posilstva fanta, ki je sicer tudi Afganistanec. Po podatkih tožilstva je do posilstva prišlo med napadom, ki je trajal vsaj eno uro.

Na podlagi obtožnice, ki je bila vložena v torek, naj bi žrtev odvlekli v gozd, ki se nahaja v mestu Uppsala, mu grozili z nožem ter ga nato spolno napadli, poroča Kansas City News.

Tožilec Johan Strömbäck je razkril, da so storilci stari 16 in 17 let, medtem ko je posiljen fant star 15 let. Vsi naj bi prispeli na Švedsko kot mladoletniki brez spremstva, ki so v državi zaprosili za azil.

Glede na obtožnico naj bi napadalci posneli dele napada in zagrozili žrtvi, da bodo te objavili na socialnih omrežjih, v primeru, če bi žrtev šla na policijo.

Dva osumljena migranta sta priznala nekatere izmed obtožb, nihče pa ni priznal storitve kaznivega dejanja posilstva.

N. Ž.

 • dr Janez Sveti

  Navada je železna srajca.
  DR Janez Sveti vesoljc

  • tohuvabohu

   A maš ti železen skafander?

   • dr Janez Sveti

    Vesoljci ne potujemo tako kot si ljudje predstavljajo v kupu železa in žic.
    DR Janez Sveti Tahion

    • tohuvabohu

     A pol si nazaj, še preden kreneš?

     • dr Janez Sveti

      Lahko si tudi tako predstavljaš. Blizu si.
      DR Janez Sveti Eno

 • slosin

  …in sodišče jih bo oprostilo, ker ni dovolj dokazov…

 • Olga

  Posiljevati bi morali POLITIKE, ki nas ogrožajo s svojo “politiko”!

  • janez.pokoncni

   Če že moramo posiljevati, potem sem jaz za političarke.

   • janez cepec

    mislem, de bi ti Tomička pasala, kva prauš?

   • samsara

    Vidiš kakšno primerno na strani izdajalske levice?

    • tohuvabohu

     V Desusu jih je nekaj …
     Pa škoda, ker ni več Potrate časa.

     • samsara

      Nenadomestljiva izguba, ja.

    • janez.pokoncni

     Moj komentar je neke vrste slaba šala. Vsako posilstvo je grozota ampak, če bi že moral posiliti oziroma biti posiljen bi želel, da me posili kakšna lepa punca.

     ps
     In sploh se ne bi kaj dosti upiral pa še prijavil je ne bi. :)

 • Bastian

  Navajeni so občevat s kozami in drugimi domačimi živalmi,le te pa imajo švedi zaprte na varnem.

 • if

  Jaz obtožujem skoraj vse evropske oblasti, tudi slovensko in švedsko oblast, da so odgovorne za vsa kriminalna dejanja vezana na migrantstvo.
  Obsojam vas na dosmrtno ječo!

 • centurion

  Ops, tale skupina migrantov pa bi morala obiskati
  tov .Repovža( lanski njegov citat: “Dobrodošli, novi sodržavljani!”…)
  Tako da jih malo občuti, malo globlje….
  Pa komplet homiči iz Združene levice jih tudi komaj čakajo.
  Jih bo Švedska vrnila v Slovenijo, no problem.

  • McBobo

   Je je problem v pomanjkanju homičev, ker jih je premalo za celo levaško EU. Slovenija si bo morala uvoziti svoje, če hoče zadovoljiti komunajzerske toplovodarske potrebe.

 • McBobo

  A jim EU češplje ne dišijo več?

 • Anton

  stvar je popolnoma jasna, migranta ki stori kaznivo dejanje, je treba nemudoma izgnati(tu ne mislim območje Evrope!).

 • centurion

  V kakšno kategorijo spada ta skupina migrantov?
  Repovž&leva kompanija so nam napovedovali prihod
  inženirjev, zdrvnikov, profesorjev, umetnikov…
  Jaz bi te dal ali med kulturnike, ki rad rijejo po dreku in se
  zgledujejo po slovenskih( raznorazni performansi), ali k zdravnikom
  urologom ali specialistom za rektalne preglede.
  En problem Kolarjeve rešen…

 • totex39

  Največja kazen za vse te posiljevalce bi bila ta, da jih takoj izženejo iz Evrope. Bi se pa vsaj na tak način zmanjševala ta islamistična gamat po Evropi.

  • Kučko pod pručko

   Res je. Tako bi bilo najbolje. Toda, kdo jih bo izgnal? Zavedati se moraš, da so Illuminati z umazanim denarjem podkupili vse najvplivnejše evropske politike in ti sedaj delajo, kot jim ukažejo gospodarji. Samo pobrskaj po seznamu udeležencev vsakoletnih srečanj zločinske skupine Bilderberg, pa ti bo vse jasno. Vidiš jih lahko na spletni strani http://bilderbergmeetings.org/. Pobrskaj malo nazaj, pa boš med Rockefellerji, Kissingerji, Sorosi našel tudi Solano, Barrosa, Muttija, Bildta in druge, verjetno pa bo prihodnjič na srečanju tudi Juncker.

   V Googla odtipkaj npr. ‘merkel bilderberg’ ali kako drugo pomembno politično ime, pa boš videl, zakaj izgon kriminalcev ni mogoč. Podkupljeni politiki jim namreč ščitijo hrbet!!!

 • montyamp

  Kaj slovenski lobiji nimajo nasledstva ???
  Priložnost za ” mlade revolucionarje ” iz Švedske , jih lahko kurćanisti izšolajo kot je Stalin njihove mentorje .
  Pa farmo bulmastifov bo financirala EU , iz homosexualnega sklada za nategovanje zabiti Slovencev , ki bojkotirajo volitve .
  http://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/350-zgolj-za-medklic-in-za-dokaz-kompatibilnosti-z-naim-seznamom-udbovcev

 • Kučko pod pručko

  Klin se s klinom izbija

  To, kar se dogaja po Evropi, ko je prišlo do zadnjih dveh primerov ubite sedemnajstletnice v Nemčiji ter posilstvom 15-letnega Šveda, je normalna posledica vsega, kar so zakrivili Illuminati, Rothschildi, Rockefellerji in ostali največji svetovni kriminalci. Vse pa je izvedel največji izmeček človeštva, Georg Soros, madžarski Žid, kateremu je Kučan leta 2004 podelil častni znak svobode Republike Slovenije za njegove zasluge pri spodbujanju in razvijanju odprte demokratične in humane družbe v sodobnem svetu.

  Oba zadnja primera, ki sta zelo tragična, še daleč pa ne zadnja, sta žal le prispevek k zavedanju ljudi, kakšni politiki nam vladajo in da od njih ne moremo pričakovati nič dobrega. Ne vem sicer, kako bi se vse to dalo rešiti na demokratični način. Meni se zdi edina možnost, da bi se pojavil nek komandos, ki bi pričel na svojo roko in neodvisno pospravljati podgane, ki nas uničujejo. Njegovim akcijam bi sledili še drugi, brez da bi se med seboj poznali. Le tako bi jih zločinci ne mogli uničiti.

  Danes bi pod strelom padla ena podgana, jutri na drugem koncu sveta druga in tako dalje. Kljub temu, da nisem nasilen človek, ne vidim druge rešitve!!!

  • montyamp

   Adolf je že pred 100 leti poznal rešitev .
   Čez lužo so priplavale hlapčevske podgane , da so zaščitile zlatarsko sodrgo , ki danes neti vojne na bližnjem vzhodu .
   Preveč jih je pobegnilo roki pravice in plinu .

   • Razocarana

    Bi lahko že nehali s tem Adolfom, kajti Adolf je imel samo probleme z židji, romi in slovani, medtem ko je občudoval muslimane in rekel da so Nemcem bližje kot, na primer, Francozi, ter so Nacisti imeli kar nekaj nacističnih vojaških enot samo z Muslimani.
    Torej če delamo primerjavo, Evropa že ima novodobnega Hitlerja v Merkelci.

    • Feriss.H

     Delno imaš prav, ampak te vseeno moram razočarati, Dolfe je tamanil tiste ki so DANES odgovorni za tole multikulturalno brozgo – JUDEN. Ni nobene potrebe nekoga prepričevati da so prav AshkeNAZI Juden, in to Ameriški, ODGOVORNI uredniki tega projekta. Preveri imena vseh ki ORGANIZACIJSKO stojijo za tem, in ta so javno dostopna na uradnih straneh institucij ki skrbijo za to. Lahko se začne s Sorosem … potem pa vse povsod sami Juden. Levičarska golazen im samo asistira.

     • janez cepec

      ne vem, če nisi mau zašu s temlem Sorosom, pa levaki, ki da so krivi za uspon Judov. a si kdej pomislu na AMERJE, judovski lobi u Amerik, pa nemško, kao, krivdo za genocid. dokler bo use to prisotno, predvsem pa neizmerna finančna podpora najboljše in največje demokracije Judom, tok časa ga bodo le-ti uhka sral, pobijal Palestinčke, raztural Bližni vzhod, pa nikome ništa

     • Feriss.H

      Načelno ti ne bi smel odgovoriti ker si na osnovi enega prejšnjega komentarja že na listi za sežig skupaj z Merkuljo in ostalimi Levičarji, a ker si stvari DIAMETRALNO napačno prikazal ti bom pojasnil. Svetujem ti pa da ne sikaš nazaj po Levičarsko-“duhovito”, ker ti bomo vdrli skozi vrata in te skupaj s tipkovnico in računalnikom dali na grmado kar tam pred hišo, zato pamet v roke, pardon v glavo, dokler je še na ramenih.

      PRAVIŠ – “ne vem, če nisi mau zašu s temlem Sorosom, pa levaki, ki da so krivi za uspon Judov”

      RE – NAPAČNO, Niso Levaki krivi za uspon Judov, JUDI so dobesedno IZUMILI Levičarstvo in posledično so nastali tudi Levaki. Izvirni ideologi Marxisma so Juden in tvorci današnjega Kulturalnega Marxisma so enako Juden – Marxistische Juden.

      PRAVIŠ – “a si kdej pomislu na AMERJE, judovski lobi u Amerik, pa nemško, kao, krivdo za genocid”

      RE – O tem sem napisal že cele palete komentarjev prav na tem forumu, če te slučajno zanima lahko se sprehodiš po zgodovini mojih postov, je odprta za obiskovalce.

      PRAVIŠ – “podpora najboljše in največje demokracije Judom”

      RE – Zopet NAPAČNO – Ameriški AshkeNAZIji so si to “podporo” ali bolje rečeno OBLAST zagotovili ko so ustvarili FED in ugrabili Finančni sistem ZDA in kolateralno celega sveta, še Ruska Centralna Banka je v njihovih rokah.

      Imajo Washington v svojih rokah in ne rabijo podporo nikogar, ONI so ti ki dajejo podporo drugim. Gospodarji sveta pa so zaradi tega ker so dobesedno LASTNIKI mogočnega Ameriškega Vojaškega Sistema, in prav zaradi tega tiskajo fiat US$, da futrajo svoje legije. Nobeni davki ne bi mogli pokriti potrebe Ameriškega Vojaškega kolosa in še vzdrževati podružnice (baze) po celem svetu, da ne omenjam VOJNE.

      Washingtonska Administracija so samo njihovi uslužbenci. Bomo videli če bo Trump slučajno tu kaj spremenil, vsaj za kakšen miligramček in iz čiste zajebancije da pokaže vsem da on to lahko.

      Upam da je ta zadnji stavek šel v ušesa onega tam zgoraj.

      PS
      Soros je samo en kriminalec in je frontman gospodarja mu Rothschilda & Co. Soros ne bi obstajal pet minut če ne bi bilo tega ozadja

     • janez cepec

      počaščen sm, de s’ me uvrstu na tvoj famozni spisek, kar se pa grmade tiče, bi pa res uhka mau zakuril, glede na trenutne temperature. še kešnga planiri za zažig, de se ti bo splačau, pa de ne boš brez veze drv nucu, jih je še precej za zakurt, tud na tvoj stran, pa ne sam Židekov
      use ostalo, je pa bel nakladanje, ne rečem pa, de nimaš delno prou

     • Feriss.H

      OK, naredili ti bomo uslugo, počastili te bomo z suhimi in najbolj kvalitetnimi drvi, celo na izbiro boš imel, smrekovino, hrastovino ali celo tikovino iz kakšne re-nacionalizirane jahte.

      Grmade so za vse ki počenjajo to multikulti svinjarijo, če AshkeNAZIsti ne bi bili vpleteni, bi ne bili na seznamu, prepustil bi im celo da oni podkurijo eventualnim drugim krivcem, tudi malim zelenim če bi se pokazalo da oni to kuhajo.

      Pomeni da sploh ne gre za AshkeNAZIje zato ker so Juden, ampak zato ker to počnejo. Če bi to jaz počel bi sam sebe pripel na grmado in še sam prižgal.

      PS
      Kaj pa ni “prau”, ne samo negirati, daj povej tudi sam kaj

     • Ruggedplant

      Oprosti, a tvoji nacistični izpadi na tem portalu, nam demokratom delajo precej večjo škodo od levih provokatorjev, ki pridejo sem branit “tekovine revolucije”. Razen če si sam eden izmed njih, da imajo nato njihovi hujskači oprijemljive dokaze, da se na Novi zbirajo sami simpatizerji nacizma.

     • Feriss.H

      Imam vtis da si tečen “pravičnik” tudi v realnem lifeu, kot neka osnovnošolska špeckahla ki kar naprej dviga tista dva prstka in vrešči – Šica, Šica … tale pa … lejte ga kaj dela … Šica, Šica … lejte spet mi …

      Hombre, en zatežen sintetični organizem si, in kadar vidim tale tvoj plant-alias se spomnim enega sočnega vica o Gorskem Črnogorcu ki se ti prilega kot “krpa na zakrpu”

      Pelje Ponosni MonteNegro izbranko na prvi randi
      Hodita že kakšno uro po ozki kozji stezi in on prekine skupno tišino z –
      Viđe’l ti ovaj mjesec
      Deklica sramežljivo – pa viđem
      Hodita naprej v skupni tišini še eno uro
      Nenadoma se ustavita ker je pred njima GROMOZANSKI kup dreka na stezi
      In pravi on – Viđe’l ti ovo … in pokaže z roko v smeri ovire
      Pa viđem – pravi deklica
      E vidiš, TO napravio junak … TO sam JA napravio … in se kot gorila udari po prsih

      Oprosti, ampak tak je moj vtis o tebi

     • Razocarana

      Sama sem mnenja da ne gre toliko za žide ko raso, kot za staro ‘bankirsko’ elito, ki so slučajno v večini židi, in ki bi brez večjih problemov prodali svoj narod in druge ćide za svojo korist, kar je Soros že v preteklost brez problema naredil.

     • Ruggedplant

      Zločin ne pozna rase – kdor postavi med enim in drugim enačaj, ni prav nič drugega kot rasist – pa naj bo v še tako sofisticirani ali subtilni obliki.

     • Feriss.H

      Sorry, kaže da ti danes prinašam samo razočaranja, vendar so dobronamerna, pomagalo ti bo iz zablod, pri tem pa ne mislim da si neumna, da bo takoj jasno, enostavno temu nisi posvetila toliko pozornosti za razliko od tistih ki smo kopali globlje po teh zadevah.

      Za Žide vpletene v ta post-WW2 cirkus jaz raje uporabljam skovanko AshkeNAZI, ker so ti Židje Ashkenazim Juden in NAZI se prilega ker izvajajo planirani genocid nad nami, kot so ga nad njimi izvajali Nacisti in skoraj cela Vzhodna Evropa, ker jih tam pač bilo v presežku.

      BANKSTERSKA MAFIJA in ne elita je samo vrh piramide. Takoj pod njimi so ostali vpleteni – Ameriška Administracija, Židovsko-Izraelski lobiji, MSM, Hollywood in zabavništvo na splošno, Izobraževanje ter MOGOČNE NGO organizacije kjer izstopata ADL in SPLC. To so uradne institucije v katerih delujejo vplivni lastniki in posamezniki ki imajo imena, in ta imena so AshskeNAZIstična.

      Za vzorec prilagam tole:

      Židje v Ameriki tvorijo 2% populacije zasedajo pa po uradnih podatkih –

      MSM (Mainstream Media) – Od 12 vodilnih v “Big Six” media corporations, 9 so Židje

      HOLLYWOOD – Od 60 vodilnih pozicij v studijih, sindikatih in agencijah 50 so Židje

      TV – Od 64 vodilnih funkcij največjih TV hiš, 57 so Židje

      GLAZBENA INDUSTRIJA – Od 50 vodilnih pozicij 39 so Židje

      RADIO – Največje hiše, od 46 vodilnih in lastnikov 28 so Židje

      POLITIKA – Od 60 Visokih Funkcionarjev v Ameriški vladi – Ekonomija, Finance in Monetarne Institucije, 39 so Židje.

      SCOTUS – (Supreme Court of the United States) – 9 sodnikov, trije so Židje in četrtega je že Izbral Obama a ga ne bo mogel ustoličiti.

      FED – Zadnjih trideset let zaporedoma so Direktorji Židje – Alan Greenspan, Ben Bernanke, in zdaj Janet Yellen. To so funkcije nad katerimi ne Kongres ne Bela Hiša nimata pravega nadzora, čeprav jih imenuje Predsednik. FED je pa TOP ORODJE Židovske Finančne Moči

      BANČNIŠTVO – Absolutna dominacija Židov, kjer prednjači zloglasni Goldman Sachs in njegov šef Lloyd Craig Blankfein

      Vse te pozicije ne obvladujejo ker bi naj bili najsposobnejši, zasedajo ih zato ker delujejo kot izjemno dobro organizirane KRIMINALNE ZDRUŽBE, identično kot Sicilijanska Mafija, na osnovi NEPOTIZMA, po KRVNO-RASNI POVEZAVI.

      Potem so tu Židovske NGO institucije kot SPLC, ADL, AIPAC ter dva monstruozna lobija –
      RJC (The Republican Jewish Coalition) in NJDC (National Jewish Democratic Council)

      Tu je pa kompletna lista Židovsko-Izraelskih lobijev v ZDA
      http://www.ifamericansknew.org/us_ints/introlobby.html

      Če te slučajno zanima več na te teme, lahko se sprehodiš po zgodovini mojih prejšnjih postov, odprta je za obiskovalce, in imaš na enem mestu več kot zadosti materiala na enem mestu.

     • Razocarana

      Se zavedam da imajo židi zelo veliko predstavnikov na top položajih v bančništvu, velikih korporacijah, ipd, ter da so ti ljudje na top položajih dobro organizirani v podobni mreži kot jo imajo pri nas strici v ozadju.

      Vendar mi moja kmečka logika še vedno pravi da to nima toliko s samo raso ali vero, ampak s tem da so bili židi začetniki bančništva in kapitalizma, ter da ima povprečen žid ima toliko s temi ljudmi, kot ima povprečen Srb z Jankovičevo hobotnico.

     • Feriss.H

      Na žalost se kolosalno motiš draga moja razočarana in spet te moram razočarati pri temu ko praviš – “da povprečen žid ima toliko s temi ljudmi, kot ima povprečen Srb z Jankovičevo hobotnico” – Razlika je kot DAN in NOČ.

      Najprej odpraviva tole napako – “židi začetniki bančništva in kapitalizma” – SAMO Bančništva!

      Židje so unikatna Rasa, in tudi sami se imajo za Raso, povsem upravičeno ker je njihova skupnost skoraj hermetično zaprta v odnosu na vse ostale. Židovska Rasna “čistost” ali pristnost sloni na materi. Prave družbene in družinske travme doživljajo tam kjer se eden njihov/a odloči za Goyima ali pa, o groza, kakšnega barvnega.

      To njihovo zaprtost občudujem, prav ta njihov Rasizem, (primerljivo z Nacionalizem) im daje tisto kritično kohezivno lastnost zaradi česar imajo tako moč in vpliv. Čeprav paradoxalno, ta zaprtost je vplivala na še eno lastnost ki jo imajo – INTELIGENCO. Podrobnosti na to temo so opisane tu – Ashkenazi Jewish intelligence – https://en.wikipedia.org/wiki/Ashkenazi_Jewish_intelligence – S tem sta povezana še Founder Effect – https://en.wikipedia.org/wiki/Founder_effect – ter Founder’s Syndrome – https://en.wikipedia.org/wiki/Founder%27s_syndrome – da ne trakuljim tu, in je vredno prebrati.

      Zdaj ne bom razpredal o njihovi genetski avtentičnosti, ali so ali niso današnje variacije Židov potomci starih Hebrejcev ali so Khazarji. Ashkenazim Židje so skoraj zagotovo Khazarskega izvora. V Izraelu prevladujejo prav ti, a glej vraga, uradni jezik ni Jidiš ampak Hebru, čeprav izvirni jezik Israelitov je bil Aramejski ki je še danes prisoten pri nekih mini ljudstvih v Libanonu in mislim da tudi v Siriji.

      Po njihovem demografskem cenzusu je Židov, (Ashkenazim, Sephardic, Mizrah …Ethiopski…) na svetu kakih petnajst milijonov skupaj z Izraelom. V USA ih je komaj za 2% in prav ti so ključni in usodni za nas in celi svet, logično – zaradi moči Amerike ki jo imajo v svojem žepu.

      Kjer koli da Židje živijo, ne glede na državljanstvo, zvesti so samo svojem Židovstvu in njihovi večni obsesiji – Yerushalayim (Jerusalem) – kar je veličastno in vredno občudovanja. Do tu vse v redu in prav, če ne bi bilo njihove druge obsesije – VLADATI VSEMU – izvirni ÜBER ALLES.

      Generalizacija nekega problema vedno dela krivico tistim ki niso del tega problema, a na žalost brez tega ne gre ko neki problem obdelujemo in iščemo eventualne rešitve. POVPREČEN Žid je angažiran v Židovski dominaciji sveta na praktično vseh nivojih sistema neke družbe. Ko se eden nekam vrine, trasira pot drugim in na ta način so se zažrli v sisteme in jih obvladujejo. Če bi jim motivacija bila splošno dobro, problema bi ne bilo, prav nasprotno. Židje delajo izključno v interesu Židovstva in posledično Izraela, na škodo vseh nas drugih. Uničujoči, genocidni Multikulturalizem je njihova kreacija. To ni moje mnenje, to je DEJSTVO, in AVTENTIČNE ter URADNE EVIDENCE in celo njihova priznanja in govori so dostopni vsakomur.

      Navzlic vsemu kar sem navedel, Nimam Žide ODGOVORNE za Multikulturalno svinjarijo ki nam jo pravkar delajo, ampak njihove ASISTENTE – LEVIČARJE. Ultra-Levičarstvo in Neo-Liberalizem sta “progresivna” KUGA naših dni.

    • Kučko pod pručko

     Poslušaj Ferissa, ker veliko ve. Ima popolnoma prav!!!

     • Ruggedplant

      Et tu Brute?

    • Franc Novak 1979

     Zdaj vsaj vemo, s kom je Nazierklca povezana: https://www.rt.com/news/339800-german-police-gangs-refugees/. Sicer nabiranje novih moči za kriminalne združbe najbrž ni težko, saj so v EU prišli v glavnem tisti, ki bežijo pred roko pravice iz svojih držav, torej že uveljavljeni gangsterji oz. dezertitajo iz vrst ISIS-a inAl-Nusre, zdaj ko jih redna sirska vojska lepo »radira«.

    • montyamp
     https://www.youtube.com/watch?v=SQOfJ3l1Dac     https://www.youtube.com/watch?v=Do5O3lvnw6w     Ti boš še dolgo razočarana .
     STRPNOST POLNI HUDE JAME , ŽAL .

     • Feriss.H

      Že skoraj pozabil na te videe, odlična izbira za razočarane in nevedne.
      Arhive bi bilo treba odpreti, samo jebeni Britanci to ne bodo nikoli naredili, ker bi URADNA zgodovina WW2 dobila DEJANSKO verzijo

    • montyamp
   • Ruggedplant

    No no, brzdraj se, to je demokratičen portal – zaradi takih izjav manjšine, nas levaki vse mečejo v koš nestrpnih zahojenih nazi simpatizerjev, čeprav so naše vrednote prav nasprotne tako od njihovih, kot od komunističnih. Ne dajaj jim goriva – če seveda nisi eden njih!

    • janez cepec

     dejte ga ustaut, ja, de vas ne bo preveč razkrinku. preden pridete na plano, se dejte uskladit kva boste govorl, pa če se to sklada z naukom vašga velikega preroka

     • Ruggedplant

      Ekstremistov, ki so v frustraciji zaradi vas rdečekožcev izgubili razum in prestopili na “črno stran” (ki je pravzaprav le druga stran istega kovanca) je med nami ksreči zelo malo, ker jim hitro pokažemo vrata, problem je zgolj v tem, da vam taki posamezniki komunistom pridejo zelo prav, da po teh nekaj procentih posplošite celotno domoljubno demokratično telo. Obstajajo pa seveda tudi levi agenti, ki prihajajo sem pisat nacistične in rasistične neumnosti prav s tem razlogom, da oblatijo dobro ime portala in politične opcije, ki ji je glavni cilj prav izkoreninjenje tovrstne ideologije.

    • Duhec

     Ma ne…. sej vas je fajn spoznat.

    • montyamp
     https://www.youtube.com/watch?…     https://www.youtube.com/watch?…     Ti boš še dolgo rugedplant .
     Pri nas levičarjev ni , je samo potomstvo klavcev , so v glavnem pohabljenci , katerim ne posvečam pozornosti , jim vržem pač kaj za glodanje , saj drugo ne znajo , pa naj uničujejo bedo in ne NORMALNOSTI .

     STRPNOST POLNI HUDE JAME , ŽAL .

     • Ruggedplant

      Da se razumeva – sam niti slučajno naših levakov nimam za levičarje, saj to niso, izraz “levak” pa uporabim takrat, ko se zdim sam sebi že dolgočasen z besedo “komunist”, je pa mišljeno eno in isto. Sicer pa mi s svojim odgovorom nisi odgovoril oziroma opravičil svojega zgornjega zapisa. Na tem portalu pa si dovolj časa, da bi ti do danes že lahko bilo jasno koliko sem strpen do komunizma. A to ne bo nikoli pomenilo, da bi prebegnil k navideznem nasprotniku, dejansko pa bratu dvojčku – nacizmu. Sem prevelik demokrat, človekoljub, predvsem pa kristjan.

     • montyamp

      Demokrat sem samo z normalnimi .
      Z morilci , ki se sprehajajo prosto po Sloveniji , nimam demokratičnih načrtov , ker vidim kaj pomeni zmaga agumenta moči , nad močjo argumentov .
      V glavnem jih je Hitler premalo pospravil , podgane moraš do zadnje .
      STRPNOST MED PODGANAMI = = = SAMOMOR = = = HUDA JAMA

     • Ruggedplant

      Te popolnoma razumem, a razum mora prevladati nad čustvi, sicer lahko sam hitro in nevede postaneš enak tistim proti katerim se boriš. Tudi sam se neprestano bojujem s temi demoni, ker mi zmanjkuje potrpljenja in strpnosti do te trdovratne rdeče sekte, ki nam že 70 let praktično nemoteno uničujejo našo lepo, predvsem pa težko priborjeno domovino.

      Hitler je bil sicer dejansko za slovenskega malega človeka in slovenski narod manjše zlo od Tita in njegovih komunistov, kar pa ne spremeni dejstva, da sam slovenstva ni priznaval in bi bil za ohranitev lastnega naroda in njegove suverenosti neizogiben končni spopad z njim – pragmatična alternativa pa bi bila počakati na razpad Tretjega rajha in takrat priti na dan z idejo o osnovanju lastne države. Ne pozabi tudi tega, da so nacisti v Sloveniji zaprli, internirali ali pobili kot talce neprimerljivo več zavednih Slovencev domoljubov kot pa komunistov, saj so imeli s slednjimi skupni interes in posledično cel kup neformalnih paktov.

     • montyamp
   • samotoje

    Trol.

  • Feriss.H

   Dobri stari Kučko, namen je dober ampak na žalost povsem neučinkovit. To s komandosom ti je kot akcijski filmi z Staloneovim Rambom, ali pa če bi se sam lotil mlatit to golazen s tvojo pručko.

   Samo masovni OBOROŽENI upori Evropejcev PROTI OBLASTEM bi lahko učinkovali, tega pa NE BO, NITI SLUČAJNO. Revolucije in zgodovino delajo posamezniki, zadnji najlepši primer je Trump.

   V posameznih primerih kot so ta posilstva po Zahodni Evropi bi učinkovale oborožene lokalne skupnosti, a bi jih spet posamezniki morali spraviti v kup, potem pa še z brcami v zadnjice pognati na ulice v patrulje. Če bi se ti res prikazali na ulicah oboroženi, bi Socialistične Multikulturalne oblasti takoj poslale policijo in še vojsko, tudi tanke, da zagotovijo “RED in MIR”, ali prevedeno – ZAŠČITIJO “pridobitve” ki so jih pripeljali v EU.

   Trenutno nam je up Trump, če bo on udaril doma po ilegalni imigraciji se bo to odrazilo pri nas, in še Desne stranke MORAJO zmagati. V multikulturalno kretenizirani EU bo šlo pri volitvah za nohte. Najbolj zgovoren primer je nedavna zaupnica Merkulji v njenem CDU – dobila je 87.5% podporo – ??? – za POPIZDITI.

   PS – (tako malce za lastno dušo in lajšanje jeze) –

   Če bi bilo po mojem in če bi imel to možnost bi v EU državah sprožil vojaško-policijske udare proti Levičarskim oblastem, v stilu Pinochetovega udara bi Levičarske kolekcije napakiral v stadione in podobna ograjena zbirališča ter ih po kratkem postopku “evtanaziral”. Stavim da bi naši “begunci” in “imigranti”, ko bi videli kaj delamo njihovim uvoznikom, takoj začeli emigrirati v obratno smer, brez potrebe da se ih v to sili.

   Jaz to golazen sploh ne krivim za nič, oni se obnašajo povsem v skladu z svojo naravo, tako kot ščurki ali miši če se im pusti da se namnožijo v ladijski gambuži na primer, požrli in zasrali bodo vse česar se lotijo. Posadka ladje, predvsem Kapitan in Oficirji, so odgovorni da do tega ne pride.

   • Kučko pod pručko

    Feriss.H, saj veš, da sva bila vedno enakega mišljenja, tokrat pa ti ne morem pritrditi. Temu, da bi se lahko sestavile oborožene lokalne skupnosti, bi še verjel, toda le na začetku. Ko bi postala stvar bolj resna, bi nanje pritisnila podkupljena vlada in če še ne bi zadostovalo, bi proti lastnemu narodu nastopila policija in na koncu še vojska. Zamisli si neko lokalno skupnost v Nemčiji, obritoglavce ali mlade naciste, ki se borijo proti migrantom. Ko pa nastopi Merkelca, jim odvzame vso municijo.

    Prav zato vidim v nekem komandosu, pa naj bo podoben Staloneju, Schwarzeneggerju ali komu tretjemu, edina rešitev. Če bi danes padel eden od vnukov Ethana Rohschilda, jutri od Davida Rockefellerja in tako dalje. Ko bi jih pobijal vedno bližje, bi se ustrašili za svoje riti.

    Tisto o taboriščih bi bilo sicer dobro, vendar se mi zdi neuresničljivo. V Ameriki je koncentracijska taborišča proti svojim državljanom ustanovila oblast pod marelo FEMA, v Evropi pa bi jih morali proti oblasti. Vidiš, da to ne gre skupaj.

    Merkelca pa je samo vrh ledene gore. Leta 2005 je bila na srečanju Bilderbergov, torej je povsem njihova. Ravno tako Mario Draghi in Mario Monti iz Italije, Tony Blair, David Cameron, … Pa da ne bom preveč našteval. Seznam podkupljenih evropskih politikov prve lige je predolg!!!

    • janez cepec

     Čak Norisa si pa pozabu,a ?

   • Nata

    Oprosti , da se vtikam . Zelo malo verjamem v vse te zarote in pravzaprav malo tudi vem .
    Vendar pa je tudi tvoja ” rešitev ” malo verjetna.
    Res bo šlo za nohte . Vidimo na zadnjih primerih……Orban , Renzi ……..
    Mislim , da ob vseh osebnih krizah ljudje enostavno nimajo niti moči in niti želje kaj spremeniti .
    Smo se vdali v usodo ?

    • Feriss.H

     Zdaj pa jaz rabim malo edukacije, namreč ne razumem povezavo ORBAN – RENZI … bi se ti dalo to elaborirarti – ??

     • Nata

      Hm………upam , da ne bom izpadla kot ena ……..
      Kaj je hotel Orban z referendumom? In mu navkljub dobrim pokazateljem ni uspelo.?
      In kaj je želel Renzi – počistiti veliko birokracijo tudi v parlamentu . Verjetno , da bi lažje delal . Pa mu tudi ni uspelo.
      In to so pravzaprav malenkostne spremembe .
      Torej ljudstvo Evrope ni praipravljeno na NIČ

     • Feriss.H

      OK, kapiram, čeprav sta povsem tematsko različna, je tvoja observacija pravilna, in se ujema s tistim kar tudi sam in mnogi tu trobimo – V KONČNICI ZA VSE KAR SE NAM DOGAJA JE KRIV FOLK. Volitve in referendumi nam dajejo vsake toliko škarje v roke a vedno zahebemo, kot razvajeni pamži ki ne znajo delati z dediščino

      DOBRO SI TOLE IZPOSTAVILA

      Naši bratranci na oni strani Atlantika so tokrat opravili bolje, a so imeli tudi daleč najboljšega promotorja sprememb, po moje celo boljšega od JFK. Upam samo da mu PTB ne pripravljajo enako.

      PS

      Pri Orbanu mislim da so mu Madžari enostavno zaupali in se im ni zdelo nujno ukvarjati se s tem, Orban bo pač zadevo porihtal kot je že

     • pokvarjeniSvet

      Orban je rekel da kvoruma sicer ni dosegel, so pa tisti ki so se udeležili dokazali da so za spremembo ustave, da se noter zapiše da je madžarska last madžarskega naroda in krščanstva in da noben drugi nima enakih pravic kot oni !

   • pokvarjeniSvet

    Res je, ves čas sem jezen na te uvoznike bolj kot na te prišleke same.

    Če nebi bilo teh izdajalskih uvoznikov, tudi prišlekov nikoli ne bi bilo.
    Tako da si zadel bistvo !

  • Nata

   + + + + + + + + + Jaz bi tudi streljala te hudirje !! Enega za drugim !

 • Stajerka

  eno neumestno vprašanje:
  Ali je 100%, da so mladoletni in da so begunci??

  100% je samo to, da so barabe na kubik, zrele za sobivanje z anarhisti in podporniki, po določenem času sledi skupen izgon iz civilizirane družbe. Oboji so divjaki, nevredni dostojnega življenja!!

 • montyamp
  • Stajerka

   cel svet vodijo združbe….takšne ali drugačne…..ne glede na članstvo teh združb, je sramotno samo to, da 90% populacije dovoli, da jim po glavi se**e 10% pokvarjencev……
   torej???….je glavnina krivde na zatiranih in ne obratno!!!

 • Kat Wilson

  Sedaj že svoje posiljujejo… Hm, ali pa ne, ziher je bil 15-letnik druge vrste muslič. Švedom pa itak dol visi kaj se zgodi z njimi in njihovo državo. Oni so zabredli že tako daleč, da jih dejansko lahko reši le še naslednik Hitlerja. Seveda se to ne bo zgodilo v politično korektni Švedski. Hahahah, če bomo hoteli v arabski svet, bomo lahko šli tudi severno pogledat kako zgleda muslimanska beznica – za tiste turiste, ki ne marate vročine, peska in mrčesa. :D

 • RATATA

  Vse u kanto!

 • mona lisa

  To se uvaža v Evropo. Pri nas pa se še ujčka te “uboge” otroke.

 • Steiermark

  Nevarne zveri je potrebno zapreti v zverinjak in jih nato “preseliti” nazaj, v divjino, odkoder so se priteple….

  • sunday

   nevarne zveri je potrebno pobiti!!!

 • samsara

  Eden od razlogov zakaj LGBT podpirajo invazivne muslimanske horde?
  Podobno priteguje podobno.

 • garfi

  rtvmurgle ne poročajo tega, le zakaj

  • samsara

   küćoTV.

 • Hribouc

  Švedki se niso znali ubranit ruskih podmornic.
  Švedki so izvedli sex revolution pred 50 leti in sadove pobirajo še sedaj.
  Švedki se ne bodo znali ubranit musličev, dokler ne ponorijo njihove ultra skrajne skupine.
  Imajo super tehnologije za obrambo in standard, padli pa bodo zaradi lakomnosti- zakaj pa mislite da tako uvažajo reveže ?Računica po švedsko, nič drugega.
  Neobvladljivo.

  • janez cepec

   majo pa Ibrahimovića, to j’ pa tud neki, ane? hehhe

 • Duhec

  Ja, ja…. za vse so odgovorni Židje. Dejte se proti njim borit in ne proti izdajalskim politikom, ki vladajo. Velik potencialnih Hitlerjev je med vami…. 8 let sm delala z njimi in verjetn še bom, ker nimam živcev tle za te umazane štose in nikoli nisem naletela na niti enga idiota al pa izdajalca.

  • Ruggedplant

   Prvi komentar po dolgem času s katerim bi se lahko strinjal, če ne bi uporabila še bolj brezvezne tarče: “izdajalskih politikov”. Le ti so namreč na svojih funkcijah povečini izključno po zaslugi neinformiranih (ali po domače: politično bebavih) volivcev, ki so jim ZAVESTNO dali mandat za neumnosti, ki jih počnejo. Ključ do učinkovite oziroma sploh delujoče demokracije je namreč ODGOVORNOST in za razliko od ostalih političnih sistemov, se ta zahteva tako od volivcev kot od izvoljenih, a dejstvo ostaja: volivci so VZROK, “izdajalski politiki” pa zgolj POSLEDICA. Naučimo se ločevati med njima!

   • Duhec

    Izdajalski so…. ko prideš na oblast z lažmi in izdaš narod, si izdajalec. Pa, ker že pišem, sploh to komentiram…. oni so edini, ki majo možnost najt pokradene milijarde, ki o vseh vejo popolnoma vse in zanimivo…. oni so napovedli, da sledi katastrofa kot je še ni blo.

    • Ruggedplant

     In po tvoji logiki je lažnjivec odgovoren za to, da so ga naivni bebčki volili? On je kriv in odgovoren le za svoje laži in izdajstvo, oni pa za to, da so mu to sploh omogočili. Brez vzroka ni posledic, je to tako težko razumeti?

     • Duhec

      Ja, ker je to pokvarjena, umazana psihološka igra…. lačnemu ponudi kos kruha in ga maš. So pa naštudirali večino in pač te ponudbe ta pokvarjena levica prilagaja. Zato oni zmagujejo…. ker znajo lagat, manipulirat, obljubit raj na zemlji. Veš kako je blo razmerje med taboriščniki in pazniki??? Pa uporov skor ni blo…. večina je šla prostovoljno na vagone, polja, itd…. ker so misli, da grejo domov. A so oni krivi, ker so verjeli, ker so šli???

     • Ruggedplant

      Lačni, ki vsakič znova naseda populističnemu lažnivcu sladkih besed, bo VEDNO lačen. In prav je tako – to je edina šola, da ljudje spoznajo pomen pojma odgovornost, ki velja tako na kolektivni kakor osebni ravni. Ni pa prav to, da moramo biti VSI lačni zato, ker večina lačenbergerjev na volivah redno kupuje mačke v žaklju. In ker je ta odgovornost krivično razporejena tudi na nič-krive, zgoraj omenjeni naivni lačenbergerji še naprej nadaljujejo v svojem škodljivem početju.

      Glede taboriščnikov: Na prvi pogled je to logičen pomislek – a obvelja le dokler ga obravnavaš na abstraktni ravni, torej razmišljaš o tujih usodah. Taboriščniki pa so se dobro zavedali, da je neizogibno da bodo tisti v prvih vrstah nemudoma pobiti – kaj jim torej mrtvim koristi to, da bo sicer celotna skupina na koncu zmagala, saj jih itak več ne bo na tem svetu, njihovi svojci pa bodo ostali brez ljubljenih.

  • Anton

   pač štosstar skoraj tok kot mati Zemlja, ki se ga poslužujejo licemerji,nekoga prikazati kot barabo, da preusmerijo pozornost publike od samih sebe.

   • Duhec

    Eh…. pa glih sami sebe razkrijejo.

 • kamdrvimo

  mirgant na slovenski obali posilil pet delfinov in dvanajst levičarjev ki so živeli z njimi….

  • tomven

   … ker so plavali in glisirali preblizu obale…

  • janez cepec

   baje je hotu žvajzn še tebe, pa se j’ premislu, k sto hudiču nagraužn

  • Nata

   ja……ja………samo je ena razlika – delfini sploh ne vedo kaj jih je doletelo .
   Tistim dvanajstim je pa prav prišla ……sprememba , no ?

  • sodnikisozločinci

   Ubogi delfini, lepo prosim Vlasto Nusdorfer, da ustanovi varen bazen za delfine – žrtve družinskega nasilja.

  • sunday

   ubogi delfini – skoraj še bolj zaradi levičarjev kot zaradi teh podganjih iztrebkov- saj, če ne bi bilo levakov tudi podganjih iztrebkov ne bi bilo!!!

 • TrumptrainEU

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!