Moški z mačeto grozil po ulicah Newcastla, za policijo to predstavlja le lokalni incident

Foto: iStock

Policija iz Newcastla se je odpravila na prizorišče, ko je prejela sporočilo, da moški na ulici z mačeto v rokah grozi mimoidočim. Ena izmed babic, ki je bila tam ob zanjo povsem nepravem času, zagotovo ni pričakovala, da bo kaj takega doživela med nič hudega slutečim sprehodom po mestnih ulicah. 

V petek okrog 11. ure so poklicali policijo v predel mesta Walker area, da bi ta ustavila agresivnega napadalca, ki z orožjem v roki grozi mimoidočim. Eden izmed očividcev je povedal, da je ena izmed pogumnih žensk poskušala napadalca spametovati, medtem ko se je ta znesel tudi nad bližnjo lastnino.

Foto: Google Maps

Povezano naj bi bilo z družinskim sporom
Napadalca so aretirali okrog 5 kilometrov stran od središča mesta. Policija pa je sporočila, da v incidentu ni bil nihče poškodovan, preiskava pa je v teku. Incident naj bi bil povezan z družinskim sporom in ne s terorističnim dejanjem, kljub temu, da je bilo mogoče v nekaterih objavah prek družbenih omrežij prebrati, da naj bi moški kričal “Allah”.

Policija je prek tiskovnega predstavnika sporočila, da se je moški vedel zelo agresivno, grozil mimoidočim in povzročil več škode. Po njihovem mnenju naj bi šlo zgolj za lokalni incident, kljub temu pa so obljubili, da bo patrulja zaradi varnosti prebivalcev območje nadzorovala, zato naj prebivalce ne bo strah.

N. Ž.

 • Olga

  Očitno bo treba vzeti stvari v svoje roke in divjake prizemljiti!

 • joza joza13

  Fata ga je doma sjebala…

 • Kdor prime nož v roke, naj ga nikoli več, ker mu to rokice ne bodo dovolile potem. Tako naj bo.

 • bojan

  tu se prav vidi kakšne idiote imamo na vladi … tako vedenje je namerno

 • tarantela

  Taka mačeta bi prišla prav za sekanje glav – zeljnih.

 • garfi

  obama je islamski terorizem v ameriški vojašnici imenoval spor na delovnem mestu
  Butalci press

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!