Maročan v Franciji z nožem napadel mamo in njene tri hčere, ker so bile “premalo oblečene” – najmlajša v kritičnem stanju

Foto: EPA

Po terorističnem napadu v Nici se islamistično nasilje v Franciji sploh ne konča. V počitniški vasici Garda-Colombe na jugovzhodu Francije je maroški francoz Mohamed Boufarkouch z nožem zabodel žensko in njene tri hčere. Njegov razlog je bil, da so bile pomankljivo oblečene, čeprav so nosile kratke hlače in kratke majice.

Dekleta so bila stara 8, 12 in 14 let, tako da o namerni provokaciji sploh ne more biti govora. Žrtve so napadalca sicer poznale, saj so počitnikovali v sosednjih hišicah. Mohamed je svoje žrtve napadel ravno, ko so te jedle zajtrk.

Oblasti spet v mehki maniri
Tožilec je na tiskovni konferenci danes dejal, da zaenkrat ni motiva, čeprav so priče potrdile, da naj bi ga motile premalo oblečene ženske. Tudi podžupan bližnjega mesta Jean-Marc Duprat je dejal, da so bile za napadalca problematične kratke hlače in kratke majice. Kljub temu, da je kraj poletno letovišče. Nekateri francoski mediji pa so, v politično korektni maniri, poročali, da morda gre za razloge verske narave.

Napadalec je star znanec policije
Na prizorišču zločina so preiskovalci našli majhen zložljiv noč z rezilom dolgim med 8 in 10 centimetri. Boufarkouch je trenutno v priporu, po samem napadu pa je s prizorišča pobegnil. Maročan je sicer stari znanec francoske policije. Njegova kartoteka se vleče vsaj od leta 2001 naprej. Župan mesteca je izpostavil možnost, da ima napadalec, ki živi z družino v kraju Yvelines zahodno od Pariza, psihične probleme.

Ko je bil bolan so mu pomagale
Najmlajša, torej 8 letna punčka, je bila v napadu najhuje ranjena in je še vedno v bolnišnici v kritičnem stanju. Tudi mati je utrpela hujše poškodbe. Francoski medij TF1 je poročal, da je mati storilcu predhodno celo pomagala, ko se je dan pred napadom poškodoval. Zanj je šla v lekarno po obliže in dezinfekcijska sredstva.

Ohraniti moramo trezno glavo
Francoske oblasti pozivajo, da ljudje prepustijo skrb preiskovalcem, ki bodo opravili svoje delo. Francoska poslanka Karine Berger pa je dejala, da je zgrožena nad tem napadom v počitniškem naselju. Vidimo lahko, da se oblasti spet sklicujejo na neuravnovešenost, duševna stanja in druge izgovore, zakaj nekdo naredi kaj takega. Morda pa je problem v napadalčevi kulturi in veri. Če koga moti popolnoma normalno oblečena 8 letna deklica na poletnem dopustu ima najbrž ta oseba hude probleme. Pa vendar evropske oblasti radikalni islam vedno zakamuflirajo v 50 odtenkov politične korektnosti.

A .R.

 • McBobo

  Islamsko nasilje se šele ogreva. In z vsakim mlačnim protiodzivom se bo stopnjevalo. In očitno se ne bo prej končalo, kot mesarsko klanje med avtohtonimi domačini in islam priseljenci.

  • razerznak

   še en-dva napada v nemčiji pa bo murkelca visela na glavnem trgu berlina

 • McBobo

  Saj prav prosijo, da jih napadejo.

  “””Francoski medij TF1 je poročal, da je mati storilcu predhodno celo
  pomagala, ko se je dan pred napadom poškodoval. Zanj je šla v lekarno po
  obliže in dezinfekcijska sredstva.”””

 • razerznak

  religiija miru širi lepote miru

  • bojan

   Religija največjega zla vesoljskih rasežnosti

 • bojan

  Ah bejž no bejž … psihične težave ima že od leta 2001 … pa se je po tolikih letih spomnu (očitno ga prej ni motil ) da bi napadu ženske z nožem …

  Taka pojasnila in ugotovitve si lahko nekam zataknejo …

  občutek imam da imamo po raznih vladah že dodobra raspasen islam … zato pa tak ukrep ki bolj spominja na odobravanje …

 • dr Janez Sveti

  Seveda za takšna dejanja ni razumnega razloga ali opravičila. Opozoril bi rad na nekaj drugega.
  A ste opazili, da se v Evropi očitno, sploh več ne dogajajo drugi zločini kakor tisti v katere so vpleteni duševno bolni (običajno kriminalci) muslimani?
  Evropa je raj na zemlji. Neverjetno. (saj ni!)
  Dr Janez Sveti vesoljc

 • beliverni

  Joj,ko nam bo zavrela kri. Kdo nas bo lahko sploh ustavil?

  • bojan

   Sam tako mislim da ne manjka veliko ko bodo ljudje pospravil z islamom, podporniki in politiki ki ne naredijo nič, ali pa v škodo ljudem … v

  • dr Janez Sveti

   Pamet?
   Dr Janez Sveti mislec

   • beliverni

    Pamet ni večje od srca.

  • tanja

   Morala bi nam vsem zavreti ze davno!! Tako pa 100 mrtvih v kosu in se nekaj 10 zastihanih nikogar razen sorodnikov vec ne zrevoltira. Cvetlicarji zasluzijo, 3 dni se polagajo roze, jaz sem pariz, jaz sem orlando, jaz sem nica…., potem pa gre zivljenje po starem dalje, najde se 101 psihopatsko opravicilo za osamelega ubogega nerazumljenega priseljenca in izvolite cakati na svojega mohameda, da vas zakolje/razstreli/povozi.

 • Slovenski Bojevnik

  Kri zabodenih je na rokah refuđijs welkom aktivistov.
  Evropa ima samo eno izbiro, ali nacionalizem ali globalizem. Tretje poti ni.

  REPATRIACIJA VSEH NE-EVROPEJCEV ZDAJ ! Evropo Evropejcem !

  • 1Slovenka

   Slovenski Bojevnik ++++++++++++

  • MGTOW Didactics

   Nacionalizem je omejevanje. Globalizem je razvodenitev. Dovolj je čvrsta sekularna drža z karakternim stavom vsakega posameznika v družbi in načelne zakonodaje in instrumentov, ki jo izvajajo. Močna osebna identiteta z zavedanjem da demokracija ni pravica temveč privilegij in odgovornost. Treba jo je vzdrževati in zastopati, kot tudi braniti. To pa je skoraj nemogoče dosegliv parameter, kar pa je posledica dolgih let feminizma, družbenega marksizma, emaskulacije moških in preobremenjenosti Slovenca z nestabilno zaposlitvijo in krediti.

   Islam naj se na Evropskih tleh izreče in začne prakticirati kot sekularen, ali pa naj spoka in zgine! Vse to je mogoče doseči popolnoma brez nasilja. Potrebno je le biti osebno močan posameznik in poenoten kot narod (glej Poljake in njihove proteste ter odzive)

   Islam takšen kot je pa na evropskih tleh nima kaj za iskati.

   • dob

    “Nacionalizem je omejevanje. Globalizem je razvodenitev.”

    Tole (ves zapis!) je razmišljanje “zunaj škatle”.
    Hvaležno
    LP

   • elh

    Demokracije je sistem in vrednota zahodnega sveta. Sekularna država ni nekaj, kar bi bilo po volji islama, šeriat je zanje zakon boga in ne vidijo smisla slediti zakonom, ki jih postavljajo ljudje. Verjamejo, da nam pomagajo, če nas silijo v spreobrnitev in da, če tega nočemo je za nas bolje da nam prerežejo vrat.

    Sploh nima smisla z njimi debatirati, v procesu islamizacije bodo uporabili vsa sredstva, tudi volilno pravico&hitro razmnoževanje, preglasovanje, demontažo demokracije, šeriat. Zmerjali nas bodo z ne samo nacionalisti ampak tudi rasisti, sklicevali se bodo na človekove pravice, kadar jim bo to pasalo, čeprav jih drugače sploh ne brigajo, kaj šele da bi jih spoštovali. Zmuzljivi zviteži, lažnivci, goljufi, kriminalci, teroristi, vse to si dovolijo v procesu širitve islama, tako jih uči mohamed.

    Nima smisla ukvarjati se z njimi drugače, kot omogočiti jim udobno in varno pot domov.
    Seveda pa ne bo tako, bodo vodilni raje preizkušali nove in nove nežne prijeme, ki bodo imeli za posledico nove in nove žrtve na strani Evropejcev.

    • MGTOW Didactics

     ˝Demokracija je peljoči se vlak iz katerega bomo izstopili ko nam bo to ustrezalo˝ Recep Tayyip Erdoğan

   • dob

    >Potrebno je le biti osebno močan posameznik in poenoten kot narod (glej Poljake in njihove proteste ter odzive)<

    Pravilno.
    Ko nekaj braniš, moraš najprej vedeti KAJ boš branil, poznati moraš vsebino in biti o njej prepričan. Potem, ko se enkrat zavedaš, kaj je tvoja vsebina, jo braniš z vsem, kar imaš. Takrat tudi nimaš nobenih dvomov o tem, kaj počneš, ali zakaj to počneš.
    Tedaj tudi nimaš časa, da bi ga zapravljal z neumnostmi, ali z nekakšno nadomestno religijo, kot je zdaj denimo moderna pod imenom "človekove pravice". To je neka zmedena miselna tvorba začasne narave, ki grozi, da bo ostala za stalno.
    V resnici je le stalno nedodelana, stalno površna, stalno bebava.

    • Jovo Jamnica

     Malo zveniš heretično za ta portal… ;-)

     • dob

      Imaš v mislih kak drug portal, kjer bom lahko govoril isto, pa ne bom heretičen?

     • Jovo Jamnica

      Ja. Časnik.si je zanimiv. Danes je tam intervju s Kucler Dolinarjevo. Pravi užitek je brati, kako vidna članica stranke, kritično obravnava politiko svoje stranke. Tako bi moglo biti tudi v stranki SDS in na tem portalu, seveda.

     • dob

      Hvala za link.
      hehe, dober je Granda, praktično nam pove, da je govoriti resnico pri nas sovražni govor.

     • Jovo Jamnica

      Upam da nisi s tem mislil na Grandevo kritiko Vasje Klavore iz leta 2007…

      https://www.druzina.si/ICD/spletnastran.nsf/clanek/56-49-KristjaniVJavnosti-3

     • dob

      Ne poznam prav dobro piscev kolumn, ne polemik med njimi., ker jih ne spremljam.

      Izogibam se polarizaciji, in teh vrst polariziranja je skoraj nešteto v naših medijih.

      Začetna je že ta, da ti že začetna polarizacija daje vedeti, kam bo medij usmerjen. Potem se temu izognem. In kar mi ostane je, da sam sebi napišem tekst in ga spravim v “predal”.

      To počnem. Izražam se, in sebe tako ne omejujem. Tisto, kar v meni želi govoriti, je sprejeto od tistega v meni, ki želi to slišati. Zato vse vojne naredim v sebi in potem tudi vse mirovne procese izpeljem v sebi. K temu gredo mednarodne konference, debate, polemike itd. Vse v meni. Žrtve pokopljem v sebi, jokam za njimi in jih pogrešam, jih nato obudim nazaj k življenju in se jim opravičim. Vse v meni.

      Moji Želji dam dovolj prostora, da ni utesnjena. Nikomur ne služim, nikomur nisem koristen, nikomur nevaren, imam samo enega gospodarja. Ta je moja notranja želja, ona me vodi.

      Vse bolj in bolj sem prepričan, da je učinkovitost v namenu. Oborožiti človeka s pravili je enako nevarno, kot trditi, da je življenje pragozd, v katerem moraš nekoga požreti ali biti sam požrt. Na koncu je to eno in isto, spopad med tema dvema poloma pa izmišljen boj, ki žre človeške otroke. Naj v tem boju zmaga eden ali drugi, število žrtev in pohabljenih je v seštevku vedno enako.

      Ljudje se v sporu hitro odločijo za eno stran, na polarizacijo pristanejo, ker so nemočni, da bi storili kaj drugega. No, jaz delam tisto drugo.

     • Jovo Jamnica

      No, ti si za mene predvsem posebna vrsta limanic. Včasih večkrat preberem to, kar pišeš sebi in sem vesel, da jih le malo dojame, za kaj gre. Verjetno zaman upam, da bom kdaj med to ekskluzivo. Predal se pa ne bodem. :-)

     • dob

      Hej, prijatelj, saj ni nobene ekskluzive.

      Toliko sem že star, da zdaj vem, zakaj je do sedaj ni bilo in malo je verjetno, da bi zdaj nastajala. Izkušnja kaže, da imamo vsi, ne le jaz, v sebi sogovornika, ki pa ga ne poznamo. Ne upoštevano ga, ga niti nočemo imeti za sogovornika, ker se nanj ne zanesemo. Recimo temu Intuicija, ali notranje učenje, ki poteka nekoliko drugače kot to denimo pono možgani, ki so ločeni od Telesa. Naučeni smo, da civilizacija ceni Intelekt, izkušnje Telesa pa prav zagotovo ne imenuje “pamet”. Ali celo Um.

      Skratka – za ta del pametnega sebe sploh ne vemo, da obstaja. In vendar je ravno ta del nas tisto, čemur pravimo “skupna zavest človeštva”.

      Jaz sem v nekem trenutku v življenju bil tako zelo sam in osamljen v sebi, da sem vanj zadel. Tedaj sem ta del “pameti” in logičnega razmišljanja o sebi, o vrsti, o preteklosti, o namenu človeka, o Bogu (?!) začel uporabljati kot sogovornika.

      Torej v sebi sem imel bitje, poleg mene tistega, za katerega sem imel občutek, da sem jaz in ki mi ga je privzgojilo okolje, ampak potem je bil še nekdo, ki ga nisem poznal! Nekdo, ki je sposoben komunicirati z mano. Karkoli že naj “Jaz” pomeni. Saj veš, kako to gre, po navadi nas definira naše okolje, ljudje, mož, žena, otroci, starši, kultura, vera, ideologija… delovno okolje.

      Mi pa našemu okolju verjamemo in si potem rečemo: To naša identiteta. Sicer ne bi vedeli kdo smo. Brez identitete bi se počutili izgnane, nesprejete, osamljene, tako pa smo tisto, kar določi okolje, v dobrem in slabem. Potem to vzdržujemo.

      Vsi odnosi potekajo tako, kot te nekdo potrebuje. Če te okolje ne potrebuje… potem se ti zgodi podobno, kot zdaj velikanski množici ljudi, posameznikov, ki ostajajo z občutkom, da jih nihče več ne potrebuje, da so odslužili svoje in so zato brez služb, ne vedo kako bi prehranili družine, živijo v globoki stiski, groza jih je prihodnosti. In nikomur ni mar zanje.

      V takšnem okolju ti ostane le dvoje: da sebe počasi ubijaš in s tem ubiješ Boga v sebi, da ne more živeti, ali pa da v sebi ustvariš takšnega Boga, ki bo razumel tvoje potrebe in jim bo sledil. Pomagal mu boš razumeti sebe in njega samega njemu, kajti Bog je pred tebe spoznava sebe. Brez tebe sploh ne ve kdo je. Vzorec je povsem enak tistemu, kako okolje tebe identificira in potem privzameš svojo identiteto!

      Tako sebi svojo identiteto zgradi tudi Bog. Ti mu jo zgradiš. In potem jo ima. In ko jo ima, je tvoj sogovornik. In imaš Boga.

      Torej, vidiš, da ni nobene ekskluzive. Vsak ima to že v sebi. Problem je samo v tem, da ima pogled drugam usmerjen, stran od sebe. Predstavljaj si, da si sredi puščave in veš, da je nekje neka pozabljena telefonska govorilnica, ki najbrž še deluje. Potem pa se namerno oddaljuješ od nje, hodiš v narobe smer, gledaš, da se vse bolj oddaljuješ, namesto da bi se bližal možnosti komunikacije z nekom, ki te bo vodil.

      V govorilnici sredi puščave zvoni telefon.

      Sogovornika pa ni, ki bi dvignil slušalko.

      No, tako približno deluje ta stvar. Nobene ekskluzive. Samo slušalko dvigneš in se pogovarjaš; poveš sebi, kako ti je pri srcu, srce pa tebi nazaj, kaj ga boli. Bog je pa Zavest v tebi, ki to posluša in se od tebe uči, kot oče od svojega otroka. Uči se, kaj pomeni biti Bog.

      Ko to zna, je Oče. Kajti Bog je naziv, lastno ime, tako kotr Jože, Peter, Miha… medtem ko je Oče funkcija.

      Oče postaneš šele, ko znaš biti Oče.

      Bog si pa od zmeraj, samo to ni zadosti!

     • MGTOW Didactics

      Zelo dobro! Pravo sekularno humanistično razmišljanje!

     • MGTOW Didactics

      Nadvse dobro povedano!

     • dob

      hvala, stari!

    • MGTOW Didactics

     Točno. PC kultura je prikriti družbeni marksizem in izključno anti-belska

 • Nata

  Ne bo držalo ……..taka oseba nima hudih problemov pač pa veruje v eno strašno religijo !!
  A sedaj se bodo pa vsi izgovarjali na psihične probleme ?
  Oblasti pa – ker jim seveda to paše , saj drugače ne vedo , kako zagovarjati svoje napake – to mirno izkoriščajo !!
  To so čisto enostavno povedano …..Morilci !

  • dvanajstzvezdic

   Ta oseba ima probleme, ravno njegova religija mu povzroča hude psihične probleme.
   Religije in ideologije so ravno katalizator psihopatov. Pred Alahom hoče biti svetnik in pokolje žene in otroke , potema pa stistne rep za svoje življenje. Taki so psihično zelo nestabilni ljudje, Vzrok pa je ravno v religiji (ali pa tudi ideologiji. komunizem, nazicem….)

   • Olga

    Predlog? Se gremo psihoterapijo? Nastavimo še drugo lice, da bodo dojeli? Sprejmemo islam? Se začnemo pokrivati kot Bulčeva?! Nimamo časa za psihoterapijo, saj nam bo pacient – Evropa prej umrla!

 • Balkica

  Žal mi je, ti ljudje ne spadajo h nam. Ne razumejo našega načina življenja, oni spadajo v neko drugo, staro civilizacijo. Ker se niso sposobni niti malo prilagoditi našemu načinu življenja, bi jih bilo treba poslati tja, od koder so prišli. Niso vsi taki, ampak ne moremo se za vsako nasilno dejanje sklicevati na psihično stanje.

  • Poštenje velja

   To niso ljudje!
   To so živali na 1. st. razvoja.
   Prehranjevanje in razmnoževanje, vse ostalo je samo še za rezervne dele.

   • dvanajstzvezdic

    Žival se ravna večinoma po nagonu, oziroma po svoji naravi. Ti se ravnajo po tem kar jim govori ” njihova sveta knjiga”. Živla ne zna brati, ti ljudje pač berejo in v to kar berejo ni nobenega dvoma.

   • Slovenka

    Še za v rezervne dele niso. Če dobiš kak tak rezervni del, se še tebi poslabša.

 • totex39

  Dokler se bo oblast v Franciji tako mlahavo obnašala do Islamistov bo tega nasilja vedno več. Na vsa ta dogajanja pa imajo izgovor, da ni motivov za teroristično dejanje.

  • Poštenje velja

   komunizem pač

   • dvanajstzvezdic

    Nisem komunist in nikoli nisem bil v nobeni partiji, ampak zato ni kriv komunizem pač pa kampitalizem s svojo globalizacijo. Dejte enkrat nehat za vse obtoževat komunizem (čepravi ima tudi komunizem ogromno masla nad glavo);

    • moon

     Za tole zadnjo prigodo je zagotovo kriv kampitalizem, saj se je zgodila v kampu.

    • mojadezela

     Maš prav, ker komunizem so izumili kapitalisti.

     • novaknovak

      in marx je živel na račun kapitalista in filozofiral..bi mu moral Engels pipico pripret, pa bi kmal drugač mislil…

     • dvanajstzvezdic

      Vi ne štekate, da je komunizem že zdavnaj mrtev. Vse države razen nekaterih fanatičnih voditeljev so se mu odpovedale. Kar goni svet (v p…o m…no) je kapitalizem 21 stoletja. Raje se spopadajte z resničnim sovržanikom ne pa z mrtvecem, ki ga nikoli ne bo možno več obnoviti. Komunisti so postali kapitalisti, in kapitalisti so ostali kapitalisti. Štekate, a si to ne znate vbiti v svoje betice?

 • garfi

  žal je mnogo več krivcev za muslimanske norosti tudi v zloveniji
  norcem rdečim ali zelenim pustiš, da delajo kar hočejo (vsi drugačni vsi enakopravni…) in tu so rezultati
  Jaz tega ne pozabim, saj sem tudi sam žrtev grozljivega nasilja.

 • zaton

  Vse migrante poslat nazaj od koder so prišli brez milosti.

 • Unikatna

  Nekoč bodo za vse žrtve odgovarjali!! EU policije naj bi imele ukaz, da čimmanj podrobnosti posledic terorizma pride v javnost, ker vlade nočejo, da se ljudje uprejo emigrantski politiki. Saj ljudje nismo neumni, bolj skrivajo, večjo odgovornost nosijo!

 • KAPIBARA

  Sumljivo mi je to: Samo- večinoma v Franciji

 • Vladimir Sotler

  tričetrt športnikov je islamske vere v franciji

  • dvanajstzvezdic

   Zakaj se ne spreobrnejo v kristjane? Zakaj enostavno niso ateisti? Enostaven odgovor je ta, da nimajo izbire.

   • Olga

    Ker bi jih ubili bratje muslimani! Njihove vere ne zapustiš živ!

 • janban

  Neverjetno, večini teroristov je ime mohamed, mislim da je bil ze prerok mohamed navaden terorist.

 • Olga

  Verjetno je Islamist ubil tudi našega policista, saj so se pri njem tudi sklicevali za neuravnovešenost! Pozno so tudi naši pravoverni mediji prišli do ugotovitve, da je bil “mladenič”, star 17 let (27 let po nekaterih virih), ki je klal po vlaku v Nemčiji, povezan z Islamskim terorizmom?!! Sedaj bodo pa kamelarji povedali še, kako se bomo oblekli na počitnicah!??? Sramota za vse, da pristajajo na to!! Kje je skupina pravih dedcev, da se zberejo in vsakega talibana posebej tako nabutajo, da še pomislili ne bodo, da bi imeli kako pripombo!!

  • Jovo Jamnica

   Našega policista po vsej verjetnosti ni umoril islamist. Zakaj nam nočejo povedati, kdo ga je, pa ne vem.

   • Olga

    Po vsej verjetnosti…?! Za vse zvemo imena in priimke, zakaj tu ne?! S tem, ko so tiho, v ljudeh sprožajo dvome in mislim, da upravičene!

    • Jovo Jamnica

     Kaj spet osiraš? Beri…

     Jovo Jamnica Rožle 15 days ago

     Off topic…Ker sem te glih vlovil. Moja najnovejša raziskava. Bastian Ifrim, delal v BMW, bil tri leta bolan, hodil v srednjo šolo Hans-Glas v Dingolfingu. Zdaj pa , da vidimo…
     ……………..

     Jovo Jamnica Rožle 14 days ago

     https://www.facebook.com/slovenske.novice/posts/1263714230320070
     …imam dober nos?

     • Olga

      Bi lahko bil, pa je?!

     • Jovo Jamnica

      Ne vem. Sicer pa je za tebe itak vseeno, če bi bil. Potem bi se v tvoji maniri hvalila po spletu, kako si itak sumila, da je! Baba Vanga NoveTV.

   • novaknovak

    nak, bil je nemški državljan, bosonog, in iskal je delo! hahahahahaha, če ne bi bilo žalostno..

    • Jovo Jamnica

     Če veš, kdo je bil, napiši!

   • Nightwitch

    Odpri oči
    Še esmeralda je spregledala…

 • janban

  Bo potrebno odpret Hitlerjeve načrte za iztrebljanje židov, in jih uporabit na obrezanih, če ne ne bo miru.

  • montyamp

   V kratkem bo stal spomenik dolfeku .

 • Nightwitch

  Podpišem

 • Jovo Jamnica

  To je voda na mlin Zahodnih levičarjev. Spreti med sabo skrajno desne in skrajno leve, da se ljudem vcepi podzavestni strah.

 • cploger

  Nič pošiljati nazaj, zadevo je potrebno rešiti tukaj in zdaj, da ne bo še kdaj kateremu padlo na pamet, da bi rinil sem.

 • bednick

  Quiz

  Kje je bil medtem oče otrok?

  1.pomival posodo
  2, gledal porniče
  3.razno

  • KAPIBARA

   Služil denat za ta dopust..

  • Razocarana

   Sem slišala da imajo v Franciji navado v poletnih mesecih poslati otroke na dopust z materjo in včasih babico, medtem ko oče ostane doma in dela.Torej bi lahko rekli da to ni samo napad na otroke in mater zaradi vsiljevanje svojih nadzorov na druge ampak tudi direktno ogrožanje francoskega načina življenja.

 • Ryuk
  • McBobo

   Vozi kuči pjevajuči.
   Upam, da jim to pride v navado in to direkt domov bez birokratskih fint države vstopa.

  • Olga

   Čestitke severni sosedje! To je prava pot! Ne vem pa, koliko služijo tisti, ki jih uvažajo v Italijo?! V katere kvote bo to šlo?

 • dare326

  Dejansko ima vsak napadalec psihične težave, vendar to ne more biti izgovor za drugačno obravnavo. Tisti, ki priznava “mehkejšo” obravnavo, ima sam psihične težave.

  • Slovenka

   Mislim, da ima islam kot celota konkretne psihične države in že zaradi tega jih ne bi smeli spuščati v Evropo. Naj rešijo najprej svoje probleme, v kar pa dvomim, potem pa bomo videli.

 • Jojo

  Zakaj ne pisete o francoskem bombardiranju par dni nazaj? Odvrgli so bombe na vas v siriji in ubili 120 ljudi od tega vecina otrok in zesk? Potem se pa cudi zakaj taki napadi v franciji…

  • dob

   Te povezave med žrtvami v Siriji in teroristi oz. terosrizmom v EU (na žalost) sploh ni!

   Tako kot Saudski Arabiji ni mar za arabske begunce, tako tudi beguncem ni mar za žrtve v Siriji. Ne v Siriji ne kje drugje po arabskih deželah, kajti te povezave sploh ni. Emocionalne odvisnosti enega od drugega tudi ni. Si kdaj videl hvaležnost komunista, ko prejme denar od nekoga? Jaz še ne. Komunist čuti, da mu PRIPADA. Upnik pa mu mora biti hvaležen, da je samo vzel, ker lahko bi mu odsekal glavo, če bi hotel.

   Zato je tak govor, kot ga imaš ti, samo pripraven izgovor zato, da pritisne na občutke Krivde v Evropejcih, ki pa so nastali nekje drugje in so privzgojeni. Nikakor ta krivda ne izvira iz tega, kaj je kdo naredil v preteklosti, kaj dela v sedanjosti, ali pa še bo.
   Kultura sebe formira na način, da omogoča manipuliranje z ljudmi. Manipulira tako, da vceplja Krivdo, potem pa množično (masovno) izkorišča občutek Krivde, s tem premika velikanske množice na enak način, kot valovi premikajo velike ladje. Butajo jih sem in tja in ljudi, ki so prestrašeni in bruhajo od strahu, prepričuje, da so si sami krivi. Oni pa v to verjamejo!

   Ne bodi neumen in hudoben! Ljudi je dovolj strah tudi brez tega, da jim ti govoriš, da so si sami krivi.

   • indijanka

    Čestitke Dob. Lep zapis. Vseeno pa obstaja povezava v odzivih na terorizem. Zato se pojavlja v Franciji. Francoska ulica je nagla in bombandiranja jo ustavljajo. Samo še vprašanje časa pa je, koliko časa bo to zadostovalo, če se bodo napadi stopnjevali. Me prav zanima, koliko Francozev se je odzvalo na klic po rezervistih. Ta podatek bi pojasnil stanje duha.

    • KAPIBARA

     Mislim da so rezerviste kar vpoklicali.. že vedo, kateri so šli z veseljem…

   • Jojo

    Kaj res ni povezave? Z katerimi zgodbicami pa radikalizirajo zmerne muslimane? Zato ker so jim poteptali vrt in unicili roze sigurno ne…

    • dob

     “Zmerno” je samo izraz, ki se uporablja, ko zmerno stran gleda kadar skrajno počne svoje umazano delo.

     Na primer: Slovenci so zmerni komunisti.

    • Olga

     Z zgodbicami iz Korana!

   • MGTOW Didactics

    Briljantno!

  • novaknovak

   ma ne bluzi. torej bi še sedaj moral nemce pa italijane pobijat ker so baje teror zganjal nad našim narodom? nak, lepo jih vabimo, smo prijazni z njimi in čakamo da nam puste kaki evro. pacient…

  • helena943

   To se ne dela. Ne eno ne drugo. Ampak, kako grdo manipulirate. Z nozem jih ni napadel zaradi Sirije, ampak kratkih hlac, ki so mu sle na jetra. Zenske niso bile v burkah, to je bil glavni greh.

   • MGTOW Didactics

    Mar ni smešno da butaste feministke opravičujejo muslimane a se ne zavedajo, da če ima islam spisek družbeno političnih sub-kultur, ki jih je potrebno likvidirati… so one na PRVEM mestu XD

  • cosmosjasnovidec

   Daj ne bluzi kako bombandiranje neki?Pa tudi,če zbombandirajo celo sirijo ne bo nobene škode ampak samo korist.Musliman je največji zahrbten parazit in virus na zemeljski obli zato je pa tudi ločen od normalnega sveta v katerem ni sposoben živeti.

  • Razocarana

   Ja, zaradi bomb v Siriji, ki napadajo območja ISIS, razni Maročani (incident zgoraj), Tunizijci (incident v Nici), Afganistanci (Nemčija, s sekiro) napadajo nedolžne civiliste. Pa kaj še.

 • montyamp

  Skrajšati za glavo .

 • tarantela

  Jajca rezat!

 • Dostmamrecesije

  Ha, politika odprtih vrat. Takšne politike ne potrebujemo. Vse begunce nagnat od tam, kjer so prišli. Ne potrebujemo niti enega begunca. Orban je zelo lepo povedal: »Vsak beguncev je lahko potencialni terorist.« In to si naj Junker, Merkel, Holland in podobni zapičijo v glavo.

 • kresnik

  Muslimani so napovedovali že pred pol leta, da bodo kmalu začeli izvajati množične teroristične napade po Evropi. Ne vem, zakaj se voditelji držav tako sprenevedajo, morda zato, ker so sprevideli, da je integracija v bistvu trojanski konj.

 • Unikatna

  Na Nizozemskem so trije moški temne polti tujega izvora napadli in podrli iz kolesa 37 tednov nosečo žensko.

  http://www.nltimes.nl/2016/07/20/eight-month-pregnant-woman-dragged-off-bike-assaulted/

  • McBobo

   Zmeraj več je in bo tega in upam, da se bo narod eu še pravočasno dvignil in sam poračunal z bando.

   • tanja

    Ze zdavnaj je ta “pravocasno”. V Fr. je teh mohamedov ze 7%, kar je dokazano kriticna masa, pri kateri se zacnejo musliji cutit dovolj mocne, da zacnejo na vseh frontah nadlegovat domacine.

    Glede na exponentno razmnozevanje jaz resitve za francijo ne vidim vec, razen ce sprejme res radikalne ukrepe – prepovedat islam (enako kot nacizem!!), podret đamije, izgnat imame, kdor se noce pisno odreci islamu-prav tako izgon tja, od koder je prisel. Problem bi pravno gledano predstavljali francoski drzavljani, saj je po medn.konvencijah prepovedano delat iz ljudi apatride-osebe brez drzavljanstva. A narodova resitev je nuja najvisje stopnje, ce bi hoteli, bi tudi te naucili kozjih molitvic! Razhajkat no-go zone, deratizirat in precesat vse hise.

    Dokler pa se islama ne prepozna za totalitarno ideologijo (kot nacizem, fasizem, komunizem), in se gre celo francisek dialog z njim, je vse zaman.

    • MGTOW Didactics

     Kaki dialog ženska? :D Nisi videla posnetka ko jim mazili in POLJUBLJA stopala? :D Le poglej si. Se strinjam. Vendar z mehanikami kot jih ti predlagaš bi nas mednarodna skupnost obtožila istih totalitarnih postopkov kot jih je izvajal nacizemin ključno tudi moralno vrednotno gledano ne bi bili nič boljši. Rešitev je zelo enostavna in popolnoma mirna. Islam naj se izreče in začne prakticirat kot sekularen ali pa naj spoka in zgine. To lahko zahtevamo! Evropejec se mora le zavedati, da temeljne človekove pravice in ustavne vrednote NISO predmet apropriacije islamski percepcijski senzibilnosti! Naša svoboda se NE konča tam, kjer se njihova čustva začnejo!

     • tanja

      Islam je kao religija in se bo bolj tezko prakticiral “kot sekularen”. To je skoraj tako, kot bi od psa pricakoval naj bo vegi. Islam pa zal tudi ni samo religija, ampak je druzbeni in politicni sistem, ki natanko regulira prav vse..od oblacenja, medcloveskih odnosov, vse je zacementirano v rigiden teokratski patriarhalni sistem, ki ne dopusca niti malo osebne svobode. Islam enostavno v nobeni obliki ni zdruzljiv z evropskimi vrednotami.

     • MGTOW Didactics

      Absolutistična teokracija. Točno kot si rekla. In ravno v tem je past. Vidiš ker smo jih spustili noter sami, jih ne moremo začet nasilniško naganjat, saj tako izpademo nasilneži in še huje; bedaki, ki ne vedo kar bi radi. Ne moremo razvrednotiti že narejene šahovske poteze. Lahko pa izpeljemo svoj gambit ki utiša vse! Zadovolji sekulariste, onemogoči islamiste, zaustavi marksiste. Mi ponudimo spravo in čvrsti stojimo za stališčem sekularne demokracije. Ustavno prepovemo šeriatsko pravo in ponudimo roko in vodstvo v ˝reformacijo islama˝

      Uporabimo povratno kulturološko apropriacijo zato nam uspe; ustvarimo neke vrste renesančni islam in TOTALNO RAZPIZDIMO imame v savdski arabiji in Iranu! Ti ali se prilagodijo in sprejmejo novo strujo islama ali pa izrečejo fathvo in se ji odrečejo. V 1. primeru si junaški mediator sprave, ki je konsolidiral islam v stanje reformacije in delaš na tem da ga razširiš kot takega globalno. V 2. primeru pa svoje nove sekularne brate moralno zaščitiš pred separatističnimi fundamentalisti in celemu svetu pokažeš kako zelo stremiš k miru in spravi. Mednarodna skupnost obsodi ˝staro strujo˝ islama in njene fundamentaliste.

      Imami v SA so moralno stisnjeni v kot! Ne morejo ne naprej, ne nazaj, na mestu obstati pa ne smejo! In od takrat naprej ti diktiraš pogoje. Leta in leta so marksisti proti nam uporabljali ˝belo krivdo˝. Zdaj ti enake mehanizme v obratni psihologiji uporabiš proti njim.

      Oh kako je Evropejec plemenit in veličasten! Sprejel in podprl je tujo kulturo in jo vodil v razsvetljenje! Alahu akbar in bog bodi z njim! :D

      Tanja draga… Pero JE močnejše od meča in igra se ŠAH, ne pa Človek ne jezi se

      :D

      Pa lep pozdrav!

  • MGTOW Didactics

   Bila je neprimerno oblečena in je z svojo pojavnostjo omenjenim osebkom posredovala željo po izvedbi tega dejanja nad njo!

   Inshallah!

 • novaknovak

  Njegova kartoteka se vleče vsaj od leta 2001 naprej. Župan mesteca je izpostavil možnost, da ima napadalec, ki živi z družino v kraju Yvelines zahodno od Pariza, psihične probleme…..kakšne psihične probleme? in če je imel takšne hude psihične probleme, kaj je sploh počel na ulici? in star znenec policije? so bili s policisti kolegi? valjda ne, al morda pač? pa je kakšna levičarska psihiatrinja ugotovila, da mu bo bolje na počitnicah, med družinami, ki se obnašajo v skladu z zahodno civilizacijskimi in vremensko primernim normam? je kdo povprašal tega/to psihiatrinjo, sodnika/co, po njenem/njegovem psihičnem zdravju? bo biskal/a žrtve tega napada, al bo obiskal/a storilca, in mu dopovedovala, kakšne možnosti ima v zahodnem pravnem sistemu? vse skupaj bolano…bljak, kloaka…

 • samsara

  Če bo kdo v bodoče kakšno ušpičil je najbolje, da se oblasti predstavi kot musliman, zvest svoji veri. Če ima namen izvesti kakšno hudo kršitev zakona, je najbolje, da se prej tudi formalno prekvalificira v muslija.
  Potem bo zanj vse lažje.

  • cosmosjasnovidec

   Kaj lažje?Če preide v muslimansko islamistično vero bo lahko počel kar bo hotel.Pobijal policiste,posiljeval ženske,otroke,ter starčke kateri mu ne bodo utegnili pobegniti policija ga bo pa samo zapisovala in po končanem popisovanju izpustila kakor je določeno z strani vseh vlad v E uniji.

   • MGTOW Didactics

    Pa noben sosed in znanec ga ne bo upal prijaviti policiji za njegova dejanja, saj se bo bal, da bi pred družbo izpadel politično nekorekten rasist. (dejansko zgodilo v Orlando-vskem streljanju) Ker kot vemo… je… biti musliman rasa… In biti politično korekten po nazorih družbenih marksistov je pomembneje od varnosti sekularne družbe, človekovih pravic in lastne družine.

    ˝Zmasakrirajte vse ki ne verjamejo da je islam religija miru˝ Citat z transparenta shoda muslimanov na ulici v Londonu

  • slosin

   …no, najbrž bo že zadosti, če bo tulil ‘Alahu akbar’…

  • alojz

   Kdor ima pa lepljive prste naj se pa za roma deklarira. Garantirano bo oproščen.

 • centurion

  Ženske naj vzamejo v torbico namesto ličil Smith&Wesson model 642
  http://www.smith-wesson.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product4_750001_750051_801054_-1_757767_757751_757751_ProductDisplayErrorView_Y
  moški za za hlače Smith&Wesson model 627 magnum (.357)
  http://www.smith-wesson.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product4_750001_750051_765955_-1_757767_757751_757751_ProductDisplayErrorView_Y

  To je del modne konfekcije Evropa Poletje-jesen 2016 in Zima pomlad 2016/2017.

  • MGTOW Didactics

   Premasivno, logistično težko dobavljivi deli in strelivo, mala kapaciteta nabojnika, predrago za kar nudi, zahtevno vzdrževanje, težje obvladljivo povprečnemu civilistu. Najboljše se je držati NATO standarda, ki nam je domač 9×19 Parabellum. Je tudi popolnoma dovolj za interakcije z nasprotniki, ki bodo, če do njih pride, povečini potekale v urbanem okolju in/ali v zaprtih prostorih vse pod 10 metrov distance.

   Za našemu okolju in logistični kapaciteti podpore ter servisiranja, korektni ceni, nadomestnih delov in streliva ter vsekakor učinkovitosti v njih namembnosti pa ne moreš zgrešiti z:

   Glock 17, Glock 18C Expert, SiG Sauer 2200. Vse so Evropski izdelki Evropskih proizvajalcev.

   Primerno za rokovanje, prikrito nošnjo in manevriranje, vse 15+ nabojev kapaciteta nabojnika in močne garancije (Glock ima stalno garancijo za dele v zaklepu do 10.000 izstreljenih nabojev !)

   • centurion

    Se razume, da je kolekcija konfekcije obširnejša,
    Colt .223 remington obvezen del garderobe za piknik.

    • MGTOW Didactics

     Za ˝desertne˝ eksekucije morebitnih preživelih? :D Za psihološko teroriziranje nasprotnika, ko najde svoje ljudi ˝obglavljene˝ z to tvojo ˝prenosno havbico˝ ? :D

  • Janez Novak

   prehitro deluje to zdravilo. takim je treba nad vročim ognjem počasi jajca rezat. s skrhanim nožem.

 • KAPIBARA

  Prej Breviku..

 • Slovenija moja dežela

  prej ko bo nekdo od te bedaste evropske elite deležen tretmana takih norcev,prej se bodo stvari obrnile. Vladniki niso vredni da teptajo in stojijo na zemlji,za katero so dali predniki življenja. Če bi vprašali vse tiste žrtve,ki so nastale pri vpadih Turkov v preteklosti,sigurno ne bi bili takega mnenja kot so ti evropski voditeljski norci

 • Steiermark

  Psihične probleme imajo vsi musliji, ki so se pritepli v Evropo – kulturni šok! Poleg muslijev – pripadnikov vere “miru”, imajo še hujše psihične probleme vsi tisti, ki jih zagovarjajo in ob zagrešenih zločinh obravnavajo kot bolane……, pa politiki, kot merklovka in ostala rdeča svojat, ki se še vedno oklepa “ideje”, kako iztrebiti avtohtono prebivalstvo v Evropi ter jih nadomestiti s temi pošastmi, ki še na planet opic ne pašejo! Ko so rusi, 60. leta poslali Lajko /psicko/ na Luno, bi bilo bolje, ko bi že takrat na Luni nastanili te podivjane muslijevske pošasti, ker bi s tem ubili dve muhi na en mah: Evropa bi se rešila te nesnage in drugič, tam, na Luni, nebi imeli priložnosti uničevati in posiljevati žensk, otrok itd….

  • cosmosjasnovidec

   Res je.Razen tega pa je tale muslimanski izpljunek bil že stari znanec policije.Pa tudi tisti v Nici je bil stari znanec in je torej vprašanje kdo sploh pri tej zarukani francoski policiji ni stari znanec?Do sedaj so bili še prav vsi kateri so naredili poboje in teroristične napade.Torej je tudi tam policija vsa posrana pred temi skrajneži in psihopati kakor tudi pri nas v sloveniji.Tudi tukaj se mislimanski đihadisti prosto sprehajajo dokler Italijani in podobni ne zahtevajo njihove izročitve.

   • MGTOW Didactics

    V Veliki Britaniji se zdaj en možakar zagovarja pred sodiščem kjer mu grozi 6 mesecev zapora, ker se je na Tumblerju vljudno brez vulgarnosti prerekal z dvema feministkama, ki sta ga zato ker se ni strinjal z njima, prijavili za ˝sovražni govor˝ ! To je približno kje trenutno smo v Evropi in kako močna je kulturološka apropriacija družbenih marksistov! Za strelca v Orlando-ju, ki je pobil čez 40 ljudi, so dali izjave, svojci, bivša žena, šef firme kjer je delal; da je vedno deloval neraunovešen, nasilen in javno razglašal svoj pogled na družbo in geje… A ga niso upali prijaviti oblastem saj so se bali biti videni kot RASISTI… Saj kot vsi vemo… je biti musliman… RASA

    To je posledica posiljevalske PC kulture ki jo furajo… In furajo jo predvsem ženke po naročilu vladnih institucij, ki moškim (gonilu parametrov vzdrževanja družbe in civilizacije) vladajo skozi dolg kreditov in ženske. Oboje je povsem nepotrebno za dosego osebne sreče.

   • Nightwitch

    Policija po naročilu politikov ne sme izdati ničesar kar bi očrnilo uboge begunce
    Tudi pri nas je tako saj verjetno ne bomo izvedeli kdo je z nožem ubil policista
    So pa policisti bili takoj kaznovani ko so od ubogih beguncev zahtevali da za seboj pospravijo totalno usran avtobus
    Baje so bili nekateri sedeži dejansko posrani
    Še dobro da so bili v bližini ljudje iz urada za človekove pravice in slo filantropija da so ubožčke rešili policijskega nasilja

 • Joža Gabroža

  isto je pri nas samo zavajajo ko bo ubil otroka od enega poslanca ali ministra pa vik in krik banda pokvarjena to golazen kdo jo podpira pa naj bo 8 nali 19 ali 40 let vsi so enaki ta pri 8ih bo ovčica do 15 ega potem pa bummm ovčka v koži volka

 • lakonja

  Vse muslimane poslat nazaj odkoder so prišli.

 • slosin

  …. Župan mesteca je izpostavil možnost, da ima napadalec, ki živi z družino v kraju Yvelines zahodno od Pariza, psihične probleme.
  ————————————————————–
  Vse bolj se mi dozdeva, da ima psihične probleme tudi župan in evropskimi politiki……

 • alojz

  Izgleda, da policija zelo slabo vpliva na priseljence. Vsi so njihovi stari znanci.

  • Sredinec4U

   Ne samo to, ne glede na to, koliko so stari, so vsi stari. Čas je očitno res relativen, četudi samo v Franciji, bi rekel Zweistein.

 • Kapucinka

  Če pravijo, da je tip neuravnovešen in da ima napad verski motiv, potem so vsi muslimani neuravnovešeni. To bi bila celo logična razlaga. Ne razumem ljudi, ki častijo pedofila, ki je rad ** punčke in hodil na osvajalske pohode. Najbolj ironično je to, da teroristi govorijo o “usmiljenem Alahu”, potem pa režejo vratove in posiljujejo otroke.

  • MGTOW Didactics

   Mali otroci se ne branijo tako dobro kot treniran 185 cm 100 kg vojak z jurišnim avtomatom in polno bojno opremo, ki ˝bench press-a˝ 140 kg utež. Odrasli civilisti so že bolj nevarni! Pred njimi se je treba zavarovati v kabino tovornjaka…

 • domovina mili dom

  V tiste predele, kjer letuje elita, teroristi ne upajo. Oni napadajo nezaščitene ljudi. Zato so to navadni morilci, ki terorizirajo.

  • Kapucinka

   Še manj, strahopetci so. Z veseljem se z mitraljezi spravljajo na civiliste, mlado in staro, moške in ženske. Najlaže je vreči bombo in se razstreliti, ker nič ne boli.

  • Slovenka

   ”V tiste predele, kjer letuje elita, teroristi ne upajo.”
   Škoda. Če bi s sekiro poknili po glavi kakšnega vodilnega v Nemčiji ali Franciji bi bilo konec nakladanja, da naj se Francozi sprijaznijo s terorizmom.

   • domovina mili dom

    Tudi v Sloveniji bi morali kakšnega potolči.

 • Sredinec4U

  Islamisti in evropski (ne-verski?) voditelji imajo vsi psihične težave.

 • sunday

  no ja, sedaj pa vsi naenkrat s psihičnimi težavami – a nam niso rekli, da sem prihajajo sami znanstveniki, doktorji, astronavti itd… no je pa res, da imaš psihično težavo že zaradi tega ker si musli, tako, da psihične težave imajo VSI musliji!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!