Musliman iz jeze zažgal koptskega kristjana, ker je bil ta v zvezi z njegovo sestro

Foto: iStock

Musliman je iz maščevanja zažgal mladega moškega, koptskega kristjana, ko je izvedel, da je ta v zvezi z njegovo sestro, ki je sicer muslimanske veroizpovedi. Družinski tragediji je kmalu zatem sledil še umor nesrečnikovega očeta, njegov mlajši brat pa je na srečo utrpel le poškodbe. 

Dogodek se je pripetil v majhni egiptovski vasici Dmas v Meet-Ghamru, in sicer potem, ko se je razširila govorica o zvezi med 25-letnim koptskim kristjanom Shihatom Sabrijem in sestro muslimana Yasser Ahmed Qasim.

Jezen musliman nesrečnika polil z bencinom
Portal Jews News poroča, da se je besen brat s posodo z bencinom v roki napotil do moškega, s katerim je bila njegova sestra v zvezi, ga polil z bencinom in zažgal. Dogajanje so v grozi spremljali šokirani očividci, ki so povedali, da se je nesrečnik vrgel v sosednji kanal z namenom, da bi pogasil ogenj, ki je zajel njegovo telo. Ogenj je pustil sledove opeklin na celotnem telesu, ker so bile poškodbe prehude, pa je mladi kopt umrl.

Foto: iStock

Po grozljivem dogodku so se vaščani zbrali na prizorišču. Tam je prispel tudi 60-letni Sabri Shehata, oče nesrečnika. Tam pa ga je z noži in bodali napadla skupina muslimanov, katere del je bil tudi morilec njegovega sina. Zaradi hudih poškodb je kmalu zatem umrl v bolnišnici, poškodovan pa je bil tudi njegov mlajši sin, ki je poskušal pomagati očetu.

N. Ž.

 

 • Olga

  Zločinci si zaslužijo samo smrt! Kaj pravi papež?

  • 2xG

   Pravzaprav je vse pozval k strpnosti do beguncev in zapovedal, naj jih sprejmemo odprtih rok. Tipček je očitno blažen do blaznosti. Članek bi se moralo brat z zavedanjem, da se tovrstni zločini nad kristjani v dogajajo že precej bližje, pa vendar novic o tem preprosto ni. Država in vera naj bi bili ločeni že dolgo…

   • sprehajalec

    Papez zelo spominja na hipija iz 60tih let.

    • Zgornji

     JA, AMPAK ZDAJ ŽE JASNO VIDIMO DA JE NAVADEN ZMEDEN KOZEL KOZLOVSKI !!! ! !!!

 • samsara

  Islam, religije miru in spoštovanja do žensk.
  Tako pravjo no. Oni in njihovi promotorji-veleizdajalci levičarji.
  Levičarji nikoli ne lažejo, to je splošno znano, muslimani prav tako ne, saj je to greh.

  • AktivistSMC

   Bosanci niso taki kot IS al pa Arabci dol

   • Zgornji

    SEVEDA, KER IMAJO VSAJ MAJČKENO NAŠE KRVI KI JIH ŠE NAZAJ DRŽI … !!! ! !!!

 • Aktivist

  Mi je kul da jews news navajate. Saj mal boljsi izgled dajete portalu ko mate sicer tuki ful folka desnega in levega ko so antisemiti. Jest se nisem se odlocu ampak mogoc bi bil liberalni jud?

  • xtc

   Tummek zopet;s*****:

   • AktivistSMC

    Ne me z unim ko je izgleda zoofil primerjat.

  • sprehajalec

   Desni niso antisemiti. Ce pa ze so, niso nasilni. Najhujsi antisemiti so levicarji, ker judje so uvedli kapitalizem, to najvisjo obliko izkoriscanja narodnega bogastva. Boj proti kapitalizmu je pa rdeca nit levicarskega gibanja.

   • AktivistSMC

    Ja ja kar Hitlerja poglej kako je bil nenasilen. Pa ta hujs rasist. Noben levicar ne more bit rasist tud ce je antikapitalist.

    • xtc

     Zopet kvasiš neumnosti:
     Nacional socialist ne more biti dsničar(izmislili levaki) zakaj?
     Desnega socialista ali komunista preprosto ni ;ker ne obstaja in ne more obstajati:Nacional socialisti so le varianta socialistov in komunistov z vsemi njihovimi priteklinami in še nekaj plus

     • AktivistSMC

      Rasizem je izkrivljen desni dodatek k izvirni ideji socializma. Sicer pa sem jaz liberalec.

     • sprehajalec

      Levičar Hitler ni bil rasist, v svojo ideologijo je dodal le Eugeniko, ki je bila na splošno zelo priljubljena takrat. Liberalci so zanikovanje te teorije pripeljali do absurda. Naprimer če rečem;

      Črna rasa je fizično zmogljivejša, kar se kaže v atletiki, zaradi dolgih in kratkih mišičnih vlaken v mečih so boljši maratonci in kratkoprogaši od Belcev. Verjetno mi bo liberalec ploskal. Ne bom izrekel nekaj rasističnega, pritrdil mi bo. Še največji liberalec na tem svetu mi ne bo oporekal ter bo trdil, da Belec lahko zmaga 100m na Olimpijskih ali pa Maraton.

      Bela rasa je ustvarjalno in intelektualno uspešnejša, ker je Bela rasa dala vse Nobelovce ter ves tehnološki razvoj zadnjih 600 let. Seveda bom med liberalci s to izjavo požel vse zgražanje tega sveta, rasist in ne vem kaj še.

      Kaj ni to krivično do bele rase?

     • Zgornji

      TOOOOOOOOOOČČČNOOOOOOOOO TKOOOOOOOOOO !!! ! !!! DOBRO RAZLOŽENO !!! ! !!! AMPAK, A KDO TO RAZUME OD TEH BRIHTNEŽEV ?

    • sprehajalec

     Hitler je bil “delavec” socialist in levičar. Če so levičarji iz Moskve ugotovili, da je frakcionist v gibanju, še ne pomeni, da ni bil levičar. Sam se je štel za levičarja in socialista. Tako ga jemlje tudi ostali svet, problem imajo le europski liberalci s tem in pa Slovenija. Citat zgoraj, ki sem ga navedel, je pa izrekel Joseph Goebbels.

     • AktivistSMC

      Liberalci imajo prav v svoji oceni.

     • sprehajalec

      Glede Hitlerja? Liberalcev ni veliko. Zakaj bi oni imeli prav. če se človek sam imenuje “delavski” pa “socialističen”, s kakšno pravico bi mu mi danes oporekali? Imaš kakšen razlog, da ga ne smatraš delavskega in socialističnega?

     • AktivistSMC

      Ja ker je bil rasist. Je bil proti kapitalizmu na en nacin ja predvsem tko da so vsega Zidje krivi.

     • sprehajalec

      Ni bil rasist v današnjem pomenu besede. Rase je le delil na arijske (vsi beli europejci), manjvredne (s katerimi se ni preveč ukvarjal in filozofiral, vsi razen Europejcev in Japoncev, ki so dobili naziv častni arijci) ter nevarne rase . Sem je postavil Jude, kot edine med nevarnimi rasami.

      V toku vojne je iz propagandnih razlogov vštel med podljudi tudi boljševike.

     • AktivistSMC

      Ja sej to je rasizem. Pa boljševiki niso bili rasa nikol no. Kvečjemu Slovani.

 • xtc

  Zanimivi tile muslije oni bi krščanke ;krščani pa nebi smel muslimank:Skratka druščino morilcev na vislice:

  • Nata

   No, tole sva pa skoraj obenem pisala !!
   Torej, če bi mi vladali, bi jih že lansko leto deportirali. Z letali !! Bi manj koštalo !

 • Nata

  Zanimiva dvojna merila muslimanov ta prave sorte.Tam, v Španiji bi se pa radi ženili s Špankami ? Aja, tiste bodo pa prej spreobrnili !

  Kaj Evropa čaka ? Kaj še ni jasno ?

  • sprehajalec

   Musliman lahko po njihovi zapovedi poroci kristjanko, ker jo spreobrne.

 • sprehajalec

  Multikulti v principu lahko obstaja le kot muslikulti.

  • AktivistSMC

   Poglej si USA urejena multikultura za zgled ostalim lahko ze 250 let. Vem da rasisti tega ne dojemajo. Ksenofobi tud ne. Pa sem skeptik do islama.

   • samotoje

    Nič hudega, če v tvoji glavi vlada huda zmeda, je treba pač malo pospraviti. Ampak to naredi, preden se mečeš ven s komentarji in tako javno oglašuješ svoje neznanje.

   • sprehajalec

    Vse “uspešne” multikulture v zgodovini so bile le asimilacije, neke kulture v drugo kulturo. Ta multikulti pa se po koncu procesa manifestira le še v različnosti kuhinje neke dežele. Nekako kot v Star Trek Gena Roddenberrija in “Borgih” v njih, če si slučajno gledal to serijo. Tkašna je bila edina znana uspešna in vzor vsem, Ameriška, ko so množice iz istega civilizacijskega območja (krščanskega, z približno enakim odnosom do žensk in osnovnimi vrednotami, ter rodnostjo) sprejele angleški jezik obdržale pa svojo kuhinjo.

    Vse multikulture iz različnih civilizacijskih območij pa le sobivajo, dokler jim gre dobro in pod strogo represijo, kar se tiče spoštovanja nacionalnosti in religije. Singapur naprimer. Ko jim začne iti slabo, si skočijo v lase (Indija Pakistan, Bangladeš). Ter vsa stičišča krščanskega in muslimanskega kulturnega območja (Armenija, Azarbejdžan, Kopti in Muslimani v Egiptu, Muslimani in Izraelci, Bosna, Bolgarija, Grčija, Turčija, Kitajski muslimani, da o Nigeriji, Sudanu ne govorim…

    Torej veliko konfliktnih območij, ter zgodovinsko eno kao uspešno, s tem da je ogromno težav s črnci v ZDA, pa hispanosi. Kar ogroža stabilnost ZDA.

    • AktivistSMC

     Mi v Evropi smo dovolj razviti da gremo vsaj malo po amerikanskem zgledu. Tudi oni so imeli probleme. So morali suzenjstvo na jugu odpravit pa to.

     • sprehajalec

      Podcenjevanje stopnje socializiranosti povprečja prišlekov iz posameznih kulturnih območij in njihove pripravljenosti na socializacijo je huda napaka. Velja pravilo, da se da asimilirati prišleke iz podobnih kulturnih oziroma religijskih okolij, Nemci so asimilirali milijone Poljakov oziroma vzhodnoeuropskih Slovanov v zgledne Nemce, v principu še večje Nemce, kot so bili sami. Turkov jim ne uspe asimilirati.

      Ko boš odrastel, pa nekoč morda imel žensko, ti definitivno ne bo všeč, če jo bo sosed müsli otipaval oziroma hotel še kaj več od nje. Ker ti bodo socializacijski vzorci oziroma strah pred posledicami preprečevali fizično intervencijo, se bosta odselila drugam. V prazen prostor bo prišel novi müsli. In tako naprej. Tako se oblikujejo no go cone, ki se širijo.

      V naravi je žal tako, da ima bolj upokan več prednosti. Sem pa za tvoj stavek in osebno sem takoj za enotno europo z enotnim jezikom, vendar le Europo z europejci. Nek nov projekt Karla Velikega in nadaljevanje dela Rimljanov na tem področju.

     • xtc

      Ma ne sekiraj se bebcu je itak vseeno za vse_zanj je le zaprti oddelek:

     • sprehajalec

      Mladinc je, uči se. Prav je, da mu pomagamo.

     • AktivistSMC

      Ne sej to se strinjam da je too much kar je v Nemciji da turski predsednik ze kar na vstajo poziva tok se pocut mocnega v drugi drzav. Pa da je kultura na BV v splosnem zlo razlicna. Sam po drugi strani pa tud z Bosanci dobr shajamo pa so tud eni muslimani. Da ne govorm da so Bosanke lohk zlo dobre. Tko tiste brez kakih halj mislim po evropsko ustimane.

     • sprehajalec

      Stopnjo kultiviranosti neke družbe determinira njen odnos do žensk. Tam kjer ženska ne pomeni nič, postane predmet za rojevanje. Iz teh dežel ljudje derejo potem v svet, ker jih je preveč. Civilizacija Bošnjakov je Europska, po spletu zgodovinskih naključij so postali to kar so. zato imajo Bošnjaki europski odnos do žensk, zato imajo europske stopnje rodnosti. Njim so Arabci civilizacijsko tako blizu, kot nam. Šiptarji, pa imajo že nižjo stopnjo vrednotenja žensk, veliko otrok, zato se množijo in silijo v Velenje.

      Se strinjava, Europsko združevanje na enakih vrednotah. treba je pa začeti s šolstvom, to je že Karl Veliki uvedel in latinščino v šole. Žal takrat objektivno ni imel šans uspeti s projektom.

     • xtc

      Ti si zelo razvit vidim;kot zobotrebec v kislem mleku:

     • sprehajalec

      Gre za fanta ki se uči. Tako ga jemlji.

     • AktivistSMC

      Lol kak pa to zgleda sploh?

   • Jojo

    Ti si sele pameten. V ameriki multikultura uspesna? Se cudim zakaj toliko kriminala po tem takem… Kupi si pamet mladi trol…

    • AktivistSMC

     Majo pač pravice ki jih v Evropi ne poznamo. V vezi nošnje orožje in to. To je po mojem vzrok tega problema. Sicer pa primitivnega antiamerikanizma ne maram.

 • Unikatna

  Vstaja naroda PROTI vladi in naseljevanju migrantov!
  25. marec od 14:00 do 16:00

  Trg Leona Štuklja, 2000 Maribor

  Podrobnosti na:
  https://www.facebook.com/events/720719734753734/

  • AktivistSMC

   Sej ta vlada ne naseljuje ene gore migrantov. Najvec je Balkancev s katerimi ni posebnih problemov.

 • FRANC3

  A ne pomeni ISLAM miroljuben. Kje so sedaj ti mirovniki muslimani.
  Enako, kot naši mirovniki: Polna usta so jih miru s pestmi, kamenjem v rokah in vpitjem!

 • Zgornji

  BOLNIKI … !!! ! !!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!