Musliman, ki je posilil svojo ženo in to posnel, je policistom rekel, da je vse, kar je naredil, v islamu sprejemljivo

Foto: Youtube (slika je simbolična)

35-letni musliman je obsojen na 10 let zaporne kazni zaradi spolnega napada na svojo žrtev, ki je hkrati tudi njegova žena, vendar zavrača vsakršno odgovornost, češ da je vse, kar je storil, v islamu sprejemljivo.

Policija v Northumbrii v Angliji se sooča z enim od prvih tovrstnih problemov, ko so napovedali pregon posiljevalca, ki trdi, da je vse, kar je storil, v islamu sprejemljivo. Kako posiljuje svojo ženo, je sicer posnel s telefonom in tam posnetek tudi hranil. 35-letnega muslimana je policija aretirala, ko je njegova žena prijavila, da je bila posiljena na domačem naslovu, kot dokaz pa je predala mobilni telefon, na katerem je bil dvominutni video, ki so ga policisti označili kot “moteč in ponižujoč”, žrtev pa je na njem v veliki meri gola in zlorabljena v drogiranem/opitem stanju. Videoposnetek prikazuje stisko žrtve, ki v joku prosi moža, naj preneha s posiljevanjem.

Čeprav je žena šla sprva na policijo, pa pozneje ni želela pričati na sodišču, češ da hoče, da njenega moža izpustijo iz pripora, ter da umika svojo prijavo.

Vso krivdo prelaga na ženo
Musliman pa zdaj na sodišču obtožuje kar svojo ženo in trdi, da bo dokazal, da je ona sama pila alkohol in spala naokrog z drugimi moškimi, video pa je posnela zgolj za to, da bi lahko utemeljeno sprožila ločitveni postopek. Vendar pa so na sodišču že prišli do dejstev, da ni nobenih dokazov, da je njegova žena imela afere z drugimi moškimi. Ob številnih priložnostih je obtoženi moški izpostavil, da se je par pogosto snemal med spolnimi odnosi ter da je v islamu sprejemljivo vse, kar je posneto v spornem videu. Inšpektor v preiskovalni ekipi tega posilstva Paul Young pa je za Jihad Watch povedal: “Ta moški je pokazal le malo obžalovanja glede tega, kar je storil ženski, in je prepričan, da lahko počne z njo, kar se mu zljubi.” Vseeno pa musliman ni prepričal sodišča, ki je razsodilo, da je treba žrtev zaščititi, in ga obsodilo na 10 let zapora. S tem sporočajo ljudem, ki mislijo, da lahko kršijo zakon in to upravičujejo s svojo skupnostjo ali vero, da sodišče na to nikakor ne bo pristalo.

M. S.

 • samsara

  Sem soraj nekoliko presenečen nad razsodbo sodišča.
  Nekako se je že ustalilo prepričanje, na osnovi aktualnega dogajanja po EU, da so musliji nekakšna vzporedna družba, ki uživa vsestransko imuniteto in podporo s strani oblastnih organov. Kradejo, posiljujejo, grozijo, izsiljujejo, lažejo, ropajo, požigajo, širijo sovraštvo, rasizem…, pa jo v najhujšem primeru odnesjo z bolj ali manj simbolično kaznijo.
  No morda pa se bo musli pritožil na višjo sodno instanco, kjer bi napredni levičarski liberalci utegnili pokazati razumevanje in naklonjenost tovrstni ‘bogatitvi in plemenitenju Evrope’, ter kazen bistveno omiliti.

  • cosmosjasnovidec

   Če se bo muslič pritožil upam,da mu bodo olajšali kazen tako,da ga čimprej obesijo pa bo rešen.

 • terminalar

  “Posilil” svojo ženo??? Doslednost pa taka!
  A onih par tisoč, ki so posilili tuje žene in dekleta (če izvzamem “aktivistke”, ki so same dale) po Evropi? Kdaj bodo obsodili?

  • cosmosjasnovidec

   Ali še nisi slišal,da tudi v Sloveniji obstaja zakon,da te žena lahko prijavi za posilstvo in ti sledi zaporna kazen?
   Poznam primer,kjer je žena prijavila moškega na enak način za posilstvo in je dobil 6.mesecev zapora čeprav sta bila oba pod vplivom alkohola.Pozneje je hotela baje zadevo umakniti a sodišče več ni upoštevalo,ker je zadeva bila pravnomočna.
   No teh 10.let je seveda spornih vendar je tale dobil toliko za primer drugim musličem,da malo razmislijo preden se lotijo posilstev.Torej zato tako velika kazen pa tudi vprašanje kaj vse je še bilo tukaj zraven pa ni napisano.

 • Olga

  So se zbudili? Končno! Divjake je treba naučiti reda!

  • m&m

   Kaj bi jih učili reda. Samo “vrati natrag – povratka nema ” !

   • cosmosjasnovidec

    Za nemce bi najhitrejša rešitev bila,če bi spet odprli nacistični muzej v Dachau in zagnali peči katere so uporabljali nacisti med vojno.
    V državah kjer pa ni takih taborišč pa bi delo z veseljem prevzeli pogrebni zavodi.
    Tukaj v Sloveniji bi tak zavod za čefutarsko,muslimansko skratka vso balkansko levaško in komunajzersko golazen odprl kar osebno delovni čas bi pa bil neprekinjen dokler Slovenija ne bi bila popolnoma očiščena tega groznega smradu.

 • OPERACIJA SMRT

  Vaše stokanje in komentiranje je brezpredmetno. Vaše čivkanje in psovanje ne bo spremenilo ničesar.
  Te objave jemljite kot obvestila.
  Z obličja zemlje bomo zbrisali vse oblike skrajnih političnih opcij. Ne bomo se ustavili, dokler ne bo mrtev zadnji nacist, fašist, rasist…
  Operacija se je že začela, je masovna, globalna in je ni moč ustaviti.

  5a 41 44 4e 4a 45 47 41 20 4d 52 54 56 45 47 41 20 4e 41 43 49 53 54 41 20 42 4f 4d 4f 20 4e 41 47 41 c4 8c 49 4c 49 20 49 4e 20 52 41 5a 53 54 41 56 49 4c 49 20 56 20 4d 55 5a 45 4a 55 20 4e 4f 56 45 4a c5 a0 45 20 5a 47 4f 44 4f 56 49 4e 45

  • joza joza13

   Aaa, pokakal si se?

   pridi k
   Gozdnemu Jožetu

  • 321

   Z obličja zemlje bomo zbrisali vse oblike skrajnih političnih opcij praviš? Treba pred pragom pomesti pa začeti z levičarji :)

  • FUCK COMMUNISM

   Cakam pa cakam, pa nobenga rdecga posranca ni nikjer niti za posmrdet! Hrabri ste vi, rdeci pederasti, hrabri!!!

   • So hrabri, kadar morajo hitro teči, ker jim gori za petami, ali pa kadar se skrivajo v kevdru ob sodih vina in pršutu.

    • Pezde

     Hrabro mahajo s kiji na shodu, ko vedo, da je vmes policija, ki jih ščiti.

   • cosmosjasnovidec

    Ja saj.Skriti na sigurnem kokodakajo podgane smrdljive buzerantske.

 • Ana Job

  Ja, seveda. “V islamu je vse sprejemljivo.” Potem lahko žena, svojega nasilnega moža muslimana, mirne duše USTRELI V GLAVO!

  • Hun

   očitno jo je pa nek v notranjosti celic rajcala podreditev..da hoče, da ne obsodijo moža

  • terminalar

   haha, zajebi, Ana blow, teoretično lahko, ampak malce si pomešala spole.

  • KIKI

   Ideja! Potem pa gre na giljotino!

 • Antonius

  Ja briljantno.! Tale tip pa ima presežek pameti. Na prefrigani način je na sodišču dosegel desetletno ločitev od svoje žene.
  Njegova žena je z desetletno ločitvijo od svojega moža zelo hudo kaznovana. Čez noč osamljena in zapuščena je vržena na “kruti” trg iskanj in raziskovalnega spogledovanja z novimi, nepoznanimi ljudmi.
  Dvajset let ločitve od moža bi človek nezadovolj(e)ni ženski privoščil.

  • cosmosjasnovidec

   Ne bo dolgo sama.Muslimanke katere niso obrezane se že na veliko po vseh državah prodajajo za denar.Skratka nihče si ne bi nikoli mislil,da so to ene največjih prikritih cip tako,da bi tole kar pravi njen mož o vlačenju z drugimi moškimi kar verjel.
   Da jo je pa posilil je seveda druga zadeva morda jo je pa zato,ker mu več ni hotela dati,ker ima verjetno premajhnega za njo sedaj,ko je probala večje.Ni pa tudi napisano v katero luknjo jo je posilil predpostavljam pa da v analno kar je pri musličih predvsem pa balkanskih čefutarjih navada oziroma je to njihova tradicija že stoletja katero so podedovali od turkov kateri so jih nategovali.

 • OPERACIJA SMRT

  Takole se boste na koncu jokcali vsi:
  https://www.youtube.com/watch?v=lyeTj002DCo
  Takrat vam ne bo lahko. Čakamo vas.

  594f552057494c4c2042452044455354524f5945442e20594f5552204c494645532057494c4c2042452044455354524f5945442e20594f55522046414d494c49455320544f524e2041504152542e

  • dob

   Dobr se oblec tačas ko čakaš da se nauš prehladu!

   • dob

    Nekdo mi je poslal tole:

    >> …. se opravičujem.. sem zasledil tole na Novi24. Glede na to, da je uporabnik OPERACIJA SMRT grobo kršil pravni red RS in zaradi vaše profilne fotografije izrabil vas ali pa kakšno drugo osebo, vam svetujem čimprej obisk policije in naredite prijavo! Drugače bo stvar samo zakompliciralo. Do teh osebnih podatkov je prišel preko objavljene profilne slike z google search, enostavno blefira. Osebno sem že javil na Disqus. Samo bo trajalo predno bo izbrisano.
    ———————————————
    Članek:
    Musliman, ki je posilil svojo ženo in to posnel, je policistom rekel, da je vse, kar je naredil, v islamu sprejemljivo

    OPERACIJA SMRT • 2 uri nazaj

    Za vse, ki mislite, da je vse skupaj zabavno, samo predjed:
    Uporabnik @disqus_qArOkrdA4R @dob je:
    Ime: Goran Arh
    Kraj: Solkan / Nova Gorica
    Ulica: █ █ █ █ █ █ █
    Datum rojstva: 19/06/1951
    Zaposlen: █ █ █ █ █ █ █
    Zakonsko stanje: Samski
    Zanimivosti: Podjetje ARTI INŽENIRING d.o.o., kjer je bil direktor, je v zadnjih 10 letih od države dobilo
    152.752,69 EUR. Podjetje ima enega (1) zaposlenega.
    —————————————
    Se oproščam, da sem tako navalil.. ampak zdi se mi prav, da na takšne lumparije opozorim.

    Pa lep pozdrav.
    ********

    Samo dopolnim podatke: ulica je Mizarska 24 A
    Zaposlen: invalidsko upokojen od leta 2015. Leta 2014 sem bil odpuščen (lastnik me je odpustil, ker naročniki niso plačevali opravljenega dela), zbolel (med drugim) za okvaro ledvic (anamneza je dolga pol strani), moja penzija znaša 366 evrov, (za 30 let delovne dobe in plačanih prispevkov), plus 100 evrov pokojninskega dodatka ZPIZ, ki jih dobivam zadnje tri mesece!

    Skratka, popolna slika družbenega parazita.

    • Mojca pokraculja

     In vse tiho je bilo. Zlovesci molk . Spominja na neke temne case.Beningni je to prekrasno prikazal v filmu “La vita e bella” .

    • Nowotny

     Nič nekdo, bodimo kar točni! Jaz sem vam poslal okrog enih ponoči, copy/paste, ko sem videl, da je OPERACIJA SMRT prestopil mejo vsakega dobrega okusa. Kar sem vam napisal na FB je bilo samo zgolj dobrohotno mišljeno opozorilo, da nekdo žonglira z vašimi osebnimi podatki. Ravno tako sem napisal mail na Novo, ker imam poln k…, da ne ukrepajo pri Disqus in odstranjujejo takšnih osebkov. Napisal sem tudi precej zabeljeno pismo na Disqus. OPERACIJA SMRT je grozil že celi čas, tudi meni. Saj je ta psihopat vesil še nekaj neumnosti. Samo je po 20 minutah hitro zbrisal.

     Meni osebno se je zdelo pametno, da opozorim in ukrepam. Vedno se začne pri malih traparijah, ki se navadno stopnujejo, v kolikor noben nič ne naredi.

     Sedaj, kdo je vzrok, da se je tega pacienta brisalo z foruma, pa ne vem. Enkrat se je nekdo dovolj hitro zganil ali pa se je končno usral in se zbrisal kar sam.

     Pa še enkrat, brez zamere!

     • dob

      Ni zamere! Kvečjemu hvaležnost z moje strani. Nisem pa hotel izpostaviti drugega, ne da bi prej vprašal, če smem. Samo zato nisem navedel tvojega imena.

      Ne obstaja komunikacija med nami in uredništvom portala. Portal je prepuščen sam sebi!
      To je pomanjkljivost tega portala, ki jo vsaj jaz vse težje prenašam. Ne razumem, da se nekdo, ki očita Levici manipuliranje s svojimi mediji, potem ko ga sama ima, čudno obnaša, saj sam ne uporablja SVOJEGA medija!
      To je poniževalno do uporabnikov, pristašev, do simpatizerjev portala in sploh strankarskih članov (kar jaz nisem!).
      Pomembno je, kako se uredništvo obnaša do svojih privržencev.

      Moje sporočilo uredništvu je: uporabljajte svoj medij! Opažam, že od vsega začetka (odkar ni več admina!), da ga sami ne cenite dovolj, predvsem pa ga ne izkoriščate, kot bi ga lahko in kot bi ga morali.
      Mi, ki tukaj sodelujemo s komentarji, ga imamo bolj v čislih, ker ga bolj cenimo kot vi. Mi ga uporabljamo, vi ga pa ne!

     • Nowotny

      Ja no, bravo! Redko kdaj, človek na tem portalu sliši kaj pametnega. Večji del leti en po drugem, v istem tonu. Vašemu razmišlanju lahko samo pritrdim v celoti. Še obstajajo ljudje z glavo na pravem mestu.

      Na podobno stvar sem že tudi sam opozoril, nekaj časa nazaj. Smo tu je tako, da si potem vse drugo, samo človek nisi več. Nova24 obstaja že nekaj časa in v tem času ni naredila koraka proti bolj profesionalnem mediju, ampak se strinjam, da kvečjemu se pomika nazaj v smeri greznice in postaja zgolj forum razprtij in trobilo nivoja levih trobil. Na taki osnovi, pa žal ne bo novih volilcev. Samo govoriti, gremo na zmago, pa voditi razprtije ni ravno zdrav recept za upanje na zmago, je potrebno ponuditi veliko, veliko več!

     • dob

      Ko berem človeka, kot si ti, se mi takoj povrne upanje v človeško vrsto. Saj ni da bi ga izgubil popolnoma, le da se zdaj nekateri skrivamo v razpokah družbe (ki itak poka po vseh šivih!) v želji za preživetjem. Na žalost lahko preživimo samo v razpokah, ker nas drugje hitro zaznajo, nas izženejo ali nam kako drugače preprečijo govoriti, razmišljati. Ne vedo, da sebi škodo delajo, ker mi bomo preživeli, tudi če nam je preživeti le vsakemu zase in samo zaradi sebe.
      Jaz drugače ne znam. Zdaj se že ne bom spreminjal, bom kar ostal to, kar sem, pa če koga moti ali ne.
      Saj pravim! Ko pa vidim, da je tam še nekdo, ki je živ na svoj način in po svoje, sem takoj ves vesel!
      Tako da zdaj drugega nimam, kot za en velik hvala!

     • Nowotny

      Če pogledaš razdrapano asfaltno cesto, je razpokah dostikrat precej živlenja. Pa vsako cesto, če je ne vzdržuješ, prekleto hitro preraste narava. Pač, zdrava kmečka logika. To je tista, katero jo imajo sedanji politiki in ostale pijavke sistema, polna usta, samo je ne razumejo. Zato pa “cesta” razpada. Ampak, kar se sedaj dogaja v slovenski družbi, jaz ne jemljem negativno. Je prisila, ki nas bo iz zaspanosti pognala naprej. Zaspala nam je zavest in zagon, ki smo jo premogli v začetku devedesetih. Mlade generacije pa so preveč vodljive in ni prepotrebne trme, ni logike in ni pameti. Samo, ko ni, se prične rojevati največ! Ker ti drugega ne preostane, kot uporaba lastne glave, ali pa podležeš. Menjalo se bo sicer še veliko politike, žal tudi ljudje. Pa vseeno vidim, da nas je vsak dan več. Še bo potrebna potrpežljivost. Še bodo razočaranja.. mislim, da prav kmalu. Je referendum, so volitve, kjer sem prepričan, da ne bo šlo tako gladko skozi, kot kaže trenutna euforija. Pa tudi, če JJ zmaga, si upam napovedat, da ljudje, ki ga brezpogojno podpirajo, bodo razočarani, ker so pričakovanja enostavno prevelika. Vseeno je premalo kritičnosti. Slovenija trenutno potrebuje samo eno spremembo, nujno in takojšno – da se raztrga in lustrira sodstvo in organe pregona, da se ga spravi spet v pogon in dobro kondicijo. Ostalo bo se uredilo samo in ščurki, ki se sedaj imenuje gospoda, se bo razbežala, kot bi gorela bajta.

      Zato še enkrat, ne se spreminjat po vetru, ostati takšen kot ste, ste takšni najbolj vredni! Puhljice si ob pokončni drži vedno polomijo kosti. :)

      Hvala tudi vam, za dobre misli. Te so največkrat, največ vredne!

     • dob

      Na Šolski cesti, kamor po navadi pripeljem z biciklom, sem opazil, da se je v nekem malem pokrovčku litoželeznega ventila vodovodne cevi naselila rastlinica. In potem vsakič preverjam, če je še tam. Rastlinice zrastejo v razpokah asfalta, na pokrovčkih napeljav, na najbolj nemogočih mestih, ki si jih človek ne more niti predstavljati. In vztrajajo!

      Neka Angležinja mi je nekoč zaupala, da je že sama opazila ta pojav, in da ona te rastlinice poimenuje “the Bravery plants”, hrabre rastlinice!

      Niso za podcenjevati! Ohranjajo Življenje na najbolj nemogočih mestih, in vztrajajo.
      (mimogrede: jaz sem najsrečnejši, če mi pravijo “ti”)

 • Zgornji

  Jah, če je pa takole sprejemljivo pri mohamedancih, potem pa je to Dosti Žalostno in Bedno !!! ! !!! Hvala lepa za tako “mohamedansko” prihodnost … prihodnost ki to sploh Ni … !!! ! !!! :-P

  • janko

   Se bojim, da je muslićka vera zelo nevarna reč za svet, bolj kot nazadnje Stalin in Hitler….

   • Zgornji

    ja, žal je Točno Tako kot si Opisal, kajti Zlobneži Znajo Dobro Zlorabljati vero v prid svoje Zlobe, tako kot so že vatikanske hijene Zlorabljale Krščanstvo … !!! ! !!!

 • OPERACIJA SMRT

  Krvoločna nacistična, fašistična in rasistična nesnaga bo odplaknjena s planeta.
  Kdorkoli ne mara sočloveka zgolj zaradi rase, vere ali ekonomskega statusa bo iztrebljen. Izničen. Odstranjen. Reduciran v nič. Eksterminiran.
  Sledi njegovih genov ne bo nikjer več.
  Operacija SMRT teče globalno. Če ste nacist, fašist ali rasist ste del operacije.

  50 52 49 5a 41 4e 45 53 4c 49 20 4e 45 20 42 4f 4d 4f 20 4e 49 4b 4f 4d 55 52 2e

 • garfi

  seveda potrebujemo kulturo srečanja s to golaznijo
  rkc press

 • Razocarana

  Sharia, sestavnim delom Islama, posilstva znotraj zakona ne pozna, tako da je imel Mulsliman prav da je posilstvo v zakonu v Islamu spremenljivo. Še en prikaz kako je Islam res vera miru, in kakšno obogatitev prinaša civiliziranimi družbam – tako ki so jo te civilizirane družbe uvrstile pod kršenje zakona desetletja nazaj, skupaj s pedofilijo in prisiljenimi zakonu.

  • janko

   Islam je nasilna, kruta in nečloveška ter debilna vera, in zelo nevarna svetu….

 • Lisjak

  V Nemškem mestu Osnabruck je 26 letni musliman posilil 11 letno deklico,nakar mu je Okrožno sodišče v Osnabrucku prisodilo le pogojno kazen za ta brutalen zločin.

 • Andrej

  Kaj se zdaj to pravi – deset let? Če Janez posili Jožico po gasilci veselici, pa dobi leto in pol pogojno? Ker je to v krščanstvu dovoljeno?
  (Ojej, NOVA, verjamete vsako sprotno bedarijo vsakemu Jihad Watchu, Speisi in Daily Stormerju)

  • Steiermark

   Andrej, ne sodi vendar po sebi, ko “andrej” posili kakšno deklico, ne samo na veselici ampak, kjerkoli ima priliko, kot musliji, potem se pa izmika, da ni vedel, da to njemu, kot rdečemu ali muslijevskemu pripadniku, pri nas, ni dovoljeno! Res si ena navadna reva, ki zasmehuje kulturo tistih, ki ga preživljajo in prenašajo – prisilno!

 • OPERACIJA SMRT

  Usran belski naci na hitro sleče uniformo (Khaki hlače in bela polo majica, za neposvečene).
  Usran beli naci se boji, da ga bodo razsuli kot kanto, zato sam sebe poniža do dna. Tako kot znajo to le naciji.
  Oglejte si video, in poglejte kaj vas čaka, če ste nacist, fašist ali rasist.
  https://www.youtube.com/watch?v=gnXBeQwmmrc
  Ponižali vas bomo, uničili vas bomo, iztrebili vas bomo.

  57 65 20 64 6f 20 6e 6f 74 20 66 6f 72 67 65 74 2c 20 57 65 20 64 6f 20 6e 6f 74 20 66 6f 72 67 69 76 65 2c 20 45 78 70 65 63 74 20 75 73 2e

 • OPERACIJA SMRT

  Za vse, ki mislite, da je vse skupaj zabavno, samo predjed:
  Uporabnik @disqus_qArOkrdA4R @dob je:
  Ime: Goran Arh
  Kraj: Solkan / Nova Gorica
  Ulica: █ █ █ █ █ █ █
  Datum rojstva: 19/06/1951
  Zaposlen: █ █ █ █ █ █ █
  Zakonsko stanje: Samski
  Zanimivosti: Podjetje ARTI INŽENIRING d.o.o., kjer je bil direktor, je v zadnjih 10 letih od države dobilo
  152.752,69 EUR. Podjetje ima enega (1) zaposlenega.

  594f552057494c4c2042452044455354524f5945442e20594f5552204c494645532057494c4c2042452044455354524f5945442e20594f55522046414d494c49455320544f524e2041504152542e

  • mannuro

   ha ha ha .. veš kaj – google image search zna uporabljat vsak, pa potem to povezovat, z neko osebo, ki sploh ni rečeno, da je prava. Sploh pa… tvoje grožnje so ena stvar – tvoje početje od tega posta, pa je stvar za policijo. Sledi kazenjska ovadba! Se boš potem tam zgovarjal za svoje početje. Tisti, ki se spoznamo na web na to, kako funkcionira, vemo kako se po pravni poti dobi tvoje podatke. Tudi policija to ve. Pa veliko sreče!! Jo boš potreboval. :)))

  • mannuro

   Torej si šel hitro brisat svoj post.. zabava!

 • OPERACIJA SMRT

  Razkrinkali vas bomo. Vse naciste, fašiste, rasiste in nestrpneže.
  Vse nasilneže in hujskače. Vse preprodajalce laži in strahu.
  Vsakega posebej. Vse po vrsti. Vsi bodo vedeli za vas.
  Ostali boste brez služb, uničili vam bomo življenja.
  Svojega boga boste prosili za milost, a bo prepozno.

  48 61 73 68 63 61 74 20 69 73 20 6f 75 72 20 67 6f 6f 64 20 66 72 69 65 6e 64 2e 20 53 68 65 20 74 65 6c 6c 73 20 75 73 20 65 76 65 72 79 74 68 69 6e 67 2e 20 47 6f 6f 64 20 6b 69 74 74 79 2e

  • Pezde

   Glede na to, da v imenu anti-fašizma obožujete vse, kar je tujega in preganjate vse, kar je domačega, bo najbolje, da organizirate medsebojni pokol svoje vrste in se uničite, če vam je tako nerodno živeti sami s sabo. Kot sami pravite, je nestrpnost netoleranca do drugačnosti, a nas vseeno sovražite, ker smo drugačni od vas, torej? Pobijte se, da vam ne bo treba več živeti v protislovju. In ne skrbite, ne boste šli v peklo. Peklo, ki ste ga naredili drugim, boste zapustili za seboj, a bomo iz njega že naredili raj.

 • TOML

  Muslimani trgajo babe, naše feministke pa se borijo za čečenske pedre….

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!