Musliman, ki trdi, da so mu prošnjo za vizum zavrnili zaradi Trumpove prepovedi, aretiran zaradi spolnega napada na 12-letno punčko

Foto: printscreen

Indijski športnik, musliman Tanveer Hussain, v Ameriki aretiran zaradi spolnega napada na dvanajstletnico.

Indijski športnik Tanveer Hussain in vodja njegove ekipe sta odpotovala na svetovno prvenstvo v Saranac Lake v državi New York. A potovanje se je končalo prej, kot sta načrtovala. Sprva so jima zavrnili vizuma, vendar pa je težko verjetno, da zaradi Trumpove prepovedi vstopa državljanom iz držav ‘na seznamu’, saj Indije ni med slednjimi. Toda po posredovanju župana Saranac Lakeja in senatorja Chucka Schumerja je ameriško veleposlaništvo v New Delhiju spremenilo svojo odločitev.

Pozdravili so ga kot junaka
Hussain in vodja ekipe Abid Khan sta prispela v Adirondacks, ki je bil po njunem mnenju vizumska preizkušnja, pozdravili pa so ju kot junaka. Domačini so jima čestitali in jima ponujali brezplačno prenočišče v gostilni, prizor zunaj, ko je bilo vse zasneženo, pa je “izgledal kot v pravljici,” je Khan zapisal na svojem facebooku.

A “pravljica” se je končala že dan po njunem prihodu, ko so 24-letnega Hussaina aretirali in ga obtožili spolne zlorabe in ogrožanja otrok. Starši dvanajstletne deklice so namreč prijavili, da jo je Hussain nadlegoval, poročajo lokalne oblasti. Vodja tamkajšnje policijske postaje Charles A. Potthast ml. je izjavil, da se je dvanajstletna žrtev igrala z drugimi mladimi v gostilni, kjer je prebival Hussain. “Prišlo je do trenutka, ko sta deklica in Hussain ostala sama in takrat se je incident zgodil,” je povedal ter dodal, da jo je Hussain “strastno poljubil” ter se je dotaknil v intimnem delu, sicer pokritem z obleko. 

Hussain Tanveer. Foto: printscreen

Khan trdi, da ni storil nič narobe
Hussain je še vedno v zaporu, varščina pa znaša okrog 10 tisoč evrov. Khan sicer trdi, da športnik ni naredil nič narobe.

Izgovarja se, da je objemanje in poljubljanje otrok tradicija
Njegov brat Yunus Ali je razkril, da mu še ni uspelo govoriti s Hussainom, odkar je bil aretiran. Jihad Watch pa poroča, da je dejal: “V Kašmirju imamo tradicijo, da se izkazuje ljubezen do otrok. Mi tukaj otroke objemamo in poljubljamo in naša družba tega ne vidi kot kaznivo dejanje.” Hussain namreč prihaja iz indijske strani sporne himalajske regije Kašmir, ki je pretežno muslimanska.

Hussain in Khan tudi trdita, da sta žrtvi ameriške prepovedi potovanja, kar se je sprva kazalo kot poskus zavrnjenih vizumov, Khan pa je za BBC dejal, da so zaposleni na ameriškem veleposlaništvu v New Delhiju priznali, da sta jima bila vizuma zavrnjena zaradi “sedanje politike”.

Marjanca Scheicher

 • xtc

  Ma kakšen vizum izgon še preje pa za kako leto v “State penetary” z tablo okrog vratu nadlegovalec otrok:

 • Olga

  Pri njih tako izkazujejo naklonjenost otroku!?? Pedofila v zapor! Upam, da ga bodo zaporniki naučili kozjih molitvic in odnosa do otrok!

 • šmentanamuha

  mislim, da kopačka z ekipo že pripravlja zakon o dovoljenju otroških porok. Če lahko pedri in lezbe, zakaj ne tudi pedofili.

  • bojan

   pedri pa lesbe se poročajo polnoletni …in je to velika razlika

 • samsara

  Kakšno svetovno prvenstvo?
  Morda v spolnem nadlegovanju, nemara celo posiljevanju, morda ciljanju s kamni do vratu zakopane žive ženske…? Ekipno ali posamezno?
  Ne vem no, druge, zelo drugačne kulture, drugi, zelo drugačni športi, da ne omenjam še običajev in praks.
  Pa vsepovsod jih je že polno, sledilcev ‘globalne miroljubne religije’, zato ne bi začudilo, če kaj tovrstnega organizirajo tudi v ZDA.
  Hja, morda pa si je vrhunski športnik privoščil le malo ‘suhega treninga’ no?

 • bojan

  Glavo mu bi utrgal da bi to naredi mojemu otroku … zame je to svinja pedofilska/muslimanski kozjejebec

  • FRANC3

   ++++++++++++++

 • RATATA

  Saranac je ja u Srbiji! Poleg zorangutanovega rodnog sela. Popravek prosim.

 • Nata

  No, vidite ! Saj je čisto enostavno, če si musli !!

 • cosmosjasnovidec

  Potem pa še naj dalje levaki trdijo da kateri od kamelotrajbarskih musličev ni pedofil ali buzerant.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!