Pošastno: Musliman pred 16. leti ugrabil 15-letnico in jo 13 let posiljeval, ponujal za spolne usluge in prodal njene otroke

Fotografija je simbolična (Foto: epa)

Britanska spolna sužnja je po 13 letih grozljive zlorabe spregovorila. Pri 15. letih je bila ugrabljena s strani muslimanskega voznika taksija. Anna Ruston trdi, da jo je njen ugrabitelj redno posiljeval, jo ponujal za spolne usluge drugim moškim in prodal štiri otroke, ki jih je med tem grozljivim časom rodila.

Voznik taksija Malik jo je prisilil, da je potrebo opravljala v majhno konzervo v njeni sobi, še vedno pa jo vonj česna spominja na smrad njenega ugrabitelja. Za ugrabljenko so vedeli tako starši kot sorojenci ugrabitelja, a niso storili ničesar, da bi ji pomagali. Druge žene, ki jih je Malik prav tako zlorabljal, so ji občasno ponudile puder, da si je prekrila modrice, in tablete proti bolečinam.

Primer je srhljivo podoben Fritzlovemu
“Še vedno vidim tisto spalnico in tisti kot, v katerem sem se zvijala od bolečine. Sčasoma sem prenehala čutiti bolečino, moje telo se je preprosto izklopilo,” je povedala Anna. Njena zgodba je srhljiv odmev grozljivega primera Elizabete Fritzl, ki jo je imel njen oče Josef v kleti zaprto 28 let. V tem času je Elizabeta rodila sedem otrok, enako pa se je dogajalo Anni.

Anna Ruston je bila najstnica, ki je živela pri prijatelju, saj ji je umrla babica, starši pa so se ji odrekli. Malik je točno vedel, da je ne bo nihče pogrešal. V knjigi, v kateri razkriva svojo žalostno zgodbo, je zapisala, da se je navezala na Malika, saj je bil prijazen in vljuden moški, ona pa je potrebovala pozornost odraslih. Vabil jo je k sebi domov, kjer sta jedla, pila in kramljala. Sprejela jo je tudi njegova družina.

A nenadoma se je njegov odnos spremenil. Začel jo je klicati ‘bela cipa’, jo posilil in zaklenil v sobo. Posiljeval jo je skoraj vsak dan, 13 let. Ko je zanosila prvič, je bila srečna, saj je mislila, da ji bo v tem trpljenju vsaj otrok v uteho, poroča Daily Mail. A te sanje niso trajale dolgo, saj ji je Malik otroka iztrgal iz rok takoj po porodu. Anna sumi, da ga je prodal, saj ga ni videla nikoli več.

Malik jo je prisili nositi naglavno ruto in gledati v tla
Malik jo je redno pretepal. Tepel je ni le med nosečnostjo. Anna je spregovorila tudi o svojem razočaranju nad organi pregona. Nihče ji namreč ni želel pomagati, saj so se bali, da jih bodo obtožili diskriminacije. Anna je povedala tudi, da jo je “Malik oblačil v nošo njegove kulture.” Lase si je morala pobarvati na črno, nositi je morala naglavno ruto in vedno gledati v tla, ko je govorila z njim.

Poskušala je tudi pobegniti. Ni ji uspelo in Malik jo je tako okrutno pretepel, da si ni več upala poskušati. Še danes jo je strah Malika in to tako, da ne želi pričati na sodišču. Skušala se je tudi obesiti, a naglavna ruta ni zdržala teže.

Zbežati ji je pomagal zdravnik, ki jo je zdravil zaradi podhranjenosti. Po begu se je uspela postaviti na noge in je celo navezala stike z moškim (takrat najstnikom), pri katerem je živela po babičini smrti. On je bil presrečen, da jo je spet videl. In čeprav je imela Anna v odnosu z moškim velike težave zaradi travm iz preteklosti, sta danes srečno poročena in imata štiri otroke. A štirih, ki jih je rodila v ujetništvu, najbrž ne bo nikoli več videla.

Aleksander Rant

 • Lord H.

  BBC – Sexual grooming of young Sikh girls by Muslim men
  Priporočam ogled: https://www.youtube.com/watch?v=6dPqvVvhnZE

 • Bastian

  Alah mu je tako naročil, oziroma tako mu veleva islamska vera.Vera ljubezni, sožitja, enakosti, razumevanja, odpuščanja, sožitja.Sem se zmotil, to je opis krščanske vere.
  Garantirano bo po odprtju islamskega centra v Ljubljani prišlo do drastičnega poslabšanja varnostnih razmer.Hvala Zoki

 • Peter

  …. pred 16. leti ugrabil 15-letnico in jo 13 let posiljeval, ponujal za spolne usluge in prodal njene otroke…

  Matematka mi nikol ni laufala, računam pa računam, pa mi še zdaj ni jasno, koliko je on star, no…

  • Vlado77

   Kakšno brezvezno vprašanje. S teh podatkov ni mogoče ugotoviti starost njega

   • Peter

    Pa se ti zdi, da je ta pomembna, no?
    Levi najdejo stoinennačin, da nam razložijo, da mladenić u tami sa puno golih žena, šta da radi…
    Pa sem ti nalimal še jaz eno brezvezno vprašanje…no. bo šlo?

    • Vlado77

     Sej to sem mislil. Bistvo zgodbe ni starost

  • janez.pokoncni

   Ja, tole je res katastrofalno povzet članek!

   Ana je danes stara 44 let

   44 -16 = 28

   Ko je bila stara 28 let, torej pred 16timi leti, so jo osvobodili prej pa jo je 13 let “žval” posikljevala (15+13 = 28)!

   Od kot mi vsa ta silna pamet? http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/british-girl-kidnapped-held-sex-9529318

 • Franc Šink

  Če je to res,sem jaz navaden pes,za katere nas muslimani tudi imajo.

 • AboutTown

  Ste pozabili na Josefa Fritzla? Zgleden kristjan je bil. Baje.

  • dvanajstzvezdic

   Če bi bil to samo osamljen primer? Pa na žalost ni. Spisek je dolg.

   • Peter

    In? Tudi o tem so poročali. Ali pač ne? Torej, o Fritzlu in ostalih, ker je spisek dolg, se lahko poroča, o zgornjem primeru pa ne, ali kako, no?

   • Peter

    .—

  • Peter

   Primer je srhljivo podoben Fritzlovemu
   “Še vedno vidim tisto spalnico in tisti kot, v katerem sem se zvijala od bolečine. Sčasoma sem prenehala čutiti bolečino, moje telo se je preprosto izklopilo,” je povedala Anna. Njena zgodba je srhljiv odmev grozljivega primera Elizabete Fritzl, ki jo je imel njen oče Josef v kleti zaprto 28 let. V tem času je Elizabeta rodila sedem otrok, enako pa se je dogajalo Anni.

   Si neumen ali se samo delaš?

   • AboutTown

    No, no, Peter. A so te tako starši učili? C c c…

  • if

   Prvič! Zgleden kristjan ne živi tako!
   Drugič! Vi ste zgled osebe, ki ne razume kdo in kdaj ustreza kriteriju “kristjan je”!

   • AboutTown

    Bistveno bolj resno vas bom jemal, če ne boste uporabljali klicaja na koncu vsakega stavka. Izpade patetično.
    Sedaj mi pa razložite, kaj je »zgleden kristjan«. Čakam.

 • dvanajstzvezdic

  Pošastno je takole pisanje,ki samo priliva olje na ogenj, Pa vi pisci teh novic ste res malo čopnjeni-ne najdem drugega milejšega izraza. Kar delate je samo ustvarjanje sovraštva. Mimogrede koliko pedofilov (glej samo RKC pa sem sam kristjan pripadnik te iste RKC) pa je ne-muslimanov?
  Pa dajte za boga že nehat s takimi!

  • janez.pokoncni

   Lahko navedeš en sam normalen razlog, ZAKAJ ne bi smeli objavljati RESNIČNIH “zgodb”, ne glede na temo?

   • dvanajstzvezdic

    Povej mi kaj lahko normalen človek potegne iz takega članka. Kaj je bil cilj tega članka?
    Najprej povej ti, potem bom pa še jaz.

    • Peter

     Cilj članka je bilo poročati o tem…kar zgoraj piše.
     Če pa si ti iz tega potegnil sovraštvo na verski osnovi, pa je to tvoj problem, no.

     • dvanajstzvezdic

      Ne delaj se tupoglavega. Prvo mi povej kaj je vzrok tega posiljevanja. Tip je musliman in je zato posiljeval? Pa poglej komentarje spodaj. Večina najde vzrok zato ker je musliman. Noben se ne zgraža nad samim zločinom in sočustvuje z žrtvijo, ampak zlivajo sovraštvo nad Alahom in ker je tip musliman. Članek dosegel svoj cilj.

     • Peter

      Tupoglavega se mi treba delat, da sem na lininji z vami, levimi trolćki…
      Ja, članek je dosegel svoj cilj. Tako, kot ga dosegajo članki na “osrednjih” medijih, kjer najdejo za take zločine tisoč in eno opravičilo. Zdaj pa je na tebi, kaj boš sledil in čemu boš verjel. In konec koncev, kam boš sral svoje “komentarje”…

     • janez.pokoncni

      ;)
      Točno tako. V vsakem pisanju iskati razlog za podelitev Nobelove nagrade je rahlo bolano.

    • janez.pokoncni

     A ti prebereš vse novice, ki jih vsi mediji objavijo in iz vsake novice nekaj “pametnega” potegneš? Tistih člankov, novic, itd., ki te ne zanimajo pač ne beri. Madonca imate eni dolgocajtna življenja, da se osirate ob vsako jajco …

     Konkretno ta članek opisuje primer nesrečnega dekleta edini problem tega članka pa je resnično izjemno slab prevod. Že sam naslov je povsem napačen. Ugrabitev dekleta se je zgodila pred 29 in ne 16 leti ampak, kogar zadeva res zanima, ima nekje spodaj moj link do pravilnega opisa zgodbe.

  • Peter

   Pisanju o dogodkih, ki se dogajajo, lahko seveda, rečeš tudi prilivanje olja na ogenj.
   Kako pa imenuješ nepisanje o dogodkih, ki se dogajajo? Neprilivanje olja na ogenj, no?

   • dob

    Jaz to imenujem RTV.

 • dvanajstzvezdic

  Obstaja knjiga Zakaj nisem musliman. Knjiga je sicer en sam bull-shit, ampak nekaj pa imajo pisci takih knjig prav. Najlažje je ustvarjati “vernike” na podlagi groženj in ustrahovanj. Tako voditelji vzbudijo pri svojih vernikih sovraštvo do nevernikov in taki verniki postanejo najzvestejši psi svojih ideologov.
  Enak pristop ima ravno tale portal.

  • Anthon

   A si iz kakšnega socialističnega kombinata, ker operiraš s takšnimi nesmisli? Ali pa si od tam, kjer so takšne zadeve možne v običajnem okolju? Res pa je, da se na na kulturna dogajanja v okoljih, ki jih je pri nas zasnoval rdeči Edi, razumem le toliko, kolikor sem prebral knjigo pisatelja Vojnovića.

 • dvanajstzvezdic

  Čakam še ne kakšne “zgodbe” npr: Pošastno, budist posilil,,, ali Pošastno, katoličan posilil,,,, ali pa: Pošastno Slovenec posilil…… Bo kaj?

  • Peter

   Bo, ko bo budist posilil, ko bo katoličan posilil, ali pa ko bo Slovenec posilil…
   Hočeš povedati, da o tem ne poročajo? Slovenec ubil partnerko in potem šew sebe, dva dni nazaj…so poročali ali ne?
   Ne delaj problemov, kjer jih ni. Problem je, ker se o teh zliočinih ne poroča…

   • dvanajstzvezdic

    Ne tupi brez zveze. Nikjer ni pisalo da je Slovenec ubil partnerko, daj pokaži na članek.

    • Peter

     Mogočer jih pa to ne zanima. Mogoče si pa na napačnem portalu, kaj praviš?
     Nedelski, Hanzi, Poop, 24Kur itd to so tvoji kanali, tam se kanaliziraj, no.
     Pa srečno hodi, dvanajstzvezdic, no.

    • Peter

     http://nova24tv.si/slovenija/crna-kronika/nesrecna-ljubezen-je-moskega-v-ribnici-pripeljala-do-umora-zenske-s-katero-naj-bi-razmerje-veckrat-prekinila/

     Prav imaš, iz imen Ana Č. in Peter L. sem tudi sam zakoj zaključil, da je šlo za prebežnike. Se iskreno opravičujem, no.

    • Steiermark

     Saj verjetno tudi ni bil Slovenec, ker to je čisto po balkansko, tako delajo rodžaci, ki se po letih ne uspejo asimilirati v evropsko – slovensko kulturo in način razmišljanja, ker tako kot musliji tudi balkanci se nikoli ne civilizirajo!
     Pa še problem je dokazovati oz. odkriti nacionalno in kulturno identiteto zločincev, ker vedno poročajo le o državljanih Slovenije, kar je pa lahko tudi afričan…..

  • Steiermark

   Mislim, da boš zaman čakala, ker Slovence v teh zločinskih dejanjih uspešno “nadomeščajo” balkanci in levaki , ki se občasno zatekajo tudi k psičkom, v garaže!

  • tramal

   Bo,bo. Čakam kdaj bo napisano da je kdo posilil takšnega neumneža kot si ti.

 • Zakaj so ti ljudje večinoma z tako nizko zavestjo in humanostjo?! Ker so ženske tlačene, zatirane in izrinjene iz kroga sprejetih. Ker potem ženske vso jezo prenašajo na otroke, ki postanejo ljudje, ki niso spoznali ljubezni, pač pa stalno tlečo jezo. Stvar je čisto enostavna in poleg tega gre še za spočetja, ki niso večinoma v duhu ljubezni, tako da ti starši prikličejo res najnižje duše. Zaradi vsega tega – ker je to družba jeze, je tudi najbližja peklu in pekel najbolje označuje čustvo jeze.

 • Anton Tič

  No, jas pa bom citiral to, ka je reko vaš profilirani “svetovno znani” psihoanalitik…in nima nobene in kakršnekoli povezave z islamom: “Kadar se zgodi kakšen incident, se vselej izpostavim – navadno na novinarsko pobudo. Svoj čas sem povedal par pomembnih psiholoških lastnosti o norveškem neonacistu/nacionalistu in ksenofobu Andreasu Breiviku. Še pred tem sem se teoretsko razgovoril o avstrijskem seksualnem manijaku Josefu Fritzlu, ki si je za 24 let seksualno prisvojil svojo hčerko, ki (mu) je rodila sedem otrok. Tudi o našem serijskem morilcu (žensk) Silvu Plutu (in Metodu Trobcu) sem se razpisal. Pa umor s strani Andreja Alibabića (svoje žene, kuharice v vrtcu v Rodici pri Domžalah) sem skozi profiliranje teoretsko obelodanil in pojasnil nezavedno/potlačeno ozadje takšnih agresivno-sadističnih ekscesov. V teh dneh mineva deset let, odkar je Natasha Kampush ušla pedofilu Wolfgangu Priklopilu – in tudi njega sem profiliral.”… A štekate?

  • garfi

   še sebe profiliraj
   ti si podoben tič

 • Nata

  Ne morem pomagat, a imam prav posebno mnenje o takih zlorabah.
  Vem, da je lahko govoriti, ko živim v dokaj civilizirani družbi.
  Pa vseeno ? Če je res tako grozljivo, bi jaz raje umrla . Borila bi se do svojega konca ! Da bi rodila štiri otroke ? Kako prosim ? Končala bi svoje in njegovo življenje !!
  Spodaj brankoslo piše, da se ta potlačena jeza prenaša naprej ……….hm, že no ?
  Kakšni potomci iz takih zlorab ?
  Tu je možno samo dvoje.Ali so to ženske skrajno nerazgledane, skrajno neumne v eni čudni preprostosti ? Kot telički, ki gredo v zakol ?
  Ali pa – saj vem, da me boste popljuvali – jim ” paše ” ? Ugaja jim, da so tepene in vse ostalo, no ?
  Saj taki primeri so se in se še bodo dogajali . Ne glede na to, koliko vemo !!!

 • plamen100

  grozljivo vendar cisto v skladu z evropsko levicarsko liberalno poblaznelo politiko, ko bodo odpravili spole se bodo porivali krizem krazem, sploh pa v teh drzavah kot anglija, Francija, ze muslamizirana Belgija, Nizozemska nastala bo prava biblijska Sodoma in Gomora nato pa bo sledil propad civilizacije, saj se Evropa sama zaradi pomehkuzenosti in posledic liberalizma ne bo znala pravocasno prepoznati (ze sedaj je prepozno) vseh nevarnosti in bo druzba preprosto propadla, kot je iz enakih oz podobnih razlogov ze propadel imperij starih Rimljanov.

 • indijanka

  Ali imamo ženske pravico do življenja? Do zvezd v očeh? Do ljubezni? Spolno nasilje ni primerljivo z ostalim fizičnim nasiljem. Hitreje si opomoreš po tepežu kot po posilstvu. Preprosto ne razumem, da moški to razumete kot igrico, ki jo lahko pozabiš. Ženska po posilstvu ni sposobna ljubezni. Saj ni sposobna ljubiti sebe. Ta zgodba zgoraj ima toliko lukenj kot švicarski sir. Vseeno pa opozarja, da Islam ve kako uničiti ljubezen in dobro tega sveta. Tako, da poškoduje ženske.

  • Peter

   Ne, moški tega ne razumemo kot igrico.
   Nekateri se, kljub temu,da smo moški, zavedamo, da s tem dejanjem v ženski nekaj uničiš, da ta ženska ne bo nikoli več v tem življenju uživala v spolnosti…
   Ampak sistem je to dojel in kaznuje storilce z enim do dveh let zapora, če…mu dokažejo, drugače lahko odšeta…
   Ta svet je nor, no….Jaz bi ga ubil z izkrvavenjem zaradi odrezanih jajc…

   • indijanka

    Veliko žensk ne uživa v spolnosti :) ali pa se samo dela, da uživa. Posilstvo ne poškoduje samo ženskine čutnosti ampak tudi njeno srce. Ženska, ki ni sposobna ljubezni preprosto ni več Ženska. Namesto, da bi jo poganjala ljubezen, jo poganja Sovraštvo. Z njim okuži vse okoli sebe. Zato je Islam tam kjer je in zato ni novega preroka, ki bi zapisal spremembe v Koran, ki bi jih slišala množica. Vesolje jim je poslalo Gibrana ampak ga preprosto ne bodo slišali, dokler ženskam ne pustijo srca.

 • Ogard Novkar

  Ne smemo pozabit, da so islam naredili katoliški rimski škofi. O tem izpričuje jezusovc dr. Alberto Romero Rivera. Za “izdajo” skrivnosti so štirikrat streljali za njim, pa jim ni uspelo. Uspeli so šele s strupom, staro njihovo metodo.
  Torej, kakšni so otroci, taki so tudi starši.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!