Musliman v Kanadi 40-krat zabodel svojo bivšo punco in jo nato še ustrelil

Tiralica, ki jo je izdala kanadska policija za morilcem Abderrahmanom Bettaharjem (vir: twitter)

Kanadska policija je na željo žrtvine družine mesec dni po brutalnem umoru objavila poročilo, v katerem so rekonstruirali dogodke usodnega večera za umorjeno dekle.

22-letno Nadio El-Dib so našli mrtvo v zapuščeni ulici. Njen nekdanji fant, 21-letni Aberrahmane Bettahar, jo je kar 40-krat zabodel in nato še dvakrat ustrelil.

Po ugotovitvah policije naj bi Bettahar in El-Dib 25. marca skupaj zapustila šiša bar okoli tretje ure zjutraj. Policija zatrjuje, da v tem času po poročanju CBC nista bila par. Okoli štirih zjutraj je El-Dib poklicala prijateljico in ji povedala, da je Bettahar ne spusti do njenega avtomobila.

Slika Brutalno morjene Nadie El-Dib in njene sestre Rache (vir: twitter)

Petnajst minut kasneje jo je 40-krat zabodel. Dekle je navkljub zadanim poškodbam uspelo pobegniti iz avtomobila, kar pa ni ustavilo Bettaharja v njegovi nameri. Pograbil je puško in jo dvakrat ustrelil. Forenzični dokazi nakazujejo, da je bila žrtev ob drugem strelu na tleh.

Morilec ubit v strelskem obračunu s policijo
Njenega trupla niso našli do pol desete ure naslednji dan navkljub klicem policiji, ki so poročali o streljanju v bližini. Bettahar je umrl v strelskem obračunu s policijo štiri dni kasneje. Sestra ubite ženske Racha El-Dib je Bettaharja označila za “motenega mladega moškega, ki je verjel, da jo ima pravico umoriti zato, ker je sama odločala o svojem življenju, telesu in duši, s tem ko je rekla ne moškemu, ki je vztrajal, da hoče biti z njo.”

Ivan Šokić

 • Sveti Andrej Turjaški

  http://jonah2-10.blogspot.si/2017/02/19.html?m=1
  Sveti Andrej Turjaški, plačamo ti mašo, samo povej, kdo je kriv za ponovne prihode džihadistov.

 • dob

  Po moje je bila domobranka, ker ni dovolila komunistu, da jo posiljuje.

  • bi jo

   iz kje jih vlečeš, verjetno iz domačega štrbunk sekreta…..

   • dob

    Nimamo štrbunk sekreta, poserjemo se kar na komuniste. Drek na drek.

    • KAPIBARA

     :-) :-)

   • xtc

    A si ti tud tam ven prilezu?

  • xtc

   Ja branila je svojo.

 • sodnikisozločinci

  V tem primeru nečesa ne razumem. Zakaj ji ni tip na koncu babi odrezal glavo? Milan Brglez je za povojne poboje izjavil, da jih sicer ne odobrava, jih pa razume in če razume človeka, ki je naložil v Teharjih dojenčke na voz in jih pustil na vročini umreti, potem razume tudi tega tipa in zakaj ni ženski odrezal glave. Dajte nova24tv povprašati prasice in prasce z doktoratom pravnega svinjaka, da nam razložijo ta problem, da bomo tudi mi neuki kmetavzarji razumeli ta vrhunec slovenske pravne etike.

 • xtc

  Takole izgleda leva multi kulti družba prihodnosti,seveda je ime ta omejenec seveda “legalno” orožje.

 • lauraas

  “Na zapadu ništa novo.”

 • lado

  MED SABO SE KAR NAJ ,KOTVSI MAFIJCI !!!PUSTIT PRI MIRU ,SICER PA ITAK NAGNAT NAZAJ V PESEK H KAMELAM ! a bomo pri nas naredili kakšen konkreten protest in pometali komuniste,ALAHE ,LGBT IN LEVE BORCE ZA TO GOLAZEN !!!! ZA SLOVENCE JIM PA NI MAR !!!! DAJMO ŽE ENKRAT NAREDITI RED V SVOJI DOMOVINI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!