Musliman žensko obsodil greha zaradi objave fotografije ekstra deviškega olja

Slika je simbolična. (Foto: iStock)

Muslimanka je bila obtožena greha, ko je objavila fotografijo olivnega olja, kjer je bil tudi napis deviško olje. Ženska, ki ima na družbenem omrežju Twitter podobe zastav Jordanije, Palestine in Nove Zelandije, je fotografijo objavila na med mladimi priljubljenem družbenem omrežju Snapchat in je bila nemudoma deležna kritike enega od svojih sledilcev. 

Ženska je odziv sledilca shranila s pomočjo zajema zaslona in ga delila na Twitterju, ta je namreč v odzivu zapisal, da ne bi smela deliti fotografije ekstra deviškega olja, saj naj bi beseda “deviško” moškega napeljevala v razmišljanje o tem, kaj naj bi ta pred tem počela.

Foto: Printscreen

Šlo naj bi za nasvet
Moški, ki ga je ženska kasneje identificirana, je nato zapisal, da je s svojim odzivom na Twitterju želel podati le”naseehah”, torej nasvet in dodal, da ni bilo nikakršne potrebe za to, da je ta njegov odziv delila z javnostjo. Spletni uporabniki, ki so se odzvali na komentar moškega, so podvomili v njegov nasvet in izpostavili, da upajo, da je to le šala, medtem ko so nekateri zapisali, da posmehovanje človeka ne naredi nič boljšega.

H. M.

 • Olga

  Zelo pomembna je javnost in razkrinkanje pravih nestrpnežev – ISLAMISTOV!
  Čestitke pametni ženski! Kapo dol! Za pravice se je treba boriti!

 • Anonimni_Profesor

  Proklet gnoj! Ko bi mu vsaj to olje kdo v gobec ulil. Kdor ob pogledu na steklenico deviskega olja razmislja in moralizira o seksu ima mozgansko aktivnost na hlapih!

 • Norm Kinley

  Opice…..

 • xtc

  No lahko bi uporabila njegovo sliko za ekstra deviškega butla.

 • Matt_von_Glanz

  in kaj bi naj olive počele prej? Ali bomo morali paziti tudi na to, kako bomo bomo govorili o deviški belini snega? Le kaj bo sneg počel?? Tako je, če gleda svet skozi ta nora, skrupulozna očala svoje prepotentne religije. Bolj papeški od papeža.

 • bojan

  mater to more bit en fejst prtegnjen smrad

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!