Muslimanske tolpe spolno zlorabljale več kot 1.000 mladoletnih otrok, policija zopet ni storila ničesar

Slika je simbolična (Foto: iStock)

Brutalna tolpa je posilila več kot 1.000 deklet, za kar bi lahko rekli, da je najhujši škandal zlorabe otrok v Veliki Britaniji. Dekleta iz mesta Telford (Shropshire) so bila drogirana, pretepena in posiljena s strani tolpe, ki je aktivna že od osemdesetih let. Pri tem so številni storilci ostali nekaznovani, medtem ko se domneva, da se podobne zlorabe na tem območju še nadaljujejo.

»Otroke, ki so jih grozljivo zlorabili, so obravnavali kot spolno blago. Preživeli si zaslužijo preiskavo. Morajo vedeti, zakaj so se zlorabe dogajale toliko časa in zakaj toliko storilcev ni bilo nikoli  privedenih pred sodišče,« je dejal strokovni odvetnik za zlorabo otrok Dino Nocivelli.

Odgovor je preprost. Britanska levica je ustvarila vzdušje, v katerem so takšni zločini obravnavani kot »rasistični« in »islamofobični«, saj so njihovi storilci muslimani. Britanska levica ima v Veliki Britaniji takšno moč v javni sferi, da je uspešno obtožila in ustrahovala policijo, da je bila tiho in da ni storila ničesar proti takšnim zločinom, saj je vedela, da bi bil karierni samomor storiti nekaj tako »islamofobičnega«, če bi zločine preganjali. Torej so ti strahopetni policisti dovolili, da so življenja tisočih mladih deklet uničena, namesto da bi se temu postavili po robu.

Podatki službenih uradov kažejo, da je bilo v letu 2015 do septembra na 10.000 prebivalcev prijavljenih več kot 15 spolnih kaznivih dejanj otrok (15,1). V Telfordu je 155.000 prebivalcev, kar pomeni 225 potencialnih žrtev.

Lucy Allan iz politične stranke MP je že prej pozvala k preiskavam v Rotherhamu in zadnja poročila označila kot »zelo resna in šokantna«. »Zdaj se mora začeti neodvisna preiskava spolnega izkoriščanja otrok v Telfordu, da bi naša skupnost lahko imela absolutno zaupanje v oblasti«,  je povedala za Mail online.

Preiskovalci so odkrili marsikaj: Lucy Lowe, 16, je umrla skupaj z materjo in sestro, ko je moški, ki jo je zlorabljal, 26-letni Azhar Ali Mehmood, nato zažgal njihov dom. Mehmood  je bil zaprt zaradi umora, vendar pa nikoli ni bil obtožen kaznivih dejanj spolne zlorabe otrok. Naslednja žrtev, ki je bila drogirana in posiljena s strani devetih moških, je povedala, da je bila Lucijina smrt opozorilo drugim dekletom, če jih bodo prijavila. Dekle, ki to priča in želi ostati anonimna, pravi, da se je želela ubiti in da jo je bilo strah, da bi tudi njena družina umrla kot Lucyjina. Edino rešitev za varnost družine je videla v svoji smrti.

Slika je simbolična (Foto: iStock)

Slika je simbolična (Foto: iStock)

Naslednji primer iz leta 2002 je povezan z nepojasnjeno avtomobilsko nesrečo, v kateri je umrla Becky Watson, 13. V času incidenta je bil primer prijavljen kot “šala”. Pozneje pa je bilo razkrito, da je bila dve leti spolno zlorabljana od iste muslimanske tolpe. Njena mati, Torron Watson, je večkrat obiskala policijo in ji celo predala seznam osumljencev. Toda nič niso naredili. Obupana mati je rekla, da je rotila za pomoč, vendar se ni mogla na nikogar obrniti. Če bi organi oblasti pravilno raziskali Beckyjino zlorabo, bi lahko rešili več deklet.

Žrtev iste tolpe je bila Vicky Round, Beckyjina prijateljica. Ko je imela le 12 let, so jo prisilili v odvisnost od kokaina. Do starosti 14 let je že redno jemala heroin. Umrla je pri dvajsetih, po domnevnem prevelikem odmerku. V Rotherhamu je bilo v 16-letnem obdobju okoli 1.400 deklet, večinoma mladoletnih, spolno zlorabljenih s strani moških iz pakistanske mestne skupnosti.

A. G.

 • Celemens Ladenburger
 • rubec

  Ko bo enkrat v bodoče župan njihovega glavnega mesta recimo kak Pakistanec potem bomo res lahko zmajevali z glavo. Ampak to se verjetno ne bo nikoli zgodilo.

 • Caetano

  Grozljivo, vendar v bistvu pričakovano! Turški jihadisti so na pohodu tudi v Afrinu proti Kurdum. Mestu so se približali že na 2 kilometra. V kratkem bo sledila odločilna bitka. Erdogan, ki hoče biti politični pokrovitelj muslimanov v Evropi je s to ofenzivo tudi rešil ostanke IS pred propadom.

 • lili pili

  Zanimivo, sedaj pa se anglezi ukvarjajo z ruskim dvojnim agentom in njegovo hcero, namesto, da bi se pobrigali za svoje, to ti je demokracija ane

 • DJURO SUMAR

  Meni se smili vsak, ampak številka ni prav velika v primerjavi s posilstvi v RKC ustanovah.

  • Sadako

   In črn satanov papež pravi, da naj jih uvozimo še več, da bo lahko legaliziral pedofilijo.

   • DJURO SUMAR

    Saj venomer trdim, da je predpogoj za mir na planetu ateizem.

    • Sadako

     Polpot, Stalin in drugi heroji so bili ateisti. Ko bo glavni ateist Arkan vstal od mrtvih in zbral vojsko, ki bo zapodila Otomance nazaj k Erdoganu…

  • xtc

   Koliko so jih le še posilili in zlorabili levaki in naprednjaki?
   Farji so pravi amaterji.

   • DJURO SUMAR

    Za to kategorijo ni statističnih podatkov.

    • Sadako

     Kako vemo, da papež, ki je sodeloval z Vidalom in zagovarja muslimane in pedofile ni komunist?

     • DJURO SUMAR

      Vsi papeži so komunisti, pa Merklova, Junker in Trump tudi, pa tistih več kot 2000 milijarderjev tudi, skratka ta naš svet vodijo komunisti. No ja, edino Janez Janša ni komunist, zato pa nikakor ne pride na oblast. Pa muslimani so tudi vsi komunisti.

     • Sadako

      Tvoj dragi Janša je priznal islamsko teroristično državo Kosovo. Ja Kosovo.

     • DJURO SUMAR

      No sedaj je pa že Janša moj. Meni je sicer žal Jugoslavije, ampak če so jo razbili, naj bo tudi Kosovo samostojno.

     • Sadako

      Kosovo je Srbija, ker na Kosovu je junak Miloš Obilić umrl za krščanstvo. Da Janša je tvoj, prijatelj od prej iz časa Jugoslavije. Zakaj pa misliš, da v vseh drugih državah kristjani premagujejo brezverce? Malo premisli.

 • bojan

  se še spomnete pedofilske svinjarije med humanitarci ??

  jst bi rekel da so tisti policisti in njihovi vodilni kr isti in da so še oni sodelovali pri vsej tej spolni svinjariji, ker so dekleta mlada gre tu bolj za pedofilijo…

  Naš svet je zelo okužen s pedofilijo, sploh takih na uglednih mestih ali uradnih mestih kjer so otroci, zaradi nje se dogaja to kar se dogaja…

  Vse bi blo treba vzet pod drobnogled, vsepovsod kjer so otroci … ker je pedofilski problem po vsem svetu veliko hujši kot si lahko predstavljamo, upam si trdit da že vsaki tretji človek ima pedofilska nagnjenja

  za moje pojem je pedofil takoj za džidahističnim muslimanom ki bi jih blo treba iztrebit takoj, brez sojenja

  • DJURO SUMAR

   Kar brez sojenja, tako kot po 2. svetovni vojni. Krasen predlog.

   • Sadako

    To bo prej ali slej prišlo na vrsto. S Titom naprej, pobiti vse sodelavce tujih okupatorjev. Ljudje niso več zaupali v sodišča in zato so pač pobili, druge ljudi, ker so mislili, da jih bodo sodniki spustili s kakšnimi dvema tremi leti zapora.

    • Sadako

     In kaj kmalu bo to ponovno prišlo na vrsto. Ne pozabite, kaj vam bom zdaj povedala:
     Krvava naftna mafija, ki je pospravila sv. Miklavža Teslo in ustanovila OPEC stoji za islamizacijo Evrope. Toda prišel bo dan, ko se bodo domačini (tudi levičarji) z orožjem uprli tujemu okupatorju (islamistom).
     Ta krava mafija je tudi skrila izum, ki ga je BOG dal sv. Miklavžu Tesli, da bi rešil svet, ker nafta ga bo peljala v uničenje. Sneg bo padal poleti in pozimi bo vroče, vode se bodo zvišale, morja bodo poplavljala, viharji bodo vedno močnejši, nevihte pa vedno bolj uničujoče. Naravne katastrofe bodo postale stalnica, Vatikan bo uničen in v Evropi bo sveta vojna.

     • DJURO SUMAR

      Vse to piše v Svetem pismu, jele.

     • Sadako

      Sveti Miklavž Tesla je od Boga dobil darilo. Toda to darilo, bi uničilo naftno mafijo. krvava naftna mafija je nastavila črnega satanovega papeža, ki podpira pedofilijo in zato rabi nove bača dečke. Boli te, ker vem, da obožuješ islamiste, ki vodijo naftno mafijo. Kar poglej kdo so člani OPECa. Sami komunisti in islamisti.

    • DJURO SUMAR

     Pusti Tita, ki je mrtev že skoraj 40 let, sedaj živimo v demokratičnem kapitalizmu.

     • Sadako

      Ne ne živimo. Samo životarimo, ker imamo 90% davek. Upam, da se vrne Karađorđević in zapodi Turke nazaj na BV. Na vrhu Triglava bomo imeli dvoglavega orla in župniki bodo poročeni moški, ki si bodo upali tudi voziti oklepnike.
      http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=3&id=17794
      Tile naši sedanji so povsem poženščeni in si ne morejo najti ničesar razen bača dečka.

 • xtc

  Bando polovit pred sodišča in poobesit za storjene zločine,policaje ,ki so prikrivali zadeve iz službe nadrejene pred sodišče in zapor,levičarje,ki so vršili pritiske na policijo polovit obsoditi za sostorilstvo zlorab in umorov in v zapor.

 • šmentanamuha

  Sprenevedanje oblasti je samo po sebi zločin proti svojim prebivalcem. Levičarje, ki pomagajo pri uvozu muslimanskih migrantov, je treba obravnavati kot teroriste najslabše vrste, saj delujejo proti svojemu narodu, državljanom in državi. Dejansko delujejo za Novi svetovni red in njihov namen je razpad države oziroma ukinjanje državnih mej. S svojim početjem resno ogrožajo domače prebivalstvo in so sokrivi za zločine, ki jih izvajajo ti muslimanski pritepenci. Tudi za vas raste šiba Božja.

 • Sadako

  Verujem v sv. Miklavža Teslo, ki je zavetnik znanja, razsvetljenstva in elektrike. Če na pokvarjen hladilnik postaviš svečko in sliko sv. Miklavža Tesle bo hladilnik začel spet delovati.
  V sanjah se mi je prikazal svetnik Miklavž Tesla in mi povedal, da bosta RKC in Evropska unija padla. Da bo ostal samo še slava Rusije in da bodo kristjani pokleknili pred pravim župnikom, ki bo moški in ne poženščena pička, kakršna se je zabavala z ministranti (bača dečki) oblečenimi v krilca in oblekici. Hun in Djuro Sumar sta bila župnikovi ljubici.
  Toda jaz hočem župnika, ki bi si upal voziti tank in bi imel košato brado. http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=3&id=17794

 • Sadako

  V roku 50 let bo v Evropi tretja svetovna vojna. Lahko tudi prej.

  • Simon Marušek

   Vojna je že samo da se tega nekateri ne zavedajo in potuhnjeno še riti tiščijo da se jih j***.

 • Volkhv

  Seveda da je. Sovražnik št. 1 v Veliki Britaniji so Rusi. Arabci so nedolžne ovčice, katere je potrebno varovati, saj so Izbrano Božje ljudstvo, kot Judje.

  • sodnikisozločinci

   Izbrano ljudstvo jih bo popeljalo v nebesa.

 • cosmosjasnovidec

  Po celotni europi je policija nesposobna ter podkupljiva potem se pa čudimo kaki so naši loleki.
  Po moji jasnovidnosti pri teh posilstvih sodeluje tudi policija sama zato pa je zadeva taka kot je.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Zaboti Janož

  Miha Blažič in Milan Kučan ima v GB svojo podružnico za ljubljenje čefurjev.

 • mona lisa

  Migranti so rak Evrope ki bo Evropo razžrl in umoril kot jo poznamo danes. Krivci so politiki Evrope z merklovo na čelu.

 • Dr. Kumrovec

  Dokler imajo dekleta dostop do kondomov in ne diskriminirajo partnerjev glede na barvno kože – ne vidim nobenega problema v temu kaj delajo. Smo tolerantna družba in ženske imajo polno svobodo nad svojo spolnostjo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!