Muslimanski učenci grozili avstralski učiteljici in njeni družini z obglavljanjem

Fotografija je simbolična (foto: Twitter)

Iz Avstralije prihaja novica, da je učiteljica zaradi groženj muslimanskih učencev iz Sirije pustila službo, ker so njej in njeni družini grozili s smrtjo. Razlog za grožnje so bile njene zahteve, naj prenehajo z izobešanjem sirskih zastav v razredu.

Tokrat novica o nasilju migrantov prihaja iz Avstralije, kjer niso tako odprti do priseljevanja kot v Evropi, pa vendar nekaj posameznikov izvaja nasilje nad prebivalci. Spletna stran Jihad watch poroča, da je morala učiteljica osnovne šole pustiti službo, ker so jo grožnje sirskih učencev z obglavljanjem nje in njene družine preveč prestrašile, da bi lahko nadaljevala z delom.

Učiteljico so poleg verbalnih groženj potisnili v kot, hodili okoli nje in citirali koran. Nasilneži so bili učenci 5. in 6. razreda osnovne šole, stari med 10 in 12 leti, kar veliko pove o njihovi radikaliziranosti že v najmlajših letih.

Že tri učiteljice soočene s hudimi grožnjami
Po podatkih Daily Telegrapha so bile kar tri učiteljice šole v Sydneyju žrtve groženj islamskih učencev, zaradi česar so utrpele stres, poleg tega pa so dobile strokovno pomoč ter denarno nadomestilo zaradi njihovega nadlegovanja. V enem primeru so se grožnje učiteljice tako dotaknile, da je pustila službo.

Foto: epa

Ta je nadlegovanja takoj prijavila pristojnim na ministrstvo za izobraževanje, vendar so njeno prijavo preprosto preslišali.

M. P.

 • samsara

  Naslednja takšna novica utegne priti že iz Avstrije.
  Potem pa je tudi ‘Titovo Vélenje’ že blizu.
  Invazija je v polnem zamahu, vse ostalo je blefiranje, laganje, manipulacija…
  Skratka, veleizdaja.

 • samsara

  Mirko take nastani kar v slovenske dijaške domove…
  Posebna hrana, poseben tretma, zaposleni strokovnjaki, eden na skoraj dva dragocena muslija…

 • rubec

  Gruntam katero znamko športnih copat nosi žrtev. Katerokoli že, rabelj se je adidask očitno naveličal.

 • Petrovc

  A ni Hitler v Mein Kampfu dobr svaril pred internacionalnimi religijami

  • Dragan Krstič

   Ja maš prav. Jest bi celo rekel da bi morala vsaka slovenska regija imeti svojo religijo, štajerci svojo, gorenjci svojo, dolenjci svojo, primorci svojo. To bi jako pripomoglo k demokratičnosti naše družbe, hahaha.

 • janez.pokoncni

  Govor Kevina Ruuda – premiera Avstralije

  Muslimani ki bi radi živeli po islamskim zakonih, so naprošeni, da zapustijo Avstralijo. Avstralska vlada poskuša preprečiti potencialne teroristične akcije. MIGRANTI SE MORAJO ADAPTIRATI IN NE AVSTRALCI. To je to, pa če vam to odgovarja ali ne. Sit sam tega da naš narod skrbi, da ne bi morda užalili nekatere posameznike ali njihovo kulturo. Od terorističnega napada v Baliju do danes, opažamo vse več patriotizma pri večini Avstralcev. Ta naša kultura je nastala pred dvesto in več leti, s težkim delom in trudom in zmagami več milijonov žena in mož z željo po svobodi.
  Govorimo pretežno ANGLEŠKO, in ne špansko, libanonsko, arabsko, kitajsko, japonsko, ali kateri drugi jezik. To pomeni, da, če želite biti del naše družbe, se naučite naš jezik! Večina Avstralcev veruje v Boga. To ni neka krščansko desničarska smer ali politično vsiljeno, to je DEJSTVO, ker so ta narod, to se vidi iz dokumentov, osnovali možje in žene krščanske vere, po krščanskih principih.
  Zato so v naših ustanovah in šolah krščanski simboli. Če je Bog za vas žalitev, vam predlagam, da si izberete nek drugi del sveta za vaš dom, saj je ta Bog del naše kulture. Mi vam vašo vero dovoljujemo in vas ne sprašujemo, zakaj verjamete vanjo. Želimo samo, da to sprejmete in da živimo skupaj v harmoniji, miru in veselju.
  Tukaj je naša domovina, naša dežela in naš način življenja, kjer vam omogočamo in dovolimo, da v vsem tem uživate tudi vi. V kolikor pa ne želite vključiti v ta sistem, se ne prenehate pritoževati, protestirati in žaliti našo zastavo, našo čast, našo vero, naš način življenja, vam iz vsega srca priporočam, da svojo svobodo, ki jo imamo tukaj v naši državi izkoristite in svobodno zapustite našo državo. Če ste tukaj tako nesrečni, pojdite iskat svojo srečo drugam.
  Nismo vas prisilili priti sem.
  Prišli ste na svojo željo. Torej, morali se boste prilagoditi nam, saj ste to državo sami izbrali za svojo, mi smo pa vas sprejeli brez predsodkov.

  • domovina mili dom

   Če ne razumejo besed ali nočejo, bi jim morali shortcut link vzpostaviti.

  • bojan

   Tole sem že bral …

   • Dragan Krstič

    Nima veze, še stokrat lahko da si zapomnimo.

  • Dragan Krstič

   Ko bosta to povedala Cerar in Pahor jima bom vsaj malo verjel.

 • Petrovc

  Pametni tovarši če bi mi bolj obešali slovenske zastave bi imeli večjo moralno moč da se upremo islamizaciji !

  • domovina mili dom

   Ko bodo začeli rezati glave, bodo slovenski pizduni slovensko zastavo požrli.

  • Dragan Krstič

   Ja res, na vladni stavbi stalno visi slo zastava, pa pri Pahorju tudi. Po tvoje bomo res dosegli moralno moč. Še par dni naj visijo fane pa smo zmagal.

 • totex39

  Učitelji, dobro si zapomnite, kaj so zmožni mladoletni islamisti brez spremstva in z njimi, tako podobno grožnjo lahko dočakate tudi pri nas.

 • domovina mili dom

  Zdaj po sortirati kam kdo spada. Drugače se bo spletla uničujoča vojna. Morda zato levičarji to ekspanzijo musličev rabijo, da bodo delali novo krvavo revolucijo v svoj prid.

 • Jožef

  Morda bo tudi našim domorodcem – zaščitnicam mograntov končno kapnilo v glavo, da vabijo v svoja nedra črne mambe. Smrt, ki jo povroči črna mamba ni lahka. Nič lažje ni omreti, či te kamenjajo ali odsekajo glavo. To počno borci ISIS, ki so tudi infiltrirani med migranti in čakajo samo na ugodno priliko, da bodo lahko udarili. Le vabite jih, če vam življenje ni drago.

 • xtc

  Torej kazen mora biti kot jo zahtevajo ;očitno obglavljenje nasilnežev;zakaj se tuditi z socializacijo in ne upoštevati njihovih želja:

 • Antonius

  V krščanskem svetu starši razmišljajo pri kolikih letih je otrok še premlad, da bi šel za pogrebom dedka ali babice, slika zgoraj nam pa prikazuje otroke, ki navijaško spremljajo krvavo strahoto obglavljanja.
  Ti otroci ne bodo nikdar našli v sebi usmiljenja, ker jim je bilo brez sodelovanja matere s pristransko očetovsko vzgojo odvzeto, ga nimajo.
  Teh ljudi ni mogoče socializirati v njim tujem krščanskem okolju, kjer ima žena, mati osrednjo vlogo v družini. Muslimani predpubertetno deklico obrežejo, jo od nog prek glave zavijejo, ji odvzamejo identiteto in jo doživljensko izločijo iz javnosti. Nobenega spoštovanja ni vredna. Vreča za rojevanje in gospodinjska opravila je vse, kar jim predstavlja njihova vrednost.
  Prevzgoja muslimanov bi se morala začeti pri njihovih imamih in prepovedi njihovega, na šeriatu utemeljenega, pravnega nasilja.

  • Dragan Krstič

   Če obiščete državo s šeriatskim pravom vam takoj padejo v oči plakati promptnih sodišč, ki objavljajo javna bičanja, sekanja rok, nog, glav ter obešanja na športnih stadionih. Občinstvo je ob teh dejanjih večtisočglavo in zdušno navija za biriče, ki izvajajo sodbe. Klanje ovc, koz, kokoši, krav, bikov je na živilskih trgih vsakodnevno opravilo tako da će otroci prisostvujejo tem dogodkom in ko odrastejo jim je zaklati žival ali celo človeka povsem običajno opravilo.

 • Morala

  Naj gredo vsi v tri krasne, če država ne more oz. ne želi zaščititi učiteljic!

 • Dragan Krstič

  Ali ste videli video na katerem se Trump noče rokovati z Merkelco. Bravo Trump pokazal si kaj si misliš o packi, ki uničuje evropsko civilizacijo.

  • Morala

   Res? Hehe…bravo Trump!

  • Caetano

   Dragan pravilno je treba pokazat tem filoislamistom, da jih nočemo več na oblasti.

  • šmentanamuha

   Res, kje si to vido* Prlepi, da bomo še ostali…

   • Dragan Krstič

    Imaš na Slovenskih novicah in na index.hr še daljši posneterk ko novinarji in Merkelca prosijo da se rokujeta. Trump jo ne hebe 5 posto.

 • Ana Job

  Temu se reče KVALITETA!

  https://youtu.be/whDiqzTg1xk

  • RATATA

   Vohunja.

  • Dragan Krstič

   Ana , si me pa nasmejala s tem videom.

   • Ana Job

    Sem vesela, če se malo nasmejimo, pa tudi če je črn humor. :)

 • Franc Novak 1979

  In ko se bojo spet razpisali o otrocih, ki na vojnem območju ne morejo obiskovati šol, si oglejte tole: https://www.almasdarnews.com/article/video-kurdish-led-forces-capture-isis-child-soldiers-near-raqqa/ In od teh noben ni polnoleten, ravno za zaključek osnovne šole. A seveda vedno obstaja tudi še več, kot tukaj https://www.rt.com/news/341504-isis-child-orphans-army/ , zakaj je v EU »poslano« več kot 10.000 mladoletnih otrok. Saj so že izurjeni v bojnih veščinah, pubertetnike pa najlažje spodbudiš z napovedjo, da če bodo umrli za džihad, jih v nebesih čaka 72 devic. In v nadaljevanju sledi tudi več takih opcij:
  https://www.rt.com/news/340013-former-child-soldiers-aegis-iraq/.
  https://www.rt.com/news/333077-isis-children-soldiers-report/
  http://www.almasdarnews.com/article/isis-child-soldier-beheads-islamist-rebel-official-in-northern-aleppo/
  http://www.almasdarnews.com/article/isis-child-fighter-executes-3-men-in-raqqa/
  http://www.almasdarnews.com/article/rebels-deploy-child-soldiers-to-fight-in-northern-aleppo/
  http://www.almasdarnews.com/article/al-nusra-recruit-teenage-suicide-bombers/

 • šmentanamuha

  Kak že kričijo aktivistke: “Saj to so vendar otroci,..”

 • šmentanamuha

  Tunnek, a si prebral ta članek?

 • MEFISTO

  Obglavljanje pomeni vsaj hitro smrt.

  Komunisti so izumili bolj sofisticirane načine ubijanja, ki so prinašali pred smrtjo dolgotrajno trpljenje.

  • Jojo

   Hitro smrt? Obglavljenje je najbol kruta smrt zato obglavitev muslimani tako vneto prakticirajo. Vcasih se mucijo tudi par minut…

 • Goran Hvala

  Larifari….pac ne verjamem…12letni mulo bo grozil?..komu ze?..ce noce klofute da bi se sestavljal 1mesec skupaj…loh pa sam njej so grozil?..ostali ne vedo nic..in sploh v avstraliji kjer so najbolj nastrojeni prot tujcem bodo kar tiho…jaja…pravljice..

  • novaknovak

   ti že veš…pa lahko noč, ko si že slišal pravljico..

 • Borut Stari

  Deportacija, Pa to. Na Wednesday island, Thursday island ali Pric of Wales island. Če že ne nazaj v Sirijo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!