Muslimanski zapornik zlil vrelo olje na drugega zapornika zaradi razžalitve islama

Fotografija je simbolična (foto: epa)

Iz Velike Britanije poročajo, da se v tamkajšnjih zaporih vse bolj uveljavlja razmah nasilnega šeriatskega prava, ob tem pa britanski uradniki ne storijo nič, saj bi bilo očitno ukrepanje proti temu takoj označeno za “islamofobično”. 

Nekdanji zapornik, ki je bil obsojen zaradi streljanja na prodajalca avtomobilov v Rickmansworthu v Angliji, je za BBC priznal, da so ga medtem, ko je služil svojo kazen, skušali radikalizirati.

Razkril, v katerih zaporih se dogaja nasilje, ki ga izvajajo muslimanski zaporniki
49-letni Kevin Lane je pristal v zaporu leta 1996, ker je ustrelil prodajalca avtomobilov Roberta Magilla, ko je ta sprehajal svojega psa. Omenjenemu mediju je priznal, da je v tem času v zaporu nemalokrat doživel, ko so se ranljivi zaporniki pustili prepričati in se spreobrnili v islam, prav tako je doživel, ko so muslimanski zaporniki izvajali napade na druge zapornike, med drugim v zaporih Woodhill in Frankland.

Priznal je, da so se islamski skrajneži usmerili predvsem na dva tipa svojih sozapornikov, ki so jih vzeli za tarče, da jih je treba radikalizirati: bodisi zelo vplivne zapornike, bodisi bolj slaboumne, ki so se zlahka pustili prepričati.

Videl nemalo napadov
“Znotraj zaporniškega sistema sem videl ogromno napadov,” je dejal in na koncu še priznal: “En muslimanski zapornik je po drugem, nemuslimanskem, po njegovi glavi zlil vrelo maščobo, ker naj bi razžalil islam.”

Marjanca Scheicher

 • Zgornji

  HEH, KOLK SO ZMEDENI , … BOJIJO SE ISLAMOFOBIZMA, PO DRUGI STRANI PA MUSLIČI SPET NESMEJO IZVAJATI SVOJEGA ISLAMA, ZARADI NASILJA KI GA TA “RELIGIJA MIRU-ZLA” POVZROČA-VSEBUJE. KERI BEDNIKI … !!! ! !!! ŽAL BODO SVOJE ZMOTNEZMEDE SPOZNALI ŠELE TIK PRED KONCEM SVETA, KO BO VEČINOMA ŽE PREPOZNO, KER BO ŽE VEČ KOT 50 % MRTVIH …

 • bojan

  Britanska oblast/takoj za Švedsko pa ima tudi zelo veliko bedakov v svojih vrstah … kak izgovor je to “Islamofobija” pa da zaradi tega ne naredijo reda … to samo pomeni da ta drek od islama podpirajo. Joooj kaki idioti !!!

 • Caetano

  Filoislamisti ne samo angleški ampak vsi vodijo družbo v nasilje, islamski fašizem, zmedo, porast spolnih zlorab in pedofilije, razraščanje šeriata v raznih oblikah ter jihad v obeh oblikah prikriti ”stealth” in radikalni odkrito agresivni z jihadističnimi teror napadi.

  • dob

   Odvisno, kako na to gledaš. A se ti zdi morda nasilje, če kučanova Partija obračunava z opozicijo na način, ki se njej zdi primeren? To lahko po potrebi raztegne na vse od krive obtožbe na sodišču, pa do metanja živih ljudi v jame, odvisno od konteksta.
   Za naš pravni sistem to sploh ni nasilje. In tudi ni kaznivo ni, ne za nazaj ne v prihodnje.
   Ko nekdo na TV zine besede “naš pravni sistem”, mi gre mrzlo po hrbtu.
   PREKLETI SADISTI

 • Olga

  Islamistu naj Koran drugi zaporniki nabijejo rit, da ga bo imel vedno pri sebi!

 • AboutTown

  No, ta na sliki… to je pravi dedec. Ne pa neki europussyji.

 • samsara

  Fanatični norci, po celi njihovi hierarhiji.
  Takšnim in njim podobnim predvsem pa sorodnim, naši izdajalski EU pa tudi domači voditelji in vplivneži, na široko odpirajo vrata in nam vbijajo v glavo, da jih rabimo šest milijonov…
  Upam, da se enako nori veleizdajalci v doglednem času znajdejo v zasluženem dosmrtnem zaporu in brez predhodno odvzetega jim zaseženega premoženja.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!