Na Japonskem našli devet obglavljenih trupel – Nekdo se je grozljivo izživljal nad žrtvami

Foto: YouTube

Japonska policija je v enem od stanovanj v predmestju Tokia našla devet brezglavih trupel z odrezanimi mišicami, ki so bila skrita v različnih zabojih, so danes poročali lokalni mediji. Policija je že aretirala lastnika stanovanja. 

Policija je pred vhodom v stanovanje najprej našla dve glavi v hladilni torbi, ostale dele pa v različnih zabojih in torbah znotraj stanovanja. Shiraishija so obtožili, da je razkosal najmanj eno truplo in ga skril v hladilno torbo, čemur ni oporekal, je dejal tiskovni predstavnik policije v Tokiu.

Kot so še pojasnili na policiji, je osumljeni dejal, da je razkosal truplo, ga prestavil v hladilno torbo in čez posul pesek za mačke. Na takšen način je želel skriti dokaze in truplo osebe, ki jo je ubil, poroča STA.

Japonski mediji poročajo o grozljivem izživljanju nad trupli
Po poročanju japonske televizije TBS je Shiraishi povedal policistom, da je odrezano meso s trupel in njihove organe odvrgel v smeti. Časnik Jiji Press je poročal, da je osumljeni trupla razkosal v kopalnici z žago, ki so jo našli v stanovanju. Lokalni mediji so še poročali, da so v stanovanju našli osem ženskih trupel, deveto truplo je bilo moškega spola.

C. Š.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!