Na Japonskem našli devet obglavljenih trupel – Nekdo se je grozljivo izživljal nad žrtvami

Foto: YouTube

Japonska policija je v enem od stanovanj v predmestju Tokia našla devet brezglavih trupel z odrezanimi mišicami, ki so bila skrita v različnih zabojih, so danes poročali lokalni mediji. Policija je že aretirala lastnika stanovanja. 

Policija je pred vhodom v stanovanje najprej našla dve glavi v hladilni torbi, ostale dele pa v različnih zabojih in torbah znotraj stanovanja. Shiraishija so obtožili, da je razkosal najmanj eno truplo in ga skril v hladilno torbo, čemur ni oporekal, je dejal tiskovni predstavnik policije v Tokiu.

Kot so še pojasnili na policiji, je osumljeni dejal, da je razkosal truplo, ga prestavil v hladilno torbo in čez posul pesek za mačke. Na takšen način je želel skriti dokaze in truplo osebe, ki jo je ubil, poroča STA.

Japonski mediji poročajo o grozljivem izživljanju nad trupli
Po poročanju japonske televizije TBS je Shiraishi povedal policistom, da je odrezano meso s trupel in njihove organe odvrgel v smeti. Časnik Jiji Press je poročal, da je osumljeni trupla razkosal v kopalnici z žago, ki so jo našli v stanovanju. Lokalni mediji so še poročali, da so v stanovanju našli osem ženskih trupel, deveto truplo je bilo moškega spola.

C. Š.

 • Matt_von_Glanz

  snov za film Japanese Psycho

 • Steiermark

  Škoda, da se tale japonski psihič ni , vsaj malo, “ozrl” po naših rdečih psihičih in njihovih “borkah ha človekove pravice” (katerih pa nam Slovencem ne priznavajo, niti majhnim otrokom, ki jih ta drhal ugrablja in daje v rejo, medtem, ko bi lahko tile uživali ljubezen dedka in babice….)

 • xtc

  Hm?
  Tale psiho je verjetno preveč prebiral partizansko rdeče NOB čtivo in dobil navdih tam.

 • tarantela

  Tele mišice bojo za kakšne dobre zrezke, človeško meso je bojda po okusu podobno opičjemu, malce sladkasto in ga imajo nekateri zelo radi. Torej ta čas ne hodite v japonske restavracije, razen, če ste ljubitelji takšnega mesa.

 • Artur

  Nor Cal Fires Aftermath ~ Proof Agenda 21 Plans Are Being Implemented .
  https://www.youtube.com/watch?v=D2-NaTaWnRw

 • DJURO SUMAR

  So bili zopet muslimani na delu.

 • Ana Job

  Ne bi bila kriminalistka, na kraju tega zločina.

  • DJURO SUMAR

   Glede na tvojo inteligenco, bi ti zaupali delo čistilke.

 • sodnikisozločinci

  Kakšen smisel ima ubiti človeka, če ga ne misliš pojesti? Da ni ta Japonec komunist?

  • sodnikisozločinci

   Oh, pardon, malo me je zaneslo. Ljudje smo vendar humana bitja in ne ubijamo zaradi hrane, kot to počnejo živali.

 • Adolf Hitler

  Upam da je bila ta obglavlena crkotina židovska golasen se je že začelo sodit prvo na japonskem sledi evropa nikjer niste več sigurni židovski smrad pred čistilci ki se imenuje jakuza japonska mafia nato sledi beli zmaj nato ruska tajna služba dokler neboste do zadnjega istrebljeni židovsk smrad svet ima polen kurac od vas zdaj boste vse to občutili kar so te boge duše od vas vi židovsk kasarki sektni smrad vaš čas se je iztekel!

  • Franc Šink

   Če si ti normalen??Potem ne vem.

   • David Hitler

    Zakva a si mogoče žid oder was

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!