Nad Severno Korejo že poleteli ameriški bombniki

Ameriški bombnik B-1B. (Foto: epa)

Ameriške zračne sile so severnokorejskemu diktatorju poslale jasno sporočilo s preletom bombnikov B-1B prek severnokorejskega morja. V medijih se že pojavljajo špekulacije, da je svet pred novo vojno. Donald Trump se je danes na Twitterju odzval na besede severnokorejskega zunanjega ministra in izjavil: “Če on predstavlja misli “malega raketnega človečka”, potem ne bodo več dolgo obstajali!” 

Napetosti med Severno Korejo in preostalim zahodnim svetom se po včerajšnjem že sedmem jedrskem poskusu, ki je bil tako silovit, da so kitajski seizmologi zaznali potres z magnitudo 3,4 po Richterjevi lestvici, stopnjujejo.

Trump napovedal popolno uničenje komunistične trdnjave
Kmalu zatem so nad severnokorejskim vzhodnim ozemljem poletela ameriški bombniki, za katere so v Pentagonu dejali, da tako daleč v Severno Korejo niso poleteli še nikoli v 21. stoletju. “Misija je prikaz jasnega sporočila predsednika Trumpa, da ima predsednik veliko vojaških možnosti, da premaga kakršnokoli grožnjo,” je dejala tiskovna predstavnica Pentagona Dana White in dodala, da so kadarkoli pripravljeni s polno vojaško močjo braniti ZDA in njihove zaveznike.

Foto: STA

Bombniki B-1B so poleteli iz ameriškega oporišča Guam, spremljali pa so jih lovci F-15C, ki so prileteli iz oporišča Okinava na Japonskem. Predsednik ZDA je v torek na zasedanju združenih narodov napovedal popolno uničenje Severne Koreje, če bodo še naprej provocirali z orožjem in besedami.

C. Š.

 • xtc

  Pošteni in zavedni Slovenci navijamo za Trumpa,da iz komunističnega pujsa naredi čim preje kresničko.
  Bravo Trump,samo pogumno po komunistih,ko se bodo zasvetili bo hitro zavladal mir.
  Žal zgodovina vedno kaže tako ,da idiote pač pod nujno odstraniš-ali pa oni tebe izbire žal ni veliko.

  • Hun

   postene in zavedne budale se lepse slis in je bl resnicno

   • xtc

    Asi mislil nase,ja zavedni socialisti ste res nadlega in budale zato pa vam vsaka država razpade in crkne.

    • Hun

     dobr da priznas da ljudje prpelejo drzavo do bankrota ne sistem oz. ureditev

     • učko

      Tako tole, kot bivšo državo so pokradli in unič’li isti, rdečkarski fašisti !!!!

   • učko

    Maš prav!!! Dokler boste ta rdeči fašisti p’r nas na oblasti, smo mi budale, definitivno! Zakaj vam pa pustimo, da to počnete !!!!

    • Hun

     odgovor je jasn…si strahopetna budala

     • Kaj pa , če je človek MODER.
      Pregovor pravi, da “pamet je lepša, kot žamet”.

     • Hun

      v danasnjem casu rabs se kancek iznajdlivosti…teoreticno modrovanje razen ce nis politik ti ne prinese kruha

     • učko

      Jest nisem politik, mam svoj poklic v tehniki in nisem odvisen od režimske milosti tako kot ti !!!!!

     • Hun

      ti si nula, nicla ….miloscino zasluzs tako al drgac, ce ne neb jokcal tuki gor

     • učko

      Tle gor pride iz svojega dela s “alt tab”, da spluvam rdečuharje kot si ti, golazen gnila !!!!

     • Hun

      rdecuhar te je naredu…kaj ces ne rabs se razburjat

  • učko

   Se ne strinjam !!! Jaz bi iz tist’ga pujsa raje pečenga prasca na žaru, pa magari za potepuške pse !!!!

  • Menda je ameriški glavni obrambni zelo aktiven. Samo, da ne bi res “skuhali” kakšne vojne. :(

  • Janko Gedlička

   ubogi pujsovi sužnji bodo pa ne krivi ne dolžni nastradali. Ampak žal, pujs bo popustil, ko bo uvidel da nima več sužnjev.

 • Darth Vader

  v ZDA pa nov škandal…in sicer: “Po pregledu poročil Zvezne volilne komisije za predsednika ZDA so
  ameriški raziskovalni novinarji prišli do osupljivih podatkov. Hillary
  Clinton je po porazu v predsedniški bitki z 800.000,00$ financirala
  nasilne, ekstremno-leve izgrednike v ZDA, gibanje AntiFa. Ekstremno levo
  gibanje AntiFa je odgovorno za napade na policiste, napade na
  podpornike Trumpa ter napade na svobodo govora. Več v videoprispevku s
  slovenskimi podnapisi.” https://ambasador21.wordpress.com/2017/09/24/hillary-clinton-financirala-nasilno-antifa-gibanje-v-zda/

 • Burek Burecki

  Ce prepisujete lahko vsaj prepisete dosledno. Nobeni bombniki ze ne letijo nad
  severno korejo. Leteli so blizu meje nad nikogatsnjo zemljo. Kaki bizgeci ste vi. Komaj cakate, da vasi ameriski kriminalci zacnejo novo vojno. Prokleti fasisti….

  • xtc

   Točno in levi fašisti,se boste množično mobilizirali in integrirali v Kimovo armado kresničk,nič razmišljat takoj kupit karte.

   • učko

    Pa ti niso nobeni levi !!!!! Levi so sam tolk, kolkor majo dve levi roki za delat ! To so ta RDEČI FAŠISTI !!!!!!!!!

  • vzet tajkunom

   Tu gor so plačanci-saj sami eni in isti komentirajo-ter sppodbujajo sovraštvo-ne ženi se k srcu..

  • Ne preklinjat ? Saj se da tudi brez tega. Tudi mene skrbi.

 • xtc

  No vsi trezni ljudje vemo,da je vojna bolj ali manj realnost,le neki iluzionisti lažejo in zavajajo ter vlečejo ljudi za nos in bebavo razlagajo o nekih pogajanju,mirovništu itd.
  Gre za navadne natege in lažne obljube in zavajanja.
  Kajti v osnovi so glavne težave sveta brez te nerešljive pa čeprav vam še tako razni levi idioti na vse načine solijo pamet,je realnost kruta-da vojna je eno največjuih zlov na svetu ampak žal tudi edino sredstvo,ki omeji človeško norost v neomejeno.
  Dejansko so današnje svetovne težave brez nje nerešljive,kar priznava vse več ideološko ne trčenih strokovnjakov-čeprav vedo da je to zlo.
  Glavna težava je preveliko ljudi-seveda je z demokracijo rast prebivalstva v takih državah oz.celinah kot je Afrika in Azija nemogoče zmanjšati s civilnimi metodami,s tem pa tudi migracije.,ob enem pa se z rastjo prebivalstva vse bolj veča onesnaženost in krči naravna okolja.Nadalje z vojno se ostrani tudi večino abnormalnih,deviantnih in drugih družbenih motenj,nadalje je težava prevelika proizvodnja in ni kam kaj več prodati,vsega je preveč,nadalje demokratično je nemogoče dstraniti režime norcev kot so komunisti in islamisti in nenazadnje vojna prinese nove tehnlogije,preporod,začne se obnova,narod postane poslušen in delaven,sociala izgine itd,skratka svet tak kot je se je znašel po zaslugi lastnih neumnosti v tej slepi ulici in kot vedno je vojna stvar,ki stvari vrne nazaj v ravnotežje-tako je že vso zgodovino-vendar se ljudje niso naučili nič iz zgodovine in vedno ponavljajo iste napake le na drugi način ,ki jih vedno znova pripelje v isti položaj.
  Če je narava dala za regulacijo,živali bolezni in plenilce,je človeku nekako na teh področjih uspelo naravo pretentati a je le ta zagodla ljudem drugače,dala jim je vojno.

  • učko

   Jap, vojne so bile in bojo bile, za prevlado, za obstanek ! Samo vprašanje časa je, kdaj bo spet orenk počlo !!!!

   • Hrvatje nam kradejo ozemlje brez vojne, ker nam vladajo egoistični nesposobneži.

    • vučjak

     Naša oblast ima preveč črnih pik zaradi svojih dejavnosti, od jemanje pravice do pobijanja po Evropi pred dobrimi tridesetimi leti, do najnovejšega pranja denarja in podpiranja terorizma. Kdo bo podprl takšno državo pri sporu s sosedo in drugje…
     Še nekaj: pred dnevi so odprli v Črni gori novo čistilno napravo, polovico sredstev je podarila Slovenija. Ali je to še vedno “bratska yu pomoč”?
     Ali imamo denarja v izobilju, nimamo doma potreb, kje pa, vlada se kar z izdajo obveznic zadolži. Letos že za skoraj pol proračuna!

     • RATATA

      Kje pa je bilo to objavljeno prosim, ker ne vem nič o tem. Če me lahko prosim napotiš?

  • alojz

   Vse povedano.

 • rrrrr

  Vstala primorska je že poslala Prekomorske brigade na pomoč bratski S Koreji. Pridružila se jim bo tudi Metelkova, samo da se zbudijo….

 • Franc Bizjak

  Debilni debelinko uspešno provocira Donalda. Očitno si zelo želi odločno zmanjšanje rdeče sodrge na tem planetu. No pa tudi prav. Ideja načeloma ni slaba.

  • učko

   Ja, ampak je kar uspešen pri tem provociranju !!! Trumpek se pač ne zna pravilno odzivati na take provokacije in izpade večinoma kot budala, žal !!! Če bi imel mene za svetovalca, bi b’lo drugač !!!!!!

 • vzet tajkunom

  Ja in deset korejcev je že ranjenih…škoda da svet takšne nosi,ki napihujejo vojnam in sovraštvu..KAKŠEN NASLOV?????

  • Darth Vader

   res je, tole ekstremno levico je potrebno zradirat izobličja planeta….tudi v zda: “Po pregledu poročil Zvezne volilne komisije za predsednika ZDA so
   ameriški raziskovalni novinarji prišli do osupljivih podatkov. Hillary
   Clinton je po porazu v predsedniški bitki z 800.000,00$ financirala
   nasilne, ekstremno-leve izgrednike v ZDA, gibanje AntiFa. Ekstremno levo
   gibanje AntiFa je odgovorno za napade na policiste, napade na
   podpornike Trumpa ter napade na svobodo govora. Več v videoprispevku s
   slovenskimi podnapisi.” https://ambasador21.wordpress.com/2017/09/24/hillary-clinton-financirala-nasilno-antifa-gibanje-v-zda/

  • Darth Vader

   in ne, 25 odstotkov severnokorejcev je resno podhranjenih…..in ne boš verjel, da ima diktatorska dinastija prste vmes dumbo…. https://www.youtube.com/watch?v=N4aZkwJQKV4

 • xtc

  Raje berite o novem diplomatskem idiotizmu slovenskih levakov Kahla& Kučan+Co so zaskrbljeni nad ravnanji Trumpa v zvezi z Iranom in so mu to sporočili idioti pa oprali miljardo terorističnega denarja Irana in mislijo ,da CIA ne ve,počakajte na novo diplomatsko zaušnico in brco v r************ Slovencem,bodite pa pripravljeni tudi na to,da bo levaška politika razsula Slovenijo,ki bo razdeljena med Avstrijo in Italijo,in bo prepira oin lumparij konec,saj bomo zopet mali in bo mir pred nami generalno.

  • twin

   Verjamem, saj zato so se pa razdelili v stranke, da se lahko založijo in dobro pripravijo na migracije. Mislim, da sta izdaja in razpad Slovenije res najbolj logično pojasnilo kaj se pri nas dogaja.
   Severna Koreja je na isti poti, represija je tako vsesplošna in močna, da nikakršen upor ni mogoč, narod se zaveda, da to ne vodi nikamor, ampak si ne znajo predstavljati konca, tako nor režim enostavno ne more razpasti čez noč. Jugoslavija je, tektonski premiki se vlečejo do danes, tudi za Slovenijo danes mislimo, da je to nemogoče, a vendar se ob enem vsi strinjamo, da takšna izrojenost, grozota in barabija preprosto ne sme več dolgo obstajati.

 • vzet tajkunom

  Čudn se mi zdi-da od desnih lopovov -nihče ne omenja prijatelja bavčarja..nekaj jih še prav gotovo rabi za sestavo moštva..???

  • Darth Vader

   zdaj trenutno je ključno vprašanje, zakaj je slovenska levica kršila sankcije UN in pripeljala v evropo preko NLB 1 miljardo dolarjev denarja, kateri je financiral terorizem po evropi in vohunjenje za francoskim jedrskim programom……v primerjavi s tem je Bavčar pravi siromakec…..

  • MižekFiga

   Resnici na ljubo! Bavčar je LDS in se je podredil divjem lastninjenju. Obravnavo Kučanistov ima v stilu slovenske RKC, kot povračilo za osamosvajanje. Ob zamenjavi vlade ne bo drugače, ker je res pral denar s pomočjo Bahtiarja. Zanimivpst je pomilostitev glavnega (Sportina) vozlišča za pranje denarja (Pahorjeva akcija).

 • antimur

  Temu zabuhlemu Kimu mora Trump pokazati, da je levaška ideologija in norci, ki jo vodijo, nekaj najslabšega kar si je človek izmislil. Ne bi bilo slabo, če bi pošlatal še malo slovensko levofašistično bando s Kučanom na čelu.

 • Svinsk zrezk

  kr nej zacnejo vojno rusi komi cakajo ,da dajo kimu par raket po imenu satan, dost da sam ena pade pa nema pola amerike

 • MižekFiga

  NaJe… bodo samo skorejci. Slepo sledijo prestolonasledniku debelinkotu. Krivi so si sami (podobno nam) ker so dovolili da jih po žabje kuhajo komunisti S. Koreje. Precej drugače bo ko bodo Skorejci zadeli z rusko tehnologijo in švicarskim čokoladnim polnjenjem Aljasko. Čemu je to treba in še preko Japonske! Zakaj tako vznemirjanje sveta z atomsko tehnologijo? Slovenski kpolitični kriminalci pa skrito perejo denar iranskim atomskim bombašem z Putinom na čelu!

 • spet-sam-jest

  Vi pa ste zmer večji podn, usi pišejo, kako so bombniki letel u mednarodnem zračnem prostoru nad morjem u bližin Severne Koreje, vi pa to prevedete, de tko deleč u Severno Korejo niso poletel še nikol u 21. stoletju. Temu se pa res lohk reče fake news! K ste začel s tem portalom, se mi je zdel fajn, k se je dal use komentirat, pa tud napisal ste kej, kar nben drug ni, tko de sm že mislu, de se bo končn dal tud kej objektivnga učasih prebrat, sam takle vam pa zbije uso kredibilnost, če vam jo je sploh še kej ostal.

 • Aron

  Zakaj ameriski bombniki letijo v zracnem prostoru tuje suverene drzave? Pricakujem oster odziv UNja in povracilne ukrepe, tudi vojasko posredovanje.

  • MižekFiga

   O, O, O…., S.Korejske rakete pa letajo preko nekomunističnih držav samo v risankah!

   Malo sreče pa imamo, ker ddr. Milan Kučan uradno nima sina.

   • Aron

    NK je spet pod sankcijami. Zakaj isto ne velja za ZDA?

    • MižekFiga

     Koga in zakaj pa ogroža ZDA ???

     • Aron

      Severno Korejo, poleg ostalih na spisku. Ravno vceraj so spet bombardirali civile v Raki.

     • stajerc5

      Sem ze dva dni v Brezicah na obisku, pa nisem nikjer videl avionov nad Rako!!!

     • xtc

      Malce pije in kadi travice preveč.

  • spet-sam-jest

   Ne verjet Novi(fake news)24tv, k so lažniuci. Ceu svet piše, de so bombniki letel u mednarodnem zračnem prostoru, edin tuki piše, k de so skor preletel Pjongjang.

   • Ne zavajaj !
    Beri tuje novice, če Novi24TV ne verjameš !

    • spet-sam-jest

     Tole piše na Reutersu:
     North Korean Foreign Minister Ri Yong Ho’s remarks to the United Nations General Assembly came hours after U.S. Air Force B-1B Lancer bombers escorted by fighters flew in international airspace over waters east of North Korea in a show of force the Pentagon said showed the range of military options available to Trump.
     Če ne zastopš Anglešk, si pa preved na googlovem prevajalcu. In podobn piše pousod!

    • barbara rov

     Tako je, Američani so preleteli obalo S. Koreje.

 • Božo

  Ha ha tamal sproži novo atomsko bombo bebavi Trump pa pošlje mimo njegove države nekaj letal. Res hud povračilni udarec.

  • xtc

   Cepc zarukani Lancerji nosijo jedrsko orožje -bebec
   Vendar pa Kimov glavobol niso Lancerji marveč B-2 z po dvema jedrskima bombama ali vodenima raketama,ki na radarju izgleda kot vrana.

 • MEFISTO

  Oficirčki na gornjem posnetku pa kot naši nekdanji Titovi oficirčki.

  Nekaj jim vedno manjka.

  Ali ne znajo pisati ali pa brati.

  • Silka

   Če bi izvzeli ideološko pranje možganov oficirjev JLA, so bili oficirji kar primerno izobraženi, saj so imeli najbolje opremljene šole in najboljše učitelje. Seveda za njih denar ni bil nikoli problem.

 • Ljudje MOLIMO, da se vse to čimprej in v dobro vsega sveta, čimprej konča !

 • FreedomAndDemocracyNOT

  a bo kje prenos v zivo, bajsija bojo zrediral iz oblicja…ze skrajn cajt…

 • Nata

  Moj Bog, pa saj ne more biti svet tako nor , no ??

  Zopet bodo ameriški vojaki morali po vroč kostanj v žerjavico ?
  Onim Kitajcem se tla tresejo pod nogami. . . . . pa ?? Bodo rekli kakšno besedo. Kaj se tega sikttorja res ne da drugače ukrotiti ?

 • xtc

  Pošteni in zavedni Slovenci podpiramo boj proti levim fašistom in njihovim hlapcem,čas je ,da jih Trump “razsvetli” kot Irance.

  • hle

   A bi se ti res tako scvrl enkrat poišči film dan potem in si ga oglej potem pa piši neumnosti

   • xtc

    Samo narodni izdajalci ropajo in pobijajo lasten narod in mu nacionalizirajo njegovo težko prigarano premoženje.

    • hle

     Gorečneži tvoje vrste so vedno v prvih vrstah med izdajalci

     • xtc

      Ja narodni izdajalci ne boste nikoli nič drugega kot to,boli a ne?
      Samo narodni izdajalec pere denar za teroriste,ki nato podtikajo bombe in širijo terorizem in kaos.

   • xtc

    Rad bereš pravljice za lahko noč?

 • xtc

  Samo narodni izdajalci perejo denar za teroriste-no levaki so to vedno bili,najprej Adolf,nato Moskva sedaj Islamisti,in seveda vedno komunistićna Moskva.

 • xtc

  Levo fašistični narodni izdajalci podpirajo teroristične države po svetu in režime,kot so v S Koreji,Iranu,Siriji in še kje.
  Pošteni in narodno zavedni Slovenci podpiramo trumpovo ,čiščenje te nadlege,levi narodnio izdajalci pa za njih perejo denar v državni banki in sramotno sedaj se še izdajalec interesov Slovenije Kahhla(seveda pod poveljstvom murgelj),ki je z levaki zapravil Zaliv oglaša ,da je zaskrbljen ,ker bodo ZDA prekinile možnost,da bi levi domači izdajalci še nadalje prali denar za islamske teroriste.,Kahlo je strah ,da bo Trump “ukinil” njihove poslodajalce.

  • pater karel jošt

   umiri se tovariš. saj te bo še razneslo. trumpetek te gleda. baje je trumpek hotel napasti severno korejo, pa se je v hlače usral. kot veliki general ivan janša jajčko iz kleti cankarjevega doma. s polnimi plenicami je pisal ukaze za napad na merlakov helikopter

   • xtc

    Kaj je obupanček en vaš levi kalifat manj boli a ne?

    • pater karel jošt

     nič ne bo pezdetek. hitro na kolena pa oče naš, saj znaš, potem pa zamiži in usta odpri ima stric župnik nekaj zate.

     • xtc

      He,he,he kmmalu bomo videli prvega odojkakresničko zjoči se nad levim kalifatom hja levaki se le vedno samo narodni izdajalci no še najbolje je povedala Katičeva-da je treba nacionalnost preganjati-hja izdajalci pač.

 • zokispoki

  Enega B1 b, prosim se nad Murgulje !

  • xtc

   Ni treba je Tomahawk pravilno naložen pa manjka pol Ljubljane,tako dase ni vredno naprezati preveč.

   • andreas82

    Ljubljana ljubljena pade kot Beograd, ista trdnjava rdečega fašizma!

    • xtc

     Kdo se ne spomni repenčenja “hrabrih” Srbov,ko pa je samo malce zagrmelo po Beogradu pa noge v rit in glavo tudi od strahu,preje pa repenčenje,ki mu ni bilo konca,vse kar je vzletelo po prepovedi letov s strani ZDA je bilo v parih sekundah na tleh razsuto.

     • Hun

      ti navijas za siptarje…sj ti bodo prevzel Slovenijo…hinavc pokvarjen

     • xtc

      Nisem vedel ,da so v Bosni Šiptarji in nisem vedel ,da so ZDA Šiptarska država.
      Asi ti v kaki paralelni realnosti?
      BTW tvoji Srbi in Yugo komunisti s tabo vred ste krivi Balkanske vojne in radikalizacije Bosne.
      To da so pa Srbi pravzaprav prodali za denar Kosovo je pa njihova lastna neumnost.

     • stajerc5

      Ce se nebi slo slosarju za tisto ciganijo, nebi imeli danes enga samega sipca pri nas!

     • xtc

      Da drži,Bratstvo i jedinstvo-je bil enak etnocid,kot danes multi kulti,Bratstvo i jedinstvo je bil v bistvu balkanski multi kulti spevcan z komunizmom,kam je pripeljal si videl isto je danes z multikultijem napevcanim na levifašizem in socializem.
      Samo spomni se kako si bil hitro kaznovan v Yugi ,če si kaj rekel čez Yugose in Bratstvo.
      In kako so levi propagirali mešanje slovenk z Yugoviči,ki so jih pridno vozili v Slovenijo iz vse Yuge.
      Kam je ta eksperiment pripeljal si videl 91 in iz tega bi se morala EU učiti.

     • stajerc5

      Odlicno povedano, kar sem v mojem stavku na kratko omenil!

     • Hun

      Tko ti bodo Slovenski politiki oz. lokalni zupani prodal Slovenijo siptarjem za vize…
      ZDA je radikilizirala celo arabijo zdj bodo se Iran…ti pa trpaj cips in zlokaj kokakolo pa bod zarukanc se naprej v svoji zablodi…

     • xtc

      Posluši tepc Iran je bil za čas Šaha vse drugao kar trabunjaš Teheran pa BV Pariz,no nato so prišli vaši prijatelji islamist in z vašo pomočjo pomagali sesuti Iran in ga spremeniti v teokratsko islamistično teroristično državo-da si butl pa ni dvoma.

     • Hun

      kaj cem jst teb razlagat ce si pomesal osnove vzrok- posledica

     • xtc

      Nimaš kaj razlagat-komunisti-levaki in islamisti ste ista drhal no naj ti razložim ,da se neboš preveč napenjal.

     • Hun

      z polnim gobcem kurca itak ne mors razlagat

     • xtc

      No vidim ,da te ,dajejo mokre sanje ,da cuzaš Mahničevega druzga pač ne more bit.

     • Hun

      hehehe mahnić je tvoj bestić

   • pater karel jošt

    severni korejci tmahavke s kamni dol sklatjo.

    • xtc

     Jih ni treba kar sami padejo ko zadenejo.

    • FUCK COMMUNISM

     Ja, tako kot mi desnaki vas levuharje samo grdo pogledamo, pa se poserjete od groze!

   • stajerc5

    Za zacetek bi bila ena cisto majckena, ampak na pravi naslov potrebna…

  • andreas82

   Tooooooi

 • xtc

  Kdor trezno razmišlja ve,da mora Trump čim preje razsuti tako Korejca,kot Iran-dlje bo čakal hujša bodo izsiljevanja in nevarnost jedrske vojne,če bo zadevi uničil še pravi čas,bo tudi to svarilo ostalim ,da je treba ravnati po pameti in s tem bo pridobil strahospoštovanje,bolj bo odlagal,manj ga bodo upoštevali in levaki z lažno mirovniško retoriko želijo ravno to,ko bo zdrobil prvega,bo drugim hitro odpadlo perje.

  • pater karel jošt

   dej posrane mal se umiri. koga bo trum sesul!? amerika je izgubila vse vojne po 2. svet. vojni. imajo največji deficit v zgodovini. severna koreja in iran jih pojesta. če američan stopi v severno koreji, jih kitajska zradira. če američan napade iran, jih rusija zradira. si navadem pezdetski hujskač, strahopetec in kolaboracionistična svinja.

   • xtc

    Ubožec saj vem bratski kalifat ti bodo uničil in prav je tako.

    • pater karel jošt

     desnakar je vedno glasen, ko pa prva puška poči pa polni plenice kot samira police v merkatorju.

     • xtc

      Kako glasni so levaki je bilo videti v drugi vojni ,tisto področje,ki so g vseskozi obvladovali Nemci,so malodane mrknili,heroji so postali po 8 maju,preje pa so kukali iz lukenj.

     • pater karel jošt

      okupatorja in kolaborante smo natolkli, da se jim še danes pozna. strahopetna gamad je jokala. potem so pa še angleži vrnili bežeče zločince pred roko pravice.

      če bernik sliši na juriš al pa hej tovariši se tako userje da mu plenico raztrajba

     • xtc

      Hi,hi,hi natolkli?
      Nak,nič od tega,bebček znašali ste se nar razoroženimi vojnimi ujetniki,ki so v skladu z podpisom kapitulacije civilizirano odložili orožje in golorokimi civili,kar vas dela za vojne zločince za katere se ustanavlja sodišče,v Višegrajski skupini.

     • pater karel jošt

      dej domobranski posrane. a se že sodomiraš z razpelom? anglež je lepo poslal izdajalske kolaborantske svinje pred roko pravice. anglež ve kako je treba z izdajalci lastnega naroda. anglež nima milosti za izdajalske svinj.

     • xtc

      Glej tepček zarukani na Štajerskem ni bilo domobrancev tele levo.Partizanov pa skorajda ne saj so Nemci vso bando hitro polovili in razsuli kot 14 sto.Kajti po mednarodnem pravo je tudi okupator narod dolžan zaščititi pred roparskimi tolpami ,ki se v vojnem času pojavijo,no Nemci so to na svojih področjih dobro počeli,Lahi pa so zakuhali morijo,da so komunistično teroristične tolpe,ropale,pobijale,posiljevae,morile,kradle in izvajale zločine.
      Nemalokrat pa so tvoji levi zmagovalci ovajali okupatorju zavedne Slovence in se tako reševali politične konkurence,izdani pa končali v lagrih ali pa kot talci,če pa so preživeli lagre pa so jih zaradi tega ,da bi resnica prišla na dan “osvoboditelji” zopet spravili v zapore ali pod zemljo z montiranimi procesi.

     • Cyclopean

      Ne odgovarjajte temu bedaku, profil ustvarjen za trolanje in nič drugo.

     • twin

      Vedno pozabljate, da je Nemčija napadla, okupirala in razkosala Slovenijo, tako se ta zgodba začne.

     • xtc

      Ja in kar je najhuje ,da se je večini Slovencev po AO prvič bolje godilo -žalostno,vsi “osvoboditelji” so bili še slabši kot okupator tako oni iz Prve,da o onih iz Druge ne govorimo.

     • FUCK COMMUNISM

      Tebe je pa treba ubit!

     • xtc

      Glej tepc,nehaj z idiotskimi izpadi -to hoče,če ne misliš in ne zmoreš trezno raje utihni.

     • andreas82

      Predvsem okoupatorja hehehe švaboti so bežal pred partizančki, to cel svet ve, a si manjkal v šoli;))?

   • andreas82

    Patri nimaš ti vse razčiščeno, ZDA ima moč enih pet Rusij, pa dveh Kitajsk, da o napredni mentaliteti ne govorimo! Iran ni omembe vreden.

    • pater karel jošt

     dej ne nakladej, zda je tretji svet. a si sploh že bil tm!?
     katero vojno so pa zmagal!? v vietnamu so jih piđamarji natolkli. v afganistanu in iraku jih tolčejo kameltrajberji. še enih ubogih japancov niso mogl brez atomske stolčt.

     • andreas82

      ZDA pod Trumpom je superiorna že prej je bila, zdej samo ima predsednika, ki mu vojska veliko pomeni, zmagale bodo ZDA in države zaveznice ki se bodo zbrale okoli nje, sploh ne razmišljam na katero stran se postavit, naravni zakon da si za Trumpa!

  • Hun

   mahnić pjt palc se mal sesat…pa ajckat da naus okol uses fasu

   • xtc

    Očitno ste levi res sami iztirjenci neprestano se vam kaže Mahnič v vseh situacijah,pa sesal bi muga,pa pod tuš mu kukate res ste navadni iztirjeni izprijenci,pravzaprav zalezovalci,z vašo bolno filozofijo pa še potencialni posiljevalci ubogi ste res hudo.

  • Hun

   kr naj cim vec jedrskih bomb zmeceta…pa naj vetr zapiha prot Sloveniji radioktivn oblak…bos solato z vrta jedu pol bos pa vs maligno bulast trezno razmislal…dete trapasto

   • xtc

    He,he,he tud teb je žal levega kalifata,življenje bi dal zanj ne levifašist?

    • Hun

     jst mam rd mir…ti sadisticno uzivas da se bombandirajo nekje stran od tvoje drzave nezavedujoc se da posledice lahko cuts tud ti…

     • xtc

      Torej boš šel za prvoborsko kresničko tja?

     • Hun

      ja pa tebe bom iz varnega pristana vn zvleku in te bom pljeskal do koreje ceprov dvomm da te bo srecala pamet

     • xtc

      A si ti b******************?
      Da bi me poriti pljeskal?
      No levi ste itaq iztijeni no torej boš prvoborska kresnička?

     • Hun

      revše desno zahojeno

     • xtc

      Vidim ,da si navaden levi ritopik,ki bi rad postal kresnička.,oz levonavojni kresniček točneje.

     • Hun

      ritopiknem ti mamico da bo svetla k kresnicka vsa zadovolna

  • FUCK COMMUNISM

   Iran mora razsut?!? Zakva ze?!? Ker so ti Zahodni mediji povedal, da je Iran nevaren?!? A se zavedas, da Iran ni nikogar napadel ze od leta 1763?!?!? Nevarnost Irana je samo posledica njihovega kljubovanja Ameriki in njihovi politiki in zato ker ne priznavajo Izraela in njihovi vsiljeni pravljici, s katero zbujajo pomilovanje, opravicujejo svoje nasilje in molzejo svet!

   • xtc

    Eh ja butl Iran je le odsev SA le n Šiitski način in že vseskozi podpira terorizem po BV vseskozi od padca Šaha.
    Očitno ti ne razumeš kaj je teokratsaka islamska država.

 • xtc

  Ja levi jokajo ko jim bo en kalifat postal kresnička.

  • stajerc5

   …saj jim ostane se deluxe avtobusna postaja Venezuela z soferjem vred!

 • Bozz

  Najbolj žalostno pri tem je, da Trump in svetovni voditelji omenjajo samo domnevno jedrsko orožje Severne Koreje, nihče pa ne omenja koncetracijskih taborišč v Severni Koreji in trpljenja ljudi tam (vsaj jaz nisem nikjer zasledil tega). Sramota. Dokaz, da je vse skupaj navadna zrežirana farsa.

  • FUCK COMMUNISM

   Svet se vedno zgraza samo nad nemskimi koncentracijskimi taborisci, ceprav so jih prvi ustanovili Anglezi, imeli so jih vsi sodelujoci v 2. sv. vojni, tudi Americani za Japonce, v njih je umrlo na tisoce pripadnikov vseh mogocih nacij, ampak tam kjer naj bi umirali zidje, tista taborisca so pa kar taborisca smrti. A verodostojnih, znanstveno utemeljenih dokazov nikjer!

 • stajerc5

  Imam obcutek, da ste vsi pozabili na eno moznost.
  Vsaka raketa, izstreljena iz SKoreje, mora biti v najkrajsem moznem casu sestreljena. Mislim, da ima USA ustrezne moznosti, da zadevo resi na ta nacin.
  Ko bo bajsek videl, da je vse zastonj, bo tudi sam prenehal unicevati pokupljeno staro rusko tehnologijo.
  Ce kdo verjame, da so sami sposobni narediti kaj pametnega, se prekleto moti.

  • Bozz

   Karkoli se bo zgodilo, bodo pustili, da se zgodi, ker hočejo vojno. Tako kot Pearl Harbor.

 • Bozz

  Raketni pogon ne deluje v vesolju…

  Why Rockets Can NOT Work In Space/Vacuum
  https://www.youtube.com/watch?v=ZcW5B0C3fCw

  …torej interkontinentalne balistične rakete ne delujejo v vesolju in medcelinska jedrska vojna po zraku/vesolju ni mogoča. Ampak važno, da so množice prestrašene. Navsezadnje morajo imeti en zrežiran razlog za 3. svetovno vojno, kot Pearl Harbor.

  • twin

   Ne delujejo niti na zemlji, razlika v pritisku pa, zato se lahko premikajo, ker izgorevanje goriva, ki mu je primešan kisik, ustvari potisk v nasprotno smer.

  • Peter

   Zato pa pride v vesolje z veliko hitrostjo in polet samo še nadaljuje.
   Kaj tako nemogočega ti ni padlo na misel, rajtam, no.

   • stajerc5

    Razmislja se, kaksno zaroto bi si lahko amerikanosi tam izmislili, ejejej, tako kot je pobozen, pa….izgleda da nic ne pomaga.

    • Seveda, če pa je glih v napačno smer “navit” :)))
     On čaka Luthra, da mu posveti, :)

 • Bozz

  Hirošima in Nagasaki so bili zbombani z zažigalnimi bombami tako kot Tokio, in ne z jedrskimi bombami. Vse je laž.

  Vržejo domnevno jedrsko bombo na Hirošimo in Nagasaki, kar bi ti mesti naredili neprimerni za življenje vrsto let, a takoj po katastrofi ti mesti spet pozidajo in ljudje živijo tam. Nikjer nobenega smrtno nevarnega sevanja takrat in danes.

  Hirošima danes:
  https://chernobylguide.com/wp-content/uploads/2016/10/hiroshima_today4.jpg

  • Cyclopean

   Kako lahko danes ob vsej informacijah na voljo še vedno beremo takšne trditve kot jih pišeš, preprosto neverjetno.

   • Bozz

    Misliš reči ob vsem pranju možganov in propagandi, ki je na voljo.

    • Cyclopean

     Pa kakšna propaganda? V glavah impotentih neck beardov v zabačenih kletih, ki nimajo boljšega dela, kot izmišljevati si takšne bedarije.

     • Bozz

      Poslušaj človeka, ki je delal v jedrski industriji in razkril vso prevaro:

      Galen Winsor: The Nuclear Scare Scam
      https://www.youtube.com/watch?v=rMqHTbXm3rs

      “it’s easier to fool people than to convince them that they have been fooled”
      -Mark Twain

      Težko si je priznati, da si lahko z lahkoto opran. Saj Severni Korejci tudi verjamejo, da je vse kar jim natvezijo, resnica.

     • Peter

      Pa saj ti tudi.
      Samo da ti tvezijo eni drugi, no.

     • Bozz

      Res si bedak. Torej, ko so laži razkrite, se ti oglašiš, da tisti, ki govorijo resnico, da so isti kot tisti, ki govorijo laži. Butalc brez primere.

     • Peter

      Ja, če ti pomaga, da boš misliš, da si vsaj od enega na tem svetu pametnejši, naj ti bo, no.

     • Bozz

      Trol.

     • Peter

      Ne, sam rad zajebavam cepce, no.

     • beno

      ha, ha, ha, …… dobra je ta. Ali imamo še enega cepota ?

     • beno

      Bozz, za tole pa ti Luther ne bo dal odpustka. :)

     • twin

      Dejstvo je, da obe mesti stojita in ljudje normalno živijo, torej se jedrska vojno da preživeti.
      Problem je v tem, da si ljudje ne znajo predstavljati razlike med tistimi prvimi bombami in jedrsko-fuzijsko grozo, ki jo zmorejo današnje bombe. Mogoče se da narediti celo tako močno, da bi vžgala celo atmosfero planeta in sprožila premike kontinentalnih plošč, kar med 2.sv nikakor še ni bilo mogoče, danes pa je že.

     • Bozz

      Primerjaj Hirošimo, Nagasaki in Tokio:
      https://www.youtube.com/watch?v=xWCUvDVZT94

      https://www.youtube.com/watch?v=kWN3Z_JmzMo

      Ista škoda. Lesene hiške zgorele, betonske stojijo…in to v epicentru domnevne jedrske eksplozije.

    • Peter

     Ja, nekateri na primer še vedno verjamejo, da je zemlja okrogla.
     Jaz jo imam doma v teglcu kar nekaj in lahko vam zagotovim, da ni. Okrogla, no.

     • Bozz

      Teorija zemlje v teglcu, bravo. Si vrhovni psevdo-znanstvenik.

     • Peter

      Ja, to pa sem.
      Sicer se z vami, vrhunskimi znanstveniki ne morem primerjati, mam pa zato dober domač paradajz, no.

     • FUCK COMMUNISM

      Fak kaksni norci prosto zivite v druzbi! In taki mozganski trusti imate celo volilno pravico!?!? Podn!

     • Peter

      Kaj, ti torej še vedno verjameš, da je okrogla?

  • twin

   Obstaja še hujša teorija zarote, v primerjavi z jedrsko elektrarno, bojna glava vsebuje zelo malo radioaktivnega materiala, ki se hipno razprši po ogromni površini in zato sevanje nima tako dolgotrajnega in katastrofalnega učinka. Zato sta se bombardirani mesti lahko postavili nazaj. Vprašanje kaj pa se zgodi, ko raznese več jedrskih bomb naenkrat, ki po možnosti zraven odnesejo še kakšno jedrsko elektrarno, takšno področje bi bilo potem lahko nedostopno za človeka tudi več tisoč let.

  • stajerc5

   Danes sem videl spet par snirlcov na nebu. Daj povej mi, kdaj se moram spet skriti v klet, seveda z protiatomskim zivezom za 200 let? Aha, mislis,da so v novih skyscraperjih v Novem jorku ze vgrajene bombe ali sele bodo?
   PS:
   Sem skoraj pozabil: A si ze informiran o gradnji studia v Sveti hosti, za snemanje pristanka na Marsu!?

   • Bozz

    Ti si verjetno eden tistih butalcev, ki še vedno verjamejo, da so fanatični kozji pastirji iz afganistanskih votlin sesuli dvojčka v New Yorku. Kljub temu, da so inženirji in ostali dokazali, da potniško letalo pri takšni hitrosti nikoli ne bi moglo narediti takšnega zavoja in se zaleteti v dvojčka, da ne omenjamo vsega ostalega.

    • twin

     Zadnjič je zgorela cela stolpnica v Angliji, pa se ni sesula.

     • beno

      Vidiš, ker ni bilo Bozza zraven. :)

    • stajerc5

     Imam obcutek,da sta z twinom kar taprava za skupno stanovanje v eni stolpnici. Ampak eno opozorilo: Ker pri Abombi ni sevanja, si morata samo dobro Sprinkler napravo nabaviti. Aja, pa se marelo rabita potem…

     • Bozz

      Pol Amerike, to je okoli 150 milijonov ljudi ne verjame več uradni verziji 9/11 potem boš pa ti tule pametoval, hahaha. Poglej si raje kakšen video inženirjev, pilotov, gasilcev, policajev, itd., ki to razkrivajo in se nehaj smešiti.

     • stajerc5

      Ce se nisi opazil komu se smejijo, ti pa jaz res ne morem vec pomagati.
      Mogoce ti bodo visje sile hotele, pa ne bos verjel, ker bos spet mislil, da je zarota…

     • beno

      Čudno Bin Laden pa je to verjel, a ? Matr si trčen.

     • Bozz

      Eh, butalci.

     • beno

      Joj, si pameten, da je kar čudno, no.

 • Bozz

  ZDA bi morale Severno Korejo sesuti zaradi koncentracijskih taboriščih ali pa desetletja zganjati velik halo v mednarodni skupnosti, saj imajo dokazov kolikor hočejo. Ampak ne, tiho kot miši, sedaj ko so pa neke fiktivne jedrske bombe v ospredju, sedaj se pa grejo.

  • Olga

   Trump?

   • Bozz

    Ma kak Trump, mnogo predsednikov je bilo pred njim v ZDA, ki točno vedo kaj se dogaja v Severni Koreji (koncentracijska taborišča), pa nobeden ni rekel nič. Sedaj pa kar naenkrat. In nisem slišal Trumpa omenjati koncentracijskih taborišč.

    • Peter

     Ko ga naslednjič vidim, trumpa namreč, mu bom rekel, naj ob priliki omeni koncentracijska taborišča, samo zato, da bo Bozz nehu kle težit, no.

     • Bozz

      A tako torej? Norčuješ se iz Severno korejskih konc. taborišč, ko se gre pa za naših 600 grobišč takrat pa v luft?

     • Peter

      Ne, iz tebe se norčujem, če ti še vedno ni potegnilo, no.

     • stajerc5

      Pozabi, saj ne bo nikoli “cekal”…

     • Peter

      Pa saj so vedno zabavni mladeniči, ki so včeraj ugotovili svoj prav in mislijo, da morajo sedaj vanj prepričat ves svet, no.

  • twin

   Trump je v Združenih narodih napovedal ožanje obroča okoli ruskih interesnih con, povsod na planetu, in sicer namerava pacifirati severno Korejo v aziji, Venezuelo v južni Ameriki in Iran na bližnjem vzhodu, pa še eno državo, ki sem jo že pozabil, po možnosti vse tri kontinente naenkrat. Z nekaj pomoči od prijateljev, se razume.

 • Peter

  Sploh pa je na zgornji sliki več kot očitno, da gre za Revellov model aviona, ki ga sploh ni.
  A ne, Bozz?

  • Bozz

   “it’s easier to fool people than to convince them that they have been fooled”
   -Mark Twain

   Ponos je huda stvar. Ljudje vztrajajo pri lažeh, ker jih je sram priznati, da so tako zlahka lahko zavedeni in prevarani in oprani. Potem pa je tu še strah pred resnico…ko cel svet verjame laži, je naljažje iti s čredo…

   • Peter

    Res je.
    Tudi ti si, ob enem prejšnjem komentarju hitro pokazal svoj pravi obraz, no.
    Ob katerem? Boš že sam uganil, saj si vrhunski entelektualec, no.

    • stajerc5

     Zdaj vsaj veva od kje jemlje svojo globoko razmisljanje, Mark Twain…OK, pocakajva, da zacne z Karlovim Mayem!

     • Peter

      Mark Twain je bila pameten človek, za razliko od tistega, ki je na ploščato zemljo padel z Marxa, no.

     • stajerc5

      Jaja, ta Marx. Pravijo, da je Mars postal roza, ko je Marx napisal Manifest KP, pri Kapitalu je pa postal tako rdec kot je danes.
      Ce ne verjames, vprasaj Bozza, on ima veze tam zgoraj…

     • Peter

      Nič hudega če je rdeč, bomo Coca Cola napisali nanj.

     • Viljamus

      Se strinjam s tabo, Heniken bi bilo predobro zanj. Se bo razžrl od kisle zavisti.

     • beno

      Mogoče pa res ?
      Saj njegov Luther je tudi postal rdeč, potem, ko ga je papež nagnal he, he.

 • Peter

  A Bozz je pa že šel?
  Pa komaj dobro sem se začel zabavat.
  Špilferderber, no.

  • stajerc5

   Uzaljenost pa taka… Verjetno je sel iskati nove zarote, hehe!

 • Dostmamrecesije

  Pujsku se tresejo noge. Pujsek je verjetno pri šlogarci videl konec svoje komunistične vladavine. Grozzza.

 • xtc

  Baje so policisti v Šmarjah ubili pobesnelega levega bika potem ,ko je pobegnil iz ograde in poškodoval lastnika in sina,ki sta ga hotela nagnati nazaj,on pa je pobesnek ker ni smel na pomoč komunistu v levi kalifat. ,da bi ga pomagal braniti pred Trumpom.

  • Andreja Knego

   Iz ubite živali, ki je zaradi bogve kakega razloga ponorela (nepotrebni tepeži?) se ni treba glih norčevat!’

   • xtc

    A to iz levih živali?
    No te še zaenkrat niso ogrožene s tepežem,so Slovenci prebutasti.

   • RATATA

    Nežna duša si Andreja.

 • Franc Šink

  Vojna nas čaka.VOJNA !!!!

  • beno

   Ne serji ga !

   • Franc Šink

    Boš videl.

 • Najplemenitejši

  NUKE USA!

  • zokispoki

   NUKE FUCKING COMMIES!

  • xtc

   Mokre sanje levega revčka,ki dr******* ob Che jevih in titovih slikah in rdeči zvezdi.

  • xtc

   Ja prav imaš;”VNUKE v USA”.

 • xtc

  Bsje slovenski levi fašisti že ustanavljajo samomorilski odred ” Milanove in titove kresničke za Kima” in že kupujejo karte za S Korejo.

  • primsek

   vodil ga bo Žan Mahnič, pujsek idiot, ki je najbolj militanten od vseh in že ustanavlja po vzoru prostovoljcev v španski državljanski vojni mednarodne brigade, ki bodo napadale Pjongjang

   • Peter

    Zadnji čas, da začnejo levičarji poslušat desničarje, no.

    • primsek

     poslušanje lupanja Mahniča je prava živalska farma, on je mali pujsek, Orwell bi ga bil vesel, tako pa je obtičal v iznoriškem kraljestvu, kot se reče izmišljenemu grosupeljskemu azilu za norce in psihiče

     • xtc

      Ti pa ti si obseden z Mahničem a te rajca,ga morda zalezuješ,opazuješ z rešpetinom pod tuš in si ga šibaš,no druge razlage ni?

     • Peter

      Nisi vreden, da te pes poščije, kaj šele, da bi se pogovarjal s tabo.
      Pa srečno hodi v svoje kraljestvo, no.

   • xtc

    In kaj ima Mahnič s Korejo?
    Ah ja rajca te?
    Še en iztirjenec.

 • piko8

  Primerjava Trumpa in SK pujčeka je v prispodobi, kot bi naščuvav čivavo na šarplaninca ali apeninskega ovčarja, rezultat je znan v naprej!!

 • Hribouc

  Bliža se trenutek Resnice

  Korejski oficirčki s koledarčki spominov rokah me v svojih šinjelih spominjajo na srbijansko JNA !
  Finita commedia.
  Škoda, da bodo umirali ljudje.
  In – ubogi Milanče von Mrgeldorf ! Kam bo za novo leto pošiljal svioje čestitke?
  KJKE BO LAIBACH DELAL KONCERTE?

  Ali bodo šli pizduni od Laibacha špilat in plesat5 vf osvobojene kanc lagerje v katerih trenutno umirajo stotisoči s.Korejcev?

  LAIBACH, ODGOVORI! Terjam odgovor.

  • twin

   Nacional socialismus so jim postavili na gori Piktu, kaj bi še rad?

 • garfi

  lipušček je vpil v mikrofon , da ne bodo dovolili padca norega zločinskega režima
  zločinci vseh dežel se združujejo

  • xtc

   Baje bosta Fajonova in Vajgl ter Klevova in Šoltes še nocoj poleteli v Bruselj in od tega zahtevali naj Bruselj tskoj obtoži Trumpa genocida nad slovenskimi levaki,kajti,če bo le ta zrušil koejski režim so zagrozili s skupinskim samomorom z Kučanom vred.

   • garfi

    tudi to je možno

 • cosmosjasnovidec

  Naj sedaj iz celotne EU ter ZDA poberejo skupaj kamelotrajbarske musliče z levaki in komunajzarskimi čefutarji vred pa jih pošljejo v S.Korejo branit njihovega pristaša napihnjenega prašiča Kima.
  Tam ne bodo imeli možnosti zahrbtnih strahopetnih terorističnih napadov ampak boj iz oči v oči kjer se bodo pa seveda od strahu posrali v hlače.

  • Adolf Hitler Lebt

   falsch kako nemorete pridt do resnicnih iformaciah kie imaste krivce so v vatiklanu in pentadreku kokrat vam morem to se v glavo vtepst da se tu gre samo za gospodarstvo teh pofukanih jesuitskih židovskih hasarskih smrduharjev in isto so to naredili z mojim volkom in dosti ostalimi drugim deželam tudi dones gdo je tu pravokatorska ostudna gnida so hazari ki se skrivajo za židovsko religijo NE PA KIM naj bo vera vera laži¨!

   DAITE FOLK ZBRIHTEITE SE! HEIL UND SIEG!

 • xtc

  No zanimivo bo videti kako izgleda levi kresniček v praksi,a mu bo r*** sijala belo ali rdeče?

 • xtc

  Ubogi Mahnič,očitno postaja ogrožen s strani komunistofedrov,vse več je takih komentarjev iz kateruih je razvidno ,da iztirjene levake rajca,nekateri celo nekaj fantazirajo o sesanju ipd mokre iztirjene sanje,je pa svar zaskrbljujoča saj ga očitno zalezujejo in opazujejo in mokre diztirjene sanje jih vlečejo te leve iztirjence na misli o posiljevanju-prekleti iztirjenci.

 • gujdek

  Le kaj bosta ti dve teleti skuhali? Ampak karkoli že bosta skuhala bomo morali žreti vsi…

 • Brutus

  Prebiram komentarje levaškega nano intelektualca bozza in me prav zabava ko vidim na kakšnem iq nivoju so levaki….

 • Adolf Hitler Lebt

  rai povejte da je to pentagram ne Trumpf ampak ce nebodo nehal bo pentadrek zravnan z zemlo in to zelo hitro!

 • Jurij Musar

  Trump in Kim. Gliha skup štriha. Najebu bo pa itak folk, tako kot vedno.

 • Zgornji

  A bojo odojka spekli … ;-P

 • primsek

  v petih dneh bi menda že morali prispeti. so se kje ustavili na malici, bodo spotoma bombandirali recimo Sahalin ali kaj v Kitajskem morju? ali so se tretjerazredni pisuni orbanskega portala spet zlagali in zdaj, ko to vsi vidimo, ne poskrbijo niti za odstranitev dokazov svojega enoumnega slaboumja

  • Zgornji

   Verjetno so šli grdega odojka spečti, in ga sedaj še malicajo med potjo … ;-) :-P ;-)

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!