Afriški migrant v Nemčiji z nožem ubil enega človeka, policistko in potnika ranil

Foto: twitter

Napadalca je policist ustrelil in je obležal mrtev. Še pred tem pa je napadalec na vlaku z nožem sodil moškemu in nato ranil policistko ter še enega potnika blizu postaje Flensburg v severni Nemčiji. Po zadnjih podatkih je bil napadalec afriški migrant.

Moški je svoje hladno orožje izvlekel ob 19. uri po lokalnem času, ko je bil na hitrem vlaku na poti v Flensburg preko Kölna in Hamburga.

Tamkajšnji policisti razkrivajo, da je napadalec nato napadel še enega od potnikov ter 22-letno policistko, medtem ko sta ga s kolegom policistom poskušala onesposobiti. Policist je izstrelil naboj in napadalca pokončal.

Po napadu je bilo območje okoli železniške postaje evakuirano in zaprto, kasneje pa so območje spet odprli. Russia Today pa še razkriva: “Ozadje dogodkov v Flensburgu je trenutno popolnoma nejasno.”

M. S.

 • soc

  Verjetno spet kak podivjan budist.

  • RATATA

   Neateist.

  • KAPIBARA

   :-) :-)

 • Tone

  Še dobro, da ni tudi ranil kakšnega človeka.

  • xtc

   Še posebej desnega levi itaq obožujejo šeriatarje.

  • garfi

   zakaj jih uvažate

 • xtc

  Verjetno spet kak član vernikov vere ljubezni in nenasilja po imenu Hassan.

 • Antonius

  Merklovo in bruseljske je treba obvestiti, da se šerijatarska multikukturnost v Evropi vse bolj prijemlje.
  Do konca leta še, potem bomo pa Evropejci že povsem navajeni na vsakdanjo šerijatarsko halal obravnavo v drugega boga verujočih. V sredstvih javnega obveščanja bo v zvezi s halal tehniko šerijatarjev morda zanimiva samo še informacija, da je bil mladoletnik starejši od 42 let.
  Združene države Evrope nam delajo. Američani so multikulturni z *osvobojenimi* afriškimi sužnji* Evropskim državam pa multikuklturno brišejo meje z vsiljenimi šerijatarji.

 • garfi

  primanjkuje nam kirurgov in Nemci jih streljajo

 • KAPIBARA

  Sam da ni bil teroristični napada..
  – pa verjetno psiho travme iz otroštva..

 • Olga2345

  Soros, Merklova, Cerar, Fajonova in vsi uvozniki bi morali za rešetke! Odgovorni so za smrti nedolžnih ljudi! Tudi našega mladega policista!

 • cosmosjasnovidec

  Iz tega slučaja je vsaj ena dobra novica,da se je tale policaj upal upreti ukazom nacistične prasice “merkelce”ter kamelotrajbarsko muslimansko svinjo ustrelil kar se tudi spodobi.
  Slaba novica za tega policaja je pa ziher,da si bo moral iskati novo službo,ker ni upošteval ukazov levaških krvnikov in namesto,da je ustrelil to muslimansko svinjo raje pustil,da kamelotrajbarska golazen ubije njega,če mu ga pač ni uspelo aretirati.
  No ja prasica “merkelca” bi po njegovi smrti vsaj njegovi družini z otroki,če jo ima podala medaljo z priznanjem,da je njihov mož ter oče junaško dal svoje življenje tako,da je svinjska muslimanska golazen ostala živa in je z tem preprečil incident oziroma obtožbe arabske muslimanske golazni,da ne imenuje Nemcev z rasisti.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!