Nemci so zgroženi: oče na pogrebu posiljene in ubite nemške študentke zbira denar za migrante

Maria L., žalovanje (Foto: You tube).

Pred kratkim smo poročali o primeru Marie Ladenburger, 19-letne študentke medicine, ki so jo našli v reki Dreisam v mestu Freiburg. Do posilstva in brutalnega umora naj bi prišlo sredi oktobra, ko se je ponoči s kolesom vračala z zabave. Oče, ki je bil ob smrti hčere sesut, pa se je že v osmrtnici obrnil na sokrajane, naj zberejo denar za lokalni promigrantski projekt.

Maria je v prostem času prostovoljno pomagala v migrantskem centru, sicer pa je hči znanega visokega uradnika EU. Preiskave so pokazale, da je bila napadena iz zasede, posiljena  in utopljena. Z enim samim lasom so ugotovili, da je morilec 17-letni Afganistanec Hussein K., ki se je rodil v Ghazni v Afganistanu in je v  Nemčijo prispel mladoletnik brez spremstva novembra 2015. Do sedaj je živel pri lokalni družini v Freiburgu, ki ni opazila nobenih posebnosti v njegovem vedenju.

Glede na objave v družbenih medijih je na Facebooku 16. oktobra pred napadom na Marie objavil fotografijo z dolgimi lasmi, kmalu se je povsem ostrigel, s čimer je zbudil sum in policija mu je prišla na sled. Na kraju zločina je ostal le en las, ki se je popolnoma ujemal z njegovimi, našli so še več drugih DNK dokazov. Sum je zbudil tudi s Facebook objavo volkodlaka, ki v rokah stiska žensko.

Trenutno je Hussein K. v priporu do naslednjega leta, ko se prične sojenje. Čeprav ni jasno, ali sta se z Mario spoznala pri njenem prostovoljnem delu, je povsem jasno, da sta bila posilstvo in umor izvedena iz zasede in z nasiljem. Sicer pa je bila najdena še ena umorjena  28-letna ženska v kraju, oddaljenem okrog 28 kilometrov, in sedaj preučujejo, če tudi v tem primeru ni ubijal prav on. V medijih krožijo nasprotujoče si novice, v katerih naj bi dejanje priznal, tožilstvo pa je zapisalo, da je molčal in najprej zahteval odvetnika.

V javnosti je zaradi nasilnih dejanj, ki so se pričela že lani ob novem letu, ko je bilo spolno nadlegovanih in oropanih več sto žensk, prišlo do ostrega nasprotovanja ‘politiki odprtih vrat’ Angele Merkel. V javnosti je stranka AFP, ki nasprotuje imigraciji, poudarila, da je ta umor posledica neregulirane imigracije in da je ‘Marija žrtev vabeče kulture Angele Merkel’.

Dr. Clemens Landerburger. Foto: You tube.

Dr. Clemens Landerburger. Foto: You tube.

Oče zbira denar za dobrodelne projekte, med katerimi so tudi migranti
Javnosti pa ni šokiralo le to, da je evropska politika do migrantov pretirano liberalna in da oblast noče spremeniti pristopa do migrantov, temveč tudi sporočilo, ki dokazuje, da je sicer žalujoči oče v pogrebni osmrtnici dal zapisati, naj denar raje kot za cvetje darujejo za dobrodelne projekte, med katerimi so tudi projekti gradnje cerkve v Bangladešu, Gani ter lokalni projekti v namestitvenem migrantskem centru. Običajno takšna izguba otroka  pahne starše v ječo depresije in bolečine, omenjeni oče pa še vedno želi biti všečen zagovornik pravic migrantov. 

Fotografija osmrtnice (Foto: You tube).

Fotografija osmrtnice (Foto: You tube).

Ali krščanska vera uči, da moramo dopuščati zlorabe in umore?
Visoki uradnik in oče dr. Clemens Ladenburg je bil označen za psevdokristjana, ker ga bolj skrbi za nasilne migrante in njihovo socializacijo kot za varnost domačinov, kar je širšo javnost razjezilo. Tudi če njegovo ravnanje izvira iz novozaveznega sporočila odpuščanja (interpretacija), bo to sporočilo povsem napačno  razumljeno s strani muslimanskih skrajnežev, saj oni sploh ne vedo, kaj je milost, ker je v celem Koranu ni najti. Takšno gesto bodo razumeli kot neumnost zahodnjaške kulture, v muslimanskem svetu razumejo le strogo kazen, parlamentiranja o socializaciji pa ne.

Zahodno družbo islamski skrajneži zelo prezirajo, prav tako krščanstvo, ker je sekularizirana družba v njihovih očeh  perverzna. Muslimane namreč učijo, da je ločitev cerkve in države vir zla in sklepajo, da je to povzročilo pokvarjenost družbe. Vrednote migrantov so povsem drugačne in izven konteksta zahodne družbe,  zato so zelo pomembni zgled, jasno postavljene meje in sankcije ob kršitvah. Sicer pa se je že večkrat izkazalo, da so mlajši migranti lagali o starosti, kar so potrdile zobozdravniške raziskave. Ko so v Kölnu nadlegovali ženske, so bili oproščeni. Prvi odzivi so bili zelo permisivni in škodljivi, nadaljevanje v tem slogu pa lahko sproži domače protest.

A. B.

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Skrajni čas da psihologi podrobno raziščejo, definirajo, klasificirati to bolezensko stanje in poskušajo razviti metode zdravljenja. Izraz libtardizem verjetno ni primeren ker ima pridih žaljivke.

  • Novakec1

   Pleskar je imel to naštudirano pa so ga zaustavil.

   • Anton

    Očitno še ni prišel čas da bi spoznali resnico…

 • Silka

  Žalostno je da Nemce še ni srečala pamet. Postaviti bi se morali po robu tem lažnim izkoriščevalskim azilantom in začeli čistiti. Oče ubite deklice pa seveda potrebuje pomoč psihiatrov.

 • AlojzZ

  Ali krščanska vera uči, da moramo dopuščati zlorabe in umore? Jezus ni učil, če so ti posilili in ubili prvo hči, da nastaviš še drugo!

  Kaj dela tisti oče? Ne vem. Pravilno bi bilo odpustiti in zaščiti vse ostale. Vendar slednjega očitno Nemci niso zmožni, preveč prišlekov imajo, premalo svojih otrok.

 • tzt

  Najboljš bi blo, da njegovo hči sedaj zamenja žena. Bo imel štajersko ikebano še pred božičem.

 • Olga

  Z Merklco naj se preselita k svojim! Evropa rabi odgovorne in zrele voditelje, sicer se nam slabo piše!
  Islam ni vera, to je politika, tako kot komunizem! Islam ni povezovalen, je izključevalen! Morilec je že tako prepričan, da je njegovo dejanje pravilno!? Oče odpušča! Če odpusti še sodstvo, smo v kameni dobi! Spominja me na slovenski genocid! Morilci pravijo, da so jih še premalo pobili!?? Sodstvo pa nič!???

 • Jana Belšak

  Kaj pa, če je njen oče poštar in gospod politik to ve? Potem bi mogoče sam za njo poslal migranta? Kaj mislite?

 • Janez Novak

  Človek se je ustrašil za dobro plačano službo v Bruslju. Zdaj mora svojim globalističnim šefom pokazati, da je ostal zvest njihovi agendi forsiranega priseljevanja migrantov v Evropo. Kakšen kristjan, to je brezsrčen pragmatik, ki mu niti smrt lastne hčere ni odprla oči, da globalisti vso Evropo posiljujejo in jo kanijo umoriti prek kolonizacije s tujci, ki nas sovražijo in prezirajo. Sicer pa je Jezus rekel: “Ljubi svojega bližnjega kot samega sebe!” Ni rekel, da ga ljubi “bolj” kot samega sebe.

  • Janez Novak

   To, kar počne Evropa pod vodstvom globalistov, ni krščanska ljubezen, temveč samomor oziroma umor, saj večina Evropejcev nasprotuje globalistični agendi.

   • samsara

    Posilstvo, pravzaprav.

  • samsara

   “Ljubi svojega bližnjega kot samega sebe!” Ni rekel, da ga ljubi “bolj” kot samega sebe.

   Če ne ljubiš, ne ceniš, ne spoštuješ na primeren način samega sebe, te tudi nihče drug ne bo.

 • Artur

  Izogibaj se psevdo kristjanov kolikor je mogoče in počakaj, da jih folk zlifra na zaprte oddelke psihiatrije.To kar ta psevdo kristjan počne to več ni licemerje ampak že težko bolezensko stanje v njegovi glavi , če so vsi iz te njegove verske branže tako pritegnjeni in bolani v glavah to že kliče po raciji.

  • Nata

   sem prepričana , da ni prav noben psevdo kristjan !!
   Je samo en ubogi hlapčič – v najslabšem pomenu – EU !! Vse bi dal ( in en del je že ) za svoj položaj .

 • totex39

  Očitno je takih psihičev kot je ta v Nemčiji še veliko, zato pa ima frau Merkl tako podporo.

 • črnaovca

  Ja tuje in nerazumljivo za zakrknjene desničarje, ki bi migrante iztrebljali z ognjem in mečem

  • Janez Novak

   Etiketiranje ni noben argument. Terorizem, posilstva, kriminal, grožnje z odpravo sekularne demokratične države in uvedbo teokratske totalitarne države so resne grožnje in ljudje se imajo pravico in dolžnost temu upreti. Sploh pa tu ne gre za delitev levo-desno. Merklova je desničarka, Juncker tudi, Hollande in Renzi sta levičarja. Vsi pa podpirajo globalistično agendo, ki želi odpraviti evropske narode in nacionalne države. Temu se večinsko upira prebivalstvo Evrope, levi in desni. Zaradi ekscesnih migracij se je zgodil brexit, kateremu utegne slediti še kak exit in razpad EU. Ljudje imajo pravico, da na svojem živijo varno in v miru. Ljudje, ki se niti slučajno ne mislijo integrirati v evropsko družbo, ampak jo kanijo uničiti, niso dobrodošli. Na daljši rok bo uvažanje migrantov, ki nas sovražijo in prezirajo, Evropo pahnilo v kaos, nestabilnost, morda celo vojno ali pa bodo Evropejci postopno izginili kot Indijanci v Ameriki.

   • Ruggedplant

    Merklova in Juncker sta približno toliko desničarja kot sta desničarja Cmerar in Erjavec.

    • Janez Novak

     Saj levica praktično ne obstaja več. V Evropi ni nobene vplivne delavske stranke, še manj v Ameriki. Obstajajo samo še podkupljeni levičarski aktivisti, ki govorijo všečne fraze za ljudi, v resnici pa izvajajo agendo tistih, ki jih plačujejo.

  • Nata

   oprosti , kaj pa bi morali razumeti ?? Razloži .

  • pajot

   To še vse pride,verjemi. vse ob svojem času,so rekli naši pradedje.

 • Mihilus

  Dlje časa kot bodo dušili jezo Evropejcev in delovali proti našim interesom bolj vroč in uničevalen bo ogenj, ki bo vse to počistil.

  • Ruggedplant

   Samo opomba: vsi Evropejci niso jezni – vsaj 50% avtohtonih, jih to politiko podpira in prej kot si bomo to žalostno dejstvo priznali, prej bomo iznašli način, da družbo ozdravimo te kolektivne norosti. Enako so se prenekateri slovenski domoljubi slepili, da so za stalno komunistično nadvlado na slovenskih volitvah krivi “južnjaki”, čeprav ti povečini sploh ne hodijo na volitve (razen ko gre za Zokana) in je povprečen komunistični volivec v Sloveniji navadno avtohotni Slovenec oziroma natančneje: slovencelj.

 • Artur

  Črnomaljci, če vi ne boste vztrajali do konca in dali izdajalski, samopašni, komunjarski politikantski bandi do znanja, da z vami ni šale potem se nam vsem skupaj res slabo piše ker zgledi baje vlečejo in edino na ta način se bo začelo kaj premikati tudi drugod. A glede na slovenceljsko cagavost se bojim,da je tudi to vprašljivo.

 • Nata

  Pa kaj se dogaja ?? Ali so ljudje tako butasti ?So res taki bedaki ? Brez pripadnosti svoji rasi ? Tako zelo podvrženi Mamonu ?

  Vse bi dal za migrante ? Ali morda za svoj položaj in mir ?
  Saj Freiburg je znan ! Tam je že veliko obarvanih ! In mož verjetno kar ” po prstih hodi ” , da ne bi kakšnega migranta zbudil ??

  Vsi ti tipi pa s svojim deklariranjem za Kristjana , škodujejo veri in vernikom .Vernikov nas je veliko , ki ne mislimo tisto – levo , pa desno lice – prav nič resno ! To je ena izmed mrtvih črk na papirju .

  Pustimo vrh Cerkve , s papežem vred , ki – namesto , da bi povedali jasno , odločno , da na teh prostorih ni mesta za Muslije in njihovega Alaha – trobijo o usmiljenju ?
  Hudir no – kaj pa je to usmiljenje ? Da lačnega in žejnega nasitiš in napojiš !!
  Potem pa naj gre svojo pot . Nazaj , od koder je prišel !!

 • if

  Kdor tako počne, družba ali posameznik, kristjan ali nekristjan, dokazuje, da ga daje bolezen intelekta.
  Oče pokojnice v funkciji evropskega politika s svojim aktualnim delom v politiki in v zvezi z zbiranjem potrebščin za migracije, ki so povzročile nasilno smrt lepe hčerke, sodi v skupino ljudi, ki iz v krvi rojenega templja EU delajo tržnico.
  Jezus tako delo klasificira z besedami “Spravite proč vse to in iz hiše mojega Očeta ne delajte tržnice!”

 • rubec

  Še ena desničarska laž enaka tisti, da za bežigradom v ljubljani zidajo đamijo. .

 • Antonius

  Vsem, ki na portalu pametujete in se usajate čez naseljevanje šeriatarjev v Slovenijo! Kje ste bili, ko smo vas rabili na Kotnikovi sredi Ljubljane??! ‘küčan in ‘fajonova sta se nam posmehovala izza hrbtov njihovih plačanih jurišnih sil s količki v rokah.
  Samo gobcanje in nič drugega. Pred sodišče pridemo sami starci! Ko smo v podporo babici in dedku zaradi ugrabljenih otrok protestirali pred ministrstvom, smo prišli večinoma tisti, ki hodimo pred sodišče.
  Sram me je za vse Slovence, ki bi lahko z udeležbo na protestih pomagali, pa se jim /vam/ fučka.

  Kje ste bili, pa vas ni bilo, ko vas je Slovenija potrebovala??????????????????

  http://www.zurnal24.si/policija-noben-shod-ni-privljanjen-za-nobenega-ni-izdano-dovoljenje-clanek-265950

  • Nata

   + + + + + + + + + + + + res je ! Še norčujejo se . Smo stari brezzobi ljudje !! Nihče pa ne pomisli , da je minilo 25 let od osamosvojitve . In , da smo bili takrat v najlepših letih ! Mladost pa smo preživeli v gnili Jugi !!!!

   • janez cepec

    nove proteze nabavte

    • Nata

     ja , pa je de !! Ti boš pa colal !!

     • janez cepec

      jest ne, naš lubi dentisti, k so taki revčki, sicer sm pa jest jim tud zavalu 5 jurju, pa so mi slab naredl, jebat ga, zdej sm pa pogruntu, de se ne splača več investirat, bom hmau škripnu, kva bi poj dnar stran metu, raj zapijem, pr pjač mi ne gre nč u zobe

     • Nata

      še dobro no ! Pri redki hrani že gre . Jaz pa nadvse ljubim mesek !!
      Tolko so pametni ti dohtarji , ampak , da bi kakšen nov zob zrasel , pa ne pogruntajo .
      Zakaj že ???

  • if

   Ogledalo, ki odgovarja “Zato je v Sloveniji slabo!”

  • Razocarana

   Bila sem na Kotnikovi, tako da se ne usajam čez naseljevanje šeriatarjev samo preko interneta, temveč se udeležujem tudi demonstraciji.

   Imaš pa prav, Slovenci so preveč pasivni. Sami nosimo največjo odgovornost za našo državo in če bomo pustili da nam vlada, ki jo plačujemo za to da dela v našo dobro, dela škodo, smo si sami krivi.

  • janez cepec

   če je to res, kot prauš, de demonstrirate sami starčki, predlagam, de greste rajš na Žale, boste mel man logistike u puvratku

   • Nata

    ? ? ? ? pa še en plus si dobil ??

  • dvanajstzvezdic

   Domoljubje je eno, ideologija nestrpnosti pa drugo. Mimogrede, koliko ljudi pa je bilo in je po krivem obsojeno na podlagi slovenskega krivosodja, Kdo se je pa za njih zavzel?

  • indijanka

   Mogoče shodi niso uresničili željenega, a zame so bili pomembni. Večkrat sem vas opazovala in poslušala v bližini sodišča. Nekoč sem se znašla celo sredi vaše kolone v mimohodu okoli sodišča.Zrla sem vašo mirnost, tople oči, skromnost in vztrajnost. Prepričale so me. Zato hvala

 • Stajerka

  iz EU delajo BV in Afriko, namesto da bi iz Afrike in BV naredili EU……

  anarhija, teror in represija je doktrina in edini cilj “evropskih” koritnikov…..fučka se njim za lasten narod, dokler lahko z njim manipulirajo in se jim v obraz posmehujejo……tako Merklčka v Nemčiji, kot Holland v Franciji – nedvomno pa v aroganci in posmehu vodi “slovenski” Cerar……
  to kar si dovolimo, to imamo……nobeno tarnanje in kritike ne bodo spremenile dane situacije……če bi delavci in kmetje v zgodovini samo javkali in ne bi rekli bobu-bob, nikoli ne bi prišlo do sprememb…..je pa res, da bo sodobni človek še tiste, z borbo pridobljene, pravice zapravil na lahek način…….žal in na žalost generacij zanamcev…….

 • tarantela

  Jest mislm, de bi mogu oče uprašat druge, tudi nas, če lahko zbira denar in za koga ga sme zbirat!

  • garfi

   cepec janez ???

 • Feriss.H

  Že nekaj časa trdim da je Extremno Levičarstvo MENTALNA ANOMALIJA ki prekaša vse druge psihološke deviacije v skupnem seštevku, kot so Pederastija, Pedofilija, Nekrofilija in cela paleta ostalih filij. Samo dragi Bog in Lucifer vesta kaj bi lahko bil vzrok tej degeneraciji, a sem prepričan da mora obstajati neka genska okvara ki nam podtika te mutante ki se potem kot infekt zažrejo v družbo in ji sesuvajo socio-imunski sistem od znotraj.

  Mogoče je tudi da je to nekakšna biološka časovna ura predvidena od narave, da ko neka civilizacija zaide v neko pretirano “progresivno” smer, mora enostavno izginiti, ker planet ne more prenesti tako količino načrtno ustvarjenih abnormalnosti. Nobena današnja družba, razen Euro-Ameriške ne glorificira Multikulturalizem, Feminizem in LGBTQ degeneriranost kot primarne civilizacijske vrednote.

  Prav te “vrednote” so jedro našega razdora, medtem ko povsem ne-“progresivne” družbe posedujejo daleč večjo kohezivno lastnost s katero nas bodo, navzlic naši tehnološki superiornosti, zmleli kot žito v mlinu.

  Presenečeni in šokirani smo nad miselnim sklopom tega Levo zamaknjenega Landenburgerja, a se ni kaj čuditi, tudi sami ih imamo, celo na tem forumu. Lep primer je komentar pod psevdonimom – črnaovca – ki navzlic kolosalni abnormalnosti tega očeta zapiše – “JA TUJE IN NERAZUMLJIVO ZA ZAKRKNJENE DESNIČARJE, KI BI MIGRANTE IZTREBLJALI Z OGNJEM IN MEČEM”

  Narava nam je pustila na izbiro – POZDRAVITE SE OD LEVIČARSKO-PEDERASTIČNEGA “PROGRESA” ALI PA POCRKAJTE.

  Komaj čakam 21 Januar 2017 da vidim ali bo Trump začel z prepotrebno vakcinacijo, ali pa bo tudi on kot njegovi po WW2 predhodniki.

  PS
  Pravkar na RT slišim Merkuljo kako je najavila dirko za četrti mandat in omenja da Burke “ne bo dovolila” a “obstoječa multikulturalna raznovrstnost je logična posledica svobod”… “Naši zakoni so nad kodo časti, družine, plemena” … in šele na koncu je dodala tudi Sharia zakone.

  Še je nakladala – “Resnica je da ne samo imigranti morajo delati na integraciji”, (torej Nemci predvsem) … “OBČASNO imam VTIS da tudi tisti ki živijo v Nemčiji že od rojstva, enako bi morali delati na integraciji” – Pomeni da po kakih petdesetih letih bi bil že čas da se začnejo integrirati…???

  PO NJENEM BLEBETANJU JE 89.5% CDU DELEGATOV PONOVNO IZBRALO MERKULJO ZA PARTIJSKEGA VODJO.

  Pri tej svinji IN NJENI STRANKI je genetika narave pokazala kaj bo če se ne bo ukrepalo. Merkulja je zrela, ne samo za sežig, zrela je za popolno dezintegracijo potem pa njen dim še enkrat sežgati. ENAKO Z NJENIMI PODPORNIKI, kar pomeni vsaj pol Nemčije in najverjetneje več kot pol Evrope.

  Samo novi HITLER to lahko opravi in res ne vem kje hudiča se motovili.

  • janez cepec

   ti a u Begnah beljo, a s jo čez ograjo spizdu? tale mrzu gorenski zrak pa ne upliva dobr na tebe, a?

   • Feriss.H

    Ne skrbi, tudi ti si primeren za tak tretman

    Extremne razmere pač zahtevajo Extremne ukrepe. Za vzor si je vzeti Komunistične metode, Tita, Stalina, Maoa in Pol Pota, ti so po WW2 pospravili kakšnih 150 molijonov ljudi, ki so se im samo ZDELI neprimerni, kaj šele da bi kaj zakrivili

   • rubec

    Gorila po imenu Koko se je v pičlih treh mesecih naučila 1000 besed. Kakšne sorte zabitega majmuna pa si ti, da trobiš ene in iste stavke?

    • janez cepec

     poznam enga luzerja, ups liderja stranke, k že četrt stoletja klobasa iste nebuloze, k Kalimero joka dan na dan, de se mu godi krivica, pa j’ usen uspeu skup zbrat manšo čredo ovac, k mu sledijo – u nepovrat

    • Feriss.H

     Ta je Levi majmun. a je vsaj pošten, ne skriva da je cepec

  • Artur

   Je tako, da bolj ne more biti ++++++++++++++++++

  • samsara

   Diabolične energije, ki se v pojavnem svetu manifestirajo v zgoraj naštetih. Pri enih v večji, pri drugijh v manjši meri. Vedno pa je tu en velik paket slepil in iluzij zblojencev, ki jih je igra usode naplavila na vrhove družbenih piramid, kjer ******* klamfe.

   • Feriss.H

    Kar napiši SERJEJO klamfe
    Kaže pa da imajo svoje pederske riti tako podmazane z vazelinom da ih sploh ne boli

  • samsara

   “PO NJENEM BLEBETANJU JE 89.5% CDU DELEGATOV PONOVNO IZBRALO MERKULJO ZA PARTIJSKEGA VODJO”

   Resno konkurirajo S. Korejskemu ljubljenemu vodji in njemi podobne.
   Marsikdo je precenjeval to čredo germanskih parkljarjev, mekatejočih, blejajočih, mukajočih…

   • Feriss.H

    Tale je dobra – “germanski parkljarji”
    Če primerjaš Nemce iz WW2 s temi danes, ne moreš verjeti da je taka degeneracija možna v vsega 70 letih

    • samsara

     Kaj stori obilje, v katerega je bila večina današnjih germanskih parkljarjev rojena in v njem odraščala. Večino ljudi na splošno to izpridi, le redke pa ne.
     Obilje in denar samo po sebi ni slabo. Niti dobro. Je ker pač je.

     • Feriss.H

      Mislim da je agresivna kampanja pederske edukacije in VEČNE krivde glavni krivec. Pomehkuženost pa je inficirala celotno našo civilizacijo, ne samo Nemce.

     • samsara

      V mislih sem imel tudi sam širšo družbo, ne le Nemcev.
      Ja, več dejavnikov skupaj pa imamo kar imamo.

  • sodnikisozločinci

   Tudi vrnitev k izvornemu krščanstvu bi pomagala, mislim na kurjenje čarovnic na grmadah.

 • Vlado77

  Neverjetno – lahko operejo možgane tudi takim ?

 • željudin

  vse ima meje, samo levakarski mazohizem je brezmejen…

  ta zgodba me spominja na izjavo pokojnega gustinčiča…nekoč sva z mamo v rusiji en dan in eno noč stala v vrsti za en ničvreden kos blaga. ampak zaradi tega nisem zasovražil socializma…

  • janez cepec

   kva ma tvoj komentar veze z zgornjim člankom, ne vem, evo ti replika, k tud ne paše zraun, so what?
   eni hodjo četrt stoletja u vrst za dobrim pastirjem, pa nimaj velik od tega, pa baje tud ne sovražjo njegove vrste demokracije

   • željudin

    nisem pričakoval, da boš razumel. konec koncev sam praviš da si cepec…

    vsak normalen oče bi zasovražil etnično skupino, katere član je zverinsko posilil in umoril njegovo hčerko…vsak normalen človek bi zasovražil sistem, v katerem z mamo stojiš en dan in eno noč za en ničvreden kos blaga…

    glede pastirja pa takole. najbrž misliš malega iz murgel, ki si je penzijo prislužil s kokodakanjem o učitelju vojaku revolucije…tu se s teboj strinjam…tip je res odvraten…in njegovi sledilci tudi…

    • janez cepec

     se strinjam s tem, kar si napisu zgorej. če bi men kej tacga naredl z mojo hčerko, niti slučajn ne bi dnarja zbiru, ampak bi drgač ukrepu, tle ni debate. reku sm, de ne vem, kva majo tle levaki zravn, Angelca, k je zakuhala uso to pizdarijo je članica kluba krščanski demokratov, ane?
     glede dobrega pastirja, pa “dobro ti znaš” kerga sva oba mislna, razn če tud ti nis Cepec, sam mislem, de bi uhka vedu, sej je sigurn kej preroškiga u teb, po ljubljen’mu vodji

     • željudin

      kaj imajo tu levaki zraven ? če bi bil njen oče desničar, bi bil sovražno razpoložen do tujcev že pred tisto grozo, ki se je zgodila njegovi hčerki…ok ?

      drugače pa…razmisli malo…
      ljudje so se dan na dan, teden za tednom, mesec za mesecem, zbirali pred vrhovnim sodiščem in protestirali. vsa slovenija se je norčevala iz njih…nazadnje jim je dalo še kako prav ustavno sodišče, ki je izpustilo po nedolžnem zaprtega…kdo je torej tu ovca ?

      in glej…petelin še ni trikrat zakikirikal, ko so na vrhovnem ugotovili čudežno izginotje tisočih oporok, ki so bile v dobri veri dane na čuvanje vrhovnemu sodišču…in te spet vprašam…kdo je tu ovca…tisti, ki so opozarjali na številne nepravilnosti na vrhovnem, ali tisti, tudi ti med njimi, ki ste se iz njih norčevali…
      (saj ne pričakujem, da boš razumel)

 • domovina mili dom

  Takšni ljudje, kot je ta oče, si ne zaslužijo sočutja. So obsojanja vredni, kajti s svojimi pogledi in dejanji ogrožajo normalne ljudi.

 • janez cepec

  res je tole žalostn, be djau, bizarno čak, a misle tale idijot za to dnar zbitrar, de bodo musliči mel za kuplaraj, pa bojo lokalne punce pr gmah pustil. drgač tle ne videm poante

  • Nata

   Hmmmmmmm, ne vem ? Ali lahko gredo v kupleraj ? To jim Alah ne dovoli .
   Ja, da posiljujejo in ubijajo nevernice-ke Njemu v čast , to pa ja !

 • Anonimni_Profesor

  O Tevtonih ni za izgubljat besed!

  • janez cepec

   lejga modela z nepozabnim IQ-jem 13

   • sprehajalec

    Janez, tako si povprečen, kot je bilo tvoje ime nekoč. Iz neke povprečne frustracije skačeš v človeka, profesorja, ki je na neprimerno intelektualno višjem nivoju od tebe. In je za tebe Vi. Pa vedno je bilo tako. Profesorji so potem odšli, cepci so pa ostali. Zato pa imamo kakor imamo, zaradi negativne genske selekcije…..

    • janez cepec

     kdo pa prau, de sm jest res Cepec. pa de je Anonomni res profesor. ne morš usega verjamet, ane?

     • sprehajalec

      Način pisave, slovnica in povedano v tekstu, ga izdajajo….

     • janez cepec

      no dej pa ti povej, kdo je Cepec. način pisave je tak, kot ga mašina dopušča, slovnica je na nivoju, res pa je de pišem in govorim u Rovtaskmu narečju, tok za nepoučene

     • sprehajalec

      No vidiš, pa se da potruditi in pisati pravlno. Le malo vzpodbude je treba.

    • janez cepec

     jest se s sebe devam cepca, (no ja pa še s kešnga druzga), on pa profesorja z izredno visokim IQ pr 13. letih. pa kdo j’ zdej tle Cepec?

    • Anonimni_Profesor

     Hvala za izraženo podporo kolega. Ta izraz si dovolim, ker so predavatelji tako tradicionalno klicali slušatelje in sodelavce.

    • Nata

     + + + + + + + + + DOBRO !!

   • Nata

    mislim , da sem nekaj zgrešila . Kaj je s tem IQ ?

    • janez cepec

     ja će povem, me bojo spet popluval, ampak, gospod profa je imu pr 13 letih, tko je sam izjavu, tko visok IQ, da je že takrat vedu, de je ZSMS ena bedna združba (za to bando je ljubljeni vodja kandidiru za predsednika) in je že u teh rosnih leti odklonu udeležbo med temi cigajnarji, tko de se je naredu bolnga, pa se je izvuko. pol mu je pa IQ rasu sorazmerno z leti, baje.

     • Nata

      veš , imaš hecne domislice in se res sprašujem …….ali čisto zares nisi naš ?? Pa , ko bi vsaj malo manj omenjal ljubljenega vodjo , Ne vem , kaj za vraga si mu tako zelo zameril .
      V primerjavi z onim tvojim ljubljenim , je naš prava perla. Kaj perla ? Biser !!

     • janez cepec

      boli mene Đoko, bi reku Kahl, za Janšo al pa za Kučkota, osebno nimam nobene zamere al pa simpatij do nobenga. nkol pa nism reku, de je Kučko moja “intimna opcija”. nkol nism biu u nuben strank, tko de mi tardeči glih tko dol visijo, kot tačrni. očitno sm eden od tisteh, k rajš vidjo de je kdor kol drug na oblast, sam de to ni ljubljeni vodja. mislem, de preveč kopira, u besedah in dejanjih, svojga vzornika, k se ga dons tko sramuje, Titeka

     • Nata

      veš kaj ? Tole tvoje mnenje je vseeno malo čudno ! Ne briga te prav nič……samo Janša ? Zakaj ?

     • tramal

      Ne vem kakšen iQ imam,vem pa da ko so mi posadili pionirčkovo kapo in ruto v prvem razredu na glavo da sem po par metrih vse vrgel v smetje.Že sedem letni sem vedel kdo so banditi.

     • janez cepec

      ma lažeš kot pes teče, verjetno maš še dons kje pod postlo skrito, zarad nostalgije, al pa za usak slučaj

     • tramal

      Nisem lažnivi komunist temveč kristjan in kristjani ne lažemo.

     • janez cepec

      ja, laže pa ne, Ciciban

     • janez cepec

      kej prida velek ne more bit, tvoj IQ namreč

    • Anonimni_Profesor

     Tega osebka sem že nekaj časa nazaj blokiral. Ni se ti treba z njim ukvarjat. To glede IQ pa nabija, ker sem napisal, da sem se pri 13 letih z uporabo zvijače izognil članstvu v takratni ZSMS. In ne more dojeti, da sem res že takrat uvidel, da stoji za tem podrejanje človeka partiji. Podcenjuje pametne ljudi nič drugega.

     • Nata

      Jaz ga pa kar resno jemljem in se rada ” pričkam ” , kot si verjetno že opazil . Tudi na ta način se da marsikaj povedati .
      Glede ZSMS pa je bila naša generacija veliko bolj seznanjena že zaradi položaja v družinah , kjer smo slišali in doživeli marsikaj .
      Jaz sem si bila kmalu na jasnem že kot dijak in študent glasbe .
      O razlikah in protekcijah pa ne bi pisala .

     • janez cepec

      mrbit kot študent ja, ne pa pr 13. letih. no ja, Janši še pr 20. letih ni prebil, pa se je grebu za predsednika

     • Nata

      Enim pride prej , enim poznej , enim pa morebiti nikoli :

     • janez cepec

      ja tle govorimo o stvareh, kjer je boljš, če ti prej pride, so pa stvari,kjer …….

     • Nata

      se strinjam .

 • www
 • garfi

  multikulti kreten
  merkelca obrnila ploščo in namerava naprej uničevati Nemčijo in Evropo

 • www

  soros – obama – merkel — ISTA JE TO EKIPA !!!!!!

 • mona lisa

  Ja ta je res multikulturni kreten. tistim ki so mu ubili hčer bi še pomagal. Nepredsavljivo da so tudi taki starši. Očitno se mu ni zdelo vredno zaščitit hčere zato ji je polnil glavo da mora pomagat tej drhali kar jo je stalo glave.

  • pajot

   Bog ve,če nima še kakšne hčere na razpolago.

  • Igor Kavalar

   Ma čudak je ta fotr. Pri takšnih primerih in primeru posilstva dečka z strani migranta v Avstriji in nato oprostilne sodbe avstrijskega sodišča da migrant ni vedel, da deček ni želel biti posiljen.

   Sem se spomnu na humoristično nanizanko Črni Gad

   Blackadder: I remember Massingbird’s most famous case: the Case of the Bloody Knife. A man was found next to a murdered body. He had the knife in his hand. 13 witnesses had seen him stab the victim. And when the police arrived, he said “I’m glad I killed the bastard.” Massingbird not only got him off; he got him knighted in the New Year’s Honours List. And the relatives of the victim had to pay to wash the blood out of his jacket!

 • Kat Wilson

  škoda, ker se je ta debil sploh razplajal. koji kurac imaš otroke, če jih tako sovražiš in preziraš, mi res ni jasno?? nemudoma kastrirat!

 • elh

  Gospod Antonius ima prav. Eni hodijo na shode, drugi samo gobcamo. Se bo treba odločiti…

  Potem so še tretji, ki ne store nič misleči levo ali desno, četrti jih – migrante z gobcanjem propagirajo, peti jih aktivno vabijo in strežejo, šesti bi pobijali zanje, sedmi so promigrantski hlapci in plačanci…

  In naprej,
  iz varnega ozadja pa medtem nekateri samo opazujejo, kako se dogaja kaos, ki so ga sprožili.
  Sebičnost najvišje stopnje.

  Stvari bodo najbrž morale doseči skrajno točko, od koder ne bo mirnega povratka, če slučajno sploh bo.

  Preneumni, da bi bili sposobni zdržati kakšno stoletje brez vojne.

  Utegne navsezadnje vse skupaj iti v maloro. Morda bodo “režiserji” in pomočniki in celo hlapci tega kaosa in čiščenja, ki mu sledi, vse to preživeli in Zemlja bo spet dovolj velika zanje. Morda se jim bo izšlo morda ne. Morda se bodo potem čez 100 let pietetno poklonili vsem njihovim žrtvam. Iz higienskih razlogov.
  Morda se povsem motim in bo po novem letu vse spet boljše in lepše.

  Vsi, ki pomagajo in hlapčujejo pri povzročanju tega kaosa pomagajo v perspektivi posiljevati, ubijati, mučiti, in v še oddaljenejši točki perspektive bombandirati s takimi in drugačnimi bombami. Delnice bodo imeli pri vsakem nasilju, umiranju, smrti vseh živalskih vrst od mladičev do starcev med komarji, sinicami, tigri, afnami vseh vrst, skratka med vsemi, pri uničenju rastlinstva, vsega živega skratka.

  Ali sodelujemo pri tem tudi vsi, ki nič efektivnega ne storimo proti temu? Lahko z besedami koga prepričamo naj vendarle spregleda?

  Kaosa ne bi bilo brez migrantov, ki jih ne bi bilo, če bi imeli dobro oblast. Pa je nimamo ne na EU ne na državni ravni. Vsaj vtis je tak.

  Zakaj se ne drže enostavnega pravila, da brez dovoljenj in dokumentov nihče ne more prečkati meja Evrope? Zakaj se ne drže definicije begunca, ki je to lahko le do izhodne meje prve varne cone? Kdo in kako jih je prepričal, da teh pravil v Evropi ni treba spoštovati?

  To bi zadostovalo za mir in varnost. brez kakršnekoli ksenofobije ali rasizma. Nekatere stvari ne prenesejo mešanja, ker postanejo eksplozivne.

  • Nata

   + + + + + + + + + + + + + bravo !!

  • tramal

   Ja, samo deset božjih zapovedi bi se morali držati pa nebi bilo revežev,umorov,posilstev…Skratka lahko bi bil raj že na zemlji.

   • Nata

    + + + + + + + tako je ! Samo to .Spoštovanje in malo limitov !

   • elh

    Res je.

 • dvanajstzvezdic

  Zanimivo, sicer pa logično za ta ultradesničarsko-ideološki pro SDS portal, da vse mečejo na en kup. Črnc je črnc je torej slab in po defaultu posiljevalec ubijalec itd. Matr kaj pravte na to da je Slovenec Slovenec za popvrečnega Nemca tam na severu navaden jugos in balkanec, torej je potrebno vse Slovence kastrirat in pobit.

  • janez cepec

   dobr, de je to sam logika SDS ovac in koštrunov. normalni smo u večin, hvala Bog

   • Nata

    hi…..hi……zato pa imamo tako , kot pač imamo !!
    Ker ga večina – ki seveda niso ovce in koštruni – na veliko sračka !!

    • janez cepec

     ja tud tak mormo žvet, ane?

     • tramal

      Na žalost.

     • Steiermark

      žal ja, vendar bi bil čas, da greste “živet” k svojim, na balkan!

   • tramal

    V vseh umobolnicah ste v večini in res hvala bogu da vas tam tudi obdržijo.

    • janez cepec

     ti že veš, doug s’ biu tud ti tam, sam poj so tud zdravniki nad tabo obupal, brezupn slučaj, ni ti pomoči. Amen

   • Steiermark

    nikoli si nebi želela biti “normalna večina”, kot ste vi – jugozvezdniki

  • Nata

   ti pa nisi nič boljši , a ne ? Ja, če je črnc posiljeval in ubijal – je ubijalec, morilec .
   In kaj vtikaš jugose v to ?? Če posiljujejo in pobijajo ……
   Ma , dej no . Zapletel si se kot muhica v pajčevino !

  • Steiermark

   prav imaš, vse tiste, ki se izdajajo za Slovence, pa to niso, ker so navadni jugosi – balkanci, je potrebno obdelat, kot si to lepo povedal na koncu svojega klobasanja!

  • Hribouc

   A že imaš diagnozo?
   Ko jo dobiš, ti dajo zdravila zastonj, tista nizkocevna, da te prime driska namesto , da pomiri tvoje razturano mozgovje.
   Tko, de nabavi dovolj plenic za hitro menjavanje zdraven, druge zate ni.

  • Machete

   Forgot to take a pill?

 • Aron

  jao jao, tale slovenski breitbart iz dneva v dan izgublja kompas, avtorji kot je AB niti več ne skrivajo sveje populistične skrajno desne retorike. nikakor jim ne gre v glavo, da obstajajo na svetu ljudje, ki ne ločijo ljudi glede na količino pigmenta v koži, vero, narodnost in ostale sociološke faktorje. poklon gospodu!

  • Anonimni_Profesor

   Pol naj pa še kakega dojenčka satanistom daruje v žrtveni dar! Mater mu tevtonsko zabito!

  • Nata

   No , no , zakaj bi jo pa skrivali ? Populistična ? Skrajno desna ? Kaj pa je to – skrajno desna ?
   Mnenje je napisal glede na očeta , ki so mu umorili hčer , on pa ………..sere klamfe ……..hudir . Nimam drugih besed za takega osla .
   Veš , glede na ljudi , ki praviš obstajajo na svetu ? Hm ? Prekleto malo je takih !
   Med vami in med nami , a ne ?

   • Hribouc

    Gasa, Nata, bravo!

 • Vrhovni sodnik

  Idiot in to totalni.

 • lauraas

  In taki nam vladajo!!!

 • mtb

  Varujte, kar je sveto
  »Svetega ne dajajte psom, in svojih biserov ne mečite svinjam, da jih ne pomendrajo z nogami in se nato obrnejo ter vas raztrgajo.«
  (Lk 6,37–38.41–42)
  Najbrž je šprical tole uro…

  • Hribouc

   Bravo, zehr gut, ja – fantastisch!

   Že članek je dober v nauku, seveda!
   Kdo bo to povedal, prevedel Frančišku, mojemu soimenjaku, v Rimu?

   • janez cepec

    imenjak – Rodetov Franci

    • Hribouc

     Ta pa je taprav, ja, ti Brihta.Še dob’r de poveš.
     V dvorec se ni vselil, črnega Mercedesa bo še prodal, pol pa mogoče…

  • samsara

   A ni to evangelij po Mateju?
   Del tega reka, o biserih in svinjah, je pravzaprav precej razširjen in znan, se mi zdi.

   • mtb

    Drži, hvala :).

    • samsara

     Vidim, da si popravil ;-)
     To je eden izmed meni dragih citatov.

  • Hribouc

   Res si zadel v črno, še enkrat, čestitka.
   UPAM , DA BERE NADŠKOF ZORE, dr.ŠTUMF TO, ITAK, RAZUME VSEKAKOR!

   • mtb

    Hvala, bi bilo fajn, ja, da si ta rek čim večkrat osvežimo :)…

 • baubau

  Ne sodimo:ne očeta,ne žrtve,ne morilca.

  • janez.pokoncni

   Predlagaš ploskanje morlicu?

  • Artur

   Jaz sem si jih dal na namizje in vsak dan ko prižgem PC se jim opravičim ker sem jih obsojal in se posipam s pepelom zaradi tega .

 • Artur

  Zanimivo ali ne, da odvisni in “neodvisni” mediji vključno z Novo24Tv tako posplošeno obravnavajo to glede ubite nemške študentke brez, da bi z eno besedo omenili kaj in kdo je v ozadju vse te morije in kaosa v Evropi in kdo je vse to splaniral. Koga oni to tako strahopetno ščitijo ? Svoje gazde iz Bruslja( masonsko -iluminatsko – globalistično zločinsko bando ) ? Po vsej verjetnosti, ta molk o tej zločinski bandi pač vse pove medtem ko to izven naše medijske blokade ni praksa in tako je edino pravilno ,da folk zve kako globoka je “zečja rupa” v katero nas rinejo naši narodni izdajalci : http://www.dnevno.hr/planet-x/njemacka-na-nogama-mediji-zataskali-silovanje-i-ubojstvo-mlade-katolkinje-koju-je-ubio-afganistanac-980142/#axzz4SEoov0TP
  http://www.dnevno.hr/planet-x/u-srcu-europe-izglasan-fasizam-a-vi-ne-znate-nista-o-tome-977210/#axzz4S2swvUWK
  http://www.dnevno.hr/planet-x/sve-se-skriva-indija-je-na-ulicama-protiv-bankara-oligarha-i-mocnika-novog-svjetskog-poretka-980562/#axzz4SEoov0TP

 • cosmosjasnovidec

  Prekleti psihični bolnik.Naj še njega nategnejo musliči v rit.Potem pa ni čudež kaj se dogaja,če so nemci taki prismuknjenci.
  Me ne bi čudilo,če bi tale zahojeni kreten dal sam posiliti in umoriti njegovo hčer,ker je dovolj prismuknjen.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!