Nemčija je na nogah, po Chemnitzu še Köthen: Množica odšla na ulice, potem ko so policisti prijeli dva Afganistanca zaradi smrti 22-letnika

Foto: printscreen

V vzhodnonemškem mestu Köthen je šlo na ulice na stotine ljudi, potem ko je umrl 22-letnik, ki je bil žrtev obračuna, v katerega so bili vpleteni prosilci za azil. Policisti so dva Afganistanca tudi prijeli, a obdukcija naj bi pokazala, da je fant umrl zaradi težav s srcem.

Žrtev naj bi posegla v spor o noseči Nemki, v katerega so bili po poročanju prič vpleteni dva osumljenca ter en Afganistanec. Nemški tabloid Bild je poročal, da naj bi bilo jedro spora, s kom je ženska zanosila. Medtem ko so sprva krožile informacije, da je Nemec umrl, ker so ga pretepli do smrti, so se kasneje pojavile informacije, da naj bi umrl zaradi srčnega popuščanja. Obdukcija naj bi namreč razkrila, da njegova smrt ni “v neposredni povezavi” s pridobljenimi poškodbami ter da naj bi žrtev imela že obstoječo srčno bolezen.

Foto: printescreen

Vendar pa poročilu obdukcije ne verjame na stotine protestnikov, ki so množično odšli na ulice Köthena. Potem ko so množično protestirali proti migrantom v Chemnitzu, se to nadaljuje tudi po drugih nemških mestih.

Foto: printscreen

Množica je glasno protestirala proti migrantom v njihovi državi, policija pa je uporabila tudi dva vodna topova, poroča RT. Smrt 22-letnika je nastopila le nekaj dni zatem, ko je v Chemnitzu umrl moški, ki ga je napadla in umorila skupina prosilcev za azil – moških iz Iraka in Sirije. Nemci ne morejo več le mirno gledati, kako nasilni prišleki ubijajo njihov narod. Skupina Pro Chemnitz, ki je organizirala protest proti nemški politiki odprtih vrat za migrante, je po tem umoru dejala, da je ta smrt dokaz, da so “Nemci zaklani povsod” in “da tega ne smemo dopustiti”. Dodaja še, da sta kriminal in nasilje v Nemčiji močno porasla v zadnjih treh letih, odkar je Angela Merkel dovolila, da v njihovo državo vstopi več kot milijon migrantov.

M. S.

 • Olga2345

  Bravo Nemci! Vsi bomo morali nagnati skorumpirane levičarske politike, ki uvažajo divjake in načrtno, s Sorosovim krvavim denarjem uničujejo Evropo!
  21. stoletje bo zaznamoval boj proti komunizmu in islamizmu, boj proti dvema se nekaznovanima ideologijama, enakima nacizmu in fašizmu!

 • RATATA

  Bolj vzhodnI del družene Nemčije nekaj vstaja (ex DDR). Pa Bavarci (Bagoariorum) se nekaj bunijo.

 • xtc

  Policija je uporabila vodna topova.
  Konec je z Merckelco še zadnja napaka,sedaj nihčeveč ne ustavi menjave rostov.
  A bodo to Stasi agentko končno zbrcali z oblasti?
  Tole je zagotovo eksplozija popularnosti Afd,ki je Merckelca ne more več ustaviti,če je Seehofer pameten bo zapustil ladjo norcev Merckelce in Shultza,kajti njun konec nebo lep.

  • Steiermark

   Upajmo, čimprej!

 • plavi-mil

  Bravo, so se končno zbudili, levičarski mediji bodo spet doživljali orgazme.

 • tramal

  Čudno da niso dejali da je takega mladega fanta ubilo to ker je pogledal v oblak.Lažejo kot komunisti.

  • Fosa Stefan

   jaz mislim, daje bil janša

 • WatsonForus

  eppur si muove

 • kanastasca

  ︈O︈oo︈auh︈h︈ D︈u︈uu︈d︈e︈s︈s︈! Th︈︈e ︈S︈i︈t︈e︈︈ w︈i︈t︈h N︈a︈ke︈d︈ ︈W︈o︈me︈n︈︈s f︈r︈o︈m yo︈u︈r Ci︈t︈︈y w︈a︈s pub︈li︈sh︈e︈︈d
  ︈He︈r︈e︈e︈e︈ ̩️︈o︈n︈: ̩▶️ z︈a︈i︈︈m︈︈s︈p︈︈b︈︈.︈o︈r︈︈g︈︈/︈︈p︈︈h︈o︈︈t︈︈o︈︈-︈2︈7︈0︈︈58︈︈1

 • sodnikisozločinci

  20.20 Stefanie Kretschmer: “Moški je umrl zaradi možganske krvavitve, ki je bila posledica udarcev, ki jih je dobil. Srčni napad je laž! Ti umazanci morajo stran!”

 • VERRZIFIKATOR

  Kmalu ča se bo vrtel nazaj,
  zavrtelo se bo znano geslo,
  na površje spet ga bo prineslo,
  v praksi geslo: “Arbeit macht nur frei!”

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!