Nemčija: Preganjanje kristjanov, kar počenjajo muslimanski migranti, se iz azilnih domov seli na ulice

Simbolična slika (Foto: iStock)

Glede na trenutne demografske trende lahko pričakujemo, da bodo v naslednjih štiridesetih letih po celotni Evropi prevladovale muslimanske skupnosti, belska rasa pa bo zreducirana in manjšinska. V Nemčiji pa se pojavlja manjšinski trend, kjer se muslimani spreobračajo v kristjane, vendar jih ogrožajo ekstremistični muslimanski verniki. V zadnjih letih jih namreč ostali priseljenci označujejo za izdajalce, zaradi česar jih napadajo, v več primerih pa je prišlo tudi do umorov spreobrnjenih muslimanov.

Breitbart poroča, da je bilo v več poročilih ugotovljeno, da so kristjani, katerih prejšnja vera je bila muslimanska, preganjani v domovih za azil v Nemčiji, problem pa se je zdaj iz domov preselil še na ulice.

Prišlo do več napadov, vključno z umori
Gottfriend Martens
, pastor svobodne cerkve v Berlinu, trdi, da so v zadnjih nekaj letih azilski domovi za kristjane bolj varni. “Mnogi, ki so bili v begunskih zavetiščih še pred letom dni, imajo zdaj zasebne domove,” je dodal Martens, vendar trdi, da se napadi na kristjane zdaj pojavljajo na ulicah in na postajah podzemne železnice.

V zadnjem letu je prišlo do več napadov na migrantske spreobrnjene kristjane, vključno z umorom afganistanske ženske, za katero policija verjame, da za umorom stoji verski motiv. Primer je 38-letna mama štiriletnega otroka, ki so je večkrat zabodli, policija je sumila verski vzrok. Septembra se je v Berlinu zgodil še en napad, v katerem so v gosto naseljenem delu mesta ubili 23 let starega afganistanskega moškega, ker je nosil križ okoli vratu.

“Bojijo se, da bodo družine, ki so še vedno v tujini, spoznale, da so postali kristjani”
Ado Greve
iz krščanske dobrodelne ustanove Open Doors je lani objavil obsežno poročilo o nasilju nad kristjani in dejal: “Tisti, ki so napadeni, običajno ne želijo pritegniti pozornosti in pogosto menijo, da jim organi oblasti ne zagotavljajo dovolj pomoči.”

Rosemarie Götze, znana kot sestra Rosemarie, meni, da se stanje za kristjane v berlinskem okrožju ni izboljšalo. Sestra Rosemarie je dejala, da nekateri ljudje iz Afganistana ne govorijo o napadih: “Bojijo se, da jih bodo še naprej napadali ali da bodo družine, ki so še vedno v tujini, spoznale, da so postali kristjani”.

D. Š.

 • Olga_10

  Islam je NASILNA IDEOLIGIJA, ki nima kaj iskati v Evropi! Zapreti mošeje, saj se tam radikalizirajo in izvajajo nasilje! Oni so nesposobni mirnega sožitja, ker ne spoštujejo in ne sprejemajo drugače mislečih, zato jih je treba odsloviti, skupaj z levičarskimi politikanti in Sorosovimi plačanci! Tu je EVROPA!

 • Lilika

  Šarec vam bo ukanil bodečo žico, da bo imel več volivcev.

 • Bozz

  Stari Rimljani so v Rimski imperij uvozili barbare Gote, da bi dobili nove državljane, ki bi jim plačevali nove davke, itd., Goti pa so rinili v Rimski imperij, ker so zavidali Rimljanom in so hoteli zaslužiti tako kot oni, in imeti boljše življenje. Goti pa so tudi zaradi bega pred Huni z vzhoda bežali v Rimski imperij. Goti se niso nikoli asimilirali, Rimljani so se jih bali in na koncu, leta AD410 so napadli sam Rim in ga oplenili, kasneje pa postali novi vladarji zahodnega Rimskega imperija do njegovega konca.

  Muslimani iz Afrike in Bližnjega vzhoda so danes novodobni Goti in Huni v enem. Goti danes predstavljajo “zmerne” muslimane, Huni pa “skrajne” muslimane. Zgodovina se ponavlja, samo druga ljudstva, druga verstva, a ista divjaškost zlobne človeške narave. In končalo se bo ravno tako kot takrat. Muslimani bodo tisti, ki bodo verjetno na koncu uničili Rim, Vatikan.

  stari Rimljani so si takrat oddahnili, ko so Goti uničili Rim in so bili dejansko veseli, saj so bili rešeni Rimskega jarma, suženjstva, birokracije, inflacije, popolnega gospodarskega poloma in predvsem zlobnega nasilja, ki ga je Rim v svojih zadnjih izdihljajih praktirical, da je dobival davke ne vse možne načine s silo. Tokrat pa evropejci ne bodo veseli, če bodo muslimani prevzeli oblast.

 • antimur

  Ne napadajo kristjanov samo muslimanski primitivneži, ampak tudi barabe, ki se predstavljajo za levake, v Sloveniji so to kučanisti in ves levi del parlamenta. Za njih ni noben problem podpirati LGBT ogabnežev, kristjane pa preganjajo na vsakem koraku, jih žalijo in diskriminirajo. Ta stalinistična in titoistična golazen se ne zaveda, da brez krščanstva ne bi bilo Slovencev, ne slovenskega jezika. Čudim se primorcem, da ne spregledajo, da so v času fašizma bili edino katoliški duhovniki, ki so skrbeli za slovenski jezik ter organizacija Tiger, katero so komunisti dobesedno likvidiral in se postavili na njihovo mesto..Nič čudnega, če vidimo koga vse so komunisti uvozili na Primorsko, predvsem v Novo Gorico, samo nazadnjaško južnjaško titoistično golazen.

  • Cucurbita Pepo

   Nasprotje vere je atezem in ne komunizem.

   • antimur

    Kje si pa ti videl komunizem brez ateizma. Je pa res, da so razlike pri preganjanju predvsem katolikov, še najbolj očitno je to v Sloveniji, kjer barabe kot je Kučan s svojo bando in zombiji, preganjajo katolike kot v nahujših časih stalinizma.

 • Bozz

  Vedno bolj se kaže uresničenje prerokb Svetega pisma:

  Razodetje 17
  1 Tedaj je pristopil eden izmed sedmih angelov,
  ki so imeli sedem čaš, in spregovoril z mano: »Pridi, da ti pokažem
  sodbo nad véliko vlačugo, ki sedi nad mnogimi vodami.
  2 Z njo so se vlačugali kralji zemlje, prebivalci zemlje pa so se upijanjali z vinom njenega vlačugarstva.«
  3 Angel me je odnesel v Duhu v puščavo. Tam sem
  videl žensko, kako je sedela na škrlatni zvéri, ki je bila popisana z
  bogokletnimi imeni in je imela sedem glav in deset rogov.
  4 Ženska je bila oblečena v bager in v škrlat in
  bleščeče okrašena z zlatom, z dragimi kamni in z biseri, v roki pa je
  držala zlato čašo, polno gnusob in nečistosti svojega vlačugarstva.
  5 Na čelu je imela napisano ime, ki je bilo: »Skrivnost, Babilon véliki , mati vseh vlačug in gnusob na zemlji.«
  6 Videl sem, da je ženska pijana od krvi svetih in od krvi Jezusovih pričevalcev.

  Kdo je ta ženska vlačuga, ki sedi na tej zveri?

  Razodetje 17
  15 Rekel mi je še: »Vode, ki si jih videl, kjer sedi vlačuga, pomenijo ljudstva in množice, narode in jezike.
  16 Deseteri rogovi, ki si jih videl, in zver, ti
  bodo vlačugo sovražili: opustošili jo bodo in slekli, požrli njeno meso
  in jo sežgali v ognju.
  17 Kajti Bog jim je vsadil v srce, da uresničijo njegovo misel, se združijo v eni misli in izročijo svojo kraljevsko oblast zvéri, dokler se ne uresničijo Božje besede.
  18 Ženska, ki si jo videl, pa je veliko mesto, ki kraljuje nad kralji zemlje.«

  Katero mesto danes kraljuje nad kralji zemlje? Kam se gredo vsi kralji, politiki, predsedniki držav in predsedniki vlad in ostali klanjati in poljubljati roko? V Rim, Vatikan. Torej ta ženska je Rimo katoliška cerkev, pijana od krvi Jezusovih pričevalcev (Inkvizicija nad Valdenzi, Baptisti, protestanti,…). Sedaj prihaja pa Božje plačilo za njena dela.

  Razodetje 18

  4 Nato sem z neba zaslišal drug glas, ki je rekel: »Pojdi iz nje, ljudstvo moje,

  da ne boš soudeleženo pri njenih grehih in da te ne prizadenejo njene nadloge.

  (Odpadli protestanti pa ne samo, da niso slišali Kristusa v našem
  času, ampak so se celo združili spet z RKC in skupaj praznovali
  izvodenelo 500. obletnico Reformacije in izdali Lutra in ostale
  Reformatorje…
  Izaija 30

  1 Gorje upornim sinovom, govori GOSPOD: Delajo načrt, ki ni od mene, sklepajo pogodbo, ki ni v mojem duhu, da kopičijo greh na greh.
  …zato se sedaj to dogaja v Nemčiji in Švedski in drugod)

  5 Zakaj njeni grehi so se nagrmadili do neba in Bog se je spomnil njenih krivic.

  6 Izplačajte ga, kakor je sam izplačal,in povrnite mu dvojno po njegovih delih.

  Dvojno ji nalijte v čašo, v katero je sama nalivala.

  7 Kolikor si je privoščila sijaja in naslad, toliko muk in bridkosti ji prizadenite.

  Zakaj v svojem srcu pravi: ›Sedim kakor kraljica, nisem vdova in ne bom okusila bridkosti.‹

  8 Zaradi tega bodo v enem samem dnevu prišle nadnjo nadloge: smrt, žalost in lakota, in bo sežgan v ognju. Zakaj mogočen Gospod je Bog, ki jo sodi.«

  Veliko izmed vas, če ne kar vsi, ko boste to prebrali, boste rekli:

  Janez 6
  60b …Trda je ta beseda. Kdo jo more poslušati?«

  (Izaija 30

  9 Kajti to je uporno ljudstvo, lažnivi sinovi, sinovi, ki ne marajo poslušati GOSPODOVE postave.

  10 Vidcem pravijo: »Ne imejte videnj.« in prerokom: »Ne prerokujte nam odkrito.

  Govorite nam to, kar ugaja, prerokujte nam prevare.

  11 Zavijte s poti, krenite s steze, spravite izpred nas Svetega Izraelovega.«)

  Jezusov odgovor:

  Janez 10
  27 Moje ovce slišijo moj glas; jaz jih poznam in hodijo za menoj.

  • Dan D

   Svoje protestantske razlage kar zase zadrži! Verjetno si eden od Jehovovih prič. Oni na veliko takšne laži širijo!

  • AlojzZ

   Dejstva ne sodelujejo z vašo teorijo, gospod Bozz. Islam tolče po protestantskih državah še bolj kot po katoliških.

   • Bozz

    Po ODPADLIH protestantskih državah, ki so danes neo-poganske, ateistične (Sveto pismo zavračujoče), sekularne, socialistične države in že dolgo ne več protestantske. Odpadli protestanti, ki imajo v svojih vrstah homoseksualne in lezbaške pastorje in pastorke, ženske pastorke (kar je sveti Duh po apostolu Pavlu prepovedal), odpadle protestante ki so doktrino Jezusa Kristusa spremenili v laž, v lažno doktrino, drug evangelij, odpadli protestanti, ki so šli nazaj pod okrilje RKC, od koder so njihovi očetje mukoma prišli ven z veliko trpljenja, oni pa so jih 500 let kasneje takole izdali.

    2 Tesaloničanom 3
    3 Naj vas nihče ne prevara na kakršen koli način. Kajti prej mora priti ODPAD in se razodeti človek greha, sin pogube.

    Drugače pa tudi čisto pravi kristjani nismo izvzeti iz preizkušenj in trpijo/mo v Božjem stvarstvu, do Kristusovega prihoda. Če poznate pisma sedmim cerkvam v knjigi Razodetja, 7 pečatov (še posebej 5 pečat, ki ga odpre Jagnje), potem bi vam to moralo biti poznano.

    Tukaj se prepletajo sekundarni in primarni vzroki, suverenost Boga in odgovornost ljudi in je kar zapleteno za nekoga, ki ne vidi vse slike.

   • Zgornji

    GOSPOD JE SAMO EDEN – VEČNO , V KOLIKOR TEGA ŠE NISI VEDEL !!! ! !!!

    • AlojzZ

     Namenski nesporazum, kajne? Po SSKJ je:

     gospód -a m, im. mn. gospódje stil. gospódi (ọ̑) 1. spoštljivo naslov za odraslega moškega: sedež mi je ponudil prijazen gospod; za pot je vprašal starejšega gospoda / kot nagovor: gospod, koliko je ura? spoštovane gospe in gospodje; kot pristavek k imenu, poklicu: obiskal nas je gospod Ivan; gospod doktor, profesor; gospod župnik 2. v meščanskem okolju mož, soprog: izročite, prosim, to vašemu gospodu; se je gospod že vrnil? // redko delodajalec, gospodar: gospod mi je naročil, naj zaklenem; naš gospod je zelo prijazen 3. zlasti v kmečkem okolju duhovnik: za gospoda študira; pogreb z dvema gospodoma / star. duhovni gospod 4. ekspr., navadno v povedni rabi, navadno s prilastkom moški, ki zaradi odličnega vedenja in lepega videza vzbuja spoštovanje: tvoj prijatelj je res gospod; ta je pa pravi gospod // moški, ki udobno živi in mu ni treba (fizično) delati: to boš moral že sam opraviti, on je gospod; z gospodom bi se rada poročila, kmeta ne mara 5. v razredni družbi pripadnik plemiškega ali meščanskega sloja: grajski gospod; visoki mestni gospodje 6. rel. Kristus, Bog: Gospod se te bo usmilil; zaupati v Gospoda / Gospod Bog ● ekspr. delam, kar hočem, saj sem sam svoj gospod nisem od nikogar odvisen; vznes. Gospod ga je poklical k sebi umrl je; iti, poslati po gospoda zlasti v kmečkem okolju po duhovnika, da bi podelil bolniku zakrament(e) za umirajoče; vznes. zaspati v Gospodu umreti ◊ zgod. fevdalni ali zemljiški gospod do odprave tlačanstva posredni ali neposredni lastnik zemlje s podložniki; fevdni gospod; gorski gospod ♪

     6 (šest) različnih pomenov!

     • Zgornji

      Nesporazum je Samo v Nepoučenih bučah , kajti Samo Zadnji Opis je Pravilen, preostalih 5 pa je zaslepljenozavedenozablodelonapačnih , tako kot je to navada tudi v Vatikanskih brlogih !!! ! !!! Žaaal.

  • Artur

   Ovce kot ovce , značilnost ovc je ,da niso sposobne razmišljat s svojo glavo logika jim je “španska vas”
   Zakaj mogočen Gospod je Bog, ki jo sodi ??!! Ma komu ima “on” pravico soditi nekaterim segmentom svojega večnega faliranega stvarstva, ki naj bi bil vključen v njegov “božji” načrt , kaj a on ni sposoben samorefleksije in prevzeti krivdo v zvezi s tem izključno nase ?Kot , da bi makaronar skuhal mineštro, ki bi se zaradi njegove malomarnosti prežgala in namesto ,da bi sebe krivil za to se spravi na obsodbo mineštre in na njeno “eksekucijo” v WC školjki. “Bravo”

   • Bozz

    Tudi, če se na glavo postaviš,Bog bo še vedno Bog, vsemogočen, vseveden in vseprisoten in večen. Da bi ti pa kaj bolj globokega iz doktrine Svetega pisma odgovoril o stvarstvu in zakaj so stvari takšne, pa nima smisla, saj boš na koncu še vedno sovražil resnico in od tega ne boš imel nič. Mogoče nekaj iz ust Boga, da ti malo poniža tvojo vzvišenost brez znanja:

    Job 38
    1 Tedaj je GOSPOD iz viharja spregovoril Jobu in rekel:
    2 Kdo je ta, ki zatemnjuje posvèt
    z govori brez znanja?
    3 Opaši kakor junak svoja ledja,
    vprašal te bom in ti me pouči.
    4 Kje si bil, ko sem utemeljeval zemljo?
    Povej to, če imaš kaj razuma.
    5 Kdo je določil njene mere, ali morda veš?
    Ali kdo je potegnil čeznjo merilno vrvico?
    6 Na čem stojijo njeni stebri,
    ali kdo je položil njen vogalni kamen,
    7 ko so se skupaj veselile jutranje zvezde
    in vriskali vsi Božji sinovi?

    itd.

    Job 40
    6 Tedaj je GOSPOD iz viharja spregovoril Jobu in rekel:
    7 Opaši kakor junak svoja ledja,
    vprašal te bom in ti me poúči.
    8 Hočeš razveljaviti mojo sodbo,
    me obsoditi, da bi ti imel prav?
    9 Ali imaš laket kakor Bog,
    grmiš z glasom kakor on?

    10 Okrási se z vzvišenostjo in veličastvom,
    obleci se v dostojanstvo in sijaj.
    11 Izlij izbruhe svoje jeze,
    poglej vsakega prevzetneža in ga ponižaj.
    12 Poišči vsakega ošabneža in ga ukloni,
    potlači krivičnike na njihovem mestu.
    13 Skupaj jih zakoplji v zemljo,
    potisni njihovo obličje v temo
    14 Potem te bom hvalil tudi jaz,
    da ti daje zmago tvoja desnica.

    itd.

    • Artur

     Ja zakaj je bilo pa do zdaj falirano zakaj pa ga je faliranega ustvaril in zdaj bo sodil temu svojemu faliranemu svetu, ki naj bi ga sam ustvaril brez ,da bi sam prevzel odgovornost za to, zakaj je od pradavnine do zdaj mirno brez vsake vesti držal štango vsem krivicam z zlom in grehom in še sam tamanil vse živo kadar se mu je zazdelo primerno, kje je tu zdravorazumska logika razen če ni sado mazohističen mega manijak, ki se naslaja s svojim početjem nad tem kar je zašuštral in takšen naj bi ta svet obnovil v njegovo prvotno popolno stanje brez zla in greha hahahaha .
     Znanje ! Kakšno znanje?To imate vi za znanje ? Tole čtivo za nočno moro imate vi za znanje ? Kje vam je zdrav razum z vsaj malo logike in kritične presoje ?
     Kako je že orgazmiral ob svoji mega maniji evo še enkrat odlomke iz vašega Svetega pisma :http://znanost-i-biblija.blogspot.si/2012/05/bozje-egzekucije-nevinih.html

     • Zgornji

      TEBI NI JASNO ŠE MARSIKAJ V ZVEZI Z STVARNIKOM IN NJEGOVIMI NAČRTI + PRIHODNOSTJO TEGA PLANETA Z ČLOVEŠTVOM, ZATO PA BLEBEČEŠ TAKA VPRAŠANJA .

     • Artur

      Njegovimi načrti ? Ja “hvala lepa” za načrte Mega sadomazohistično kaznovalnega, nečimernega, dvoličnega…… gospoda psihopata

   • Zgornji

    A TI NEPOUČENEŽ NEVEŠ DA JE DAL ON LJUDEM SVOBODNO VOLJO POTEM KO JE VSE USTVARIL POPOLNO ??? !!! ???

    • Artur

     Pa tudi psihopatom je od vsega začetka dal svobodno voljo me drugim , vsaj približek popolnosti bi bil , če bi ostalim poleg svobodne volje podaril tudi “software” ki bi jih naredil sposobne se učiti na napakah in jih ne večno ponavljati, pa bi lahko že zdavnaj opravili s psihopati in njihovim večnim zlom tako pa očitno uživa v svoji vlogi Kadija sodi, Kadija toži, Kadija depopulira, Kadija orgazmira nad tem .

     • Zgornji

      KAJ , A NIMAŠ VEČ RAZUMA DA BI SE UČIL NA SVOJIH NAPAKAH IN JIH VEČ NE PONAVLJAL ??

     • Artur

      Pa kolikor sem se naučil na njih sem se naučil to pa kar tu ponavljam je samo podajanje mojih stališč in ugotovitev do te indoktrinacijske problematike.

  • DJURO SUMAR

   Bozz kje je tvoja lastna pamet? Ti si še bolj zmešan kot Janez.

   • Zgornji

    TI JO ŽE DOLGO NIMAŠ, OZIROMA, JO SPLOH NISI NIKOLI IMEL .

    • DJURO SUMAR

     Me je tvoj stvarnik grdo zajebal, kenede.

     • Zgornji

      ŽAL SI SE KAR SAM ZASEXAL, IN PRAVKAR ZOPET, Z TEMI SVOJIMI ZMOTNIMI DOMNEVAMI !!! ! !!!

     • DJURO SUMAR

      Saj veš da sem ateist, človek brez vere, ki ne verjame v pravljico, da je Bog stvarnik ustvaril zemljo, nebesa itd.itd.

     • Zgornji

      Ja, sem te že prej prepoznal, ja . Torej, … se je po tvoje Vesolje ustvarilo Kako ??

 • totex39

  Vidimo, da razni protesti proti tej islamistični zverem nič pametnega ne doprinesejo, zato bi jih bilo potrebno odstraniti z silo.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! IN, TOČNO TO SE BO TUDI ZGODILO !!! ! !!! JE ŽE NAPOVEDANO – PREROKOVANO !!! ! !!! NAMREČ, TILE MOHAMEDANSKOARABSKI ZLOBNEŽI POKVARJENI NASILNI NE RAZUMEJO VEČ NIČ DRUGEGA KOT SAMO ŠE NASILJE . IN TAKO JIM BO TUDI “ODGOVORJENO” !!! ! !!! (SKUPAJ Z NJIM PODOBNIMI) IN TO ŠE PRED KONCEM SVETA !!! ! !!!AMENNN !!! ! !!!

   • Artur

    Ali je ta vaš gospod bog tudi ustvaril MOHAMEDANSKOARABSKE ZLOBNEŽE, POKVARJENE NASILNE ,KI NE RAZUMEJO VEČ NIČ DRUGEGA KOT SAMO ŠE NASILJE ? in zakaj je ustvaril tudi takšne psihopate?

    • Zgornji

     GLEJ, NAJPREJ TI MORA BITI JASNO , DA JE BOG SAMO DOBER, IN NIKOLI SLAB , KER DRUGAČE SPLOH NEMORE BITI BOG !!! ! !!! IZ TEGA PA SLEDI , DA JE VSE KAR JE USTVARIL USTVARIL POPOLNO , TAKO KOT JE ON SAM TUDI POPOLN !!! ! !!! VENDAR PA JE ZARADI PREIZKUSA VOLJE VSEM USTVARJENIM DAL TUDI SVOBODNO VOLJO ZA MOŽNOST SVOBODNEGA ODLOČANJA !!! ! !!! IN, PO DOLOČENEM ČASU ZLORABE SVOBODE SO SE NEKATERI ZELOOO POKVARILI !!! ! !!! TAKO SMO DOBILI TAKO ZAGRIZENE POKVARJENCE KI SE ŠE DO TEGA DNE NOČEJO POBOLJŠATI !!! ! !!! KDO JIH JE TOREJ USTVARIL ??? SAMI SO SE TAKO POSLABŠALI , KAR POMENI DA SO SE SAMI USTVARILI – NAREDILI SLABE – ZLOBNE IZ PREJŠNJEGA DOBREGA (POPOLNEGA) STANJA !!! ! !!! ŽAL.
     ZATOREJ NE KRIVI DRUGIH ZA SVOJO POKVARJENOST , KOT JO V TEM PRIMERU OBRAVNAVE POKVARJENCEV HOČEŠ NAPRTITI STVARNIKU-BOGU KI USTVARJA IZKLJUČNO DOBRO IZ SVOJE DOBROTE !!! ! !!! ZASTOP’Š ZDEJ ??? AL ŠE NE ŠE ?

     • Artur

      Psihopatom je od vsega začetka dal tudi svobodno voljo me drugim , vsaj približek popolnosti bi bil – tudi njegov , če bi ostalim poleg svobodne volje podaril tudi “software” ki bi jih naredil sposobne se učiti na napakah in jih ne večno ponavljati, pa bi lahko že zdavnaj opravili s psihopati in njihovim večnim zlom tako pa očitno uživa v svoji vlogi Kadija sodi, Kadija toži, Kadija depopulira, Kadija orgazmira nad tem . Kaj je tu dobrega pri vašem stvarniku , če ni sposobem samorefleksije in prevzemanja odgovornosti za to večno zlo na svetu nase a obenem zaradi takšnih svojih mega kiksov v svojem eksperimentu prelaga krivdo izključno na druge z maščevanjem na vse možne načine .
      BOGU KI USTVARJA IZKLJUČNO DOBRO IZ SVOJE DOBROTE !!! ! !!! ZASTOP’Š ZDEJ ??? Jaz zastopim po vsem tem, da je nič drugega kot mega psihopat najhujše vrste.

 • ALI STE VEDELI

  Ž. IZRAELCI IN ŠERIATSKA SAVDSKA ARABIJA skupaj napadata
  sosednje države, ter nam pošiljata migracijo !!!!!!!!! http://www.middleeasteye.net/columns/saudi-arabia-enlists-israel-drumbeat-war-768675850

  • Peter

   NISMO VEDELI
   Pa še kaj nam razloži ko boš imel spet kaj časa, no.

 • ALI STE VEDELI

  Izraelci in islamska Savdska arabija STA ZAVEZNIKA, NAPADATA DRUGE DRŽAVE, ter s tem ustvarjata migracijo!!!!!!!!!!!!! http://www.middleeasteye.net/columns/saudi-arabia-enlists-israel-drumbeat-war-768675850

 • DJURO SUMAR

  Kako lepo bi bilo na svetu, če bi vsi pozabili na svoje Bogove in postali ateisti. Saj ni težko, le malo zdrave pameti rabi človek za ta korak.

  • Bozz

   Zla narava v človeku bi še vedno obstajala in bi se ljudje še vedno tepli med sabo. Kar ateističnega Stalina vprašaj koliko svojih tovarišev je dal pobiti, ali pa ateistične Francoske revolucionarje, ki so začeli med sabo obračunavati in tako dalje do tisoče let nazaj. Človek zaradi pohlepa, sle po oblasti, sadizma, mazohizma, sebičnosti, sovraštva, itd. skratka vsega zla, ki je znotraj njega, vedno najde razlog, da ne bi bilo lepo na svetu.

   Se pa strinjam v primeru Islama. Hamed Abdel Samad je postal ateist in sedaj svari o Islamu. Kajti Islam nima tega elementa v sebi, ki ga ima krščanska Nova zaveza, zaradi katerega je bila Reformacija izvedljiva, pa tudi Stara zaveza iz katere je Jezus Kristus učil. Posploševati, da so vsi bogovi en in isti Bog, in da je samo zaradi tega gorje na svetu, ni res. So občutne razlike med religijami.

   • DJURO SUMAR

    Saj dobro veš kaj mislim o Svetem pismu in o tebi. Ne bom ponavljal.

    • Zgornji

     A TI NEPOUČENEŽ SPLOOOH VEŠ ZAKAJ SI SE SPLOH INKARNIRAL NA TALE MAJHEN PLANET Z NAPAČNIM IMENOM “ZEMLJA” ??? !!! ???

     • DJURO SUMAR

      Se nisem nič inkarniral na ta planet, ampak me je rodila moja mati, tako kot so vse druge matere rodile svoje otročičke. Ti bedak si si nadel ime ZGORNJI, ker verjetno misliš da si sam gospod Bog in nas zviška gledaš iz nebes.

     • Zgornji

      SAMO NAJHUJŠI BEDAK SI DOMIŠLJA DA JE BOG , TAKO KOT TO DELAJO “NAMESTNIKI” BOGA TAM V VATIKANSKEM BRLOGU !!! ! !!!
      VSAK KI PA SE RODI NA TA PLANET , SE INKARNIRA . AMPAK, ŽAL TAKIM BEDAKOM KOT SI TI TO ŠE DOOOOOLGO NEBO JASNO !!! ! !!! ŽAAAL :-p

     • DJURO SUMAR

      Očitno si budist. Ampak vera je vera, ena bolj nora od druge.

   • Zgornji

    DOBRO POJASNJENO !!! ! !!! Hvala .

  • sprehajalec

   Đurice, atesite po svetu preganjajo, v islamskem svetu jih kaznujejo s smrtjo. Mučeniki ateizma torej.

   Morda bi ti dobro dela takšna mučeniška smrt Đurice? Ne vem zakaj nas prepričuješ, ko veš, da ti ne bomo nič naredili. Imej “jajca” pa spreobračaj mohamedance?

   • DJURO SUMAR

    Spreobračanje nikdar ni prineslo nič dobrega, še manj naprednega. Ateizem temelji na znanosti, izobraževanju in zdravi pameti posameznika. Mene ni nihče spreobračal, temveč sem sam v nekem obdobju svojega razvoja doumel, da sem ateist.

    • sprehajalec

     Kot vsaka vera ima tudi ateizem vse atribute religije. Vsiljivost spreobračanja “slepih” v ateizem, posiljevanje s simbolom ateizma, rdečo zvezdo v Dražgošah, na trgu revolucije in na Vstali primorski.

     • DJURO SUMAR

      Za vero nujno potrebuješ Boga, Hudiča in svetnike. Rdeča zvezda nima nobene zveze z ateizmom.

     • sprehajalec

      S čim pa, religijo komunizma?

     • DJURO SUMAR

      Komunizem je ideologija in ne religija. To, kar je za nekoga križ je lahko za nekoga drugega zvezda. Jaz osebno ji ne pripisujem kakšnega posebnega pomena. Najlepše se mi poda na steklenici Heinekena.

     • sprehajalec

      In kje je meja med ideologijo in religijo?

      ideologija je v začetku 80tih let dobila v pokojni Jugi značilnosti religije, saj je začela uvajati božanstvo Sonca, kot nekoč Ra Amona v Egiptu, Tita. naslovi v časopisih so bili; Tito, naše Sunce, pa Tito Ljubičice bela. proslava tistega leta je definitivno uvedla malikovanje.

      http://www.politika.co.rs/old/uploads/rubrike/277252/i/1/slet-1983.jpg

     • DJURO SUMAR

      Ne morem ti pomagati, če nočeš razumeti. Brez Boga ni religije, Tito, Stalin, Castro in kopica preostalih voditeljev pač niso bogovi, temveč ljudje. Nihče od njih ni odšel v nebesa, kaj šele, da bi v 7 dneh ustvaril zemljo.

     • Zgornji

      SVETNIKOV NI + JIH NIKOLI NI BILO + JIH TUDI NIKOLI NEBO !!! ! !!! TO BLEBETAJO SAMO NEPOUČENI ALI PA ZAVEDENI OD VATIKANSKE BANDE !!! ! !!! IN BOG NI NAKLONJEN TAKIM BLODNEŽEM !!! ! !!!

     • DJURO SUMAR

      Čigav Bog? katoliški, muslimanski, budistični ali morda harakrišna, pa hindujski. Po mojem so vsi skregani med seboj.

     • Zgornji

      SKREGAN SI PA NAJBOLJ TI V SVOJI BUČI BLODNI !!! ! !!!
      BOG JE VEČNO VEČNI SAMO EDEN + EDINI !!! ! !!!
      ZDAJ, ČE GA PA RAZLIČNI LJUDJE RAZLIČNO POIMENUJEJO – VEČINOMA NAPAČNO – JE PA POTEM TO NJIHOV PROBLEM !!! ! !!! ZASTOP’š …?

     • DJURO SUMAR

      Takole ti bom rekel. Za mene Bog ne obstaja. Žižek je dejal: Boga ni, kar je dobro, kajti če bi bil, bi nam bilo še slabše. Jaz pa pravim: Če Bog obstaja je huda baraba, da dopušča vse te svinjarije na svojem planetu. Kako takšen vsemogočnež dopušča, da otroci umirajo od lakote, bomb, da jih spolno izkoriščajo in mučijo itd.itd.itd. BOGA NI.

     • Zgornji

      Žižek mi je bil malce sumljiv že od samega začetka, čeprav mi je bil všeč. Da pa sem spoznal da je en Težek Blodnež je bilo nekaj let nazaj, ko sem ga videl razlagati da je Ljubezen celo Zlobna !!! ! !!!
      No, taki Zalpepljenci Zavedeni nevedo , da bi nam bilo brez Boga Tako Slabo, da nebi sploh obstajali , če pa že bi , bi se nam še Precej Slabše pisalo !!! ! !!!
      Ti pa praviš, da je Bog slab zaradi vseh slabih stvari ki se dogajajo na tem planetu ??
      A za naše hudobije in napake ki smo jih sami zakuhali bi ti krivil kar Boga ??? !!! ???
      Glej, tudi jaz sem nekoč tako kratkovidno + slepo razmišljal kot ti sedaj.
      Ampak, a ni to zanimivo, da ljudje za svoje probleme Vedno Najprej iščemo vzroke Drugje, samo pri sebi jih ne !!! ??? !!!
      A ni to zanimivo ;-))
      Mar misliš da nam bi moral Bog Večno odnašati in brisati riti od naših problemov ki jih SAMI Zakuhamo ??? !!! ???
      No, tako naiven in neumen kot smo mi pa On pač Ni !!! ! !!!
      In Dobro je , da je Tako , kajti drugače bi bilo Zelo slabo z nami , ker bi se utopili v svoji Lenobi in pokvarjenosti !!! ! !!!

     • Matija

      Kako lahko ateizem vsebuje atribute religije, če pa je ateizem odsotnost religije, verovanja,……..

     • sprehajalec

      Ko na religijo začneš gledati kot na filozofijo, ki s svojimi pravili ureja neko družbo in civilizacijo, potem vidiš, da je tudi filozofija brezverstva samo to, kar imenujemo religija.

     • Margu501

      Kaj pa je drugega poveličevanje rdeče zvezde, kot religija komunizma.

     • Zgornji

      DOBRO POVEDANO !!! ! !!! AMPAK, SLEPI ATEISTI TO SPREGLEDAJO, IN SE TAKO DELAJO NEVEDNE IN NEUMNE ŠE BOLJ KOT V RESNICI SO !!! ! !!!

     • FRANC3

      +++++++++++++++++++++++

  • Ne zdrave pameti, slepoto. Vsak lahko razglaša kar hoče, v resnici pa velja slepi vodi slepega in nazadnje padeta oba v prepad. Na tem svetu velja načelo svobode človeka, ki je dana izključno zaradi možnosti duhovnega razvoja. Vsak ima tako možnost, da postane tudi hudič in to samo zaradi načela svobode. Kdor se poda na pot duhovnega razvoja mu bo dan uvid, kdor pa vztraja v temi, pa ne bo spregledal dokler ne pride trenutek sodbe. Kaj pomaga množica isto mislečih, če je nazadnje človek sam in kot duša nebogljen v bolečinah, ki jih je sam povzročil.

   • DJURO SUMAR

    Kakšne sodbe neki. Kdo ima pravico meni soditi?

    • FRANC3

     Bog. In Bog ti bo sodil.

     • DJURO SUMAR

      A ti še ne veš, da ima Bog najrajši ateiste. Ga bomo skupaj žingali v nebesih.

     • Zgornji

      ŽAL BODO ATEISTI MORALI NAJPREJ ITI V PEKEL , ČE BODO HOTELI POSTATI VREDNI NEBES !!! ! !!!

     • DJURO SUMAR

      Dobra novica je, da ne obstajata ne pekel ne nebesa in da je Boga ustvaril človek za svoje potrebe.

     • Zgornji

      Hah, še boljša novica pa je, da tebi manjka podatkov, in ker si tako nepoučen si tudi naiven, in zaslepljen, zato si še daleč od resnice .
      Takega “boga” za svoje sebične potrebe kot ga opisuješ pa mi Ne potrebujemo , in zato si ga lahko kar lepo pospraviš nazaj v staro omaro .
      Pa lep + Boljši dan ti želim :-)

   • Zgornji

    DOOOOOOOBRO RAZLOŽENO !!! ! !!! HVALA .

  • Zgornji

   RAVNO ZARADI TEGA KER LJUDJE ČEDALJE BOLJ POZABLJAJO NA STVARNIKA, BO KMALU ZELOOO HUDO NA TEM NJEGOVEM MALEM PLANETU !!! ! !!! TO SI ZAPOMNI !!! ! !!!

   • DJURO SUMAR

    Znanost in izobrazba sta temelj napredka človeštva. Ljudje ne pozabljajo na “stvarnika”, temveč počasi dojemajo, da je človek ustvaril Boga in ne Bog človeka.

    • Zgornji

     JA, TAKO RAZMIŠLJAJO ZASLEPLJENI LJUDJE, KI SPLOH NEVEDO PO KAJ SO PRAVZAPRAV PRIŠLI NA TA STVARNIKOV PLANET !!! ! !!! UBOGE MRTVE DUŠE SO TO .

     • DJURO SUMAR

      Ti mi boš govoril, da sem mrtva duša. In po kaj si ti prišel na ta planet?

     • Zgornji

      Smo Vsi Mrtve duše – Razlika je Samo v Bolj, ali Manj Mrtve.
      Jaz pa sem prišel na ta Planet z večimi poslanstvi, tako kot vsak od nas .
      Ampak, vsega pa tudi nesmem razkriti kar vsakemu, in še toliko manj javno, ker moj čas še ni prišel.
      Boš pa že še izvedel vse ob pravem času.
      Glavni Namen Inkarnacij duš na temu planetu pa je ” Božje Otroštvo” , in je Edini Planet v Vesolju , Narejen za Ta namen , potem ko je Razneslo planet Malona v našem osončju ki je bil namenjen pred tem za to kaz je ta zdajšnji planet z napačnim imenom “zemlja” . Ostanki omenjenega ubogega planeta pa so delci znanega “asteroidnega pasu” in še štirje večji kosi , ki plavajo okrog, ter jih vsake toliko časa zazanajo Nasini radarji in naredijo malo panike, ker nevedo kaj naj bi pomenili .
      Še kaj neveš ?
      Lp + #

  • FRANC3

   Evropa bo krščanska, ali pa je ne bo. Bo samo geografski pojem.
   Povej mi, kaj lahko muslimanski svet pobudi svetu (razen nafte, za katero pa muslimani ne naredijo nič. Črpajo jo namreč zahodne družbe. Muslimanske države samo pobirajo delež, za katerega ne naredijo niti koraka.

   • DJURO SUMAR

    Saj prav v tem je problem, da zahodne družbe izkoriščajo cel svet. Ne samo nafto, tudi vse stratežke surovine kopljejo zahodne družbe in se bogatijo na račun držav, ki imajo surovine. Ampak svet se spreminja in nafta kmalu ne bo več tako pomembna kot je danes. Evropa pa ne bo ne krščanska, ne muslimanska, temveč ateistična, tako kot bo postal počasi ateističen cel planet. Znanost, izobraževanje, svetovni splet so aduti, ki človeštvu omogočajo širjenje obzorja. Kmalu bo končana ta verska zaplankanost s katero bogati svetovni voditelji držijo v nevednosti ljudske množice. Za tebe je sicer verjetno prepozno, tvoji vnuki in pra vnuki pa bodo zagotovo že deležni ateističnega pogleda na svet.

 • Doma naj jih imajo in ne bodo postali kristjani. A zdaj pa bojazen ? Takoj nazaj !

 • Matt_von_Glanz

  Evropejce bi rešilo, če bi vsaj začeli dajati vtis, da smo sposobni umreti za nekaj, kar je naši kulturi pomembno. Da ne govorim o dragocenosti naših devic, otrok, žen in ponosa.

 • Zgornji

  KMALU PA BO PLANET OČIŠČEN TE SATANOVE NESNAGE !!! ! !!!

  • Sašo

   Ja ? Naj se ti besede pozlatijo, samo si ne predstavljam kako bi se naj to zgodilo .

   • Zgornji

    Tako, da Bo Stvarnik Očistil ta Planet , in sicer ; Večinoma z Lakoto , potem z Boleznimi, nato z : Potresi-Požari-Poplave , potem z Explozijami Propana-Butana, Potem z Strelami , in potem ne nazadnje še z Viharji-Orkani Vseh Vrst + Oblik . Še pred vsem tem se bodo pa ta hude Barabe itak same med seboj pobile . To bo To , do cca 2027 , začenši po Global Economic Collapse – sooon . Amennn.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!