Nemška kanclerka Angela Merkel javno priznala obstoj no-go območij v Nemčiji!

Angela Merkel (Foto: epa)

“Tudi v Nemčiji obstajajo no-go območja,” je v intervjuju priznala nemška kanclerka Angela Merkel, pri čemer je dodala, da je prihod tolikšnega števila migrantov v državo spodbudil marsikatera vprašanja. Med pogovorom za RTL je tako priznala, da v Nemčiji obstajajo območja, kjer se ljudje ne morejo počutiti varno. Jasno pa je povedala, da je napočil čas, da oblasti sprejmejo ustrezne ukrepe, da zagotovijo javno varnost. 

“Zagotavljanje notranje varnosti predstavlja obveznost države, ki ima v rokah monopol moči. Država mora tako zagotoviti, da imajo ljudje pravico do varnosti, kadarkoli, in ko se gibajo v javni sferi,” je zatrdila Merklova. Nato je zavrnila trditev, da v Nemčiji ni no-go območij in poudarila, da obstajajo območja, glede katerih je treba nekaj narediti.
Merklova: “Prihod tolikšnega števila migrantov sprožil val vprašanj” 
Merklova, ki je nekaj korakov stran od svojega četrtega uradnega mandata nemške kanclerke, je povedala, da se je njena vlada že srečevala s težkimi časi. Pri tem se je začela sklicevati na kritike njene politike odprtih vrat in njene nesposobnosti določitve zgornje meje za nove prihode migrantov. “Vsekakor je prihod tolikšnega števila migrantov sprožil val vprašanj.” Kakorkoli, nekateri kritiki so dejali, da Merklova med svojim govorim ni dopustila preveč samokritike.

Angela Merkel (Foto: epa)

Študija razkriva: Migranti prispevali k porastu nasilja 
Medtem, ko se kanclerka ni želela dotakniti problematike naraščajočega nasilja med migranti, je bil intervju izveden nekaj tednov po tem, ko je vladna študija pokazala drastičen porast nasilnega kriminala, ki ga izvajajo moški migranti, stari med 14 in 30 let. “Množičen pritok prosilcev za azil je vodil do porasta nasilnih kriminalnih dejanj,” navaja študija, ki jo je pripravila skupina kriminologov in forenzičnih strokovnjakov, nastala pa je po naročilu nemškega ministrstva za družinske zadeve, starejše občane, ženske in mladino.
Migrantska politika je postala predmet obsežnih pogajanj med konservativci pod vodstvom Merklove in socialdemokrati, medtem ko sta strani razpravljali o sklenitvi koalicijskega dogovora v začetku leta. Sporazum je med drugim izpostavil potrebo po zmanjšanju trgovanja z belim blagom in obsežni krepitvi Evropske agencije za mejno in obalno stražo Frontex.

N. Ž.

 • Franc Šink

  Čudno je da pragmatični Nemci tega končno ne uredijo.Tisti Wilkomen bo to državo in ostalo Evropo drago stal.

  • Caetano

   Drago in krvavo stal…

   • Franc Šink

    Tudi jaz se tega bojim.

    • Caetano

     To se žal že dogaja.

 • Stajerka

  včasih se človek čisto resno in upravičeno sprašuje, kaj se dogaja v tem svetu, da večino voditeljev NE PREMORE KANČKA LOGIKE IN EMPATIJE……..ali so res tako prekleto zaverovani v svoj prav in nezmotljivost, ali živijo v lastni varnosti na račun davkoplačevalcev, ali pa za svojo javno neumnost tolčejo neverjetno materialno korist…….na koncu se pa ravno ti voditelji čudijo, sprenevedajo in obsojajo vzpon avtohtonih skupnosti, kar pa ni nobeno presenečenje……in še najbolj bolano je, da te avtohtone narode skupno označujejo za skrajno desnico…….japajade…..
  Slovenijo bi predvsem moralo skrbet in mora pozorno spremljat situacijo v ITALIJI…..v primeru zmage desnice, v kar pa sploh ne dvomim, bo potrebno zapret zahodno mejo…..

 • bubamara

  Samo naciji lahko rešijo Nemčijo; in to Nemci spoznavajo vsak mesec bolj.

 • Morala

  Mrš babura, vse si ti kriva!

 • Antonius

  Umorjene, posiljene in pretepene Nemke Merklovo niso prisilile k nobenemu razmišljanju. Sedaj se sicer dala pametno, ampak z zamudo.
  Država ima sicer monopol nad notranjo varnostjo, kako sta varnost zagotavljala policija in sodstvo, je pa maslo njene vlade. Policiji so dovolili prirejeno poročanje, sodstvo se je pa pri odraslih posiljevalcih sklicevalo na mladost in kulturno neprilagojenost.
  Aroganca Merklove je v težave spravila celo Evropo. Sedaj se pogovarja o enotah skupne varnosti, in se obnaša, kot da državam združene Evrope ne bo nič več priznala ingerenc nad svojim državnim ozemeljskim teritorijem. Zdaj naj bi se za skupno varnost dogovorili kar Francija in Nemčija, dogovor naj bi potrdil in vsilil Bruselj, državne meje naj bi ostale pa samo kot geografska preteklost.
  V kontekstu levičarskih obrambnih ministrov je načrtovano propadanje in uničevanje slovenske vojske kar nekako razumljivo. Najbrž Kučanovi mislijo, da bo za našo varnost poskrbela Rusija.
  Višegrajci morajo zdržati nesramne pritiske Bruslja, Slovenci moramo pa na volitvah podpreti SDS, da se politično in varnostno priključimo Višegrajcem.
  Bruselj se Sloveniji počasi spreminja v Beograd, Višegrajcem pa v Moskvo.

  Vlado, ki načrtno spodkopava varnost države, bi morali postaviti pred sodišče, ker gre zaradi načrtnega zanemarjanja in ogrožanja slovenske državne varnosti za VELEIZDAJO.

 • Marija

  Vsaka đamija je no-go cona. Vojašnica muslimanov. Pri nas jo imamo v LJ đamija in sedaj kot pravijo bivši Merkur molilnica v Mariboru. Si kdo upa na ta področja?In preštejte đamije v Nemčiji.%0 milijonov muslimanov mladih moških v Evropi đamije polne orožja kaj vam to pomeni. Merklova je dobro vedela kaj dela.Evrope ni več.Ko nam bo zmanjkalo denarja da bi muslimane vzdrževali jim dali ves ves brezplačni turizem takrat bodo pa napadli. Toliko so še pameti da kure katera jim nese zlata jajca še zaenkrat ne ubijejo.

 • PIA PlA

  Tipica se boji za stolček, zato taka izjava. https://www.youtube.com/watch?v=CKRz7hrRMUE&feature=youtu.be
  Prepozno (vsaj upam, da je tako). Čas je, da odleti. Auf Wiedersehen!

  A kaj, ko je pri njih situacija podobna kot v Sloveniji, volivci nimajo nobene izbire. Schulz je bleda senca Gerhard Schröder, in njegovi socialdemokrati vlečejo vzporednico z našimi, ki so v stalnem dialogu (beri zvesti hlapci) z rdečo zalego. Sami strokovnjaki https://www.youtube.com/watch?v=Qz_n49BVNPs

 • RATATA

  Ni “vedela” tistega, kar je lahko vedel vsak razsodno razmišljujoči previdnež.

  • Caetano

   Vse je dobro vedela, samo je lagala javnosti. Enako njen kolega Schulz. To so vse zelo dobro obveščeni ljudje. Podatke dobijo od obv. služb. Zadeva je v tem, da so se pač ona in vsi njej podobni dogovorili z Muslimansko bratovščino za ta zadnji val muslimanov. Pravzaprav je šlo samo za ”aneks” k dogovoru iz sredine 70. let, ki so ga sklenile po naftni krizi vodilne evropske države z muslimanskimi in ki določa enosmerno imigracijo iz islamskega sveta v Evropo ter t.i. kulturne pravice za imigrante.

  • samsara

   Vsak izgovor prav pride. Sploh pa političnim izrodkom tipa Angela Merkel.

 • ljubinica

  Jaz mislim, da je tudi Merklca samo orodje resnicnih gospodarjev sveta.
  Nemcijo hocejo uniciti kot nacionalno drzavo. Spomnimo se, kako so mnogi na Zahodu nasprotovali zdruzitvi Nemcije. Ker da bo mocna enotna nacionalna Nemcija lahko spet ogrozala mir v Eu. Zlasti tradicionalni sovrazniki Nemcije Anglezi so nasprotovali enotni Nemciji.
  Pa so nasli resitev: Nemcijo raznemciti ….

 • WatsonForus

  Guten Morgen, Frau Merkel!!

 • Razocarana

  Ta njena zaskrbljenost je samo lip service za Nemce, kajti njena koalicija namerava omogočiti združitev družin migrantov, ilegalci se deportirajo samo v eno mestnih, redkokdaj v dveh mestnih številkah, sama pa še vedno vztraja da morajo Poljska in Madžarska vzeti migrante v skladu begunskih kvot.

 • samsara

  Priznala in ostala na oblasti.
  Bedno!

 • Olga_10

  Merklovi dat nogo in jo naseliti v no go cono!

 • samsara

  “…obsežni krepitvi Evropske agencije za mejno in obalno stražo Frontex.”

  Kakšen Q**** Frontex?
  Od EU davkoplačevalcev plačani pobiralci in dostavljalci ilegalnih tujerodnih divjakov, dokazano nevarnih za zdravje in življenje avtohtonih državljanov EU. Nevarnih tudi za nacionalne ekonomije saj gre povsem očitno, po definiciji, za invazivne tujerodne vrste.

 • Jure kavčičeu

  Saj veste, da so ta kao no-go območja posledica našega odnosa do migrantov in ne obratno? To je recimo dokazal župan mesta Mechelen v Belgiji, ko je več kot uspešno integriral v družbo več tisoč priseljencev iz Severne Afrike. Moraš jim dat vedet, da so enakopravni državljani in so del družbe. Ne smeš jim prepovedat izvajat svoje rituale in svoje diete, saj se počutijo izključene in se zaprejo v svoje gete. Njih se religija drži ravno toliko, kot se vaša religija drži vas. Če vi niste pripravljeni spuščat nedeljskih maš, ne vem zakaj potem pričakujete, da bodo oni jedli svinjino in nehali molit. Če en drugega gledaš s sovaštvom v očeh, potem pač rata to, kar je kao sedaj že v vseh večjih Evropskih mestih.
  Evo, če vam gre angleščina, si preberite tukaj kako enostavno je z malo dobre volje mogoče doseči popolno sožitje in sodelovanje!
  http://citiesofmigration.ca/ezine_stories/the-new-normal-interview-with-mechelen-mayor-bart-somers/

  • stajerc5

   Ti si eno absolutno, do konca enkratno, se nikoli tako primitivno, brez lastnih mozganov videno bitje od velikega poka naprej!
   Verjetno si doma iz Murgl in Milanov svetovalec…

  • mojadezela

   Pri vsem tem pa sploh ni pomembno če te kameltrajbarji gledajo s sovraštvom in te hočejo ubiti….ti si politično korekten in to je tebi dovolj. Kako ste lahko tako neumni????

  • Valter BraniSlav

   In zakaj jih ti ne vzames k sebi domov in nam to pokazes na svojem lastnem primeru?

  • xtc

   Nehaj nabijati neumnosti,večino te drhali lahko socializiraš le tako ,da jo vrneš nasilo domov,pa četudi z padali.

  • Steiermark

   Ja, prav imaš, to je posledica “našega odnosa do migrantov in ne obratno”! Ali si se jim že ponudil za posiljevanje in zraven še podaril , če imaš, majhne otroke in ženo, ki jim bodo na uslugo, kot spolne sužnje, da jih bodo s pridom lahko uporabili za svoje “rituale”, kjer posiljujejo otroke….. sicer pa če si se sam ponudil, kot “willkommen” prostitutek, so te verjetno odklonili ter tebe zamenjali s kozo ali kamelo…..in glede diete, ali si se potrudil in tudi tukaj ponudil svoje drage ali sebe, za črnsko “dieto”, kot jo izvajajo povsod, kamor pridejo, tako v Italiji, kot drugje po Evropi? Ludožerci so ludožerci in to ostanejo, ti pa bedak!

 • sodnikisozločinci

  Merklova bi morala postati napaka narodno osvobodilnega boja.

 • zoro

  tudi slovenija potrebuje alternativo kot je afd npr. afs ali azs, da ne bo sds edina, ki brani in svari pred temi gomazečimi alah stvori.

 • Matt_von_Glanz

  saj bi rekel PRAV JI JE, pa mi je žal ljudi.

 • cosmosjasnovidec

  Tudi,če je tako prekleta prasica izjavila so take njene izjave samo blamaža in metanje peska v oči državljanom.Svinja je vedela kaj se bo zgodilo še preden je kamelotrajbarsko muslimansko drhal pričela vlačiti v europo.
  Nemčija ji mora soditi ter jo obesiti čeprav je to premila kazen za njo kakor tudi vsem levuharskim zahojencem po celotni europi.
  Slej ko prej bo ta levuharska drhal dobila po pičkah za svoja izdajstva ter konflikte katere je zagrešila ta muslimanska golazen.
  Vsaka rit pride slej,ko prej na svoj sekret pravi stari pregovor.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Caetano
 • Valter BraniSlav

  Za varnost Evrope je klucnega pomena da izdajalka Geli konca pred sodiscem zaradi veleizdaje lastnega naroda.

 • Valter BraniSlav

  Mi potrebujemo novega Josipa Broza da nas resi.
  Vecna mu slava na veke vekomaj AMEN

  • xtc

   Tako kot je “rešol ” Yugo z bakrotom in medsebojno vojno.
   No ni nobene potrebe njegovo delo v Sloveniji nadaljuje mali Tito -poslije Tita-Kučan.

   • Valter BraniSlav

    Nadaljeval bom kar jaz.
    Jaz bom Vas Novi Tito in Janez Jansa se mi bo zaklinjal tako kot se je nekoc najvecjemu sinu nasih narodov in narodnosti.
    CAKA VAS BLESTECA PRIHODNOST POD MOJO VLADAVINO. UKINIL BOM STRANKE, UVEDEL DIKTATURO IN NOVI DAN MLADOSTI. MUSLIJE BOM VSE DEPORTIRAL, FILANTROPE, MIROVNIKE IN LEVICARJE POSLAL NA GOLI OTOK.
    CAKA VAS NAJLEPSA PRIHODNOST. VOLITE VALTERJA- TO BODO ZADNJE VOLITVE. SLEDILO BO ENOUMJE IN VECNI OPOJ SRECE IN VESELJA. VLADAL VAM BO VALTER & SONS…

    • xtc

     Glej Titeka v Sloveniji že imaš po Titu -Kučan.

     • Valter BraniSlav

      Kucan je Mali Titek, jaz bom TITOSLAV VELICASTNI.

  • Steiermark

   Daj nam že enkrat mir, s tem satanskim stvorom, ki je tudi tebi uničil življenje – ko te je pedofiliral!

   • Valter BraniSlav

    Meni je Titova SFRJ dala ogromno.
    Zakaj tebi ni dala nic ves sama: bila si prelena in prebutasta da bi se izobrazila in svoje znanje prodala.
    Sedaj si satanov iztrebek ki samo caka na smrt.
    Verjetno so te prizadela posilstva materinih klientov ko te je kot deklico prodajala za silce zganja.
    Se veliko je luzerjev kot si ti. Satan ze caka da vas bo vrtel na zaru…si pripravljena????

 • xtc

  Upam ,da tale koalicija razpade še preden zaživi in ,da Nemčija dobi vlado,ki bo znala urediti zadeve tale Stasi Maedschen je pravi prikriti komunist-no je nekaka nemška verzija Alojzijusa slovenskega.
  Definitivno je treba No -go zone in paralelne države,zatreti,pa četudi z vojsko in silo.
  Se je pa pokazalo,da večina te nasilo pritepene drhali ni uporabno za nič in še 10 rodov bo isto,tisti,ki so v tej norosti videli,cenejšo delovno silo in delovno silo so se grdo ušteli,porasli so samo stroški za sociao in varnot in še kar naraščajo,delovne sile pa ni in ni vse skupaj pa se bo prelilo v večje davčne obremenitve in podražitve,oz ravno v smer od katere je EU želela uiti- upada konkurenčnosti,sedaj na račun tega postaja vse bolj nekonkurenčna.

  • Valter BraniSlav

   Vsak normalen clovek je to vedel ze pred 10 leti. Geli je izdajalka ki spada pred sodisce, Novi Nurnberski proces.

   • Steiermark

    Če je tako, da je “vsak normalen človek” to vedel že pred 10 leti, potem ti nisi med njimi….

    • Valter BraniSlav

     Jaz sem ze enkrat leta 1970 dojel da bo komunizem propadel. Zato sem studiral ekonomijo da sem se lahko zaposlil v ZDA leta 1977.
     Vi pa ste bili neaktivni, ostali ste doma, se polenili, iz sebe naredili malo ali nic. Danes ste zamorjeni, in lajate v luno, ter iscete vzroke za svoje lastne neuspehe izven sebe.

     • Joža Gabroža

      Tam ostani in ne lajaj

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!