Nevarna in neumna provokacija: Zamaskiranec z IS zastavo na dansko-nemški meji

Posnetek, ki je vzbudil pozornost danskih medijev, se je pojavil na You tubu ravno v času terorističnega napada v Berlinu, kjer je umrlo 12 ljudi. Zamaskiran moški, ki je paradiral z IS zastavo naravnost čez dansko-nemški mejni prehod, pravi, da je želel navkljub ‘poostrenim varnostnim ukrepom’ dokazati, da preverjanja na meji ni. Nihče ne izvaja varnostnih ukrepov, saj je prehod prost.

foto-printscreen-youtube1

 

“Nadzora na mejah ni, ker ne obstaja. Vam je udobno, ker so naše meje odprte?”
danska
Danski državljan je zamaskiran v črno,  z IS zastavo prek rame in lažno pištolo dokazal, kako slabo varovana je meja med Nemčijo in Dansko.
foto-printscreen-youtube3
“Preverjamo mejne kontrole. Ali lahko IS terorist na prehodu čez mejo ostane neopažen?”
124985
“Nadzora na mejah ni. Ali se počutite varne z odprto mejo EU?”
S. P. S.
 • Franc Novak 1979

  Iz tega članak jasno sledi, da je SLovenija ena od glavnih krivcev za muslimanski teror v EU, saj je spuščala v Schengensko območje teroriste BREZ preverjanja. EU mora Slovenijo izključiti iz tega območja, ker ga ne znamo varovati. Krivci pa so predsednik države, ker ni izdal ukaza o izrednem stanju, predsednik vlade, ki je svoji ministrici za notranje zadeve in njenemu državnemu sekretarju popuščal. Volitve predsednika bojo 2017, vsaj veste koga NE SMETE voliti.

  • Novakec1

   Nič bat, bojo še enkrat izvoljeni, ker to kar se na desnem polu dogaj je katastrofa.

   • Franc Novak 1979

    To je res, ampak jaz nisem predlagal desno polnih levakov, ampak SPS (stranka poštenih Slovencev) Samo je en problem, za ustanovitev rabim 200 ljudi s slovenskim državljanstvom. A misliš, da se jih bi dalo najti?

    • Novakec1

     Težko.

     • Franc Novak 1979

      Ne bom se družil z barabam, ampak s poštenjaki. Slovenci v demokraciji delujejo takole: Demokracija bo plačala zato, ker bo skušala ustreči vsem. Reveži bodo želeli premoženje bogatih in demokracija jim bo to dala. Mladi bodo želeli biti spoštovani kot stari, žene bodo hotele biti kot moški. Tujci bodo hoteli staroselske pravice. In demokracija jim bo to dala. Tatovi in goljufi bodo hoteli pomembne državne funkcije. In demokracija jim bo to dala. In ko bodo lopovi in prevaranti končno demokratsko prevzeli oblast, ker kriminalci in zločinci težijo po moči, bo nastala hujša tiranija, kot je bila za časa katerekoli monarhije ali oligarhije

     • pokvarjeniSvet

      AO Monarhija je bila najboljša oblika v kateri so slovenci in slovenke živeli…vse kar je prišlo kasneje za tem je samo še slabše in slabše, samostojnosti in suverenosti kot narod pa nimamo niti zdaj.

 • Nata

  No, saj smo videli kako se je ” šofer iz Berlina “lepo sprehodil do Milana !!
  Brez komentarja

 • stajerc5

  Tako kot so (ste) volili, tako imate!
  Zdaj pa “na juris” pri volitvah in se enkrat tako, nje!?

  • bojan

   Koker vem nismo merklce volil

 • garfi

  varni smo

  • bojan

   Sigurn so se od slovenije okužl od varnosti

  • montyamp

   Varni smo zaradi komunist-fašistične bede , v katero nas pehajo marionete vajencev Stalinovih maturantov , kidrić-maćek-kardeljanske glistavosti .
   Takšnemu gnoju se še kamenometalci ognejo .

 • Unikatna

  To pa je že skrajno idiotsko! Meje bi morale biti! Sranje vse skupaj!!

 • centurion

  Po Ljubljani lohk korakaš z zvezdnato zastavo, ISIS zastavo, poješ
  na Titovih trgih druže Tito mi ti se kunemo…
  Zna pa biti izobešena slovenska zastava problem….
  Tut na ljubljanskem gradu.
  Sam,da je jebena đamija v glavnem mestu ćefurlandije.

 • xtc

  Tale provokativni nastop je zelo drvorezen meč in kot vedno večina komentatorjev zadevo popade na popolnoma napačni strani:
  Kaj konkretno je ta mož želel povedati enako:Če lahko rečemo ;da je odprava notranjih mej vEU OGROMEN NAPREDEK IN RAZVOJ;JE NJIHOVO ZAPIRANJE KORAK NAZAJ:
  kDO JE TA ČLOVEK ali simpatizer ISISA ali simpatizer;kake desno populistične stranke;financirane iz Kremlja je pa drugo:Težava je v tem ;da je EU POLITIKA PADLA NA ZAŠITI SVOJIH ZUNANJIH NE NOTRANJIH MEJ;ČE BI ZAŠČITILA IN USTREZNO VAROVALA ZUNANJE TEH TEŽAV NEBI BILO:gLEDE SAMEGA TERORIZMA PA JE TAKOLE;PONOVNA VZPOSTAVITEV MEJ NEBI DOSTI IZBOLJŠALA SITUACIJE SEDAJ_TREBA JE ZAPRETI ZUNANJE MEJE:
  Situacija nebi bila nič boljša zato;ker je nek del prebivalcev;drugi rod priseljencev že radikaliziran;radikalizira pa se čez verske vodje;ki adevo prenašajo napreje;ti se srečujejo na konferencah in zasebno itd:
  Dokler Eu ne bo naredila nič za zatesnenje zunanjih mej;vam tudi vzpostavljanje notranjih ne koristi veliko;sploh pa ne državam;kjer je že veliko islamskega življa četudi meje zapro ne bo pomagalo dosti;saj je vprašanje;koliko je že radikaliziranih in jih še bo in koliko jih bo še prišlo pač ilegalno;doklerEU NE ZAMENJA TAKO IMIGRANTSKE KOT AZILNE IN ŠE KAKE POLITIKE TER UMIRI LEVICE:

  • fmg9

   Iksi, tudi meni se srce para ob zapiranju notranjih mej. Ampak Schengen je pač padel.
   Vprašanje kdaj (če bo sploh kdaj) še vzpostavljeno stanje pred eksodusom. EU ni več to kar je bila.
   Preveč kritične mase ilegalcev.
   Varnostne službe EU popolnoma nepripravljene (akoravno so na to obveščevalci stalno opozarjali).
   Politika pa sedaj ne ve točno kaj bi, pa še razdeljeni smo v EU glede teh vprašanj. Preden se bo karkoli doreklo, bo že vse drugače… Eh ja.

   • xtc

    Hja imaš prav vendar naj te opozorim na nekaj kar je npr težava v Sloveniji;če je še smiselno zapirati meje za Višegrajce je pri nas četudi meje zapremo navznoter Eu problem enak_IMIGRANTI;KI NISO IZ euCELINE;K NAM NITI NOČEJO A IMAMO VSE VEČJI PROBLEM z vse hitreje rastočo muslimansko populacijo;ki se seli k nam z Balkna nekajlegalno;e več ilegalno;nekaj z porokami;nekaj z združevanji družin_ampak tu se nihče ne vpraša;koliko je tu radikalov;ravno oni dan sta dva iz te regije vNemčiji izvršiti napad:
    Glede EU POLITIKE PA TOLEKO BO ZAČELO DOVOLJ POKATI BODO SPREMEMBE ŽAL PREJ NE AMPAK REŠEVANJE PA BO GROZLJIVO:

 • tečnež

  Fant nima jajc,če bi jih imel,bi se tud brez fašenske maske posnel,da bi vedli,keri je to dasa…

 • dare326

  Neumnost, šel je čez prehod za ovce. Če bi šel čez normalni prehod, bi sedel v arestu. Lokalni prehodi so povsod po EU in so nezaščiteni. Tudi v času, ko še ni bilo šengenske meje, se je dalo neopaženo čez vsako mejo. Pred mnogo leti so v Španiji znancu ukradli potni list in je brez papirjev prišel čez vse meje do doma na Jesenicah.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!