Nevarni migranti: Kar 79-krat več možnosti je, da vas posili muslimanski migrant iz Afganistana kot kdorkoli drug!

Foto: epa

Novi podatki razkrivajo, kako migranti iz islamskih držav ogrožajo ženske v Evropi. Kar 92 odstotkov vseh brutalnih posilstev na Švedskem storijo namreč migranti.

Z drugimi besedami: na tisoče švedskih žensk ne bi bilo posiljenih in s tem travmatiziranih za celotno življenje, če iz islamskih držav na Švedsko ne bi prispeli migranti. Seznam “top 10 posiljevalcev po narodnostih” razkriva, da imajo posiljevalci predvsem korenine v Iraku, sledijo pa migranti iz Afganistana, Somalije, Eritreje, Sirije, Gambije, Irana, Palestine, Čila in Kosova. Edina nemuslimanska država, ki se je znašla na tem neslavnem seznamu posiljevalcev, je tako Čile, piše Jihad Watch ter razkriva, da “če upoštevamo število različnih pripadnosti narodnosti na Švedskem, je kar 79-krat več možnosti, da vas posili Afganistanec kot pa moški, ki je rojen na Švedskem”.

“Migranti lažejo o svoji nacionalnosti in identiteti”
Seveda pa Švedi ne morejo pozabiti na lansko priznanje njihovega policista Petra Springareja, ki je prelomil “korekten” politični molk o epidemiji napadov na njihove ženske s strani migrantov. “V zadnjem mesecu sem se ukvarjal z dejanji, ki sledijo: posilstvo, posilstvo, brutalno posilstvo, napad na žensko, izsiljevanje, izsiljevanje, napad, nezakonita grožnja, nasilje nad policistom, grožnja zoper policista, preprodaja drog, huda preprodaja drog, poskus umora, posilstvo, izsiljevanje in nasilje,” je zapisal ter objavil državljanstvo teh kriminalcev: “Države izvora kriminalcev so: Irak, Irak, Turčija, Sirija, Afganistan, Somalija, Somalija, Sirija, Somalija, neznana država, neznano poreklo, Švedska. Za polovico osumljencev ne vemo, iz katere države prihajajo, ker nimajo veljavnih dokumentov. To pogosto pomeni, da lažejo o svoji nacionalnosti in identiteti.”

Za ženske vse bolj nevarno tudi v Nemčiji, na Danskem in Norveškem
S podobnimi izzivi, kako zaščititi ženske, pa se soočajo tudi druge zahodnoevropske države, med njimi Danska, kjer se je število posilstev povečalo kar za 163 odstotkov v enem letu, odkar so bili leta 2015 po pritisku ZN prisiljeni sprejeti muslimanske migrante. Poleg tega je za belopolte in svetlolase ženske vse bolj nevarna tudi Nemčija  samo spomnimo se silvestrovanja leta 2015 v Kölnu, ko je tisoč muslimanskih in temnopoltih migrantov z Bližnjega vzhoda in iz Afrike obkolilo ženske, jih spolno nadlegovalo, otipavalo in celo posiljevalo  in to vsem na očeh! V Oslu, glavnem mestu Norveške, pa kar 100 odstotkov napadov  posilstev zakrivijo tuji moški, večinoma prosilci za azil. Po poročanju norveške policije se večina posilstev zgodi zato, ker “so moški vzgojeni v kulturi, ki spodbuja takšno obnašanje,” še piše Jihad Watch.

M. S.

 • RealRevolution

  Nemcija mora biti Germania.
  Angela Merkel,ki sluzi svojim gospodarjem iz senc bi morala koncati svojo diktaturo.
  Spravlja se na Nemce in sili ljudi v multi kulti.Zakaj ne gredo na volisca in ljudje odlocijo,ce je tako “demokraticno” vse?
  V Nemciji so tudi izglasovali politiki ZA istospolno poroko .
  Sama je rekla,da je glasovala proti ampak to nic ne steje saj je bilo gladko sprejeto.Lepa je ta politicna korektnost,ki pelje druzbo v prepad.Za je glasovalo tudi nekaj njenih strankarskih kolegov.
  Taksni prodajajo svoj narod in so za na goreco grmado,ker drugace res ne gre.
  Prevec je pokvarjenih izdajalcev,ki se izdajajo za nekaj kar niso in so pravzaprav sovrazniki KRSCANSTVA .

  Krvolocni volkodlaki,ki so obleceni v ovcjo obleko.

  • Adolf Hitler

   kamerad prasica je židinja! in njeni lakaji so pomagači židovske elite čas je da se v olk oboroži tle ni več pardona! sieg heil unsere kaiser Wilhelm!

 • šmentanamuha

  Medtem pa naše Rogovske aktivistke veselo žurajo z Afganistanci in Pakistanci, ki jih skrivaj tihotapijoi v državo, pa še kakšen Iračan se najde vmes.

  • Bastian

   Vmes so tudi aktivisti ki z veseljem grgrajo migrantsko spermo.

 • Adolf Hitler

  Priprava za 3. svetovno vojno – Avstrija ponovno oborožen – doku 2017 (NEW HD)
  https://www.youtube.com/watch?v=CvP8Ludh8FU&t=1693s

 • Olga

  Ženske naj se naučijo borilnih veščin in se opremijo z orožjem, dokler divjakov ne bomo nagnali, z levaškim politiki vred!

 • Demonkrat

  Ko bo folku zavrelo ,bo konec rasizma.Ali eni ali drugi.

 • garfi

  če se to zgodi moji družini se bo levićarjem zgodilo kaj veliko hujšega
  ja to je sovražni govor

 • plamen100

  Zakaj ne bi slovenske levofašistkinje tudi one iz Kotnikove, šle na švedsko, da si migrantje potešijo živalske nagone? Samo dobro… km..khm..slovenska levofašistka je prava levofasšistka.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!