Neverjetno, kako spet zavaja CNN: Voditelj Wolf Blitzer zanikal teroristični napad v Barceloni in ga primerjal z incidentom v Virginiji!

Foto: CNN. Wolf Blitzer.

Prolevičarska ameriška televizijska mreža CNN spet razburja javnost, potem ko je voditelj Wolf Blitzer bizarno primerjal teroristični napad v Barceloni z incidentom v ameriški zvezni državi Virginija, kjer so se med seboj spopadli podporniki in nasprotniki podrtja kipa konfederacijskega generala iz časa ameriške državljanske vojne Roberta E. Leeja. Wolf Blitzer je namreč v pogovoru z dopisnikom s terena Jimom Sciuttom razpravljal o možnostih, da je bil napad v Kataloniji “kopija” nasilja v Charlottesvillu, ki je izbruhnilo na maršu zagovornikov bele rase. V Charlottesvillu je rasist zapeljal v množico ljudi, umrle so tri osebe, medtem ko je bil napad v Barceloni seveda teroristične narave, saj je zanj odgovornost že prevzela tudi Islamska država – ubitih je bilo 13 ljudi. CNN-ov novinar pa napada v Barceloni ni izpostavil kot terorističnega, temveč je izjavil, da je bilo ob obeh tragedijah uporabljeno enako orožje za ubijanje, pa čeprav zaradi ”drugačnih političnih” razlogov. Kritiki opozarjajo, da gre za tipično ignoranco ameriškega režimskega novinarja, ki pozablja, da je bilo podobnih napadov, ko vozilo zapelje v množico ljudi, v Evropi samo v zadnjem letu kar šest.

“Ja, pojavila se bodo vprašanja o kopijah napadov,” je v prenosu na CNN razlagal Wolf Blitzer. “Pojavljala se bodo vprašanja, ali je bilo tisto, kar se je zgodilo v Barceloni, v resnici kopija tistega, kar se je zgodilo v Charlottesvillu v Virginiji, čeprav so morda vpletene drugačne osebnosti z drugačnimi političnimi ambicijami. Vsi pa uporabljajo isto smrtonosno orožje: vozilo z visoko hitrostjo zapelje v množico ljudi, v množico pešcev,” je povedal.

Naj spomnimo. Divjanje protestnikov in njihovih nasprotnikov v Charlottesvillu se je končalo s tragedijo, ko je ameriški rasist zapeljal v množico ljudi, tri ubil, več deset pa poškodoval. V Barceloni pa je bilo v terorističnem napadu, za katerega je odgovornost prevzela skupina Islamska država, ubitih 13 ljudi, več kot 80 pa huje ranjenih. Napada nista povezana, saj v Virginiji nikakor ni šlo za teroristični napad, ki bi ga izvedli islamski skrajneži.

Foto: CNN. Tragedija v Charlottesvillu

Nica, Berlin, London … Ignoranca novinarja CNN, ki pravi, da je Barcelona kopija napada v Charlottesvillu
Napad z vozilom, ko islamski terorist zapelje v veliko množico ljudi, je taktika, ki jo džihadisti zdaj uporabljajo že leta, saj smo podobne napade videli v Nici, Berlinu in Londonu. Skupina Islamska država svoje vojščake s propagando že dolgo časa uri za napade z večjimi vozili, praviloma tovornjaki, saj gre za lažje izvedljivo in bolj nepredvidljivo naravo napadov. Smo pa letos videli tudi nekaj napadov desničarskih in levičarskih skrajnežev z avtomobilom, nazadnje je letos junija moški zapeljal v množico muslimanov pred mošejo v londonskem parku Finsbury.

Ameriški konservativci zdaj pravijo, da je zadnje poročanje televizije CNN še eno v dolgi vrsti dokazov, da ima ameriški predsednik Donald Trump še kako prav, ko medij opisuje kot #fakenews, torej tovarno lažnih novic. Letos maja smo bili priča zrežiranemu protestu muslimanov v Londonu, ko so v javnost prišli posnetki, kako novinarka usmerja protestnike, kje naj stojijo, kako naj dvignejo svoje transparente in kako glasno naj vpijejo.

Na CNN se na plaz kritik, ki se je usul na račun njihovega novinarja Wolfa Blitzerja, sicer še niso odzvali.

T. F.

 • FUCK COMMUNISM

  Blitzer je zidovska svinja. Njegovo mnenje, glede na zidovsko vpletenost v genocid nad belo raso, je popolnoma nepomembno!

  • sprehajalec

   A zato ker ima špegle kot Kissinger?

   • FUCK COMMUNISM

    Sej Kissinger je tut smrdljiv zid. Eden najbolj genocidnih ljudi, kar jih je kdaj svet videl. Pa se svinja nikakor ne zvrne v grob.

    • sprehajalec

     To so te levičarji napumpal. Gre za enega najbolj cenjenih ameriških zunanjih ministrov.

     • FUCK COMMUNISM

      A je to kaksen podatek, da je “eden najbolj cenjenih ameriskih zunanjih ministrov”?! To ne spremeni dejstva, da je eden najbolj genocidnih ljudi kar jih je svet videl. Vojni hujskac in vojni zlocinec!

     • sprehajalec

      Vietnam pa to, pa osvobodilni boj Vietnameskega ljudstva za socialnoosvoboditev? Pa obrambna vojna Izraela na Golanu 1973?

     • FUCK COMMUNISM

      Kle imas nekaj njegovih citatov:

      Top 10 Kissinger Quotes

      1. Soviet Jews: “The emigration of Jews from the Soviet Union is not an objective of American foreign policy. And if they put Jews into gas chambers in the Soviet Union, it is not an American concern. Maybe a humanitarian concern.” (link)

      2. Bombing Cambodia: “[Nixon] wants a massive bombing campaign in Cambodia. He doesn’t want to hear anything about it. It’s an order, to be done. Anything that flies or anything that moves.” (link)

      3. Bombing Vietnam: “It’s wave after wave of planes. You see, they can’t see the B-52 and they dropped a million pounds of bombs … I bet you we will have had more planes over there in one day than Johnson had in a month … each plane can carry about 10 times the load of World War II plane could carry.” (link)

      4. Khmer Rouge: “How many people did (Khmer Rouge Foreign Minister Ieng Sary) kill? Tens of thousands? You should tell the Cambodians (i.e., Khmer Rouge) that we will be friends with them. They are murderous thugs, but we won’t let that stand in the way. We are prepared to improve relations with them. Tell them the latter part, but don’t tell them what I said before.” (Nov. 26, 1975 meeting with Thai foreign minister)

      5. Dan Ellsberg: “Because that son-of-a-bitch—First of all, I would expect—I know him well—I am sure he has some more information—I would bet that he has more information that he’s saving for the trial. Examples of American war crimes that triggered him into it…It’s the way he’d operate….Because he is a despicable bastard.” (Oval Office tape, July 27, 1971)

      6. Robert McNamara: “Boohoo, boohoo … He’s still beating his breast, right? Still feeling guilty. ” (Pretending to cry, rubbing his eyes.)

      7. Assassination: “It is an act of insanity and national humiliation to have a law prohibiting the President from ordering assassination.” (Statement at a National Security Council meeting, 1975)

      8. Chile: “I don’t see why we need to stand by and watch a country go communist due to the irresponsibility of its people. The issues are much too important for the Chilean voters to be left to decide for themselves.” (link)

      9. Illegality-Unconstitutionality: “The illegal we do immediately. The unconstitutional takes a little longer.” (from March 10, 1975 meeting with Turkish foreign minister Melih Esenbel in Ankara, Turkey)

      10. On His Own Character: “Americans like the cowboy … who rides all alone into the town, the village, with his horse and nothing else … This amazing, romantic character suits me precisely because to be alone has always been part of my style or, if you like, my technique.” (November 1972 interview with Oriana Fallaci)

      Kissinger je zidovska svinja!

     • FeriSS.H

      Tudi s tem se na da debatirati, je pač pacient Bezmenov subverzije … in Yuri ih je lepo opisal kot TRAJNO IZGUBLJENE primere

     • sprehajalec

      daj, daj neumnosti vzete iz konteksta. Konec koncev je pa Severni vietnam začel vojno z južnim, pa komunistična gverila v Kambodži….

     • Steiermark

      ista zadeva, kot takrat, ko se govori o pedofilu in množičnem morilcu, pederajzlu titu, “kako spoštovana osebnost je bila”! Ali si teslo velikega formata, ki nima svojega mnenja teer naseda vsem tem rdečim zavajajočim genocidnim podganam…..ali pa si čipiran!

     • sprehajalec

      Zapomni si Steiermark.

      Jaz sem proti Levičarjem in Komunistom.

      Jaz sem proti KAMERADOM, pritkritim občudovalcem pokojnega Adolfa, njegovega reda in moči ter njegovih simbolom. Ter njegovih sledilcev. Pa skinhedov.

      Zelo detaljno sem preštudiral Holokaust, veliko pričanj sem poslušal in se mi Judje smilijo. Sem občudovalec Izraela in njegovega boja z Arabci.

      Svetovna judovska zarota oziroma protokoli Sinjskih modrecev so mi Lari fati, Lari fari so mi judovski bankirji, pa lari fari so mi judovski centri moči. priznam, da gre za zelo sposoben narod, 14 milijonov jih je pa 50% svetovnih nobelovcev so dali ter veliko pomembnih svetovnih mislecev.

      Nič čipiran, jaz najmanj..

     • Steiermark

      Če si proti levičarjem – komunajzlom, potem si pa pravgotovo tudi za obsodbo zločinov in zločincev levega kova, ki so , vsaj v Sloveniji sproducirali 200.000 nedolžnih žrtev – med njimi veliko židov! Pa še tole bom ponovila: na Štajerskem, kjer je bila Nemčija od 41 do 45 in dokler niso vkorakali, pozno poleti, rdeče komunistične titove podgane, ni bilo nobenega klanja, še posebaj ne judov, s strani nacistov. Ko so pa komunistične zveri, pod titovim vodstvom vkorakale, ne da so se jih vsi ljudje bali – ker so bili divjaki, smrdljivi in hudobni ampak so šele takrat začeli izvajati to, kar se pripisuje skozi nacistom! Začeli so klati ljudi, predvsem premožne, jih posmrtno oropali….Tudi židom niso prizanesli, tistim, ki so kljub Nemčiji, preživeli v miru celoten nacizem. Spominjam se pripovedovanja mojega očeta, ki je bil, kot nemški vojak – ujetnik, , 2 leti v Sibiriji in kaj je vse tam videl in doživel – strahote! Ko je novembra 46 prišel, po Božji previdnosti, domov, so ga pa hoteli likvidirati rdeči oblastniki! No, še pred koncem 46 je v pogovoru z enim izmed židov v našem kraju, ki je bil bogat in pošten trgovec, mu je povedal, kaj vse je doživel v Rusiji in kako so tam sistematično klali žide ter mu priporočal, da pobegne iz smrdljive titove jugovine! Človek, ni hotel verjeti in sprejeti opozorila in je to drago plačal, njega in ženo so 46, v začetku leta likvidirali, v nekem bunkerju….. otroka sta se rešila, ker sta bila na šolanu v Avstriji in se še nista vrnila! Pa še kup takih zgodb vem, ko so premožni ljudje in poštenjaki, preživeli, brez večjih težav, nacizem, komunizma pa ne!

  • Timzladen

   Človek božji, naj se te Kristus usmili, kako lahko tako lažnivo kolneš. Slava Judom za pogum in moč, da po vsem hudem še stoje, Bog jim pomagaj.

   • FUCK COMMUNISM

    Jaz vem, da se jim 1. ni nic hudega zgodilo in 2. da so si sami krivi, ce jih narodi, katere parazitirajo, naganjajo iz svojih drzav. Preberi post FeriSS.H o njih. Bolj resnicno ne bi mogel napisat. Preberi in jih ljubi dalje!

    • Hun

     resnicno?…resnico vsak slis tako k jo hoce

     • Steiermark

      po komunajzarsko, ki jo pa seveda prirejate sproti. Za vas, kot za tamalega podganarja, je resnic več……

   • FeriSS.H

    Ali si sam Žid ali pa si TOTALNI IDIOT ki mu niti lobotomija ne bi bistveno poslabšala PRIROJENI IDIOTIZEM

 • ljubinica

  Tale Blitzer nikakor ne pocne tega, kar pocne, iz ignorance.
  Laze in manipulira nacrtno. Uresnicuje svojo levicarsko- judovsko agendo.

 • ljubinica

  Vse se dogaja nacrtno in ne bo se dobro koncalo …
  Vceraj sem naletela na neke judovske portale …. izbruhe neverjetnega odpora in sovrastva do Evropejcev in se posebno do Poljakov … izrazanje veselja, ker da se Evropa bliza propadu …
  Jude od malega indoktrinirajo v sovrastvu do krivcev za genocid, t.j. Evropejcev.

  • FUCK COMMUNISM

   Le da za ta domnevni genocid nimajo dokazov… vkljucno z mnozicnimi grobisci ne…

  • Hun

   izraelski judi so vaši.. oni so ekstrem nacional naravnani

  • Steiermark

   To judovsko vprašanje genocida bi bilo potrebno podrobneje analizirat in ugotovit ” krivce” za genocid….

 • sprehajalec

  Amerika i Engleska, biće zemlja proleterska….

 • Anton

  Ta osebek zame ni zgolj provokator, temveč predvsem IDIOT.

  sarkazem press

 • Aron

  Blitzer je idiot, daaaaleč od tega da bi bil levičar, je oportunistična lutka establišmenta. Prav prozorni so s temi napadi na Trumpa.

  • sprehajalec

   Kdo pa zate ni to?

   • Aron

    V ameriških MSM? Ga trenutno ni junaka.

  • Hun

   niče rovtarsko slovensko bo pamet solil o uspesnem americanu

 • garfi

  FakeNewsNetwork
  tako kot vsi lewaki, ki so okupirali medije

 • AlojzZ

  Glavni rabin v Barceloni: Evropa je izgubljena, vrnite se v Izrael!

  Za Jewish Telegraphic Agency (JTA) je po napadih v katalonski prestolnici dejal, da svojemu občestvu stalno pravi, da Judje niso tukaj za stalno. “Spodbujam jih k nakupu posesti v Izraelu. Ta kraj je izgubljen. Ne ponavljajte napak alžirskih in venezuelskih Judov. Bolje je oditi prej kot prepozno.”

  https://www.domovina.je/glavni-rabin-v-barceloni-evropa-je-izgubljena-vrnite-se-v-izrael/

 • FeriSS.H

  Ma nič neverjetnega ni tu … to je pač CNN (Compost Nonsense News) v Židovski LASTI kjer je Starosta Blitzer samo tipičen predstavnik FANATIČNO-SOVRAŽNEGA Anti-Belskega Židovstva v Ameriki … ki pa ni idiot kot mu neki tu pomotoma pripisujejo … je EXTREMNI ZLIKOVEC. Prav ta vrsta Židov je pripravila Naciste da so potem tamanili kar povprek vse Žide, glavnina Blitzerjev pa im je medtem pretkano in po planu ušla v Ameriko. Na žalost so Nacisti popušili in nam vsem naprtili Holokavst ki so ga pretkani Židje seveda po Židovski kalkulantsko NAPIHNILI do njim magične številke 6,000,000

  Židje prav izzivajo NOVI Holokavst, in UPAM da ga bodo dobili, tokrat bolj temeljito … po tisti stari – Kdo pod drugim jamo koplje … Edina novost pri drugem Holo-čiščenju bi morali biti še Levičarji … “pošteno” so si zaslužili svojo dozo

  PS
  PRIPOMBA Novi24 – NE UMIKAJTE TEGA ČLANKA TAKO HITRO NA STRANSKI TIR, TAKI SO BOLJ POMEMBNI KOT PA VSE DOMAČE TEME!

  • FUCK COMMUNISM

   Boom!!! Bomba od komentarja!

  • Hun

   hahaha judi so pripravl naciste da si jih pobijal, ANTIFA je prpravla KKK da se je zaletel v njih…ok potem si jst predstavlam da so v Barceloni miroljubni turisti prpravl radikalne islamiste da so jih pobil

   • FeriSS.H

    Klasičen primer ponesrečenega abortusa – LEVUHAR

    • Hun

     ko skrajni desnicar nima argumentov mu preostane zalitev…

     • FeriSS.H

      Ne zavajaj sam sebe … v tvojem primeru nobena kot praviš “žalitev” ni žalitev … so pač dejstva … sorry

     • Hun

      tebe bi moral poiskat in ti na celo vtetovirat svastiko…potem bo zapru enkrat za zmerj svoj usran švabski gobc

     • FeriSS.H

      He he … “ko skrajni Levičar nima argumentov mu preostane žalitev” … kakor koli že, me pa veseli da si spet svoj

     • Jovo Jamnica

      Ti si prvi štarto z osebno diskvalifikacijo…

     • Hun

      desno tele uvid vzrok in posledico ko se gre za njegovo rit…drugace se pa spreneveda

     • FeriSS.H

      Nikakor ne, tovariš Hun je začel prvi že davno prej, in ne samo pri meni … zgodovina njegovih postov se vleče daleč nazaj … na momente se resda zadržuje, a ga ne rešuje izvirnega greha, V enem postu sem mu celo nanizal njegovo “poezijo” in se je po tistem samo malo potuhnil

      Z vsakim ki mi replicira Z ARGUMENTI sem pripravljen debatirati civilizirano … če mi pa sikajo samo zaradi sikanja pa …

     • Jovo Jamnica

      Uf. Tota je pa bosa. Kaj ti misliš, da jas zasledujem vajino korespodenco??? To tu sn sločajno čito…

     • FeriSS.H

      bosa ali obuta, tako pač je … lahko bi to opazil v njegovh diplomatskih notah z številnim ostalimi komentatorji … prostaški kot zadnja primitivčina … HUN pač

     • Jovo Jamnica

      Mene še ni šinfo. Marsikeri drugi pa mi take pove, da jh niti ponovit nea znam. Anpak, to za mene ni izif… :-)

     • FeriSS.H

      Vic je v temu da niti en AntiFa modrian tu ni reagiral na moje poste s evidencami, takimi PREVERLJIVIMI ki vzdržijo, ponavadi lopnejo nazaj s butastim sprdanjem … parim sem že ponudil odprt resen duel, a takoj poniknejo da oni že ne bodo “zgubljali čas” in v podobnem stilu. Niti eden ni zbral pogum da bi pokazal kaj “znajo” in tako povozijo moja kot radi pravijo “nakladanja” … Sicer pa AntiFa modeli nikjer niso zmogli enega stavka … tulijo, tolčejo po loncih, sprejajo, zamaskirani zahrbtno udarijo … še sreča da vsaj zvočnih “efektov” ne morejo uprizarjati tu

     • Hun

      antifa modrian antifa modeli..feriss pa desnicarji ste vsi popederili
      slo politka je u kompletu brez hrbtenjače

     • Steiermark

      jovica in hun = gliha gliho štriha! Zato se ne “opazita”, da “izstopata”, ker sta enaka!

    • Hun

     jst sam nadaljujem z vzrokom in posledico, ki jih sam navajas in s tem opravicujes nizkotne umore svojih simpatizerjev…

 • Olga

  Počasi se bodo levicarji popolnoma razkrili! Antifa je najboljše darilo levičarjev desnici, po besedah levičarskega razumnike in matematika N. Chomskya! Prav nazorno nam kažejo, kaj so: lažnivci, manipulanti, delomrzneži, paraziti, provokatorji,skorumpiranci in teroristi! Nič jim ni sveto!

 • FUCK COMMUNISM

  @disqus_y46jgybHcu:disqus: ej, a ti vedno serjes samo skoz gobec, al se ti vcas rata posrat tut skoz rit??

 • FeriSS.H

  Židovska marxistutka in Stand by Comedian Sarah Silverman si je privoščila strupeno satiro, ki samo pove kako se Ameriški Juden že povsem odkrito delajo norca iz Belcev in kar im tam počnejo … upam da se bo tudi njej aroganca zataknila globoko v grlu … v momentu ko se bo srečala s svojim stvarnikom … v peči

  Tole je lansirala (text puščam v originalu)

  Dear people who have become white nationalists: I can’t imagine what life is like for you & I know finding this brotherhood of hate feels like a place where you can belong. But this is a country of diversity and you, coming yourself from immigrants, belong here in this beautiful tapestry.

  I know you feel like you have found, in white nationalism, a purpose and a community. But that sinking feeling you have when you are alone at night is your gut, and you must listen to it. I believe you can, if you wish, find the great bravery in yourself to shed your ideology of hate and join us in an existence of love. You do have a purpose and there is a community for you. Join us. We will love you. I will love you. Your life is not set – you can change it.

  There is greatness in you and it lies within all of us as one beautiful diverse nation who has each other’s backs. Come be a part of it. I promise that sinking feeling will turn to a feeling of flight. You will not be replaced by Jews. Because only you can be you and there’s only one you in the world. No one is going back to the country they came from, (many, brutally and against their will). This is our home now – all of us. And there is a place for you in it- sit beside me. Come feel what real brotherhood is. And be a part of what America, at it’s very best, can stand for.
  Love,
  Your Jewish friend, Sarah

  tu pa sledijo reakcije … njene in njenih –

  https://saboteur365.files.wordpress.com/2016/08/laughing-woman.jpg
  https://saboteur365.files.wordpress.com/2016/07/terrorist-laughing.jpg
  https://saboteur365.files.wordpress.com/2016/01/laughing-white-man.jpg
  https://saboteur365.files.wordpress.com/2016/06/laughing-blacks-gif.gif
  https://saboteur365.files.wordpress.com/2016/02/asian-girl-laugh-gif.gif

  • .

   ONA JE TUDI POVEDALA DA JE VESELA KER SO JUDJE UBILI JEZUSA IN DA BI GA TUDI ONA KOT ŽIDINJA SPET UBILA. VTIPKAJ NA YOUTUBE NJENO IME IN POLEG KILL CHRIST. VSI SO JI CELO PLOSKALI. AMERIŠKI KRŠČANSKI PRAOČETJE SE V GROBU OBRAČAJO KER JE AMERIKA ŽIDOVSKI AGENT.

  • AMER. VEČ NISO NORMALNI

   TUKAJ JE JAVNO POVEDALA IN DOBILA PLOSKANJE: https://www.youtube.com/watch?v=GSrhJGGDqx0

 • .

  On je ž. Kot vsak v ameriških bankah in medijih

 • .

  Slavni Ž. v od nekdaj krščanski Ameriki se norčujejo iz Jezusa in se hvalijo ker so Jezusa Kristusa odrešenika prav Ž. izdali in na križ poslali.

 • !!!!!!!!!!!!!!

  Slavna Židinja v Ameriki se javno hvali s tem, da so Judje ubili Jezusa Kristusa in pravi, da bi to storila še ona !!!!!!!!!!!!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=GSrhJGGDqx0

 • !!!!!!!!!!!!!!

  Američani nimajo več nič za jest, menda imajo bone za hrano, ker so vsi dolarji nakazani v ž. izrael, ker židje vladajo nad ameriškim davkoplačevalskim denarjem!!!!!!!!!

  Ameriške ceste propadajo, ameriški narod je izmučen, vojaki pa so se iz vojn ( za Ž.), vrnili brez rok, nog, mnogi so naredili samomor, ker so videli, da je vojna proti arabkim državam bila neumnost. AMERIČANI IMAJO GIBANJE ” IF AMERICANS KNEW” ( ČE BI AMERIČANI VEDELI), kjer se borijo za resnico, da se javno pove, da ameriški krščanski narod več ni šef v Ameriki, ampak tam vladajo nekrščanski Ž. !!!!!!!!!!!!! KLIKNI IN POGLEJ KAJ PRAVIJO V AMERIŠKEM GIBANJU, KJER SE BORIJO ZA RESNICO!! http://therealistreport.com/wp-content/uploads/2015/11/anti-israel-billboard.jpg

  • xtc

   Glej stonicki trol,pejd naKure in tam trolaj.

  • Steiermark

   Si spet imel nočno moro…..

 • FeriSS.H

  V kakšno Multi-Rasno zmešnjavo so Židje “USPEŠNO” pripeljali Ameriko pove tale Črnuharska JAVNA ZAHTEVA, pravi “majceni” biserček – https://www.leoweekly.com/2017/08/white-people/

  (Puščam v originalu kjer blesti izvirni NIGGER BABBLE)

  ———————————————————————-
  White people, here are 10 requests from a Black Lives Matter leader

  [This article is part of a package covering Louisville’s reaction to Charlottesville. Check out the other pieces, including Ricky Jones’ column “Black People Should Arm Themselves Now!” and Erica Rucker’s “America… where are you going?”]

  Some things I’m thinking about that should change (in that Southern, black grandmama voice):

  1. White people, if you don’t have any descendants, will your property to a black or brown family. Preferably one that lives in generational poverty.

  2. White people, if you’re inheriting property you intend to sell upon acceptance, give it to a black or brown family. You’re bound to make that money in some other white privileged way.

  3. If you are a developer or realty owner of multi-family housing, build a sustainable complex in a black or brown blighted neighborhood and let black and brown people live in it for free.

  4. White people, if you can afford to downsize, give up the home you own to a black or brown family. Preferably a family from generational poverty.

  5. White people, if any of the people you intend to leave your property to are racists assholes, change the will, and will your property to a black or brown family. Preferably a family from generational poverty.

  6. White people, re-budget your monthly so you can donate to black funds for land purchasing.

  7. White people, especially white women (because this is yaw specialty — Nosey Jenny and Meddling Kathy), get a racist fired. Yaw know what the fuck they be saying. You are complicit when you ignore them. Get your boss fired cause they racist too.

  8. Backing up No. 7, this should be easy but all those sheetless Klan, Nazi’s and Other lil’ dick-white men will all be returning to work. Get they ass fired. Call the police even: they look suspicious.

  9. OK, backing up No. 8, if any white person at your work, or as you enter in spaces and you overhear a white person praising the actions from yesterday, first, get a pic. Get their name and more info. Hell, find out where they work — Get Them Fired. But certainly address them, and, if you need to, you got hands: use them.

  10. Commit to two things: Fighting white supremacy where and how you can (this doesn’t mean taking up knitting, unless you’re making scarves for black and brown kids in need), and funding black and brown people and their work.

  ——————————————————————–
  Levuharjem priporočam naj se ne zavajajo s svojim “progresom”, in raje prisluhnejo temu, ker KO in ČE bo Črnuharska drhal dosegla svojo kritično maso tudi v Slovenistanu, bodo zahteve enake ali podobne

  • FUCK COMMUNISM

   WHITE LIVES MATTER!!!

   • FeriSS.H

    Eh ti “grdi Rasist” … tako se pa res ne spodobi …

 • xtc

  Levaki.
  Nesmrtna laž in prevara.

 • !!!!!!!!!

  Slej kot prej bo zgodovina javno pokazala katera ” verska skupnost” stoji za vsemi vojnami, migracijami in zlom, ki ga podtika človeštvu!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • AIRWAYS

   Čakam. Kdaj?

 • Brutus

  Za levake mi pa res ni še čisto jasno ali so res tako butasti, ali pa le samo tako pokvarjeni in sprevrženi?! No, morda pa oboje skupaj……

 • Bob

  Fake news CNN, smo ze navajeni teh namisljenih pokvarjenih socialistov!

 • piko8

  V ZDA bo že Tramp porihtav! Bol zaskrbljujoči so naši levi fašisti!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!