Nezakoniti migrant iz Mehike posilil le šest let staro deklico

Fotografija je simbolična (Foto: STA)

Nezakoniti priseljenec v New Jerseyju, ZDA,  je obtožen, da je vdrl v dom, posilil šest let staro deklico ter skočil z drugega nadstropja.

Napadalec Edgar Mendoza, star 32 let, je 19. septembra ob pol enih zjutraj vdrl v dom in posilil šestletno deklico. Med napadom je v dekličino sobo stopil oče, nakar je napadalec skočil z drugega nadstropja, poroča Fox News.

Napadalec se sooča z več obtožbami
Policija je napadalca ustavila, identificiral pa ga je dekličin oče. Detektivi so šele pozneje ugotovili, da je deklica bila spolno zlorabljena, in jo nato odpeljali v bolnišnico. Za zdaj Mendoza ostaja v zaporu in se sooča z obtožbami vloma, ogrožanja blaginje otroka ter spolnega napada.

Foto: iStock

S strani migrantov vedno več posilstev v Evropi
Posilstva s strani migrantov pa tudi v Evropi niso več tako redka. So namreč eno izmed bolj pogostih kaznivih dejanj, njihovo število pa se je z zadnjim migrantskim valom precej povečalo. Strašljiva so tudi spoznanja, da so nekatera mlada dekleta in druge civilno-družbene skupine zaradi svojih političnih stališč, kot so večkulturnost ter odprtost meja, pripravljena tvegati lastno zdravje in varnost, če ne celo življenja.

D. Š.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!