Nezakoniti migrant se je znašel med osumljenci pri ugrabitvi in zaporednem posilstvu mlade avtistične ženske

Foto: YouTube

Iz ameriške zvezne države Missouri prihaja grozljiva novica, da je nezakoniti migrant skupaj z drugim moškim obtožen ugrabitve in zaporednega posilstva avtistične ženske, medtem ko sta jo proti njeni volji v svoji bližini zadrževala kar tri dni. Težko je razumeti, da je človek sposoben česa takega. 

25-letni nezakoniti migrant Luis Arnold Lopez-Lara in 23-letni Helmer Alexander Erazo sta osumljena ugrabitve 22-letne ženske z avtizmom, potem ko je ta razburjena zapustila svoje domovanje.

K sebi sta jo privabila s ponudbo pijače
Medtem ko se je ženska po navedbah Breitbarta sprehajala mimo mobilne hiše, sta ji Lopez-Lara in Erazo ponudila alkohol in jo povabila v hišo. Kljub temu da jo je nekdo tretji opozoril, naj ponudbe dvojice ne posluša, je ženska vseeno naivno sprejela povabilo. Proti svoji volji je bila pridržana kar tri dni, medtem pa je preživljala grozljive trenutke, saj jo je Lopez-Lara večkrat zaporedoma spolno napadel in posilil.

Foto: YouTube

KLjub temu da je Lopez-Lara ženski ponudil pivo in jo napil, je ta večkrat poskušala neuspešno pobegniti, nezakoniti migrant pa ji je zagrozil, da jo bo ubil, če se mu bo še naprej upirala in poskušala zbežati. Ženska je povedala, da sta jo Lopez-Lara in Erazo tri dni zapored stradala in ji dala le nekaj vode, čipsa in majhno čokoladico. Izdala je, da se je iz strahu pred napadalcema en dan skrila v omaro, ko pa jo je tam našel Erazo, jo je v jezi zgrabil za vrat in jo vrgel ob steno.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

V soseski so naravnost šokirani
Prebivalci soseske, kjer se je grozljiv incident dogodil, so šokirani in v strahu glede varnosti svojih otrok. Številni so odločeni, da bodo poskrbeli, da ti ne bodo brez nadzora, medtem ko se bodo sprehajali naokrog. “Grozljivo, naravnost grozljivo,” je dejala Lindsey Smith in dodala, da doslej nikoli niso imeli občutka, da je nujno potrebno zaklepati vhodna vrata in ponoči paziti na svoje otroke. “To ni več mesto, v katerem sem odraščala.”

Foto: YouTube

Lopez-Lara in Erazo sta obtožena ugrabitve, spolnega napada in posilstva, nezakonitemu migrantu pa poleg tega grozi tudi deportacija. Ugrabitvi in spolnim zlorabam nesrečnice sta bila priča tudi dva druga moška, ki se bosta prav tako soočila z obtožbami.

N. Ž.

 • samsara

  Pa se dandanes na planetu Zemlja sme kateregakoli migranta, zakonitega ali nezakonitega, še zlasti če je t.i. musliman, obtožiti in celo pravnomočno obsoditi na kakršnokoli kazen?
  Kje ste nevladniki, humanitarci LGBT-ji, filantropi, Soros in njegovi NWO šefi…?

 • Olga

  Skupaj s kriminalcema je treba kaznovati še levaške sodnike, ki preprečujejo zavarovanje ameriških meja!

  • Zgornji

   TO PA – OBVEEEZNOOO !!! ! !!!

 • Steiermark

  Na vislice, z drhaljo!

  • Zgornji

   Ne, neee, nesmeš biti tako krutokrvoločen , … saj so še druge metode … :-)

 • tramal

  Trump ima prav da bo to golazen izgnal iz ZDA.Tudi mi bi potrebovali trumpa

  • Zgornji

   Najmanj Enega , ali pa Orbana , lahko tudi Več . Molimo da nam Bog še pošlje Delavce . Amennn .

 • Zgornji

  Jaz bi ji že izbil tisto avtisiko iz njene pokvarjenonevzgojene buče, migrantiču pa tudi pokvarjenega pohotnega migrantskega tiča ki mu tiči globoko v buči , tako, da bi imel 4 muhe na en mah … !!! ! !!!

 • xtc

  Zakaj me to ne preseneča?

 • Nataša Valant

  V sili hudič muhe žre. Nekaterim je pa prav vse dovoljeno.
  Nekaj časa bosta živela na državne stroške. Ob dobrem advokatu, pa bo obsojena – žrtev !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!